Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Xristina96 είπε:

οοο συγχαρητήρια και μπράβο σου για τα 3 πτυχία. Δεν ξέρω, πολύ απόλυτος είναι. Κρίμα που δεν είναι εναλλακτικός. Να σου πει είναι ρίσκο, αμά θες όμως έλα να το δοκιμάσουμε. Είναι άλλο level γιατί επηρεάζει το συναίσθημα. Μην ξεχνάς όμως την δύναμη του μυαλό σου. Έχε πίστη στην δική σου κρίση. 

Πόσο χρονών είναι ο γιατρός σου;

Σίγουρα 65. Μη σου πω παραπάνω.  Εχει θετική διάθεση να με βοηθήσει, δεν αντιλέγω απλά δεν έχουμε δοκιμάσει πράγματα. 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοπέλες !

Ε όχι κι ο Γιωργάκης άρρωστούλης????? Περαστικά βρε Κατερινιω μου. Γρήγορα όλα τα μωράκια να γίνουν και πάλι καλά !!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ την ΑΜWAY την έχω ακουστά από τότε που ήμουν φοιτήτρια. Κάτι συμφοιτητές είχαν γίνει dealer στον ελεύθερο χρόνο τους , σαν ποιότητα δεν έχω ιδέα αλλά απ ότι θυμάμαι το όλο θέμα μου έκανε λίγο σαν "προσηλυτισμό" Θέλω να πω πως τους πουλούσαν παραμύθι πως θα πλουτίσουν με αυτή τη δουλειά κ τους πήγαιναν σε σπίτια δήθεν dealer της ΑΜWAY στην Πολιτεία κ στην Εκάλη και διατυμπανούσαν πως σε λίγο όλα τα μαγαζάκια της γειτονιάς θα κλείσουν και βασίλισσα σε όλα θα είναι η ΑMWAY κ αυτοί θα είναι τυχεροί που μπήκαν από την αρχή στην εταιρεία και βλακείες κουραφέξαλα..ολα αυτά πριν 10 χρόνια περίπου, τρόμαξαν τα παιδιά να ξεφύγουν .... Μη σε επηρεάσω όμως αυτή είναι η δικιά μου εμπειρία κ άποψη σαφώς.

My dear fb friend ΠΕΖΗ,ψαράκι κι εσύ ε???? Εμείς είμαστε τρια μες το σπίτι τα υπαρξιακά θα πάνε κ θαʼρχονται… Ήσουν στην Τήνο 2 χρόνια ε? Υποθέτω με την υπηρεσία σου.. Η φωτο είναι από τη βάφτιση της ανιψιάς μας Ανδρομάχη κι αυτή. Την δικιά μου την βάφτισα στο Ναύπλιο απʼ οπού κατάγεται ο Κων/νος. Λοιπόν η Τήνος είναι το αγαπημένο μας νησί, πάμε κάθε χρόνο εδώ και 7 χρόνια περίπου . Μένουμε στους Βορεάδες που είναι και φίλοι μας αυτοί που το έχουν. Την μικρή την έχω βγάλει και Πελαγία από την Αγ. Πελαγία της Τήνου ( την είχα δει στον ύπνο μου.... θα σου πω άλλη φορά..). Σε ζηλεύω είναι τέλειο νησί αν και λίγο παρατημένο γιατι δεν τους νοιάζει κ πολύ αφού έχουν τουρισμό έτσι κι αλλιως λόγω της Παναγίας..κριμα γιατι το νησί έχει κι άλλες πολλές ομορφιές...

gio εγω νομίζω πως η μικρή μου δεν μεγαλώνει καθόλου παντως..3 μήνες έχουμε κολλήσει στα 8100 και 72 ποντους...Παμε παιδιατρο απο βδομάδα να δούμε τι γίνεται ... Τον θυμηθηκες τελικά τον κωδικο στο φεις? Καμια αλλη δεν έιναι στο φεισμπουκ ???

Επεξεργάστηκαν by marigia

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Hello girls!!!!

Οπως βλεπετε ειμαι εδω και ο μικρος ειναι σημερα ολη την ημερα σχεδον απυρετος!!!!Πιθανοτατα δεν ειναι το εμβολιο που το προκαλεσε αλλα το "αιφνιδιο εξανθημα" που σας ελεγα απλα μας βρηκε τις μερες του εμβολιου και μας θερισε!!!!Τι να πω, σημερα ο μικρος εμφανισε λιγα μικρα σπιθουρακια!!!!Φανταστειται τι χαρα εκανα οταν τα ειδα - :confused: - τελειωσε ο πυρετος ειπα και μαλλον επιβεβαιωνομαι!!!!Αλλο κακο να μην μας βρε παντως γιατι με τον πυρετο, τα βογγητα και ολα αυτα τα ειδα ολα και ειμαι dead!!!!

