Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ακόμα και αν δε παίζει τόσο ρόλο πιστεύω πως είναι κάτι που έπρεπε να έχει ψαχτεί εξ αρχής και να μη προχωρήσω σε ετ αν δεν είχε κοιταχτεί αυτό πρώτα. Αν λέω κάτι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα. Εφόσον ήδη με την ΑΜΗ στα πατώματα είναι τα πράγματα δύσκολα, έπρεπε αυτό να έχει διορθωθεί ούτως ώστε έστω κ μικρή πιθανότητα να είχα καλύτερα έμβρυα. Στη φάση ππυ είμαι πρέπει να κοιτάω κ τη λεπτομέρεια.

εννοειται αυτο. συμφωνω απολυτως. απλα το λεω απ την αποψη μην αναλωνεις τωρα το μυαλο σου στο αν επαιζα αυτο ρολο. θα το ελεγξεις και το συγκεκριμενο και θα εισαι ξεγνοιαστη απ τη σκεψη. ελπιζω οι φυσικοι να ειναι η λυση. πολλες κοπελες διαβαζω εδω που τα καταφερανε ετσι. κι ο σφακ που ελεγες στην ουσια αυτο πρεσβευει και με αυτους ασχολειται παρα πολυ.

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

:lol::lol:Ναι σε 5-6 χρονια θα αρχισω να το σκεφοτμαι!!!!Για την ωρα μου φτανει ενας Παναγιωτης...ασε τι Μαι Ται στη θεση του...γκουνταναιτ@@@@

ΠΕΖΗ ειμαι οντως μπροστα...εγω και ο Ρουβας διοτι τετοιο ring sling φορουσε ο ατιμος και μας κολλασε ομαδικος!!!!Σκεφτομαι να το παρω και τωρα ΄΄η να το φτιαξει η μαμα μου!!!!Μεχρι μεγαλη ηλικια μπορεις να το φορας με το παιδι...οκ οχι 6 χρονων αλλα μεχρι 2-2,5 να το ευχαριστηθω...ΓΜΤ το θελω πολυ εστω και για 3 μηνες...μετα αν περπατησει ο μικρος δεν νομιζω να καθεται δεμενος...

Καλα μωρε εισαι παλαβη??? Πως θα κουβαλας στις πλατες σου ενα παιδι 11 κιλα, εισαι σιγουρη οτι βολευει μεχρι μεγαλη ηλικια??? Σιγα μη καθοταν ο Νικολας σε τετοιο πραγμα, ουτε με σφαιρες!!!!:lol::lol::lol:

Α..!!! Ποια 5-6 χρονια κανονισε ο μικρος θα ζηταει αδερφακι!! χιχιχιχιχ!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ διαβαζα για τους μαρσιπου αγκαλιας και μελαγχωλησα!!!!Ονειρο το ειχα να κουβαλησω τον μικρο ετσι αλλα δεν μας το επετρεψε η φυσικοθεραπευτιρα και εμεινα με την ορεξη...για δες τετοιο θελω... http://www.babywearing.gr/Babywearing/instructions_meitai.htm στο επομενο μωρο πρωτα ο θεος θα παρω ενα!!!!

συμπεθερα καταρχας να τον ξανα-χαιρεσαι τον γιοκα που τα εδωσε ολα για ολα σε αλλα θεματα κ πολυ πιο νωρις απο ολα τα παιδακια της ηλικιας του...τωρα αραααααααζει....αστο το παιδι!!!!:tongue::D

για τα σλινγκ ....εμ δε ρωτας κ εμας:tongue:;)

αυτα που βλεπεις τα φτιαχνει η Στελλα (πολυυυυυυ συμπαθητικη κοπελα!!!) και μας εχει φτιαξει κ εμας!ενα σλινγκ κ ενα μει ται, με το μει ται την βγαλαμε στα πιο 'ζορικα' γιατι πιανει 2 ωμους και αντεχεις πιο καλα το βαρος και με το σλινγκ τη βγαλαμε και τη βγαζουμε ακομα στις συντομες διαδρομες. Στο σλινγκ εβαζα την ερατω κ στο σπιτι μεχρι και 3 μηνων για πολλες ωρες, κοιμοταν μια χαρα! τωρα για πεζοπορια θα τη βαζουμε στην πλατη σαν σακιδιο και θα πηγαινουμε....:lol: αλλα θα την ευχαριστιεται πιο πολυ ο μπαμπας της,;) εγω εχω ντελικατη μεση:rolleyes: δεν σας ελεγα βρε οτι καροτσι χρησιμοποιησαμε οταν ηταν η ερατω 7 μηνων;

α θα σου στειλω κ φωτο με πμ!

