Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Ο βελονισμός γενικά ή υπάρχει ειδική θεραπεία βελονισμού για θέματα γονιμότητας; Μπορεί να ρωτάω κοτσάνα τώρα αλλά δεν έχω ιδέα.

Είναι ειδικά για γονιμότητα . Το κάθε σημείο βάζει άλλου τις βελόνες. Άλλο άμα σε πονάει η μέση πχ 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μπραβο βρε neamanoula μου, πολυ χαρηκα που ειναι καλυτερα το Χριστινακι..οσο για τον υπνο ε πλεον εισαι μια συνηθισμενη μανουλα στην αυπνια οποτε δεν ανησυχω για σενα, καπως θα τα βγαλεις περα και εσυ!!!;)

vallou μου παλι αρρωστη η κορουλα σου?? Καλα ε και εσεις δεν παιζεστε, σας εχουν τρελανει οι αρρωστιες..πιειτε καμια πορτοκαλαδιτσα να στανιαρετε!!!!!

Εμεις εχουμε λιγη γκρινια λογω δοντιων βλεπετε μεσα σε τρεις μερες εβγαλε τα δυο πανω δοντακια και ετοιμαζονται και αλλα απο οτι μπορω να κρινω και τρελαθηκε το αγορακι μου, αλλα δεν παραπονιεμαι ακουγοντας το τι περνατε και εσεις..να ειμαι και αχαριστη..!

Αντε καλο Σαββατοκυριακο να εχουμε..αν και πολυ κρυο..!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ βρε neamanoula άγαλμα πρέπει να σου κάνει το Χριστινάκι οταν μεγαλώσει κ οχι μόνο το Χριστινάκι αλλά όλα τα παιδάκια στις μανούλες !!! Αν και βλέπω να βγάζουν τις γλωσσάρες τους όταν μεγαλώσουν και να μας στολίζουν κανονικότατα.. Εμ και μεις το ίδιο δεν κάναμε στις δικιές μας μανάδες ? Ευχη και κατάρα μου χει δωσει η μανούλα μου οτι της έκανα να μου το κάνει η κόρη μου κι εμένα... Α ρε μανα ωραία συμπαρασταση κλαψ...

Ωχ ελπίζω να μην σας ζάλισα με τα δικά μου... Κατα τα άλλα ετοιμάζουμε πάλι βαλίτσες για Ναυπλιο αυτη τη φορά στα πεθερικά που γιορτάζουν την Κυριακή.

vallou μου τα κοριτσάκια μας κάνουν κορμί απο τωρα τι να κάνουμε? Εσυ πως ήσουν μικρή? Σε ρωτάω γιατι έγω ήμουν έπίσης πολύ μίζερη στο φαί σαν την κόρη μου. Περαστικούλια στην valouΟΙκογενεια !

Katerina σαν να χεις ψιλοδικιο μου φαινεται... Για αυτο και λέω να διωχνω την φοβία μου σιγά σιγά και να ξεκινήσουμε να τρώμε με τα χεράκια μας ξανα ...

gio ο Παναγιωτης καλύτερα?

ΠΕΖΗ δεν ξέρω αν στο ξανάπα αλλά ο Νικολας ειναι ενας κούκλος με χειλάκι πετροκέρασο και μάγουλακι για τσιμπημα !!! Σου μοιάζει πολύ! Οι φωτο σας είναι τέλειες !!! Με γεια τα δόντάκια σας !

Αυτα φιλάκια κι απο μας !!!

Ελπίζω να σας αρέσουν τα χρώματα που σας έβαλα ...

( μπρρρρρ τι ψωφοκρυο ειν αυτο..........)

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Αχ βρε neamanoula άγαλμα πρέπει να σου κάνει το Χριστινάκι οταν μεγαλώσει κ οχι μόνο το Χριστινάκι αλλά όλα τα παιδάκια στις μανούλες !!! Αν και βλέπω να βγάζουν τις γλωσσάρες τους όταν μεγαλώσουν και να μας στολίζουν κανονικότατα.. Εμ και μεις το ίδιο δεν κάναμε στις δικιές μας μανάδες ? Ευχη και κατάρα μου χει δωσει η μανούλα μου οτι της έκανα να μου το κάνει η κόρη μου κι εμένα... Α ρε μανα ωραία συμπαρασταση κλαψ...

