Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Καλά κι εγώ έτσι γεννήθηκα! Μάλλον θα είχε σάκχαρο η μητέρα μου στην εγκυμοσύνη! Από τη στιγμή που δεν πολύ τρελαίνεσαι για γλυκά δε θα έχεις πρόβλημα να φτιάξεις τη διατροφή σου. Κάποιες γενικές αρχές είναι να μην αφήνεις τον εαυτό σου χωρίς φαγητό για πολλές ώρες. Όχι γλυκό νηστική, εμένα πχ στην εγκυμοσύνη μου είχε πει να αποφεύγω τα σταφύλια, τα παντζάρια κ. α. (θα ψάξω να βρω το χαρτί), πρωτεινη το βράδυ... Διάβασε λίγο και άρθρα του Ζουπα του ενδοκρινολογου. 

Ναι please ! Περιττό να σας πω πως όση ώρα σας γράφω , έχω πιει όσο νερό δεν ήπια σήμερα 😂 Δε θα μπορώ να κοιμηθώ, θα ξυπνάω συνέχεια. Αρα λογικά θα πρέπει να ξαναμετρηθω πριν την ετ. Να δούμε πως είναι σε καλύτερα επίπεδα πριν προχωρήσω.

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Vallou με το μασκακι μου θυμησες ασχημες μνημες!!!!Επι ενα μηνα καθε πρωι απογευμα εκανα μασκα στον μικρο στην εντατικη!!!!Ηταν ευκολο βεβαια γιατι ο καημενος δεν ειχε και επιλογη να αρνηθει αλλα τις ελαχιστες φορες που δεν ηθελε...χτυπιοταν κανονικα!!!!Μου ειχαν πει οτι δεν χρειαζεται να την φορας τελειως κολλητα στο προσωπο αρκει το

"εκνεφωμα" να καταληγει στην μυτουλα-με προσοχη στα ματακια τσουζει αρκετα!!!!Υπομονη παντως και θα περασει!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φιλενάδα βαλε ενα ποτακι και σου ερχομαι!!!!!Ωπα....ειδες ο marigiahusband μας την ειπε στεγνα....καλε πως του ήρθε οτι ολη την ωρα τα λεμε στο παρεντσ???Εεεεεε????:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΥΓ. Εχω βαλθει και ψαχνω δουλεια κοριτσαρες!!!!

ελα ντε πώς του ηρθε αυτο???α..οι αντρες μας εχουν ξεσαλωσει..δεν παμε καλαααα...:mrgreen::mrgreen:

Για τη δουλεια τι να σου πω?? Το απογευμα ημασταν για καφε με ενα ζευγαρι, η κοπελα δουλευει σε φαρμακευτικη εταιρεια εκει στη Θερμη και μια απο τα ιδια με σενα μου ελεγε..ατελειωτη δουλεια, υπερωριες και καποιοι συναδελφοι καφροι..αυτα..οποτε παντου μαλλον τα ιδια σκ@τα ειναι. Καλη επιτυχια παντως μακαρι να βρεις κατι που να σε αντιπροσωπευει περισσοτερο.

Αντε ελα για ποτακι..κερναω..ντραμπουι!!!:tongue::tongue:

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Καλησπέρα κορίτσια!

Λίγες ώρες έχω να σας διαβάσω και γράψατε τόσα πολλά!

marigia ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ. Μην σκας και εγώ τα έχω κλείσει τα 33 από τον Οκτώβρη... Όσο για τον άντρα μου;; Κάθε φορά που λέω πχ " Πονάει η μέση μου" ή "κουράστηκα σήμερα" μου απαντά "ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ"...Επιπλέον σου εύχομαι ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ για αύριο...!!!

gio έχεις απόλυτο δίκιο που είσαι έξαλλη με τον άντρα σου! Θα του είχα σπάσει τα μούτρα. Οκ, συμβαίνουν αυτά, τι να κάνουμε τώρα..Αλλά άντρες παιδί μου...ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΕΛΕΙΟΙ"..Τι να πω..

vallou σωστά έπραξες και πήρες άλλο παιδίατρο. Ελπίζω γρήγορα να συνέλθει η μικρή σου!

