Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , little miracle είπε:

Μην τρελαινεσαι κοριτσι μου δεν ειναι extreme οι τιμες. Στο λεω εγω που εχω προδιαβητη και ψαχνομαι νια ζωη. Ισως σου δωσει γλουκοφαζ (το πιθανοτερο) και σου πει να προσεχεις τα βασικα στη διατροφη (οχι πολλη ζαχαρη, λιπαρα, και πρωτεινη παντα με τον θδατανθρακα). Σιγουρα παιζει ρολο στην ποιοτητα των ωαριων, αλλα να στο πω ετσι, οχι και τοσο μεγαλο, σιγουρα οχι μεγαλυτερο απο αυτο με την αμη που σου ανεφεραν. δεν πιστευω να στο πω ετσι οτι εχεις χασει εμβρυα απο αυτο. μην σκεφτεσαι πισω τωρα, μονο το μπροστα.

Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ακόμα και αν δε παίζει τόσο ρόλο πιστεύω πως είναι κάτι που έπρεπε να έχει ψαχτεί εξ αρχής και να μη προχωρήσω σε ετ αν δεν είχε κοιταχτεί αυτό πρώτα. Αν λέω κάτι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα. Εφόσον ήδη με την ΑΜΗ στα πατώματα είναι τα πράγματα δύσκολα, έπρεπε αυτό να έχει διορθωθεί ούτως ώστε έστω κ μικρή πιθανότητα να είχα καλύτερα έμβρυα. Στη φάση ππυ είμαι πρέπει να κοιτάω κ τη λεπτομέρεια.

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

neamanoula, μάλλον χρειάζεστε επειγόντως ευχέλαιο! Σοβαρά τώρα, υπάρχει otrivin για παιδιά. Εγώ αυτό χρησιμοποίησα σύμφωνα με τις οδηγίες της παιδιάτρου μου 2 φορές την ημέρα, μεσημέρι και βράδυ για 5 ημερες και στα ενδιάμεσα θαλασσόνερο, για το οποίο η παιδίατρος είπε ότι είναι προτιμότερο από τον φυσιολογικό ορό. Όσο για τη μυξορουφήχτρα, κάπου στο forum διάβασα ότι δεν κάνει για την ηλικία που είναι τώρα τα μωρά μας, είναι κατάλληλη για μικρότερα ή μεγαλύτερα μωρά, κάτι έχει να κάνει με το πού σχηματίζονται οι μύξες σ'αυτή την ηλικία, κάπου στο φάρρυγα λέει και γι'αυτό είναι άχρηστη. Μην νομίζεις, κι εμένα κλαίει όταν του βάζω το ψεκαστήρι στη μύτη, αλλά και όταν του σκουπίζω τις μύξες. 5 ημέρες κοιμήθηκε καλά με το otrivin, να δούμε σήμερα πώς θα πάει, μόνο με sterimar

Άντε και περαστικά!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τί κάνετε κατά τα άλλα?Εμείς μιά απο τα ίδια...δεν πινουμε γάλα το πρωί ΄με ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!Το βράδυ κοιμησμένος το απολαμβάνει αλλά το πρωι δίνουμε μάχη για 50μλ!!!!Κατά τα άλλα κορίτσια θέλει ΟΛΗ την ώρα όρθιος!!!!Την μαμά μου την καημένη την έχει ξεμεσιάσει!!!!

gio μια από τα ίδια. Το βράδυ πίνει 230-240 και το πρωί με το ζόρι 100...Θέλει να παίξει και δεν δέχεται να καθίσει να πιει γάλα.Επιπλέον στην περίπτωσή μας εμένα έχει ξεμεσιάσει ο μικρός. Όλη την όρθιος, στέκεται πάρα πολύ καλά αλλά κάνει μόνο 1-2 πλάγια βηματάκια. μετα μπουσουλαει και έρχεται κατα πάνω μου για να τον πάρω αγκαλια..

ΠΕΖΗ και εγώ πιστεύω ότι είναι από τα νυχάκια. Εγώ μια μέρα βρήκα αιματάκι στα χείλη του αλλά ήταν από γρατσουνιά!

neamanoula εγώ του έβαζα otrisalin σε σπρέι. Πολύ αποτελεσματικό!!