:lol::lol::lol: ε όχι και άγαλμα, κάνω ότι θα έκανε και η κάθε μανούλα!Εμένα πάλι η μανούλα μου ευχή μου έδωσε τα παιδιά μου να είναι σαν εμένα, ήμουν τόσο ήσυχη, μα τόσο ήσυχηηηηηη, με άφηνε στον καναπέ και μια κουκλίτσα και έπαιζα μόνη με τις ώρεςςςςς....ειρωνία έ?καμία σχέση με τη Χριστίνα που μας βάζει χαλαρά όλους κάτω...:lol:τί παιδί έβγαλα Παναγιά μου!! Αχ, γερά να'ναι και τίποτα άλλο..

καλό ταξιδάκι να έχετε, να περάσετε καλά, και προσοχή έρχεται πολύ κρύο λέμε!!!μην κρυώσει το μωρό!

gio ο Παναγιώτης?τα νέα θέλουμε..

ΠΕΖΟΥΛΑ σε έχασα λίγο, πού είσαι, τί κάνετε?Υπομονή με τα δόντια, πονάνε τα καυμένα, να παίρνεις κουράγιο από εμάς που τραβάμε διάφορα..:Dεμάς είναι έτοιμα να σκάσουν άλλα 2 δοντάκια, στο σύνολο θα είμαστε 10!Ετοιμη για κοψίδια η Χριστίνα!!:lol:

yaeNp3.png

Κορίτσια τι κρύο και αέρας!! Θα μας σηκώσει! Όχι ότι έχω βγει καθόλου, από οτ παράθυρο το βλέπω, λέμε τώρα...

Vallou περαστικά και ελπίζω να μην κολλήσεις. Εμένα κόλλησε ο άντρας μου και εγώ όλο πάω για καταρροή αλλά όλο τη σκαπουλάρω χε χε!

Άντα δεν σε ευχαρίστησα για τις συμβουλές σου, κι εμένα τα ίδια μου είπε η γιατρός, μόνο για το οτριβίν μου είπε 2 φορές την ημέρες αντί για 3. Γιατί άραγε?

Βλέπω για τα δόντια και γελάω, εμείς τόσους μήνες με τα 2 έχουμε μείνει όπως έχω ξαξαπει και παρόλ που το σάλιο πάει ΄συννεφο, δεν βλέπω πρήξιμο πάνω καθόλου. Στάνταρ τα πάνω βγάζουν μετά έτσι? Να μην ψάξω πουθενά αλλού??:D:D

Έρχετε η γιορτή του άντρα μου τη Δευτέρα και έιπαμε να κάνουμε πάρτυ μασκέ, αλλά με χειρουργικές μάσκες, η μαμά μου, ο μπαμπάς μου, ο πεθερός μου, ο άντρας μου όλοι άρρωστοι!!! Της μάσκας θα γίνει σας λέω!!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

περαστικα σε ΟΛΕΣ και ΟΛΟΥΣ ετσι να ειμαι και δικαιη...:o

κατερινα ωραιο παρτυ, ευφανταστο μπορω να πω!:tongue:

τωρα που λεω για παρτυ, τι θα κανετε στα πρωτα γενεθλια, εχετε σκεφτει;gio συμπεθερουλα πες καμια ιδεα κ εσυ που εισαι βετερανος!

η ερατω ρε γμτ βγαζει τα πανω δοντια εδω και πολυυυυ καιρο!!!ελεος δλδ....τις τελευταιες νυχτες περασαμε στιγμες απειρου καλλους με ξαφνικα και σπαρακτικα κλαματα μεσα στη νυχτα, ειτε κοιμοταν στην κουνια της ειτε την περναμε στο κρεβατι....χτες καπως καλυτερα. για να δουμε τι θα γινει κ σημερα..Α κ η μυξα παει συννεφο!