Ενω λοιπον ο μικρος κοιμηθηκε στις 20:30 ψοφιος ο καημενος μιας και δεν κοιματε τοσες μερες, χαρηκα και εγω αλλα η χαρα κρατησε 1 ωρα διοτι ο συζυγος ειχε την φαινη ιδεα να τον κρατησει αγκαλια για να ρευτει!!!!Φυσικα ξυπνησε και τωρα τους αφησα κατω στο σαλονι, να βγαλει ο αντρουλης μου το φιδι απο την τρυπα που λενε...:lol::lol::lol:

Ας κοιμηθουν και στις 1 τα ξημερωματα, δεν με νοιαζει!!!

neamanoula, συγνωμη που δεν απαντησα αλλα μπανιαριζομουνα που λενε και στο χωριο μου:rolleyes::tongue:.Θα σου τηλ αυριο!!!!

Φιλακια σε ολες που μας σκεφτεστε και ευχαριστω για την συμπαρασταση!!!!Φτου μακρια απο τα μωρακια μας οι παλιοαρρωστιες!!!!

gio εγω νομίζω πως η μικρή μου δεν μεγαλώνει καθόλου παντως..3 μήνες έχουμε κολλήσει στα 8100 και 72 ποντους...Παμε παιδιατρο απο βδομάδα να δούμε τι γίνεται ... Τον θυμηθηκες τελικά τον κωδικο στο φεις? Καμια αλλη δεν έιναι στο φεισμπουκ ???

Δεν ξερω ισως η φωτο παραπλανει!!!!Τι να πω...αυτο με τα κιλα, αστα να πανε!!!3 μηνες και εμεις εχουμε παρει μισο κιλο και 2 ποντους!!!!:confused::confused::confused:

Για το φεις που λες, δεν ασχολουμαι καυθολου οποτε, χλωμο να τα πουμε εκει!!!Εδω ειναι καλυτερα βρε!!!!

Για την Τηνο που λετε, λογω των γνωστων προβληματων της γεννας του μικρου, τον εχω ταξει στην Παναγια της Τηνου και θελω οπωσδηποτε να τον παω μεχρι τα 5 του χρονια!!!Μακαρι να αξιοθουμε να παμε!!!!

Δεν ξερω ισως η φωτο παραπλανει!!!!Τι να πω...αυτο με τα κιλα, αστα να πανε!!!3 μηνες και εμεις εχουμε παρει μισο κιλο και 2 ποντους!!!!:confused::confused::confused:

QUOTE]

Το μαγουλάκι πάντως το έχουν βερίκοκο τα καμάρια μας κ τα δυο χι χι χι !!! :tongue:

Αυτο τον μήνα πάντως έχω την ελπίδα πως πρέπει να πήραμε κανα μισο κιλάκι. Ιδωμεν .....

Χαρηκα που ο Παναγιωτακης είναι καλύτερα !!!

Να το πας το παιδί όντως κι εγω εχω πει να την πάω στο μοναστηρι της Αγιας Πελαγίας να δει το κελί της κάποια μέρα... Καλο βράδυ

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Περαστικα βρε στα παιδακια μας!!! Κατερινακι κριμα που σας βρηκε και εσας το κρυολογημα, συμβουλες δεν εχω να σου δωσω απλα ευχομαι να περασει γρηγορα να μην ταλαιπωρειστε αλλο.

gio μου καλα ε σε παω πολυ!!! Καπως ετσι αντιδρω και εγω, ωρες ωρες μου θυμιζεις τρομερα εμενα...!;) Το εχουμε ξαναπει αλλωστε οτι δεν εχουμε ολες το πλεονεκτημα της υπομονης σε αυτη τη ζωη!!!:cool:

konmar μου εμεις τα γαιδουρια εχουμε να παμε απο τοτε που φυγαμε δηλαδη απο το 2005, και καθε χρονο λεμε να παμε και καθε χρονο το αναβαλλουμε, μια ο γαμος, μια αγορα σπιτιου , μια εγκυμοσυνη κ.λ.π. οποτε ελπιζω αυτο το καλοκαιρι να αξιωθουμε να κατεβουμε στα παλαι λημερια. Το νοημα παντως με το νησακι το επιασες, οντως ειναι εκνευριστικο το οτι εκμεταλλευονται τοσο την Παναγια ωστε δεν κανουν και κατι να βελτιωσουν τις συνθηκες εκει...ασε που ο κοσμος ειναι καπως σε αυτα τα μερη..περιεργος:rolleyes: Παντως γενικα περασαμε καλα , αν και ποτε δεν συνηθισα το κλιμα του νησιου, απο την αποψη της υπερβολικης ηρεμιας, καθοτι μαθημενη σε πολη..αλλα τα καλοκαιρια ηταν σουπερ..δουλεια, μπανακι, ποτακι και παλι απο την αρχη;)