Κατα τα άλλα έχω ένα τρελό πονοκέφαλο. Οι γνωστές ημικρανίες που με ταλαιπωρούν.Τι καλά στην εγκυμοσύνη είχαν εξαφανιστεί...Περιμένω να κοιμηθεί ο μικρός μπας και κοιμηθώ και εγώ λιγάκι....

cEyXp3.png

q61sp3.png

Neamanoula μου, πολύ στεναχωριέμαι για το Χριστινάκι. Τι είναι πάλι αυτο με τους εμετούς...:(Πάντως ήταν αρκετό ανεύθυνο από μέρους της παιδιάτρου σας, να βάλει άρρωστα και υγιή παιδάκια μαζί. Εμάς η Πατσούρου στην εξώπορτα έχει μια ανακοίνωση που λέει ότι αν το παιδάκι είναι άρρωστο ενημερώστε τη γραμματεία και σε πάει σε άλλο δωμάτιο αναμονής.

Πάντως ΠΕΖΗ εμάς στις οδηγίες διατροφής λέει μετά από τους 12 μήνες φρέσκο γάλα. Τώρα τι να σου πω, κάθε παιδίατρος τα δικά του.

Κορίτσια θα είμαι Θεσσαλονίκη για το σκ. Τι λέτε να βρεθούμε για κανένα καφεδάκι, αν φυσικά είναι καλά τα παιδάκια μας?

KIN6p2.png

Σε ποια έκσταση πάνω,σε χορό μαγικό μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε..........

Κοριτσάκια ευχαριστώ για τα περαστικά σας και τις συμβουλές. Μια χαρά είναι, από χτες το βράδυ είναι καλά και δεν ξανάκανε εμετό.Παίζει να είναι από τα φλέματα παίζει και από το μπακαλιάρο αν και μάλλον είναι από φλέματα γιατί γλώσσα έχει φάει άλλες 3 φορές και επίσης μετά από 2.30 ώρες από το φαγητό ξεκίνησε ο εμετός. Αν την πείραζε το ψάρι δεν θα έκανε στο πρω΄το μισάωρο?otrivin αντα ο γιατρός μας είπε μέχρι 4 μέρες αλλά επειδή την είδε πολύ μπουκωμένη της έδωσε ένα σιρόπι. Παλεύουμε με τον ορό, 3 την κρατάμε, έχει και πολύ δύναμη η ζουζούνα.:D

Πεζη νομίζω ότι γρατζουνίστηκε ο Νικόλας και δεν είναι τίποτα, μην ανησυχείς.

gio μου δεν πρόλανα να σε πάρω, σόρυ θα τα πούμε αύριο.:rolleyes:

Πάω για την προσπάθεια ορού και κοιμίσματος, αν και χτες κοιμήθηκε στις 2.30. Να δούμε!

Θέλω να σας γράψω κιάλλα αλλά δεν έχω χρόνο τώρα ίσως τα πούμε αργότερα.

Φιλάκια

yaeNp3.png

neamanoula μου ευτυχως καλυτερα η ζουζουνα και πλεον σου ευχομαι ενα ησυχο βραδακι!!! (ελπιζω να πιασει η ευχουλα μου!!!;))

Κωνσταντια μου εγω πιστευω οτι θα μπορεσω , δεν εχω κατι στα υποψιν και αν ειναι Κυριακη μεσημερακι ακομη καλυτερα! Θα χαρω πολυ να σε δω και φυσικα και τις αλλες τσουπρες που καφε εχουμε να πιουμε κατι μηνες:mad: Οσο για το γαλα και μενα μου κακοφανηκε αλλα τωρα που το εχω συζητησει με φιλεναδες μου και αυτες παρομοιο συστημα ακολουθησαν αλλες με σκονη αλλες με εβαπορε αλλα σιγουρα μεχρι τους 18 μηνες. Μονο μια κοπελα ξερω που εδωσε γαλα φρεσκο..μαλλον θα ακολουθησω τη συμβουλη του γιατρο..θα δω..γιατι γενικα δεν εχω υπακουσει και σε ολα που μου εχει πει..π.χ. μου ειχε απαγορευσει αυστηρα τα ροφηματα απο μωρο δηλαδη τσαι κ.λ.π. αλλα φυσικα και του εδωσα..και τετοιες ατασθαλιες εχω κανει.

