Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Antonia_ είπε:

Ο προηγούμενος γιατρός θεωρεί ότι είναι θέμα τύχης απλά ν πετύχουμε το καλό έμβρυο. Για προεμφυτετικο ρώτησα το νέο γιατρό αλλά θεωρεί πως δεν χρειάζεται. Βέβαια το σκέφτομαι κ θ το ξανασυζητησω μαζί του.

Στην πρώτη εμβρυομεταφορα έμεινα έγγυος ακούσαμε καρδιά κ μετά απέβαλα. Κ άλλη μια βιοχημική. Οπότε 2/4 εμφυτεύσεις

Κορίτσι μου εδώ θα διαφωνήσω λιγάκι,ναι συμφωνώ ότι είναι ΚΑΙ θέμα τύχης,αλλά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και ο γιατρός και ο εμβρυολόγος.Και είμαι της άποψης ότι αν θέλει ο γιατρός σου θα τα κατεφερει!Γιατι υπάρχουν και κάποιοι που το κάνουν επίτηδες με απώτερο σκοπό το κέρδος εννοείται.Δεν θυμάμαι αν είπες πιο πάνω ότι θα πας και σε άλλον γιατρό,εγώ πάντως θα σου πρότεινα άμεσα να το κάνεις.Παρε δεύτερη γνώμη!Ειναι πραγματικά κρίμα να είχες 8βλαστοκυστες 5 ημερών και απλά κάποιες να χάθηκαν από την απειρια κάποιου γιατρού.Σκεψου άλλες γυναίκες κάνουν και ένα χρόνο και παραπάνω να μαζέψουν τόσα εμβρυακια.Θρομβοφιλια έχεις κάνει;

πρίν από 2 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Κορίτσι μου εδώ θα διαφωνήσω λιγάκι,ναι συμφωνώ ότι είναι ΚΑΙ θέμα τύχης,αλλά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και ο γιατρός και ο εμβρυολόγος.Και είμαι της άποψης ότι αν θέλει ο γιατρός σου θα τα κατεφερει!Γιατι υπάρχουν και κάποιοι που το κάνουν επίτηδες με απώτερο σκοπό το κέρδος εννοείται.Δεν θυμάμαι αν είπες πιο πάνω ότι θα πας και σε άλλον γιατρό,εγώ πάντως θα σου πρότεινα άμεσα να το κάνεις.Παρε δεύτερη γνώμη!Ειναι πραγματικά κρίμα να είχες 8βλαστοκυστες 5 ημερών και απλά κάποιες να χάθηκαν από την απειρια κάποιου γιατρού.Σκεψου άλλες γυναίκες κάνουν και ένα χρόνο και παραπάνω να μαζέψουν τόσα εμβρυακια.Θρομβοφιλια έχεις κάνει;

Συγνώμη τώρα είδα ότι πήγες σε νέο γιατρό!

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πάλι καλά!Νόμιζα ότι είμαι η μόνη. Λοιπόν εμάς το MMR μας το έχει για 15 μηνών. 11μηνών μου έχει το Neisvac (3 δόση), 18 μηνών το Synflorix (4 δόση) και σε ηλικία 12 μηνών μου έχει το Mantoux και την 3 δόση του infarix. Βέβαια να πώ ότι εμείς αργήσαμε 1 μηνα να ξεκινήσουμε τα εμβόλια..

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πάλι καλά!Νόμιζα ότι είμαι η μόνη. Λοιπόν εμάς το MMR μας το έχει για 15 μηνών. 11μηνών μου έχει το Neisvac (3 δόση), 18 μηνών το Synflorix (4 δόση) και σε ηλικία 12 μηνών μου έχει το Mantoux και την 3 δόση του infarix. Βέβαια να πώ ότι εμείς αργήσαμε 1 μηνα να ξεκινήσουμε τα εμβόλια..

