Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Ένας ακόμα λόγος να δοκιμάσω άλλη κλινική. Όσον αφορά τα πρωτόκολλα, πλέον μπορώ να πω πως έχω κάνει ( τελείως φυσικό, φυσικό τροποποιημένο και βραχύ) και όλα δε δίνουν βλαστοκύστη 5η μέρα. Βέβαια διαβάζοντας ξένα site είδα πως υπήρξαν πολλές εγκυμοσύνες με 6ης ημέρας. Εγώ δε μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο κάθετος με το ενδομήτριο 6ης ημέρας. Λογικά βάσει βιβλιογραφίας.

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου. Κάθε μήνα δίνω ωάριο πρακτικά. Δεν έχει βρεθεί ακόμα κύκλος χωρίς…Απλά από τα 13 γονιμοποιήθηκαν τα μισά περίπου δλδ 6 και τα 3 έγινα βλαστοκύστες, εν αναμονή του 13ου ωαρίου να δούμε αν θα γίνει. Σαν νούμερα είναι όλα 50/50 αν το δεις στατιστικά.

Θα σου πω τη λέξη κλισέ ΥΠΟΜΟΝΗ! Δεν έτυχε ακόμα το καλό αλλά συνεχίζοντας θα βρεθεί. 

• Ευχή 1

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ξέχασα να απαντήσω για τα γενέθλια!!!!

Είμασταν εμεις, οι νονοί του και φυσικά η "γιαγιάκαααα"!!!!Δεν έκανα το πάρτυ που ονειρευόμουν λόγω της κ..λο γρίπης αλλα επιφυλάσομαι για του χρόνου!!!!Θα είναι Χριστουγενο-γεννεθλιο παρτυ!!!Γουστάρω απο τώρα!!!!Εννοείται ότι είστε όλες invited already!!!!

Η τούρτα μάς ήταν ο Gumy Bear που παιζει πολύ στην μόδα!!!!Αυτά!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και από εμάς!

Η Χριστίνα πολύ καλύτερα και χτες βράδυ κοιμήθηκε πολύ καλά (με εξαίρεση 5.30-6.00 που ήταν η αντιβίωση) κοιμήθηκε από τις 22.30 μέχρι τις 9.00 το πρωί, μετά από πάρα πολύ καιρό...από χτες δεν δείχνει να πονάει αν και αντιβίωση παίρνει ήδη μία εβδομάδα και περίμενα αποτελέσματα πολύ νωρίτερα, αύριο που θα τελειώσει ελπίζω να είναι ολα καλά. Χτες κοιτούσα κάτι βιντεάκια που τραβάω τη μικρή κατά καιρούς και σκάλωσα με ένα που το τράβηξα πριν 15 μέρες περίπου και ενώ γελάει το μανάρι μου, τραβάει συνέχεια με το χέρι της το αριστερό αφτάκι....δακρύζω και μόνο που το σκέφτομαι, τί πόνο τράβηξε και δεν μπορούσε να μας το πει..τεςπα ας μην τα σκέφτομαι, περασμένα και αγύριστα!Και κάτι τελευταίο, η γιατρός μου είπε ότι έσπασε το τύμπανο, ότι γίνεται συνεχεια στα μωρά και παιδιά και θα επανέλθει αλλά για 2-3 μήνες θα έχει ελαφρώς μειωμένη ακοή από το ένα αφτάκι..σας ενημερωνώνω γιατί όταν ακουσα ότι έσπασε το τύπμανο μου κόπηκαν τα γόνατα αλλά η γιατρός είπε ότι είναι επικίνδυνο για τους ενήλικες ενώ στα μωρά πάντα επανέρχεται..

ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΥΖΗΤΗΣΩ, ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΘΕΜΑ!

dafίτσα και εγώ από τις φίλες μου είμαι η μόνη παντρεμένη με μωρό και έχει χαθεί η πολύ επικοινωνία. Σαφώς εσείς ξέρετε πολύ περισσότερα παρά αυτές. Δεν νομίζω ότι θα τις ενδιαφέρςι αλλά και ούτε να με συμβουλέψουν αν τα κακά της Χριστίνας είναι πράσινα :lol::lol::lol:

Επίσης η μικρή κοιμάται όπως να'ναι το βράδυ, δηλαδή...προχτές 3 φορές την βρήκα να κοιμάται καθιστή γερμένη μπροστά (το κεφάλι ανάμεσα στα πόδια) με το δάχτυλο στο στόμα, 2 φορές τη βρήκα κουλουριασμένη σε μία γωνιά του κρεβατιού με το κεφαλι κάτω από την πάντα, το κλασσικό είναι να κοιμάται ανάποδα δηλ. το κεφάλι εκεί που είναι τα πόδια και φυσικά πάντα πάνω από τις κουβέρτες...Τώρα το χειμώνα έχω σωθεί με τον υπνόσακο γιατί δεν της αφήνει μεγάλη ελευθερία κινήσεων και έτσι κοιμάται πιο ηρεμα και καλύτερα, αλλά το καλοκαίρι τί γίνεται?Θυμα΄μαι και πέρσι που γινόταν στο κρεβάτι της η μάχη του Δράμαλη...

Τέρμα πολυλογία, πάω να τσεκάρω τα γεμιστά...σλουρππ....:lol:

yaeNp3.png

Γεια σου ρε φιλεναδα μου μαγειρισσα..γεμιστα ε??? Αχ ποσο τα πεθυμησα, εχω καιρο να φαω και ειναι και απο τα αγαπημενα μου..για να παω να αγορασω καμια πιπεριτσα..μου ανοιξες την ορεξη μεσημεριατικα!!!

Πολυ χαιρομαι που επιτελους το Χριστινακι μας ειναι καλυτερα, να κοιμηθει και λιγακι η μανουλιτσα της!!! Οσο για το αυτακι εμενα συνεχεια το τραβαει και το ξυνει, σε σημειο που το εχει ματωσει αρκετες φορες, φαινεται οτι κατι τον ενοχλει αλλα ο παιδιατρος μου ειπε οτι απλα εχει πολυ κερι μεσα. Γι αυτο και η φαγουρα. Και οντως καθε βραδυ μετα το μπανιο που καθαριζω απαλα τα αυτακια του λερωνεται η μπατονετα αρκετα για μικρο μωρακι:rolleyes:(σορυ για την περιγραφη αλλα πως να το πω αλλιως??:confused:)

Στον υπνο και μενα μου κανει κατι κουτσουκελες αυτες τις ημερες, θελει να κοιμαται μαζι μας και δεν ξερω πως θα του το κοψω..και οσο δεν ηθελα να αποκτησει τετοιες συνηθειες..:rolleyes: Παντως με τον υπνοσακο δεν εχει και πολλα περιθωρια κινησης, δεν μπορει να σηκωθει απλα κινειται αριστερα δεξια, αν και γενικα κοιμαται ησυχα, σπανια θα τον βρεις αλλο για αλλου..

Εμεις σημερα εχουμε εμβολιο και μετα θα συνδυασουμε καμια βολτιτσα στο cosmos , εκπτωσεις εχουν ερθει και δεν εχω παρει τιποτα...μπορει κατι να τσιμπησω σημερα!!;)

Αυτα....φιλακια!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Εμεις σημερα εχουμε εμβολιο και μετα θα συνδυασουμε καμια βολτιτσα στο cosmos , εκπτωσεις εχουν ερθει και δεν εχω παρει τιποτα...μπορει κατι να τσιμπησω σημερα!!;)

Αυτα....φιλακια!!!

Είναι Δευτέρα δεν είναι κλειστά το απόγευμα?Τι ώρα θα είσαι εκεί?Ακριβώς πίσω απο το ΚΟΣΜΟΣ είναι τα γραφεία μας καλε!!!!

ΠΕΖΟΥΛΑ τί εμβόλιο έχετε να κάνετε στην ηλικία των 10 μηνών?Εμείς το τελευταίο το κάναμε 8 μηνών και το επόμενο είναι 15 μηνών το MMR. Χάνω κάτι??

Πού είστε καλέ όλες σήμερις???