Γεια σου Κωνσταντια μας..μη χανεσαι χαιρομαστε να μαθαινουμε τα νεα σας..αληθεια θα αποκτησεις τελικα ιντερνετ στην παλιολαρισα???:lol:

Α..ξεχασα οποια εχει φεισμπουκ ας στειλει κανα π.μ. ετσι να γνωριστουμε και απο εκει!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάρες μου!

Η Χριστίνα σήμερα αρκετά καλύτερα, άρχισε να τρώει αλλά βέβαια πονάει ακόμη.Η αυπνία συνεχίζεται και ξυπνάει κάθε 2 ώρες περίπου όλο το βράδυ, χτυπάει το κεφαλάκι της και για να ξανακοιμηθεί περνάνε άλλες 2 ώρες. Επομένως θα κοιμηθεί κανά 5-6 ώρες όλο το βράδυ και σπαστά.

Κατερίνα περαστικά και σε εσάς, με την αυπνία υπομονή, η πρώτη βδομάδα είναι δύσκολη μετά συνηθίζεις..:lol:(φυσικά και εύχομαι να μην κρατήσει εβδομάδα αλλά λέμε τώρα).Η Χριστίνα ήταν ο μαστορής μου.Ήμουν τύπος που κοιμόταν χαλαρά κανά 12ωρο κάθε βράδυ αλλά τώρα και καθόλου να μην κοιμηθώ δεν με πειράζει καθόλου, ούτε κουρασμένη είμαι. Είδες, πώς αλλάζει ο άνθρωπος.....:lol:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΑ για την εταιρία που προανέφερες μακρυάαααα, έχουν ακουστεί πολλάααααααααααα...........γνώμη μου φυσικά αλλά δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα, ούτε ότι η πιοότητα είναι τόσο καλή όσο λένε.

ΑΝΤΑ εύχομαι να μην ξαναμπουκώσει το μωρό, είναι ζόρι.

Πεζουλα που είσαι εσύ?Καλά είναι ο Νικολής μας?Ε, τώρα που τρώει κιόλας....ποιος στη χάρη σου!!!

daf σ'ευχαριστώ πολύ για την προσφορά σου αλλά είμαστε λίγο μακρυά...(παίζει το κτελ??:lol::lol:)

Σας ευχαριστώ πάρα πολυ για το ενδιαφέρον και τη συμπαράσταση σας, μου δίνετε δύναμη.:D

yaeNp3.png

αχ τι κανετε κοριτσια μου;πολυ χαιρομαι που ειναι καλυτερα το χριστινακι , αχ μην το λες αυτο που χτυπαει το κεφαλακι της δεν μπορω, καπως μου ρχεται κ στενοχωριεμαι βρε νεαμανουλιτσα ......!!!! το κτελ κανει κ παρακανει, αν στο εστελνα παγωμενο μεσα σε παγοκυστες μια χαρα. μ'αρεσει που σοβαρολογω παντως, αλλα σοβαρολογω.:)

κωνσταντια το ατιμο το μητρικο κανει για ολα, οχι οτι θα θεραπευσει τα παντα αλλα τουλαχιστον ανακουφιζει σε πολλα. οι παλιοι το εβαζαν για κολλυριο σε κριθαρακια κ τετοια. επισης αν το κανεις παγακι εξαφανιζει τους , μωλωπες.

για μυξες στανταρ κανει....για σπιθουρακια διαφορα επισης, για ενυδατωση κανει....αχ τι αλλο; αυτα θυμαμαι, οσα εχω εφαρμοσει δλδ.

α!επισης για την εταιρια που λες ειχε παρει το ματι μου στο φορουμ να λενε διαφορα κ πραγματι φαινεται 'υποπτη'.