Αυτοι η παιδιατροι πια οτι να ναι ... καμια συνοχή λες και έχουν τελειώσει διαφορετικά πανεπιστήμια ο καθενας τους... Εμας το Μantoux το χει βαλει 14ων μηνων .Παντως εγω κοριτσια αν δεν φωναζε ο άντρας μου δεν θα έκανα κανένα εμβόλιο στη μικρή... τρέμω κάθε φορά που κάνουμε εμβόλιο...Τες πα αυτη έιναι μεγαλη κουβεντα....

nI9Sp3.png

urDwp2.png

2411konmar πράγματι είναι μεγάλη κουβέντα...Εγώ είμαι υπέρ των εμβολίων γιατί θεωρώ ότι προστατεύουν-ή τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω.τώρα γιατί ο κάθε παιδίατρος κάνει τα δικά του δεν ξέρω. εγώ παντου γύρω μου άκουγα για το πενταπλο. Κανένας το εξαπλό....τι να πώ..!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλημέρα κορίτσια!:P

Να΄μαι πάλι! Δεν προλαβαίνω με τίποτα να μπω στο forum και έτσι σας χάνω.Ο μικρός μου μ΄έχει τρελάνει. Δεν σταματάει με τίποτα. Θέλει όλη την ώρα να μπουσουλάει και να κάθεται όρθιος!Και Φυσικά πηγαίνει στα πιο επικίνδυνα μερη του σπιτιού. Δεν ξέρω πόσες από εσας μεγαλώνετε τα παιδάκια σας μόνες σας, αλλά εγώ τα έχω παίξει τελείως.!Από το πρωί μέχρι τις 6 που θα έρθει ο άντρας μου το μικρό μου ζουζούνι με τρέχει!!

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ο μικρός μου ενώ κοιμόταν μια χαρά, τώρα τελευταία κάθε 2-3 ώρες ξυπνάει και κλαίει. :-( Μόλις τον πάρω αγκαλιά κοιμάται αμέσως αλλά όταν πάω να τον αφήσω στο κρεβάτι...πάλι κλάματα(ο μαμμάκιας!). έχετε καμιά ιδέα πως να το αντιμετωπίσω;;;

;

Για να σου δώσω κουράγιο, εγώ τη μεγαλώνω μόνη μου τη Χριστίνα και ο μπαμπάς μας δουλεύει άπειρες ώρες......πολλές φορές έρχεται αφού έχει κοιμηθεί το μωρό το βράδυ. Κι εμένα θέλει συνέχεια όρθια και περπατάει από έπιπλο σε έπιπλο.Να σου πω ότι γενικά δεν τα έχω παίξει (οκ. υπάρχουν και τέτοιες στιγμές) αλλά μάλλον το διασκεδάζω.Χαλάρωσε λίγο και θα είναι καλύτερα τα πράγματα.

Για το θέμα του ύπνου, επειδή κι εμείς το έχουμε, την έχω μέχρι να κοιμηθεί βαθιά και το κάνουμε συνέχεια μέχρι να κοιμηθεί και στο κρεβάτι χωρίς να ξυπνήσει, μέχρι την πέμπτη φορά θα έχει κουραστεί και κοιμηθεί εντελώς.:cool:

yaeNp3.png

Μωρε γενικά και εγώ το διασκεδάζω, απλά πραγματικά σου μιλάω ο μικρός είναι "διαολάκος"! Χαίρομαι που είναι ζωηρός, δεν θα ήθελα ένα παιδάκι υποτονικό, αλλά και αυτό πια δεν παίζεται. Καρότσι δεν κάθεται, στο αυτοκίνητο δεν κάθεται. Αν μπορούσαμε να βγαίναμε βόλτα θα ήταν καλυτερα...Εσύ δεν δουλεύεις;Αν ναι, τι θα κάνεις όταν γυρίσεις στη δουλειά; Αυτό είναι ένα θέμα για μένα...:confused:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες!!!

Χαίρομαι που η Χριστινούλα επιτέλους έγινε καλά! Άντε σιδερένια!!