λοιπον εχει αρχισει το σκ@τουλινι να κουνιεται με τη μουσικη , οχι ρυθμικα ή συνεχεια, αλλα καποιες φορες αμα ακουει μουσικη κανει μπρος πισω...!!!παλαμακια στανταρ επισης....μα τη μουσα φιλομουση :tongue:εβγαλα βρε παιδια!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

νεαμανουλα αντε να συνελθει το χριστινακι να συνελθετε κ εσεις!10 δοντια;;;γου-α-ου!!!!!!!κοψιδια χαλαρα η τυπισσα χριστινα!!!!!:tongue::D

konmar δωσε μπανανα, αβοκαντο η ρυζογκοφρετα που λιωνουν κ δεν υπαρχει περιπτωση να πνιγει, τουλαχιστον οχι ευκολα.η ερατω που ειναι λαιμαργο πλασμα πνιγεται συνεχεια,(κ η μανουλα τα κανει πανω της...) αλλα με αυτα τα παει πολυ καλα. επισης αφου γυρισετε απο ναυπλιο να κανονισουμε με κατερινα, που θα εχουν γινει καλα ολοι ελπιζω συντομα, κ να βρεθουμε !!!

Διαφημίσεις

Και ναι κυρίες και κύριοι, άρχισε να λέει ΜΑΜΑΑΑΑΑΑ!!!!!! Σήμερα γενικά είναι κολλημέμος πάνω μου, θέλει συνέχεια αγκαλιά, πρώτη φορά αυτό, εκεί που παίζουμε στο πάτωμα, συνέχεια σκαρφαλώνει πάνω μου και πιάνεται να τον πάρω αγκαλίτσα. Με σκλάβωσε ο σημερινός συνδυαμός μαμά - αγκαλιά, δεν μπορώ να πω...

DaF εδώ δεν έχω κλείσει τίποτα για τη βάπτιση, τα γενέθλια όπως φαντάζεσαι ούτε που έχω σκεφτεί τι θα κάνουμε! Για τη βάπτιση με έπιασε σήμερα και κοιτούσα λίγο εδώ στο φόρουμ, για να δούμε τι θα καταφέρουμε κι εμείς...

Και ο Γιωργάκης κουνιεται στάνταρ με τη μουσική, γενικώς ακούμε πολύ στο σπίτι και έχει μάθει αυτή την μυξοβδομάδα που είμαστε μέσα και έχουμε παίξει πάρα πολύ, να του λέω "μουσική" και πηγαίνει σε ένα παιχνίδι και το πατάει να αρχίσει. Κουνιέται και κουναέι και το κεφάλι του πέρα δώθε πολύ πλάκα!!

Πάρε και την Ερατώ να κάνουνε μπάντα!

Παλαμάκια δεν τον ενδιαφέρουν καθόλου ένα πράγμα. Έχω προσπαθήσει άπειρες φορές να του δέιξω, τίποτα! Ενώ σε άλλα είναι τρελός αντιγραφέας και αμέσως τα ξεσηκώνει, όταν του δείχνω παλαμάκια με γράφει κανονικά!

Έχει πλάκα πάντως που όταν καταφέρνει κάτι του λέω μπράβο κι αυτός μου λέει μπέεει. Μερικές φορές το λέει και μόνος του, αυτοσυγχαίρεται ένα πράγμα, πολύ γέλιο! Τι νούμερο!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Αχ ρε παιδιά, τί γέλιο που έχουν τα μωρά μας!Εμείς και παλαμάκια κάνουμε και χτυπιόμαστε στον χορό αλλά μόνο σε ρυθμικά τραγουδάκια, χτύπημα χερια-πόδια στον ιδιο ρυθμό, κεφάλι πάνω κάτω, σαν να τρέχει κατοστάρι είναι, μπρρρ φτάσαμε Λάρισα...σταμάτα:lol::lol:

Αυτές τις μέρες της κάνω καινούργιο παιχνίδι και ομολογώ με εξέπληξε η μικρή.Της δείχνω κάτι και το κρύβω σε ένα χέρι μου.Μετά της γυρνάω γροθιές κλειστά και της λέω μάντεψε πού είναι.Σκέφτεται, κοιτάζει και τα δύο χέρια και μετά με το χέρι της μου ανοίγει το ένα χέρι.Αν δεν είναι εκεί το κάνουμε συνέχεια μέχρι να το βρει.Όταν το βρίσκει, το παίρνει και γελάει του στυλ- κοίτα μαμά το βρήκα!!!Πολύ πολύ γέλιο!Τί ζουζούνια που είναι!

