Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , little miracle είπε:

Μην τρελαινεσαι κοριτσι μου δεν ειναι extreme οι τιμες. Στο λεω εγω που εχω προδιαβητη και ψαχνομαι νια ζωη. Ισως σου δωσει γλουκοφαζ (το πιθανοτερο) και σου πει να προσεχεις τα βασικα στη διατροφη (οχι πολλη ζαχαρη, λιπαρα, και πρωτεινη παντα με τον θδατανθρακα). Σιγουρα παιζει ρολο στην ποιοτητα των ωαριων, αλλα να στο πω ετσι, οχι και τοσο μεγαλο, σιγουρα οχι μεγαλυτερο απο αυτο με την αμη που σου ανεφεραν. δεν πιστευω να στο πω ετσι οτι εχεις χασει εμβρυα απο αυτο. μην σκεφτεσαι πισω τωρα, μονο το μπροστα.

Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ακόμα και αν δε παίζει τόσο ρόλο πιστεύω πως είναι κάτι που έπρεπε να έχει ψαχτεί εξ αρχής και να μη προχωρήσω σε ετ αν δεν είχε κοιταχτεί αυτό πρώτα. Αν λέω κάτι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα. Εφόσον ήδη με την ΑΜΗ στα πατώματα είναι τα πράγματα δύσκολα, έπρεπε αυτό να έχει διορθωθεί ούτως ώστε έστω κ μικρή πιθανότητα να είχα καλύτερα έμβρυα. Στη φάση ππυ είμαι πρέπει να κοιτάω κ τη λεπτομέρεια.

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ρε κορίτσια μπράβο στα ζουζούνιζ σας!! Μόνο εμένα δεν κάνει σχεδόν τίποτα, δεν το πολυζορίζω κι εγώ, όταν του λέω κάτι με κοιτάει και γελάει πονηρά, σα να με κοροιδεύει...

Γιατί, αυτό λίγο το 'χεις?:lol::lol::lol:Μας κοροιδεύουν κιόλας, κατάλαβες?

Αλλεργία, 'έ??Δεν το αποκλείω...

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

vallou περαστικα βρε στο μικρακι σου, ευχομαι να ηταν κατι το περαστικο.

Μπραβο ρε παιδια στα ζουζουνια , το καθενα εχει το στυλ του απο οτι βλεπω και προχωρανε ακαθεκτα σε νεες περιπετειες!!! Κωνσταντια ο Βαγγελης θα γινει βαρυ αντρακι για να μη χαμπαριαζει απο τετοια χαριτωμενα!!!!:lol:;)

Οσο για το καθισμα εγω προσανατολιζομαι ακομη σε κανονικο, maxi cosi ειδα και μια κοπελα το πηρε απο το toys.de της ηρθε σε 5 μερες και εμεινε πολυ ευχαριστημενη και φυσικα το κυριοτερο το πηρε καμια 100αρια ευρω λιγοτερο απο οτι εδω. Ο Νικολας δυσκολα θα μεινει σε καθισμα που κοιταει πισω, ηδη γκρινιαζει και την ωρα που ειμαστε στο αυτοκινητο εχει γυρισμενο το κορμακι του προς τα μπροστα, θελει να βλεπει το μπαμπα του και οτι παρει το ματι του απο το τζαμι παρολο που εγω καθομαι μαζι του πισω και του κανω οτι βλακεια φανταζεστε. Μονο οταν νυσταζει καθεται νορμαλ, οποτε δεν το διακινδυνευω να αγορασω κατι το οποιο πιθανον να μην μας βολεψει και πανε τζαμπα τα λεφτα. Και οπως προειπα ειναι να μη σου τυχει η στραβη, ας ειμαστε εμεις προσεκτικοι και φυσικα να προσεχουμε τους αλλους περισσοτερο και ο Θεος βοηθος στους δρομους. Παντως δυσκολα ενα παιδακι μενει μεχρι τα 4 χρονια καθισμενο προς τα πισω υστερα απο συζητησεις με φιλες μου μαμαδες που γενικα απο εμπειρια λενε οτι ηδη δυσανασχετουν στα κανονικα καθισματα ποσο μαλλον σε καποια πιο ιδιαιτερα επομενως...ας κανει η καθεμια μανουλα την επιλογη που θα βολεψει καλυτερα στο παιδακι της!!!;)

Αυτα..ο μικρος τα εχει κανει αναστα ο Κυριος παω να συμαζεψω..φιλακια!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Γιατί, αυτό λίγο το 'χεις?:lol::lol::lol:Μας κοροιδεύουν κιόλας, κατάλαβες?