Λοιπόν, σχετικά με τα εμβόλια, κι εμείς κάναμε το εξαπλό και κάποιες δόσεις από Neisvac Prevenar. Τα εμβόλια τα κάναμε ένα-ένα. Τώρα ο μικρός είναι 91/2 μηνών περίπου και το επόμενο εμβόλιο μας το έχει για 15 μηνών, το περίφημο MMR. Βλέπω ότι και σε άλλες μανούλες οι παιδίατροι το έχουν προγραμματίσει Για 15 μηνών. Νέαμανούλα, πολύ αναλυτική η παρουσίαση των εμβολίων! Γιατί αγχώνεσαι; Αν εμπιστεύεσαι την παιδίατρό σου, δεν υπάρχει πρόβλημα.

Κορίτσια, έχω δύο ερωτήσεις: Ο μικρός μου έχει λίγες ημέρες που τρίζει τα δόντια του, ξύπνιος πάντα και για λίγα δευτερόλεπτα κάθε φορά. Νομίζω ότι το κάνει ασυναίσθητα, ρώτησα και μου είπαν ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό, μπορεί να είναι κάποια συνήθεια που θα την κόψει, να ανησυχήσω αν το κάνει στον ύπνο του και για πολυ ώρα. Συμβαίνει σε καμιάς άλλης το μωράκι; Και δεύτερον, όταν κοιμάται, κομάται μπρούμητα με ανασηκωμένο τον πισινό του. Δοκίμασα να τον ισιώσω, αλλά πήρε ξανά την ίδια στάση. Πώς βολεύεται έτσι, δεν καταλαβαίνω.

Κι εγώ τον μεγαλώνω μόνη μου κι όταν γυρίσω στη δουλειά θα τον αφήνω με γυναίκα, δε γίνεται αλλιώς. Δεν έχω αρχίσει ακόμα να ψάχνω, αλλά από τον άλλο μήνα θα ξεκινήσω. Προς το παρόν, τον κυνηγάω παντού μέσα στο σπίτι γιατί μπουσουλάει με την ταχύτητα του φωτός και πιάνεται από όπου μπορεί για να σηκωθεί όρθιος και φροντίζω να μην υπάρχουν κοντά του βιβλία και παντός είδους χαρτί, γιατί τα βάζει κατευθείας στο στόμα, μέχρι και την πιπίλα του πετάει για αυτά!! Τρελαινομαι να τον ακούω να γελάει, πράγμα που κάνει συχνά κι όταν δε γελάει, μουρμουρίζει... Δεν έχει πει καμιά λέξη ακόμα, μόνο "γκι, γκι, γκα, αγκού" και κάτι σαν "πβφφφ" και "γκιγκαγκι", φαίνεται το γκι είναι ο αγαπημένος του φθογγος!!

Κορίτσια, έχω δύο ερωτήσεις: Ο μικρός μου έχει λίγες ημέρες που τρίζει τα δόντια του, ξύπνιος πάντα και για λίγα δευτερόλεπτα κάθε φορά. Νομίζω ότι το κάνει ασυναίσθητα, ρώτησα και μου είπαν ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό, μπορεί να είναι κάποια συνήθεια που θα την κόψει, να ανησυχήσω αν το κάνει στον ύπνο του και για πολυ ώρα. Συμβαίνει σε καμιάς άλλης το μωράκι; Και δεύτερον, όταν κοιμάται, κομάται μπρούμητα με ανασηκωμένο τον πισινό του. Δοκίμασα να τον ισιώσω, αλλά πήρε ξανά την ίδια στάση. Πώς βολεύεται έτσι, δεν καταλαβαίνω.