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

Βρε gio μου τωρα διαβασα το μηνυματακι σου. Λοιπον καταρχας στο cosmos τα μαγαζια ειναι ανοιχτα ολη την εβδομαδα και το Σαββατο μεχρι τις 8 ετσι για να ξερεις..μα καλα σε ποια πολη ζεις???:tongue: Α θα σε μαλωσω, για πες τον αντρουλη να σε βγαζει καμια βολτα που και που!!!

neamanoula μου απορω που σταματησατε τοσο νωρις τα εμβολια. Απο φιλες μου που ξερω ειναι οτι μεχρι το χρονο ειναι καθε μηνα στανταρ , μη σου πω και παραπανω. Ας πουμε σημερα ηταν ενα κοριτσακι 14 μηνων για εμβολιο. Εμεις καναμε το εμβολιο τριτη δοση νομιζω, του αιμοφιλου της ινφλουενσας (ελπιζω να μην το σκοτωσα, βαριεμαι να βγαλω το βιβλιαριο:cool:), τον επομενο μηνα εχουμε την τριτη δοση πνευμονιοκοκκου και τον μεθεπομενο λογικα την τριτη δοση του μηνυγγιτιδιοκκου. Στη συνεχεια μαλλον θα αρχισουμε της ηπατιτιδας απο οσο γνωριζω και παει λεγοντας. Εσεις ποτε προλαβατε και τα κανατε ολα??? Αφου το καθενα εχει τρεις δοσεις στανταρ και δεν ειναι και λιγα τα εμβολια. Αν θες πληροφοριες για το τι εχουμε κανει μεχρι τωρα συνολικα πες μου να στα στειλω με π.μ.

Καλε οντως που ειστε οι υπολοιπες?? Θα σας βαλω απουσια!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Βρε gio μου τωρα διαβασα το μηνυματακι σου. Λοιπον καταρχας στο cosmos τα μαγαζια ειναι ανοιχτα ολη την εβδομαδα και το Σαββατο μεχρι τις 8 ετσι για να ξερεις..μα καλα σε ποια πολη ζεις???:tongue: Α θα σε μαλωσω, για πες τον αντρουλη να σε βγαζει καμια βολτα που και που!!!

neamanoula μου απορω που σταματησατε τοσο νωρις τα εμβολια. Απο φιλες μου που ξερω ειναι οτι μεχρι το χρονο ειναι καθε μηνα στανταρ , μη σου πω και παραπανω. Ας πουμε σημερα ηταν ενα κοριτσακι 14 μηνων για εμβολιο. Εμεις καναμε το εμβολιο τριτη δοση νομιζω, του αιμοφιλου της ινφλουενσας (ελπιζω να μην το σκοτωσα, βαριεμαι να βγαλω το βιβλιαριο:cool:), τον επομενο μηνα εχουμε την τριτη δοση πνευμονιοκοκκου και τον μεθεπομενο λογικα την τριτη δοση του μηνυγγιτιδιοκκου. Στη συνεχεια μαλλον θα αρχισουμε της ηπατιτιδας απο οσο γνωριζω και παει λεγοντας. Εσεις ποτε προλαβατε και τα κανατε ολα??? Αφου το καθενα εχει τρεις δοσεις στανταρ και δεν ειναι και λιγα τα εμβολια. Αν θες πληροφοριες για το τι εχουμε κανει μεχρι τωρα συνολικα πες μου να στα στειλω με π.μ.

Καλε οντως που ειστε οι υπολοιπες?? Θα σας βαλω απουσια!!!

Καλημερούδια...

Καλέ ΠΕΖΟΥΛΑ κάθε ΣΚ σχεδόν είμαι στο COSMOS απλά καθημερινές δεν έχει τύχει να παω!!!!

neamanoula και ΠΕΖΗ για τα εμβόλια που λέτε, αρκετοί παιδίατροι τα κάνουν 2-2 οπότε ίσως γι'αυτό τελειώσατε τόσο νωρίς.Πάντως και εμεις που προηγούμαστε ηλικιακά και αρχίσαμε στον 2ο μήνα τα εμβόλια κανονικά, έχουμε ακόμή 1 δόση του prevenar και μία του minigitec!!!Τι να πω...neamanoula check your βιβλιάριο και πες μας αν θες καμιά βοήθεια!!!

