Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Quote [Επίσης αφού η μικρή είναι μινιον γιατί την λες στην υπογραφή φουσκίτσα?Απορία..Μοι'άζει στα μουτράκια πολύ με τη δικιά μου πάντως. Μούτρα βρε!!!!!!!!!!!] Quote

Neamannoula έχεις δίκιο κοπελιά!!!!:lol::lol: Ξέμεινε από 5 μηνών περίπου που ήταν όλο διπλίτσα και μπουνταλάκια.. Θα το φροντίσω. :cool:

Επεξεργάστηκαν by vallou

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τα περαστικά σας!!!

Χθές τα πραγματα ήταν πολύ χειρότερα απο προχθές!!!!39.2 στις 4 το απόγευμα που έφτασε 39,6 στις 10:30 το βράδυ όπου ήρθε κατά τις 11 και ο γιατρός μας να τον δει!!!ΕΝτωμεταξύ depon & ponstan εναλλάξ και ο πυρετός να πέρφτει με το ζορι στο 37,9-38!!!Μετά από 1-1μιση ώρα ξάνα ανέβαινε!!!Ο γιατρός τον είδε για μιννηγγίτιδα που ευτυχώς όλα καλα!!!

Μου είπε ότι αν είναι απο το εμβόλιο έιναι το πρωτο παιδάκι που βλέπει να κάνει τόσο υψηλό πυρετό!Δέυτερη εκδοχή είναι το "ξαφνικό εξάνθημα" ή κάπως έτσι τέλοσπαντων-αιφνίδιο εξάνθημα λέγεται (για δείτε εδώ!!! http://www.paidiatros.gr/index.php?cid=4&id=206&st=2) που κάνει πολύ υψηλό πυρετό για 2-3 μέρες και πεφτει μετά κατακορυφα και εμφανίζονται εξανθήματα και ηρεμεί το παιδί...τρίτη εκδοχή ή ουρολοίμοξη η οποία όμως ακυρώθηκε σήμερα, διότι ο μικρός για τρίτη μέρα ξεκινά το πρωί απύρετος!!!!Τι να πω, αναμονή να δουμε τι θα δούμε!!!Εντωμεταξύ δεν θέλει ούτε γάλα-λογικο και επόμενο το καημένο με αυτά που τραβάει!!!Στο 39,6 βρε κορίτσια βογγούσε και παραμιλούσε το θηριάκι μου, και τα χέρια του κρύσταλλα παγωμένα!!!Ο γιατρός μου είπε ότι έτσι κάνει ο πυρετός, καίει ολόκληρο και τα άκρα παγωμένα!!!!Αιντε να δούμε!!!!

neamanoula θα κάνουμε "διαγωνισμό" πυρετού σε λίγο!!!!:lol::lol::lol:

Το αφεντικό μου δε, έφυγα χθές ξαφνικά χωρίς να τον ενημερώσω-αφού βέβαια ενημέρωσα τον βοηθό του-και με έψαχνε ΄λέγοντας "τι, πάλι έφυγε?" λές και πηγα για καφε!!!Πέραν του ότι δεν πηρα άδεια, τις γιορτές, δεν αργώ το πρωι όπως οι άλλοι και συνήθως δεν κάνω και διάλειμα!!!!Τώρα να δει...θα το ξεσκίσω!!!!

Φιλάκια σε όλες, και άλλο κακό΄να μην μας βρει!!!!

Επεξεργάστηκαν by gio_kx

gio Περαστικούλια και στον Παναγιωτάκη σου εύχομαι. Μπορεί να είναι από το εμβόλιο όντως. Αυτό το MMR πολύ το φοβάμαι κι εγώ.... Λέω να ζητήσω να το κάνουμε αργότερα από την παιδίατρο. Το Χριστινάκι ελπίζω να είναι λίγο καλύτερα.

Valou και η δικιά μου φουσκίτσα ήταν μέχρι 4ων μηνων μετά πήραμε την κάτω βόλτα ....

Προσαρμόστηκε αμέσως η μικρή σπίτι κ ολα καλά.