οσο για αυτο που σου ειπε η φυσικοθεραπευτρια, ειχε δικιο, αλλα οχι γι'αυτον τον μαρσιπο που ειναι 'αγκαλιας'...σε αυτους τα ποδια των παιδιων ειναι με τα γονατακια ψηλα και ενδεικνυνται ακομα κ για περιπτωσεις με προβληματα στα ισχια! αν δεις πιο αναλυτικα το σαιτ, εχει και απαντηση της Στελλας σε αυτο. (κ σε ολα οσα αναρωτιεσαι δλδ!!κ απαντα ταχυτατα στα μειλ, μην κολλας να της στειλεις!)

july να χαιρεσαι το ζουζουνι σου!!!βρε ενα τικερ, μια φωτο γενεθλιων ..κατι;;;; τα 2α γενεθλια του καφε κοριτσια!ποια εχει σειρα;Κωνσταντια;

λοιπον εμεις θα κανουμε τα γενεθλια μας την αλλη Κυριακη....θα καλεσουμε λιγο κοσμο και τις καλες μας φιλες κ συμφορουμιτισσες μαριγια και κατεριν@ και επισης θα ηθελα να δω σε τι φαση θα ειναι η βαλλου εκεινη τη μερα, καθως εχει γενεθλια η 'διδυμουλα' πεννυ με 4 ωρες διαφορα-πρωινη τυπισσα βλεπετε (καλα δεν τα θυμαμαι βαλλου;ε;ε;ε;:D:tongue:)

η συνεχεια αυριο....με καλει ο συζυγος να δουμε το αγαπημενο μας μανγκα στον υπολογιστη...αχ θα σας πω γι'αυτο:tongue::tongue::tongue::tongue:

φιλια τσουπρες!!!

είχατε δίκιο το έβαλα το τικεράκι!

ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας και εσείς να χαίρεστε τα ζουζουνάκια σας και τις οικογενειές σας!

διαβάζω για δεύτερο παιδί gio?γιατί όχι βρε?εγώ από όταν γέννησα θέλω και δεύτερο και είστε οι πρώτες που το λέω αλλά το καλοκαίρι σκέφτομαι να βάλω μπρος για το δευτερο!αρκεί να είναι καλά ο άντρας μου με την νέα του δουλειά γιατί με ανεργία παιδί δεν γίνεται!

όσο για καθισματάκι εμείς πήραμε της bebe comfort αυτό που περιστρέφεται δεν θυμάμαι πως το λένε. είναι αυτό που για να βάλεις το παιδί γυρνάει προς την πόρτα και μετά το γυρνάς μπροστά!έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη!είναι ακούνητο στο κάθισμα σε σύγκριση μένα της chicco που έβαλα προσωρινά στο άλλο αμάξι και δεν είναι σταθερό πάνω στο κάθισμα!ααα και το πήρα από αγγλία και γλίτωσα και 120€!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Καλημέρα και από εμένα!!

july να χαίρεσαι το ζουζούνι σου!!!:P:p:pΕίμαστε οι πρωινές της παρέας!

gio και εγώ σκέφτομαι για δεύτερο μωράκι και το θετικό είναι ότι και ο σύζυγος είναι (ανέλπιστα) θετικός! Θα ήθελα να τα κάνω κοντά απλά να χρονίσει ο μικρός και μετά να βάλω μπρος! θα δούμε. Πάντως 4 φίλες μου που είναι έγκυες....τις "ζηλεύω".

Το μωράκι σου γιατί ήταν στο νοσοκομείο;;

Όσο για το μάρσιπο και εγώ χρησιμοποίησα της chicco μέχρι 4 μηνών γιατί καροτσάκι γιοκ! Δεν ήθελε καθόλου. Τα πήγαμε καλά. Όσον αφορά αυτά που λέει η Daf δεν τα είχα υπόψη μου..Στο δεύτερο όμως... χα χα!:wink:;-)

neamanoula εγώ θέλω να του κάνω γιορτούλα αλλά τα γενέθλια μας, αλλά δεν κατέληξα ακόμα τι. Το σίγουρο είναι ότι θα τα κάνω στο σπίτι!Εχω ένα μήνα ακόμα καιρό να το σκεφτώ. Πάντως αυτός ο χρόνος πέρασε τοοοοσο γρήγορα....

κατα τα άλλα σταθερά ο μικρός δεν πίνει γάλα το πρωι...Αρχίζω να πιστεύω ότι το έχει συνδυάσει με τον ύπνο οπότε το πρωί του είναι περιττό! Σήμερα ξύπνησε απότις 7 και τώρα ευτυχώς ξανακοιμήθηκε. Πάω λοιπόν για σίδερο!

