Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Καλά κι εγώ έτσι γεννήθηκα! Μάλλον θα είχε σάκχαρο η μητέρα μου στην εγκυμοσύνη! Από τη στιγμή που δεν πολύ τρελαίνεσαι για γλυκά δε θα έχεις πρόβλημα να φτιάξεις τη διατροφή σου. Κάποιες γενικές αρχές είναι να μην αφήνεις τον εαυτό σου χωρίς φαγητό για πολλές ώρες. Όχι γλυκό νηστική, εμένα πχ στην εγκυμοσύνη μου είχε πει να αποφεύγω τα σταφύλια, τα παντζάρια κ. α. (θα ψάξω να βρω το χαρτί), πρωτεινη το βράδυ... Διάβασε λίγο και άρθρα του Ζουπα του ενδοκρινολογου. 

Ναι please ! Περιττό να σας πω πως όση ώρα σας γράφω , έχω πιει όσο νερό δεν ήπια σήμερα 😂 Δε θα μπορώ να κοιμηθώ, θα ξυπνάω συνέχεια. Αρα λογικά θα πρέπει να ξαναμετρηθω πριν την ετ. Να δούμε πως είναι σε καλύτερα επίπεδα πριν προχωρήσω.

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα και από εμένα.:P

ΚΩΝΣΑΝΤΙΑ καταρχήν καλώς σας βρήκα στο club των πεφτομωρών!!!Πίκρα μεγάλη!!Επιπλέον και εγώ συμφωνώ μαζί σου. 20 ημερών τον πήραμε πρώτη φορά στο κρεβάτι μας και η χαρά μας ήταν απερίγραπτη. Συνέχισα να τον κοιμίζω μαζί μας αφού άλλωστε τον θήλαζα κιόλας. Τώρα απλά τον παίρνω κυρίως μεσημέρι. Το βράδυ μόνο αν βρώ τα σκούρα. Πάντως είναι τρέλα!!

Daf μου άρεσε ο χαρακτηρισμός του " συνταγματάρχη"..χα χα ακόμα γελάω!

vallou περαστικά μωρε! Βασικά την ίδια ιωσούλα είχε περάσει και ο μικρός μου πριν ένα μήνα! Πυρετό μέχρι 38,5 χωρίς μυξούλα, μόνο λίγο βηχαλάκι. Υπομονή καλή μου.! Αγκαλίτσες πολλές και χαδάκια. Όσο για τους παιδιάτρους, τι να πώ. Και εγώ δεν είμαι πολύ ευχαριστημένη από την παιδίατρο μου αλλά καθότι δεν γνωρίζω κόσμο στη Χαλκίδα δεν ξέρω σε ποιον άλλο να πάω. Κάνω την έρευνά μου και μόλις βρώ κάποιον καλύτερο θα την κάνω... Πάντως μου τη σπάει που δεν απαντάνε ΣΚ. .....

Αυτά για την ώρα φίλες μου. Φιλιά πολλά!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε κορίτσια, έχω και θέμα....εδώ και κανά μήνα η μιρή μου βγάζει τη πίστη για να κάτσει στο καρεκλάκι φαγητού. Τσιρίζει, το σώμα γέφυρα και τα πόδια τα βάζει στο καρεκλάκι και το σπρώχνει. ΔΕν κάθετια με τίποτα, βάζω δύναμη να την καθίσω αλλά πόση πια?Μην κάνω και καμιά ζημιά στη μεσούλα φοβάμαι.Τί προσπαθ'ώ να τη ξεγελάσω με κανά παιχνίδι τίποταααααααααα....δίνουμε μάχη. Είναι πάρα πάρα πάρα πολύ ζωηρή.:?

yaeNp3.png

Όσο για τους παιδιάτρους, τι να πώ. Και εγώ δεν είμαι πολύ ευχαριστημένη από την παιδίατρο μου αλλά καθότι δεν γνωρίζω κόσμο στη Χαλκίδα δεν ξέρω σε ποιον άλλο να πάω. Κάνω την έρευνά μου και μόλις βρώ κάποιον καλύτερο θα την κάνω... Πάντως μου τη σπάει που δεν απαντάνε ΣΚ. .....

