Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλα εσεις ξεσαλωσατε!!:rolleyes::lol: τυφλα να χει ο μπαμπινιωτης:tongue:

Λοιπόν κορίτσια η μικρή κοιμήθηκε και έχω να δηλώσω τα εξής...η ζουζούνα πιστεύω ότι είναι σε μία μεταβατική περίοδο όπου τί γίνεται?πάει να μου μειώσει τους 2 ύπνους ημερησίως σε έναν.΄Οταν κοιμάται μία φορά τη μέρα οι ώρες που είναι ξύπνια μέχρι να ξανακοιμηθεί είναι αρκετες και γκρινιάζει. Όταν κοιμάται 2 φορές τη δεύτερη φορά θα είναι για πολύ λίγο (πχ. σήμερα το απόγευμα κοιμήθηκε 15 ολόκληρα λεπτά!!) και μου αργεί να κοιμηθεί και το βράδυ. Εγώ λέω τώρα ότι μετά να γενέθλια της κορίτσια να δείτε που θα κοιμάται μόνο μία φορά το μεσημέρι.Τη βλέπω προς τα εκεί να το πηγαίνει.Ήταν καλά πάντως με τις 2 φορές...σας μπέρδεψα λίγο??:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

τωρα εσυ περιγραφεις τον υπνο της ερατως!

Εγω θυμαμαι απο μικρες με την αδερφη μου μας εβαζε η μαμα για υπνο και φυσικα εμεις ποτε δεν κοιμομασταν και το συνηθιζω μεχρι και τωρα ακομη και οταν δουλευα σπανια κοιμομουν μεσημερι. Ξεφυγα απο το θεμα κλασσικα..:cool:

κ εσυ τον δικο μου υπνο!:mrgreen: μα κ αυπνη να ειμαι δεν γινεται να κοιμηθω μεσημερι, ειμαι σαν αρρωστη μετα!

Θελω πμ με στοιχεια...

σου στελνω κ σενα...κοριτσια δεν ειναι δικη μου πρωτοβουλια, η γειτονισα της το αναρτησε στο φορουμ, στο λινκ που σας εβαλα!

την ερατουλα τη βαζω σε κανονικο μαξιλαρι τωρα με τις μυξες...δεν κανει λετε; ετσι παντως το ειχε γραψει κ η κατερινα, της το ειχε πει ο παιδιατρος, απλο μαξιλαρι και το μωρο ακουμπισμενο απο τη μεση και πανω...κ εγω φοβομουν στην αρχη, αλλα αφου ειδα οτι η ερατω κανει τοσες σβουρες που στο τελος τη βρισκω να εχει φυγει απο το μαξιλαρι κ να ειναι προς το κατω μερος της κουνιας, σταματησα...:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!

Μαξιλάρια διαβάζω...Εγώ ρώτησα την παιδίατρο( ξέρετε, την συνταγματάρχη, που λέει και η daf) και μου είπε οχι!Πάντως ο μικρός σηκώνεται το βράδυ, και κοιμάται πάνω στο πάπλωμα...Όποτε μια χαρά μαξιλάρι έχει βρεί...!!!

Όσο για τη φρουτόκρεμα..Βρε όλα τα παιδάκια τα ίδια κάνουν;; Ο δικός μου είναι καλοφαγάς. Όμως εδώ και 1 βδομάδα και το φαγητό το τρώει με το ζόρι(άρχισα να κάνω τον κλόουν για να φάει) και τη φρουτόκρεμα δεν την τρώει με τη λαχτάρα που την έτρωγε. Και επιπλέον χθες μου έκανε κονξες με το γιαούρτι...:?:???:

Χθες επιτέλους μετά από μήνες είδα ολόκληρη ταινία!!!!Το case 39..Καλό θριλεράκι αλλά μετά δεν μπορούσα να κοιμηθω...:|:neutral:

Άντε φιλιά και τα λέμε!:tongue:

cEyXp3.png

q61sp3.png

μανούλες καλημέρα! τι κάνετε?

marigia σε καταλαβαίνω απόλυτα!και εγώ τις πρώτες εβδομάδες έτσι ήμουν!εμένα έτυχε την δευτερη μέρα που ήρθα για δουλειά η μικρή να είναι σπίτι με πυρετό!άστα!αφού σε κάποια στιγμή η προισταμένη λέει "μην της μιλάτε άλλο της μαρθας βούτση δεν τη μπορώ δώστε της δουλειά μπας και ξεχαστεί"!έπιασε πάντως με τη δουλειά πέρναγε γρήγορα η ώρα και ξεχνιόμουν!

