Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 1/1/2025 at 9:54 ΜΜ, anoulious είπε:

Καλησπέρα και καλή Χρονιά!Είμαι παλιό μέλος και έχω παρα πολύ καιρό να μπω..Ίσως αν υπάρχουν παλιές κοπέλες να με θυμούνται ...Διάβασα λίγο την ιστορία σου(δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πεις σε ποιο γιατρό είσαι..),αν θέλεις μπες να δεις λιγο τη δική μου ..Εννοείται να κάνεις ΕΡΑ τεστ και να ψάξεις με δική σου πρωτοβουλια τα παντα(μικροβιωμα,σάκχαρο ,αντίσταση ινσουλίνη κλπ....πριν αποφασίσεις για διπλή δωρεά. Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτο αλλά υπάρχει φως στο τέλος  

καλησπέρα και καλή Χρονιά γλυκια μου @anoulious! χάρηκα πολύ που μου απάντησες! διάβαζα την ιστορία σιυ όπως και ολων των κοριτσιων εδω μεσα και με πηραν τα κλάματα μολις εμαθα ότι κράτησες γερό το αγοράκι σου στην αγκαλιά σου. να είσαι καλά να το χαίρεσαι!!!!

στα δικά μου τώρα,  όλα όσα περιγράφεις τα εχω κανει είναι όλα πολύ καλά δεν εχω κανένα θέμα. και το σπερμα πολύ καλό και όλα! το ΕΡΑ τεστ μου το προτείνει ο γιατρός μου τσ..ριγ..ης γιατι δεν έχει κάτι να μου πει για την αποτυχία εμφυτευσης αλλα χωρίς να το πολυπιστευει κι ο ίδιος. έχω ακούσει και άλλους εξωσωματικους ότι δεν είναι αξιόπιστη εξέταση. όμως δεν καταλαβαίνω κι εγω πως εμιενα έγκυος όταν έκανα φυσικο κυκλο και όχι με δύο τεχνητους. καταλήγω ότι τα ωαρια δεν ήταν καλά.  αν είναι έτσι είναι καθαρά θέμα τύχης ποτε θα μου δώσει καλά ωαρια. προσωπικά δεν βλέπω φως στο τούνελ, μονο τύχη! και δεν είμαι γενικά πολύ τυχερή.... αυτα.....

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

gio τελικά κοιμήθηκε στις 12.30 και 1.00 ξύπνησε (πολύ κοιμηθηκε!!!) μετά ξανακοιμήθηκε 3 παρά και 9 το πρωί ήταν ντούρασελ (ενώ εγώ σερνόμουν)...Πάντως εδώ και 2μέρες έχουμε θέμα με τον ύπνο, ξυπνάει μέσα στα κλάμματα, και νομίζω παιδιά ότι είναι δόντια και μάλιστα τραπεζίτης.Ξυπνάει με κλάμα και δαγκώνει τα πάντα μέσα στον ύπνο της και μάλιστα τα βάζει πίσω πίσω στο στόμα, εκεί που είναι οι τραπεζίτες.Άντε μακάρι να περάσει γρήγορα.Και κοιμάται μόνο με γάλα (ξαναγυρίσαμε στο βραδυνό τάισμα) αλλά την ηρεμεί και έτσι κοιμάται. Πολύ ανήσυχο ύπνο, κάθε 10 λεπτά πετιέται...Το πουλάκι μου, ποναει... :(

Για το εμβόλιο ναι, είναι υποχρεωτικό, εμάς μας το έχουν γραμμένο για 15 μηνών, όχι νωρίτερα όμως.gio μου μην αγχώνεσαι με το βάρος του μικρού, είναι σούπερ, είπαμε ο Παναγιώτης είναι θηριακι!!;)

αντα σου είχα ξαναγράψει για το θέμα του ύπνου.Πλέον κι εμένα κοιμάται σχετικά καλά (σε σχέση με τις αρχές τουλάχιστον) με εξαίρεση αυτές τις μέρες που έχουμς θέμα δοντιών. Εμείς έχουμε βρει άλλα κόλπα για να κοιμάται, ενώ η μέθοδος αυτού του βιβλίου δεν μας έπιασε..εξαλλου κάθε παιδί διαφορετικό είναι, δεν γίνεται μία μέθοδος να πιάνει σε όλα τα μωρά.