Κατερίνα μόλις άκουσες την πιο γλυκιά λέξη του κόσμου, τις πρώτες φορές που με έλεγε έτσι έκλαιγα...:rolleyes:

yaeNp3.png

νεαμανουλα τι γλυκια μανουλα που εισαι!!!:tongue::D:D:D

κ εμεις το κανουμε αυτο με την ερατω!!!!κ εμενα με εκπλησσει η ατιμη ,ειναι απιστευτο ποσο γρηγορα αρχιζουν να επικοινωνουν!

αλλα παιχνιδια ειναι με τη μπαλα, της την πεταω (στο χαλι) και μου την πεταει πισω, αν της ξεφυγει της λεω "φερε μου την μπαλα ερατω" καποιες φορες πιανει, αλλες οχι, παντως κατι γινεται..επισης της αρεσουν τρελα τα μανταλακια!!!θελει να τα κρυβει παντου και κυριως να παιζει μαζι τους οταν τρωει το φαγητο της!!!:lol: τοτε τα κρυβει...κατω απο τον ποπο της!!!:lol:

τελευταια θελει να ασχολειται πιο πολυ με τα μανταλακια και εχει φτυσει εντελως τα πλαστικα κουπακια, αυτα που τα βαζουμε το ενα μεσα στο αλλο...εχω ενα βιντεο οπου ο μπαμπας της της δινει ενα ενα κουπακι να το βαζει μεσα στο αλλο και οταν τα καταφερνει κανει κατι ηχους ικανοποιησης και κατι κινησεις με τα χερια......αχ απιστευτο γελιο!!!!σαν να οδηγαει μηχανη!!!!!:lol:

κατερινα μαζι ειχαμε την εμπνευση να κοιταξουμε, κ εγω αυτο ακριβως εκανα!για ποτε λετε τελικα;εμεις για τελη μαιου...

κ μπραβο σας καλεεεεε!!!!!:)

Hello girls!!!

Καλα ε παρολο που ειναι Σαββατο σημερα βλεπω ολες μεσα στα σπιτακια μας, με τα παιδακι μας κ.λ.π. μια που κανει και κρυο και ολες παρουσες στο φορουμ..μπραβο μπραβο!!!

KONMAR ευχαριστω πολυ για τα κοπλιμεντα, θα το παρουμε πανω μας..προσεχε!!!:tongue:

daf μου και μενα εχει τρελα με τα μανταλακια, αφου οταν θελω να κανω καμια δουλεια του δινω το καλαθακι, το αδειαζει, το γεμιζει και παει λεγοντας..αλλα παραπονο δεν εχω και με τα παιχνιδακι του μια χαρα!! Και εμεις χορευουμε εδω και αρκετο καιρο, αφου εχουμε και το εκπαιδευτικο cd της φισερ πραιζ αν και το ψιλοχαλασαμε και κουνιεται συνεχεια οταν παταει το κουμπι. Επισης χορευουμε και με την αγαπημενη μας διαφημιση το ΣΗΜΑ ΚΑΜΠΑΝΑ της Κοσμοτε!!!Πολυ γελιο καταλαβαινει τη διαφημιση απο τον ηχο της στη αρχη πριν αρχισει η μουσικη! Οσο για παλαμακια, φροντισε γι αυτο η πεθερα μου, απο το αγχος της να το μαθει αυτη πρωτα, τον ειχε βαλει κατω τις γιορτες και του εδειξε ολα τα σχετικα κουπεπε, ζηλια ζηλια κ.λ.π. και ετσι θελοντας και μη τα εμαθε το παιδι!! Αλλα το κεφαλι του καζανι πρεπει να εγινε 5 μερες που ημασταν εκει!! Μεχρι και τους αριθμους του μαθαινε ωσπου της την ειπα (δεν αντεξα αλλο) λεγοντας οτι δεν εχουμε κανα παιδι θαυμα!!!:mad:

Παντως και μενα εχει καμια 15αρια μερες που τριβεται ολη την ωρα πανω μου, αλλα εχω την εντυπωση οτι μπορει να ειναι και αυτο απο τα δοντια αν και για αγορακι ειναι αρκετα χαδιαρης!!;)

neamanoula μου ..εδω ειμαστε δεν σας ξεχναμε!!! Αληθεια η gio που να ειναι αραγε?? Μας της εκανε!!!