διαβάζω για μαξιλαράκι?θα το πάρω γιατί η μικρή για να κοιμηθεί πάει σε μια κουβερτούλα που της έχω κάτω κάτω στο κρεββάτι της και κοιμάται εκεί επομένως μπορεί με το μαξιλάρι να κοιμάται σωστά!

λοιπόν θέλω τη συνταγή για την περπατόπιτα!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Καλημέρα !!!!!

July σου χω στείλει ενα πμ εδω και μεεεερες δεν το είδες ? Λαθος το έστειλα πάλι???:tongue:

Καλε τι έγινε σε Μπαμπινιώτιδες μεταμορφωθηκατε όλες????

Καλά συμπεθέρα της Daf προσκυνω με το Αγγλικό !!!! Για τον άλλο μηνα προσανατολιζόμαστε να πάρουμε καρεκλάκι .....

Οσο για τα μαξιλάρια όπως σας το χω ξαναπέι η μικρη μου κοιμόταν υπερυψωμένα μέχρι πριν κανα 2μηνο, χωρις μαξιλάρι απλά έιχα βάλει μια κουβερτουλα κάτω απ το στρώμα.. Λογω της παλλινδρόμησης όμως.

Σας φιλώ και ευχαριστώ που με λέτε φυσιολογική που μυψοκλάιω στη δουλειά γιατι όλοι οι άλλοι δεν λεν το ίδιο...

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Μαξιλάρια διαβάζω...Εγώ ρώτησα την παιδίατρο( ξέρετε, την συνταγματάρχη, που λέει και η daf) και μου είπε οχι!Πάντως ο μικρός σηκώνεται το βράδυ, και κοιμάται πάνω στο πάπλωμα...Όποτε μια χαρά μαξιλάρι έχει βρεί...!!!

Ο λόγος που οι παιδίατροι λένε όχι στο μαξιλάρι και πάπλωμα μέχρι ενός έτους είναι γιατί υπάρχει περίπτωση πνιγμού, δηλ. να καπακώσει το κεφάλι με αυτό και να μην μπορεί να ανασάνει, για κανένα άλλο λογο ειδικά στην ηλικία που είναι τα μωρά μας, σε λίγο χρονίζουν δεν είναι τα πολύ μωράκια.Εγώ το πήρα τώρα προσφατα,τον τελευταίο μήνα και το βάζω κάτω από το σεντόνι της για να είμαι και σιγουρη ;)

yaeNp3.png

Χτες ναι μεν η Χριστίνα κοιμήθηκε νωρίς αλλά στις 1.00 ξύπνησε με ψιλοκλάμματα, έμεινε 1.5 ώρα ξυπνια, ευτυχώς με καλή διάθεση, και κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα στο κρεβάτι μου μέχρι τις 9.30 το πρωί! Το πρωί είδα ότι βγήκε και ο τρίτος τραπεζίτης, τί γίνεται, κάθε μέρα και βγάζει καινούργιο δόντι. Έτοιμος είναι και άλλος ένας. Πάμε για το 12ο δόντι, να έτσι είμαστε στο χαμόγελο :mrgreen: (:lol::lol::lol:)

Και σκέφτομαι μήπως το τελευταίο μπούκωμα είχε να κάνει και με τα δόντια. Θυμάστε πριν 2-3 εβδομάδες που σας έλεγα ότι τα ούλα είναι τόσο πρησμένα σαν να μπήκαν μέσα πέτρες? Μήπως και η ωτίτιδα από αυτό?Λέω τώρα?Γιατί πολυ μαζεμένα μου φαίνονται, τόσες πολλές ιώσεις να περνάμε το τελευταίο καιρό και τόσο γρήγορα να βγάζουμε δοντια. Λέω τώρα εγώ..

yaeNp3.png

Κορίτσια έχω μάθημα υπολογιστών και μπήκα στα κρυφά να σας διαβάσω!!

Φιλιά σε όλες, με τη μετακόμιση καλά και ο μικρός μου μια χαρά!!!

Φιλιάααααα

τσ τσ τσ. Ντροπή σου!!!:D Άντε να γίνει η μεταφορά του τηλεφώνου σου για να μπορείς να μας διαβάζεις..!!

neamanoula με γεια το νέο δοντάκι. Πω πω δεν σας φτάνουμε με τίποτα. Εμείς έχουμε μόλις 5!!!Πάντως πιθανόν να ήταν και το μπουκωμα από τα δοντάκια της!Άντε να βγούν να ησυχάσετε βρε παιδί μου!!!

Εμείς πήγαμε βολτούλα! Έχει ωραίο καιρό! Μου κοιμήθηκε 10 λεπτά πριν το σπίτι και τώρα....ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΑ τα μάτια. Και έχω μια νύστα εγώ....