!

Γυναικολόγοι και παιδίατροι πρέπει να απαντάνε όχι μόνο Σ/Κ αλλά στις 4.00 το χάραμα, Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, γιορτές, όλο το 24ωρο πρέπει να είναι διαθέσιμοι. Σαφώς να τους καλούμε όταν υπάρχει πραγματικά λόγος, γιατί κιαυτοί οι καημένοι πόσες βλακείες έχουν ακούσει αξημέρωτα από αγχωμένες μανούλες. Όταν υπάρχει σοβαρός λόγος όμως πρέπει να είναι ΠΑΝΤΑ στο τηλ. Αν δεν είναι, ευχαριστώ, δεν μου κάνεις, πάω σε άλλον!:cool:

yaeNp3.png

neamanoula το ίδιο αντιμετωπίζω και εγώ. Πως την ταίζεις; Εγώ τελικά τον κατεβάζω και κάθεται όρθιος και φυσικά τρώει. το συζήτησα και με την αδερφή μου (έχει ένα αγοράκι 5 χρονών τώρα) και μου είπε ότι το ίδιο έκανε και εκείνος και έτσι άρχισαν να τρώνε στο τραπεζάκι του σαλονιού. Και να σου πώ ότι ο ανιψιός μου ήταν ένα πολύ ήρεμο και συνεργάσιμο παιδί. Μήπως λοιπόν είναι της ηλικίας;;;

cEyXp3.png

q61sp3.png

neamanoula το ίδιο αντιμετωπίζω και εγώ. Πως την ταίζεις; Εγώ τελικά τον κατεβάζω και κάθεται όρθιος και φυσικά τρώει. το συζήτησα και με την αδερφή μου (έχει ένα αγοράκι 5 χρονών τώρα) και μου είπε ότι το ίδιο έκανε και εκείνος και έτσι άρχισαν να τρώνε στο τραπεζάκι του σαλονιού. Και να σου πώ ότι ο ανιψιός μου ήταν ένα πολύ ήρεμο και συνεργάσιμο παιδί. Μήπως λοιπόν είναι της ηλικίας;;;

Κάποιες φορές την ταίζω ενώ κάθεται στα γόνατα μου, προσπαθώ όμως να τρώει στο καρεκλάκι της. Να την έχω όρθια και ανεξέλεκτη φοβάμαι γιατί πρωτον θα την κυνηγάω για κάθε κουταλιά και δεν θα τελειώσουμε ποτέ και δεύτερον σίγουρα θα πάρει το πιάτο και θα το ρίξει προς άγνωστη κατεύθυνση, ναι τίς αρέσουν οι ζημιές!Οπότε?:confused:

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσαρες!!!

Vallou μου περαστικα βρε κοριτσι μου...ελεος πια δεν θα ηρεμησετε ποτε?Ετσι ειναι τα δευτερα?Κολλαν απο τα πρωτα ολη την ωρα?

Κοριτσια ειμαι εξαλη με τον συζυυγο...τι προτοτυπο θα μου πειτε τωρα...εξαλη σας λεω!!!!Δεν εχω σε ποιον να τσιριξω...και ο μικρος ακοιμηστος φρουρος χωρις ιχνος ησυχιας σημερα!!!!Το πρωι καταφερα και μας εκλεισα και τους 3 εξω απο το σπιτι και ηρθε κλειδαρας για 15 δευτερολεπτα με αντιτιμο 50€!!!!!Καλη δουλεια δεν νομιζετε?Να μου πεις ας μην εισαι ηλιθια εσυ...ο κλειδαρας σου φταιει???

Ο συζυγος μου κραταει μουτρα παρακαλω για το συμβαν και σαν να μην εφτανε αυτο...μετα απο μαραθωνιο μαγειρεματος που περιελαμβανε ψαρι, σαλατα μπροκολο και μελιτζανοσαλατα ολα αυτα σε μια ωρα...και αφου φαγαμε...κοιταει την τραπεζαρια στην οποια μονο εγω λειπω απο επανω και λεει το ανεπαναληπτο "καλα δεν μπορουσες να βρεις λιγο χρονο να συμαζεψεις εδω?":mad::oops::confused::confused::confused: - neamanoula εκεινη η cocacola κοκκαλα εχει????:mrgreen::mrgreen::mrgreen:!!!!Την ιδια ωρα που εγω μαγειρευα ο κυριος ξαπλωνε με τον γιοκα του και φυσικα ουτε φωνη ουτε ακροαση...πειτε μου εχω αδικο να ειμαι εξαλη???

