Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Antonia_ είπε:

Ο προηγούμενος γιατρός θεωρεί ότι είναι θέμα τύχης απλά ν πετύχουμε το καλό έμβρυο. Για προεμφυτετικο ρώτησα το νέο γιατρό αλλά θεωρεί πως δεν χρειάζεται. Βέβαια το σκέφτομαι κ θ το ξανασυζητησω μαζί του.

Στην πρώτη εμβρυομεταφορα έμεινα έγγυος ακούσαμε καρδιά κ μετά απέβαλα. Κ άλλη μια βιοχημική. Οπότε 2/4 εμφυτεύσεις

Κορίτσι μου εδώ θα διαφωνήσω λιγάκι,ναι συμφωνώ ότι είναι ΚΑΙ θέμα τύχης,αλλά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και ο γιατρός και ο εμβρυολόγος.Και είμαι της άποψης ότι αν θέλει ο γιατρός σου θα τα κατεφερει!Γιατι υπάρχουν και κάποιοι που το κάνουν επίτηδες με απώτερο σκοπό το κέρδος εννοείται.Δεν θυμάμαι αν είπες πιο πάνω ότι θα πας και σε άλλον γιατρό,εγώ πάντως θα σου πρότεινα άμεσα να το κάνεις.Παρε δεύτερη γνώμη!Ειναι πραγματικά κρίμα να είχες 8βλαστοκυστες 5 ημερών και απλά κάποιες να χάθηκαν από την απειρια κάποιου γιατρού.Σκεψου άλλες γυναίκες κάνουν και ένα χρόνο και παραπάνω να μαζέψουν τόσα εμβρυακια.Θρομβοφιλια έχεις κάνει;

πρίν από 2 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Κορίτσι μου εδώ θα διαφωνήσω λιγάκι,ναι συμφωνώ ότι είναι ΚΑΙ θέμα τύχης,αλλά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και ο γιατρός και ο εμβρυολόγος.Και είμαι της άποψης ότι αν θέλει ο γιατρός σου θα τα κατεφερει!Γιατι υπάρχουν και κάποιοι που το κάνουν επίτηδες με απώτερο σκοπό το κέρδος εννοείται.Δεν θυμάμαι αν είπες πιο πάνω ότι θα πας και σε άλλον γιατρό,εγώ πάντως θα σου πρότεινα άμεσα να το κάνεις.Παρε δεύτερη γνώμη!Ειναι πραγματικά κρίμα να είχες 8βλαστοκυστες 5 ημερών και απλά κάποιες να χάθηκαν από την απειρια κάποιου γιατρού.Σκεψου άλλες γυναίκες κάνουν και ένα χρόνο και παραπάνω να μαζέψουν τόσα εμβρυακια.Θρομβοφιλια έχεις κάνει;

Συγνώμη τώρα είδα ότι πήγες σε νέο γιατρό!

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γειά σας και πάλι!

Μόλις γυρίσαμε από την παιδίατρο. Μας είπε ότι μάλλον δεν είναι κάτι σοβαρό αλλά θα περιμένουμε να δούμε την εξέλιξη..κλπ Άντε να δούμε! Πάντως το καλό μου δεν έχει όρεξη για φαγητό. Μόνο το φρουτάκι του έφαγε. και μάλιστα σήμερα ήταν η πρώτη μέρα που θα του έδινα ψάρι. Άκυρο! ΠΕΖΗ ευχαριστώ για τις ευχές...!!!

Περαστικά βρε!!!!Και εμείς τα ίδια συμπτώματα είχαμε, δηλαδή μόνο πυρετό και αυτός την μισή ημέρα!!!Υπομονή και πολλά χαδάκια!!!Όσο για το φαγητο, γαλατάκι και πολυ τσάι ή νερο για την αφυδάτωση!!!

Αμάν πιά να περάσει ο παλιοχειμώνας να φτιάξει ο καιρός να ησυχάσουμε τουλάχιστον!!Τώρα ούτε έξω τα καημένα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πράγματι gio_kx. Πότε θα φτιάξει επιτέλους ο καιρός;;;Να βγούμε βολτούλα!