Αντα μου και σε σας περαστικα, αχ τα μωρα μας τα πηρε η κατω βολτα αλλα τι να κανουμε απο δω και περα καπως ετσι θα ειναι τα πραγματα..αλοιμονο στα δευτερα μωρακια μας που δεν θα τη γλυτωσουν απο τη γεννηση τους κιολας.:rolleyes:

gio μου προφανως δε θελει το παιδι γαλα, ποιος ξερεςι τωρα πώς το εχει παρει..ισως αλλαξει , εσυ ταιζε τον και δειξε και λιγακι επιμονη μπας και πιει γιατι οπως και να χει κανει καλο..

Τελικα μαλλον ηταν γρατσουνιτσα καθως δεν ξαναματωσε..ουφ!!!

Ατα..παλι ησυχια αποψε..θα περιμενω λιγακι ακομη μπας και εμφανιστει καμια σας!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

Χαρηκα που το Χριστινάκι είναι καλύτερα!!!

ΠΕΖΗ μου κι εγω το σκέφτομαι να συνεχίσω το Νο 3 απο το γάλα σκόνη που πίνει για μετά τον χρονο γιατί δεν θέλω να της αλλάξω γέυση, αλλά δεν το χω συζητησει ακόμα με παιδίατρο.. θα δω κ τι θα μου πει κι αυτη..

gIO το πρόβλημα είναι πως το πρωι που ξυπνάνε έιναι ξεσηκωμένα και δεν μπορούν να στρώσουν τον πωπό τους κατω να πιουν γάλα... Εμεις έχουμε ξεκινήσει αυτή την βδομαδα πρόβες με πρωινά ξυπνήματα 07.00 και παρατήρησα πως το πίνει καλύτερα κοιμησμένη Δοκίμασες να του βάλεις ένα μαξιλάρι στην κούνια ενω κοιμάται κ να του το δώσεις?? Εγω όταν είχαμε οισοφαγίτιδα μονο στον ύπνο την τάιζα κι εχω γίνει εξπέρ..

Κατά τα άλλα οπως σας έιπα η εκπαιδευση συνεχίζεται και πλεον εγω δεν παρεμβαίνω πολύ κ την αφήνω μόνη της. Την ταιζει καλά, παιζουν μαζι τέλεια, έμαθε να την πλένει στον νιπτήρα στα κακά και να την αλλάζει . Τωρα για το θέμα "ασφάλεια" την εχουμε ζαλίσει κι εγω και ο συζυξ και δείχνει να προσέχει περισσότερο Ακόμα όπου δίνει προσοχή το λέει δηλ : "Να κοιτά δεν την αφηνω να πάει εκεί γιατι θα χτυπήσει" , της λεω ποτέ στην αλλαξερα μόνο του το μωρό και μου απάντά "οχι μόνο στην αλλαξιερα πουθενα μόνο του δεν το αφήνω.." Απο Δευτέρα ο Θεος βοηθός !!!!!

Κατερινα_ς για το θεμα του ξεσκεπάσματος μια είναι η λύση : Υπνοσακος και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Εμεις έχουμε κι ενα καλοριφερακι λαδιού στο δωμάτιο που καίει σε χαμηλή θερμοκρασία , νεαμανουλα ξέρεις εσύ....

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Κοιμήθηκε η ζουζούνα, πολύ μπούκωμα ρε παιδιά....

Ευτυχώς έχει μάθει και πάμε στον νιπτήρα και με το χέρι μου της λέω " κάνε φουτσου φούτσου τη μυτούλα" και φυσάει :lol::lol:Βέβαια της έχω δείξει πολλές φορές και φυσάω τη μύτη μου, και το κάνει μόνο στα δάκτυλα μου, όχι πετσέτα ή χαρτομάντηλο. Κάτι είναι κιαυτό, βγαίνουν μυξούλες..

Επίσης να γίνω λίγο κουκουβάγια???Με έχει τρελάνει αυτές τις μέρες με κάτι σκέρτσα που κάνει....έχω λιώσει, αρχικά μόλις δει παππού, γιαγιά, μπαμπά,εμένα, μας χαιρετάει με το χεράκι και γελάει, αυτό το κάνει κι όταν ξυπνάω και πάω να την πάρω αγουροξυπνημέρη πάλι με χαιρετά με το χεράκι.:D. Ή όταν της δίνω το χέρι μου για χειραψία και καλά, μου δίνει το δικό της σε χειραψία πάλι και λέμε "χαίρω πολύ":lol:. ή μην ακούσει κάποιον να βήχει αρχίζει και αυτή να βήχει ψεύτικα.Και παίρνει κάτι φατσούλες και κάνει κάτι γκριμάτσες...πολύ γέλιο...