Κατερινακι ωραια γιορτη!!!! Πλακα θα εχετε ..αληθεια αν ερθουμε τι θα μας κερασεις?? Καμια κοτοσουπιτσα, κανα χαμομηλο????χιχιχιχι!!!

παιδιααααα....τα χω παιξει...και οταν λεμε τα χω παιξει....πηγαμε να κοιμισουμε το τερατουλι στις 9.30 και κοιμηθηκε 12 παρα......OMG!!!:roll: αλλαζαμε με τον συζυγο μια αυτος μια εγω και ελεγα .,..που θα παει που θα παει, θα κοιμηθει, αλλα τιποτα, μια ηρεμουσε λιγακι μια ξανα φωνες!!

παντως πολυ κλαμα και οδυρμος, δεν ηθελε να κατσει πουθενα , παρα μονο κατω με τα παιχνιδια της....τελικα αποκοιμηθηκε θηλαζοντας .....πρεπει να ποναει παρα πολυ, δεν εξηγειται αλλιως. θα παρω παιδιατρο οπωσδηποτε τη δευτερα μπας και μας δωσει το ομοιοπαθητικο που δινουν σε τετοιες περιπτωσεις...

τα ατιμα τα πανω αντε να βγουνε μας εσκασαν!!!!!!!

πεζουλα πολυ γελασα με πεθερα , ειχε ερθει εδω μια θεια μου τις προαλλες, εχει ηδη 2 εγγονια μεγαλυτερα και προσπαθουσε να μαθει αυτα που λες στην ερατω. να σου πω την αληθεια αυτο το κουπεπε ποτε δεν το χωνεψα ουτε το καταλαβα τι σημαινει κ γιατι να το κανουν!!!αφου δεν χρησιμευει σε τιποτα!!:lol: αφου ειδε κ επαθε με την ερατω που ειναι ανεπιδεκτη:lol: την αφησε στην ησυχια της-για λιγο!:rolleyes:

αχ σαββατο βραδυ και εμεις μεσα , ο αντρας μου διαβαζει για τον ανθρωπο των παγων και μου λεει για τις τρομερες ανακαλυψεις κ εγω εχω σκασει θελω να παω θεατρο, σινεμα, για ενα ποτο, κατι ρε παιδι μου!!!!!!

πραγματικα με αυτο το θεμα δεν ξερω τι θα κανουμε, δεν θελω να την πολυκραταει η μαμα μου την ερατω αλλα απο την αλλη θελω να βγωωωωω...μπουχουχουχου....

επισης-κ αλλη γκρινια- πιο πολλα ξερετε εσεις για την ερατω παρα οι φιλες μου .....οι οποιες δεν εχουν ακομα οικογενεια κ δεν προβλεπεται για καιρο .... τι μου ειπανε ρε παιδια, δλδ ελεος..."εμεις τωρα θα βγουμε, παιδια σκυλια δεν εχουμε, ας βγουμε τωρα που μπορουμε" οχι σημερα, σε καποια αντιστοιχη φαση.

μαλιστα. κ γω τι να κανω τωρα;:mad:να κλεισω το τηλ;να τα παρω;να τις βρισω;;ε, το καταπια και τελειωσε. :rolleyes::(

μου τη δινει παντως....ωραια συμπαρασταση κ κατανοηση...:( κ να τους ελεγα δλδ "αχ η ερατω μπουσουλαει" κ "αχ η ερατω ανοιγοκλεινει τα μανταλακια", μαλλον δεν θα τις συγκινουσε κ ιδιαιτερα , ε; τα λεω πολυ σκορπια αλλα ειμαι πολυ στενοχωρημενη μαζι τους, ειδικα μετα απο αυτο....μαλιστα απο τη μια περιμενα κ τηλ , (επειδη δεν μενουν αθηνα) να με παρει να μου πει αν θα κατσει για λιγες ωρες αθηνα η οχι ....τελικα αποφασισε να βρεθει απευθειας με την αλλη 'ελευθερη κ ωραια' , εγω ειμαι πολυ μπαναλ μαλλον, πολυ 'συντηρω' πια...........