Κι εγώ τον μεγαλώνω μόνη μου κι όταν γυρίσω στη δουλειά θα τον αφήνω με γυναίκα, δε γίνεται αλλιώς. Δεν έχω αρχίσει ακόμα να ψάχνω, αλλά από τον άλλο μήνα θα ξεκινήσω. Προς το παρόν, τον κυνηγάω παντού μέσα στο σπίτι γιατί μπουσουλάει με την ταχύτητα του φωτός και πιάνεται από όπου μπορεί για να σηκωθεί όρθιος και φροντίζω να μην υπάρχουν κοντά του βιβλία και παντός είδους χαρτί, γιατί τα βάζει κατευθείας στο στόμα, μέχρι και την πιπίλα του πετάει για αυτά!! Τρελαινομαι να τον ακούω να γελάει, πράγμα που κάνει συχνά κι όταν δε γελάει, μουρμουρίζει... Δεν έχει πει καμιά λέξη ακόμα, μόνο "γκι, γκι, γκα, αγκού" και κάτι σαν "πβφφφ" και "γκιγκαγκι", φαίνεται το γκι είναι ο αγαπημένος του φθογγος!!

καλησπέρα Anta1.Για τα δοντάκια δεν έχω να σου πώ γιατί εμείς μόλις βάλαμε τα δύο πρώτα.όμως για τη στάση ύπνου έχω να σου πώ ότι και ο δικός μου έτσι κοιμάται! Δεν μπορώ να καταλάβω και εγώ τι τους αρέσει έτσι και πως βολεύονται. Πάντως έχει πολύ πλάκα!

Το χαρτί και ...οι παντόφλες είναι τα αγαπημένα του πράγματα για να βάλει στο στόμα ο Γιάννης μου! Πράγματι, όπως το λές. Πετάει και την πιπίλα ακόμα στη θέα μιας παντόφλας!Όσο για λεξούλες λέει όταν βλέπει φαγητό το "μαμ" και επίσης το "μαμα" αλλά όχι συνειδητά. Απλά το επαναλαμβάνει!!

Εγώ σκέφτομαι τον βρεφονηπιακό σταθμό γιατι δεν είμαι σίγουρη αν θα μπορέσω να εμπιστευθώ μια γυναίκα.Πραγματικά είναι κάτι που με βασανίζει. Βέβαια πάντα λέω στον εαυτό μου ότι θα βρεθεί λύση, αλλά προς το παρόν είναι κάτι που έχουμε να αντιμετωπίσουμε στο άμεσο μέλλον!:!:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλησπερα και απο μενα!!!

Αντα μου αυτο με τα δοντια πρωτη φορα το ακουω, ειναι οντως λιγο περιεργο αλλα δεν καταλαβαινω και που ειναι το κακο, πιστευω οτι το κανει ασυναισθητα σιγουρα και σιγουρα επισης θα το κοψει. Οσο για τον υπνο ευτυχως ο δικος μου βολευεται στην κλασσικη πλαινη εμβρυικη σταση σαν τη μανουλα του:lol::lol::lol:

neamanoula μου με μπερδεψες με τα εμβολια και δεν εχω και μεγαλη ιδεα. Να φανταστειτε ουτε που ξερω τι εμβολιο κανουμε καθε φορα, τωρα τα ειδα για πρωτη φορα. Λοιπον εμεις κανουμε ενα καθε φορα, τα εχουμε κανει ολα πλην της ηπατιτιδας, ανεμοβλογιας και αυτο το mmr που λετε. Μας απομενουν μια δοση μηνυγγιτιδοκου και πνευμονιοκοκου, αλλα δικιο εχει η Αντα αν εχεις εμπιστοσυνη στην παδιατρο προς τι το αγχος??? Χαλαρωσε και απολαυσε τη ζωουλα σου με την μικρη σου. Παντως εγω κοριτσια δεν ξερω αλλα δυσκολα θα αντεχα να ειμαι ολη μερα μονη μου με το μωρο. Αισθανομαι οτι θελω την παρεα του αντρα μου, αλλα και καποια ωρα μονη μου που θα τον κρατησει αυτος και θα παω μια βολτα ή θα κανω κατι για μενα. Δεν ειμαι πολυ της αποκλειστικοτητας, βεβαια αν το απαιτουσαν οι περιστασεις δεν θα εκανα κατι αλλο, αλλα ευτυχως ο αντρας μου δουλευει συνηθως πρωι οποτε μετα εχω παρεουλα και εστω καποια βοηθεια. Οταν θα πω στη δουλεια ευτυχως εχω τη μαμα μου που θα τον κραταει αλλα και ο αντρας μου οταν θα βολευει επομενως δεν θα μπλεξουμε με ξενα χερια..