katεrina, vallou υπομονή κοριτσάρες μου!Θα μεγαλώσουν που θα πάει?Όπως λέω κι εγώ ..θα μεγαλώσεις, δεν θα μεγαλώσεις Χριστίνα?κάθε 5 λεπτά στο περίπτερο θα σε στέλνω...:lol::lol::lol:Θετική σκέψη και διάθεση, εξάλλου έχουμε τα πιο υπέροχα μωρά του κόσμου!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Neamanoula καταρχήν μεγάλη μου παράληψη που δε σου ευχήθηκα για το Χριστινάκι σου. Ευχομαι σε καμιά 20αριά χρόνια να την καμαρώνουμε σούπερ μόντελ να τσακίζει τις πασαρέλες. Και τότε στις συνεντεύξεις της θα λέει ''Ευχαριστώ τη μανούλα μου που με ατελείωτη ηρεμία με μεγάλωσε και ας ήμουν δύσκολο παιδάκι στον ύπνο'':D:DΠάντως όντως κάθε παιδάκι όπως και κάθε γονιός έχει τη δική του ιδιοσυγκρασία και σίγουρα όλες οι μέθοδοι δεν πιάνουν σε όλα τα παιδάκια και κάθε μανούλα ξέρει το δικό της καλύτερα από κάθε βιβλίο ή επιστήμονα. Αυτή η μέθοδος που αναφέρει το βιβλίο ''Κοιμήσου παιδί μου'' διεθνώς ονομάζεται Η μέθοδος Ferber και έχει πολλούς υποστηρικτές.Προσωπικά μου φαίνεται λίγο βάρβαρη και δε θα μπορούσα να την εφαρμόσω ούτε για μισό λεπτό...αλλά αυτό δεν έχει σημασία.Πάντως αν έχει ενοχλήσεις από τα δοντάκια της γιατί δε χρησιμοποιείς αυτές τις αλοιφούλες που μουδιάζουν για λίγο τα ούλα ή στα πολύ ζόρια λίγο ντεπονάκι?Πραγματικά υποφέρουν τα καημενούλια:-(

Τελικά κανένα παιδάκι δεν είναι τέλειο σε όλα, πώς άλλωστε αφού ούτε εμείς είμαστε, πχ της Πεζής έχει θέμα με το φαγητό, εμένα αρνείται πεισματικά να μπουσουλήσει, νομίζω είναι ο τελευταίος της παρέας. Θέλει όλο να μας κρατάει από τα χεράκια και να περπατάει ή να τρέχει, ανάλογα με τα κέφια. Φαντάζεστε σε τι κατάσταση είναι οι μέσες όλων μας. Επίσης δεν τον ενδιαφέρει να μάθει τίποτα από όλα αυτά που κάνουν τα παιδάκια της ηλικίας του πχ παλαμάκια, κου πε πε, να χαιρετάει....σε σημείο που όταν οι δικοί μου τον συγκρίνουν με τον ξαδερφούλι του με στεναχωρούν. Το μόνο που κάνει το τρυφερό μου το ψαράκι είναι να του λέμε κάνε μου μια αγκαλίτσα και να μας σφίγγει με όση δύναμη έχουν τα χεράκια του;)

Συγνώμη για την πολυλογία μου αλλά είχα ανάγκη να τα πω κάπου που ξέρω ότι θα με καταλάβουν...

KIN6p2.png

Σε ποια έκσταση πάνω,σε χορό μαγικό μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε..........

Αχ βρε μανουλες με τους προβληματισμους σας!!!

Κωνσταντια μου, οντως το καθε παιδακι εχει το δικο του ρυθμο σε ολα τα πραγματα και σιγουρα καποια στιγμη θα τα κανουν ολα στη ζωη τους. Και το χειροτερο ειναι η συγκριση το καθε παιδακι θα βρει το δρομο του με τον καιρο. Γι αυτο και εχω σταματησει να αγχωνομαι με το φαγητο γιατι σκεφτομαι απο μεσα μου οτι καποια στιγμη θα φαει τι θα κανει νυστικος θα μενει????;)

Πάντως neamanoula μου απο καψονια αλλο τιποτε τα πιτσιρικια. Σημερα κοντεψε να μου πεσει απο το καροτσι, καθως ο ¨μαγκας¨ (με την κακη εννοια) ενω προσπαθουσα να τον κοιμησω απο τα νευρα του σηκωνοταν ορθιος και χτυπιοταν ε...καποια στιγμη πηγε να φυγει απο μπροστα με τα μουτρα και στο τσαφ τον επιασα απο το μπλουζακι. Περιττο να σας πω οτι κοντεψα να ¨μεινω¨ με πονεσε η καρδια μου (κυριολεκτικα) και το μονο πραγμα που του ειπα ¨ αν ησουν μεγαλος θα τις ετρωγες τωρα¨ σαν να καταλαβε και αρχισε να κλαιει το χαζουλι αλλα παιδια τα νευρα μου τσαταλια εκεινη την ωρα, να σπασει κανα κεφαλι και να τρεχουμε...:rolleyes:

vallou μου του εδωσα και τραχανα και απο ολα..αρνειται πεισματικα αλλα που θα παει θα του το ανοιξω σιγα σιγα, ηδη σημερα εφαγε το κατιτις αν και με τα χιλια λογακια παλι:rolleyes:

Αυτα..αντε καληνυχτα!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

ααααα τα σαλονικιωτικα μωρα πολυ θηριακια βρε παιδια!να φταιει το κλιμα;:tongue: αχ θα θελα να δω χριστινακι-νικολα στα τεριμπλ τους!!!!!!αυτο σας λεω!!!:lol::lol::lol: οχι δεν θα προλαβαινετε, θα σας πεταν κ κατι ατακες.. παει θα σας αποτελειωνουν!:tongue:

....μεταξυ μας, κοψοχολιαστηκα ηδη απο την περιγραφη σου πεζουλα μου!:? γιατι δεν το δενεις βρε το ατιμο το ζουζουνι;δεν ειχε παει αλλη φορα να σου ξαναπεσει απο καροτσι..ή καρεκλακι φαγητου, τι ηταν; α ρε νικολα....!!!

Κωνσταντια μου κ η ερατω μπουσουλησε πολυ προσφατα, δεν εχει ουτε μηνα, και μαλιστα πολυ απροσμενα!!απλα αποφασισε να μπουσουλησει:shock:, επρεπε να διαβαζες περιγραφη ειχα καραμεινει:lol: !!αυτο το κουπεπε εγω δεν το καταλαβα ποτε τι σημασια εχει παντως!καταρχας ειναι αχρηστο οποτε γιατι να το μαθουν; :wink::mrgreen:

οσο για τις συγκρισεις, παντα γινονται , κ εμεις το κανουμε αυτο αθελα μας, κ εγω το εκανα δλδ αλλα ναι , ειναι βλακεια κ δεν χρειαζεται!το ενα παιδακι κανει αυτο, το αλλο κανει εκεινο, το ενα συμπεριφερεται ετσι το αλλο αλλιως...ε καλα, ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι; ετσι να τους πεις! κ η δικια μας η ξαδερφουλα αν κ μικροτερη ειναι πολυ φευγα απο 6 μπουσουλαει, 6,5 σηκωθηκε μονη της...:shock: (οχι δεν ειναι υπερβολες) αλλααααα η γκρινια γκρινια ολη την ωρα!οποτε μην στενοχωριεσαι , ο ευαγγελος θα περπατησει απ'ο,τι φαινεται απευθειας οπου να'ναι. ασε που εχεις ενα πολυ πολυ γλυκο παιδι βρεεεεεε!!!!:wink: μας λειψατε κιολας, αντε ποτε θα σας ξαναδουμε τωρα...

νεαμανουλα υπομονη μπορω μονο να πω με το χριστινακι, απο αυτα που λες ειναι 99% δοντια,το καημενακι μου!:-( κρυο καθαρισμενο καροτο μου ειχε πει οτι βοηθαει μια ξαδερφη του αντρα μου, αλλα μηπως αφου εχει κ τοσα δοντια κοψει κανενα κομματι...;στο λεω με επιφυλαξη παντως..!

κατερινα σουπερ θα το κανω οπωσδηποτε αυτο που λες, της αρεσει ηδη η μπανανοαβοκαντοκατασταση και η ρυζογκοφρετα...αχ τι κανει τωρα τελευταια το ζουζουνιδιον!βγαζει οοοολη τη γλωσσα εξω αλλα δεν φτυνει τα φαγητα, τα κραταει, και βλεπεις μια τεραστια γλωσσα σε ενα μικροσκοπικο φατσακι με διαφορα πολυχρωμα λιωμενα πανω της:lol::lol::lol::lol::lol: (εγω δεν αηδιαζω, παιδι μου ειναι, ελπιζω να μην αηδιασα εσας:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:)

το αλλο, που τη μαλωνω αν κανει καμια βλακεια (πχ να μαδησει τα αγαπημενα της φυτα...)και χαχανιζει;;;;μα τοσο αστεια ειμαι;;;:rolleyes: και τελος εκει που σε κοιταει κουναει το κεφαλι εντονα προς τα κατω, σαν να κανει "ναι" και οσο γελας, τοσο περισσοτερο το κανει!τι θελει να πει η ποιητρια;;; (παντως ενας αλλος ξαδερφουλης, οταν ηταν 9 μηνων, κουναγε δεξια αριστερα το κεφαλι του οταν χαιροταν κ η μανα του ειχε ανησυχησει μην εχει τιποτα το παιδι!ο,τι να ναι κανουν !!:lol::lol::lol::lol:)

