Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Tα έχω δει όλα, 3 μέρες άυπνη, το μωρό έκανε χτες βράδυ πυρετό 38.2 και σήμερα 39.8!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Πήγαμε στη γιατρό και είναι ωτίτιδα στο αριστερό αφτί και πονάει.Αντιβίωση για 8 μέρες και αντιπυρετικά κάθε 6 ωρες.Θεε μου!Το παιδί στο 40 πυρετό απλά έκαιγε, δεν μπορούσα ούτε καν να την ακουμπήσω, ζεματούσε!Τώρα είναι καλύτερα αλλά φοβάμαι για το βράδυ...Αχχ...τί περνάνε τα καυμένα!Σόρυ για το ψυχοπλάκωμα αλλά αυτά είναι τα νέα μας!:-(:sad::-(:sad::-(

Αμαν βρε φιλεναδα!!!!Περαστικα βρε κοπελα μου...το καημενακι μου γιαυτο δεν κοιμοταν 2 μερες μαλλον εεεε!!!!.Υπομονη για την νυχτα, συνηθως ανεβαινει ο πυρετος. Αν μπορεις καθε μια δυο ωρες να την ελεγχεις καλο ειναι!!!!Κουραγιο και αλλο κακο να μην μας βρει!!!!Το φοβερο ειναι οτι χθες διαβαζα για την ωτιτιδα στο in.gr!!!!Θελει προσοχη στο λουσιμο για να μην μπει νερακι στο αυτακι του μωρο.Εμεις ευτυχως για την ωρα, απο το 38,4 ειμαστε στο 37.Θα δειξει το βραδυ!!!!Χριστινακι περαστικουλια!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σευχαριστώ gio μου, θα σε τηλ.αύριο.Περαστικά και για τον Παναγιωτίνο.

Επίσης ξέχασα να γράψω ότι το βάρος μας αυξάνεται σε πολύ αργούς ρυθμούς 9.200 είμαστε αλλά από ύψος είμαστε 80 εκ. κάτι που έκανε εντύπωση και τη γιατρό.Το πουλάκι μου ότι τρώει το βάζει σε μπόι, ας βάλει λίγο και σε βάρος, τους τελευταίους 4 μήνες μισό κιλο ζήτημα αν έχει πάρει.

yaeNp3.png

Μπάαααα!!!!Για την ώρα προσπαθεί λίγο απο μόνος του να σηκωθεί αλλα δεν τα καταφέρνει.Σαν να μην έχει δύναμη να σηκώσει καλά το κορμί του!!!!Τι να πω, τον τελευταίο μήνα όλα ήρθαν τούμπα οπότε ας κάνω και λίγη υπομονή ακόμη, τι αλλο να κάνει αλλωστε το καημένο!!!

Μ'αρεσει που αυτοχαντακωνω το παιδακι μου!!!Συμπεθερα τωρα καταλαβα τι εννοουσες οταν ελεγες να πιανεται απο τα χερια μας για να σηκωθει!!!!Ναι αυτο το κανει κανονικα!Εμαθε και βγαζει και το ποδι για να πατησει και να δωσει δυναμη να σηκωθει...απλα ακομη το κανει μονο με εμας....οταν ελεγα "Μπάαααα!!!!Για την ώρα προσπαθεί λίγο απο μόνος του να σηκωθεί αλλα δεν τα καταφέρνει.Σαν να μην έχει δύναμη να σηκώσει καλά το κορμί του!!!!" εννοουσα οχι σε καναπεδες η στο παρκο του!!!Τεσπα θα δουμε τι μας επιφυλασει το μελλον!!!!

Σευχαριστώ gio μου, θα σε τηλ.αύριο.Περαστικά και για τον Παναγιωτίνο.

Επίσης ξέχασα να γράψω ότι το βάρος μας αυξάνεται σε πολύ αργούς ρυθμούς 9.200 είμαστε αλλά από ύψος είμαστε 80 εκ. κάτι που έκανε εντύπωση και τη γιατρό.Το πουλάκι μου ότι τρώει το βάζει σε μπόι, ας βάλει λίγο και σε βάρος, τους τελευταίους 4 μήνες μισό κιλο ζήτημα αν έχει πάρει.