κατερινακι ηθελα να σου πω οτι σου αξιζουν συγχαρητηρια που προσπαθησες τοσο καιρο με το θηλαστρο, ειναι το απιστευτο μανικι. να αισθανεσαι μια χαρα με την επιλογη σου και αντε να γινει ο μικρος καλα γρηγορα να τα πουμε επιτελους κ απο κοντα βρε παιδι μου!!:wink:

συμπεθερουλα ελπιζω να ειναι καλυτερα ο παναγιωτινος!τον ατιμο ομως, ολο γελια κ χαρες αμα πεσει ο πυρετος, ειδες τα μωρα ρε παιδι μου!!!:rolleyes::tongue:

που λετε μεχρι τελη του γεναρη εχω αρκετη δουλιτσα κ γι'αυτο χαθηκα!αλλα πεζη μου πηρα τη φωτο (την ειδα προχτες) κ σ' ευχαριστω πολυ!!!κουκλα η μαμα και ο νικολης ενας κυριος με τα ολα του με φοβερο μαγουλο για ζουμπηγμα φιλημα κ τα συναφη!!:tongue::D:D

σας φιλω !!τα λεμε κ αυριο που θα ειμαι πιο χαλαρη επιτελους!!!

Κορίτσια μου χαίρομαι που τα μωράκια ,μας πάνε καλύτερα...περαστικά και αγύριστα.

Σήμερα φευγουμε για Λάρισα, οπότε δυστυχώς θα σας χάσω για λίγο:( Έχουμε κάνει αίτηση για τηλεφωνο, να δούμε όμως....πότε....

Φιλάκια πολλά

KIN6p2.png

Σε ποια έκσταση πάνω,σε χορό μαγικό μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε..........

Δεν ελεγα καλυτερα να κερδισω το τζοκερ...κοιμηθηκε σπαραζοντας στο κλαμα στις 1:30 και ξυπνησε στις 5 οπου ειπιε 120μλ τσαι κα ξανακοιμηθηκε παλι κλαιγοντας σπαρακτικα!

Ειμαι βεβαιη ότι καπου πονουσε, ισως στην κοιλιτσα γιατι σφιγγοταν!

Τι να πω ρε κοριτσια...να γινει καλα γιατι δεν μπορω να το βλεπω να υποφερει ετσι!!!

Καλημερα σε όλες!!!

Διαφημίσεις

Τι μου κάνετε κορίτσια ? Τα μωράκια όλα καλά ? Ελπίζω να είναι καλά και μαζί με αυτά και οι ταλαίπωρες μανούλες Neamanoula, gio & katerina.

Εμείς σήμερα κάναμε babyswimming 1η μέρα! Τώρα τα καταφέραμε τελικά daf μου...

Η μικρή στην αρχή ήταν γαντζωμένη πάνω μου και δεν ξεκόλλαγε με τίποτα αλλά μετά το 1ο 10λεπτο ξεθάρρεψε και αρχίσαμε να κάνουμε κι εμείς ασκησούλες με τα άλλα παιδάκια . Ο μπαμπάς απ έξω να τραβάει με την κάμερα τις κολυμβηταρούδες του όλο καμάρι:tongue:!

Έπειτα ξεράθηκε στον ύπνο μέσα στο αυτοκίνητο μέχρι το σπίτι , έφαγε και ξανακοιμήθηκε σαν πουλάκι ! Πολύ κούραση όμως .. άσε που γεμίσαμε ένα κάρο άπλυτα...

Η μικρή τελικά όσο μεγαλώνει εξελίσσεται σε πολύ συνεσταλμένη και ντροπαλή και θα της κάνει καλό πιστεύω να συναναστρέφεται με λίγο κόσμο. Τώρα είμαστε στη φάση που βλέπουμε άλλα παιδάκια και κολλάμε φοβισμένα πάνω στη μαμά κ με φέρνει σε αμηχανία ώρες ώρες:-(… Ίσως να φταίει που τις έφαγε από τον ξάδερφο της στα Τρίκαλα τι να πω:confused:

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Γεια σας κοριτσάκια, βλέπω αναρρώνουμε όλοι σιγά σιγά. Αλλά πολύ σιγά όμως! Εμείς λίγο καλύτερα, κάπως η μύτη είναι πιο ελεύθερη, πυρετό τελικά δεν έκανε καθόλου ευτυχώς. Gio κι εμένα προχτές το βράδυ πεταγόταν κι έκλαιγε, σαν να πονούσε η κοιλιά του, ενώ γενικά δεν είχε τίποτα όλη την ημέρα. Ίσως παθαίνουν και κανένα κοιλιακό ή εντερικό πρόβλημα λόγω της γενικότερης αρρώστιας? Η βλ@κείες λέω?

Neamanoula πολύ γέλασα, κι εγώ του ύπνου ήμουν και τώρα ονερεύομαι πότε ... θα πάρω σύνταξη που λένε!!! Να ξανακοιμηθω η γυναίκα!

