Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γειαααααα σου κατερινααααα!!!!!!!!!!:Dχρονια κ ζαμανια!!!καλε τι γλυκο αγγελουδι ειναι αυτο;;;;κουκλος!!!!!!!!πως τον λενε; (απο περιεργεια συμπεθερα μου τη ρωταω, μη νομιζεις....:tongue::tongue::tongue::tongue:)

αχχχ κοριτσια μου ξεχασα να ρωτησω!!προστατευτικα για πριζες γωνιες κτλ που βρισκω;ξερω οτι εχει στα λητω αλλα ειναι οικονομικα;εχουμε και πολλες πριζες.....:Ρ

Επεξεργάστηκαν by DaF

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχχχ κοριτσια μου ξεχασα να ρωτησω!!προστατευτικα για πριζες γωνιες κτλ που βρισκω;ξερω οτι εχει στα λητω αλλα ειναι οικονομικα;εχουμε και πολλες πριζες.....:Ρ

τζάμπο και ΙΚΕΑ φιλενάδα, άσε και εμείς πρέπει να βάλουμε όπως και δήποτε!:rolleyes:επίσης και πόρτες για την σκάλα...

yaeNp3.png

αντε!εχει και το ικεα;σουπερ!θα παμε συντομα εκει ξανα, και θα παρουμε!θενκς!

συμπεθερα περαστικα στον παναγιωτακη!κ η ερατω ρουθουνιζει τις τελευταιες 2-3 μερες, μυξα παντως δεν βλεπω, ουτε κ τη δυσκολευει...αν ειναι απο δοντι....μας εσκασε!!!!

Γεια κι από μας !!!

Κοιμήθηκε το καμάρι μου αφού πρώτα μπουγέλωσε τη μαμά με το σιρόπι ... Είχα ακουμπήσει το σιρόπι που πίνει κάθε βράδυ λόγω της παλινδρόμησης στα νεφρά πάνω στη συρταριέρα και την πήρα να της δώσω το γάλα, ε κάθε 50ml θέλει να σταματά και να ρεύεται η κυρία και κάναμε στάση λοιπόν όρθια στα γόνατα μου να με κρατά αγκαλιά απ τον λαιμό.. ετσι νόμιζα εγώ γιατί αυτή για αλλού στόχευε πίσω απ την πλάτη μου .. τεντώνεται αρπάζει το μπουκάλι με το σιρόπι και το χύνει μισό πάνω μου και το άλλο μισό στη μοκέτα:mad:... Ένα μπουκάλι ceclor που χθες το χαμε ανοίξει...Το ζώων εγώ που το είχα ξεχάσει ανοιχτό...Είναι και κόκκινο το ρημάδι, από πάνω μου το έβγαλα από το εκρού χαλί να δω πως θα το βγάλω:mad:????

Την έβαλα στην κούνια μέχρι να τα μαζέψω και να αλλάξω μπλούζα και ξεσήκωσε τον κόσμο απ το κλάμα.... Το λυπήθηκα το καημένο λες και κατάλαβε πως θύμωσα πολύ μαζί της και την πήρε το παράπονο. Την κοιμησα αγκαλιά γιατί δεν ησύχαζε με τίποτα... Ουφ βρωμάω φραουλίλα απο το βρωμοσίροπο :evil:...

Καλώς την 2η Κατερίνα της παρέας !!! Για το δοντάκι που ρωτάς αν θυμάμαι καλά έκανε να βγει τελείως 2-3 βδομάδες, αλλά πριν βγει τελείως αυτό θα σκάσει μύτη και το διπλανό χωρίς πάντα να είναι βέβαιο αλλά σε μας τουλάχιστον έτσι συνέβει.

Αυτα και για το τέλος δείτε αυτο http://www.youtube.com/watch?v=LbmvIOeZkkU

Ειναι στο πνευμα της εποχής και θα ήθελα να το αφιερωσω σε σας και στα παιδάκια σας. Ειναι πολύ γλυκό τραγούδι και το βάζω στο Ανδριελακι συχνα και το ακούει ( αν και το συγκεκριμένο συγκρότημα δεν μου αρέσει γενικά καθόλου)

Φιλια Πολλά.

Επεξεργάστηκαν by marigia

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Θεέ μου, konmar, με έκανες να κλάψω νυχτιάτικα!! Ποτέ δεν μου άρεσε αυτό το παραμύθι γιατί η μικρή πεθαίνει στο τέλος αΧάρηπό το κρύο και είναι τόσο θλιβερό αυτό...τώρα που έχω γίνει κι εγώ μαμά δεν αντέχω να σκέφτομαι παιδάκια που πεθαίνουν έτσι, δεν ξέρω, με ψυχοπλακώνει ακόμ πιο πολύ αυτό το παραμύθι.

Θέλω να ευχηθώ σε όλες ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ μιας και αύριο φεύγουμε πάλι για το χωριό. Χάρηκα για τη giota με τα διδυμάκια αλλά δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση της, όχι ακόμα!!

Λοιπόν εύχομαι σε όλες να περάσετε μια τέλεια Πρωτοχρονιά και ο καινούργιος χρόνος να μας φέρει υγεία πρώτα απ'όλα και μετά ό,τι επιθυμεί η κάθεμιά μας!!! Θα τα πούμε του χρόνου πάλι...το 2010!!!!

Διαφημίσεις

Αγιος Βασιλης ερχεται....!!!!