Καλα εεε!!!!Θεα παιδι μου, 80 εκ!!!!Εμεις με το ιδιο βαρος ειμαστε 73εκ...μας ριχνεται χαλαρα λεμε!!!:-P

Βρε neamanoula μου περαστικα σας. Τι επαθε το Χριστινακι??? Υπομονη και προσοχη το βραδακι γιατι ο παλιοπυρετος τοτε ανεβαινει που χαλαρωνει το σωμα. Περαστικα και μην στενοχωριεσαι τουλαχιστον βρηκατε την αιτια και με την αντιβιωση θα δεις αυριο θα ειναι μια χαρα...Φιλακια φιλεναδα μου θα παρω αυριο για να μαθω νεα σας.

Παναγιωτακη μας και σε σενα περαστικα! GIO μου υπομονη και σε σενα και να ξανανιωσει το αντρακι μας!!! Μα τι παθαν τα μωρα μας?? Α...περαστικα και αγυριστα!!

Παντως φιλεναδα μου μια χαρα ειναι το παιδι, απλα παιρνει υψος και οχι βαρος, να ανησυχουσες αν εμενε στασιμη γενικοτερα..μια χαρα ειστε αφου τρωει κ.λ.π. και δεν σου ειπε και τιποτα η παιδιατρος, μην ανησυχεις.

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα, σας γράφω τα νέα μας..

Παλι χτες το βράδυ έκανε 39.3 πυρετό και το πρωί 38.5-39.Το βράδυ από το αριστερό αφτί που έχει και την ωτίτιδα, έβγαινε ξεραμένο αίμα.Η γιατρός είπε ότι είναι φυσιολογικό κι ότι αφτί της ήταν χάλια.Το καθάρισα το πρωί με χαμομήλι και έβγαιναν κομμάτια ξεραμένο αίμα. Αν και το βράδυ παρουσιάσει υψηλό πυρετό θα έρθει η γιατρός να τη δει.Την αντιβίωση δύσκολα την πίνει, δεν τρώει τίποτα από φαγητά παρά μόνο λίγο γάλα.Τα σάλια της πολύ πυχτά από τον πυρετό, η γλώσσα άσπρη αλλά με αρκετό νεράκι είμαστε καλά. Μετά το αντιπυρετικό αφού της πέφτει ο πυρετός είναι μέσα στα χαμόγελα και το παιχνίδι το μανάρι μου!Κοιμάται ελάχιστα κι αυτό μόνο στην αγκαλιά μου, δεν θέλει κάτω.Περισσό να σας πω ότι είμαι σκ@τα!

yaeNp3.png

Καλησπέρα κοπέλες μου!

Γυρίσαμε κι εμείς επιτέλους,

Πω πω αλλά ήθελα να γράψω αλλά στεναχωρέθηκα για το Χριστινάκι …

Που την ψώνισε την ωτίτιδα γ@#%^το ????

Υπομονή neamanoulitsa και αν δεν πίνει την αντιβίωση δοκίμασε να της βάζεις την σύριγγα άκρη άκρη στα χειλάκια της και όχι στο κέντρο έτσι την έδινα κι εγώ στην δικιά μου και την κατάπινε σιγά σιγά χωρίς να της χυθεί καθόλου. Εύχομαι σύντομα να καλυτερεύσει γιατί αυτή η καταραμένη η ωτίτιδα έχει και πολύ πόνο…

Διάβασα τα νέα σας στα πεταχτά γιατί σύζυγος και η μικρή κοιμούνται και ήθελα να προλάβω να σας πω μια καλησπέρα.