Neamanoula καταρχήν μεγάλη μου παράληψη που δε σου ευχήθηκα για το Χριστινάκι σου. Ευχομαι σε καμιά 20αριά χρόνια να την καμαρώνουμε σούπερ μόντελ να τσακίζει τις πασαρέλες. Και τότε στις συνεντεύξεις της θα λέει ''Ευχαριστώ τη μανούλα μου που με ατελείωτη ηρεμία με μεγάλωσε και ας ήμουν δύσκολο παιδάκι στον ύπνο'':D:DΠάντως όντως κάθε παιδάκι όπως και κάθε γονιός έχει τη δική του ιδιοσυγκρασία και σίγουρα όλες οι μέθοδοι δεν πιάνουν σε όλα τα παιδάκια και κάθε μανούλα ξέρει το δικό της καλύτερα από κάθε βιβλίο ή επιστήμονα. Αυτή η μέθοδος που αναφέρει το βιβλίο ''Κοιμήσου παιδί μου'' διεθνώς ονομάζεται Η μέθοδος Ferber και έχει πολλούς υποστηρικτές.Προσωπικά μου φαίνεται λίγο βάρβαρη και δε θα μπορούσα να την εφαρμόσω ούτε για μισό λεπτό...αλλά αυτό δεν έχει σημασία.Πάντως αν έχει ενοχλήσεις από τα δοντάκια της γιατί δε χρησιμοποιείς αυτές τις αλοιφούλες που μουδιάζουν για λίγο τα ούλα ή στα πολύ ζόρια λίγο ντεπονάκι?Πραγματικά υποφέρουν τα καημενούλια:-(

Τελικά κανένα παιδάκι δεν είναι τέλειο σε όλα, πώς άλλωστε αφού ούτε εμείς είμαστε, πχ της Πεζής έχει θέμα με το φαγητό, εμένα αρνείται πεισματικά να μπουσουλήσει, νομίζω είναι ο τελευταίος της παρέας. Θέλει όλο να μας κρατάει από τα χεράκια και να περπατάει ή να τρέχει, ανάλογα με τα κέφια. Φαντάζεστε σε τι κατάσταση είναι οι μέσες όλων μας. Επίσης δεν τον ενδιαφέρει να μάθει τίποτα από όλα αυτά που κάνουν τα παιδάκια της ηλικίας του πχ παλαμάκια, κου πε πε, να χαιρετάει....σε σημείο που όταν οι δικοί μου τον συγκρίνουν με τον ξαδερφούλι του με στεναχωρούν. Το μόνο που κάνει το τρυφερό μου το ψαράκι είναι να του λέμε κάνε μου μια αγκαλίτσα και να μας σφίγγει με όση δύναμη έχουν τα χεράκια του;)

Συγνώμη για την πολυλογία μου αλλά είχα ανάγκη να τα πω κάπου που ξέρω ότι θα με καταλάβουν...

Σ'ευχαριστώ πολύ Κωνσταντία μου και εσύ να χαίρεσαι τον Ευάγγελο σου!

Καλά το ατελείωτη ηρεμία που γράφεις παίζεται...με πιάνουν κι εμένα ώρες ώρες τα διαόλια μου..και αρχίζω και φωνάζω βέβαια το μετανιώνω αμέσως αλλά και πάλι "κι ο άγιος φοβέρα θέλει".

Τέλος να λες στους δικούς σου κάθε φορά ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι αυτό που κάνει ο γιος σου, η αγκαλιά!Το πιο υπέροχο και το πιο πολύτιμο!Έτσι να τους λες!και να τους περηφανεύεσαι ότι κάνει αυτό το πράγμα!Ακούς εκεί!!Εμείς μάνες κουκουβάγιες δεν είμαστε??:D

