Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 3

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα και καλη βδομαδα να εχουμε!!

Ρε συ daf τι ωραια που γραφεις??? Θα μου πεις φιλολογος τι περιμενεις??? Ασχετο αλλα εγω στο γραπτο λογο ημουν απο ανεκαθεν σκραπας, χαλια οι βαθμοι μου στις εκθεσεις αν και στις πανελληνιες τσακωσα ενα 17αρι με μιαμιση σελιδα εκθεση μονο:o Τελος παντων..για τον Αγιο Βασιλη θα παραμυθιασω τον νικολη μου γιατι απλα και εμενα απο παντα μου αρεσε αυτη η ιστορια αν και απο μεσα μου κατι μου βρωμουσε παντα και πολλες φορες θυμαμαι που ευχομουν να υπηρχε στα αληθεια ακομη και σε μεγαλυτερη ηλικια.

Παντως εμεις στο φαγητο ειμαστε ακομη πολυ πισω δυστυχως:( Σημερα εφαγε φρουτοκρεμα υστερα απο τρεις βδομαδες περιπου και μεσημεριανο εχει να φαει επισης καπου τοσο. Δε ξερω τι να τον κανω, δε θελει με τιποτα φαγητο οποιασδηποτε μορφης, απο ετοιμο βαζακι μεχρι δικο μου φαγητο, αηδιαζει και τα βγαζει. Το πολυ 5-6 κουταλιες με το ζορι και αυτα...μετα γαλα το οποιο καταβροχθιζει!!!Απλα ακολουθω τη συμβουλη μιας αλλης μανουλας γνωστης μου που και τα δικα της μωρα (διδυμα) φαγανε στο χρονο και απλα δεν αγχωνομαι ..ε καποια στιγμη θα φαει τι θα κανει??? Βασανο να μην τρωει το παιδι παντως, φαγητα ατελειωτα στους καδους των σκουπιδιων ή μαλλον για να δειτε παλι τυχερος ο Φερμπι που τσιμπαει κανα κρεατακι με λαχανικο!:cool: Τι να πω..παντως κανα δυο φορες που του εδωσα ετσι σε πατημενη μορφη με το πιρουνι πνιγεται και το ιδιο οταν του δινω να μασουλησει μονος του.:rolleyes: Μην κοιταται που δεν τα λεω..απλα βαρεθηκα..:rolleyes:

gio λεβεντης ο Παναγιωτης τι νομιζες κατω θα καθεται????:lol::lol::lol:

Παντως για τις δαγκωνεις και εγω τον μαλωνω γιατι μου εριξε δυο στα καλα του καθουμενου αυτες τις ημερες και βλεπω δεν το επανελαβε ξανα ευτυχως!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλες!!!:P:p:p

Εμείς είμαστε μια χαρα. Έχω έρθει στη μαμά μου για τις γιορτές και έτσι έχω χρόνο για τον εαυτό μου και τον άντρα μου. Ο μικρός Γιαννάκης μου έχει ξεσαλώει εδώ! Βλέπει κόσμο και χαίρεται!

Χθές βγήκε και το 2 δοντάκι και τώρα περιμένω να τα δώ να μεγαλώνουν. :P:p Εδώ και 2 μέρες όμως δεν κοιμάται καλά το βράδυ. Κλάιει και θέλει να τον έχω μόνο αγκαλιά. Μολις πάω να τον αφήσω...κλάαααμα!!

Ελπίζω να παράσατε όλες καλά!!!Φιλιά πολλά :P:p:p:p

cEyXp3.png

q61sp3.png

γειαααααα σου κατερινααααα!!!!!!!!!!:Dχρονια κ ζαμανια!!!καλε τι γλυκο αγγελουδι ειναι αυτο;;;;κουκλος!!!!!!!!πως τον λενε; (απο περιεργεια συμπεθερα μου τη ρωταω, μη νομιζεις....:tongue::tongue::tongue::tongue:)

DaF σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Γιάννη τον βαφτίσαμε τον μικρό μας! Είναι όμως διαολάκος με αγγελικό πρόσωπο... χι χι χι!!!:wink:;-):wink:

cEyXp3.png

q61sp3.png

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!