Εμείς είμαστε καλά με το καρουμπαλάκι να υποχωρεί! Ο μικρός σήμερα με κούφανε. κοιμήθηκε χθές στις 10 και ξύπνησε στις 9:30. Έπειτα κοιμήθηκε στις 12 και ξύπνησε στις 3, μετά πήγαμε Αθήνα και κοιμήθηκε στο αυτοκίνητο (ευτυχώς) από τις 5 εως τις 6!Που τον έβαλε τόσο ύπνο;; Λέτε να φταίει το πέσιμο; Παρατήρησα ότι έπιανε το κεφαλάκι του σήμερα... τι να πω!:?

cEyXp3.png

q61sp3.png

Μαριγια μου χρονια σου πολλα!!Δεν μας τα ειπες αυτα, παλι καλα που τα ψαρευει η σουπια η Πεζουλα!!:) Να σε χαιρεται η οικογενεια σου αλλα κ εμεις!:) α, και...ξηγησου στον αντρουλη αναλογως παιδι μου!:)

βαλλου περαστικα σας μωρε, αχχχ ελπιζω να περασει γρηγορα!!καλα εκανες κ πηρες την αλλη παιδιατρο, μην εχετε παιδεμους με θεματα υγειας!!

κοριτσια μου θα σας 'μαυρισω' καπως αλλα ταραχτηκα σημερα, κ το σκεφτομαι ολη μερα. τη δολοφονια του 25χρονου στο βυρωνα την ξερετε...στο παρεντς εκανε εκκληση μια κοπελα (γειτονισα τους) για τη χηρα του παλικαριου...που ειναι μια κοπελιτσα οχι πανω απο 22-23 χρονων, με ενα μωρο 16 μηνων...http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=56393

πηγα σημερα κατι πραγματα,

αν μπορει οποια μπορει εστω και 5-10 ευρω να βαλει στο λογαριασμο, ή να της στείλει κατι, η κοπελα στα 9μερα του Νικου σκεφτοταν τη δουλεια που πρεπει να βρει, δεν υπαρχουν χρηματα και δεν υπαρχει κρατικη μεριμνα ΚΑΜΙΑ! Ακομα θυμαμαι τα ματια της, τετοια αξιοπρεπεια, τετοιο κουραγιο....μου ειπε να μου προσφερει και καφε βρε παιδια, σε μια αγνωστη, ουτε το ονομα μου δεν ηξερε. τι να πω, ό,τι και να πω για αυτη την ιστορια ειναι λιγο, λιγο ...λιγο....:cry:

Καλησπέρα κοπέλες!! Συγνώμη για την ακαταστασία του προηγ μυνήματος αλλα ήμουν πάνω σε φούριες :rolleyes:

Marigia χρόνια σου πολλά!!! Ο,τι καλύτερο για σένα και την οικογένειά σου!!! Και ναι... δεν είσαι η μεγαλύτερη της παρέας.. δεν σου λέω όμως πόσο σε περνάω :mrgreen:

Καλύτερα νομίζω πάμε αν και τα φάρμακα διάβασα θέλουν 24 ώρες για να φανεί η βελτίωση. Έκανα και μια ψιλοπατάτα από την κούραση και έδωσα πιο νωρίς μια εισπνοή... είδα όμως δεν είναι τόσο σοβαρό ... ευτυχώς :oops: Πολύ κορτιζόνη θα πάρει το μωράκι μου βρε κορίτσια... και όσο δεν τα θέλω τα φάρμακα... ευτυχώς η λοίμωξη είναι ακόμα στο ανώτερο αναπνευστικό, την προλάβαμε μάλλον. Νομίζω οτι η μικρή θα μου έχει κάποια ευαισθησία... για να δούμε..

Ο δικός μου γούρουνος κάπως με βοήθησε σήμερα οφείλω να παραδεχτώ.. Βέβαια κάποια στιγμή μου την είπε που δεν τον ειδοποίησα να φάει νωρίτερα στη μαμά του. Το μαμ και νάνι βγήκε εκτός ωραρίου.....:|

Διάβασα οτι τα μωράκια δεν κάθονται στα καρεκλάκια τους... και μεις μαζί σας.. Μάλλον είναι η ηλικία που δεν θέλουν να χάσουν ούτε λεπτό ζουζουνίσματος..

Όντως πολύ κρίμα για την οικογένεια που λες dafoula... ας κάνει ο καθένας μας ότι μπορεί... Πολύ άδικος ο χαμός αυτού του παιδιού!! Η κακιά η στιγμή ή η προκατάληψη της κοινωνίας μας σε ορισμένες ομάδες συνανθρώπων μας;;;

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Daf μπράβο που μας πρόβαλες το θέμα. Θέλω πολύ να βοηθήσω. Σε ποια περιοχή μένει η οικογένεια; Σκέφτομαι για τρόφιμα και κάποια χρήματα γιατί ρούχα δεν έχω για την ηλικία του μικρού. Την άλλη Κυριακή θα βρεθώ Αθήνα για λίγο και θέλω να δω τι μπορώ να κάνω..

vallou πως είναι η μικρή σήμερα;

cEyXp3.png

q61sp3.png

καλημέρα μανούλες!

