Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Neamanoula να χαίρεσαι τον ανδρούλη σου, να είναι πάντα γερός και ευτυχισμένος:D

Κι εσείς Daf και Vallou να χαίρεστε τα μπεμπόνια σας, άντε άντε πλησιάζει το πρώτο μας κεράκι!!

KIN6p2.png

Σε ποια έκσταση πάνω,σε χορό μαγικό μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε..........

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλε που πηγατε ολες; κ αλλο νεο σημερα, αυτος ο μηνας ηταν γουαααουουου!!!: σταθηκε μονη της!!!! σηκωθηκε στον καναπε, γυρισε να με κοιταξει, αφησε χερακια κ γυρισε κανονικα και κρατησε ισορροπια χωρις να ακουμπαει πουθενα!!:D:D:D:D ειμαι μια κουκουβαγιααααα!!!!:D:D:D:D:D:D

Εδω ειμαστε daf μου απλα καθυστερουμε τωρα να μας παρει ο υπνος, αρα και η μαμα αργει να καθησει λιγακι στο pc της να δει κανα νεο κ.λ.π.!

Αντε βρε Ερατω ηταν να μην παρεις μπρος και ανησυχουσε η μανουλα σου μηπως και δεν...εμ τι νομιζες κυρια μου, ξεκουραστη θα σε βρει ο νεος χρονος??? Για να τρεχουμε λιγακι γιατι πολυ καλομαθατε!!! Μονο εγω και η neamanoula ημασταν συνεχεια στο τρεξιμο!!:tongue:

Κωνσταντια μου συμφωνω με οσα γραφεις απλα με το βραδυνο υπνο ολοι μαζι δεν απολαμβανω και τοσο τον υπνο μου και φανταζομαι οτι μεθαυριο που θα ξεκινησω δουλεια θα θελω να ξεκουραζομαι καλα το βραδυ και οχι να στριμωχνομαι σε γωνιες και κομοδινα:tongue:!!! Μου αρεσει δε λεω να αισθανομαι το παιδακι μου κοντα μου αλλα θελω να κανω και καμια αγκαλιτσα με τον αντρουλη μου που μου εχουν λειψει τοσο πολυ!!!:tongue: Ξερω ζευγαρια φιλων που εχουν να κοιμηθουν μαζι χρονια καθως οταν μεγαλωσαν τα παιδακια τους διωχναν ειτε τον μπαμπα συνηθως ή και τη μαμα απο το κρεβατι , γι αυτο λεω οτι μπορει να εξελιχθει σε κακια συνηθεια και δεν το θελω καθολου αυτο..:rolleyes:

Gio μου χιλια συγνωμη που δεν μπορεσα να σου μιλησω στο τηλεφωνο, μολις ειχαν μπει στο σπιτι μας οι επισκεψεις μας και δεν μπορουσα να αντισταθω σε μια ζεστη αγκαλιτσα ενος μωρου και μαλιστα κοριτσιου...;) χρωσταω τηλεφωνημα!!!:lol:

Φιλακια σε ολες!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Dafaki να χαιρόμαστε τις 10μηνες πλέον δεσποινίδες μας!!! Μπραβο, ωραίο δωράκι σου έκανε σήμερα η Ερατώ... Τρέχουμε τώρα :lol::lol:!!!

Χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν!!

Αχ.. πλάκα έχει πως περιγράφετε το βραδυνό σας ύπνο!! Και εγώ αν και θέλω την άνεση μου δεν μπορώ να την αποφύγω τη συντροφιά της μικρής μου το βράδυ.. βέβαια το πρωί σηκώνομαι σαν ξύλο από το πιάσιμο!!