ΠΕΖΗ μου κι εσυ τα ίδια τράβηξες με τον Νικολα στη Λαρισα ε? Ασχετο αλλά αφου ο μικρος τρωει τραχανά δοκίμασε να του κάνεις γλυκό τραχανά με πατάτα ,καροτο, ντομάτα και λίγο βούτυρο μμμμμ η δικιά μου ξετρελαίνεται!!!!

Απο ρούχα τα δικά μου και της μικρής τα έπλυνα κ τα σιδέρωσα στη μαμά μου οπότε εδω έμειναν μόνο του συζύγου, μια βδομάδα μόνος του ο δόλιος!!!

Για το γιαούρτι δεν θυμάμαι ποια το ανέφερε, το Ανδριελάκι το ξεκίνησε τον προηγούμενο μήνα. Στην αρχή έδωσα Τeddy απο τα βιολογικά αλλά άργησε πολύ να το φάει γιατί δεν φάνηκε να της πολυαρέσει. Μια μέρα είπα να δοκιμάσω να της δώσω το γιδινο Βελεστίνου απο τα Βιο αλλά το έχουν και τα μεγάλα σούπερ Δεν περίμενα να το φάει αλλά το δοκίμασε και σιγά σιγά φτάσαμε τώρα να τρώμε περίπου μισό κεσεδάκι. Δεν είναι πολύ ξινό το συγκεκριμένο, δοκιμάστε το αν θέλετε.

Κορίτσια για finger food εμένα το Ανδριελάκι μου πνίγηκε με βρασμένο καρότο και τώρα φοβάμαι να της ξαναδώσω οτιδήποτε στα χέρια. Όπως κ της Κατερίνας ότι μεγάλο κομμάτι έκοβε μου άνοιγε το στόμα βγάζοντας τη γλώσσα έξω να της το βγάλω αλλά σε μια φάση μάλλον της είχε πάει πολύ πίσω στον λαιμό της και βγάζοντας έξω τη γλώσσα μου έκανε εμετό...Αυτό ήταν τελείωσε το finger για μας.. Ίσως ξαναπροσπαθήσω αργότερα.

Επεξεργάστηκαν by marigia

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Γεια σας κοριτσια μου!

gio μου περαστικα και παλι και γραψτα τα αφεντικα..που να καταλαβουν οι αναισθητοι τις μανες...:mad: Φανταζομαι τι εχω να ακουω και εγω οταν θα γυρισω στη δουλεια, γιατι μη νομιζεις...στο δημοσιο μπορει να ακους και χειροτερα με τοσο κομπλεξισμο που υπαρχει απλα εχεις αλλη σιγουρια τουλαχιστον:rolleyes:

neamanoula μου περαστικα στο Χριστινακι μας για ακομη μια φορα, στο ειπα με την αντιβιωση θα συνελθει αμεσως και ειδες εφαγε και λιγο φαγακι..μη μου στενοχωριεσαι μονο γιατι θα εχουμε να περασουμε πολλα στα επομενα χρονια, καλα να ειμαστε:rolleyes:

konmar μου του δινω τραχανα που βρηκα απο ενα συναιτερισμο , το βρισκω στο μαναβικο μας στη γειτονια και ειναι κολοκυθενιος, με ντοματα κ.λ.π. και πλακα πλακα ειναι πολυ νοστιμος γι αυτο και τον προτιμαει, ενω σημερα τα λαχανικα με το ζορι εφαγε μισο πιατακι. Γιαουρτακι δεν του δινω ακομη, αποκλειεται να φαει αυτα που λετε, εδω καλα δεν αρχισαμε να τρωμε τα φηγητα μας, μια φορα πο του εδωσα αηδιασε οποτε δεν τον πιεζω, θα προσπαθησω καποια στιγμη , αφου θα εχει συνηθισει το φαγητο πλεον.όσο γαι το finger food ειμαστε πολυ μακρια ακομη τουλαχιστον εμεις, καθως μια φορα του εδωσα μιραντακι να φαει και εκανε εμετο, μεχρι και τον τραχανα τον αλεθω αλλιως πνιγεται..εχουμε πολυ δρομο μπροστα μας...:rolleyes:

ΑΥτα τα νεα μας..καληνυχτα!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσια...μιά απο τα ίδια χθές το βράδυ, με πυρετό μέχρι 39,2!!!!

