Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

Θα πάω στον δικό σου γιατί εδώ με τον άντρα μου με το ότι θέλεις δεν μπορώ αχχαχαχα 

και ο δικός μου είναι ο σεφ τις οικογένειες. Μαγειρεύω και εγώ απλά εκείνος είναι ο μερακλης. Σήμερα πέταξα σε κατάσαρκα λαχανικά που είχα στο ψυγείο μεσα σε 30 λεπτά έκανα μια βελουτε λαχανικων, είχα μπέικον που έψησα στο φούρνο και μπαμ έτοιμο. 
      αν μαγειρεύεις την ίδια μέρα θα βγεις οφ εγγύηση. Απο την πείνα που να περιμένεις. Οσο πείνας αυξάνεται η επιθυμία για junk. Πρέπει να κάνεις το πρόγραμμα της εβδομάδας την ποιο χαλαρή σας μέρα. Επίσης πχ όταν φτιάχνεις κιμά, δεν θα φτιάξεις μόνο για αυτήν την εβδομάδα. Θα κάνεις για 2 μήνες. 6 μερίδες. Αντέχει στην κατάψυξη. Ο πρώτος καιρός μέχρι να μπείτε σε μουντ είναι δύσκολος μετά θα το θέλετε. Ούτως ή άλλως· πρέπει να ξεκινήσετε από τώρα αυτά γιατί όταν έρθει το μωράκι σας τι θα κάνετε ; Θα παραγγέλλετε; Πως θα μάθει να τρώει σωστά; Από τους γονείς του ❤️

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αυτό είναι για τις εργαζόμενες μητέρες. ΄δηλ για όσες γυρίσανε στην έργασία τους από 1/4/2008 και για τους πρώτους 12 μηνες θα έχουν επιστροφή κρατήσεων ΄50% από ότι έχω καταλάβει. και εγώ περιμένω λεπτομέρειες από την δουλειά μου αλλά σίγουρα πρέπει να έχουν πληρωθεί τα ένσυμα.

Για να φανούν τα ένσυμα Μαρτίου πρέπει τουλάχιστον 1.5 μήνα μετά να πάμε, δηλ.μέσα Μαιου. Το θέμα το είδα πολύ βιατσικά αν και με ενδιαφέρει πολύ. Εγώ που πήρα το εξάμηνο οαεδ θα πάρω πίσω μόνο από τους 4.5 μήνες που φαίνεται ότι ήμουν δουλειά(από άδειες)?Μπρεδεύτηκα με το όλο θέμα.

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μου σε λίγο παω να δω το μωράκι μου και δεν κρατιέμαι... Αμα σας πω πως την σκεφτόμουν και με πηραν τα ζουμια σε μια φάση.. Πειτε με χαζομαμα....

!

Πλάκα κάνεις?Εγώ με φαντάζομαι αν λέω αν γυρίσω στη δουλειά την πρώτη μέρα να κλαίω συνέχεια, όχι μόνο σε μία φάση..μη σου πω και τη δεύτερη και τη τρίτη, μέχρι να βαρεθούν και να με διώξουν..:mrgreen:

yaeNp3.png

Αααα και ξέχασα περπατόπιτα είναι όταν το μωρό σου αρχίζει να περπατάει, κάνεις μία οποιαδήποτε πίτα και κερνάς τον κόσμο, γειτονιά, πολύκατοικία και τέτοια. Κι εγώ εδώ στο parents το είχα διαβάσει.Αλλά όταν το είπα στη μαμά μου το ήξερε, της είπα να τη φτιάξει (εγώ η τεμπέλα..) αλλά μου είπε ότι πρέπει να γίνει στο σπίτι που περπάτησε το παιδί.:mrgreen: ώρα για μαγειρέματα..

yaeNp3.png

Αααα και ξέχασα περπατόπιτα είναι όταν το μωρό σου αρχίζει να περπατάει, κάνεις μία οποιαδήποτε πίτα και κερνάς τον κόσμο, γειτονιά, πολύκατοικία και τέτοια. Κι εγώ εδώ στο parents το είχα διαβάσει.Αλλά όταν το είπα στη μαμά μου το ήξερε, της είπα να τη φτιάξει (εγώ η τεμπέλα..) αλλά μου είπε ότι πρέπει να γίνει στο σπίτι που περπάτησε το παιδί.:mrgreen: ώρα για μαγειρέματα..

Χμ πρέπει να κάνουμε πίτα κορίτσια:rolleyes::mrgreen:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

marigia καλή αρχή... Σαν να μην πέρασε μια μέρα ε;;;Εγώ πάλι σκέφτομαι να ζητήσω 1 μήνα ανευ αποδοχών....Δεν είμαι έτοιμη να πάω. neamanoula πότε γυρίζεις;

Κανονικά μέσα Απριλίου και αν βάλω και τη φετινή άδεια μάσα Μαίου αλλά δεν ξέρω αν θα πάω μπορεί να παραιτηθώ, τα ωράρια εργασίας μου είναι πολύ δύσκολα, πότε θα βλέπω το παιδί?και από την άλλη δεν έχω και κάποιον να μου κρατάει τη Χριστίνα (παιδικό ή νταντά τα αποκλείω)

yaeNp3.png

Κοριτσάκια μου σε λίγο παω να δω το μωράκι μου και δεν κρατιέμαι... Αμα σας πω πως την σκεφτόμουν και με πηραν τα ζουμια σε μια φάση.. Πειτε με χαζομαμα....