Νeamanoula αυτό που περιγράφεις με το κομοδίνο το έχει κάνει σκετς ο Λαζόπουλος στο θέατρο... Η τέχνη περιγράφει τη ζωή..:lol:

Καλημέρα!!!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες σας κι εσείς να χαίρεστε τις οικογένειες σας.Η αλήθεια είναι πώς αυτές τις ημέρες γνωρίζει η μισή οικογένεια μου, κόρη, σύζυγος, μπαμπάς, πεθερός, κουμπάρος χαμός γίνετε!!!

daf τώρα να σε δω!!!:tongue:

vallou αν ο Λαζόπουλος έβαζε μία κάμερα στο σπίτι μου θα είχε πολύ υλικό για το θέατρο!!!Μιλάμε ζούμε καταστάσεις με πολύ γέλιο, η μικρή μας έχει βάλει στη θέση μας.

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κορίτσάρες!!!

Συμπεθέρα τέλεια!!!Αρχίσατε και εσείς το τρέξιμο εεε???Μόνο εμείς μείναμε χαλαροί και άνετοι για την ώρα!!!!Να δούμε πότε θα παρουμε μπρός!!!!:lol::lol:

neamanoula πώς περάσατε?Όλα καλα με την μικρή?

Καλημέρα κοριτσάρες!!!

Βρε Ερατώ, για πού το βαλες θα μας πεις???? ΕΕΕ???? Τι πλάκα αυτό το παιδί!

Daf μου, ξέχασα να πω ότι το μήλο δεν το δίνω μπαστουνάκι, είναι ακόμα επικίνδυνο, το τρίβω στον τρίφτη και το δίνω με το κουτάλι. Επίσης, για να μην γίνετε κ...λος είναι πολύ αποτελεσματικές αυτές οι ποδίτσες που έχουν στα mothercare που είναι μακριές με χεράκια, από κάτω έχουν πλαστικό στο σώμα, και από πάνω είναι υφασμάτινες (η όλο πλαστικό δεν μας βόλεψε καθόλου γιατί είναι κάπως άκαμπτη) και από πάνω της φοράς μια σαλιάρα πλαστική που έχει αυτό που γυρίζει ώστε ό,τι της πέφτει θα μένει εκεί. Με αυτά τα δύο είναι πολυ΄εύκολα τα πράγματα! Ο δικός μου μετά απο λίγες μέρες άρχισε να μαζεύει ό,τιο πέφτει στη σαλιάρα και να τρώει κι απο κει το τέρας!!

Κορίτσια γιαούρτι έχετε αρχίσει? Εμάς μας είχε πει κατσικίσιο από το 10 μηνο, μήπως καμιά έχει δώσει να μου πει?

Και το νέο μου το... κακό... Πονάει το στήθος μου εδώ και κάποιο καιρό με το θήλαστρο και πλέον αποφάσισα να κάνω απογαλακτισμό. Πάει κι αυτό λοιπόν, περίεργο μου φαίνεται και για άλλη μια φορά βρέθηκα να έχω ενοχές, αλλά ευτυχώς πλέον το έβγαλα γρήγορα από το μυαλό μου γιατί έχω καταντήσει γραφική με το θέμα του θηλασμού.

H9ROp3.png

KZr6p3.png

καλε που πηγατε ολες; κ αλλο νεο σημερα, αυτος ο μηνας ηταν γουαααουουου!!!: σταθηκε μονη της!!!! σηκωθηκε στον καναπε, γυρισε να με κοιταξει, αφησε χερακια κ γυρισε κανονικα και κρατησε ισορροπια χωρις να ακουμπαει πουθενα!!:D:D:D:D ειμαι μια κουκουβαγιααααα!!!!:D:D:D:D:D:D

Ήταν να μην πάρει φόρα η Ερατούλα!!! Αν μπεις αύριο και μας πεις ότι έκανε κατοστάρι δεν θα εκπλαγώ καθόλου:lol::lol:Καλή συνέχεια!!!