Καλημέρα σε όλες!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα καρντασίνες (είμαι ήδη στο χωριό!)

Κορίτσια τον καφέ μπορούμε να τον κανονίσουμε όποτε θέλετε, απλά σκεφτόμουνα μήπως λέω μήπως κατέβω αύριο καμιά βόλτα στο κέντρο....όποτε μου πείτε όμως είμαι μέσα;)

Gio χαρούμενα 1 1/2 γενέθλια, σαν σήμερα ήσουν απίστευτα ευτυχισμένη, οπότε εύχομαι να είστε πάντα σαν εκείνη τη μέρα! Τώρα όσον αφορά το κάθισμα, είναι το μοντέλο χωρίς Isofix, αλλά δεν νομίζω να κάνω κανένα άλλο λάθος, γιατί στο μαγαζί είχε το Χ1 και το είχε στα 240, στον κατάλογο μου έδειξε το Χ2 κι εγώ του είπα ότι κυκλοφορεί και το Χ3. Πήρε λοιπόν την αντιπροσωπεία και με πήρε τηλέφωνο εχθές. Αν σας ενδιαφέρει, να πάω από βδομάδα με μια φίλη μου που τον γνωρίζει πολύ καλά προσωπικά για να πετύχουμε καλύτερη τιμή. Marigia το μαγαζί είναι ο Ντόσας μπεμπε, πραγματικά έχει τεράστια ποικιλία. Από convertable είχε τρεις μάρκες, την BeSafe, την Britax, και την Concord, ούτε στα Λητώ τόσα πολλά και από εξυπηρέτηση σούπερ!

Πραγματικά θα λυπηθώ όταν φύγουμε από Λάρισα, διότι συνδυάζει τα καλά μιας επαρχιακής πόλης και τα καλά μιας μεγαλούπολης. Έχει τα πάντα (Ikea, Leroy Merlin, Practiker....) και όλα σε απόσταση 10 λεπτών;) Ξαφνικά η μερα μας έχει περισσότερες ώρες από αυτές που είχε στην Αθήνα....

Τώρα όσον αφορ'α το Babywearing εμείς έχουμε αυτό www.babylonia.be/product.php?main_id=29&sub_id=111〈=ENG και το πήρα γιατί΄ο δικος μου ήθελε να κοιτάει μπροστά. Το μείον του είναι ότι επειδή είναι μακρύ δεν μπορείς να το βάζεις και να το βγάζεις όποτε θέλεις, αλλά είναι μαλακό και ελαστικό ύφασμα και πολύ άνετο. Τα είχε η Πατσούρου στο ιατρείο της. Πιο παλιά είχαμε κι εμείς ένα risngsling αλλά μεγαλώνοντας, επειδη το ύφασμα ήταν ανελαστικό του έκοβε τα ποδαράκια...

Dafoula από γενέθλια , καλά θυμάσαι εμείς έχουμε σειρά, είναι την Τρίτη, αλλά όλα τα παιδάκια που γνωρίζουμε στη Λάρισα είναι αρρωστούλικα, οπότε ο Βαγγελάκος τα πρώτα του γενέθλια θα τα περάσει με καμιά δεκαριά ενήλικες και υπερήλικες:-(:sad:

July μου να το χαίρεσαι το αγγελούδι σου κι εσείς να είστε γεροί να γιορτάσετε και τα 100 του;);) (το καθισματάκι σας είναι το Iseos, έχω κάνει μεγάλη έρευνα;) )

KIN6p2.png

Σε ποια έκσταση πάνω,σε χορό μαγικό μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε..........

Τώρα όσον αφορά το κάθισμα, είναι το μοντέλο χωρίς Isofix, αλλά δεν νομίζω να κάνω κανένα άλλο λάθος, γιατί στο μαγαζί είχε το Χ1 και το είχε στα 240, στον κατάλογο μου έδειξε το Χ2 κι εγώ του είπα ότι κυκλοφορεί και το Χ3. Πήρε λοιπόν την αντιπροσωπεία και με πήρε τηλέφωνο εχθές. Αν σας ενδιαφέρει, να πάω από βδομάδα με μια φίλη μου που τον γνωρίζει πολύ καλά προσωπικά για να πετύχουμε καλύτερη τιμή. Marigia το μαγαζί είναι ο Ντόσας μπεμπε, πραγματικά έχει τεράστια ποικιλία. Από convertable είχε τρεις μάρκες, την BeSafe, την Britax, και την Concord, ούτε στα Λητώ τόσα πολλά και από εξυπηρέτηση σούπερ!