Ψήνεται το καμάρι μου και δεν μπορώ να κάνω τίποτα!!!!Το φοβερό είναι ότι όλη την ημέρα είναι σχεδόν απύρετος με λίγα ίσως δέκατα και κατά τις 4-5 το απόγευμα μέχρι τις 2-3 το πρωί ανεβοκαταβάζει πυρετό!!!Ντεπόν και Πονστάν και τίποτε άλλο για την ώρα!!!Θεωρητικά άν ξανακάνει πυρετό θα είναι και σήμερα!!!Αιντε να δούμε!!!!neamanoula τελικά δεν επιβεβαιωθήκαν οι προφητίες μας περί μή ανώδου του πυρετού!!!!

Το γέλιο της υπόθεσης ήταν ότι στις 2 το πρωί του έδωσά αντιπυρετικό και όταν έπεσε ο πυρετός ήταν DURACEL.Παιχνίδι και χαρά και εγω κουρελι απο την αυπνία!!!Κατά τις 4 τον πηγα κάτω στην μαμά μου και το σκατό, αφού κανείς δεν του έδινε σημασία κοιμήθηκε αγκαλιά με την "γιαγιάκα"!!!!

Ηθελα να τον πνίξω!!!!

Παρεπιπτόντως άν ξέρετε...τα αντιπυρετικά έχουν κάνένα διεγερτικό μέσα (πχ καφείνη?) γιατί με το που του πεφτει ο πυρετός γίνεται πύραυλος και θέλει παιχνίδια και γέλια!!!!

ΠΕΖΟΥΛΑ μου θα φάει, που θα παει!!!!Εδω εμείς γυρίσαμε μπρούμυτα, δεν θα φάει ο Νικόλας:lol::lol::lol:????

Ευχαριστώ πολυ konmar μου για τα περαστικά!!!!Η ζουζούνα σου μεγάλωσε ή μου φαίνεται έτσι στην φωτο???

Για το γιαούρτι που λέτε, μου είπε όχι ο γιατρός...ειναι βαρύ λέει, και γιαυτο δεν δίνουμε και γάλα κανονικό. για τον ίδιο λόγο!!!Τι να πω...για το finger food που λέτε, την Κυριακή στο COSMOS του έδωσα μπισκοτάκι με βανίλια και κανέλά...και εκστασιάστηκε!!!Είδα και επαθα να του το παρω απο το στόμα, για να μην κόψει κομμάτι!!!

Πόυ είναι οι υπόλοιπες κοπελιές???

Επεξεργάστηκαν by gio_kx

gio μου αμαν βρε τον Παναγιωτακη τον ισοπεδωσε ο παλιοπυρετος..:( Α..στα κομματια οι παλιοπυρετοι αυτες τις ημερες, παντως με το ντεπον εγω που του εδινα λιγο για τα δοντακια, μια χαρα υπνο του εφερνε, απλα ισως το παιδακι αναζωογονειται και γι αυτο αποκτα δυναμη. Σου εκανα και αιτηση στο φεισμπουκ..κανονισε (σε βρηκα απο τα μειλ)!!!:lol::lol:

gio μου αμαν βρε τον Παναγιωτακη τον ισοπεδωσε ο παλιοπυρετος..:( Α..στα κομματια οι παλιοπυρετοι αυτες τις ημερες, παντως με το ντεπον εγω που του εδινα λιγο για τα δοντακια, μια χαρα υπνο του εφερνε, απλα ισως το παιδακι αναζωογονειται και γι αυτο αποκτα δυναμη. Σου εκανα και αιτηση στο φεισμπουκ..κανονισε (σε βρηκα απο τα μειλ)!!!:lol::lol:

Είπα και εγώ ποιά είναι αυτή?Το πρόβλημα είναι ότι γράφτηκα πριν κανένα χρόνο και απο εκεί και μετά το χάος!!!!Δεν ασχολούμαι καθόλου...ούτε θυμάμαι τον κωδικό μου...οπότε τζίφος το facebook φιλενάδα!!!!Πάρε και κανένα τηλ καλε?Που χάνεσαι πιά!!!

ΠΕΖΗ εισαι στο fb ? θα σου στειλω πμ να γίνουμε "φιλες" χι χι χι !!!!