Άντε αυτά με τα καμώματα της μπέμπας...

Για καφέ εφόσον είμαστε σε γενικές γραμμές καλά θέλω πολύ να έρθω..

marigia πολύ γέλιο, την μικρή στο next top model No 22 :lol:Επίσης δεν μας πρήζεις καθόλου με τη νονά θέλουμε να μαθαίνουμε νέα.Αχ, αυτό το καλοριφεράκι...:lol::lol:έχει κάψει πορτοφόλια...συμφωνώ, υπνόσακος, καμιά κουβερτίτσα και καλοριφεράκι αν και αυτές τις μέρες που κάνει ζεστούλα δεν το καίω.Βλακεία?

Για το γάλα δεν ξέρω να σας πω τον άλλο μήνα που θα πάμε παιδίατρο, προφαν'ως θα μου πει αυτή.

yaeNp3.png

Κοιμήθηκε η ζουζούνα, πολύ μπούκωμα ρε παιδιά....

Ευτυχώς έχει μάθει και πάμε στον νιπτήρα και με το χέρι μου της λέω " κάνε φουτσου φούτσου τη μυτούλα" και φυσάει :lol::lol:Βέβαια της έχω δείξει πολλές φορές και φυσάω τη μύτη μου, και το κάνει μόνο στα δάκτυλα μου, όχι πετσέτα ή χαρτομάντηλο. Κάτι είναι κιαυτό, βγαίνουν μυξούλες..

.

Ειναι απίστευτη !!!! Κι η μικρη αλλά κι εσυ που της το έμαθες !!!

Τι πλάκα που έχουν τα καμάρια μας!!!!

Οσο για το "γεια" Μιλαγε η νονά της για έναν γνωστό και μεσα σ ολα είπε " πολύ γεια σου ο τύπος" κι η μικρή άρχισε να χαιρετά :shock::lol:

Καληνύχτα τσουπρίτσες !

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Α ρε Χριστινακι με τα σκερτσα σου!!!! Μια απο τα ιδια και εμεις με τη διαφορα οτι εμενα αρχισε να δαγκωνει εδω και λιγο καιρο και δεν ξερω πώς να του το κοψω, τον μαλωνω αλλα δεν πιανει. Εκει που καθομαι μου τραβαει στα καλα καθουμενα κατι δαγκωνεις..ουρλιαζω απο τον πονο, σαν κοφτηρια ειναι τα δοντακια!!!

Και εμεις υπνοσακο με μια κουβερτουλα στα ποδαρακια , αν και οντως αυτες τις ημερες εχει πολλη ζεστη και τον βλεπω οτι ιδρωνει οποτε τον εχω ξεσκεπαστο. Καλοριφερ δεν αναβω το βραδυ γιατι το σπιτι ειναι αρκετα ζεστο, εκτος απο τις ημερες που εχει πολυ κρυο, το εχω στο 20 και δεν αναβει σχεδον καθολου. Μαλιστα χθες ζεσταινοταν και δεν μπορουσε να κοιμηθει, ετσι του ανοιξα τον υπνοσακο στα ποδαρακια και κοιμηθηκε τσακ μπαμ, ασχετο αλλα σας εχω πει οτι οι πατουσιτσες ειναι το αγαπημενο μου σημειο?? Τις λατρευω και χθες που ξεπροβαλαν απο τον υπνοσακο, γυμνουλικες γυμνουλικες με τρελαναν!!!:lol::lol:

Αντε βρε να το πιουμε το καφεδακι..αντε neamanoula πες το ναι..PLEASEEEEEEEEE!!!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Κορίτσια μου, δεν προλαβαίνω η γυναίκα να μπω και πολύ, έχω ξεπατωθεί όπως καταλαβαίνετε, αλλά όλα προχωράνε όμορφα!

Περαστικά στο Χριστινάκι μωρέ, άντε να δούμε πότε θα ησυχάσει, μα εμετούς?