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ για τις ευχές σας και το ενδιαφέρον!!

Τελικά σαν τη Χριστινούλα της neasmanoulas έχουμε πολλά φλέματα και αυτά μας εμποδίζουν. Βρήκα την παιδίατρο μιας φίλης και έφερα σημερα διαφορετικά ήμουν έτοιμη για το νοσοσκομείο. Αρχή λαρυγγίτιδας σε συνδυασμό με την ιωσούλα και ελπίζω και γω σ' αυτό να την προλάβω μην πάει παρακάτω. Την είχα πάει στον παιδιατρό μου την Πεμπτη και την είχε βρει καθαρή ακροαστικά, όπως είναι και σήμερα. Δεν τον αδικώ στην διάγνωση του γιατί την Πέμπτη που κατάλαβα ότι κάτι μας μπαίνει την πήγα αλλά ακόμα δεν είχε φανεί. Αυτό που πραγματικά μου τη σπάει στο συγκεκριμένο γιατρό είναι οτι δεν μπορώ να τον βρω ποτέ ΣΚ :evil: Σκέφτομαι λοιπόν να το κάνω δίπορτο. Να τον έχω για τα εμβόλια και αφού την ξέρει από βρεφάκι αλλα να φέρνω που και που και την καινούρια.. έτσι για διπλοτσεκ!! Όχι ταυτόχρονα αλλά αν έχω αμφιβολία να σιγουρεύομαι. Είχα μια καταπληκτική γιατρό στη μεγάλη μου απαντούσε ακόμα και από την Ιταλία που βρισκόταν για σεμινάριο... κριμα όμως συγχωρέθηκε νωρίς :| Φυσικά τώρα παίρνουμε μάσκα με κορτιζόνη αερολίν κλπ.. Έχει δώσει καμια άλλη μανούλα μάσκα, δεν θυμάμαι... πλαντάζει για να την κάνει και δεν είμαι σίγουρη αν τελικά πήρε σωστα΄το φάρμακο..

Λοιπόν προτείνω να κάνουμε αρχηγό των συζύγων τον άντρα της neamanoulas (αυτή η κοκακολίτσα έγραψε :tongue: ) Αλλά και οι υπόλοιποι άξια μέλη της ομάδας.

Gio σου μούτρωσε γιατί κλείστηκε έξω;;; Ο δικός μου ήταν έτοιμος να το κάνει αν επέμενα για το νοσοκομείο... που τελικά και κάτω να χτυπιώταν εγώ θα την πήγαινα. Τα ίδια ακούω συνέχεια και από άλλες φίλες μου με παιδιά... Να πω οτι όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια μούρη ή θα με πείτε γραφική...

Πάω να δώσω τα φαρμακάκια μας, τα λέμε το βράδυ...

Κατα αρχας ξεκιναω με τα χρονια πολλα στην αγαπημενη μας φιλη marigia που σημερα εχει τα γενεθλια της!!!! Κοπελα μου να τα εκατοστησεις , να χαιρεσαι το παιδακι σου και οτι ποθεις να ερθει στη ζωη σου!!!257724qzzhy39no4.gif

vallou μου περαστικα σας μωρε..ευτυχως δεν ηταν καμια πνευμονια γιατι με τρομαξες..αντε περαστικα στο Πεννακι και ελπιζω να μην αρρωστησετε ξανα για φετος!!! οντως ο παιδιατρος οπως και ο γυναικολογος πρεπει να ειναι διαθεσιμος ανα πασα στιγμη και το βασικο να σου δινει το θαρρος να τον παιρνεις. Ευτυχως ο δικος μας ειναι ανετος αν και ευτυχως δεν εχει τυχει να τον παρω ποτε.