γκρινια τελος....:( κλαψ......

Διαφημίσεις

DaF τι να πω, οι φιλίες όντως δοκιμάζονται, και από τη μια λες, αναμενόμενα κάποια πράγματα, από την άλλη υπάρχει ένα όριο ... αναισθησίας. Κι εγώ το βιώνω πάνω κάτω με κάποιους ανθρώπους, αν και οι 2 κολλητές μου μπορώ να πω ότι με ψιλογράφουν αν είναι να βγούμε μόνες μας, και ενδιαφέρονται να κανονίσουμε όταν έχω τον Γιώργο. Κατάλαβες δηλαδή χαρές που του κάνουν!

Άντε με το καλό τα δόντια μήπως ησυχάσει η Ερατούλα!

Πάντως κι εγώ θέλω να κάνω πράγματα και τελικά τίποτα δεν κάνω, αφήστε και τώρα με την ίωση, κλεισμένη στους 4 τοίχους να ρουφάω τις μύξες του:( Αλλά ας μην παραπονιόμαστε, έχουμε τα παιδάκια μας και τους άντρες μας και είμαστε μια χαρά!

Κορίτσια τι κρύο, κοιμάται ο μικρός και άναψα το τζάκι από τώρα να πάρει το σπίτι θαλπωρή, αν και καίει το καλοριφέρ συνέχεια.

Λοιπόν τα μανταλάκια δεν τα είχα σκεφτεί, θα του τα δώσω πάραυτα! Ξύπνα καλέ να σου δώσω τα μανταλάκια!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Α! και για το κουπεπέ, έχω διαβάσει ότι στην ηλικία των 9-10 μηνών αρχίζουν να χρησιμοποιούν τον καρπό, και παιχνίδια όπως "γεια" και "κουπεπέ" εξασκούν αυτή την κίνηση. Όχι ότι είναι και απαραίτητο, αλλά λέμε

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Γεια σας κοριτσακια!!!

Τι μου κανετε ολες απουσες?? Που γυρνατε με τοσο κρυο??? Μπρρρ...μεσα τη βγαλαμε και εμεις το Σαββατοκυριακο, καθως η μαμα μου ειναι αρρωστη οποτε δεν μπορουσε να κρατησει τον μικρο να παμε για κανα καφεδακι και εμεις οι δολιοι..:-(

daf μου αρχισε να σε παιδευει το Ερατουλι ή μου φαινεται??? Α..και το ειχα για ησυχο κοριτσι!! Α..για να μην αλλαζουμε τις καλες μας συνηθειες παρακαλω!!! Οσο για τις φιλεναδες που λες, εγω πριν κανω τον Νικολα βρισκομουν απο την απεναντι οχθη, δηλαδη δυο ζευαγαρια που κανουμε παρεα ειχαν ηδη πιτσιρικια οποτε ημασταν οι μοναδικοι ελευθεροι που μπορουσαμε ανα πασα στιγμη να παμε οπουδηποτε. Ελευθερες φιλες δεν εχω εδω Θεσσαλονικη απο αποψη πολυ στενης φιλιας, οποτε μπορω να σας πω οτι οταν δεν ειχαμε μωρο, βαριομασταν αφορητα να την περναμε σε σπιτια που συνηθως βολευε ειδικα το ενα ζευγαρι επειδη ειχαν μωρα. Και θυμαμαι σκεφτομουν..¨μα καλα δεν μπορει να τα αφησει στη μαμα της να βγουμε εξω??¨ αλλα που να ξερω τι ταλαιπωρια ειναι αυτη και για τους γονεις και για το παιδι να το σερνεις μεσα στο βραδυ περα δωθε στα σπιτια. Το θεωρουσα φυσιολογικο και απαραδεκτο να μην μπορουμε να βγουμε παρεουλα για ενα ποτακι και αναγκαστικα να πρεπει να λεω ψεματα γιατι εγω ξενερωνα και ηθελα να βγω εξω Σαββατο βραδυ, οποτε και τελικα εβρισκα δικαιολογιες...:rolleyes: Τι θελω να πω..οτι αν εισαι στην απεξω δεν μπορεις να καταλαβεις με τιποτα, το ιδιο και οι φιλες σου που ναι..ειναι πολυ πιθανο να τις ξενερωνει το θεμα συζυγος παιδι κ.λ.π. οποτε ξεκοβουν...γιατι πολυ απλα βαζουν σε προτεραιοτητα τους εαυτους τους.:rolleyes: Αν ομως αργοτερα ερθουν στη θεση σου, που εσυ θα εισαι πιο ανεξαρτητη με πιο μεγαλο παιδι και αυτες εχουν μικρα μωρα τοτε θα καταλαβουν το λαθος...παντως μη στενοχωριεσαι τα θεωρω πολυ φυσιολογικα ολα αυτα!