Αλλεργία, 'έ??Δεν το αποκλείω...

Sorry φιλενάδα για πριν που σου το έκλεισα αλλα είχα δουλειά!!!!Όλα καλά?

Ρε κορίτσια μπράβο στα ζουζούνιζ σας!! Μόνο εμένα δεν κάνει σχεδόν τίποτα, δεν το πολυζορίζω κι εγώ, όταν του λέω κάτι με κοιτάει και γελάει πονηρά, σα να με κοροιδεύει...

Νeamanoula μην αποκλείεις την αλλεργία. Διάβασα εχθές τυχαία στο parents ότι πολλά παιδάκια αντέδρασαν ακριβως σαν το Χριστινάκι (είχαν ήδη φάει 2-3 φορές ψαράκι και έκαναν εμετό 3 ώρες μετά) δεν το βρίσκω να σου το βάλω γμτ....

Να επανέλθουμε στο θέμα καθισματάκι? Το Besafe Izi Combi X3 εδώ στη Λάρισα το έχουν περίπου 245ευρω. Στο Σουηδικό σάιτ το έχουν νομίζω πιο ακριβό. Λέτε ρε κορίτσια να τα φτιάχνουν διαφορετικά για τη Σκανδιναβική αγορά και διαφορετικά για εμάς????

Ασε Κωσταντία και ό δικός μου μιά απο τα ίδιαΚαλέ ούτε κουπεπέ όύτε τίπότα...κάνει κάτι κλατσ, κλούτσ με την γλώσσσα και του και πολλέ γκριμάτσες αλλα απο κινήσεις ΜΠΑΑΑΑ!!!!

Για το κάθισμα που λές...είναι το isofix?Αν ναι και είναι όντως το καινούργιο μοντέλο το Χ3 και sofix τότε είναι εξαιρετική τιμη!!!

ΠΕΖΗ τα ίδια και χειρότερα ο δικός μου. Δεν έχουμε πάει ταξίδι που να μην κλαίει...Και να πώ την αμαρτία μου πάω πίσω και τον παίρνω αγκαλιά (μην με μαλώσετε)..Αφού για να κάνουμε ταξίδι στη Β. Ελλάδα ξεκινάμε στις 5 το πρωί για να κοιμάται.

Εμεις παραγγείλαμε το maxi cosi με isofix από το εξωτερικό, αλλά ακόμα δεν έχει έρθει...Για να δούμε

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ και gio το κάθε παιδί θέλει το χρόνο του να κάνει κάποια πράγματα. Τα δικά σας σίγουρα κάνουν κάτι που δεν κάνουν άλλα. Ο δικός μου από 8,5 μηνών στεκόταν στα πόδια του(κρατιόταν από το κάθισμα). ΟΛΟΙ μου λέγανε "πω πω θα περπατίσει γρήγορα αυτό το παιδί..". Εχει πάει 11 μηνών, στέκεται χωρίς βοήθεια εδώ και ένα μήνα αλλά φυσικά βήμα δεν κάνει. είναι μικρό ακόμα. Πρέπει να ωριμάσει και ο εγκέφαλος!!

Κατα τα άλλα έχει έναν υπέροχο καιρό εδώ. Μόλις γυρίσαμε από τη βόλτα. Ο μικρός έπεσε ξερος στο καρότσι και κοιμάται! ΄Ηταν πολύ ωραία. 4 ώρες βόλτα. Μου έκανε και εμένα καλό γιατί είχα λιγάκι τις μαύρες μου...

Αυτά για την ώρα, Φιλιάααα

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Να επανέλθουμε στο θέμα καθισματάκι? Το Besafe Izi Combi X3 εδώ στη Λάρισα το έχουν περίπου 245ευρω. Στο Σουηδικό σάιτ το έχουν νομίζω πιο ακριβό. Λέτε ρε κορίτσια να τα φτιάχνουν διαφορετικά για τη Σκανδιναβική αγορά και διαφορετικά για εμάς????