τι κάνετε?εγώ επιτέλους ήρθε η δευτέρα και ξανα πάλι δουλειά!άντε να ξεκουραστώ λίγο γιατί από την παρασκευή το απόγευμα έτρεχα για το πάρτυ της μικρής για το σαββάτο!ήταν καταπληκτικά και η δικιά μου έκατσε μια χαρούλα!και μετά την κυριακή μέχρι να συμμαζέψω άντε ξανά πάλι σε άλλο πάρτυ!πτώμα σας λέω!

διαβάζω για μυξούλες και αρρώστιες εγώ πλέον συνήθισα να ζω με τις μύξες!ο βήχας με τρομάζει λίγο αλλά προς το παρών εντάξει είμαστε!

διάβασα επίσης για βηματάκια!εμένα κάνει εδώ και 3 εβδομάδες πλέον έχουμε φτάσει στα 4 μέτρα να κάνει΄χωρίς να πέσει!άντε να σταθεροποιηθεί και να περπατήσει κανονικά γιατί αυτό το άγχος με κατατρώει. ευτηχώς δεν χτυπάει το παιδί μου και όποτε πέφτει ΄και ακούς αύτο το μπαμ εγώ αμέσω αρχίζω τα γέλια και έτσι δεν κλαίει!

αααα και το ωράριό μας:6.3 ξύπνημα, μέσα στην ημέρα 1,5-2 ώρες και βραδυνός ύπνος 8.3-9 και βέβαια ξυπνάμε πόσες φορές το βράδυ για μαμ και αγκαλιά!όσο για το που κοιμάται τη νύχρα στο κρεββάτι της μόνο τα ξημερώματα πλέον που δεν μπορώ άλλο την ταίζω και την αφήνω στο κρεββάτι μας μέχρι να ξυπνήσει!τι καλύτερο βρε κορίτσια να ξυπνάς να ανοίγεις τα μάτια σου και να βλέπεις το βλάσταράκι σου να σε κοιτάει μέσα στα μάτια με ένα χαμόγελο... σου φτιάχνει τη μέρα!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Α να σας πω και το καλύτερο Το πρώι λεω στον άντρα μου Μου τελειωσε η κρεμα ημερας δεν μου την κάνεις δωρο γενεθλιων τη Δευτερα? και μου απαντά - Οσες κρεμες και να βαλεις Μαράκι μου ο χρόνος είναι ανίκητος....Τωρα τι να του πω γμ ?

Δεν πτοούμε καθολου όμως:cool:, απ την ζήλια του τα λεει γιατί όλοι με λένε μικρότερη απο οσο είμαι:tongue:. Εκει αν σκάσει;):D

Βρε παλιοτσιφούτη, να του πεις, άσε τις δικαιολογίες και πήγαινε ξηλώσου για την ομορφιά της γυναίκας σου!:mrgreen:

Καλέ, βρήκε μέρα και η ΕΥΔΑΠ να κόψει το νερο, έλεος δηλ.μην πτοείσαι κοπελάρα μου από τίποτα!;)

gio ψάχνεις δουλειά?Δεν κατάλαβα καλά?

ΠΕΖΗ ντραμπούι και καψουροτράγουδα?Α,ρε Σώτο το στενοχωρείς το κορίτσι μας, σου έκανε τέτοιο λεβέντη και μιλάς κιόλας...(ευτυχώς πάει η πανσέληνος, οι άντρες αφινιάζουν παιδί μου..)

ΑΝΤΑ ελπίζω να μην είναι κατι σοβαρό και τελευταία φορά να είναι που χτυπάει ο μικρούλης.

Εμάς κορίτσια, έφυγαν και οι μυξούλες και είμαστε καλά...ουφφφ.Αλλά εδώ και 2μέρες πολύ γκρίνια, πολύ μίρλα και κλάμα, χτες κοιμηηκε 12.00 με χίλια ζόρια και είδα γιατί....γιατί βγάλαμε και τον δεύτερο τραπεζίτη μας!!Από μέρα σε μέρα είναι έτοιμοι άλλοι 2 να βγουν. Καλέ, γέμισε το στοματάκι μας δοντάκια..χιχι..έτσι έτσι, έτοιμες για κοψίδια για το Πάσχα.:mrgreen:Κι εμένα κάνει βηματάκια μόνη της 3,4 το πολύ χωρίς να πιάνεται από πουθενά αλλά μετά πέφτει. Περπατόπιτα κάνατε όσα έχουν περπατήσει?Να κάνω από τώρα ή να περιμένω να περπατήσει κανονικά?

