Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Καλά κι εγώ έτσι γεννήθηκα! Μάλλον θα είχε σάκχαρο η μητέρα μου στην εγκυμοσύνη! Από τη στιγμή που δεν πολύ τρελαίνεσαι για γλυκά δε θα έχεις πρόβλημα να φτιάξεις τη διατροφή σου. Κάποιες γενικές αρχές είναι να μην αφήνεις τον εαυτό σου χωρίς φαγητό για πολλές ώρες. Όχι γλυκό νηστική, εμένα πχ στην εγκυμοσύνη μου είχε πει να αποφεύγω τα σταφύλια, τα παντζάρια κ. α. (θα ψάξω να βρω το χαρτί), πρωτεινη το βράδυ... Διάβασε λίγο και άρθρα του Ζουπα του ενδοκρινολογου. 

Ναι please ! Περιττό να σας πω πως όση ώρα σας γράφω , έχω πιει όσο νερό δεν ήπια σήμερα 😂 Δε θα μπορώ να κοιμηθώ, θα ξυπνάω συνέχεια. Αρα λογικά θα πρέπει να ξαναμετρηθω πριν την ετ. Να δούμε πως είναι σε καλύτερα επίπεδα πριν προχωρήσω.

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κατερινιώ να πάνε όλα καλά κοπέλα μου και γρήγορη πρασαρμογή.

Καλέ τί ωραίο καφέ που ήπιαμε βρε κορίτσια, αλλά κράτησε λίγο.....ήθελα κι άλλο...η μικρή βέβαια δεν κατάφερε ο μπαμπάς της να την κοιμίσει και είναι ξύπνια από τις 12.00 το μεσημέρι. Σε καμιά ώρα το πολύ ελπίζω να κοιμηθεί γιατί είναι κομμάτια.

vallou η ΠΕΖΗ μου έδωσε την μπομπονιέρα, σε ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, είναι πολύ πολύ όμορφη.Ευχαριστώ που με σκέφτηκες.:D

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ο σημερινός καφές ήταν Τ Ε Λ Ε Ι Ο Σ !!!! Δεν βάλαμε γλώσσα μέσα και οι ώρες πέρασαν σαν νερό....πρέπει να το επαναλάβουμε;)

Ο μικρός έχει δυο ώρες που κοιμάται, ίσα που τον πρόλαβα δηλαδή, αφού και μένα ήταν ξύπνιος από τις 12.30. Οπότε πρόλαβα και έφτιαξα και το πρώτο μου diapercake για μια κοπέλα που γένησε. Για πρώτο έγινε πολύ χαριτωμένο και λέω να το καθιερώσω.;)

KIN6p2.png

Σε ποια έκσταση πάνω,σε χορό μαγικό μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε..........

Καλησπέρα και από εμένα!

Περάσατε καλά διαβάζω ε; Μπράβο κορίτσια! Τι κάλα!! Να περνάτε πάντα καλά όταν βρίσκεστε!!

Εμείς φάγαμε την πρώτη γενναία τούμπα μας σήμερα. Τον είχε ο μπαμπάς του πάνω σε ένα παιδικό ποδηλατάκι. Δεν τον είχε δέσει(έχει μια άρνηση με το δέσιμο. Ούτε στο καρότσι, ούτε στο καρεκλάκι του φαγητού, ούτε λοιπόν και στο ποδηλατάκι). Εκεί που κάνανε βόλτα ο μικρός πήγε να πιάσει το cd player και πάρτον κάτω. Κλάμα και κακό. Έκανε μια μελανιά πάνω από το αριστερό φρύδι... Ο πατέρας του κοιτούσε αμίλητος..Πρέπει να σημειώσω ότι σε ανάλογη φάση που κρατούσα τον μικρό και ελαφρός ακούμπησε σε ένα σημείο του καναπέ, είχαμε τσακωθεί άγρια γιατί δεν πρόσεξα επαρκώς τον παιδί. Εγώ τι έπρεπε να πώ σήμερα;;; Αυτά όμως συμβαίνουν!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ νωρίς κοιμήθηκε ο μικρός σου. Τι ώρα θα ξυπνήσει; Θα το παέι μέχρι το πρωί;

