Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σου ρε gio με το αγγλικό σου!!:mrgreen:

Λοιπόν κορίτσια η μικρή κοιμήθηκε και έχω να δηλώσω τα εξής...η ζουζούνα πιστεύω ότι είναι σε μία μεταβατική περίοδο όπου τί γίνεται?πάει να μου μειώσει τους 2 ύπνους ημερησίως σε έναν.΄Οταν κοιμάται μία φορά τη μέρα οι ώρες που είναι ξύπνια μέχρι να ξανακοιμηθεί είναι αρκετες και γκρινιάζει. Όταν κοιμάται 2 φορές τη δεύτερη φορά θα είναι για πολύ λίγο (πχ. σήμερα το απόγευμα κοιμήθηκε 15 ολόκληρα λεπτά!!) και μου αργεί να κοιμηθεί και το βράδυ. Εγώ λέω τώρα ότι μετά να γενέθλια της κορίτσια να δείτε που θα κοιμάται μόνο μία φορά το μεσημέρι.Τη βλέπω προς τα εκεί να το πηγαίνει.Ήταν καλά πάντως με τις 2 φορές...σας μπέρδεψα λίγο??:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Και ενώ τόσους μήνες τρώγαμε τα φρούτα μας (εντάξει όχι με ευχαρίστηση), εδώ και κανά μήνα μου κάνει κόνξες η κυρία. 3 μέρες τώρα δεν τη τρώει με τίποτα, μόνο 3-4 κουταλιές. Έχω δοκιμάσει τα πάντα, συνδυασμούς φρούτων, φαρίν, μπισκοτάκια, τίποτα. Για πορτοκάλι ούτε λόγος. Δεν γουστάρει τα φρούτα το παιδί μου. Αντίθετα έχει τρέλα με το αβγό, τρέλα λέμε...όταν τελειώνει και σηκώνω το πιάτο, κλαίει για κανά πεντάλεπτο , ανοίγει το στόμα και γλύφει ότι απέμεινε στο κουτάλι...Μεγάλωσαν και έχουν και προτιμήσεις, κατάλαβες???Και τώρα τί να τη δίνω την ώρα του φρούτου?Γάλα?

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

neamanoula γιουχου!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Βλεπω το μαξιλαρακι κανει δουλεια εεε??Το Χριστινακη ξερω πεφτει!!!:mrgreen:

Ρε φιλενάδα τώρα με προκαλείς...γράφεις τόσο ωραία αγγλικά αλλά στα ελληνικά.....:tongue:daf γρήγορα ανέλαβε τη συπμεθέρα σου!!!:lol::lol::lol::lol:

yaeNp3.png

gio και neamanoula εδω ειστε πουλακια μου????:D:D:D

neamanoula μου και μενα το κανει τις τελευταιες 10 μερες αυτο με τον υπνο επομενως αν δεν νυσταζει απλα τον βαζω κατευθειαν το μεσημερακι κατα τις 4 και κοιμαται κανα διωρο, αλλιως λιγακι το πρωι και λιγακι το μεσημερι. Να σου πω το πρωτο μου φαινεται οτι ειναι ολο και πιο κοντα στην ηλικια τους, τωρα μεγαλωνουν και αυτα σιγα σιγα οποτε λογικα θα κοιμουνται μονο το μεσημερι και μετα καθολου μη σου πω. Εγω θυμαμαι απο μικρες με την αδερφη μου μας εβαζε η μαμα για υπνο και φυσικα εμεις ποτε δεν κοιμομασταν και το συνηθιζω μεχρι και τωρα ακομη και οταν δουλευα σπανια κοιμομουν μεσημερι. Ξεφυγα απο το θεμα κλασσικα..:cool:

Οσο για τα φρουτα απειρες φορες μου το εχει κανει, απλα το σταματας καμια βδομαδα, δινεις γαλα εκεινη την ωρα και την ξαναξεκινας επειτα απο λιγες μερες. Επισης μπορεις να της δωσεις τη φαριν το πρωι και τα φρουτα το απογευμα μπας και μπερδευτει και ξεγελαστει..αυτα εχω κανει εγω και συνηθως πιανουν!!

marigia επιστροφη στη δουλεια ε??? Αντε υπομονη και θα συνηθισεις με τον καιρο. Και μενα μου κακοφαινεται ετσι οπως εχω συνησθισει τον μικρο τοσο καιρο, απλα σκεφτομαι οτι δεν ειμαι η μοναδικη και παρηγοριεμαι.

daf μου πολυ ομορφη η κινηση σου προς την κοπελα, μπραβο γαι την πρωτοβουλια!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

Ρε φιλενάδα τώρα με προκαλείς...γράφεις τόσο ωραία αγγλικά αλλά στα ελληνικά.....:tongue:daf γρήγορα ανέλαβε τη συπμεθέρα σου!!!:lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol:

:tongue::tongue::tongue:

1ον το τυφλο συστημα το ξερεις...ειναι αυτο που ποτε δεν κοιτας στην οθονη τι γραφεις!!!!

2ον αστα βραστα το ειδα, πηγα να το διορθωσω και κλασικα το φορουμ με πεταξε εξω...

ΠΕΖΗ άστα κι εγώ δεν κοιμόμουν μεσημέρι σαν παιδάκι, αλλά αυτα μικρά δεν είναι ρε γμτ, από τώρα να μειώνουν έτσι τον ύπνο?Όσο για τα φρούτα θα δοκιμάσω να τα δώσω το απόγευμα, αυτό δεν το δοκίμασα, άιντε να δούμε.

όντως daf μπράβο για την πρωτοβουλία σου!

gio πάντως πλάκα πλάκα το μαξιλάρι κάνει δουλειά...μήπως να πάρεις κι εσύ και να το βάζεις τα δύσκολα βράδια αυπνίας?

yaeNp3.png

:tongue::tongue::tongue:

2ον αστα βραστα το ειδα, πηγα να το διορθωσω και κλασικα το φορουμ με πεταξε εξω...

Σιγά μωρέ που θα το διορθώσεις κιόλας!!

Το γνωρίσω κι εγώ αυτό το άτιμο το σύστημα, ειδικά όταν συνοδεύεται και με ένα χέρι γιατί στο άλλο κρατάς μία ζουζούνα, εκεί να δεις λάθη...:mrgreen:

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

ρε κοριτσααα για ποιο μαξιλαρι μιλατε??? απο περιεργεια...:D8)

της πήρα ένα μαξιλάρι της chicco όταν ήταν ακόμη μπουκωμένη και είδα μεγάλη διαφορά στο ύπνο της.Την ημέρα την κοίμιζα στο μαξιλάρι αλλά τη νύχτα φοβοόμουν μιας που κοιμάται στο παιδικό και δεν μπορώ να την ελέγχω. Έτσι λοιπόν της το έβαλα κάτω από το σεντόνι της. Είναι μεγάλο σε διάσταση 50χ70 εκ. αλλά το πάχος του είναι περίπου 5 εκ. περίπου κάτι ανάμεσα σε βρεφικό και κανονικό μαξιλάρι, δεν είναι ούτε χοντρό,αλλά ούτε λεπτό. Με βόλεψε πολύ.

yaeNp3.png

το μαξιλαρι κανει διαφορα?? δεν το ηξερα, δηλαδη κοιμουνται πιο ανετα?? δεν το σκεφτηκα καθολου να χρησιμοποιησω..ειναι αυτο με τις τρυπες?? ρωτησες την παιδιατρο??? ειμαι λιγο ασχετη με αυτα καθως δεν εχω ασχοληθει και ιδιαιτερα με αυτο το θεμα:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...