Τι κανετε? Εμεις ειμαστε μια χαρα!! Χαθηκα λιγο γιατι λείπαμε καποιες μέρες και δεν ειχα πρόσβαση :D.

Δυστυχως δεν προλαβα να διαβασω τα νεα σας.Μολις τα διαβασω θα επανελθω!!

Σας φιλω ολες και τα μικρούλια σας!!

Hceyp3.png u8TUp3.png

ΠΕΖΗ ούτε καν φαρίν δεν τρώει?Και του δίνεις όλη μέρα γαλα?βρε Νικόλα γιατί παιδεύεις έτσι τη μαμά?

Για τις δαγκωνιές κι εγώ τη μαλώνω αλλά καταλαβαίνω ότι φαγουρίζεται πολύ γιατί σε όλα ορμάει για να δαγκώσει.κι αυτά τί τραβάνε!!

vereniki είσαι κιόλας στον πέμπτο μήνα, θα φαίνεται αρκετά η κοιλίτσα σου, έ?Πωπω μπράβο ρε κοπελιά, να προσεχεις μόνο με τις αγκαλιές και τα σηκώματα με τον "μεγάλο"!

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

Παντως εμεις στο φαγητο ειμαστε ακομη πολυ πισω δυστυχως:( Σημερα εφαγε φρουτοκρεμα υστερα απο τρεις βδομαδες περιπου και μεσημεριανο εχει να φαει επισης καπου τοσο. Δε ξερω τι να τον κανω, δε θελει με τιποτα φαγητο οποιασδηποτε μορφης, απο ετοιμο βαζακι μεχρι δικο μου φαγητο, αηδιαζει και τα βγαζει. Το πολυ 5-6 κουταλιες με το ζορι και αυτα...μετα γαλα το οποιο καταβροχθιζει!!!Απλα ακολουθω τη συμβουλη μιας αλλης μανουλας γνωστης μου που και τα δικα της μωρα (διδυμα) φαγανε στο χρονο και απλα δεν αγχωνομαι ..ε καποια στιγμη θα φαει τι θα κανει??? Βασανο να μην τρωει το παιδι παντως, φαγητα ατελειωτα στους καδους των σκουπιδιων ή μαλλον για να δειτε παλι τυχερος ο Φερμπι που τσιμπαει κανα κρεατακι με λαχανικο!:cool: Τι να πω..παντως κανα δυο φορες που του εδωσα ετσι σε πατημενη μορφη με το πιρουνι πνιγεται και το ιδιο οταν του δινω να μασουλησει μονος του.:rolleyes: Μην κοιταται που δεν τα λεω..απλα βαρεθηκα..:rolleyes:

Πωπω ρε φιλενάδα τι τραβάς και εσύ!!!!Εμένα μια μέρα να μην φάει τρελλαίνομαι!!!!Τι σου λεει ο παιδίατρος?Απο ανάπτυξη κανονική φαντάζομαι!!!

gio λεβεντης ο Παναγιωτης τι νομιζες κατω θα καθεται????:lol::lol::lol:

Ναι το καμαρι μόυ (συμπεθερα κουκουβααααα!!!!). Είχαμε παιδίατρο σήμερα. Είμαστε 9050 (πηρε μόνο 250 γρ σε ενα μηνα), 73 πόντους (δεν ψήλωσε καθολου ο "κοντός μου", και 46,5 κεφάλας!!!Αλλάζουμε και γάλα πλέον και παμε στο Νο 3 του Novalac. Κάναμε το ΜΜR σήμερα και μου είπε ο γιατρός - να το θυμάστε όταν έρθει η ώρα μετά το χρόνο- ότι σε αυτο το εμβόλιο το 70% των παιδιών κάνει πολύ υψηλό πυρετό μετά απο 5-7 ημέρες που όπως κρατάει καμιά μερα και πέφτει έυκολα με αντιπυρετικό!!!Ας ελπίσουμε ότι ανήκουμε στο υπόλοιπο 30% γιατί το Σάββατο μας έχουνε και τραπέζι οι κουμπάροι και δεν θέλω να το χάσω!!!!:lol::lol::lol:

Κατά τα άλλα όλα ΟΚ, εσείς?