Πού είστε όλες καλε?Αιντε καλά εγω δεν μπαίνω κάθε βραδυ αλλα οι υπόλοιπες?Θα το δίαλύσουμε έτσι όπως παμε!!!!

Αχ με αγχώσατε τώρα (και δεν θέλω και πολύ εγώ για να αγχωθω σχετικά με το μωρό). Έχουμε κάνει και τις 3 δόσεις από εμβόλια διάφορα απλά πολλές φορές γινόντουσαν 2-2 όπως λέει και η gio. θα τα τσεκάρω σήμερα και θα πω συγκεκριμένα.Επίσης ρώτησα 2 φορές τη γιατρό και τη νοσοκόμα και με διαβεβαίωσαν όι δεν έχει άλλο μέχρι αυτό των 15 μηνών το mmr.Θα επανέλθω δριμύτερη..:rolleyes:

yaeNp3.png

Γεια σας κορίτσια! Κι εμείς τα κάναμε όλα τα εμβόλια, και ξανά 13 μηνών για την 3η δόση Neis vac (δεν θυμαμαι τι είναι αυτό) και 15 μηνών για το ΜΜR.

Μπράβο στο Χριστινάκ ιπου ανάρρωσε, περαστικα και αγύριστα Neamanoula!!

Και στον Παναγιώτη το θηριάκι πολλά φιλάκια που βρήκε τη χαρά της ...γκρίνιας!! Παπαπαπα!!!!!

2 νύχτες κοιμήθηκε ο μικρός στη μαμά μου γιατί εγώ χειρουτέρεψα και δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου και πάω να ντυθώ σιγά σιγά να πάω από κει να τον δω.

Φιλιά πολλά και καλημέρα!!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν ΠΕΖΗ με το βιβλιάριο παραμάσχαλα και γράφω...

2 μηνών= 1η δόση pentavac (είναι το πενταπλο= διφθερίτιδα, τέτανο, κοκκύτη, πολιομυελίτιδα,αιμόφυλου της ινφλουέντσας) + 1η δόση Ηπατίτιδα Β.

3 μηνών= 1η δόση prevenar + 1η δόση neisvac

5 μηνών= 2η δόση pentavac (το πενταπλό) + 2η δόση Ηπατίτιδα Β.

6 μηνών= 2η δόση prevenar + 2η δόση neisvac

7 μηνών = 3η δόση pentavac(το πενταπλό)

8 μηνών = 3η δόση prevenar

9 μηνών = 3η δόση Ηπατίτιδα Β.

Αυτά!Οι επόμενες δόσεις είναι ξεκινούν πάλι από 15 μηνών και μετά.Έχεις κάνει εσύ και κανένα άλλο?Απλά βλέπεις ότι μέχρι τις 2 δόσεις τα κάναμε 2-2, και τα δύο μπουτάκια τρυπούσαμε...κλαψ.....

yaeNp3.png

Καλημέρα κορίτσια!:P

Να΄μαι πάλι! Δεν προλαβαίνω με τίποτα να μπω στο forum και έτσι σας χάνω.Ο μικρός μου μ΄έχει τρελάνει. Δεν σταματάει με τίποτα. Θέλει όλη την ώρα να μπουσουλάει και να κάθεται όρθιος!Και Φυσικά πηγαίνει στα πιο επικίνδυνα μερη του σπιτιού. Δεν ξέρω πόσες από εσας μεγαλώνετε τα παιδάκια σας μόνες σας, αλλά εγώ τα έχω παίξει τελείως.!Από το πρωί μέχρι τις 6 που θα έρθει ο άντρας μου το μικρό μου ζουζούνι με τρέχει!!