Κωνσταντια μου συμφωνω με οσα γραφεις απλα με το βραδυνο υπνο ολοι μαζι δεν απολαμβανω και τοσο τον υπνο μου και φανταζομαι οτι μεθαυριο που θα ξεκινησω δουλεια θα θελω να ξεκουραζομαι καλα το βραδυ και οχι να στριμωχνομαι σε γωνιες και κομοδινα:tongue:!!! Μου αρεσει δε λεω να αισθανομαι το παιδακι μου κοντα μου αλλα θελω να κανω και καμια αγκαλιτσα με τον αντρουλη μου που μου εχουν λειψει τοσο πολυ!!!:tongue: Ξερω ζευγαρια φιλων που εχουν να κοιμηθουν μαζι χρονια καθως οταν μεγαλωσαν τα παιδακια τους διωχναν ειτε τον μπαμπα συνηθως ή και τη μαμα απο το κρεβατι , γι αυτο λεω οτι μπορει να εξελιχθει σε κακια συνηθεια και δεν το θελω καθολου αυτο..:rolleyes:

Έχω να σου προτείνω μια λύση στο θέμα της αγκαλίτσας με τον ανδρούλη σου. Υπάρχουν αυτά τα κάγκελα που μπαίνουν έξτρα στα κρεβάτια για να μην πέφτουν τα παιδάκια (γύρω στα 20ευρώ έχουν) Το βάζεις στη μια μεριά του κρεβατιού κι εσύ ώντας στη μέση αγκαλιάζεις όποιο αντράκι της ζωής σου προτιμάς:D:D

Κατερίν@ καλή συνέχεια με τον αποθηλασμό.Να μην έχεις καθόλου τύψεις, γιατί το να αντλείς γάλα με το θήλαστρο είναι μια πολύ δύσκολη υπόθεση και μπράβο σου που τα κατάφερες ώς εδώ!!!

KIN6p2.png

Σε ποια έκσταση πάνω,σε χορό μαγικό μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε..........

Καλημερα!!!

Κωνσταντια μου βλεπω απο φαντασια εχεις πολυ!! Ολα τα εχεις σκεφτει..δεν ξερω προς το παρον λεω να τον βαλουμε επιτελους στο δωματιο του (και πολυ αργησαμε νομιζω), αυτο το Σαββατοκυριακο το σκεφτομαι, μιας που το κρεβατακι μας δεν χωραει απο την πορτα και θελει να το διαλυσουμε, οποτε σιγα σιαγα να συνηθιζει στο δικο του χωρο! Πάντως εχει δυο νυχτες τωρα που δεν ξυπνησε καθολου το βραδυ, παρα μονο το πρωι γυρω στις 7 που του εδωσα το γαλατακι και μετα παλι υπνο μεχρι τις 10 και κατι. Ισως αυτο να οφειλεται στο γεγονος οτι κατι κουτσοτρωει αυτες τις δυο μερες και ισως χορταινει το πουλακι μου και δεν πειναει μεσα στα ξημερωματα! Φτου μη μας ματιασω ομως γιατι και αλλες φορες τα ειπα και τιποτα δεν εγινε...:rolleyes:

Κατερινακι εγω 40 μερες εβγαζα με το θηλαστρο και αισθανθηκα να βαριεμαι , οχι να νιωθεις τυψεις και εσυ με τοσους μηνες τετοιας διαδικασιας..προς Θεου!! Μπραβο σου και παλι!!!

gio μου θα ερθει και η σειρα σου και ποιος τον πιανει τον Παναγιωτακη μετα!!! Εγω χθες ενα φαι ηθελα να κανω και με τρελανε να πηγαινει απο δω και απο κει , να σηκωνεται, να πεφτει, να χτυπαει κ.λ.π...οποτε ετοιμασου..ερχεται η ωρα σου συντομα!!!!

Διαφημίσεις

gio μου θα ερθει και η σειρα σου και ποιος τον πιανει τον Παναγιωτακη μετα!!! Εγω χθες ενα φαι ηθελα να κανω και με τρελανε να πηγαινει απο δω και απο κει , να σηκωνεται, να πεφτει, να χτυπαει κ.λ.π...οποτε ετοιμασου..ερχεται η ωρα σου συντομα!!!!