Neamanoulaκαι εγώ έτσι τον κοιμίζω. Με το γάλα το βράδυ το μικρό κοιμάται. Όταν όμως ξυπνάει το βράδυ προσπαθώ να μην τον πάρω αγκαλιά. Το παλεύω πάρα πολύ. Κάτι είχα καταφέρει αλλά προχθές τον πήρε ο πατέρας του αγκαλιά και έται χθες το βράδυ ζητούσε επίμονα. Α! και να σας πώ τι μου είπε η παιδίατρός μας;;;; « Γονείς δεν είστε μόνο για τα παιχνίδια και να καμαρώνετε για τα κατορθώματα του παιδιού σας. Πρέπει να διαπαιδαγωγήσετε το παιδί. ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΚΡΑΒΑΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΓΗ»… Εμένα πάντως μου αρέσει να τον παίρνω στο κρεβάτι. :PΤον τελευταίο καιρό βέβαια το έχω περιορίσει αλλά μου αρέσει!!!:P

Και αφού δεν μπορούμε να βγούμε, ας πάω να πιώ ένα ποτηράκι drambuie;-)

cEyXp3.png

q61sp3.png

Λοιπον κοριτσαρες ο σημερινος καφες ηταν απλα ΤΕΛΕΙΟΣ...τελικα μας εκανε την χαρη και ο καιρος και οπως λεει και η ΚΩΣΤΑΝΤΙΑ γλωσσα δεν ΕΒΑΛΑ μεσα...(αφησα και καμια σας να μιλησει...δεν θυμαμαι...:tongue:!!!!)Οφειλω να ομολογησω οτι σημερα που γνωρισα ΚΩΣΤΑΝΤΙΑ και ΑΝΤΑ ειστε εξαιρετικες!!!!Συντομα ο επομενος καφες...αιντε και ανοιγει και ο καιρος!!!!

ΚΩΣΤΑΝΤΙΑ αν και δεν σε προλαβα οπως φαινεται...για τη επομενη τουρτα δεν εδω http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=48733 και εδω http://megan.cc/ και εδω http://www.youtube.com/watch?v=-bKwE9POjnE ...ειναι φανταστικο δωρο!!!!

Κατερινακι με το καλο η μετακομιση και συντομα κοντα μας παλι!!!!!

Για τον υπνο που λετε, κοιματε γυρω στις 9μιση με 10 μεχρι τις 7 οπου συνηθως το παιρνουμε στο κρεβατι μας για χουζουρι-ξερω οτι δεν κανει αλλα μονο το ΣΚ τον χαιρομαστε-με γαλα και αγκαλια και κουνημα στα ποδια παρακαλω για να κοιταει γυρω του και οχι αγκαλια στο στηθος...αυτο το κανει εδω και κανενα 2μηνο...κατα τα αλλα κοιματε καμια ωριτσα το πρωι και αλλη μια μεσημεροαπογευμα και μετα κατευθειαν το βραδυ...

Φιλακια πολλα σε ολες και τα λεμε...κατερινα _s εγω παω για coca cola:confused::rolleyes::lol:

Διαφημίσεις

Ο σημερινός καφές ήταν Τ Ε Λ Ε Ι Ο Σ !!!! Δεν βάλαμε γλώσσα μέσα και οι ώρες πέρασαν σαν νερό....πρέπει να το επαναλάβουμε;)

Ο μικρός έχει δυο ώρες που κοιμάται, ίσα που τον πρόλαβα δηλαδή, αφού και μένα ήταν ξύπνιος από τις 12.30. Οπότε πρόλαβα και έφτιαξα και το πρώτο μου diapercake για μια κοπέλα που γένησε. Για πρώτο έγινε πολύ χαριτωμένο και λέω να το καθιερώσω.;)