Όσο για τα χάδια άλλο τίποτα. Αγκαλίτσα είμαστε όλη μέρα. Βέβαια λόγω πυρετού νυστάζει κιόλας το καλό μου. μας βλέπω το βράδυ στο κρεβάτι αγκαλιά να κοιμόμαστε!!!:P:p

cEyXp3.png

q61sp3.png

Kατερίνα περαστικά, εύχομαι να μην είναι τίποτα και ναμην ξανανεβάσει πυρετό.Το βράδυ όλοι μαζί αγκαλίτσα, έτσι για να πέσει και ο παλιοπυρετός..:D

Πεζουλα δεν σε δουλεύω, αφού σ'αγαπάω.....:lol::tongue::tongue::tongue::tongue:

yaeNp3.png

Αχ περαστικούλια εύχομαι στον μικρούλη σου Katerina_s και γρήγορα να γίνει πάλι καλά !!

Λοιπόν το πήρα πολύ ζεστά το θέμα του φαγητού και σήμερα ξύπνησα ορεξάτη να πειραματιστώ με την μικρή:idea:. Της έδωσα το αβγό λίγο λίγο με το χέρι μου και άφηνα κι αυτή να πιάνει λίγο ασπράδι με το χεράκι της. Φάγαμε όλο τον κρόκο και το μισό ασπράδι !!! Να σημειώσω πως ασπράδι ήταν η πρώτη φορά που δοκίμαζε και απ ότι φάνηκε της άρεσε πολύ !!! Φρουτακια μισά τα άλεσα και της έδωσα να φάει με το χεράκι της 1 κομμάτι μπανάνα και 1/4 αχλάδι , χυμό πορτοκάλι στραγγισμένο στο μπουκάλι. Μας πήρε 1 ώρα να φάμε αλλά άξιζε τον κόπο !!!

Το μεσημέρι το συνέχισα και της έκανα μοσχάρι με τραχανά γλυκό κ ξινό μαζί ,πατάτα, καρότο . Της άλεσα μόνο το μοσχάρι με την πατάτα κ το καρότο και τα έριξα μέσα στην τραχανόσουπα. Δεν πίστευα πως θα το φάει με τίποτα αλλά έφαγε με όρεξη το μισό !!! Δοκίμασα λοιπόν τις δυνατότητες της αλλά και τις δικές μου !!!

Για το θέμα της φιλίας ένα θα σας πω : Eχει ο καιρός γυρίσματα. Εγώ όταν έμεινα έγκυος και έλειπα από την δουλειά η κολλητή μου συναδέλφισα με κουτσομπόλευε παντού και με κορόιδευε λέγοντας πως είμαι υπερβολική και πως κάνω σαν να είμαι άρρωστη κ όχι σαν να είμαι έγκυος παρόλο που ήξερε πως είχα σοβαρό πρόβλημα και γι αυτό έμενα ξάπλα κ εκτός δουλειάς. Είχα στεναχωρεθει πάρα πολύ γιατί ούτε τηλ δεν έπαιρνε να μ'αθει πως πάω...Τωρα είναι κι εκείνη έγκυος και από την ημέρα που το έμαθε δεν ξαναπάτησε στην δουλειά αν κ δεν έχει τίποτα απλά κουράζεται λέει... Περιττό να σας πω πως με παίρνει κάθε μέρα τηλ. κ μου ζητάει συγνώμη γιατί τώρα που ήρθε στην θέση μου με κατάλαβε... Σαν μεγαλόψυχη που είμαι:tongue::tongue: την συγχώρεσα τι να κάνω ???

Αυτα κορτσούδια μου φιλάκια πολλά και ξανα περαστικά Κaterina_s ευχομαι.

nI9Sp3.png

urDwp2.png

2411konmar και neamanoula ευχαριστώ για τις ευχές. Και εγώ πιστεύω ότι θα είναι κάτι απλό γιατί ο μικρός είναι δυνατός!!!Τώρα ακόμα κοιμάται! Ας ξεκουραστεί το μικρό μου για να πάρει δυνάμεις.

