Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι please ! Περιττό να σας πω πως όση ώρα σας γράφω , έχω πιει όσο νερό δεν ήπια σήμερα 😂 Δε θα μπορώ να κοιμηθώ, θα ξυπνάω συνέχεια. Αρα λογικά θα πρέπει να ξαναμετρηθω πριν την ετ. Να δούμε πως είναι σε καλύτερα επίπεδα πριν προχωρήσω.

Είχα πάει σε διατροφολόγο πριν κανένα 3 μηνο και περιττό να σας πω πως για το πρόγραμμα που μου έδωσε πρέπει να είμαι πάνω από την κουζίνα όλη μέρα. Δεν είναι ρεαλιστικό. Το θέμα δεν είναι να κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη.  Σίγουρα πρέπει να προσέξω αλλά όχι σε βαθμό να στερηθώ (ιδανικά).

Κορίτσι μου πραγματικά θέλει απλά καλή διαχείριση. Κοίτα οι διατροφολόγοι σου βάζουν και ένα κάρο διαφορετικές παρασκευές. Δεν είναι  αυτό το ζητούμενο. Το θέμα είναι να πιάσεις το νόημα. Κανείς κάθε Κυριακή ή Σάββατο ή παρασκευή βράδυ, τα φαγητά τις εβδομάδας, και το πρωί πριν φύγεις για την δουλειά φτιάχνεις 2-3 εύκολα σνακ. Πχ γιαούρτι και λίγα δημητριακά, ένα μήλο, ξηρούς καρπούς και μια αραβική. Τσαντάκι φαγητού και όλη μέρα είσαι καλυμμένη. Παίρνεις και ένα μεγάλο θερμό για νερό να μετράς πόσο πίνεις. Πας σπίτι, μεσημεριανό έτοιμο. Θα το έχεις βγάλει το πρωί από την κατάψυξη στην συντήρηση και έτοιμο. Πριν κοιμηθείς βάζεις νερό να βράσει 10 λεπτά 6  αυγά να έχεις να φας το πρωί, να τα έχεις έτοιμα. Πραγματικά είναι πολύ ποιο εύκολο από ότι το έχουμε στο μυαλό μας μέχρι να το κάνουμε συνήθεια. 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

νεαμανουλα αυτο που περιγραφεις ειναι το προγραμμα της ερατως τις 3 τελευταιες μερες:rolleyes:!!βρε παιδια, ποσο κοιμουνται τα δικα σας; η ερατω θα κοιμηθει περιπου 9-9 με τα γνωστα διαλειμματα για μαμ, και μετα στις 12.30 για μια με μιαμιση ωρα...υπο κανονικες συνθηκες κ στις 5 για κανενα μισαωρο, αλλα τωρα το εχει κοψει. ειναι φυσιολογικο αυτο;:confused: το καλο ειναι οτι ξεραινεται το βραδυ :rolleyes::tongue:

κατερινας ευγε σας και μπραβο σας!!!!κ αλλο τρεχαλακι!!:tongue:

εμεις εχουμε μεινει σταθερα στα 3-4 βηματα κ στοπ...:rolleyes:

μπραβο βρε Κωνσταντια με τα ψαξιματα σου, σουπερ οι πληροφοριες!κ δεν πειραζει βρε για τα γενεθλια, θα περασετε σιγουρα ομορφα!!στα επομενα θα εχει πολλη παρειτσα:D

μαριγια ευχαριστω για το σιντι, δεν σου ειπα!!!:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλα βρε daf μου μην παραπονιεσαι καθολου και μενα ετσι κοιμοταν ο Νικολας στο περιπου δηλαδη, 10-10 το πρωι κλ.π. κ.λ.π. αλλα εδω και κανα 10ημερο κοιμαται κατα τις 10.30 και ξυπναει στις 8 με 8 και..:rolleyes: και μετα παλι στις 12 για καμια ωρα το πολυ και μετα μπορει αν το παει σερι μεχρι το βραδυ οπου κυλιεται στην κυριολεξια οπως περιεγραψε και η neamanoula στα πατωμα τα στα χαλια, τριβεται απο δω και απο εκει κ.λ.π. Εχει μειωσε δραματικα τις ωρες υπνου..φαινεται θελει να με βαλει σε ρυθμο δουλειας το παιδακι μου..και σιχαινομαι το πρωινο ξυπνημα..γκρρρρ:mad:

Θεσσαλονικιες αντε επιτελους θα το πιουμε το καφεδακι μας!!! neamanoula ημουν σιγουρη οτι θα τον καταφερνεςτον συζυγο..!!!;) Μονο η gio δεν επιβεβαιωσε και ελπιζω να εχει θετικη απαντησ γιατι εχουμε να τη δουμε κατι μηνες!!!