Στειλε φωτο να το δουμε φιλεναδα...;)

Καλησπέρα κοπελίτσες μου, (δικαιούμαι να σας αποκαλώ με υποκοριστικό διοτι τα χουμε πει... έιμαι το πουρό της παρέας :tongue:χι χι)

Neamanoula μου σε ευχαριστω πολύ πολύ που με σκέφτηκες και ναι την ακολούθησα την συμβουλή σου (στο περίπου δηλ) και πήρα τον σύζυγο αλλά κ την μικρή και πήγαμε Αράχοβα-Παρνασσό για καφέ και φαγητό. Ανεβήκαμε και στο χιονοδρομικό γιατί ξεθαρρέψαμε με τον καιρό αλλα τελικά αποδείχθηκε κακή επιλογή αφου φτάνοντας είδαμε το θερμόμετρο να δείχνει 4 βαθμούς.. Χρυσό τον έκανα τον καλό μου να μην γυρίσουμε πίσω ετσι χωρις να δούμε τίποτα και να ανεβούμε στην τηλεκαμπίνα πανω στο σαλέ για καφέ αλλά ανένδοτος.. τα χουμε πει η γνωστή υψοφοβία... ετσι μου ερχόταν να του αφήσω την μικρη και να ανέβω μοναχη μου :mad:γκρρρρρρ..τες πα.. Οπότε την βγάλαμε στην Αραχοβα ...

Η μικρη μου κατέβασε κάτι μυξούλες αλλα της έκανα κεφαλοκλείδωμα κ της έβαλα ορό οπότε δείχνει να είναι καλύτερα...

α μην το ξεχάσω περαστικούλια στην Πεννούλα και να γίνει γρηηηηηηγορα καλά και πάλι, vallou στο χω ξαναπεί : Η κόρη σου είναι μια χαριτωμενιά!!!

Θεσσαλονικιες μανούλες χαρηκα κ για τον καφέ σας και που περάσατε όμορφα!!! Φαντάζομαι θα χορτάσατε κουβέντα.. μπράβο ! Εσεις είστε κ περισσότερες απο μας ακόμα καλύτερα!!!!

Κατερινα_ς συγχαρητήρια στο καμάρι σου και τώρα προσοχή στις τουμπίτσες , κι εμεις τρώμε αρκετές αλλα δεν το βαζουμε κάτω

Οσο για τον ύπνο όντως κι εμεις έχουμε μειώσει σε 12 με 13 ωρες ημερησίως... Τωρα την ξυπνω και πιο νωρίς γύρω στις 07.00 και περιμένω να κοιμάται μετά το γάλα αλλά δεν το κάνει πάντα. Πάντως μια μέρα που δεν κοιμήθηκε ούτε μετα το γάλα το πρωι, ούτε μετά τα φρούτα γύρω στις 11.30 Όταν έφτασε η ώρα του μεσημεριανού μου κοιμήθηκε στο καρεκλάκι :shock::roll: Την κράτησα ξύπνια μετα βιας μέχρι να φάει και να ξεραθεί ύστερα....

Οσο για το πως κοιμόμαστε πλέον ξαπλώνω δίπλα της στον καναπέ μέχρι να την πάρει ο ύπνος και ύστερα την βάζω στην κούνια της. Δεν την κουνάω καθολου . Παλιά τα χω ξαναπεί την νανούριζα στα χέρια για λίγο και πριν καλά καλά την πάρει ο ύπνος την έβαζα στην κούνια της έλεγα καληνύχτα και κοιμόταν μέχρι το πρωι.......

Αυτα κοπελες μου πάω κι εγω για ύπνο... Αχ θα μου λείψει πολύυυυυυ ο υπνος , το διαισθάνομαι.....