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ο μικρός μου ενώ κοιμόταν μια χαρά, τώρα τελευταία κάθε 2-3 ώρες ξυπνάει και κλαίει. :-( Μόλις τον πάρω αγκαλιά κοιμάται αμέσως αλλά όταν πάω να τον αφήσω στο κρεβάτι...πάλι κλάματα(ο μαμμάκιας!). έχετε καμιά ιδέα πως να το αντιμετωπίσω;;;

Όσο για τα εμβόλια, εγώ του έκανα το infarix που είναι 6απλο. Το έχει κάνει καμιά σας αυτό ή πάλι αποτελώ την εξαίρεση;;

cEyXp3.png

q61sp3.png

Όσο για τα εμβόλια, εγώ του έκανα το infarix που είναι 6απλο. Το έχει κάνει καμιά σας αυτό ή πάλι αποτελώ την εξαίρεση;;

Εμείς στο νοσοκομείο, την ημέρα που βγήκε ο μικρός.Ήταν το 1ο του εμβόλιο...

Γεια σας κορίτσια κι από μας που αφού πήραμε τα χωριά μας σβάρνα που λένε επιστρέψαμε σήμερα πρωί πρωί.

Αυτή τη φορά τα πήγαμε καλύτερα στο θέμα προσαρμογή δόξα το Θεό. Ίσως γιατί έχουμε κούνια στο Ναύπλιο και κοιμάται μόνη της στο δωμάτιο ... Χορτάσαμε παιχνίδι και χορό με την ξαδερφούλα μας που χρονίζει σε λίγες μέρες και περπατάει το ζουζούνι κιόλας!!! Είχαν πολύ πλάκα τα δυο μωρά μαζί!

Το καμάρι μου κάθεται κάτω και μόλις ακούει μουσική σηκώνει τα χεράκια κουνάει το κεφάλι και χορεύει με τον ρυθμό! Παλαμάκια κάνουμε και της το έμαθα εγώ η χαζομαμά!!! Η πλάκα είναι πως όταν προσπαθούσα να της το μάθω έπιασα τα χεράκια της με τα δικά μου και της έδειξα πως χτυπάνε παλαμάκια, ωραία ,της είπα, κατάλαβες ? κάντο και μόνη σου τώρα , και τι έκανε το ζουζούνι μου? Έπιασε κι αυτή με τα χέρια της τα χέρια μου και χτύπαγε παλαμάκια:confused:!!!! Έμεινα με το στόμα ανοιχτό:o και η κύρια με κοίταγε με ένα ύφος σαν να μου έλεγε τι κοιτάς? Αυτό δεν μου έδειξες? -Ε αυτό έκανα….. Τώρα για να κάνει παλαμάκια πρέπει να πεις « Η Ανδριέλα δεν ξέρει να κάνει παλαμάκια » και μόλις το ακούει θα κάνει, αλλιώς άμα της πεις κάνε παλαμάκια σε αγνοεί κανονικά!!!

Από λογάκια λέμε μπαμπά και όταν κλαίει φωνάζει και μπαμπά μουουου και έχει πολύ γέλιο, παππού , μαμ , κακα και όταν της τραγουδάω ‘χαρωπά θε να γελάσω δυνάτα ΧΑ ΧΑ‘ , απαντά κι αυτή ‘ΧΑ ΧΑ‘ Μαμά δεν έχει πει α κ ο μ α . . . . .

Επίσης ναι μπουσουλάμε με τον πιο περίεργο τρόπο που έχω δει-ακούσει δηλ για να σας το περιγράψω με το ένα πόδι περπατάει και το άλλο το πάει σέρνοντας ! Στεκόμαστε και προσπαθούμε να κάνουμε βήμα αλλά πέφτουμε πάνω στην αγκαλιά της μαμάς.

Αυτά με τα ψυχοκινητικά της Ανδριέλας ελπίζω να μην σας ζάλισα η κουκουβαου-βαου βαου….

Θέλω βόλτα με Ερατούλα και Γιωργάκη και οποιο άλλο παιδάκι μπορεί !!! Άντε κορίτσια να κανονίσουμε. Πρωί εμείς μπορούμε Πέμπτες και Κυριακές , αμα είναι κοντά μας μπορούμε κι άλλες μέρες.

Α! Katerina_s το καναμε κι εμείς το infarix και τώρα είναι να κάνουμε το migingitec την 1η δόση. Το ΜΜR το χει προγραμματίσει 13ων μηνών αλλά νομίζω πως είναι λίγο νωρίς όπως το ξαναείπαμε ....

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...