Bρε Κωνσταντία μήπως είναι το besafe comfort αυτο ξέρω πως κάνει 250ε αλλά κοιτά μόνο μπροστά. Αμα ειναι το combi πες μου που το βρήκες να στειλω τους γονεις μου που μένουν Τρικαλα να το παρουν οκ?

Ευχαριστώ.

nI9Sp3.png

urDwp2.png

πεζη κι εγώ μαζί σου με το κάθισμα, χλωμό να κοιτάει πίσω από δω και πέρα.Που να βάλεις και παιδί 4 ετών?Για το καφέ, δεν αποφασίζω εγώ, αλλά ο ξενοδόχος :cool: (έτσι την λέμε την Χριστίνα με το μπαμπά της γιατί για όλα αποφασίζει αυτή με βάση την υγεία και το πρόγραμμά της) για όλα όμως...:rolleyes:

Ρε κορίτσια που πλησιάζουν τα πρώτα μας γενέθλια των ζουζουνιών έχετε σκεφτεί αν και τί θα κάνετε?Για ρίχτε καμιά ιδεα...

july χρόνια σας πολλά να τη χαίρεσαι τη μικρούλα σου!Έμα βάλε και κανα τικεράκι από εκεί βλέπουμε ηλικίες και ευχόμαστε.:DΌντως κεφαλοκείδωμα της κάνεις..:lol:αλλά αφού είναι για το καλό τους..

dafίτσα δεν πρόλαβα να σχολιάσω την κυρία με την επίδειξη, ε μα σε βρίσκω υπερβολική...μα γιατί κουκλίτσα μου, ματάκια μου γλυκιά, ψυχούλα μου και ζωούλα μου αυτή η κυρία σε πείραξε???:lol::lol: (και μένα μου τη σπάνε..........)

yaeNp3.png

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ και gio το κάθε παιδί θέλει το χρόνο του να κάνει κάποια πράγματα. Τα δικά σας σίγουρα κάνουν κάτι που δεν κάνουν άλλα.

Ναι οντως κανει κατι που δεν κανουν αλλα...τρωει πολυ!!!!:lol::lol::lol:Δεν μπορω να πω, με το προσωπο και κυριως την γλωσσα κανει απιστευτες τρελλες...πχ σημερα γυρνουσε και διπλωνε στο πλαι την γλωσσα του...τι ματιες, τι μουτσουνιες με τα χειλια του...τι "ΤΟΥΝΓΚ" που λεμε και εμεις μετωπο με μετωπο (αχ να τον δειτε που του το εμαθε η αδερφη μου πριν κανενα διμηνο και μολις την δει σκυβει το μετωπο του να το τσουγκρισει με το δικο της!)!!!Τι να πω υστερουμε σε κινησεις με τα χερια και τα ποδια αλλα που θα παει...θα παρουμε μπρος!!!!

Κατα τα αλλα τι μου κανετε κορτσουδια?Μπηκα νωρις διοτι ο γιοκας μου μου εκανε την χαρη σημερα και κοιμηθηκε νωρις-επιασε η ευχη neamanoula- και λεω να το εκμεταλευτω και εγω και να την πεσω νωρις διοτι ειμαι πτωμα!!!!

July να ζησετε γερες και δυνατες!!!!Οντως βαλε τικερακι!!!!!

Κοριτσια ειμαι πολυ συγκινημενη διοτι σαν αυριο ,ηταν περσι που πηραμε τον μικρο σπιτι απο το νοσοκομειο:!::!::!:Αισθανομαι σαν να εχουμε ξανα γενεθλια αυριο!!!!:D:D:D

Θα σας κερασω αυριο!!!!

ΓΙα τον καφε μπορω καλυτερα Σαββατο...τωρα για Κυριακη θα δειξει διοτι θα λειπει η μαμα μου και δεν ξερω σιγουρα αν θα τον κρατησει ο συζυγος!!!Θα σας ενημερωσω παραυτα!!!!