Εδω είμαι και εγω!!!!

Κορίτσια ειμαστε μιά χαρα,ουτε πυρετο, ούτε διάροια, ούτε τιποτε...μας εμεινε μονο η γκρίνια!!!!Σαν να μου δώσαν άλλο παιδι!!!Ο Παναγιωτίνος που δεν ακουγες την φωνή του παρα μόνο για να φάει...θηρίο, σας λέω!!!Όλα τα κανουμε γκρινιάζοντας!!!Θέλει όλη την ώρα αγκαλιές και χάδια και εκει που λέγαμε άρχισε να στέκεται, παει και αυτο!!!!Στο 2λεπτο λυγίζει τα ποδια ατου και καθεται κατω κλαίγοντας!!!!Επιτέλους τις μέρες του πυρετού έσκασε και το πανω δόντι και ησυχάσαμε!!!Τι νά πω, με ματιάξανε μάλλον!!!!Φτου καλε, και ξανα φτου!!!!

Vallou μου το MMR για ιλαρα, ερυθρα και παρωτιτιδα καναμε!!!Ξουτ, ξουτ, να μην ξαναρθει το παλιοεμβόλιο!!!Να φανταστείτε η μαμά μου, της είπα ότι εντος της εβδομάδας εχουμε εμβόλιο παλι-το ειδικο για τα πρωορα-και μας απειλησε ότι αν ξανακανουμε το ίδιο εμβόλιο στο μωρο, θα το παρει και θα φυγει!!!!:lol::lol::lol:Τα επαιξε η γιαγιακα λεμε!!!

Εμεις ΜΑΜΑ ούτε για αστείο!!!Όλη την ώρα "γιαγιά" και "γιαγιάκα" είτε ειναι μαζι μας ειτε λειπει!!!!Σήμερα πηγαμε βολτούλα το πρωι στην Χαλκιδική και στην διαδρομή μνυμονάυσαμε-το σκοτωσα- την γιαγιά μας τουλάχιστον 134 φορες!!!!:-)ΕΕΕΕΕΕΕ τι να κανω η δόλια μάνα, ελεος!!!!!

Κατά τα άλλα, δεν χορεύουμε, απλά ακούμε στοχαστικά...δεν περπατάμε, απλά καθόμαστε όρθοι αν θέλουμε...δεν κάνουμε παλαμάκια, κουπεπε και άλλα πεζά πράγματα...θα ανακαλύψουμε την θεωρία της σχετικότητας για 2η φορά έτσι όπως παμε!!!!Πολύ σκέψη και χαλάρωση λεμε!!!!Αχχχχχχχ......

Και όπως είπε και η συμπεθέρα, τερμα η γκρίνια και οι φιλενάδες που δεν μας "παίζουν" να σκάσουν απο την ζήλια τους!!!Τις χαιδεύει αυτές ένα αφράτο χεράκι όλη την ημέρα καλε???

Φιλιά

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...