)

Κωνσταντία κοιτα λιγο αυτο το site για τα καθισματάκια http://www.gro.co.uk/BeSafe_car_seats.aspx Εδω δείχνει το besafe comfort με 249ε αλλα γράφει forward facing only. Ρε συ σορυ που επιμένω αλλα μου φαίνεται κουλό να το χει μονο 250 το combi τη στιγμή που παντου παιζει με 450-490Ε με Isofix. Αν αληθευει τότε ο τύπος η δεν ξέρει τι πουλά ή θέλει να σας κοροιδέψει.. Σκεφτομαι να παρω τηλεφωνο να τον ρωτησω....εχει και on line shop http://www.ntosas.gr/besafe-izi-comfort.html και αυτο που δειχνει ειναι το comfort που γραφει μονο για forward facing. Θα τηλ και θα σας πω. οκ .

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Θεσσαλονικιές μανούλες περιμένω πμ για καφέ!

Κορίτσια, χθες έπιασα τον εαυτό μου να σκέφτεται -με αφορμή την συζήτηση για τους συζύγους μας -πόσο τυχερές είμαστε που έχουμε τέοιους άντρες και καλές σχέσεις με τα πεθερικά μας, γιατί απ' όσο διαβάζω στο άλλο forum, υπάρχουν τόσες κοπέλες με άσχημες συζυγικές σχέσεις, να μη μιλησω για πεθερικά... Κάθε λίγο και λιγάκι και μια καινούργια ιστορία ξεφυτρώνει για χωρισμό, διαζύγιο, καυγάδες, βίαιη συμπεριφορά, ασυμφωνία χαρακτήρων, αδύνατη συμβίωση κλπ. Και πόσο τυχερές που τα μωράκια μας είναι σε γενικές γραμμές υγιή και δεν περνάνε τις ημέρες τους στο νοσοκομείο όπως ο Παναγιωτάκης... Γι' αυτό λοιπόν δοξάζω το Θεό κάθε μέρα και εύχομαι ναείμαστε καλά έτσι πάντα!!!!

Θεσσαλονικιές μανούλες περιμένω πμ για καφέ!

Κορίτσια, χθες έπιασα τον εαυτό μου να σκέφτεται -με αφορμή την συζήτηση για τους συζύγους μας -πόσο τυχερές είμαστε που έχουμε τέοιους άντρες και καλές σχέσεις με τα πεθερικά μας, γιατί απ' όσο διαβάζω στο άλλο forum, υπάρχουν τόσες κοπέλες με άσχημες συζυγικές σχέσεις, να μη μιλησω για πεθερικά... Κάθε λίγο και λιγάκι και μια καινούργια ιστορία ξεφυτρώνει για χωρισμό, διαζύγιο, καυγάδες, βίαιη συμπεριφορά, ασυμφωνία χαρακτήρων, αδύνατη συμβίωση κλπ. Και πόσο τυχερές που τα μωράκια μας είναι σε γενικές γραμμές υγιή και δεν περνάνε τις ημέρες τους στο νοσοκομείο όπως ο Παναγιωτάκης... Γι' αυτό λοιπόν δοξάζω το Θεό κάθε μέρα και εύχομαι ναείμαστε καλά έτσι πάντα!!!!

Αντα μου ξαναπεστο!!! Οντως μεσα στην καθημερινοτητα καποιες φορες χανουμε την ουσια και ασχολουμαστε με βλακειες.:rolleyes: Σιγουρα τα ενδοοικογενειακα προβληματα σου καταστρεφουν την ευτυχια αλλα και τα σοβαρα προβληματα υγειας εκεινα και αν δεν παλευονται..ποσες φορες σκεφτομαι αυτη τη μανουλα και ουτε που θελω να φανταστω τον εαυτο μου στη θεση της (αν μιλας για τον γνωστο Παναγιωτακη της annina). Να εχεις το λουλουδακι σου μια σταλια, να μην εχεις ζησει τιποτε μαζι του και να το χανεις καθε μερα, χωρις να μπορεις να το βοηθησεις παρα μονο να ευελπιστεις σε ενα θαυμα..φρικη..μακαρι ολα να πανε καλα για το παιδακι:-(

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

hello girls ΠΕΖΗ Κ ΑΝΤΑ !!!

Κοριτσάκια τρέχω σαν την τρελή να κλέισω εκρεμμοτητες οριν παω για δουλειά, συνέβει και κάτι οικογενειακό και τα χω παιξει λίγο..