konmar καλως ηρθες και παλι βρε γυριστρω, το δωσατε και καταλαβε..και οσο ημουν των μετακινησεων τωρα τις σκεφτομαι και κατι παθαινω..μου αρεσει η ρουτινα του σπιτιου μου πλεον με το μωρο..μηπως μεγαλωνω???χιχιχχι!!! Α παπαπα τι λεω νυχτιατικα η γυναικα???

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Καλώς σας βρήκα ΠΕΖΗ μου ! Μιλάς κι εσύ το ανήλικο για ηλικίες :tongue:? Τι να πω κι εγω το πουρό της παρέας ?:lol::lol::lol:

Είπαμε πριν ξεκινήσω δουλειά να το χαρούμε κι εμείς λιγάκι.. Και πράγματι τις κάναμε τις ρομαντικές βολτούλες μας στο Ναύπλιο και θυμηθήκαμε τα παλιά… Σήμερα κλείνουμε 8 χρονιά γνωριμίας με τον σύζυγο! Θεέ μου πότε πέρασαν τόσα χρόνια ούτε που το κατάλαβα….

Βαλτέ με κι εμένα στη λίστα με τις μαμάδες χωρίς βοήθεια από γιαγιάδες, αδερφές , ξαδέρφες κλπ. Ο μπαμπάς μας χτυπά 14ωρα στη δουλειά κάθε μέρα πολλές φορές και τα ΣΚ.. έχω βαρεθεί να γκρινιάζω πια και το χω πάρει απόφαση.... Σε 1 μήνα ξεκινάω κι εγώ δουλειά και ο Θεός βοηθός τότε...

Αnta και η δικιά μου έτσι κοιμάται : μπρούμυτα με τον ποπό τουρλωτό.... Την έχω δει με τα μάτια κλειστά να σηκώνεται και πέφτει πάνω απ τα σκεπάσματα μπρουμυτη ! Φοράμε υπνόσακο κι εμείς και έχουμε και στάνταρ θέρμανση στο δωμάτιο.

Κατά τα άλλα περιμένουμε την νύφη μου από μέρα σε μέρα να γεννήσει και μας βλέπω πάλι να ανηφορίζουμε προς Τρίκαλα μεριά να υποδεχτούμε το νέο μέλος της οικογένειας! Αυτή τη φορά χωρίς τη μικρή όμως, θα έρθει η πεθερά μου να την κρατήσει.

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

να μαι κ εγω!πολυλογουδες μου!:tongue:

ειπαμε για λιγες μερες δεν θα χω πολυ χρονο, αλλα σας διαβαζω!

συμπεθερουλα μερσι πολλα πολλα, πανεμορφος ο γιοκας σου!!!αχ τι παληκαρι παιρνουμε!!!:tongue:

κονμαριτσα ετσι κανει κ η ερατω με το μπουσουλημα, σαν να λεει τωρα να μπουσουλησω η να περπατησω!:tongue::tongue::tongue:

επισης τι εκανε σημερα το ατιμο:ειμαι στην κουζινα και αυτη το εβαλε για το σαλονι..της λεω λοιπον:"ερατω, ελα εδω!"και τι κανει ωρε παιδια!!!: γυρναει , με κοιταει , μου κανει "γεια σου" και συνεχιζει ακαθεκτη!!!πεσαμε κατω απο τα γελια!!!!:lol:

κατερινα-ς, καλως την κ παλι, απο παντοφλες καλα παμε, τις εχουμε δοκιμασει ολες, μμμμ υπεροχες:rolleyes:!