Βρε ας σταθεί αυτός στα πόδια του, να αρχίσει να τρέχει και τι στον κόσμο μετα!!!!Ας μείνω και νηστική δεν με νοιάζει μόνο να είναι καλα!!!!

μερσι κοριτσια μου!!:tongue: οντως τρεξιμο, δεν εκανε τιποτα αλλο σημερα...!:rolleyes::tongue::lol:

Συμπεθερα μια χαρα ειναι ο Παναγιωτακης μας, απλα σου λεει, "αφου μπορω να μπουσουλησω, γιατι να περπατησω; κ αφου μπορω να κατσω, γιατι να μπουσουλησω;,

κ αφου με παιρνουν αγκαλια, γιατι να κατσω;;;ιτ ντασντ μεικ σενσ!!!":tongue::lol::lol::lol::lol: ε, μα ειναι ενας πριγκηψ με τα ολα του!!:wink:

Κατερινα εεεεεεπ οχι αλλες τυψεις κοριτσι! τοσους μηνες.... εισαι απλα ηρωιδα, κ εγω καμια δεκαρια μερες χρησιμοποιησα θηλαστρο μονο τη νυχτα και τα ειχα φτυσει. ευγε κυρια μου!:D γιαουρτακι μετα το χρονο θα δωσω κατσικισιο η προβειο, αλλα θα μπορουσα να ειχα δωσει ηδη. απλα με τα γαλακτοκομικα εχω μια απεχθεια γιατι σε αυτα οφειλονται πολλα δεινα της υγειας μας...:rolleyes: παντως το καλυτερο ειναι το κατσικισιο. ευχαριστω κ για τις συμβουλες!

νεαμανουλα να τους χαιρεσαι ολους!!:D

Γεια σας τσουπρίτσες!!!!!!!!!!!

ΠΕΖΗ ο Νικόλας σου είναι γιαβρί σκέτοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!τί καλό παιδάκι!!μαναράκι!Και τί μαγουλάκια είναι αυτά!!!Χάρηκα πολύ που σας είδα σήμερα!:D

τελικά gio θα το Σ/Κ άκυρο?

yaeNp3.png

Γεια σου φιλεναδα μου ξενυχτησα!!!!

Σε ευχαριστω γιατα καλα σου λογια, χαρηκαμε πολυ που σε ειδαμε, μιας και που δεν το περιμεναμε, η πιο ευχαριστη στιγμη της ημερας!! Αντε και την αλλη φορα να βρεθουμε απαρτια με τα μωρα μας!!

Μαλλον για το αλλο Σαββατοκυριακο για καφεδακι..κανονιστε κοριτσια!!!

Εεπ!! κοντεύετε να μου πάρετε τον τίτλο της ξενύχτισσας!! :lol::lol:

ΠΕΖΗ ευτυχώς!! Νόμιζα οτι μόνο εγώ δεν την έχω βγάλει από το δωματιό μου ακόμα!! Βρε μανούλες πειράζει που ακόμα θέλω το μωράκι μου δίπλα μου, να ακούω την ανασούλα του;;; Βέβαια το βραδυνό ξύπνημα και κλαψούρισμα έχει αρχίσει να με κουράζει αλλά... Κι έγώ σήμερα έλεγα στο σύζηγο οτι αυτό το ΣΚ πρέπει να της φτιάξουμε επιτέλους το δωμάτιο και να τη βγάλουμε κλαψ!! Καλά τόση ευαισθησία στο δεύτερο... δεν με αναγνωρίζω!!

Γιαουρτάκι άρχισα να δίνω του εμπορίου πριν από 15 ημέρες περίπου.. σιγά σιγά τα δοκιμάζουμε όλα!! Έφαγε και φέτα ένα κομματάκι και πολύ της άρεσε!! Μπανανούλα και αχλαδάκι μόνο κομμένα αλλά επειδή είνα αδυνατούλα συχνότερα τα αλέθω για να τρώει πιο πολύ...

Φιλάκια σε όλες...:wink:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...