Αυτα..αντε σας καληνυχτω καθως σημερα ολη μερα δουλειες, καυγαδες με τον συζυγο για διαφορα, μαλωματα με τον Νικολη για διαφορα, καταραμενη πανσεληνος μεσα στα νευρα ειμαι:mad::-x:-x Ευτυχως ειχαμε επισκεψεις ευχαριστες απο ενα ζυγαρι μας με παιδακια και ξεσκασα λιγακι, στομα δεν εκλεισα..βλεπετε κανω προπονηση γαι αυριο..φιλακια!!!:lol::lol::lol:

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Κορίτσια μου έχω λιώσει στα ποδαράκια μου από προχθες :-(

Η μικρούλα μου έχει ίωση τελικά, ψήθηκε χθες όλο το βράδυ το ψυχάκι μου :(:( Το χειρότερο είναι ο ξερόβηχας που έχει που την κάνει και πνίγεται στον ύπνο της.. την ημέρα κάπως αντέχεται αλλα το βράδυ δράμα.. Χθες ήμουν κάθε μισή ώρα δρομολόγιο στην κούνια της.. τελικά την πήρα στο κρεβάτι μου και κοιμήθήκαμε 1-2 ωρες και ησυχάσαμε και οι δυό μας.. ο μπαμπάς μας που είναι δύσκολος να ξανακοιμηθεί το ξενύχτησε και σήμερα σερνόταν όλη μέρα. Το περίεργο με αυτή την ίωση είναι οτι κάνει όχι πολύ υψηλό πυρετό το πολύ μέχρι 38 πολλά δέκατα και καθόλου μύξες.. τι να πω.. υπάρχουν και χειρότερα .. η νονά της περναει οικογενιεακώς τη γουρουνογρίπη

Να τα εκατοστήσουν τα μωράκια που γιόρτασαν πρώτα στην παρέα μας!!:P

Dafoula για τα γεννέθλιά μας την άλλη Κυριακή (να είμαστε καλά πρώτα) επιβάλλεται να το γιορτάσουμε!!! Σκέφτομαι τούρτα, μπάρμπεκιου για τους άντρες της παρέας στην ταράτσα και για τα παιδάκια πολλά μπαλόνια και τραγουδάκια στο σπίτι. Θα προσπαθήσω να αποφύγω τους μεγάλους και να είμαστε πιο πολύ της ηλικίας της Πενούλας. Σκέφτομαι να φτιάξω και τα γλυφιτζούρια μου πάλι για δωράκι στο τέλος. Θα ήθελα να βρεθούμε αλλά δεν ξέρω πως μπορεί να γίνει αυτό μιας και σεις θα έχετε γιορτή... Εμείς σκέφτομαι να μαζευτούμε απογευματάκι.. Πάντως θα σας φυλλάξω γλυφιτζούρι οποσδήποτε!!!

Καλα βρε daf μου μην παραπονιεσαι καθολου και μενα ετσι κοιμοταν ο Νικολας στο περιπου δηλαδη, 10-10 το πρωι κλ.π. κ.λ.π. αλλα εδω και κανα 10ημερο κοιμαται κατα τις 10.30 και ξυπναει στις 8 με 8 και..:rolleyes: και μετα παλι στις 12 για καμια ωρα το πολυ και μετα μπορει αν το παει σερι μεχρι το βραδυ οπου κυλιεται στην κυριολεξια οπως περιεγραψε και η neamanoula στα πατωμα τα στα χαλια, τριβεται απο δω και απο εκει κ.λ.π. Εχει μειωσε δραματικα τις ωρες υπνου..φαινεται θελει να με βαλει σε ρυθμο δουλειας το παιδακι μου..και σιχαινομαι το πρωινο ξυπνημα..γκρρρρ:mad:

Θεσσαλονικιες αντε επιτελους θα το πιουμε το καφεδακι μας!!! neamanoula ημουν σιγουρη οτι θα τον καταφερνεςτον συζυγο..!!!;) Μονο η gio δεν επιβεβαιωσε και ελπιζω να εχει θετικη απαντησ γιατι εχουμε να τη δουμε κατι μηνες!!!