Φιλια σας.

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Καλα ε..οπως ειπαν και τα κοριτσια τελεια τα περασαμε!!! Τελικα ειμαστε πολυ ωραια παρεα και μακαρι να βρισκομασταν πιο συχνα, να λεμε και περισσοτερα γιατι δυο ωριτσες τι να σου κανουν μπροστα σε αυτα που εχουμε να λεμε??? Στο επανειδιν λοιπον (dafitsa διορθωσε την ορθογραφια παρακαλω..:cool:) να ξαναπιουμε καφεδακι συντομα και τωρα που ανοιγει και ο καιρος να παρουμε και τα μικρα καμια φορα να πιουμε με ανησυχια το καφεδακι!!!:lol::lol::lol:

Και εμενα μολις κοιμηθηκε, ευτυχως ο συζυγος τον κοιμησε και το μεσημερι και τον βρηκα χαλαρο και ξεκουραστο!!!

Κωνσταντια αχ αν μπορεσεις βαλε καμια φωτο..ποση ωρα σου πηρε αληθεια??? Αν το ηξερα θα σου ελεγα να μου φτιαξεις και μενα μια για μια φιλη μου κολλητη που γενναει οπου να ναι να της πηγαινα..τελος παντων δεν πειραζει, ειναι που δεν πιανουν τα χερια μου οχι τιποτε αλλο..:rolleyes:

gio τωρα θα μελετησω το βιντεακι..;)

Κατερινα με το καλο η μετακομιση για ακομη μια φορα..αν και θα αργησεις να δεις το μηνυμα.

marigia κανε τις βολτες σου κοπελα μου, απολαυσε και κανα υπνακο γιατι οντως θα μας λειψει ο υπνος και εγω προσωπικα αν δεν εχω κοιμηθει ειμαι γαι τα αναθεμα..

Αυτα..κομματια ειμαι, παω να την πεσω..φιλακια σε ολες μια προς μια!!!:lol:

Επεξεργάστηκαν by ΠΕΖΗ

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Στειλε φωτο να το δουμε φιλεναδα...;)

Καλά μη φανταστείς καμιά υπερπαραγωγή, άλλωστε και την κοπέλα που γέννησε μια φορά την έχω όλο κι όλο. Τώρα επειδή είμαι ολίγον άσχετη και δεν ξέρω να περνάω φωτό στον υπολογιστή, αν θέλεις στείλε μου το κινητό σου να στο στείλω με mms. Περιμένω να φτάσει ο καιρός που θα γεννάει η νονά του Βαγγέλη για να φτιάξω κανένα καλύτερο!!

Καλησπέρα και από εμένα!

Εμείς φάγαμε την πρώτη γενναία τούμπα μας σήμερα. Τον είχε ο μπαμπάς του πάνω σε ένα παιδικό ποδηλατάκι. Δεν τον είχε δέσει(έχει μια άρνηση με το δέσιμο. Ούτε στο καρότσι, ούτε στο καρεκλάκι του φαγητού, ούτε λοιπόν και στο ποδηλατάκι). Εκεί που κάνανε βόλτα ο μικρός πήγε να πιάσει το cd player και πάρτον κάτω. Κλάμα και κακό. Έκανε μια μελανιά πάνω από το αριστερό φρύδι... Ο πατέρας του κοιτούσε αμίλητος..Πρέπει να σημειώσω ότι σε ανάλογη φάση που κρατούσα τον μικρό και ελαφρός ακούμπησε σε ένα σημείο του καναπέ, είχαμε τσακωθεί άγρια γιατί δεν πρόσεξα επαρκώς τον παιδί. Εγώ τι έπρεπε να πώ σήμερα;;; Αυτά όμως συμβαίνουν!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ νωρίς κοιμήθηκε ο μικρός σου. Τι ώρα θα ξυπνήσει; Θα το παέι μέχρι το πρωί;