ΠΕΖΗ αυτό που προτείνει η daf ωραιο είναι!Να βρεθούν μαζί Χριστίνα και Νικόλας!Ώρε μάνα μου!Ποιά έρχεται για ενίσχυση?Γιατί μόνες μας δεν νομίζω να τα καταφέρουμε!Και σε ποιο σπίτι θα βρεθούν?Προσοχή, πρέπει να είναι υπό κατεδάφιση!:lol::lol::lol:Παρεπιπτόντως χτες έφαγα μπουνιά στο μάτι!Μας έχει σαπίσει στο ξύλο η μικρή,πάνω στο παιχνίδι της, δίνει και καμιά ξανάστροφη έτσι για να βρισκόμαστε σε ησυχία εγώ και ο μπαμπάκας της!:lol:Δεν το καταλαβαίνει, γελάει..της λέμε ότι πονάει αυτό αλλά δεν...επίσης πολύ ξύλο πέφτει όταν κοιμόμαστε και οι 3 στο κρεβάτι, εγω΄και ο σύζυγος σε μία ακρίτσα και η κυρία κοιμάται στη μέση δίνοντας κλωτσιές..ξέρετε τί είναι εκεί που κοιμάσαι σε γλυκό ύπνο ξαφνικά να σε χτυπάει στο μάτι?Πετιέσαι...και στον ύπνο και στον ξύπνιο, ησυχία δεν βρίσκουμε.Επίσης μαλλιά τραβάμε και ότι κολιέ, σκουλαρίκι κτλ.κτλ.όταν φοράω σκουλαρίκια με σπρώχνει το κεφάλι με το ένα χέρι και με το άλλο περιεργάζεται το σκουλαρίκι...Το καλυτερότερο.....:lol::lol::lol::lol:κοιμόμαστε και οι 3 στο κρεβάτι και εγώ ξυπνάω και βλέπω το σύζυγο να κοιμάται του καλού καιρού ..ο καημένος....είχε βάλει το μαξιλάρι του πάνω στο κομοδίνο και κοιμόταν εκεί...το κεφάλι του πάνω στο κομοδίνο κάτω από το λαμπατέρ....:lol::lol::lol::lol:μα να μην έχω μία κάμερα εκείνη την ώρα?????:lol::lol::lol:

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

Dafoula σε ευχαριστώ για τα λόγια συμπαράστασης. Ό,τι και να λένε όλοι οι υπόλοιποι δεν πτοούμε γιατί βλέπω το παιδάκι μου ευτυχισμένο και χαρούμε και αυτό μου φτάνει;) Όσο για Αθήνα μάλλον θα κατέβουμε στις 18 αυτού του μήνα και θα χαρώ πολύ να σας ξαναδούμε, κι εμάς μας λείψατε!!

Neamanoula πολύ γέλασα με τον άνδρα σου, α ρε τι σκαρφίζεται ο άνθρωπος άμα νυστάζει:lol::lol::lol:Κι εμείς κάπως έτσι κοιμόμαστε με τη διαφορά ότι δεν τρώμε ξύλο:D:DΗ κόρη σου είναι μες στην ενέργεια και όταν κοιμάται, τελικά;)

Παρεπιπτόντως, θυμάσαι μια σούπερ συνταγή για κέικ που μας είχες δώσει κάποτε???Συνεχίζει να τρελαίνει....

KIN6p2.png

Σε ποια έκσταση πάνω,σε χορό μαγικό μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε..........

Αυτό το τινα μπορείτε να μου πείτε πώς εμφανίστηκε?? Επίσης πώς θα φαίνεται το τικεράκι μου??? Για πολύ ασχετοσύνη λέμε.....:confused::confused:

KIN6p2.png

Εντάξει το τινα το διέγραψα αλλά δε μπορώ με τίποτα να εμφανίσω το τικεράκι μου. Κορίτσια τα φώτα σας!!!

KIN6p2.png

κωνσταντια μου φτιαχνεις το τικερακι σου, διαλεγεις αυτο που λεει για φορουμ και bbcode , πηγαινεις στο επεξεργασια υπογραφης και κανεις πεϊστ στο κενο πατας προεπισκοπηση να το καμαρωσεις ή να το διορθωσεις:tongue: και μετα αποθηκευση!επισης ελπιζω να εχετε λιγο χρονο οταν ερθετε να τα πουμε!και πολυ ωραιο στιχο διαλεξες για το μπεμπινι σου!!

νεαμανουλα εγραψε ο συζυγος!!:lol: καλη ιδεα, αλλα ετσι οπως φτιαξαμε το δωματιο δεν χωραει γμτ!θα του το προτεινα:lol:

ΣΚ θα τολμησουμε να παμε αιγινα σε φιλους....το μονο μου προβλημα ειναι οτι δεν εχει κατω χαλια το εξοχικο και εχει μαρμαρο...γμτ, και δεν κρατιεται το ερατουλι πλεον!:rolleyes: αχχ μου τα λεγατε εσεις!!:-)

....σημερα εκτος των πολλων χαριτωμενων που εκανε, πηρα μια λαχταρα γιατι εβαλε χερακι στην πριζα!!ουου γιες....ισα που την προλαβα.......δεν θελω να σκεφτομαι τι θα γινοταν αν....!

μεχρι να παρουμε καλυμματα θα βαλω χαρτοταινια, δεν παιζει αλλη τετοια λαχταρα, θα μεινω.....:?