neamanoula μια απο τα ιδια με τον Νικολα στα ειπα και χθες απλα εγω τον πιεσα οποτε τωρα θελει δε θελει καθεται μια χαρα μεχρι να τελέιωσει το φαγητο γιατι μετα αρχιζει τα σπαστικα του..ξερεις...

gio αχ αφηρημενο μου κοριτσι,,εγω αν το εκανα εγω στανταρ θα το ετρωγα το μπινεκλικι..οσο για το συμβαν του τραπεζιου απλα μια απο τα ιδια..οπως εγραψε και η vallou ολα τα γουορυνακια την ιδια φατσα αλλα και τροπους εχουν...:twisted: υπομονηηηηηηηη..!!!(ποση ακομη Θεε μου??)

Αντε τα λεμε το βραδακι!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

AAAAA......MARIGIA γιορτάζεις κούκλα???Χρόνια σου πολλάααααα, να είσαι πάντα γερή και ευτυχισμένη. Και καλή επιστροφή για αύριο, δεν σε θέλω ψαρωμένη, με τσαμπουκάααα!!!!

vallou δεν γίνεται να πάρουμε κάπου αλλού τα πρωτεία?Αρχηγός???Πωπω ξεφτίλα γίναμε...:cool:(που να σας πω δηλ. και άλλα περιστατικά.....)gio αυτά είναι τα καθημερινά μας (με το σύζυγο που έγραψες..), όσο για τον κλειδαρά κι εμένα θα μου την έλεγε και θα μαλώναμε ενώ αν το έκανε αυτός -σιγά μωρέ και τί έγινε?2 μέτρα και 2 σταθμά έχουνε..περί ορέξεως........:evil:

yaeNp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

ΤΕΛΕΙΟΣ ο καφές χθες, πράγματι! gio, χάρηκα πολύ που σε γνώρισα από κοντά!! Τι να πω για τον άντρα σου, ο δικός μου την έχειω πατήσει μια φορά σαν εσένα, οπότε, αν μου συμβεί κάτι παρόμοιο, δε νομίζω ότι θα τον πάρει να μου μουτρώσει... Αυτό έγινε το 2007 και τότε η τιμή ήταν 40 ευρώ. Σαν πολύ δεν έχουν ανεβάσει τις τιμές οι κλειδαράδες; vallou περαστικά σας εύχομαι και γρήγορα!marigia, χρόνια σου πολλά κοπέλα μου, να σε χαίρονται όλοι οι δικοί σου!!

Και τα δικά ας τελευταία νέα: ενώ καλυτερεύει με τις μυξούλες -σήμερα ευτυχώς είχε μόνο το πρωί -κορίτσια, πήρα μια τρομάρα!!: έπαιζε με το μεγάλο ηχείο του home cinema που έχουμε στο σαλόνι, οπότε σε κάποια φάση βάζει τα κλάματα γυρίζω και τι να δω; Είχε χτυπήσει από τη γωνία του πάνω από το φρύδι κι έτρεχε αίμα, αλλά ΑΙΜΑ!! Έτρεξε στο πρόσωπό του, στα ρούχα του, στο σεντόνι που έχουμε για να παίζει... Φόναξα το σύζυγο που κοιμόταν ο καημένος, τον τρόμαξα κι αυτόν, ήρθε και με βοήθησε να τον καθαρίσουμε και να του βάλουμε τσιρότο. Ευτυχώς μόλις τον ξάπλωσα σταμάτησε η αιμορραγία και όλη την υπόλοιπη μέρα δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό, τώρα τη νύχτα θα δούμε, φοβάμαι μήπως χτυπήσει στα κάγκελα ή γυρίσει απότομα στο μαξιλάρι και πονέσει... Γμ! Και εκείνες τις δυο γωνίες δεν τις είχα προσέξει αλλά και δεν φανταζόμουν ότι θα ήταν τόσο επικίνδυνες. Τώρα τις καλύψαμε, κατόπιν εορτής... Μ'αρέσει πουτα συζητἀγαμε χθες κορίτσια...