Neamanoulaκαι εγώ έτσι τον κοιμίζω. Με το γάλα το βράδυ το μικρό κοιμάται. Όταν όμως ξυπνάει το βράδυ προσπαθώ να μην τον πάρω αγκαλιά. Το παλεύω πάρα πολύ. Κάτι είχα καταφέρει αλλά προχθές τον πήρε ο πατέρας του αγκαλιά και έται χθες το βράδυ ζητούσε επίμονα. Α! και να σας πώ τι μου είπε η παιδίατρός μας;;;; « Γονείς δεν είστε μόνο για τα παιχνίδια και να καμαρώνετε για τα κατορθώματα του παιδιού σας. Πρέπει να διαπαιδαγωγήσετε το παιδί. ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΚΡΑΒΑΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΓΗ»… Εμένα πάντως μου αρέσει να τον παίρνω στο κρεβάτι. :PΤον τελευταίο καιρό βέβαια το έχω περιορίσει αλλά μου αρέσει!!!:P

Και αφού δεν μπορούμε να βγούμε, ας πάω να πιώ ένα ποτηράκι drambuie;-)

Καταρχήν welcome to club των πεφτομωρών;) Το ξέρω ότι η πρώτη φορά είναι κάπως ανατριχιαστική.....

Τώρα όσον αφορά την παιδίατρό σας, έχω να πω ότι με ενοχλούν οι άνθρωποι που έχουν τόσο απόλυτες απόψεις και ειδικά σε θέματα ψυχολογίας λες και όλοι μας είμαστε προγραμματισμένα κομπιουτεράκια. Δηλαδή αν ανοίξεις το λεξικό στη λέξη Διαπαιδαγώγηση λέει πχ όταν οι γονείς δεν παίρνουν στο κρεβάτι τα παιδιά τους?? Δεν την καταλαβαίνω αυτή τη νοοτροπία. 9 μήνες κουβαλούσα το παιδί μου μέσα μου, και ξαφνικά θα πρέπει να μην το παίρνω στο κρεβάτι μας, χωρίς ακόμη να έχω καταλάβει το λόγο, να το αφήνω να κλαίει για να μην κακομάθει, να μην το πολυπαίρνω αγκαλιά επίσης για να μην κακομάθει, να το ταίζω κάθε τρεις ώρες ακόμη και αν πεινάει νωριτερα κτλ κτλ κτλ Ε λοιπόν αυτό για με΄να δεν είναι δεν είναι διαπαιδαγώγηση αλλά απανθρωπιά. Και ευτυχώς όλα αυτά τα ενστερνίζονται και κάποιοι επιστήμονες. Αν θες δες εδώ http://www.attachmentparenting.org/ , εγώ είμαι οπαδός αυτής της θεωρίας. Το παιδί μου θα το κρατήσω όσο περίσσοτερο αγκαλιά μπορώ και θέλει, θα το κοιμίσω με όποιο τρόπο χρείαζεται για να είναι ήρεμο και όσο περνάει από το χέρι μου δε θα κλάψει λεπτό.

Και πιστέψτε δεν θυσιάζομαι για το παιδί μου. Η σχέση αυτή δεν είναι απλά μονόπλευρη, μάλιστα θα έλεγα ότι παίρνω πολύ περισσότερα εγώ από αυτό. Ρε κορίτσια, υπάρχει κάτι πιο όμορφο από το να σε αγκαλιάζει ένα τόσο δα χεράκι, να νιώθεις αυτή τη γλυκιά ζεστασιά από το κορμάκι του? Υπάρχει κάτι πιο μαγικό από το να ανοίγεις τα μάτια σου και αντικρίζεις αυτό το θεικό πλασματάκι να σου χαμογελάει?