πωπω ενας λεβεντης !!:D η δικια μου ομως ειναι στρουμπουλη, ελπιζω να σας αρεσουν οι γεματουλες!!!:tongue::tongue::tongue::tongue: τωρα θα εχει φτασει τα 9500 και απο υψος ειμαστε καπου εκει κοντα που ειστε κ εσεις (δεν θυμαμαι ακριβως!)

μιλουσα πριν λιγο με το κατερινιω κ λεγαμε τα ορμονικα μας ...τα νευρααααα μου....δεν θα στρωσουν ποτεεεε;;;;;;;:mad:

τελικα ο Γεωργιος διεκδικησε τη μανουλα κ ετσι το κλεισαμε γρηγορα!:tongue: μου χρωστας λεπτομερειες για το ταισμα κοπελια!:D

φιλολογος βρε πεζη μου , τι περιμενεις;;;:tongue::tongue::tongue:μπλα μπλα γραπτο , γιατι απο προφορικο ..εκει κολλαω λιγο, ειμαι κ ντροπαλο κοριτσι!!:lol: αυριο εχω μια μερα....αφηστε τα....μαθημα στις 9 μαθημα στις 10.30 μια δουλεια στις 4.30 και ξανα μαθημα στις 7.30 το βραδυ...μπουχουχουχου!!!πως να γινει, θα πιεστω λιγο ενα μηνα μετα θα ηρεμησω παλι...:rolleyes:

βερενικη απιστευτο πως περνα ο καιρος ε;ολα καλα κοπελα μου;δλδ γεννας....απριλη,ε; :D

πεζη θα φαει το τεκνο σου, μην ανησυχεις καθολου. αν αηδιαζει σημαινει δεν ειναι ετοιμος. παντως πιστευω σε κανενα μηνα θα αλλαξουν τα πραγματα. αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι ειναι πολυ κινητικος απο νωρις και παρολαυτα δεν πειναει τοσο ωστε να μην του φτανει το γαλα. η ερατω αν περασει η ωρα του φαγητου κ δεν φαει,αλλα απλα θηλασει, καταλαβαινω οτι πειναει κι αλλο....εχουν κ αυτα τις προτιμησεις τους πως να το κανουμε. μην στενοχωριεσαι ομως!!:)

gio ελπιζω να τη σκαπουλαρετε συμπεθερα!!:wink:

σας καληνυχτω!

Γεια σας κοριτσάκια,

μετά από μιάμιση ώρα νανούρισμα τη Χριστίνα αγκαλιά όρθια παρακαλώ (πάνε τα παίδια μου!!!) την παρέδωσα στον μπαμπάκα της όπου είναι μέσα στην τρελή χαρά και την ενέργεια..να δούμε πάλι τί ώρα θα κοιμηθεί...:mad:

gio εσύ μου έλεγες ότι είναι λογικό τώρα να μην βάζουν πολύ βάρος και το φυσιολογικό είναι 100-200 γρ. γιατί σου φαίνονται λίγα τα 250?Μια χαρά δεν είναι? Ελπίζω όντως να ανήκετε στο 30% και να μην κάνετε πυρετούλι, τί εμβόλιο είναι αυτό?Το κάνουν όλα τα μωρά?

daf καλό κουράγιο για αύριο, την μικρή ποιός την κρατάει?Ο μπαμπάς της ή καμιά γιαγιά?Παραδίδεις φιλολογικά μαθήματα?Σε ποιες ηλικίες?επίσης...ε όχι και στρουμπουλή η Ερατώ, μια χαρά λυγερόκορμη είναι..:lol:απλά έχει τα πιασίματα της (όπως και η δικιά μου) έτσι για να τρελαίνουμε τους άντρες...:lol::lol::lol:

Πεζούλα, σε έχασα, πού είσαι?

