Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα τσουπρίτσες!Τί μου κάνετε?Εμείς καλά αν και το βράδυ πάλι από τις 1.00 μέχρι τις 2.30 ξυπνούσε με κλάμα παραπόνου και κοιμόταν μόνο στην αγκαλιά μου!Αχ το παιδάκι μου, κάτι το ενοχλεί και δεν ξέρω τί!Αφού κάθε βράδυ δοκιμάζω τα πάντα, μήπως κρυώνει, μήπως ζεσταίνεται, πεινάει,διψάει κτλ.κτλ.τελικά το πήρα απόφαση οτι την ενοχλούν τα δόντια, αλλά στην αγκαλιά μου δεν την ενοχλούν??ιδού το ερώτημα..αχχχ αυτή η αθάνατη αγκαλιά της μάνας που όλα τα γιατρεύει.....:tongue:

ΠΕΖΟΥΛΑείδες βρε?όλο εκπλήξεις είμαι η ατιμούλα, και πού να με γνωρίσεις και καλύτερα!!!!!:tongue:(είδες, σου βάζω και τη φατσιούλα που σου αρέσει).Παρεπιπτόντως ο Φέρμπι με τρόμαξε, τον είδα έτσι ξαφνικά και τόσο ακίνητο που τρόμαξα..κορίτσια κύριος ο φέρμπι, ούτε φωνή το πουλάκι μου, (ή μάλλον το σκυλάκι μου!!) η "μαμά" του τον είχε ανεβάσει πάνω στο γραφείο (μα πάνω στο γραφείο??σε κανενα καναπέ να είναι και πιο αναπαυτικά?)και ούτε ρούπι δεν έκανε, περίμενε να τον κατεβάσει...χεχε...

vallou είμαστε πολλές οι ξενύχτησες σε αυτ'ο το φόρουμ...(δυστυχώς)Επίσης αφού η μικρή είναι μινιον γιατί την λες στην υπογραφή φουσκίτσα?Απορία..Μοι'άζει στα μουτράκια πολύ με τη δικιά μου πάντως. Μούτρα βρε!!!!!!!!!!!

gio μου κοπέλα μου γιατί μου αγχώνεσαι..όλα θα τα κάνει ο Παναγιώτης (το είπες και μόνη σου, είναι δυνατόν να μην φάει, σηκωθεί κτλ.κτλ.?) απλά γουστάρει την αγκαλιά της μανούλας του και σου λέει, ας το τρενάρω όσο μπορώ. Μια μέρα θα στα κάνει όλα τόσο απότομα που θα ψάχνεσαι... :wink:

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα μανούλες και χρόνια πολλά σε όσες είχαν αγαπημένα πρόσωπα που γιόρταζαν!!

Άντε επιτέλους, πότε θα μαζευτούμε για καφεδάκι οι Θεσσαλονικιές (έγινα κι εγώ Θεσσαλονικιά, ούτε που το φανταζόμουν λίγα χρόνια πριν που ζούσα στην Άρτα...);

Τα νέα μας, παλεύουμε ακόμα με το συνάχι, μου βγήκε ευαίσθητος ο μικρός στο κλίμα της Β.Ελλάδας και μου φαίνεται ότι έτσι θα βγάλουμε το χειμώνα, εκτός κι αν τον κρατήσω κλεισμένο μέσα μέχρι να έρθει η άνοιξη, μα γίνεται αυτό;

Κατά τα άλλα όλα καλά, και μάλιστα χθες σιδέρωσα με παρέα το μωρό μου, τον είχα στο κρεβάτι μας κι έπαιζε με την πιπίλα, την πετούσε στο πάτωμα κι εγώ του την ξαναέδινα, κι αυτός γελούσε και στο μεταξύ σιδέρωσα ένα πλυντήριο ρούχα!

gio ξέχασα να σου πω, τη φώτο που μου έστειλες, πολύ γλύκας ο Παναγιωτίνος, τρόμαξα να τον αναγνωρίσω..πώς μεγαλώνουν έτσι..αντράκι σωστό...ψυχούλα μου

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑ;;;;;;;;;;;;;;στη νεαμανουλα φωτο και σε εμας οχι;;;;αααααα !!μα τι πραγματα ειναι αυτα;;:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Αντα η υγρασια της Θεσ/νικης δεν παλευεται!!αλλα και στην Αρτα δεν πατε πισω, (ειναι η μαμα μου απο εκει κοντα) εγω τουλαχιστον δεν βρισκω διαφορα!