μακια !!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Είπα και εγώ ποιά είναι αυτή?Το πρόβλημα είναι ότι γράφτηκα πριν κανένα χρόνο και απο εκεί και μετά το χάος!!!!Δεν ασχολούμαι καθόλου...ούτε θυμάμαι τον κωδικό μου...οπότε τζίφος το facebook φιλενάδα!!!!Πάρε και κανένα τηλ καλε?Που χάνεσαι πιά!!!

Ποτε να σε παρω πες μου!!! Τα απογευματα συνηθως παμε καμια βολτιτσα και μετα εσυ βαζεις νωρις νωρις το μικρουλη για υπνο..στη δουλεια ψιλοντρεπομαι , ασε μη φας καμια παρατηρηση παλι και τρεχουμε....:lol: Θα σε παρω βρε παραπονιαρα...τι να κανουμε επεσες σε φιλεναδα που δεν τα παει και πολυ καλα με το τηλεφωνο...(βλεπεις ειμαι απο τους τυπους ανθρωπου που ενω μπορει να το εχω στο νου μου καθε μερα, τελικα παντα ξεχναω..πως γινεται αυτο μου λες???) χχιχιιχιιχ!!!

Διαφημίσεις

ΠΕΖΗ εισαι στο fb ? θα σου στειλω πμ να γίνουμε "φιλες" χι χι χι !!!!

μακια !!!

περιμενω...αντε να γινουμε φιλες!!!! χαχαχα..αυτη η φιλια πια στο φεισμπουκ εχει γινει γραφικη!! χαχαχα!!!

Πω πω ποιος τα μάτιασε τα μωράκια μας??? Υπομονή κορίτσια μου και γρήγορα περαστικά.

Neamanoula όντως ο πόνος στο αυτί δεν παλεύεται και προφανώς το Χριστινάκι είναι παληκάρι.Πάντως αν την δεις και πονάει, εμένα θυμάμαι το μόνο που με ανακούφιζε ήταν οι ζεστές πετσετούλες.Βάζε τες επάνω στο καλοριφέρ και μετά ακούμπατες στο αυτάκι της. Μαλακώνει τον πόνο, αλλά εύχομαι να μη χρειαστεί και να έχει ήδη περάσει...

Gio μου περαστικά σας και σε εσάς και ας είναι από το παλιοεμβόλιο και όχι τίποτα πιο σοβαρό, όπως η ουρολοίμωξη, όπως είχε εμένα μέσα στα Χριστούγεννα και φυσικά μου ψήθηκε στον πυρετό. Πάντως αυτό με το μπανάκι εμένα λίγο με ζορίζει, γιατί δεν μπορώ να είμαι σίγουρη αν είναι στη φάση που ανεβαίνει ο πυρετός ή στη φάση που πέφτει. Κάποια από τις φορές που του έκανα μπανάκι όταν ήταν άρρωστος προφανώς του ανέβαινε και εγώ το ξεγύμνωνα το καημενούλι και εκείνο έτρεμε:-(:sad: Οπότε από εκεί και πέρα μόνο με κομπρεσούλες στο κεφαλάκι τον δρόσιζα...

Ρε συ DaF θηρείο, δεν το ήξερα ότι και για την ωτίτιδα κάνει το μητρικό γάλα, θα το έχω υπόψη μου, αν και εύχομαι να μη χρειαστεί....

Κορίτσια την αμερικάνικη εταιρεία AMWAY με τα οικολογικά απορυπαντικά και όχι μόνο, την έχετε ακουστά?? Εμένα σήμερα μου είπαν γι αυτή και μου προκάλεσε το ενδιαφέρον.

KIN6p2.png

Σε ποια έκσταση πάνω,σε χορό μαγικό μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε..........

Κορίτσια μπήκα να δω τι κάνετε, να σας πω τα βάσανά μου αλλά μετά είδα για τον Παναγιώτη και τη Χριστινούλα και έπαθα.... Περαστικά για τα μωρούλια, ελπίζω να τελειώσει σύντομα η ταλαιπωρία...