Καληνύχτα κοριτσάκια...(να δούμε τί ώρα θα παμε για ύπνο........)

yaeNp3.png

neamanoulitsa που να ειμαι??? Εδω με τον τυρανο...τον επιασε ενα κλαμα στα καλα του καθουμενου, οταν πηγα να τον κοιμησω και εκανα μια ωρα να τον κοιμισω...μας τρελαναν τα μικρα μας απο οτι βλεπω αν και ευτυχως εμενα κοιμηθηκε τελικα:rolleyes: Υπομονη και πες το Χριστινακι να παει γρηγορα για υπνο και να μην ταλαιπωρει τη μαμακα της!!!

gio μου απο βαρος μια χαρα ειμαστε και γενικα ειμαστε πολυ ανεπτυγμενοι, πρεπει να κοντευει τα 10.500 σιγουρα και στην προηγουμενη μετρηση ηταν 75 ποντους γι αυτο και ο γιατρος δεν ανησυχει αλλα ουτε και εγω. Απλα ειναι πολυ σπαστικο να εχεις ενα αγχος με το φαγητο (θα φαει δεν θα φαει) και ολος ο κοπος να καταληγει στα σκουπιδια. Να ναι καλα το almiron που ναι daf μου απο οτι φαινεται το προτιμαει φουλ και τον χορταινει επισης φουλ. neamanoula μου τρωει φαριν το απογευμα ευτυχως αλλιως θα του την εφερνα στο κεφαλι:lol::lol:

vereniki να σαι καλα, περναει ο καιρος και σε λιγο θα μας λες τις εμπειριες σου με τα νεα μωρακια, να τα θυμηθουμε και εμεις..αν και δεν το βλεπω να εχεις πλεον χρονο για εμας..

Κατερινα και εμας οταν πηγαμε στα πεθερικα μου, υπνος καθολου, κλαμα το βραδυ και μια γενικοτερη ανησυχια..φαινεται δεν τους κανουν τα κρεβατια:rolleyes:

Αυτα..καληνυχτα μας!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Καλησπερα ταλαίπωρες μανούλες!! :P

Βρε κορίτσια δε την παλευώ πια!! Τα νεύρα μου!! Γκρίνια στο φαι, γκρίνια στον ύπνο.. Αμαν!! Όταν κάτσει στο καρεκλί της πρέπει να τσακιστώ να της δώσω το φαί γιατί φωνάζει...Και τις κουταλιές φτερωτές γιατί αν καθυστερίσω πάλι φωνάζει :-( Νυστάζει θέλει να κοιμηθεί, δεν μπορεί, πάλι φωνάζει! Γυρνάει όλο το πρωί και να πέσει να ξεραθεί λιγάκι δεν μπορεί!! Βαρέθηκα μια ώρα κούνα κούνα να κλείνει τα μάτια και μετά από 5 λεπτά πάλι ξύπνια!! Δεν είναι παράλογο που δεν την πιάνει το φαί.. σκάρτα 8κιλάκια είναι.. Και η μεγάλη το ίδιο πρήξιμο. Αντε να ανοίξουν τα σχολεία!! Dafaki σίδερο στη μέση σας σε σένα και τους συναδέλφους σας!! 'Αγιο επάγγελμα :tongue:

ΠΕΖΗ υπομονή!! Αν έφτιαχνες κανένα φαγητάκι με γαλατάκι μέσα!! Πχ τραχανά ή ρυζόγαλο ή κρέμα με αλεύρι;; Να συνηθίζει το κουτάλι; Δεν ξέρω λέω.. Αν είναι καλός από ανάπτυξη μη σκάς καθόλου! To ίδιο και συ gio μαθαίνουν κάποια στιγμή να κάνουν τα πάντα.. ας είναι και λίγο αργότερα :wink: Εγώ ούτε να το σκέφτομαι να της δώσω κουτάλι με φαγητό μόνη της! Το έκανα στη μεγάλη και τι κατάλαβα; μόνο καθάριζα γυρω γύρω και όλα τα ρούχα άχρηστα. Στο χρόνο + καλά είναι, θα κάθονται και μόνα τους στο τραπέζι και θα καταλαβαίνουν και τι γίνεται.

Αλήθεια έχετε σκεφτει πως θα κάνουμε τα πρώτα γεννέθλια στα μωράκια μας;; Εμένα τελευταίες μέρες μου περνάει συχνά από το μυαλό!!

Φιλιά σε όλες :rolleyes:

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες! Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!