Λοιπον τελικα θηριευουν τα μωρα μας δεν ξερω αν το εχετε συνηδητοποιησει!!! Λοιπον daf μου απο το καροτσι μου επεσε δυο φορες, κινδυνεψε αλλες δεκαδυο και απο το καθισμα επισης. Απλα τον κυριο (βλακεια μου) δεν τον εμαθα δεμενο και ετσι δεν δεχεται τη ζωνη με τιποτα, γκρινιαζει και χτυπιεται απο τα νευρα του. Μαλιστα επειδη το εχει κανει συστημα να σηκωνεται στο καροτσι ορθιος, ακομη και στη βολτα εξω, τον μαλωνω τωρα και αγρια μαλιστα καθε φορα που το κανει αν και αποτελεσμα δεν βλεπω. Μιλαμε για πολυ πεισματαρη, ωρες ωρες για μπατσουλες ειναι!:cool:

Τελος παντων, Νικολας και Χριστινα τα πιο ζωηρα της παρεας μου φαινονται και δεν μου αρεσει και πολυ αυτο..θα μας βγαλουν την ψυχη φιλεναδα!!!:lol: Οσο για τον αντρουλη σου, απλα γαματος (σορυ για την εκφραση) αλλα δεν παιζεται..μα κομοδινο??? Κριμα ο ανθρωπος και κουραζεται ολη μερα!!! Βλεπω γενικα το συστημα του κρεβατιου δεν το εχουμε αποφυγει λιγο πολυ ολες μας. Εγω να σας πω ελεγα οτι δεν θα τον κοιμιζω μαζι μας και εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι κακο και μπορει να εξελιχθει σε πολυ κακη συνηθεια αλλα ρε παιδια οταν ξυπναει μεσα στη νυχτα δεν εχω κουραγιο να τον κοιμιζω και ετσι τον παιρνω αναμεσα μας. Ευτυχως αυτο γινεται για κανα δυο ωρες καθε βραδυ ωσπου να ξαναξυπνησω (συνηθως επειδη εχω πιαστει) και τον βαζω στο κρεβατι ξανα μεχρι το πρωι και απλωνομαι στην κρεβαταρα μου!!!;)

Που ειστε οι υπολοιπες καλε??? Το σκασατε σημερα γιορτη που ηταν???

Α και να ευχηθω στη φιλεναδα μου τη neamanoula να σου ζησει ο αντρουλης σου , ο Γιαννακης τσου, να τον εχεις καλα και ευτυχισμενο!!!

Εχουμε κανεναν αλλον εορταζοντα σημερα????

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοπέλες μου :D:D!!

Ουφ επιτέλους τέλος οι γιορτές!! Βγήκαμε, χαρήκαμε ΦΑΓΑΜΕ, αλλά κουραστήκαμε κιόλας ΤΕΛΟΣ!! Του χρόνου με υγεία!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ μη σκας κοπέλα μου!! Ο γιος σου είναι πολύ γλυκό παιδάκι και τι πιο όμορφο από ένα συναισθηματικά ανεπτυγμένο παιδάκι!!

Κορίτσια είστε νέες μαμάδες... έχετε να συναντήσετε χαζές μπροστά σας!! Η κάθε μια λέει ότι θέλει για το καμάρι της και πολλές το έχουν χομπυ τα δικά τους να είναι τα μόνα που κάνουν τέλεια τα πάντα!! Ποτέ δεν το είχα να παινεύω τις χάρες της κόρης μου και τέτοιες μαμάδες απλά ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΝΕ και τις αποφεύγω!! Εχω συναντήσει διάφορες αντιδράσεις και εγώ αφου η μεγάλη μου έχει κάποιο πρόβλημα άρθρωσης και κάνει λογοθεραπεία. Απλά πιστεύω οτι στο τέλος έχει σημασία τι άνθρωποι θα γίνουν τα παιδιά μας και εκεί θα κριθούμε και όχι αν ο "γιαννάκης" μου κάνει ανάποδο ψαλίδι με πιρουέτα τέλεια και λύνει και τα μαθηματικά του ταυτόχρονα :mad:

και ναιαιαιαιαιαιαι!!!!!!!!10 μηνων!!!!!!!!!χαρουμενα μηνογενεθλια στις κορες μας βαλλου, που σημερα αφηνουν τους μονους αριθμους μηνων!(τι σκεφομαι ομως, ε;:lol:)αντε και σε δυο μηνες ερχονται τα πρωτα μας κερακια!!!!!

πεζη δεν ειναι ποτε αργα να αρχισει να μαθαινει οτι πρεπει να ειναι δεμενος, οκ θα γκρινιαξει αλλα θα μαθει, που θα παει!οσο για τον υπνο στο κρεβατι ειναι αναποφευκτος, η κουραση δεν παλευεται!:rolleyes:

καληνυχτα κοπελιες!