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια στο θέμα του θηλασμού, το άφησα πλέον πίσω μου και στο επόμενο θα είμαι φουλ προετοιμασμένη! Τώρα έχω βαλθεί να ενημερώνω όποια φίλη μου μένει έγκυος για να έχουν από την αρχή υπόψη ότι δεν φτάνει μερικές φορές μόνο η θέληση δυστυχώς..

DaF οπωσδήποτε πρέπει να κανονίσουμε από κοντά, και σύντομα μάλιστα! Konmar πρέπει να έρθεις κι εσύ με τη μικρή σου να κοινωνικοποιείται!

Σκεφτόμουν κι αυτό που είπες ότι πνίγηκε με το φαγητό της και έλεγα βρε παιδί μου ότι ναι μεν πρέπει να ήταν πολύ τρομακτικο και επικίνδυνο, αλλά από την άλλη μήπως δεν πρέπει να γυρίσετε προς τα πίσω.. Θέλω να πω ότι δεν είναι ότι παρακινδύνεψες εσύ τίποτα, είναι η ηλικία της να τρώει με τα χεράκια της, φαντάσου ότι ακόμα κι εμείς πνιγόμαστε καμιά φορά κοτζάμ γάιδαροι. Δεν ξέρω, σκέψου το...

Κι εμείς θέλουμε το άλλο μήνα να ξεκινήσουμε κολύμβηση, άντε να δούμε αν θα προλάβουμε, έχω και την μετακόμιση....

Σας φιλώ, πάω να ξαπλώσω μου φαίνεται από νωρίς απόψε

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Γεια σας κοριτσακια!!!

Φουλ το προγραμμα σημερα, ολο εκρεμμοτητες, ψωνια και δουλειες..αφου απορω οταν θα ξεκινησω δουλεια ποτε στο καλο θα τα προλαβαινω ολα:rolleyes:

konmar αντε καλη αρχη...!!

Αρρωστουλικα μωρακια μου, αντε γρηγορα να αναρρωσετε, να παρουν και τα πανω τους οι ταλαιπωρες μανουλες και να ειμαστε πλεον ολοι καλα!!

Αυτα..παω και εγω να την πεσω νωρις αποψε ή μαλλον να δω και το x-factor! Φιλακια!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Aχ βρε κορίτσια μου!! Περαστικά σε όλα τα μωράκια!! :)

gio ελπίζω να είστε μια χαρούλα τώρα! Και φυσικά να ξεσκίσεις οτι άδεια μπορείς!! Το παράσημο της καλύτερης υπαλλήλου δεν θα το πάρεις ποτέ!! Οπότε...:cool:

Βρε κορίτσι για θύμησε μου τι εμβόλιο ήταν αυτό που κάνατε;

Εγώ έχω την μεγάλη άρρωστη από χθες αλλά ευτυχώς μόνο εως 37,8 μου ανεβάζει πυρετό και γενικά είναι καλά. Το κακό είναι οτι θα κολλήσω και εγώ (στανταρ) και ακόμα δεν έχω ξεμπερδέψει εντελώς από το βήχα της Πρωτοχρονιάς.. ΔΕ μπορώ άλλο κουράστηκα να είμαι άρρωστη!!!! ΘΕΛΩ να έρθει ο ΜΑΙΟΣ ΤΩΡΑ!!!!! Το μωρό ευτυχώς καλά είναι. Ακόμα όμως έχω αμφιβολία αν υπάρχει αλλεργία στη γλουτένη. Σήμερα έβαλα ζυμαρικό πεπονάκι στο φαι της και πάλι είδα σπυράκια στην πλατούλα της (μόνο). Βέβαια εκεί ακουμπάει και η πάνα οποτέ...; Πάντως βήχα δεν ξαναέκανε και μπισκοτάκι και ψωμάκι τρώει κανονικά...

Κonmar νομίζω είμαστε από τα πιο πετιτ μωρά της παρέας!! Ακόμα και το διδυμομωράκι μας η Ερατούλα μας έχει αφήσει πολύ πίσω...

Αυτά ... φιλάκια σε όλα τα αρρωστούλικα μωράκια :wink:

Επεξεργάστηκαν by vallou

Καλημέρα!

Εμείς καλύτερα αν και ξύπνησε στις 5.00 και ξανακοιμήθηκε στις 8.00 έτσι ωρέ για να παίξουμε λίγο, όλο θα κοιμόμαστε?:lol:

Περαστικά σε όλους, και vallou μου κουράγιο, εύχομαι να μην κολλήσεις, εγώ θέλω να έρθει ο Ιούνιος τώρα!!!:D

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...