Τι να πω κορίτσια, ο μικρός μου βγήκε ευαίσθητος στο κρύο. Έχουμε από τις 20/12 μυξούλες και πάνω που πήγαν να του περάσουν, μετά την Πρωτοχρονιά μου άριχε πάλι να βουλώνει η μύτη του και να βήχει. Η παιδίατρος μου είπε 3 μέρες otrivin πρωί, μεσημέρι, βράδυ και πολύ φυσιολογικό ορό. Άντε να δούμε πώς θα πάει... Δεν τον ξαναβγάζω έξω μέχρι να γίνει 100% καλά!

Daf, δεν είναι λίγο νωρίς για το εμβόλιο αυτό; Εμάς η παιδίατρος είπε μετα τον 15ο μήνα και σκέφτομαι να το συζητήσω και για λίγο αργότερα. Έχω ακούσει και άλλες παρενέργειες πολύ πιο σοβαρές, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ευσταθούν. Θα το ψάξω περισσότερο και θα επανέλθω.

ΠΕΖΗ, υπομονή θέλει το ζουζούνι σου. Εμένα δεν έχει κανέα πρόβλημα στο φαγητό, όμως η μαμά μου έλεγε ότι εγώ ήμουν πολύ γκρινιάρα και λιγόφαγη,με τάιζε μόνο γάλα και φαρίν λακτέ κι έτσι μεγάλωσα. Ε, δεν επαθα και τίποτα!! Κάποια στιγμή θα φάει κι ο μικρός , μηνστενοχωριέσαι!!

neamanoula, θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις πάλι το "κοιμήσου παιδί μου". Ίσως την προηγούμενη φορά δεν έκανες κάτι σωστά. Σε μένα έπιασε και τώρα ο μικρός κοιμάται γύρω στις 11 ΄ώρες συνεχόμενα τη νύχτα, ακόμα και τώρα με το συνάχι του! Απλώς πρέπει να είσαι αποφασισμένη για μερικές νύχτες. Εμάς μας πήρε 2 νύχτες μόνο.

Σας χαιρετώ όλες γιατί με φωνάζει, θέλει στράτα-στρατούλα!!

Ούπς, sorry Daf, h gio έκανε το εμβόλιο!! Σας μπερδεύω εσάς τις δυο, συγνώμη!!

Είναι που είμαστε συμπεθέρες βρε και μπερδέυεστε!!!!:lol::lol::lol:

Το εμβόλιο αυτό το κάνουν ΟΛΑ τα μωράκια - ακούς neamanoula - μετά το πρώτο έτος υποχρεωτικά.Είναι για ιλαρά, ανεμοβλογιά και παρωτίτιδα!!!Δεν ξέρω για άλλες παρενέργειες απλά ξέρω ότι, μακριά απο εδώ, αν κολλήσει κάτι απο αυτά ένα ανεμβολίαστο μωρο, είναι ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ!!!!Τέσπα ελπίζω στο 30% και βλέπουμε!!!!

ΠΕΖΗ μια χαρά είστε στα κιλά γιαυτό δεν ανησυχει ο γιατρός!!!!

neamanoula ξεχνάς ότ ι ο μικρός χρειάζεται το παραπάνω βάρος για να φτάσει κάποια στιγμή τα συνομήλικα μωράκια με αυτον σε ηλικία γέννησης!!!!Αν συγκρίνω με τα δικά σας μωράκια είμαστε μιά χαρά απλά τα 13 μηνών είναι παραπάνω απο εμάς οπότε πρέπει να τα φτάσουμε!!!

αχχχχχχχχ

Πόσο θα την παλέψω την αυπνία ακόμα...

Κι εκεί που μίλαγα στο τηλέφωνο με την daFουλα, να σου η γκρίνια, τελοσπάντων, ΄ξυπνησε κανά δυο φορές τότε και μετά τίποτα. Αλλά μου την είχε φυλαγμένη... Ξύπνησε στις 4 και ξανακοιμήθηκε στις 5.30...Μου ρχόταν να τον πνίξω...