2411konmar τι κακιούλες ήταν αυτές από τη συνάδελφό σου; Πω πω! Πάντως πράγματι είσαι μεγαλόψυχη αφού τη συγχώρεσες. Εμένα στη δουλεία όσες με κουτσομπόλεψαν λέγανε κυρίως ότι ήμουν υπερβολική που πρόσεχα τη διατροφή μου. Ότι δηλ ήμουν υπερβολική που δεν έτρωγα γλυκά και που αντί να τσακίζω τυρόπιτες και κρουασάν εγώ έτρωγα τόστ και γιαούρτι!! Πάντως δεν μπορείς να κατηγορείς κάποια κοπέλα που σταματάει τη δουλειά της ότι είναι υπερβολική. Πολλές κοπέλες αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα στην εγκυμοσύνη!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερούδια ΕΥΑΚΙ κι απο μας του Μαρτιου !!!

Κaterina_s Μην το φοβάσαι το αντράκι σου αύριο θά έιναι μια χαρά. Απο Χαλκίδα είσαι ? Τωρα το πρόσεξα ... και η άλλη Κατερινα μας έχει σχέση με Χαλκίδα νομίζω ...Μμμμμμ μια χαρά περνατε εσείς εκεί ...

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Φιλιά στην συνονόματη!!![/Q

Αληθεια εσυ πως και γραφεις εδω????Δεν εισαι του Δεκεμβριου 2008???

Βρηκες καλυτερη παρεα εδω ετσι?????

Ο μικρος σου ειναι πανεμορφος.....

Επεξεργάστηκαν by EYA79

Αχ περαστικούλια εύχομαι στον μικρούλη σου Katerina_s και γρήγορα να γίνει πάλι καλά !!

Λοιπόν το πήρα πολύ ζεστά το θέμα του φαγητού και σήμερα ξύπνησα ορεξάτη να πειραματιστώ με την μικρή:idea:. Της έδωσα το αβγό λίγο λίγο με το χέρι μου και άφηνα κι αυτή να πιάνει λίγο ασπράδι με το χεράκι της. Φάγαμε όλο τον κρόκο και το μισό ασπράδι !!! Να σημειώσω πως ασπράδι ήταν η πρώτη φορά που δοκίμαζε και απ ότι φάνηκε της άρεσε πολύ !!! Φρουτακια μισά τα άλεσα και της έδωσα να φάει με το χεράκι της 1 κομμάτι μπανάνα και 1/4 αχλάδι , χυμό πορτοκάλι στραγγισμένο στο μπουκάλι. Μας πήρε 1 ώρα να φάμε αλλά άξιζε τον κόπο !!!

Το μεσημέρι το συνέχισα και της έκανα μοσχάρι με τραχανά γλυκό κ ξινό μαζί ,πατάτα, καρότο . Της άλεσα μόνο το μοσχάρι με την πατάτα κ το καρότο και τα έριξα μέσα στην τραχανόσουπα. Δεν πίστευα πως θα το φάει με τίποτα αλλά έφαγε με όρεξη το μισό !!! Δοκίμασα λοιπόν τις δυνατότητες της αλλά και τις δικές μου !!!

