Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 3

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

768085l2w4n3629h.gif

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ...ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!!!

NEAMANOULA ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΠΟΔΑΡΙΚΟ...ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!!!!!:tongue::tongue::tongue:

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τέλεια θα πάει η χρονιά μας στο φόρουμ..:tongue::tongue::tongue:

Ανοίγω ψηφοφορία...για πείτε για πείτε..ποίος ετυχε το φλουρί?ποιός είναι ο τυχερός????Σε εμάς έπεσε στο σύζυγο............ τυχερέεεεε!!!!;)

yaeNp3.png

1876425rxmwzhzelj.gif

Καλή χρονια!!!!!!!!!!!!!υγεια πανω απ'ολα κοριτσια μου και να περναμε παντα ομορφα με τις οικογενειες μας!αφήνουμε πισω την χρονια που μας εκανε ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!!και περναμε στη χρονια που τα θαυματακια μας θα κανουν χιλια δυο!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΕΥΤΥΧΙΑ, ΗΡΕΜΙΑΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!!!!!!:lol::lol::lol:

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ... I LOVE YOUR "HOPPY" FROGS.

NEAMANOULA & ΠΕΖΗ-ΤΡΕΛΛΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ, ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!!!

ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ ΕΠΕΣΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ...ΤΥΧΕΡΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ!!!:tongue: ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ...ΧΘΕΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΟ0ΔΑΡΙΚΟ ΣΤΙΣ 00:40!!!!!!!!!ΗΟ,ΗΟ,ΗΟ...DEARS...HAPPY NEW YEAR!!!!!!

ααα ξενυχτης ο κυριος, μπραβο!η δικια μου μισοξυπνησε πριν τις 12, την πηρα αγκαλιτσα, μου γκρινιαξε που θελαμε να δουμε τα πυροτεχνηματα απο το παραθυρο του δωματιου και την ενοχλουσαμε την κυρια, και ξεραθηκε στο δευτερολεπτο με το που μπηκε ο χρονος:lol::lol::lol:

το δικο μας φλουρι επεσε....στο σπιτι!!!!ναι ναι, τηρουμε το εθιμο "ενα του χριστου, ενα του αη-βασιλη, ενα του σπιτιου κτλ κτλ......" νομιζω ομως οτι ορθως επεσε στο σπιτι , χωρια που ειναι και δικαιο για ολους μας!!:lol:

Διαφημίσεις

το δικο μας φλουρι επεσε....στο σπιτι!!!!ναι ναι, τηρουμε το εθιμο "ενα του χριστου, ενα του αη-βασιλη, ενα του σπιτιου κτλ κτλ......" νομιζω ομως οτι ορθως επεσε στο σπιτι , χωρια που ειναι και δικαιο για ολους μας!!:lol:

Και εμεις το ιδιο κανουμε, ασε που αν δεν κοψεις και αυτα τα κομματια δεν εχει μπουγιο...:D:D:D τρεις ειμαστε στο τελος δεν θα κοβουμε κομματι, θα περνουμε παραμασχαλα απο μια βασιλοπιτα!!!!:lol:

Συμπεθερα μονες τα λεμε ε?

Ευτυχως σημερα κοιμηθηκε και πηγε να ξυπνησει κατα τις 10 αλλα ξανα κοιμηθηκε τελικα!!!Ενα μηνα τωρα κοιμαται 9-10 και μετα ξυπναει φρεσκος μεχρι τις 12 που ξανακοιμαται!!!

Παντως αν ο χρονος παει οπως χθες...σκουρα τα πραγματα, στα μπουζουκια θα τον στελνω!!!:lol::lol::lol:

Hello girls!!!

Βραδυνες βραδυνες βλεπω...!!