Γαλατάκι για μετά τον χρόνο εγώ λέω φρέσκο με τα χίλια, όχι άλλες σκόνες και κουτιά!!! Και μάλιστα θα προσπαθήσω για κατσικίσιο που είναι πιο συμβατό κι αν δεν του αρέσει, αγελαδινό. Αλλά υπάρχει και περίπτωση να μην το θέλει το φρέσκο, όπως εγώ μικρή, μόνο εβαπορέ μου άρεσε, οπότε αναγκαστικά αυτό μου έδιναν. Για να δούμε!

Ο Γιώργος άρχισε να φωνάζει και τον παππού. Για την ακρίβεια λέει παμπού αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα! Χ@σμένος ο παππούς έτσι κι αλλιώς;)

Είναι πάντως τρελός καραγκιοζάκος, σουλατσάρει στο σπίτι και φωνάζει γκιαγκιααααααα!!!!!!! (τη μαμά μου) Χ@σμένη κι αυτή. Μετά πιάνει και φωνάζει μπαμπααααααα!!!!!! Όλους τους ψάχνει ένα πράγμα!

Σήμερα το πρωί αποφάσισε να μάθει την κοτούλα. Πώς κάνει αγάπη η κοτούλα του λέω, κοκοκο, και λέει αυτός ..... τατατα. Και πετάγεται η μαμά μου κ και ο, κο, κ και ο, κο, όλο μαζί τατα. Πέθανα στα γέλια!!!!!

Μόνο το παπάκι ξέρει, παπαπα, γιατί έχει στο μπάνιο του και κράζουν όλη την ώρα, το γουρουνακι το κάνει με το μουσούδι και το αλογάκι κλοπ κλοπ με τη γλωσίτσα. Άρα μπορούμε κι εμείς daf και μαριγιά να μπούμε στη φάρμα!!!

Τρελός παπαγάλος εντωμεταξύ, ό,τι ήχο κάνεις αμέσως να το επαναλάβει. Πάει η μαμά μου να σηκωθεί από την καρέκλα και πόναγε ηγ μέση της και κάνει ιιιιχχχχ. Από τότε όλη μέρα την κοίταζε και έκανε ιιιχχχχ και σφιγγόταν, τι πλάκα, είναι να του φας το κεφάλι ολόκληρο! Σηκώνει και τα φρύδια τρομάρα του για να δώσει έμφαση στο ιιιιχχχχ!!!!:D:D:D

Πολύ μου λείπει αυτές τις μέρες που δεν κοιμάται εδώ... Άδειο το σπίτι βρε κορίτσια το βράδυ, χάλια...

Πέφτουμε για ύπνο με τον άντρα μου και λέμε γιόκας.. γιόκας...

Πάντως να μην σας στενοχωρήσω, ο άντρας μου παίρνει βραβείο συζύγου απ'ό,τι διαβάζω. Μιλάμε κάνει τα πάντα με το μωρό, τον κρατάει για να βγω βόλτα με τις φιλενάδες, τον αναλαμβάνει το πρωί για να κοιμηθώ λίγο παραπάνω, μπάνιο, άλλαγμα, τάισμα, παιχνίδι, βόλτα, κοίμισμα τα πάντα. Με το που θα γυρίσει από τη δουλειά θα τον πιάσει να παίξουνε και να τον χορτάσει, όχι να κάτσει να ξεκουραστεί. Και στο σπίτι βοηθάει πολύ, και γενικά φτύνομαι. Δεν μου πολυκολλάει κιόλας, μια χαρά!!!!!

Πάω να μαζέψω κάτι τελευταίες κούτες για απόψε, αύριο πάλι. σας φιλώωωω

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοπέλες!!

Katerin@ έχει κλώνο ο άντρας σου;;; Τον θέλω ΤΩΡΑΑΑΑ!!! Το βραδάκι που ήταν να πέσουν και οι δύο τσούπρες για ύπνο πως τις έπιασε και κλαίγαν και οι δύο μαζί :(:( Η μεγάλη γιατί κάτι την μάλωσα και η μικρή γιατί άκουγε την μεγάλη να κλαίει... Ο σύζυγος χαμπάααρι στην τηλεόραση να ψάχνει γιατί κολλάει το τηλεκοντρολ :confused: εγώ μέσα έξω δύο κομμάτια να τις ησυχάσω!!! Πολλή αφασία!!