Προχθές που κοιμόμασταν όλοι μαζί, ο μπαμπας του είχε την πλάτη του γυρισμένη σε εμάς. Ο Βαγγελάκης τον πλησίασε, ακούμπησε το κεφαλάκι του στο μαξιλάρι του και του αγκάλιασε το λαιμό. Πείτε μου βρε κορίτσια, που είναι το αντιπαιδαγωγικό σε αυτή την εικόνα?

Συγνώμη αν σας έπρηξα...

KIN6p2.png

Σε ποια έκσταση πάνω,σε χορό μαγικό μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε..........

Καλα ε..οπως ειπαν και τα κοριτσια τελεια τα περασαμε!!! Τελικα ειμαστε πολυ ωραια παρεα και μακαρι να βρισκομασταν πιο συχνα, να λεμε και περισσοτερα γιατι δυο ωριτσες τι να σου κανουν μπροστα σε αυτα που εχουμε να λεμε??? Στο επανειδιν λοιπον (dafitsa διορθωσε την ορθογραφια παρακαλω..:cool:) να ξαναπιουμε καφεδακι συντομα και τωρα που ανοιγει και ο καιρος να παρουμε και τα μικρα καμια φορα να πιουμε με ανησυχια το καφεδακι!!!:lol::lol::lol:

Και εμενα μολις κοιμηθηκε, ευτυχως ο συζυγος τον κοιμησε και το μεσημερι και τον βρηκα χαλαρο και ξεκουραστο!!!

Κωνσταντια αχ αν μπορεσεις βαλε καμια φωτο..ποση ωρα σου πηρε αληθεια??? Αν το ηξερα θα σου ελεγα να μου φτιαξεις και μενα μια για μια φιλη μου κολλητη που γενναει οπου να ναι να της πηγαινα..τελος παντων δεν πειραζει, ειναι που δεν πιανουν τα χερια μου οχι τιποτε αλλο..:rolleyes:

gio τωρα θα μελετησω το βιντεακι..;)

Κατερινα με το καλο η μετακομιση για ακομη μια φορα..αν και θα αργησεις να δεις το μηνυμα.

marigia κανε τις βολτες σου κοπελα μου, απολαυσε και κανα υπνακο γιατι οντως θα μας λειψει ο υπνος και εγω προσωπικα αν δεν εχω κοιμηθει ειμαι γαι τα αναθεμα..

Αυτα..κομματια ειμαι, παω να την πεσω..φιλακια σε ολες μια προς μια!!!:lol:

ΠΕΖΗ μου, μη φανταστείς, και τα δικά μου χέρια δεν πιάνουν καθόλου, αλλά δεν είναι και κάτι δύσκολο να γίνει, η απλά έκδοση τουλάχιστον;)

KIN6p2.png

Διαφημίσεις

Μαλιστα κυρια Κατερινα!!:tongue: θα ειμαι σταντ μπαι για νεοτερα ανακοινωθεντα!!

Στο επανειδιν λοιπον (dafitsa διορθωσε την ορθογραφια παρακαλω..:cool:)

Μαλιστα κ απο δω!!: παρτο αναποδα κ το χεις!:tongue: επανιδειν!(αφου το ξες, τι μου λες να διορθωσω;:tongue::tongue::tongue::lol:)

Α! και να σας πώ τι μου είπε η παιδίατρός μας;;;; « Γονείς δεν είστε μόνο για τα παιχνίδια και να καμαρώνετε για τα κατορθώματα του παιδιού σας. Πρέπει να διαπαιδαγωγήσετε το παιδί. ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΚΡΑΒΑΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΓΗ»

ΩΧ ΩΧ ΩΧ!!!αυτος δεν ειναι παιδιατρος, συνταγματαρχης ειναι!!μαλιστα και σε σας κυριε συνταγματαρχα!!αλλα πως αλλιως θα θηλασω το παιδι τις 25000 φορες που ξυπναει το βραδυ;;;εε;;;;;:lol::lol::lol:

σε γενικες γραμμες δεν τον βρισκω καθολου κακο τον κοινο υπνο στο κρεβατι, αν καποιους βολευει. σε εμας πχ ο συζυγος διαφωνει, ετσι αφου εχει το κουραγιο, ας την πηγαινει ξανα μονος του στην κουνια της, εγω αποκοιμιεμαι με τη μια....:rolleyes:

πεζουλα τελικα ο γραπτος λογος ειναι παρεξηγησιμος...ποιος σου ειπε καλε οτι ειμαι ανθρωπος του διαλογου;;;;;;:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: αν δεν τσιριξω δεν φχαριστιεμαι καβγα:rolleyes::mad::tongue::cool: οποτε ο διαλογος ειναι περισσοτερο 'απαιτηση' του συζυγου...κ ετσι τα βρισκουμε συνηθως, δεν 'ν' κακο...αλλα ειμαι πολυ οξυθυμη γμτ!

κ για τον υπνο που λες...μαζι σου με τα 1000 !!!

καλα κουραγια εργαζομενες μανουλιτσες -που επιστρεφετε δυναμικα βεβαιως βεβαιως!!!:D

αχ Κωνσταντια τωρα ειδα κ το μνμ σου ( κ ελεγα ποτε θα εγραφες για το attachment!) πολυυυυ γλυκο!!!!!!!θα πω στο συζυγο να το διαβασει να δει τι χανει ο μπουμπουνας!!!!

αχ Κωνσταντια τωρα ειδα κ το μνμ σου ( κ ελεγα ποτε θα εγραφες για το attachment!) πολυυυυ γλυκο!!!!!!!θα πω στο συζυγο να το διαβασει να δει τι χανει ο μπουμπουνας!!!!

Ωχχχχ μάλλον σας έχω πρήξει ε?? Sorry αν γίνομαι κουραστική....

KIN6p2.png

Τρίτο βράδυ καραούλι.. :-(

Η μικρή με χάλια βήχα και σήκωσε και πυρετό μέσα στη νύχτα, 38,3 Δεν είναι πολύ το ξέρω, αλλά όλη την ημέρα είχε κάτω από 37,5. Σκέφτομαι μήπως είναι κάτι άλλο... πνευμονία... λαρυγγίτιδα... Το απόγευμα έκανε ένα σφύριγμα στην αναπνοή της. Γενικά σήμερα όλη μέρα ήθελε αγκαλιά και γκρίνιαζε. Μπορεί να είμαι υπερβολική; Δεν ξέρω.. Κάποια στιγμη μου φάνηκε οτι ανέπνεε γρήγορα, είδα οτι πάνω από 40-45 αναπνοές είναι ταχύπνοια.. έκανε περίπου 35-38 αναπνοές. Το depon το έκανε εμετο στις 1 και περιμένω να πάει 3.30 να της δώσω ponstan.. Ο σύζυγος κοιμάται του σκοτωμού... θα δούμε το πρωί μου λέει... Αντε να περάσει η νύχτα...

Μα γιατί πάντα να αρρωσταίνουν το ΣΚ και επίσης γιατί εδώ και 7 χρόνια όταν αναζητώ τον παιδίατρο το ΣΚ είναι στο εξοχικό του - λείπει - δεν το άκουσε - τελείωσε η μπαταρία - πηδ/γε την γκόμενα κλπ.....;;;;

Διάβασα τα νέα σας, φαντάζομαι τα περάσατε υπέροχα στο καφεδάκι σας!!

Neamanoula χαίρομαι που σου άρεσε η μπομπό μας. Στο ύπνο νομίζω ότι είστε εσείς τα διδιμάκια μας.. ακριβώς το ίδιο ωράριο και με τον ίδιο τρόπο κοιμόμαστε και μεις!!