Πάντως κορίτσια δεν το ξανακάνω αυτό το παίρνω την μικρή μόνη μου κ φεύγω για μέρες …το τι τράβηξα δεν περιγράφεται… Άργησε πάρα πολύ να προσαρμοστεί και μου έβγαλε το λάδι .. ούτε ύπνος ούτε φαΐ…

Πάνω που άρχισε να προσαρμόζεται ήρθαν να μείνουν στο σπίτι των γονιών μου και ο αδερφός μου με την γυναίκα του 9 μηνών έγκυος και ο Θανασάκης ο 18 μηνών ταρζάνακος ξαδερφούλης μας !!! Ε εκεί ήταν που φώναξα έλεος …

Να τσακώνονται συνέχεια σαν τα κοκόρια τα δυο μικρά και η δικιά μου να μην τον θέλει καθόλου, να κλαίει και να φοβάται μόλις την πλησίαζε.. άσε που ζήλευε όταν τον είχαμε αγκαλιά εγώ ή ο παππούς της και το ίδιο πάθαινε κι αυτός .Της έριξε και κανά δυο συγυρισμένες σφαλιάρες ο μικρός, ενώ η δικιά μου τον άρπαξε απ τα μαλλιά … Ουτε Κατς να παίζανε.

Με αυτά η μικρή ήταν κολλημένη συνεχώς πάνω μου και έδειχνε να φοβάται όποια νέα φάτσα την πλησίαζε… Το παιδάκι μου που ήταν όλο χαρά και ζωντάνια είχε κουρνιάσει πάνω μου και δεν έλεγε να ξεκολλήσει …Επίσης Ότι αγώνα είχα κάνει για να την μάθω να κοιμάται μόνη της πάει τα ξεχάσαμε και κοιμόμασταν αγκαλιά στο κρεβάτι μαζί. Αρνιόταν με σπαρακτικό κλάμα να κοιμηθεί στο παρκοκρέβατο .

Ήθελα να φύγω από την 2η μέρα αλλά το συζήτησα με την παιδίατρο που είναι και φίλη και είπα να ηρεμήσω και να δω πως θα τα πάει η μικρή. Η μικρή ηρέμησε τελικά αλλά ήρθε η μέρα να επιστρέψουμε και τώρα θέλω να δω πόσο θα δυσκολευτεί να προσαρμοστεί στον χώρο της.

Πάντως αμέσως αναγνώρισε το σπίτι μας και φάνηκε πολύ χαρούμενη που είδε το δωμάτιο της και την κούνια της. Για να κοιμηθεί όμως κουράστηκα αφού ξύπναγε κάθε 10 λεπτά και την νανούρισα και στα χέρια… Ίδωμεν λοιπόν.. Αυτά ας πάω ξεκουραστώ κι εγώ η έρμη λιγάκι!

Μάκια !!!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

gιo και neamanoula περαστικά στα μωράκια σας!!neamanoula, σφίχτηκε η καρδιά μου με την περιπετεια της Χριστινούλας! Μακαρι να γίνει γρήγορα καλά το πουλάκι μου! Θα προσευχηθώ για κείνη γιατί ξέρω ότι ο πόνος του αυτιού και του δοντιού είναι οι χειρότεροι που υπάρχουν και για σένα, να έχεις κουράγιο μέχρι να γίνει καλά η μικρούλα.

κonmar, γιατί έτσι η μικρή σου; Εμείς που πήγαμε στη Νικήτη για τις γιορτές, δεν είχαμε πρόβλημα με τον ύπνο του μικρού, ίσως επειδή κι εκεί έχουμε κούνια, τι να πω; Πιστεύω πάντως ότι θα επανέλθει στο πρόγραμμά της γρήγορα, μια που ξαναγύρισε στο περιβάλλον της!

όσο για το σιδέρωμα, έχω πρέσσα στην κρεβατοκάμαρά μας. Βάζω τον μικρό στο κρεβάτι κι αυτός πηγαίνει στην κάτω μεριά, πιάνεται από το ξύλο και πετάει την πιπίλα στο πάτωμα, εγώ του την ξαναβάζω στο κρεβάτι, αυτός την αξανπαίρνει τη μασουλάει λίγο και την ξαναπετάει κι εγώ του την ξαναδίνω και στο μεταξύ σιδερώνω, εννοείται βέβαια ότι του μιλάω και του γελάω όλη τη ώρα!!