Κι εμείς άρρωστοι, τίποτα ιδιαίτερο, μια ίωση με μύξες και βήχα αλλά με έχει γονατίσει τελείως η αυπνία... Το παιδί δεν κοιμάται, απλά δεν κοιμάται, απορώ πώς λειτουργεί μέσα στην ημέρα, εγώ είμαι σε κατάσταση αποσύνθεσης, είμαστε οι δυο μας στο σπίτι καθώς η μαμά μου είναι που αρρώστησε και τον κόλλησε, επομένως την βάλαμε σε καραντίνα. Ελπίζω να είναι τελευταία ημέρα, έχουμε από τη Δευτέρα που ταλαιπωρούμαστε... Πότε θα κοιμηθεί κι αυτό το μωράκι κι εμείς οι άνθρωποι ουφ...

Εγώ έμαθα χτες οτι από 1 Μαρτίου αναμένεται να γυρίσω στη σχολή, ξεκινούν οι επόμενοι μαθήματα επομένως μια χαρά με βολεύει, θα έχω προλάβει και να μετακομίσω ευτυχώς.

Konmar εμείς που από μικρό τον πηγαίναμε συχνά στο σπίτι της πεθεράς μου στη Χαλκίδα, έμαθε να κοιμάται στο παρκοκρέβατο και βασικα κοιμάται παντού, όταν αποφασίσει να κοιμηθεί δηλαδή, γιατί είπαμε, τώρα τελευταία... με το ένα μάτι ανοιχτό!

Το γάλα μου σταμάτησε ουσιαστικά, έκανα αραιές και ολιγόλεπτες αντλήσεις για κάποιες μέρες και αύριο το επιστρέφω. Μέχρι που έβαλα σήμερα τα θήλαστρα στην ανακύκλωση. Πάει κι αυτό...

H9ROp3.png

KZr6p3.png

neamanoula gio περαστικά σας για μια φορά ακόμη!! Το καημένο το Χριστινάκι, τι πόνο θα πρέπει να τράβηξε... Εμάς η παιδίατρος μας έχει γράψει το MMR για τον 15ο μήνα, αλλά θα το συζητήσω μαζί της και για πιο μετά, όταν έρθει η ώρα. Το φοβάμαι αυτό το εμβόλιο, κι από ό,τι φαίνεται, δεν έχω άδικο...

κατερίνα, επειδή έχουμε ιστορία με μυξούλες και μπουκώματα, θα σου πω τι μας είπε η παιδίατρος την τελευταία φορά που μου έκανε και βήχα:παιδικό otrivin τρεις φορές την ημέρα για 3 ημέρες, αφού πρώτα βάλω φυσιολογικό ορό στη μυτούλα και στη διάρκεια της ημέρας άφθονο φυσιολογικό ορό. Από την δεύτερη μέρα περιορίστηκε ο βήχας και την τρίτη σταμάτησε, όσο για τις μυξούλες, μας πήρε 10 μέρες για να περάσουν, τουλάχιστον όμως κοιμόταν τη νύχτα. Τρεις φορές μέχρι τώρα μου έχει μπουκώσει μέσα σε δυο μήνες και κάθε φορά κάνει 10-15 μέρες να του περάσει. Τι να πω κορίτσια, όπως έχω ξαναγράψει, μου βγήκε ευαίσθητος. Αύριο έχουμε παιδίατρο, οπότε θα το συζητήσω το θέμα αυτό, να δω τι θα μου πει

ΠΕΖΗ, χαίρομαι που ο μικρός σου άρχισε επιτέλους να τρώει. Εμείς ευτυχώς δεν έχουμε πρόβλημα φαγητού, ούτε είχαμε άλλωστε ποτέ, δόξα τω Θεώ! Βέβαια κρατάω μικρό καλάθι γιατί με τα μωρά ποτέ δεν ξέρεις... όσο για finger food, αυτό που έχω δοκιμασει είναι να του δώσω μικρά κομματάκια ψωμί ψίχα και κόρα, του τα βάζω όμως εγώ στο στόμα και τα τρώει μια χαρά! Του αρέσουν πολύ κι αν το κομματακι δεν μπει καλά στο στόμα του, το σπρώχνει ο ίδιος με το χεράκι του μέσα! Μ' αρέσει να τον βλέπω να μασουλάει!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...