ΠΕΖΗ τελικά μπορείνα είναι και καλύτερα που δεν θα έχεις παιδάκια στο πάρτυ σας... Δύσκολος μήνας ο Μάρτης από ιώσεις, το ξέρω και από τη μεγάλη μου.. Εμείς τώρα που θα είμαστε στην ανάρρωση τί πρέπει να κάνουμε;;; Να καλέσουμε τα μωρά και τα παιδάκια και να κάνουμε πάρτυ ίωσης μετά πυρετού... Βλέπω να είμαστε σε κλειστό κύκλο... Θα τους πω και όποιος είναι θαρραλέος ας έρθει.

Περιμένω λιγάκι να δω αν έπεσε ο πυρετός και πάω να ξαπλώσω.. κοντεύω να κλείσω 19 ώρες όρθια..

Επεξεργάστηκαν by vallou

Vallou μου, μεγάλη ταλαιπωρία βρε κοριτσάκι μου και για την Πενούλα αλλά και για σένα.....

Ελπίζω σήμερα να ξημερώσει καλύτερη μέρα και η ιωσούλα να έκανε τον κύκλο της....

Πάντως ο παιδίατρος απλά απαράκετος- μήπως να τον άλλαζες, γιατί αν δεν μπορείς να τον βρείς την ώρα που τον χρειάζεσαι, τι να τον κάνεις στα εύκολα?

KIN6p2.png

Τρίτο βράδυ καραούλι.. :-(

Η μικρή με χάλια βήχα και σήκωσε και πυρετό μέσα στη νύχτα, 38,3 Δεν είναι πολύ το ξέρω, αλλά όλη την ημέρα είχε κάτω από 37,5. Σκέφτομαι μήπως είναι κάτι άλλο... πνευμονία... λαρυγγίτιδα... Το απόγευμα έκανε ένα σφύριγμα στην αναπνοή της. Γενικά σήμερα όλη μέρα ήθελε αγκαλιά και γκρίνιαζε. Μπορεί να είμαι υπερβολική; Δεν ξέρω.. Κάποια στιγμη μου φάνηκε οτι ανέπνεε γρήγορα, είδα οτι πάνω από 40-45 αναπνοές είναι ταχύπνοια.. έκανε περίπου 35-38 αναπνοές. Το depon το έκανε εμετο στις 1 και περιμένω να πάει 3.30 να της δώσω ponstan.. Ο σύζυγος κοιμάται του σκοτωμού... θα δούμε το πρωί μου λέει... Αντε να περάσει η νύχτα...

Μα γιατί πάντα να αρρωσταίνουν το ΣΚ και επίσης γιατί εδώ και 7 χρόνια όταν αναζητώ τον παιδίατρο το ΣΚ είναι στο εξοχικό του - λείπει - δεν το άκουσε - τελείωσε η μπαταρία - πηδ/γε την γκόμενα κλπ.....;;;;

.

περαστικά σας γρήγορα!Αυτό που έχω καταλάβει εγώ με την δική μου είναι ότι όταν κάτι επιμένει 2-3 μέρες πρέπει να την δει γιατρός γιατί δεν θα φύγει από μόνο του και όσο θα περνάνε οι μέρες θα γίνεται χειρότερα. Αρχικά άλλαξε παιδίατρο γιατί είναι απαράδεκτοςςςςςςςςςςςςς!Δευτέρα πήγαιεν το παιδί σε ένα γιατρό να το δει, μπορεί να είναι κάτι απλό που όσο όμως περνάνε οι μέρες να χειροτερέψει. Προφανώς και από το σφύριγμα αναπνοής (έτσι είχε και η δική μου) έχει κατεβάσει φλέματα από το λαιμό στο ανώτερο αναπνευστικό σύστημα. Αν την προλάβεις εδώ, έχει καλώς. Αν το αφήσεις μέρες, αυτα τα φλέματα θα κατέβουν πιο χαμηλά με αποτελέσματα ακροαστικά και βροχίτιδα.Έτσι μου τα εξήγησε ο δικός μου γιατρός.Πες μας νέα!

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...