Τι λεει κοριτσαρες??? Ετοιμαζομαστε για το ρεβεγιον???

konmar οι ζημιες αναμενομενες και μενα χθες εριξε κατω το μπουκαλι το νρεο του και γεμισαν παντου γυαλια και αντε να τα μαζεψω μετα..και αυτος αρχισε να γελαει οχι να κλαιει..αναισθητο αντρακι τι ναπεις???:lol:

katerinasss! καλως το κοριτσι..αντε τωρα που κατεληξες με συνδεση μη χανεσαι!! Κουκλακι το ξανθο αντρακι σου!!

Αντα καλες γιορτες , καλα να περασετε στο χωριο σας και με το καλο να μπει ο νεος χρονος!!!

daf οντως προστατευτικα εχω δει στο τζαμπο για ικεα δεν ηξερα οποτε βουρ για προστατευτικα!! Μπραβο φιλεναδα μου neamanoula ψαγμενη μανα!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Κορίτσια μπήκα να σας πω Καλή Χρονιά γιαί πρωί πρωί φεύγουμε για Χαλκίδα!!

Σας φιλώ και περαστικά στα αρρωστούλια μας, και πολλές ευχές σε όλες τις φιλεναδίτσες!!

Ελπίζω να περάσουμε όλες τέλεια!!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Καλημέρα και με το καλό να μας μπει ο καινούργιος χρόνος !!!

Κοριτσάκια ελπίζω να μην με παρεξηγήσατε χθες με το τραγουδάκι. Το συγκεκριμένο τραγούδι είναι μια πολύ γλυκιά μελωδία που αναφέρεται σε ενα παραμύθι με λυπημένο τέλος (?), δεν έχουν όλα τα παραμύθια ευτυχές τέλος και το γεγονός αυτο αποτελεί ηθικό δίδαγμα γα τα παιδιά. Στο μυαλό των παιδιών πάντως και στις ψυχές τους, το παραμύθι έχει όντως ευτυχές τέλος σύμφωνα με όλους τους μελετητές παιδικών παραμυθιών μια που το κοριτσάκι συναντιέται τελικά με την μαμά του έστω και σε μια άλλη διάσταση . Αnta μου ελπίζω τώρα να σε έκανα να το δεις λιγάκι αλλιώς ....

Κατά τα άλλα περιμένω τους γονείς μου να έρθουν και μετά τον νέο χρόνο θα πάω με τη μικρή στα εξοχικά Τρίκαλα να κάτσω λιγάκι να ξεκουραστώ. Με το ζόρι έπεισα τον σύζυγο να μας αφήσει να φύγουμε .. για μένα δεν καίγεται βασικά για την μικρή λέει φοβάται μην τον ξεχάσει ..Τωρα τι να του πεις....

Καλή χρονιά Σε ΌΛΕς Σας !!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Καλημέρα και με το καλό να μας μπει ο καινούργιος χρόνος !!!

Κοριτσάκια ελπίζω να μην με παρεξηγήσατε χθες με το τραγουδάκι. Το συγκεκριμένο τραγούδι είναι μια πολύ γλυκιά μελωδία που αναφέρεται σε ενα παραμύθι με λυπημένο τέλος (?), δεν έχουν όλα τα παραμύθια ευτυχές τέλος και το γεγονός αυτο αποτελεί ηθικό δίδαγμα γα τα παιδιά. Στο μυαλό των παιδιών πάντως και στις ψυχές τους, το παραμύθι έχει όντως ευτυχές τέλος σύμφωνα με όλους τους μελετητές παιδικών παραμυθιών μια που το κοριτσάκι συναντιέται τελικά με την μαμά του έστω και σε μια άλλη διάσταση . Αnta μου ελπίζω τώρα να σε έκανα να το δεις λιγάκι αλλιώς ....

Κατά τα άλλα περιμένω τους γονείς μου να έρθουν και μετά τον νέο χρόνο θα πάω με τη μικρή στα εξοχικά Τρίκαλα να κάτσω λιγάκι να ξεκουραστώ. Με το ζόρι έπεισα τον σύζυγο να μας αφήσει να φύγουμε .. για μένα δεν καίγεται βασικά για την μικρή λέει φοβάται μην τον ξεχάσει ..Τωρα τι να του πεις....

Καλή χρονιά Σε ΌΛΕς Σας !!!

ΧΑ ΣΕ ΤΣΑΚΩΣΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΤΙΣΑ!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες!!!

Είμαστε καλύτερα με λιγότερο βήχα και μυξούλες!!!Ευχαριστώ πολύ όλες σας για τα περαστικά!!!΄

Συμπεθέρα μην μας κάνετε νερά...σας έχουμε δεδομένες βλέπεις!!!:D:D:D

Κορίτσια και εμείς προχθές κάναμε την ζημιά μας!!!Έδωσε μιά στο μπόλ της κρέμας του και έγινε 6αδα!!!Πολύ γέλιο να δείτε!!!

Κατά τα άλλα χθές επιτέλους το καμάρι μου είπε πρώτη φορά ΜΠΑΜΠΑ!!!!!

ΜΑΜΑ ούτε λόγος αλλά ΟΚ περιμένω καρτερικα!!!:lol:

Σήμερα έρχονται τα πεθερικά μου...:-(:-)!!!

Φιλάκια σε όλες και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία και ευτυχισμένες στιγμές!!!!

147638u0b1j8a9ag.gif

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ!!!

ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ!! ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...