Μπράβο το κορίτσι βρε!!!!Εμένα τρώει αυγό εδώ και 2 μήνες αλλά μόνο αλεσμένο στο φαγητο...αλλιώς ούτε που να το φτύσει!!!Χυμούλι πινουμε ανελλειπως καθημερινά ενα πορτοκάλι γυρω στα 100μλ.Αρχισα και εγω να του δινω κορα ψωμιου και τέτοια σκληρα αλλα δεν φαίνεται να του αρεσουν και τα πεταει στο πατωμα!!!!Ετσι κάνουν για παιχνιδι άραγε ή όντως δεν τους αρεσει?Πάντως γελάω πολύ όταν στο φαγητό του μένει κανένα μικρο κομματι που δεν έχει αλεστει και αυτο ο καημενος προσπαθει να το μασησει με τα ούλα!!!!2 κάτω δόντια και 2 επάνω που ίσα που φαίνονται τι να σου κανουν!!!:lol::lol::lol:

Για το θέμα της φιλίας ένα θα σας πω : Eχει ο καιρός γυρίσματα. Εγώ όταν έμεινα έγκυος και έλειπα από την δουλειά η κολλητή μου συναδέλφισα με κουτσομπόλευε παντού και με κορόιδευε λέγοντας πως είμαι υπερβολική και πως κάνω σαν να είμαι άρρωστη κ όχι σαν να είμαι έγκυος παρόλο που ήξερε πως είχα σοβαρό πρόβλημα και γι αυτό έμενα ξάπλα κ εκτός δουλειάς. Είχα στεναχωρεθει πάρα πολύ γιατί ούτε τηλ δεν έπαιρνε να μ'αθει πως πάω...Τωρα είναι κι εκείνη έγκυος και από την ημέρα που το έμαθε δεν ξαναπάτησε στην δουλειά αν κ δεν έχει τίποτα απλά κουράζεται λέει... Περιττό να σας πω πως με παίρνει κάθε μέρα τηλ. κ μου ζητάει συγνώμη γιατί τώρα που ήρθε στην θέση μου με κατάλαβε... Σαν μεγαλόψυχη που είμαι:tongue::tongue: την συγχώρεσα τι να κάνω ???

Γαιδουριά μεγάλη!!!!!Εμένα η "κολλητη" στη δουλειά όσο ήταν εγκυος πριν απο εμένα πηγαινα να την δω, όταν ξάπλωνε, την βοηθούσα με τα βαρη κτλ και όταν εμεινα εγω έγκυος...έκανε όυτε τα μισα-φυσικά δεν ήρθε στο σπιτι να με δει, είχε το μωρο έλεγε, ας μην τα θυμαμαι...άσε που όταν γυρισα, τελικά μετα απο 7 μήνες...έχουν αλλαξει πολύ οι ισσοροπιες και είναι άλλες οι κολλητές της!!!!ΟΦΑ που λεει και ο συζυγος!!!Πάντως δεν μπορώ να πω, όσο ξαπλωνα και όταν γέννησα ήρθε στο νοσοκομείο με μιά Παναγίτσα, που με κατασυγκίνησε και την έχω στις εικόνες μου μπροστα μπροστά, θεωρώντας ότι είναι τυχερη!!!!

Θα μου πειτε τωρα, πως συνδιάζονται αυτά τα 2 δεν ξέρω να σας απαντήσω, απλά πλέον έχω κρυώσει πολυ!!!!

Καλά μου λέγανε, ότι οι φιλίες στην δουλειά δεν υπαρχουν.

Διαφημίσεις

Μ έχει πιάσει λογοδιάρροια. Όσα δεν είπα τόσο καιρό θα τα πώ σήμερα. 2411konmarμένω στη Χαλκίδα αλλά δεν έχω καταγωγή από εδώ. Είναι ωραία και κυρίως το καλοκαίρι! Βόλτα με το μωρό στην παραλία…ΤΕΛΕΙΑ.:P:p

Λοιπόν και κάτι ακόμα για τους παιδιάτρους. Γενικά πιστεύω ότι ο κάθε ένας έχει το δικό του πρόγραμμα σε όλα. Πείτε μου σε πόσες από εσάς έδωσαν για πρώτο γεύμα εκτός από το ρυζάλευρο, χορτόσουπα; Εμείς σε ηλικία 5,5μηνών ξεκινήσαμε την χορτόσουπα, στη βδομάδα επάνω κρεατοχορτόσουπα και σε ηλικία 6,5 μηνών μας έδωσε φρούτο! Τι λέτε;;; Σε κανέναν γνωστό μου δεν έδωσαν πρώτα χορτόσουπα. Έδωσαν φρούτο!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Φιλιά στην συνονόματη!!![/Q

Αληθεια εσυ πως και γραφεις εδω????Δεν εισαι του Δεκεμβριου 2008???