Βρε κορίτσια μου βήχει πολύ απόψε η μικρή. ΣΑν να μου πνίγεται. Αλλεργικό, μου κρύωσε;;; Δεν ξέρω... της έδωσα 5 σταγ ζιρτεκ πριν απο λίγο και την παρακολουθώ. Με άγχωσε λιγάκι. Σκέφτομαι μήπως φταίει που της ελλάτωσα το αντιαναγωγικό γάλα από μισό μισό σε 2 κουταλιές στις 8 που πίνουμε (ναι φτύστε μας :) ). Το έκανα αυτό γιατί μου είπε ο παιδιάτρος στο χρόνο να ξεκινήσουμε απλό, φρέσκο ή εβαπορέ και είπα να την προσαρμόσω.. Τώρα δεν ξέρω αν είναι καλύτερο να συνεχίσω για λίγο καιρό ακόμα με τις σκόνες. Σιγα σιγά πρέπει να αρχίσουμε να τρώμε κι από όλα τα φαγητά κανονικά μαγειρεμένα. Μπαίνουμε σε καινούρια φάση..

Αυτά από εμάς.. θα τα ξαναπούμε :rolleyes:

α ρε Χριστινακι, αρρωστουλα, αλλα μες τα κεφια μπραβο κοπελαρα μου:D τι πλακα που εχουν μωρε, ετσι τετοια κ η ερατω...κ σαν την ανδριελα, αν ακουσει 'με γεια σου' ή κατι που να εχει 'γεια' μεσα, κανει γεια σου:lol: σας το εχω πει που μολις με βλεπει να ντυνομαι με κοιτα, χαμογελα και χαιρετα;;;αντε γεια σου μανα, τα λεμε!!αυτο το παιδι δεν περασε ποτε "αγχος αποχωρισμου", θα θελα να ξερα!!!:tongue:

ενταξει λοιπον κατερινακι, τι, θα ηταν ο γιωργακης μας στην απεξω;;;:tongue::tongue::tongue:και το παπακι αμεεε και το αλογακι και απόλα!!αλλα πολυ προχω ο γιος, η ερατω ουτε γιαγια ουτε παππου ουτε σχεδον μπαμπα δεν λεει (το εκοψε, ενω το ειχε ξεκινησει πριν κανα μηνα:confused:) ευτυχως το μαμα που μας ενδιαφερει περισσοτερο:cool: το λεει, φχιουουουου....!!!

τι απιστευτος ρε παιδια ο γιωργος, το 'παιδι-ζεν' δεν το συζητω, μιλαμε για την απολυτη ηρεμια και χαλαροτητα!

βρε μαριγια, ξεχασα να σχολιασω νονα!!:D ετσι να την προσεχει την ανδριελα!!, μαλλον τρομαξε κ η ιδια ε;μακαρι να της εγινε μαθημα αν και το καλυτερο θα ηταν να μην ειχε πονεσει το ζουζουνακι...!κ μην ξαναπεις μας πρηζεις, αντε!:tongue:

πεζουλα κ εγω λατρευω πατουσιτσες και μπουτακια για φαγωμα!!!;)

vallou φιλια κ ελπιζω να μην ειναι σοβαρο....!

αχ δεν σας γραφω αλλα, ειχα μια πολυυυυυυ κουραστικη μερα με ενα καινουριο μαθημα κ αυριο θα εχω αλλη μια τετοια:rolleyes:, οποτε παω για υπνο , σας φιλω!

Καλημέρα κορίτσια!:P

Να μπούμε και εμείς στη φάρμα; Κάνουμε το αλογάκι μια χαρά.:P Εμένα με τρελαίνει γιατί του έμαθε η μάνα μου να πιάνει ένα παιχνίδι και αμέσως να το δίνει σε κάποιον άλλο. Έτσι όλη τη μέρα παίρνει παιχνίδια και μου τα προσφέρει. "Ευχαριστώ" εγώ, γέλια ο μικρός! Αφήστε που τα μαζεύει όλα τα μικροπαίχνιδά του μέσα σε μια στράτα που έχει και αποθηκευτικό χώρο. Μέχρι και το τηλεκοντρόλ του CD βρήκα εκεί μέσα. Ευτυχώς δεν μοιάζει του μπαμπά του και συμμαζεύει....Α! προσπαθώ να του μάθω που είναι η μυτούλα του, αλλά ακόμα τίποτα. Περιοριζόμαστε στα παλαμάκια, στο να χαιρετάει και όπως σας είπα πρίν, στο να δίνει πράγματα…:P:p