Αυτα..αντε σας καληνυχτω καθως σημερα ολη μερα δουλειες, καυγαδες με τον συζυγο για διαφορα, μαλωματα με τον Νικολη για διαφορα, καταραμενη πανσεληνος μεσα στα νευρα ειμαι:mad::-x:-x Ευτυχως ειχαμε επισκεψεις ευχαριστες απο ενα ζυγαρι μας με παιδακια και ξεσκασα λιγακι, στομα δεν εκλεισα..βλεπετε κανω προπονηση γαι αυριο..φιλακια!!!:lol::lol::lol:

Επιβεβαιων και εγω λοιπον, οτι στις 4 θα ειμαι στο ραντεβου μας...με ενημερωσε η neamanoula!!!!

Παω και εγω για υπνο...ειδα το χειροτερο CSI ολων των εποχων σημερα το βραδυ!!!

ΦΙλια και τα λεμε αυριο κορτσουδια...

ωχου μωρε η πεννουλα!!!!:-( περαστικα γρηγορα πεννουλα, γιατι εχει τουρτα την αλλη εβδομαδα!!!!;)

βαλλου θα σου στειλω ενα πιμι!!:)

πεζουλα να μην ανησυχω οτι μεταμορφωνεται σε βαμπιρακι η κορη μου δλδ;:confused::lol: αστα βραστα με την πανσεληνο κ εμεις χτες πλακωθηκαμε για τα καλα....απο το μεσημερι τα βρηκαμε το βραδυ μετα απο πολληηηηη κουβεντα.:rolleyes:

οσο για το πρωινο ξυπνημα...κι εγω το μισωωωωω!!!!δεν θυμαμαι ΠΟΤΕ να μου αρεσει μα ΠΟΤΕ!!!τη νυχτα μπορω να βγαλω οση δουλεια θες, πρωι σεεερνομαι....

συμπεθερα εισαι σιφουνας;:tongue:

Διαφημίσεις

νεαμανουλα αυτο που περιγραφεις ειναι το προγραμμα της ερατως τις 3 τελευταιες μερες:rolleyes:!!βρε παιδια, ποσο κοιμουνται τα δικα σας; η ερατω θα κοιμηθει περιπου 9-9 με τα γνωστα διαλειμματα για μαμ, και μετα στις 12.30 για μια με μιαμιση ωρα...υπο κανονικες συνθηκες κ στις 5 για κανενα μισαωρο, αλλα τωρα το εχει κοψει. ειναι φυσιολογικο αυτο;:confused: το καλο ειναι οτι ξεραινεται το βραδυ :rolleyes:!:D

Daf σαν να με ακούω, οπότε δεν είστε οι μόνοι. Αυτό το απογευματινό μισαωράκι έχω μέρες να το δω. Και σήμερα ξύπνησε από τις 7 (ευτυχώς είμαι στους γονείς μου και ανέλαβαν εκείνοι...οπότε κοιμήθηκα;))

Κορίτσια can't wait για σήμερα....;)

KIN6p2.png

Σε ποια έκσταση πάνω,σε χορό μαγικό μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε..........

Καλημέρα!

vallou περαστικά σας. Εύχομαι να συνέλθει γρήγορα η μικρή.

Και ο Γιάννης μου άρχισε να κοιμάται λιγότερο. Το πρόγραμμά του έιναι: 10-8 μετά κοιμάται κατα τις 11 με 12:30 το οποίο σιγά σιγά το περιορίζει, το απόγευμα με τα βίας 45 λεπτά και από εκέι και πέρα ντούρασελ..Χθές το βράδυ μου έκανε και νούμερα. Ξύπνησε στις 4.30 και ήθελε παιχνίδια. το έλεγα εγώ "νάνι Γιάννη, κοιμήσου". Ξάπλωνε αυτός στο κρεβάτι και δώστου γέλια. Μέχρ τις 5.30μέτσι πήγαμε...

Κορίτσια πως κοιμίζετε εσείς τα παιδιά σας; Αγκαλιά ή απλά τα έχετε μάθει να κοιμούνται μόνα τους;

Θεσσαλονικιές ΚΑΛΟ ΚΑΦΕ, αν και απ ΄ότι διάβασα από τη neamanoula βρέχει. Μπορεί να αλλάξει το σκηνικό. Πάντως καλά να περάσετε!!!:P:p

Επεξεργάστηκαν by katerina_s

cEyXp3.png

q61sp3.png

Τόσες μέρες καλοκαιρία, σήμερα βρηκε να βρέχει....:mad:

Αντε παραπονιαρα βγηκε ο ηλιος!!! Τι αλλο θες..φραπεδακι ή φρεντο με ηλιο, μεσημερι ΧΑΛΑΡΑ και να αρμενιζουμε την παραλια Θεσσαλονικης!!! Σουπερ δεν ακουγεται????;););)

vallou περαστικα βρε..και με το καλο να γιορτασετε τα πρωτα σας γενεθλια!!! Εμενα αυτο που μου τη σπαει ειναι οτι δεν εχω πολλα παιδακια και ουσιαστικα θα εινια παρτυ για μεγαλους..δηλαδη μια επαναληψη της γιορτης μας..τελος παντων καλα να ειμαστε και θα τα γιορτασουμε τα μαναρακι μας!!!:lol:

daf παντως εισαι ανθρωπος του διαλογου εγω απο την αλλη της κρεββατομουρμουρας, των μουτρων και της φωνης:rolleyes:

Κατερινα εγω τον κοιμιζω στο καροτσι περα δωθε και μολις τον παρει ο υπνος στο κρεββατακι του κατυεθειαν. Το βραδυ ομως οταν ξυπναει τον παιρνω καμια αγκαλιτσα , συνηθως θελει 1-2 λεπτα για να αποκοιμηθει και παλι στο κρεββατι του. Τωρα αν δω τα δυσκολα παλι καροτσι ή το πολυ πολυ μαζι μας..αυτα..παντως τον υπνο στην αγκαλια τον εχω κοψει απο 3 μηνων που αρχισε να βαραινει και απο τοτε καροτσι και παλι καροτσι. Βεβαια παλι μαθαινει στο κουνημα αλλα τουλαχιστον δεν κουραζονται τα χερια απο το βαρος..;)

Αυτα κοριτσαρες τα λεμε απο κοντα!!!

Αντε παραπονιαρα βγηκε ο ηλιος!!! Τι αλλο θες..φραπεδακι ή φρεντο με ηλιο, μεσημερι ΧΑΛΑΡΑ και να αρμενιζουμε την παραλια Θεσσαλονικης!!! Σουπερ δεν ακουγεται????;););)

Μου το κανε το χατίτι ο καιρός :D. Έτσι όπως το περιγράφεις κιόλας φιλενάδα αχχχχ μία χαλάρωση τη νιώθω από τώρα...άντε πότε θα περάσει η ώρα?????

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

Μου το κανε το χατίτι ο καιρός :D. Έτσι όπως το περιγράφεις κιόλας φιλενάδα αχχχχ μία χαλάρωση τη νιώθω από τώρα...άντε πότε θα περάσει η ώρα?????

Ελα ντε δεν περναει η ατιμη!!!!:lol::lol::lol:

Θέμα ύπνος...μμμ...

ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.........

Κατά τις 8.00 το πρωί ξυπνάμε, ύπνος γύρω στις 12.30 για τρία τέταρτα περίπου με μία ώρα, μετά ύπνος γύρω στις 5.00 για καμιά ώρα σίγουρα, και μετά πάλι ύπνος γύρω στις 10.30-11.00 το βράδυ. Και ναι, κοιμάται αγκαλιά με κούνημα πάνω κάτω.........αλλά ευτυχώς ξέρω πότε είναι κουρασμένη οπότε τις περισσότερες φορές ένα δεκάλεπτο κούνημα φτάνει. Έχει τύχει και έχει κοιμηθεί μόνη μέσα στο πάρκο αλλά πρέπει να έιναι τρελά κουρασμένη.Επίσης στο αμάξι κοιμάται πολύ. Αυτά σε γενικές γραμμές, εξαιρούνται όταν είναι άρρωστη ή απλά είναι μέσα στην τσίτα και δεν ηρεμεί με τίποτα.Αυτά.

yaeNp3.png

αααα...το βράδυ κοιμάται πάνω στο γάλα της,οπότε την βάζω έτσι στο κρεβάτι της χωρίς κούνημα απλά ένα δεκάλεπτο την έχω πάνω μου να κατέβει τουλάχιστον καλά το γαλατάκι γιατί δεν ρεύεται.

yaeNp3.png

κορίτσιαααα!!!!

Καλό καφέ στις καφεδιάζουσες Θεσσαλονικιές, περαστικά στο Χριστινάκι, μπράβο στον Γιαννάκη μας και όλα καλά σε όλα τα μωράκια, σας χαιρετώ γιατί θα αποσυνδέσω τον υπολογιστή και στο καινούριο δεν θα έχω κάποιες μέρες νετ μέχρι να έρθουν να μου μεταφέρουν τη γραμμή.

DaF σε καθιστώ υπεύθυνη ενημέρωσης αν γίνει κάτι μεγάλο, και θα τα πούμε στο τηλέφωνο για τα γενεθλιάκια σας!!!

Σας φιλώ πολύ και θα σας σκέφτομαι!!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...