πεζουλα, ευχαριστω για την επιστροφη στην πραγματικοτητα, το χρειαζομουν....επειδη ειμαι λιγο χαιβανι, ναι ναι, ειμαι, το παραδεχομαι, νομιζα οτι δεν θα αλλαζε κατι ουσιαστικα στη σχεση με τις φιλες μου κ μου χει ερθει καπως....:-( πως να γινει, ειμαι ηδη κ εγω σε αλληγ φαση, δεν τις καλυπτω πια, οπως προφανως δεν με καλυπτουν κ εκεινες.....αχχχχχ .....

κοριτσια μεχρι στιγμης ειμαστε εναλλαξ με τον συζυγο και προβλεπεται ετσι να παει μεχρι ιουλιο...απο σεπτεμβρη βλεπουμε παλι. εγω δεν θελω να την κραταει τακτικα η γιαγια της, για διαφορους λογους. θελω να την βλεπει ξεχωριστα, σε επισκεψεις σπιτι μας η σπιτι τους....ή να μας βοηθαει αν υπαρχει κατι εκτακτο για 1-2 ωρες..... οποτε θα προσλαβουμε μαλλον καποια κοπελα απο του χρονου.....

οσο για μενα, φρικαρω αν ειμαι συνεχομενα με την ερατω, χρειαζομαι οπωσδηποτε ξελαμπικαρισμα , ευτυχως βοηθεια υπαρχει..!

σας φιλω, περισσοτερα απο αυριο!!:D

neamanoula μου απορω που σταματησατε τοσο νωρις τα εμβολια. Απο φιλες μου που ξερω ειναι οτι μεχρι το χρονο ειναι καθε μηνα στανταρ , μη σου πω και παραπανω. Ας πουμε σημερα ηταν ενα κοριτσακι 14 μηνων για εμβολιο. Εμεις καναμε το εμβολιο τριτη δοση νομιζω, του αιμοφιλου της ινφλουενσας (ελπιζω να μην το σκοτωσα, βαριεμαι να βγαλω το βιβλιαριο:cool:), τον επομενο μηνα εχουμε την τριτη δοση πνευμονιοκοκκου και τον μεθεπομενο λογικα την τριτη δοση του μηνυγγιτιδιοκκου. Στη συνεχεια μαλλον θα αρχισουμε της ηπατιτιδας απο οσο γνωριζω και παει λεγοντας. Εσεις ποτε προλαβατε και τα κανατε ολα??? Αφου το καθενα εχει τρεις δοσεις στανταρ και δεν ειναι και λιγα τα εμβολια. Αν θες πληροφοριες για το τι εχουμε κανει μεχρι τωρα συνολικα πες μου να στα στειλω με π.μ.

Αγχώθηκα επειδή σου έκανε τόσο εντύπωση και είπα μήπως χάσαμε κανένα αλλά τελικά όλα οκ.Φυσικά και έχω εμπιστοσύνη στη γιατρό.Ρε Πεζουλα λες σε μπέρδεψα με τα εμβόλια, πιο αναλυτικά δεν μπορούσα να τα γράψω..:lol::tongue:

ΑΝΤΑ μου σευχαρσιτώ πολύ για το ενδιαφέρον σου, είχα μάθει ότι είχες τηλ. και τη Πεζη και σε ευχαριστώ πολύ.Δόξα το Θεό είμαστε καλά.Για το τρίξιμο δοντιών μου το έκανε και η δικιά μου όταν έβγαζε δόντια και το σταμάτησε μετά από λίγο καιρό.Για τη στάση ύπνου εφόσον βολεύεται έτσι, τίσε ανησυχεί?Μια χαρά..:D

yaeNp3.png

Καλημέρα μανούλες!