Βρηκες καλυτερη παρεα εδω ετσι?????

Ο μικρος σου ειναι πανεμορφος.....

Κανονικά είμαι μαμά Μαρτίου 2009 (ΠΗΤ 25/03/2009) απλά τα πράγματα ήρθαν αλλιώς και τσουπ ο μικρός μας ήρθε στις 16/12/08.Οι φιλεναδίτσες όμως δεν αλλάζονται οπότε είμαι εδω.Ασε που ο μικρός λογω προωρότητας δεν τον λες 13 μηνων οπότε...

:D:D:D ΚΟΥΚΟΥΒΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!

Να ειναι παντα γερα τα παιδακια μας και ας ειμαστε και ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΕΣ!!!

Παντως κι εμενα που ηταν παιδι του Δεκεμβριου 2008 και γεννηθηκε Ιανουαριο νομιζεις οτι φαινεται για 12 μηνων.Μια μινιατουριτσα γεννησα!!!

75cm υψος και 8Kg ειναι η σκατουλα μου!

Τι εγινε ρε παιδια??? Στο πολυ μπλα μπλα το ριξαμε ε??? Εμενα μολις παιρνει τον μεσημεριανο υπνακο του και ειπα να δω τι κανουν και οι φιλεναδιτσες μου!!!:lol::lol::lol:

Κατερινακι, ωραια , πολυ ευχαριστα τα νεα, αντε προσεχε τον λιγακι τωρα..οπως ειπαν και τα κοριτσια αγκαλιτσες και φιλακια και ολα θα πανε καλα!!!

konmar μου οντως εισαι μεγαλοκαρδη..εγω εχω το χουϊ οταν στραβωσω με καποιον μετα δυσκολα ξαναγυρναω και γενικα αν και δεν εξωτερικευω τους θυμους μου, τα κραταω και τα θυμαμαι για μια ζωη που λεει ο λογος. Οσο για τις σχεσεις στη δουλεια, πιστευω οτι σπανια θα υπαρξουν ουσιαστικες σχεσεις, εγω οσο ημουν εν δραση πριν μεινω εγκυος ως κοινωνικο ατομο που ειμαι ειχα παρε δωσε με πολλες κοπελες, αλλα με το που εφυγα απλα στην αρχη τηλεφωνιομασταν που και που (συνηθως εγω επαιρνα δηλαδη), μετα το κοψαμε και αυτο και μου φαινεται περιεργο τωρα που θα γυρισω που υποτιθεται θα πρεπει να αναθερμανθουν οι σχεσεις:rolleyes: Αλλα η ωρα να περναει και στη δουλεια μας και οι πραγματικοι φιλοι μας ξερουμε ποιοι ειναι και τους εκτιμαμε!

gio μου τι μου κανεις?? Να υποθεσω στη δουλιτσα ε???

neamanoula μου ξερω οτι με αγαπας και εγω σε αγαπω και ας σε ξερω τοσο λιγο!!! (τι λιγο δηλαδη..ενας χρονος περασε που μιλαμε!!!):lol:

ΕΥΑ γεια σου και σε σενα...να χαιρεσαι τη μικρουλα σου!!!!

Εγω ακομη δισταζω να του δωσω μη αλεσμενη τροφη, αλλα τον κροκο του αυγου μας τον τρωμε, αν και με κλαματα δυστυχως:-( και το πορτοκαλι μας ή το μανταρινακι μας το στιβουμε μεσα στην φρουτοκρεμα μας που την τρωμε και σχετικα γρηγορα, να μη χανονται και οι βιταμινες..γιατι αν περιμενω να την πιει την πορτοκαλαδα θα νυχτωσουμε!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...