Τεσ πα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ πηρα τηλ στον Ντοσα και τόνισα πως ενδιαφερομαι για το combi κ μου είπε πως αυτο τωρα του ηρθε μόλις κ δεν ξερει τιμή παρε λέει σε 10λ να σου πω.Πηρα όντως και μου είπε 490 με Isofix γιατί χωρις δεν δένει καλά λεει στο αμάξι. Παντως αμα τον ξερει η γνωστή σου καλά βαλε με κι εμενα στη λίστα των ενδιαφερομενων κ μάθε αν μπορει να κάνει έκπτωση. Αυτα τρεχω για εξωτερικές δουλειες see u later ....

nI9Sp3.png

urDwp2.png

hello girls ΠΕΖΗ Κ ΑΝΤΑ !!!

Κοριτσάκια τρέχω σαν την τρελή να κλέισω εκρεμμοτητες οριν παω για δουλειά, συνέβει και κάτι οικογενειακό και τα χω παιξει λίγο..

Τεσ πα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ πηρα τηλ στον Ντοσα και τόνισα πως ενδιαφερομαι για το combi κ μου είπε πως αυτο τωρα του ηρθε μόλις κ δεν ξερει τιμή παρε λέει σε 10λ να σου πω.Πηρα όντως και μου είπε 490 με Isofix γιατί χωρις δεν δένει καλά λεει στο αμάξι. Παντως αμα τον ξερει η γνωστή σου καλά βαλε με κι εμενα στη λίστα των ενδιαφερομενων κ μάθε αν μπορει να κάνει έκπτωση. Αυτα τρεχω για εξωτερικές δουλειες see u later ....

Σίγουρα δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά αυτό που είχε στο μαγαζί ήταν σίγουρα το combi x1, είχε και αυτό το ματσουκάκι μπροστά κι εγώ του ζήτησα τιμή για το Χ3 χωρίς isofix μιας που το δικό μας αυτοκίνητο δεν έχει γμτ. Στο τηλεφωνο λοιπόν μου είπε γύρω στα 250. Τώρα αν θέλετε πείτε μου πόσες ενδιαφέρεστε και για ποιο, να πάω από βδομάδα να ρωτήσω;)

Ξέρουμε ο Ναρλης πόσο το δίνει, με και χωρίς Isofix??

KIN6p2.png

Σε ποια έκσταση πάνω,σε χορό μαγικό μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε..........

Ξέρουμε ο Ναρλης πόσο το δίνει, με και χωρίς Isofix??

Εστειλα ήδη mail και περιμένω απάντηση τους.Τους τόνισα ότι έχω ξαναψωνίσει μπάς και μας κάνουν καλύτερη τιμή...θα σας ενημερώσω...πάντως κάτω απο 400 χλωμό το κόβω...

Τι κάνετε κατά τα άλλα?Για καφεδάκι μάλλον είμαι μέσα για άυριο, όπως ήδη είπα στην ΠΕΖΗ...θα το σιγουρέψω το βραδάκι...φιλιά σε όλες

καλησπέρα κορίτσια!

Είμαι πολύ χαρούμενη! Ο Γιάννης μου έκανε τα πρώτα του βήματα. :P:p:p:p10 βηματάκια από τον καναπέ στα κάγκελα της σκάλας!!χάρηκα γιατί δεν έπεσε και έτσι νομίζω θα συνεχίσει την προσπάθεια.!!!:P

Εσείς όλα καλά;;;

cEyXp3.png

q61sp3.png

Μπράβο στο Γιαννάκη σου βρε Κατερίνα, τώρα που περπάτησε δεν έχει πισωγυρίσματα!:D

Τσουπρίτσες Σαλονικιές άιντε αύριο να το πιούμε το καφεδάκιον!!

Η ζουζούνα αφού δεν κοιμήθηκε καθόλου το απόγευμα κοιμήθηκε τώρα στις 10 παρά σαν πουλάκι. Είχε να κοιμηθεί από τις 2.00 οπότε έκλεισε ένα οχτάωρο τρελού παιχνιδιού. Βέβαια την τελευταία ώρα σαν μεθυσμένο πήγαινε το πουλάκι μου αλλού πατούσε και αλλού βρισκόταν, έκλαιγε και γελούσε μαζί και όλα τα ωραία της κούρασης αλλά εκεί.....έτρεχε και χτυπιόταν με τα παιχνίδια της.

marigiaaaaaaa κανόνισε κάτι αυτό το Σ/Κ με τον αντούλη σου μόνο, βγείτε, πάτε κάπου μαζί, είναι το τελευταίο πριν πας δουλειά, μετά φαντάζομαι θα έχεις πιο πολύ κούραση. Καλή επιστροφή κοπέλα μου και εύχομαι να μη σε ζορίσουν πολύ!

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...