Πέστα κοπελα μου έγώ σε καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!Κάντα 2 τα αμπουσούλιστα μωράκια!!!Εμείς για να φανταστείς δεν περπατάμε καν ακόμη, απλά στεκόμαστε!!!Όσο για παλαμάκια και "πλάθω κουλουράκια"...ούτε λόγος!!!!"Γιαγιάκα" λέμε συνέχεια και κανένα Μπαμπαμπαμπα εδω και 1 βδομαδα.Για ΜΑΜΑ ούτε λόγος!!!Αγκαλίτσα κάνουμε και εμείς πάντως, όχι τίποτε άλλο για να μου ρίχνει στάχτη στα μάτια ο άτιμος!!!!Πάντως εδω και λίγες μέρες γυρνάμε - ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ - μπρούμυτα εντελώς ακόμη και στον ύπνο προσπαθεί ο καημένος!!!!

Ασε που είχα την πεθερα εδω 1 βδομάδα και με έπρηξε με το τι κανει η ξαδερφούλα μας που είναι 6 μηνών σκατούλα!!!!Όχι παλαμάκια, όχι "πλάθω κουλουρακια", όχι στέκεται και χορέυει, όχι - όπως είπε και η φιλεναδα vallou - λύνει διαφορικές ασκήσεις!!!!ΕΛΕΟΣ!!!!Τι να κανω να το πνιξω που βαριέται ή να το δείρω μπας και καταλαβει???Δεν μπορω να πω, τον λατρεύουν τον μικρο αλλά απο την έλειψη του επειδη είναι μακρια, κολήσαν στην μικρή και μου κολλήσαν το μυαλο...:mad::x:x!!!

Καταλήγοντας Κωνσταντία μου θα πω, ότι κανενας δεν έμεινε έτσι στην ζωή...ΟΛΟΙ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΟΛΟΙ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΟΛΟΙ ΕΙΠΑΝ ΜΑΜΑ-ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ...ΚΤΛ!!!!

neamanoula Φιλεναδίτσα μου γλυκειά να χαίρεσαι τον Γιαννη σου, να ειστε παντα ευτυχισμένοι και γεροι!!!

ΠΕΖΗ που εισαι καλε?Παρε κανενα τηλ το απογευμα να τα πουμε και λιγο?

πεζη δεν ειναι ποτε αργα να αρχισει να μαθαινει οτι πρεπει να ειναι δεμενος, οκ θα γκρινιαξει αλλα θα μαθει, που θα παει!οσο για τον υπνο στο κρεβατι ειναι αναποφευκτος, η κουραση δεν παλευεται!

Συμφωνώ 100%%%%%%%%!!!!!!!!!!Αστον να κλαψει στη τελικη, είναι για το καλό του!!!

Όσο για το κρεβατι μας, ρε κορίτσια έχει πολυ γελιο η κατασταση - neamanoula ειστε ΚΟΡΥΦΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!

Εγω τον φέρνω συνήθως ΣΚ μετα το πρωινό γάλα, μαζί μας και κοιμάτε έτσι μέχρι τις 10!!!!!Αφου την Κυριακή μας άφησε ο μπαμπας μας στις 9 και ήρθε και μας ξύπνησε τα δυόμας στις 10:10.Τέτοιο χουζούρι πουθενά αλλού!!!!!Μυρωδιά μαμάς και μπαμπα!!!!

Επεξεργάστηκαν by gio_kx

Λοιπον τελικα θηριευουν τα μωρα μας δεν ξερω αν το εχετε συνηδητοποιησει!!! Λοιπον daf μου απο το καροτσι μου επεσε δυο φορες, κινδυνεψε αλλες δεκαδυο και απο το καθισμα επισης. Απλα τον κυριο (βλακεια μου) δεν τον εμαθα δεμενο και ετσι δεν δεχεται τη ζωνη με τιποτα, γκρινιαζει και χτυπιεται απο τα νευρα του. Μαλιστα επειδη το εχει κανει συστημα να σηκωνεται στο καροτσι ορθιος, ακομη και στη βολτα εξω, τον μαλωνω τωρα και αγρια μαλιστα καθε φορα που το κανει αν και αποτελεσμα δεν βλεπω. Μιλαμε για πολυ πεισματαρη, ωρες ωρες για μπατσουλες ειναι!:cool:

Βλεπω γενικα το συστημα του κρεβατιου δεν το εχουμε αποφυγει λιγο πολυ ολες μας. Εγω να σας πω ελεγα οτι δεν θα τον κοιμιζω μαζι μας και εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι κακο και μπορει να εξελιχθει σε πολυ κακη συνηθεια αλλα ρε παιδια οταν ξυπναει μεσα στη νυχτα δεν εχω κουραγιο να τον κοιμιζω και ετσι τον παιρνω αναμεσα μας. Ευτυχως αυτο γινεται για κανα δυο ωρες καθε βραδυ ωσπου να ξαναξυπνησω (συνηθως επειδη εχω πιαστει) και τον βαζω στο κρεβατι ξανα μεχρι το πρωι και απλωνομαι στην κρεβαταρα μου!!!;)

Εγώ του δίνω κάτι να απασχοληθεί την ώρα που τον δένω στο καρότσι για να μην γκρινιάζει. Αν του έχεις χαλαρά τα ζωνάκια, να μην τον σφίγγουν, αλλά να το προφυλάξουν από πέσιμο, δεν είναι καλύτερα?

Γιατί άραγε είναι κακό να κοιμάται το μωρό στο κρεβάτι με τους γονείς του??Τόσους αιώνες που υπήρχε το οικογενειακό κρεβάτι δε λειτούργησε? Αλλωστε αν φοβάσαι ότι θα συνηθίσει, εγώ ξέρω πολλούς φίλους μου, που τα παιδιά τους δεν τα κοίμιζαν όταν ήταν μωρά και όμως όταν μεγάλωσαν αρκετά ώστε να περπατούν τότε άρχισαν να κατεβαίνουν από το δικό τους κρεβάτι μέσα στη νύχτα και πήγαιναν στους γονείς τους.Κι έτσι να γίνει πάντως, εγώ λέω ότι τι είναι τα 3,4,5 χρόνια που θα κοιμόμαστε αγκαλιά μπροστά στα υπόλοιπα 60-70(από αισιοδοξία καλά πάμε..:D)που θα ζω για να το χαίρομαι;)

Πάντως και η αγαπημένη μου παιδίατρος, είναι απόλυτα σύμφωνη με το co sleeping, και μου είπε ότι τα παιδιά που μεγαλώνουν έτσι νιώθουν πιο ασφαλή και είναι λιγότερο φοβισμένα;)

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ μη σκας κοπέλα μου!! Ο γιος σου είναι πολύ γλυκό παιδάκι και τι πιο όμορφο από ένα συναισθηματικά ανεπτυγμένο παιδάκι!!

Κορίτσια είστε νέες μαμάδες... έχετε να συναντήσετε χαζές μπροστά σας!! Η κάθε μια λέει ότι θέλει για το καμάρι της και πολλές το έχουν χομπυ τα δικά τους να είναι τα μόνα που κάνουν τέλεια τα πάντα!! Ποτέ δεν το είχα να παινεύω τις χάρες της κόρης μου και τέτοιες μαμάδες απλά ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΝΕ και τις αποφεύγω!! Εχω συναντήσει διάφορες αντιδράσεις και εγώ αφου η μεγάλη μου έχει κάποιο πρόβλημα άρθρωσης και κάνει λογοθεραπεία. Απλά πιστεύω οτι στο τέλος έχει σημασία τι άνθρωποι θα γίνουν τα παιδιά μας και εκεί θα κριθούμε και όχι αν ο "γιαννάκης" μου κάνει ανάποδο ψαλίδι με πιρουέτα τέλεια και λύνει και τα μαθηματικά του ταυτόχρονα :mad:

Αχ Vallou μου πολύ γέλασα με την περιγραφή σου. Δυστυχώς έχουμε ξεχάσει, και πιο πολύ η γενιά των γονιών μας, ότι το πιο σημαντικό είναι νε μεγαλώσουμε ευτυχισμένα και χαρούμενα παιδιά για να γίνουν μετά ευτυχισμένοι ενήλικες και έτσι γεμίζουν τα γραφεία των ψύχολόγων-ψυχοθεραπευτών με δυστυχισμένους ανθρώπους..:(

Πέστα κοπελα μου έγώ σε καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!

Καταλήγοντας Κωνσταντία μου θα πω, ότι κανενας δεν έμεινε έτσι στην ζωή...ΟΛΟΙ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΟΛΟΙ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΟΛΟΙ ΕΙΠΑΝ ΜΑΜΑ-ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ...ΚΤΛ!!!!

Έτσι ακριβώς, δεν υπάρχει κανένας που να μην έβγαλε όλα τα δόντια του, που δεν περπάτησε, που έμεινε νηστικός σε όλη του τη ζωή, που δε μίλησε...

Κορίτσια ας με σταματήσει κάποιος...:lol:

KIN6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...