φιλάκια

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Τί ωραίο καιρό όντως μας κάνει βρε κορίτσια!Κι εμείς όλο το πρωί βόλτα με καρότσι είμασταν.Άντε να καλοκαιριάσει λίγο!:D

πεζη απευθύνομαι σε σένα γιατί ξέρω ότι κι εσύ έχεις ατίθασο παιδί.Τα απλά, καθημερινά πράγματα πώς τα κάνεις?Τα αναγκαία.Δηλαδή φαγητό για μας, φαγητό για το μωρό, πλυσιμο πιάτα, μπουκαλιών, σαλάτας πώς τα κάνεις?Ένα φαγητό ξεκίνησα έπλυνα και πιάτα και σαλάτες και νιώθω σαν να έκανα γενική καθαριότητα σε 3 σπίτια. Πάρκο δεν κάθεται, καρεκλάκι δεν κάθεται, να είναι κάτω πετάει όλα τα πράγματα από συρτάρια και τρέχει προς πρίζες και όλα τα απαγορευμένα. Μήπως έχεις καποια καλύτερη μέθοδο που ακουλουθείς, γιατί εγώ το φαγητό της μίας ώρας μου παίρνει τελικά 3 ώρες μέχρι να το φτιάξω το έρμο. Ασε που δεν με αφήνει να φάω κιόλας, τσιρίζει, τί προσπαθώ να την απασχολώ με άλλα πράγματα τίποτα, με το που κάθομαι στο τραπέζι ο κακός χαμός. Συνέχεια τρέχω από πίσω της. Εσύ πως το κάνεις το όλο θέμα???

yaeNp3.png

Μου επιτρέπεις να σου απαντήσω και εγώ που έχω επίσης ένα πολύ ατίθασο παιδάκι; λοιπόν μαγειρεύω απλά φαγητά που δεν θέλουν πολύ χρόνο (αρακά, φασολάκια, φασόλια κτλ). Για τον μικρό μαγειρεύω ανα 2 μέρες. Πολλές φορές ξυπνάω από τις 7 για να τα κάνω, έτσι ώστε όταν ξυπνήσει να είμαι έτοιμη. όταν κοιμάται το πρωί, σκουπίζω-σιδερώνω κτλ. (πίνω και έναν καφέ!!). γενικά 1 φορά το μήνα παίρνω γυναίκα για το σπίτι γιατί διαφορετικά.... άστα. Όσο για το φαγητό τρώω στην κυριολεξία στο πόδι!!Όχι σε τραπέζι...Πολλές φορές τρώω στις 5 το απόγευμα που ξανακοιμάται...Γενικά κάθε βρ'αδυ ειμαι πτώμα. ΥΠΟΜΟΝΗ, τίποτα άλλο. Σήμερα μου κοιμήθηκε μόνο 30 λεπτά το μεσημέρι και 20 στη βόλτα... Γι αυτό και το φαγητό μας είναι πράσα λαδερά...!!:wink::wink:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Μου επιτρέπεις να σου απαντήσω και εγώ που έχω επίσης ένα πολύ ατίθασο παιδάκι; λοιπόν μαγειρεύω απλά φαγητά που δεν θέλουν πολύ χρόνο (αρακά, φασολάκια, φασόλια κτλ).!:wink::wink:

Kαλά κι εγώ απλά πράγματα φτιάχνω, με βλέπω το επόμενο στάδιο είναι τα τοστ :lol::lol::lol:

yaeNp3.png

Τί ωραίο καιρό όντως μας κάνει βρε κορίτσια!Κι εμείς όλο το πρωί βόλτα με καρότσι είμασταν.Άντε να καλοκαιριάσει λίγο!:D

πεζη απευθύνομαι σε σένα γιατί ξέρω ότι κι εσύ έχεις ατίθασο παιδί.Τα απλά, καθημερινά πράγματα πώς τα κάνεις?Τα αναγκαία.Δηλαδή φαγητό για μας, φαγητό για το μωρό, πλυσιμο πιάτα, μπουκαλιών, σαλάτας πώς τα κάνεις?Ένα φαγητό ξεκίνησα έπλυνα και πιάτα και σαλάτες και νιώθω σαν να έκανα γενική καθαριότητα σε 3 σπίτια. Πάρκο δεν κάθεται, καρεκλάκι δεν κάθεται, να είναι κάτω πετάει όλα τα πράγματα από συρτάρια και τρέχει προς πρίζες και όλα τα απαγορευμένα. Μήπως έχεις καποια καλύτερη μέθοδο που ακουλουθείς, γιατί εγώ το φαγητό της μίας ώρας μου παίρνει τελικά 3 ώρες μέχρι να το φτιάξω το έρμο. Ασε που δεν με αφήνει να φάω κιόλας, τσιρίζει, τί προσπαθώ να την απασχολώ με άλλα πράγματα τίποτα, με το που κάθομαι στο τραπέζι ο κακός χαμός. Συνέχεια τρέχω από πίσω της. Εσύ πως το κάνεις το όλο θέμα???