Επιτέλους μας πέρασε και το συνάχι, άντε να δούμε πόσο θα κρατήσει αυτή τη φορά χωρίς μυξούλες...

Ευχαριστώ για τα περαστικά σας!

konmar καλή προσαρμογή εύχομαι και γρήγορη, είναι λίγο ζόρι να πας κάπου μόνη με το μωρό, δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσει αν θα το πάρει καλά ή όχι δηλ.καλά πλυντήρια τώρα!!!για τη σύριγγα που λες, απλά το μυρίζει από μακριά και κλείνει ερμητικά τα χείλια της, χαμός γίνεται για να πάρει την αντιβίωση.

anta πολύ ευχάριστο που είναι καλά ο μικρός, μέρες είχε μπουκωμένος έτσι?μπράβο..και είπαμε όχι όξω μέχρι την άνοιξη...:lol: (βάλε και εμάς σε αυτό)!

gio μου σε ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση, ελπίζω να μην έχουμε στον Παναγιώτη τώρα συνέχεια.

Πεζουλα θα σε τηλ. αύριο, πριν λίγο είδα την κλήση, το είχα αθόρυβο.Τί λέει?Τρώει ο μικρός ή ακόμη?

η μικρή δεν κοιμάται ακόμη, χτυπάει με τα χεράκια της το κεφαλάκι..:-(

yaeNp3.png

Που ειστε καλέ όλες???? Μα καμιά να με υποδεχτεί??? κλαψ....

Anta λες να έφταιγε το παρκοκρέβατο? Κι εγω το σκέφτηκα αλλά δεν το πίστεψα 100τις100... Παντως το βράδυ ήπιε το γαλα της, την νανούρισα λιγακι στα χέρια και την έβαλα στην κούνια χωρις να την έχει πάρει καλά ο ύπνος . Εφυγα απο το δωμάτιο και περίμενα να ακούσω το κλάμα της, όντως το άκουσα μετά απο 2 λεπτά, σηκώνομαι να πάω να την δω αλλά κοντοστάθηκα λιγάκι να δω αν θα σταματήσει απο μόνη της, ε αυτό ήταν! δεν ξανακούστηκε κοιμάται σαν πουλάκι. Δοξα τον Θεο πάει κι αυτό.

Neamanoulitsa κανα νέο απ το Χριστινάκι??? Παει καθόλου καλύτερα ? τι αντιβίωση της δίνεις? Εχεις τον πόνο σου εχεις κ μενα που σε ζαλίζω... Ευχομαι όλα να έιναι καλύτερα απο άυριο το πρωι, το ματιάσαμε το κοριτσακι φτου φτου καρδουλινα μου...

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

η μικρή δεν κοιμάται ακόμη, χτυπάει με τα χεράκια της το κεφαλάκι..:-(

Ψυχή μου.... αχ βρε neamanoula κ μονο με την εικόνα συγκινηθηκα...

Αντε ψυχουλινακι αύριο θα εισαι καλύτερα κ θα σε κυνηγαει η μανούλα στα πατώματα πάλι. Περαστικούλια σου.

nI9Sp3.png

urDwp2.png

περαστικα χριστινακι .....!πολυ στενοχωρεθηκα γμτ.....τοσο μικρουλακι κ να εχει κ αιμα στο αυτακι......αχ θε μου....ποσο θα ποναει η γλυκουλα....νεαμανουλα αμα ησουν κοντα θα σου εδινα σε σταγονομετρο λιγο γαλα να της βαλεις, ειναι σουπερ για ωτιτιδες...πλακα πλακα, αν εχεις καμια φιλη που θηλαζει και δεν σου φαινεται 'καπως' θα σου προτεινα να το δοκιμασεις, σιγουρα θα την ανακουφισει. οταν ειχε η ερατω τις γνωστες -πλεον, γιατι ολο αυτο λεω:rolleyes:- μυξες στο σαραντισμα μας πανω, της εβαζα στη μυτουλα γαλα εναλλαξ με ορο..