Άντρες, άντρες, άντρες γιατί παντρευόμαστε μου λέτε? (άσε, την απάντηση τη ξέρω ήδη...)

yaeNp3.png

Ξέχασα να ευχηθώ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!:)

Περπατόπιτα???δεν το γνωρίσω. Για πες neamanoula λεπτομέρειες..Εγώ λέω να την κάνεις. Ο δικός μου σήμερα επανήλθε...Έκανα άλλα 7 βηματάκια χα χα, το ζουζούνι!!

ΠΕΖΗ Σωτήρη τον λένε τον σύζυγο? και τον δικό μου! Και επίσης drambuie πίνω και εγώ!! :cool:

Θεσσαλονικιές μανούλες από 7 εως 14 Μαρτίου θα είμαι στα μέρη σας. Αν ξανακανονίσετε καφέ, πείτε μου να σας γνωρίσω. !!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

neamanoula τι είναι η περπατόπιτα?θέλω αναλυτική συνταγη!

katerina_s το συγκεκριμένο θέμα το γνωρίζω. μην βιαστείτε όμως πρέπει να έχουν πληρωθεί τα ένσυμα μέχρι και τόν μάρτιο νομίζω για να πάμε στο ικα του εργοδότη να κάνουμε αιτήσεις. αν πας στο δικό σου ικα θα κάνεις δουλεία απλώς επειδή η αίτηση θα μεταβιβαστεί στο ικα του εργοδότη θα καθυστερήσει αρκετά.

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

αυτό είναι για τις εργαζόμενες μητέρες. ΄δηλ για όσες γυρίσανε στην έργασία τους από 1/4/2008 και για τους πρώτους 12 μηνες θα έχουν επιστροφή κρατήσεων ΄50% από ότι έχω καταλάβει. και εγώ περιμένω λεπτομέρειες από την δουλειά μου αλλά σίγουρα πρέπει να έχουν πληρωθεί τα ένσυμα.

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

ΚΩΣΤΑΝΤΙΑ και ΚΑΤΕΡΙΝΑ και οσες αλλες ενδιαφερεστε!!!Κουκλες ειχα απαντηση απο τον Ναρλη για το καθισμα αυτοκινητου!!!!Καθεστε...???...

Κουκλες ειχα απαντηση για το καθισμα αυτοκινητου!!! !!Νομιζω ειναι εξαιρετικη τιμη και για Αθηνα εχει 2 ευρω επιβαρυνση αποστολης και Λαρισα κατι παραπανω...το μονο θεμα ειναι οτι μου μιλησε για το IZIKID και οχι το IZICOMBI, μπηκα λοιπον και εγω στο σαιτ της BESAFE και πειτε με χαζη αλλα διαφορα αναμεσα σε αυτα τα 2 δεν βρηκα.Ο προμηθευτης στην Ελλάδα του ειπε οτι το IZICOMBI μετονομαστηκε IZIKID αλλα εγω για σιγουρια εστειλα μαιλ στην BESAFE και περιμενω απαντηση...θα ενημερωσω.Εγω παντως καλως εχοντων των πραγματων - DAF διορθωσε και εμενα γιατι σιγουρα το σκοτωσα - Θα παρω το Isofix.!!!!Ενημερωστε με αν ενδιαφερεστε για μαζικη αγορα!!!!

Επεξεργάστηκαν by Μαρια Στυλιανακη

Κοριτσάκια μου σε λίγο παω να δω το μωράκι μου και δεν κρατιέμαι... Αμα σας πω πως την σκεφτόμουν και με πηραν τα ζουμια σε μια φάση.. Πειτε με χαζομαμα....

Αμα δεν υπάρχει διαφορά gio μου βάλε με μεσα κι εμενα στη λίστα. Περιμένουμε νεότερα....

ΚΟυτουλαω απ τη νύστα γιατί σηκώθηκα 6.00 να τα προλάβω όλα... Το νερό ήρθε 12.00 χθες.... Κατα τα όλα 1η μερα δουλειά και ενα εχω να πω: Πως δεν μου έλειψε καθολου... Την κάνω μακια σας!!!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...