Διαφημίσεις

Καλησπέραααα,

Κορίτσια μου παν' και τα 33 τα κλέισαμε κι αυτα ....Ευχαριστω πολύ πολύ για τις ευχούλες σας Υγεια έυχομαι για τις οικογενειες μας !! ΠΕΖΟΥΛΑ είδες το face? μεγάλος κουτσομπόλης χι χι χι. Σε ευχαριστω ξανα κι εσενα νεαμανούλα για την εμψύχωση!!!

Η μερα πέρασε με δουλειες χωρις κάτι το ιδιάιτερο αφού το φυλαμαι για το άλλο Σαββατο να σβήσουμε όλοι μαζί κεράκια με το Ανδριελάκι μας!!

Περαστικούλια σε όλα τα μωράκια εύχομαι που ταλαιπωρούνται γμ αντε να περάσει κι αυτό...

ΑΝΤΑ τι ηταν αυτό με το αιματάκι? πω πω παλι καλά που δεν έγινε κάτι χειρότερο.

Οσο για τις γωνίες αγορασαμε προχθες προστατευτικά απο μαδερκεαρ και κικο και κορίτσια έχει εντοπίσει που έιναι και παέι και τις ξεκολάει μια μια...Τι παιδί ειν αυτο???

Αυριο 1η μερα δουλειά και δεν θα το πιστέψετε..... Βρηκε μέρα η ΕΥΔΑΠ να κόψει το νερό. Απο τις 6.00 παρακαλώ δεν έχουμε σταγόνα.. Πηγε ο Κων. στο ψιλικατζίδικο και πηρε 2 μπουκάλια κι απο κεινη την ωρα έιμαστε στο περίμενε... Τα πιατα απ το απόγευμα στιβα.. εγω άλουστη και μες την μπίχλα γιατί όλη μέρα καθαριζα, το μωρό πηγε για ύπνο χωρίς μπανιο ... και το κυριότερο : Πως θα παώ αυριο για δουλειά με αυτα τα χάλια μου λετε???? Η ωρά είναι 10.30 κι ακόμα περιμένουμε το νερό... Η ΕΥΔΑΠ όποτε παίρνουμε τηλ λέει τα δικά της...

Ουφ μου φαίνεται θα παώ για ύπνο και θα σηκωθω αύριο το πρωι να τα προλάβω όλα γιατί θα σέρνομαι αν περιμενω το νερό....

Α να σας πω και το καλύτερο Το πρώι λεω στον άντρα μου Μου τελειωσε η κρεμα ημερας δεν μου την κάνεις δωρο γενεθλιων τη Δευτερα? και μου απαντά - Οσες κρεμες και να βαλεις Μαράκι μου ο χρόνος είναι ανίκητος....Τωρα τι να του πω γμ ?

Δεν πτοούμε καθολου όμως:cool:, απ την ζήλια του τα λεει γιατί όλοι με λένε μικρότερη απο οσο είμαι:tongue:. Εκει αν σκάσει;):D

Παω να δω αν ήρθε το νερο .... μακια σας

Αχ οχι Παναγιά μου ακόμα δεν ήρθε.....

Μονη μου τα λεω??? Που ειστε καλέ ????? Καλά οκ παω να κλαφτω αλλού...

Επεξεργάστηκαν by marigia

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Marigia μου τι σου εμελε να παθεις τετοια μερα βρε!!!!

Καταρχάς να είσαι πολυχρονη σαν τα ψηλα βουνα και να χαιρεσαι την ζουζουνα σου και τον ζηλιαρογατο συζυγο :tongue:Να εισαι γερη και παντα επιτυχιες μιας και αυριο ειναι THE BIG DAY!!!!!Με το καλο και ολα να σου ερθουν δεξια που λενε!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αντα μου και εγω χαρηκα που γνωριστηκαμε επιτελους!!!!Τι παθατε βρε και εσεις?Ζαβολιαρομωρακι ο Θανασης απο τα λιγα εεεεε!!!!!Σαν την εφερε Κυριακατιακα....και ο ακημενος ο αντρας σου φανταζοαμαι τρομαρα που θα πηρε μεσα στον υπνο του!!!!:shock::shock::shock:

ΕΜεις παλι μια απο τα ιδια, αν και ο δικος μου ο "ΓΟΥΡΟΥΝΟς" προσπαθει να με προσεγγισει μαλλον για συγχωρεση αλλα το παιζω βαρυ πεπονι!!!Ε οχι κυριε για μια μλκ να μας χαλας την Κυριακη!!!!Μουτρα και παλι μουτρα!!!!