αντε χριστινακι γινε γρηγορα καλα!!:)

Βρε neamnaoulitsa μου αμαν το παιδι το ταραξε η παλιοωτιτιδα..ποιος ξερει τι πονο τραβαει..:-( Που θα παει θα το περασει και αυτο... περαστικα σας και παλι γρηγορα και αγυριστα φυσικα. Το καταλαβα οτι δεν ειδες την κληση μου..εγω απλα πηρα να δω τι μου κανετε, με ειχε παρει και η Αντα προηγουμενως μηπως εχω κανα νεο την ωρα που ετοιμαζομουν να σε παρω. Μην αγχωνεσαι, εχεις το αρρωστουλι εσυ.Αντα μου δεν τη βρηκα οπως βλεπεις τη φιλεναδιτσα μας γι αυτο και δεν σε πηρα. Παντως ζορι και με τα φαρμακα, δυσκολα τα πινουν τα μωρα..κανει να τη βαλεις στο γαλα την αντιβιωση να την πιει ετσι ή οχι??? Γιατι το ντεπον εγω ετσι το δινω..:confused:

Konmar καλως ηρθες στην παρουλα μας και παλι, προφανως δεν τα διαβασες αλλα και εμενα ο Νικολας τα ιδια μου εκανε στα πεθερικα μου, για 5 νυχτες δεν κοιμηθηκαμε καθολου, ανα 20λεπτο εκλαιγε και παλι απο την αρχη. Φρικη περασα, κουραστηκα τρομερα, ξενυχτησμενη μονιμως και το παιδι μεσα στην αυπνια επισης. Με το που γυρισαμε σπιτι μας κοιμηθηκε απο την πρωτη νυχτα, οποτε μαλλον ξεβολευονται και αυτα και δεν ξερουν τι τους φταιει..:rolleyes: Οσο για το φαγητο, 5 μερες που ημασταν εκει δεν ετρωγε τιποτα παρα μονο την απογευματινη κρεμα, τα υπολοιπα γευματα τα εβγαζε με γαλα. neamanoula μου που ρωτησες, αυτες τις ημερες τρωμε κανονικα, κρεατακι με τραχανα, οσπρια που τρελαινεται:confused::confused::confused: (εγω σεν τρελαινομαι ιδιαιτερα) και μια απο τα ιδια, το αυγο του το εδωσα τελικα, με κοροιδεματα δηλαδη και αυριο θα του δωσω παλι.

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Καλησπέρα κοπέλες :)

Neamanoula περαστικά στο Χριστινάκι μας!! Το καημένακι!! Μικρή είχα συνέχεια ωτίτιδες φοβερές και είναι χάλια :( Στο τέλος έβγαλα και γω από το αυτί αίμα.. Ήταν και η τελευταία ωτίτιδα που πέρασα!! Μακάρι να μην ξαναπάθετε και σεις. Υπάρχει στα mothercare πιπίλα που βάζεις μεσα το φάρμακο και τη δίνεις. Για δοκίμασε! Ίσως και όταν κοιμάται να κ'ανει να την πιπιλίζει.. Κουράγιο για το ξενύχτι σου εύχομαι.. Υπομονή.. οι μαμάδες θα τα περάσουμε πολλές φορές αυτά! Θυμάσε την μεγάλη μου πριν ένα μήνα έκανε 39,6.. Στη μπανιέρα αν δεις οτι δεν πέφτει με χλιαρό προς το κρύο νεράκι και κατεβαίνει αμέσως 1 βαθμό..

ΔΕν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα νέα σας..

Κορίτσια αύριο πάω για νέο laptop γιατί δεν μπορώ να συνδεθώ σχεδόν καθόλου πια!!! :mad: Θα τα λέμε περισσότερο.. φιλάκια σε όλες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...