Λοιπον φιλεναδα μου αναλογως τα κεφια του!!! Αν ειναι ησυχος σχετικα και δεν πολυγκρινιαζει μπορω να κανω καμια δουλεια. Σημερα πχ σηκωθηκαμε και πριν καλα καλα βαρεθει εβαλα μια ηλεκτρικη σκουπα, τον ειχα απο πισω μου με την περπατουρα και κανει πως βοηθαει:-D Μετα τον ταισα φρουτοκρεμα και τον αφησα στο καρεκλακι να χαζευει τηλεοραση μεχρι να πλυνω εγω τα πιατακια κ.λ.π. Μετα εκανα μπανιο τον Φερμπι και στη συνεχεια μπανιαριστικα εγω εχοντας τον στο καροτσι στην πορτα της τουαλετας μπροστα, του δινω κατι να ασχολειται π.χ. καμια βουρτσα, κανα δοσομετρητη απορρυπαντικου ή οτι αλλο θελει και αυτος παρακολουθει συνηθως τι κανω εγω (παιρνει ματι δηλαδη:mrgreen::cool:) φυσικα κανω γρηγορα γρηγορα στο μπανιο και με ανοιχτη την κουρτινα οποτε δυστυχως τα νερα δεν τα γλυτωνω:rolleyes: Συνεχιζω..μετα εκανα για αυτον φαγακι αλλα και για εμας ψαρι και συκωτι αντιστοιχα και τον ειχα στην κουζινα μαζι μου στην περπατουρα, χαζευει στα συρταρια ανγκαστικα συνηθως τα αδειαζει δηλαδη και την εχει καταβρει με μια κουταλα οπου τη δαγκωνει και ετσι περναει την ωρα του. Ε..οταν ηρθε η ωρα να ξεκοκαλλησω το ψαρι τοτε ειχε ηδη βαρεθει καθως δεν παιξαμε και καθολου με ολα αυτα οποτε κατα τη διαρκεια του ξεκοκαλισματος τσριριζε αλλα η δολια μανα προκειμενου να κανω τη δουλεια μου (που ειναι και σοβαρη μη φυγει κανα αγκαθι) τον αφησα να κλαιει για κανα δεκαλεπτο:rolleyes: Στη συνεχεια ειχα να απλωσω δυο πλυντηρια οποτε τον αφησα μπροστα στη μπακλονοπορτα να με βλεπει, εγω του μιλαω και αυτος γελαει γλυφωνοντας τα τζαμια..ε δεν μπορουμε να τα εχουμε και ολα..! Επομενως οταν εχει κεφια καπως ετσι την περναμε, περπατουρα, ανακατοσουρα σε οτι θελει και καροτσι αλλιως αν εχει ακεφιες απλα ή δεν κανω τιποτα και περιμενω τον συζυγο αν τον κρατησει ή απλα μου παιρνει το κεφαλι με τη γκρινια:rolleyes: Παντως η περπατουρα με εσωσε..τον βαζω εκει και ξενιαζω και αυτος χαζευει και χαιρεται και ειναι και ασφαλης. Για γενικη μια φορα την εβδομαδα απλα την κανω μεσημεριανες ωρες που τον κραταει ο συζυγος στο δωματιο του και εγω καθαριζω με την ησυχια μου το υπολοιπο σπιτι. Μαλιστα την προηγουμενη Παρασκευη τους εστειλα εξω βολτα και ετσι ημουν πιο ανετη και μου τον γυρισε και κοιμισμενο.

Α..οσον αφορα το φαγητο το δικο μας , τρωμε συνηθως κατα τις τρεις οπου εχει γυρισει ο συζυγος και τον κραταω στην αγκαλια μου εγω, του δινω κανα κομματακι ψωμι και ετσι απασχολειται και τρωμε ησυχα. Βεβαια η αδικια ειναι οτι μονιμως εγω τον εχω αγκαλια αλλα πλεον εχω συνηθισει. Οσο γαι τα φαγητα μαγειρευω τα παντα, παντα καπως τα καταφερνω, δεν περιοριζομαι, π.χ. σημερα εψησα συκωτι (ευκολο) και την ωρα που του εδινα το μεσημεριανο τηγανιζα πατατες, απλα καθε λιγο και λιγακι σηκωνομουν να τις παρακολουθω.

Αυτα..ελπιζω να μην σας επρηξα!!!

Επεξεργάστηκαν by ΠΕΖΗ

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...