Που ειστε οι υπολοιπ[ες καλε?

Κωσταντια επιστρεψατε?

gio μου εδω ειμαστε καλε!!! Αν και βλεπω chart show εχει τραγουδια για χωρισμους και πολυ γουσταρω κατασταση..καψουροτραγουδα φουλ και ως γνωστον για ακομη μια φορα πλακωθηκαμε με τον συζυγο..(μα τι εχουμε παθει αυτες τις ημερες?? Καταραμενη πανσεληνος για ακομη μια φορα..ξουτ ξουτ:twisted:) οποτε αρμοζουν τα τραγουδακια στα κεφια μου..:rolleyes:

Αντα λαχταρα ο Θανασακης ε??? Και τον παινεψα χθες οτι ειναι ησυχουλης..μα ολο να σε ακυρωνουν αυτα τα μωρα???Αντε δεν πειραζει..ολο και καπου θα χτυπανε συνεχεια αρκει να μην ειναι σοβαρα.

marigia κοπελα μου παλι καλα που ειναι το φεις και τα θυμομαστε και αυτα!;) Αντ εκαλη επιστροφη στη δουλεια..μα καλα τη γκαντεμια σε δερνει??? Τετοια μερα βρεθηκε το παλιονερο να κοπει?? Και πραγματικα δεν υπαρχει χειροτερο απο τις δικοπες νερου και ρευματος..αντε ελπιζω να επιστρεψει γρηγορα να κανεις αυτα που θελεις..ενα μπανακι τουλαχιστον!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

ΕΜεις παλι μια απο τα ιδια, αν και ο δικος μου ο "ΓΟΥΡΟΥΝΟς" προσπαθει να με προσεγγισει μαλλον για συγχωρεση αλλα το παιζω βαρυ πεπονι!!!Ε οχι κυριε για μια μλκ να μας χαλας την Κυριακη!!!!Μουτρα και παλι μουτρα!!!!

?

:lol::lol::lol: Γουρούνια παιδί μου μια Κιρκη τους χρειάζεται..

gio Ευχαριστω πολύ για τις ευχες και συ να χαιρεσαι την οικογενεια σου και υγεια σε όλους μας έυχομαι!!!! Και για να μην αναρωτιέστε οοοοοχι η κυρια ΕΥΔΑΠ ακόμα δεν εφτιαξε την βλάβη....

Ακουστε τι μου είπε τωρα ο οινκ οινκ αντρούλης μου " Κανονισε αύριο να είσαι όλη μερα στο παρεντσ και να μιλάς με τις φίλες σου , να σε παρουν χαμπάρι να μείνεις χωρίς δουλειά" :twisted::twisted::twisted:

Μετα απο αυτό αποχωρώ .. παώ για ύπνο ... Καληνύχτα σας...

nI9Sp3.png

urDwp2.png

gio μου εδω ειμαστε καλε!!! Αν και βλεπω chart show εχει τραγουδια για χωρισμους και πολυ γουσταρω κατασταση..καψουροτραγουδα φουλ και ως γνωστον για ακομη μια φορα πλακωθηκαμε με τον συζυγο..(μα τι εχουμε παθει αυτες τις ημερες?? Καταραμενη πανσεληνος για ακομη μια φορα..ξουτ ξουτ:twisted:) οποτε αρμοζουν τα τραγουδακια στα κεφια μου..:rolleyes:

Φιλενάδα βαλε ενα ποτακι και σου ερχομαι!!!!!Ωπα....ειδες ο marigiahusband μας την ειπε στεγνα....καλε πως του ήρθε οτι ολη την ωρα τα λεμε στο παρεντσ???Εεεεεε????:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΥΓ. Εχω βαλθει και ψαχνω δουλεια κοριτσαρες!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...