βρε βγαλτον καθε μερα εξω, ντυστον καλα κ φυγατε!!αρκει να ειναι απυρετος εννοειται!θελουν να αλλαζουν παραστασεις , αν η ερατω μεινει εστω κ μια μερα μεσα χωρις να εχουμε επισκεψεις, γινεται της τρελης!!βαριεται απιστευτα!!

σημερα ηρθαν φιλοι και μαγειρεψαμε , ολη μερα τρωγαμε δλδ μετα ηπιαμε τσαι, φαγαμε γλυκο κτλ κτλ!!:D πολυ ωραια περασαμε!! η ερατω δεν κοιμηθηκε καθολου αν κ νυσταζε , ηθελε παρεα!!εννοειται δεν σταματησε στιγμη, ακομα κ οταν την πηρα μεσα να θηλασει και να χαλαρωσει κατεβαινε απο την αγκαλια για να παει μεσα στα παιδια!!!!απιστευτη!!:lol: το καλο ηταν οτι μολις εφυγαν εφαγε την κρεμα της, πηγα να την κανω μπανακι, αλλα ειχε τοση γκρινια και τοση νυστα που την πηρα μεσα και σε 10' ειχε ξεραθει!!!:rolleyes: τι καλα!!!!:tongue:

Διαφημίσεις

Αχ αυτο το παιδακι μου για πουθενα δεν ειναι...:rolleyes: Χθες και σημερα που πηγαμε επισκεψη αλλα και προχθες που ειχαμε εμεις επισκεψεις τον πιανει μια υπερενταση μετα που μια ωρα κλαιει πριν τον υπνο..:-( Μια ωρα εχουμε και εμεις να χαλαρωσουμε απο την κουραση ολης της ημερας και την περναμε με βολτες στο καροτσι πανω κατω και ακαταπαυστο κλαμα δυστυχως. Αν ομως βγουμε εξω π.χ. βολτα με το καροτσι κ.λ.π. δεν τον πειραζει ισα ισα που χαλαρωνει, επομενως μαλλον τον ενοχλει η πολυκοσμια...λεω εγω τωρα???:confused:

Τελος παντων..Αντα εννοειται πως το μωρο θελει τις βολτες του και εμεις σαν την Ερατω ειμαστε βαριομαστε μεσα στο σπιτι ολη την ημερα,θελουμε να αλλαζουμε παραστασεις και ας μας βγαινουν ξυνες πολλες φορες οπως σημερα:rolleyes: Για καφεδακι εγω λεω να το κανονισουμε την αλλη βδομαδα να βρεθουμε υστερα απο τοσο καιρο , να τα πουμε κ.λ.π. Τι λετε???

neamanoula ειδες??? Κυριος ο Φερμπακης μου, ακριβως για να μη σε τρομαξει τον ειχα πανω στο γραφειο για να μην ερθει στα ποδια σου και ενδεχομενως σε ενοχλησει. Δεν τα θελουν ολοι τα σκυλακια, αν και εγω και καθαρο τον εχω και υγιη πανω απο ολα!;)

gio κακουργα..στειλε και σε μας καμια φωτογραφια του Παναγιωτη..εστω να τον δουμε απο φωτογραφια!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Η Χριστίνα χορεύει με τον μπαμπά της, μόνο αυτό σας λέω...μα τέτοια ώρα?Φύγαμε για κανά κλαμπάκι μην μένουμε και μέσα..διάθεση για ύπνο μηδέν και έχει να κοιμηθεί από τις 3.00 το μεσημέρι...θα ξυπνήσει μετά κατά τις 4 το πρωί και μετά κατά τις 8.00 αφού θα έχει χορτάσει από τόσες πολλές ώρες ύπνου βρε παιδί μου!Θα πιαστεί!Αχ...τα μαύρα μας τα χάλια...και να πεις δεν κινείται, δεν κουράζεται?μπουαχαχα ας γελάσω....

gio σε έκαψα με τη φωτο έ?πλάκα κάνω...βρε daf εμείς έχουμε προιστορία με τις φωτο, από πιο παλιά..έλα πες την Ερατώ μην παρεξηγηθεί!!!:tongue:

ΠΕΖΟΥΛΑ τα σκυλάκια τα λατρεύω αλλά και γενικώς όλα τα ζώα.Απλά φοβάμαι με σκυλιά ξένα γιατί δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσουν.Παλιά στο σπίτι μιας φιλης (η οποία επέμενε ότι είναι πολύ καλό σκυλακι και να το χαιδέψω κτλ.κτλ.) εκεί που καθόμουν στον καναπέ ήρθε και με άρπαξε στον αστράγαλο και δεν με άφηνε..άστα..αλλά ο φερμάκος κύριος, μπ΄ραβο τους έδωσες σωστή ανατροφή!:tongue:και μπράβο που το σπίτι σου πεντακάθαρο ούτε τρίχες ούτε τίποτα, άρε νοικοκύρά που έχουμε!!!!!!!!!

yaeNp3.png

Εδω ειμαστε φιλεναδα μου!!! Μολις γυρισαμε απο τη μανουλα...θα μπω το βραδακι με την ησυχια μου γιατι ο Νικολας δεν με αφηνει δευτερολεπτο ησυχη!!!:cool:

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑ;;;;;;;;;;;;;;στη νεαμανουλα φωτο και σε εμας οχι;;;;αααααα !!μα τι πραγματα ειναι αυτα;;:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ax συμπεθερούλα μου, η neamanoula έχει προιστορία και έχει λάβει πολλές φωτο!!!Αφου σας είπα ότι δεν θέλω να στειλω φωτο μέσω πμ, στείλτε μου τα email σας!!!!ΠΕΖΗ σου στέλνω την φωτο!!!

Για τον καφέ θα δούμε κατα πεμπτη!!!

Κατά τα άλλα όλα καλά, και μάλιστα χθες σιδέρωσα με παρέα το μωρό μου, τον είχα στο κρεβάτι μας κι έπαιζε με την πιπίλα, την πετούσε στο πάτωμα κι εγώ του την ξαναέδινα, κι αυτός γελούσε και στο μεταξύ σιδέρωσα ένα πλυντήριο ρούχα!

Πως το καταφερες αυτό βρε θηρίο???Εγω για να σιδερώσω, καταστρώνω ολόκληρο σχέδιο, διότι ο Παναγιώτης φοβάται τον θόρυβο απο το σίδερο-τον ατμό...:lol::lol::lol:.Κλάμα να δείτε!!!!Και με το μιξεράκί έχουμε θέμα αλλά την παλέυουμε!!!!Ποτέ δεν κατάλαβα πως κάποιοι κοιμήζουν μωρα με την ηλεκτρική σκούπα ή τον αποροφητήρα!!!Ας μου το εξηγήσει κάποιος!!!!

Η Χριστίνα χορεύει με τον μπαμπά της, μόνο αυτό σας λέω...μα τέτοια ώρα?Φύγαμε για κανά κλαμπάκι μην μένουμε και μέσα..διάθεση για ύπνο μηδέν και έχει να κοιμηθεί από τις 3.00 το μεσημέρι...θα ξυπνήσει μετά κατά τις 4 το πρωί και μετά κατά τις 8.00 αφού θα έχει χορτάσει από τόσες πολλές ώρες ύπνου βρε παιδί μου!Θα πιαστεί!Αχ...τα μαύρα μας τα χάλια...και να πεις δεν κινείται, δεν κουράζεται?μπουαχαχα ας γελάσω....

Εεεεε δεν πατε καθόλου καλά φιλενάδα!!!Απο το κακό στο χειρότερο!!!!Χαρα στο κουράγιο σας!!!!:confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

Καλά δεν σας είπα το ποιό κουφο!!!!Γυρνάει όλη την ώρα μπρούμυτα!!!!Του πήρε 6 μήνες να το μάθει άλλα...:tongue::tongue::tongue: και το άλλο το καλύτερο εδω και λίγες μέρες ο Παναγιώτης θελει να στέκεται όρθιος χωρίς όμως να μπορεί να "καλοσταθει".Κρατιεται απο τον καναπε και ...ακουσον, άκουσον το σκατό το έκανε κανα 2-3 φορές...αφήνει και τα χέρια του:confused::confused::confused::?::?::?:!!!!Εξηγήστε μου πως γίνεται να μην στέκεται αλλα να θέλει να αφήνει τα χέρια του γιατί θα τρελλαθώ εντελώς με το παιδί μου!!!!Να περιμένω να σηκωθεί και απο μόνος του σε λίγο καιρό ή κατι άλλο???Για πειτε εσεις που τα έχετε ήδη καταφέρει-όλες δηλαδη!!!!