Αμα δεν υπάρχει διαφορά gio μου βάλε με μεσα κι εμενα στη λίστα. Περιμένουμε νεότερα....

ΚΟυτουλαω απ τη νύστα γιατί σηκώθηκα 6.00 να τα προλάβω όλα... Το νερό ήρθε 12.00 χθες.... Κατα τα όλα 1η μερα δουλειά και ενα εχω να πω: Πως δεν μου έλειψε καθολου... Την κάνω μακια σας!!!!

Ax κοπελα μου καλη επιστροφη!!!Εχεις να ριξεις κλαμα μολις την δεις...!!!!

Οι Νορβηγοι μου απάντησαν σε 15 λεπτα!!!Δεν το περιμενα τοσο αμεσα...Ευρωπη παιδι μου τι να πεις...οχι Ελλαδαρα!!!!

Λοιπον σας παραθετω το μηνυμα αυτολεξη και τα συμπερασματα δικα σας...

Η απαντηση τους

"Hello

Your dealer in Greece is correct.

iZi Kid X3 ISOfix can only be used rear-facing fastened with ISOfix.

iZi Combi X3 ISOfix can be used rear-facing with ISOfix, but it is also

possible to use it forward-facing fastened with carbelts.

Ergo- used rear-facing with ISOfix- it is the same seat.

Best regards

Cecilie Solheim"

Αυτα τους εγραψα εγω...

"Dear Sirs,

My name is xxxx 32 years old mother of a 14months baby boy. Since I am planning to buy a new car seat and due to the fact that I believe 100% in my baby’s safety I choose to buy one of your seats. My problem is that I don’t understand the difference between iZi Kid X3 ISOfix Group 0/1 Weight: 0-18 Kg and iZi Combi X3 ISOfix Group 0/1 & 1 Weight: 0-18 Kg.The dealer here in Greece told me that it is the same thing but I would appreciate to here form you a more formal statement.Please advice me since I am just one step before my purchase.

For your information I am looking only for rear-facing car seat.

Thanking you in advance, I’m looking forward to your response the soonest possible.

Kind regards"

Εγω παντως θα το παραγγειλω το IZIKID μιας και δεν με ενδιαφερει η χρηση ίσια μόνο η ανάποδη οποτε μια απο τα ίδια!!!!

Πειτε μου αν ενδιαφερεστε να προχωρησουμε στην παραγγελία!!!!Μαριγια ενημνερωσε με αν θες με πμ για τα στοιχεια αποστολης...

Κι εγώ εδώ στο parents το είχα διαβάσει.Αλλά όταν το είπα στη μαμά μου το ήξερε, της είπα να τη φτιάξει (εγώ η τεμπέλα..) αλλά μου είπε ότι πρέπει να γίνει στο σπίτι που περπάτησε το παιδί.:mrgreen: ώρα για μαγειρέματα..

Για την ακρίβεια "παλιοτεμπελα" λένε ότι το παιδί πρέπει να πατησει στην πιτα πριν ψηθει - με καθαρο ποδαρακι, όχι αφου εχει τρεξει ξυπολητο όλο το σπιτι :tongue::tongue::tongue:- αιντε να βλεπουμε πιτες!!!

Εγώ όπως σας είπα παρήγγειλα το maxi cosi από Γερμανία, αλλά ακόμα να φανεί. Πήρα τηλ σήμερα και μου είπαν την άλλη εβδομάδα. Στις 15/01 έγινε η παραγγελία...:evil::evil::evil:

Όοσ για την περπατόπιτα νομίζω πρέπει να την κάνουμε.! Να κρατάμε και τα έθιμα!;):cool:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Εγώ όπως σας είπα παρήγγειλα το maxi cosi από Γερμανία, αλλά ακόμα να φανεί. Πήρα τηλ σήμερα και μου είπαν την άλλη εβδομάδα. Στις 15/01 έγινε η παραγγελία...:evil::evil::evil:

Όοσ για την περπατόπιτα νομίζω πρέπει να την κάνουμε.! Να κρατάμε και τα έθιμα!;):cool:

Katerina_s το maxi cosi που παρηγγειλες κοιταει πισω ή μπροστα?Με ενδιαφερει αν κοιταει και πισω!!!!

Διαφημίσεις

gio δεν κοιτάει πίσω. Ο μικρός μου δεν κάθισε καθόλου στο παιδικό καθισματάκι που κοιτάει πίσω και έτσο είπαμε να δοκιμάσουμε την τύχη μας με αυτό. Ρίξε μια ματιά... http://www.pingpong-online.com/

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Daf μπράβο που μας πρόβαλες το θέμα. Θέλω πολύ να βοηθήσω. Σε ποια περιοχή μένει η οικογένεια; Σκέφτομαι για τρόφιμα και κάποια χρήματα γιατί ρούχα δεν έχω για την ηλικία του μικρού. Την άλλη Κυριακή θα βρεθώ Αθήνα για λίγο και θέλω να δω τι μπορώ να κάνω..