Μαριγια καλυτερα τα παει η νουνα εεεε???Υπομονη...παντως αν θες την γνωμη μου, βρες μια κυρια μεγαλουτσικη σε ηλικια...δυσκολα θα συμβει κατι μιας και ηδη εχουν μεγαλωσει παιδια!!!!Η μαμα μου μεχρι και που γεννησα προσεχε 2 πιτσιρικαδες 2,5 χρονια...ο ενας ηταν 17 μηνων και ο αλλος μολις 3 οταν ξεκινησε να τα κραταει μαζι με την γιαγια τους.Σε πληροφορω την υπερλατρευουν και μιας και παει σχεδον καθε βδομανα να τους δει ακομη της γκρινιαζουν να αφησει το "νινι-ετσι λεει ο μικρος που ειναι σχεδον 3 τωρα" και να παει να μεινει με αυτους!!!!ΠΟυ θελω να καταληξω...δυσκολα μια "γιαγια" θα κανει "κακο"!!!!Φιλια και υπομονη...

ΚΩΣΤΑΝΤΙΑ κανενα νεο για το καθισμα ειχες?

Φιλενάδα gio κι εμείς μόλις κοιμηθήκαμε, αχ τί καλά!

Καταρχάς αύριο ε, είδες πώς πέρασε ένας χρόνος?Ξαναχρόνια σας πολλά τότε!:DΑχ, να τον χαίρεσαι και να είναι πάντα γερός και δυνατός.Τώρα όσο για την "γιαγια" που λες που δύσκολα θα κάνει κακό, μην το λες, μην το λες....Έχω ακούσει τα τέρατα από γιαγιάδες. Ακριβώς αυτό, επειδή έχουν μεγαλώσει παιδιά και κάνουν ότι τα ξέρουν όλα ενώ κυρώνουν την μάνα και κάνουν τα δικά τους. Μία γιαγιά διάβαζα έδινε στο μωρό το καμμένο λάδι ΄που περίσσευε με ψωμι γιατι λέει -έλα μωρέ, τί θα πάθει?Εμείς έτσι τα ταίζαμε στη κατοχή...και άλλα ωραία. Επομένως μη τη ψάχνεις είναι στον άνθρωπο, είναι νέος είτε γέρος αν έχει ξερό κεφάλι την παλαβομάρα του θα την κάνει.

yaeNp3.png

Φιλενάδα gio κι εμείς μόλις κοιμηθήκαμε, αχ τί καλά!

Καταρχάς αύριο ε, είδες πώς πέρασε ένας χρόνος?Ξαναχρόνια σας πολλά τότε!:DΑχ, να τον χαίρεσαι και να είναι πάντα γερός και δυνατός.Τώρα όσο για την "γιαγια" που λες που δύσκολα θα κάνει κακό, μην το λες, μην το λες....Έχω ακούσει τα τέρατα από γιαγιάδες. Ακριβώς αυτό, επειδή έχουν μεγαλώσει παιδιά και κάνουν ότι τα ξέρουν όλα ενώ κυρώνουν την μάνα και κάνουν τα δικά τους. Μία γιαγιά διάβαζα έδινε στο μωρό το καμμένο λάδι ΄που περίσσευε με ψωμι γιατι λέει -έλα μωρέ, τί θα πάθει?Εμείς έτσι τα ταίζαμε στη κατοχή...και άλλα ωραία. Επομένως μη τη ψάχνεις είναι στον άνθρωπο, είναι νέος είτε γέρος αν έχει ξερό κεφάλι την παλαβομάρα του θα την κάνει.

Καλως την την περδικα!!!!Νανι, νανι η Χριστινα ε???Σουπερ!!!Ο συζογος ΄ηρθε η οχι ακομη?

Για τις γιαγιαδες που λες, σιγουρα ειναι που θα πεσεις..αλλα ρε συ κατι ξερουν καλυτερα απο μια πιτσιρικα 25 χρονων...λεω τωρα!!!

Διαφημίσεις

Αχ διαβαζα για τους μαρσιπου αγκαλιας και μελαγχωλησα!!!!Ονειρο το ειχα να κουβαλησω τον μικρο ετσι αλλα δεν μας το επετρεψε η φυσικοθεραπευτιρα και εμεινα με την ορεξη...για δες τετοιο θελω... http://www.babywearing.gr/Babywearing/instructions_meitai.htm στο επομενο μωρο πρωτα ο θεος θα παρω ενα!!!!

Αχ διαβαζα για τους μαρσιπου αγκαλιας και μελαγχωλησα!!!!Ονειρο το ειχα να κουβαλησω τον μικρο ετσι αλλα δεν μας το επετρεψε η φυσικοθεραπευτιρα και εμεινα με την ορεξη...για δες τετοιο θελω... http://www.babywearing.gr/Babywearing/instructions_meitai.htm στο επομενο μωρο πρωτα ο θεος θα παρω ενα!!!!