Λοιπον ΝΑΙ σε εμας το φλουρι το κερδισε ο Νικολης απο μισο με τον Φερμπι (μη γελατε ..δεν θα κοψουμε στο μεγαλο αδερφακι κομματι??) απλα το φλουρι ηταν απο τη μερια του Νικολα περισσοτερο!!! Τυχερο να ειναι το πουλακι μου!! Παντως ενω προσπαθησα να τον κρατησω μεχρι την αλλαγη του χρονου, 11.30 τον εβαλα τελικα για υπνο γιατι ηταν μεσα στη γκρινια οποτε ειπα: απο το να μπει ο χρονος με μιρλα προτιμω να μπει με υπνο, μπας και αρχισει και κοιμαται και η μανουλα κανονικα τα βραδυα!!!

gio να κανονισουμε καφεδακι ε???

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: καλα βρε, κοβεις στον φερμπι κομματι;;;;;;εισαι απαιχτη:lol::lol::lol::lol::lol: και απο μισο με τον Νικολα, τι καλα!!

θελω να σας στειλω 2-3 φωτο , πώς της βαζω στο μνμ;δεν θελω λινκ, θελω απευθειας τις φωτο!πεζουλα τα φωτα σου!:wink:

gio ασε, παλιοτερα η μανα μου εκανε:ενα του χριστου, ενα της παναγιας, ενα του αη βασιλη, ενα του σπιτιου, ενα του νοικοκυρη (πχ του παππου, στο χωριο) και μετα αρχιζαμε απο τον μεγαλυτερο στον μικροτερο!χαμος!τελειωνε η βασιλοπιτα πριν φαμε :lol: παντως ωραια περνουσαμε τοτε, ολα τα ξαδερφια μαζι.....τωρα η ερατω θα ειναι μονη της, απο τη μερια μου δεν εχει ξαδερφια κ δεν προβλεπεται να αποκτησει για πολυ καιρο ακομα, και απο την πλευρα του συζυγου βλεπομαστε πολυυυυ αραια ασε που δεν μαζευονται ποτε ολοι μαζι τετοιες μερες....:-(

μολις σημερα εδεησα να κανω τα κανελοστολιδια μου....τωρα που τελειωνουν οι γιορτες!!ωραιοτατα παντως, θα μεινουν για του χρονου!:tongue:

daf μου, μου κανει εντυπωση που δεν ξερεις για τις φωτογραφιες. Απλα θα κανεις αντιγραφη απο το site και επικολληση στο μηνυμα σου τον κωδικο της φωτογραφιας img.

....α ξεχασα!! καλα δεν θα κοψω κομματι στο σκυλακι μας?? Απο ανεκαθεν του κοβαμε και περιτο να σου πω οτι μας τα παιρνει καθε χρονια. Μαλιστα περυσι κοψαμε τρεις βασιλοπιτες και τα 3 φλουρια τα πηρε ο φερμπι!! Κωλοφαρδος..εμ με τετοια αφεντικα που τον εχουν στα οπα οπα δεν ειναι??

Διαφημίσεις

gio να κανονισουμε καφεδακι ε???

Οποτε θελετε...και αυριο μπορω!!!Εχω και πεθερα εδω οποτε ανετα!!!Για το αλλο ΣΚ μονο Κυριακη γιατι το Σαββατο μας εχουν τραπεζι οι κουμπαροι μας!!!Neamanoula τι λες για tomorrow η the day after tomorrow-πως το μιλαω η ατιμη...τι το πηρα το proficiency?

Οποτε θελετε...και αυριο μπορω!!!Εχω και πεθερα εδω οποτε ανετα!!!Για το αλλο ΣΚ μονο Κυριακη γιατι το Σαββατο μας εχουν τραπεζι οι κουμπαροι μας!!!Neamanoula τι λες για tomorrow η the day after tomorrow-πως το μιλαω η ατιμη...τι το πηρα το proficiency?

Για αυριο δεν μπορω αλλα για Κυριακη μεσημερι ειμαι μεσα..δουλευει και ο Σωτος οποτε θα αφησω τον μικρο στη μαμα μου και παμε να κουσκουσαρουμε!!! Αντε neamanoula πες το ναι...pleaseee!!