Τι κάνετε; Εμείς για πρώτη φορά κάναμε πυρετό! Ο μικρος ήταν πολύ ανήσυχος όλο το βράδυ και το πρωί ...τσακ...να ο πυρετούλης!Θα τον πάω στην παιδίατρο. δεν έχε ούτε βήχα ούτε συναχάκι.!Τι να πώ. Ελπίζω να είναι κάτι απλό!!

Daf και εσείς λατρεία με τις παντόφλες;Μα τι ευχαρίστηση βρίσκουν τα άτιμα!!

Α! όσο για τη στάση ύπνου. Της κουνιάδας μου η μικρή είναι 2 ετών και ακόμα κοιμάται έτσι. Μπρούμτα με τον πισινό ανασηκωμένο! Πάντως εγώ το βρίσκω πολύ αστείο!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Ρε Πεζουλα λες σε μπέρδεψα με τα εμβόλια, πιο αναλυτικά δεν μπορούσα να τα γράψω..:lol:

Καλα ε μη με δουλευεις..στο ειπα ειμαι εντελως ασχετη με τα εμβολια, απλα μου τα εγραψες με κατι ονομασιες (και τα αλλα κοριτσια δηλαδη) που το δικο μας βιβλιαριο δεν τα γραφει ετσι ή μαλλον ο γιατρος μας παιδιατρος δεν τα γραφει ετσι..τι να πω??? Δεν εχω ασχοληθει και πολυ... γι αυτο σου λεω οτι με μπερδεψες...αμεσως να με κοροιδεψεις:lol::lol::lol:

daf μου εχεις εμας..αν και ειμαστε λιγακι μακρια , αλλα τουλαχιστον εχεις καπου να λες τον πονο σου..εδω εγω που οι φιλες μου εχουν παιδακια, επειδη ειναι μεγαλυτερα και παλι δεν μπορω να τις πρηζω συνεχεια με τους δικους μου προβληματισμους που και γι αυτες ειναι λιγακι μακρινοι, οποτε τα λεμε εδω μεταξυ μας και καλυπτομαστε λιγακι.;)

Κατερινακι περαστικα στον μικρουλη σου, ελπιζω να μην ειναι κατι, και να μην σε κυλησει σε αρρωστιες κ.λ.π.

konmar αντε παλι θα μας την κανεις!!! Αλλα αφου ειναι για νεο μελος στην οικογενεια, με το καλο να πατε και να επιστρεψετε κιολας! ;)

Αυτα..αντε παω να ριξω κανα μαγειρεμα γιατι το παρακανα με την πολυλογια μου..φιλακια!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Γειά σας και πάλι!

Μόλις γυρίσαμε από την παιδίατρο. Μας είπε ότι μάλλον δεν είναι κάτι σοβαρό αλλά θα περιμένουμε να δούμε την εξέλιξη..κλπ Άντε να δούμε! Πάντως το καλό μου δεν έχει όρεξη για φαγητό. Μόνο το φρουτάκι του έφαγε. και μάλιστα σήμερα ήταν η πρώτη μέρα που θα του έδινα ψάρι. Άκυρο! ΠΕΖΗ ευχαριστώ για τις ευχές...!!!

Όσο για τα εμβόλια, από τη στιγμη που τα περισσότερα είναι γραμμένα στο βιβλιάριο των παιδιών μας τότε οι παιδίατροι σίγουρα τα κάνουν. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι όλοι έχουν ένα πλάνο. Τώρα, αν το χ εμβόλιο κάποιος το κάνει σε ηλικία 15μ και κάποιος 18μ δεν νομίζω πως παίζει ρόλο. Να σκεφτείτε ότι εγώ άργησα 1,5 μήνα να ξεκινήσω στο παιδάκι μου τα εμβόλια, οπότε κάποια τα έχω για αργότερα. Όταν εσείς κάνατε το τρίτο εγώ του έκανα το πρώτο! Δεν παίζει ρόλο.:P

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...