Είχα φιλενάδα της chicco, μέχρι 5 μηνών περίπου της το φόρεσα γιατί μετά τα πράγματα ήταν ασφυκτικά και η μικρή κουνιόταν όλη την ώρα.Δευτερο παιδί ακούωωωωω...μμμμμ...:rolleyes:

Άντε καλέ ευκαιρία που κοιμηθηκε ο Παναγιώτης, πήγαινε για νάνι..Κι εγώ φεύγω τώρα...γκουτνάιτττττττττ:cool:

yaeNp3.png

Καλα ε gio δεν παιζεσαι!!! Εισαι πολυ μπροστα παιδι μου!!!!:lol::lol::lol:

Οσο για τον Παναγιωτακη να γιορταζετε παντα ευχαριστε επετειους!!!

αχ κοριτσια μου μολις γυρισαμε απο σινεμα, ευτυχως ηρθε η μαμα μου τον κρατησε, τον κοιμησε κ.λ.π. να ναι καλα η γυναικα και πηγαμε τη βολτα μας!! Ειχαμε τοσο καιρο να παμε και το καταευχαριστηθηκα!! Ειδαμε το νησι των καταραμενων με τον Λεοναρντο Νιτ Καπριο, ωραια ταινια, ψιλοαγριευτικη γα τα δικα μου γουστα αλλα με ωραια εκβαση και αγωνια και το αγαπημενο μου σε αφησε στο τελος να ερμηνευσεις εσυ το τελος..ειναι ετσι ή αλλιως???

july οντως χρονια σας πολλα να τα εκατοστησει η μικρουλα σου!!!

Είχα φιλενάδα της chicco, μέχρι 5 μηνών περίπου της το φόρεσα γιατί μετά τα πράγματα ήταν ασφυκτικά και η μικρή κουνιόταν όλη την ώρα.Δευτερο παιδί ακούωωωωω...μμμμμ...:rolleyes:

Άντε καλέ ευκαιρία που κοιμηθηκε ο Παναγιώτης, πήγαινε για νάνι..Κι εγώ φεύγω τώρα...γκουτνάιτττττττττ:cool:

Καθηστε βρε κοριτσια τωρα που ηρθα εγω φευγετε??? Αχ μακαρι να κανονισουμε καφε!!! Απλα Κυριακη με βολευε καλυτερα λογω οτυ οτι Σαββατο παμε συνηθως καμια βολτα με τον συζυγο αλλα αν ειναι να βγουμε ολες μαζι ΟΚ θα κανω πισω!!! neamanoula αντε να κανονισουμε ρε συ..μια χαρα θα ειναι το Χριστινακι!!!;)

Οσο για τα γενεθλια, θα ειναι αποφαση της τελευταιας στιγμης καθως ακομη δεν γνωριζω την ημερομηνια επιστροφης μου, απο τη δουλεια μου λεγαν 12/3 εγω το εψαξα μεσω υπουργειου και μου ειπαν 17/3 οποτε εκανα αναφορα και περιμενω απαντηση εντος των ημερων που ελπιζω να με δικαιωσει..αλλιως μας βλεπω να τα κανουμε μεταξυ μας, καθως στανταρ θα δουλευω:-(

:lol::lol:Ναι σε 5-6 χρονια θα αρχισω να το σκεφοτμαι!!!!Για την ωρα μου φτανει ενας Παναγιωτης...ασε τι Μαι Ται στη θεση του...γκουνταναιτ@@@@

ΠΕΖΗ ειμαι οντως μπροστα...εγω και ο Ρουβας διοτι τετοιο ring sling φορουσε ο ατιμος και μας κολλασε ομαδικος!!!!Σκεφτομαι να το παρω και τωρα ΄΄η να το φτιαξει η μαμα μου!!!!Μεχρι μεγαλη ηλικια μπορεις να το φορας με το παιδι...οκ οχι 6 χρονων αλλα μεχρι 2-2,5 να το ευχαριστηθω...ΓΜΤ το θελω πολυ εστω και για 3 μηνες...μετα αν περπατησει ο μικρος δεν νομιζω να καθεται δεμενος...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...