αχχχ το χα ξεχασει αυτο βρε gio θα στο στειλω παρααυτα!!!

να περιμενεις να σηκωθει μονος του, σιγουρα θα το κανει συντομα! να σου πω, αν του δωσεις χερακια στηριζεται απο μονος του πανω τους;;;;η ερατω σηκωνοταν αν ακουμπουσε στα χερια μας για καμποσο καιρο πριν αρχισει να σηκωνεται εντελως μονη της, ηθελε κατι σαν επιβεβαιωση να το πω; για δες μηπως σου κανει το ιδιο κ ο δικος σου...το πιο τρανταχτο ηταν οτι εβαζα τα χερια μου πανω στον καναπε κ εκεινη τα ακουμπουσε και σηκωνοταν!δεν επιανε υφασμα δλδ!!!:lol:

ασε που αφου αφηνει τα χερια σημαινει οτι ειναι ετοιμος να στηριχτει μονος του!

Μα τι παιδια εχουμε βγαλει τελος παντων!!!! Παναγιωτακη εισαι κουκλι τσαχπινικο!!!!

Οσο για τα καμωματα των παιδιων..εννοειται πως θα αρχισει τωρα να κανει τις λεγομενες μαγκιες και ποιος τον πιανει μετα!!! Εμενα εκανε χθες το εξης για πρωτη φορα...μεταπηδησε απο το υποποδιο στον καναπε περιπου αποσταση μισου μετρου, απλωνοντας το χερακι του στον καναπε και κανοντας χοροπηδηχτα δυο βηματακια-αρες! Πολυ φαση μιλαμε, φοβητσιαρης, φοβηθηκε μην πεσει!!

η ερατω σηκωνοταν αν ακουμπουσε στα χερια μας για καμποσο καιρο πριν αρχισει να σηκωνεται εντελως μονη της, ηθελε κατι σαν επιβεβαιωση να το πω; για δες μηπως σου κανει το ιδιο κ ο δικος σου...το πιο τρανταχτο ηταν οτι εβαζα τα χερια μου πανω στον καναπε κ εκεινη τα ακουμπουσε και σηκωνοταν!δεν επιανε υφασμα δλδ!!!:lol:

ασε που αφου αφηνει τα χερια σημαινει οτι ειναι ετοιμος να στηριχτει μονος του!

Μπάαααα!!!!Για την ώρα προσπαθεί λίγο απο μόνος του να σηκωθεί αλλα δεν τα καταφέρνει.Σαν να μην έχει δύναμη να σηκώσει καλά το κορμί του!!!!Τι να πω, τον τελευταίο μήνα όλα ήρθαν τούμπα οπότε ας κάνω και λίγη υπομονή ακόμη, τι αλλο να κάνει α΄λλωστε το καημένο!!!

Παρεπιπτόντως ανήκουμε στο 70% των παιδίών ,διότι ο μικρός απο το πρωι έχει δέκατα!!!!Αιντε να δουμε τι θα κάνει την νύχτα ο καημενούλης μου!!!!Πάντως στο τηλέφωνο τσίριζε οπότε πιστέυω να το ξέπεράσουμε ελεφρά και αυτο!!!!

Επίσης ενημερωτικά και το Χριστινάκι έχει πυρετο απο χθές τα ξημερώματα!!!!neamanoula κουραγιο φιλεναδίτσα και σύντομα γερές και δυνατές!!!!Ετσι 'όπως τσίριζε και η Χριστίνα στο τηλέφωνο, γρήγορα και αυτή θα το ξεπεράσει!!!!:lol::lol::wink:

Tα έχω δει όλα, 3 μέρες άυπνη, το μωρό έκανε χτες βράδυ πυρετό 38.2 και σήμερα 39.8!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Πήγαμε στη γιατρό και είναι ωτίτιδα στο αριστερό αφτί και πονάει.Αντιβίωση για 8 μέρες και αντιπυρετικά κάθε 6 ωρες.Θεε μου!Το παιδί στο 40 πυρετό απλά έκαιγε, δεν μπορούσα ούτε καν να την ακουμπήσω, ζεματούσε!Τώρα είναι καλύτερα αλλά φοβάμαι για το βράδυ...Αχχ...τί περνάνε τα καυμένα!Σόρυ για το ψυχοπλάκωμα αλλά αυτά είναι τα νέα μας!:-(:sad::-(:sad::-(

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...