....α ξεχασα!! καλα δεν θα κοψω κομματι στο σκυλακι μας?? Απο ανεκαθεν του κοβαμε και περιτο να σου πω οτι μας τα παιρνει καθε χρονια. Μαλιστα περυσι κοψαμε τρεις βασιλοπιτες και τα 3 φλουρια τα πηρε ο φερμπι!! Κωλοφαρδος..εμ με τετοια αφεντικα που τον εχουν στα οπα οπα δεν ειναι??

:tongue::cool::lol::-):D:tongue::wink::wink::confused::confused::rolleyes::rolleyes::confused::confused:

Με εστειλες!!!Αν ειχε και αλλα emoticons θα τα εβαζα!!!

Μεσα για Κυριακη εγω, εκτος απροοπτου!!!!Neamanoula????Say yes baby!!!!

Καληνυχτα και τα λεμε αυριο!!!

ασε εχω καταμπερδευτει με αυτο το θεμα πεζη μου, απιστευτα κολληματα τρωω ωρες ωρες!:rolleyes:απο το ιματζσακ μου βγαζει 130000 κωδικους, ποιον να πρωτοδιαλεξωωωωω;;;;;;αχχχχ !!!!!!και απο τοτε που αλλαξε το φορουμ δεν μπορω να βαλω στο μνμ φωτο!καθολου!με μπερδευει κ αυτο το περιεργο κουμπακι που εχει ενα βουνο και εναν ηλιο απο πανω..;;;αυτο που φαινεται στη 2η γραμμη αναμεσα στο φακελακι και στο κουοτ!(οταν γραφεις, οχι οταν διαβαζεις)τι το κανουμεεεε;;;;μπουχουουου, δεν καταλαβαινω!!!:?::?::?:

καλα ο φερμπι ειναι το τυχερο σκυλακι!:lol: ακους εκει και 3 φλουρια!!εμ, με τετοιο παρεακι που του ηρθε στο σπιτι το 2009!!!αληθεια , πως τα πανε με τον Νικολα;για πες καμια αστεια φαση;;!

θελω κ εγω καφετσαι!!!!χμμμ ισως ερθει αυριο μια φιλη -απο τα μερη σας!- σπιτι μας !

επισης αυριο παντρευεται ενα απο τα αδερφια του συζυγου!εχουμε γαμους κ χαρες κ τραπεζια!!!:tongue::D:D:D

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!! :D:D

Καλη Χρονιά σε όλες τις μανούλες και τα μωράκια!!!

Προσπαθώ από τα Χριστούγεννα να συνδεθώ και τα καταφέρνω μόνο στην πρώτη σελίδα...

Θα προσπαθήσω σήμερα να διαβάσω τα νέα σας!! Αν δεν κολήσει πάλι...:mad:

Προσωπικα τα έχω παίξει από τις διάφορες υποχρεώσεις και επισκέψεις σε βαφτιστήρια συγγενείς κλπ. Γιορτάζει το μισό μου σόι αυτές τις ημέρες..

Χθες εκανα Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιον με μαραθώνιο μαγείρεμα!!! Τα άπαντα του ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕ!! ΠΕΖΗ έκλεψα ιδέες από τη γιορτή του ΝΙΚΟΛΑ σου χιχι.. Από τις 10 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ.. και την Πένυ τριγύρω να βγάζει δοντάκια με μυξούλες πάλι!! Αλλά ακόμα μια γιορτή των Φώτων έχουμε και ΤΕΛΟΣ!!! Θέλω πάλι την ρουτίνα μας!!

Βρε κορίτσια λυπήθηκα που έφυγε το 2009!! Ήταν μια φανταστική χρονιά!!! Ναι... δεν έχω ξανανιώσει έτσι.. Μακάρι να είναι τόσο καλές για όλους και οι επόμενες χρονιές...

Ελπίζω από αύριο να τα λέμε συχνότερα!! Φιλιά σε όλες!!!

Επεξεργάστηκαν by vallou

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...