neamanoula ευτυχώς είναι καλύτερα το Χριστινάκι. Δοκίμασε και το otrisalin σε σπρέι. Είναι φυσ.ορός και το βάζεις λιγάκι πιο εύκολα από την αμπούλα!

Όσο για τον υπνόσακο είχα δοκιμάσει πριν 4 μήνες αλλά δεν μπόρεσε να κοιμηθεί ο μικρός. Θα το ξαναδοκιμάσω. Πάλι ξεσκέπαστο τον βρήκα. Αν δεν πιάσει το κόλπο θα βάζω ξυπνητήρι κάθε 1 ώρα να τον τσεκάρω. Και λέω ξυπνητήρι γιατί από τότε που ξανάρχισε να κοιμάται τα βράδια πέφτω και εγώ ξερή. Δεν καταλαβαίνω ΤΙΠΟΤΑ

Katerin@ καλή συνέχεια με το πακετάρισμα. Άντε υπομονή και θα τελειώνετε.

vallou ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό με τη μικρή! Πότε ξεκινάτε με τα φαγητά; Περιμένω και εγώ να έρθει εκείνη η μέρα...:rolleyes:

Αυτά για την ώρα. Σήμερα είμαι πρωινή γιατί χθές με τον πονοκέφαλο κοιμήθηκα από τις 11...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

cEyXp3.png

q61sp3.png

καλημέρα μανούλες!τι κάνετε?

πωπω μια μέρα δεν μπήκα και διαβάζω πόση ώρα!

κορίτσια και εμένα η μικρή έτσι παπαγαλάκι!όταν την άλλάζω κάνω πουφ πουφ και αυτή ότι ακούει το προσπαθεί!η πλάκα είναι όταν με ακούει να λέεω ευχαριστώ που κάνει και αυτή ευχαριστώ!

αααα δε σας είπα εχτές χρονίσαμε!είχαμε γεννεθλιάκια και λόγω απεργίας του παιδικού ήμασταν μαζί όλη μέρα!το τι βόλτες κάναμε το καταχάρηκα!

neamanoula εγώ για να τησ βάλω ορό την βάζω πλαγιαστά στα πόδια μου, πιάνω το ένα χεράκι ανάμεσα στα πόδια μου, ρίχνω το σώμα μου και ακινητοποιώ το ένα χεράκι και το κορμί της με το ένα μου χέρι κρατάω το κεφάλι της και με το άλλο ρίχνω τον ορό!μόνο έτσι βολέυομαι!με είδε η παιδίατρος και μου λέει σωστό κεφαλοκλείδωμα της κάνεις!το λυπάμαι αλλά αφού είναι για το καλό της το κάνω!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Ρε κορίτσια μπράβο στα ζουζούνιζ σας!! Μόνο εμένα δεν κάνει σχεδόν τίποτα, δεν το πολυζορίζω κι εγώ, όταν του λέω κάτι με κοιτάει και γελάει πονηρά, σα να με κοροιδεύει...

Νeamanoula μην αποκλείεις την αλλεργία. Διάβασα εχθές τυχαία στο parents ότι πολλά παιδάκια αντέδρασαν ακριβως σαν το Χριστινάκι (είχαν ήδη φάει 2-3 φορές ψαράκι και έκαναν εμετό 3 ώρες μετά) δεν το βρίσκω να σου το βάλω γμτ....

Να επανέλθουμε στο θέμα καθισματάκι? Το Besafe Izi Combi X3 εδώ στη Λάρισα το έχουν περίπου 245ευρω. Στο Σουηδικό σάιτ το έχουν νομίζω πιο ακριβό. Λέτε ρε κορίτσια να τα φτιάχνουν διαφορετικά για τη Σκανδιναβική αγορά και διαφορετικά για εμάς????

KIN6p2.png

Σε ποια έκσταση πάνω,σε χορό μαγικό μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε..........

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...