θα σου στειλω στοιχεια με πμ!τροφιμα -χρηματα ειναι ο,τι χρειζονται, η κοπελα εχει κλειστει σπιτι της....αστα....:(ρουχαλακια ολο κ κατι βρισκεται απ'ο,τι καταλαβα...

ΚΩΣΤΑΝΤΙΑ και ΚΑΤΕΡΙΝΑ και οσες αλλες ενδιαφερεστε!!!Κουκλες ειχα απαντηση απο τον Ναρλη για το καθισμα αυτοκινητου!!!!Καθεστε...???...

!!!Νομιζω ειναι εξαιρετικη τιμη και για Αθηνα εχει 2 ευρω επιβαρυνση αποστολης και Λαρισα κατι παραπανω...το μονο θεμα ειναι οτι μου μιλησε για το IZIKID και οχι το IZICOMBI, μπηκα λοιπον και εγω στο σαιτ της BESAFE και πειτε με χαζη αλλα διαφορα αναμεσα σε αυτα τα 2 δεν βρηκα.Ο προμηθευτης στην Ελλάδα του ειπε οτι το IZICOMBI μετονομαστηκε IZIKID αλλα εγω για σιγουρια εστειλα μαιλ στην BESAFE και περιμενω απαντηση...θα ενημερωσω.Εγω παντως καλως εχοντων των πραγματων - DAF διορθωσε και εμενα γιατι σιγουρα το σκοτωσα - Θα παρω το Isofix.!!!!Ενημερωστε με αν ενδιαφερεστε για μαζικη αγορα!!!!

αντε κ αλλη...καλε τι σας εχει πιασει; :rolleyes: το χεις, το χεις συμπεθερα!:tongue:

εννοειται ενδιαφερομαι, να πεισω κ τον συζυγο 100% (να του δειξω το βιντεο δλδ:?) γιατι ειναι κ αγυριστο κεφαλι και θα σου πω το ναι ελπιζω λιαν συντομως. σουπερ τιμη πραγματικα, δλδ για αθηνα θα μας παει 325+2 ευρω μεταφορικα;;;;;καταλαβα καλα;;;:confused:

εγω γιατι σε βρισκω απολυτως λογικη;;;:tongue:

με τη δουλεια τη δικη μου ευτυχως υπαρχει ενα θετικο, οτι πραγματι μου ειχε λειψει μιας κ οριζω εγω τις ωρες μου (στο περιπου). βεβαια με τα μαθηματα που εχω τωρα δεν πληρωνομαι κ πολυ καλα (αργουν κιολας οι πληρωμες:?.....) αλλα σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενη, γιατι ειναι ειτε δουλεια στο σπιτι ειτε κοντα στο σπιτι...απο την αλλη δεν ειναι σταθερη δουλεια, κατι που μου δημιουργει ανασφαλεια ....δε βαριεσαι, καλα να μαστε!:)

Επεξεργάστηκαν by Μαρια Στυλιανακη

θα σου στειλω στοιχεια με πμ!τροφιμα -χρηματα ειναι ο,τι χρειζονται, η κοπελα εχει κλειστει σπιτι της....αστα....:(ρουχαλακια ολο κ κατι βρισκεται απ'ο,τι καταλαβα...

Θελω πμ με στοιχεια...

αντε κ αλλη...καλε τι σας εχει πιασει; :rolleyes: το χεις, το χεις συμπεθερα!:tongue:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

εννοειται ενδιαφερομαι, να πεισω κ τον συζυγο 100% (να του δειξω το βιντεο δλδ:?) γιατι ειναι κ αγυριστο κεφαλι και θα σου πω το ναι ελπιζω λιαν συντομως. σουπερ τιμη πραγματικα, δλδ για αθηνα θα μας παει 325+2 ευρω μεταφορικα;;;;;καταλαβα καλα;;;:confused:

Ναι ετσι μου ειπε...περσι εγω για ΘΕσσαλονικη ειχα δωςσει 7 ευρω για 3 κουτια...αντε να μην ειναι 2 να ειναι 10 σιγα τα αυγα :mrgreen:

εγω γιατι σε βρισκω απολυτως λογικη;;;:tongue:

Αχ μανουλα...:oops::oops::oops:

Λοιπον κοριτσια οποια ενδιαφερεται ας μου πει να της δωσω το τηλ και ποιον θα ζητησει για να κανονισει τα διαδικαστικα...απλα τα πραγματα και υποψην η πληρωμη γινεται προκαταβολικα σε λογαριασμο τραπεζης!!Εγω παντως μπορω να εγγυηθω διοτι οι ανθρωποι εχουν 4 μαγαζια στην Καβαλα, ειναι σουπερ εξυπηρετικοι και πανω απο ολα σε εμενα τουλαχιστον φερθηκα αψογα!!!!

Ενημερωστε με...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...