Λοιπόν για το τάισμα κάνω το εξής: τα φούτα finger food σε μπαστουνάκια και κομματάκια, και λαχανικά και κρέμα με το κουτάλι αλλά δεν του δίνω να το κρατήσει ακόμα, το κρατάμε μαζί, όχι για όλες τις κουταλιές αλλά για αρκετές έτσι ώστε να συνηθίσει προς τα πού πάει το κουτάλι!

Είναι πραγματικα΄θεαματικό πάντως, όταν άρχισε με τα φρούτα στο χέρι ήμουν φυσικά σε απίστευτη ετοιμότητα, αλλά μια έτρωγε, 10 του έπεφταν. Μέσα σε μία εβδομάδα έτρωγε κανονικότατα. Δεν πνίγηκε ούτε μία φορά. Ακόμα βέβαια μπορεί να τα πετάξει κάτω, ειδικά αν έχει ψιλοχορτάσει και αρχίζει να παίζει παρά να τρώει, αλλά είναι φοβερά εύκολο πλέον! Αφήστε που τρώει και μεγαλύτερη ποσοτητα απ 'ότι όταν τον τάιζα εγώ. Πάντως μαθαίνουν εξαιρετικά γρήγορα! Και τον βλέπω πόσο καλά χειρίζεται πλέον το θέμα των κομματιών, για παράδειγμα αν δαγκώσει περισσότερο απ ότι μορεί, το βγάζει με την γλώσσα όλο. Το πορτοκάλι και το μανταρίνι του τα δίνω φέτες κομμένες λίγο στις ακρούλες, το πιπιλάει μέσα στο στόμα του και παίρνει τον χυμό και λίγη σάρκα και μετά σου βγάζει το υπόλοιπο!

Καλό είναι και ενδιάμεσα λίγο νεράκι, λίγες ρουφηξιές από το ποτηράκι για να είνια και ο λαιμός "ελευθερος".

Εγώ θα σας πρότεινα πάντως να το δοκιμάσετε, είναι η ηλικία να το κάνουν αυτό, για να μην το κάνουν αργότερα, όταν θα έπρεπε να τρώει σαν κύριοι και κυρίες στο τραπέζι και όχι να λιώνουν με τα χεράκια τους τα φαγητά και να τα εκσφενδονίζουν! Και λέω με το ποτηράκι να αρχίσω και το γάλα τον πόμενο μήνα, και να αφήσω μόνο το βραδινό γάλα σε μπιμπερόν μέχρι το χρόνο να του το κόψω κι αυτό που πρέπει.

Ξύπνησε, πάω....

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Γεια σας κοριτσάκια,

μετά από μιάμιση ώρα νανούρισμα τη Χριστίνα αγκαλιά όρθια παρακαλώ (πάνε τα παίδια μου!!!) την παρέδωσα στον μπαμπάκα της όπου είναι μέσα στην τρελή χαρά και την ενέργεια..να δούμε πάλι τί ώρα θα κοιμηθεί...:mad:

Αμάν βρε φιλεναδα-καλο κουράγιο κανετε!

gio εσύ μου έλεγες ότι είναι λογικό τώρα να μην βάζουν πολύ βάρος και το φυσιολογικό είναι 100-200 γρ. γιατί σου φαίνονται λίγα τα 250?Μια χαρά δεν είναι? Ελπίζω όντως να ανήκετε στο 30% και να μην κάνετε πυρετούλι, τί εμβόλιο είναι αυτό?Το κάνουν όλα τα μωρά?

Αν σκεφτείς οτι ολο το μηνα πινει οριακά γάλα και τρώει καλα ειναι απλα θα μπορούσε και καλύτερα!!!

ε όχι και στρουμπουλή η Ερατώ, μια χαρά λυγερόκορμη είναι..:lol:απλά έχει τα πιασίματα της (όπως και η δικιά μου) έτσι για να τρελαίνουμε τους άντρες...:lol::lol::lol:

Αχ τι θα κανετε στα παληκάρια μας βρε!!!:lol::lol::lol:

Καληνύχτα κοριτσάκια...(να δούμε τί ώρα θα παμε για ύπνο........)

Τι ώρα κοιμηθηκε τελικά-ετσι απο περιέργεια?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...