Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εδώ είμαστε κι εμείς....

Σε δίδυμα????με το καλό....

εγώ το σκέφτομααι σε 3-4 χρονάκια με το καλό.....:rolleyes:

Καλα εεεε?Τι συντονισμός φοβερός?

Καλημερα φιλεναδίτσα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σας !!!

Ευχαριστώ για τις οδηγίες σας κορίτσια μου, το βρήκα τελικά κι εγώ , αλλά μια ζωή τα εύκολα τα κάνω δύσκολα...

DaFoula κι εγώ ένα έτοιμο θέλω χα χα χα δεν αντέχω κι άλλο κρεβάτωμα στο 2ο με τίποτα, 7 μήνες ξάπλα ήμουν...

Όταν θα ξεκινήσουμε δουλειά και οι εναπομείναντες τότε πάει το καφέ μας θα ερημώσει.

Στα χαζά χαζά έχω να πατήσω το πόδι μου στη δουλειά από τον προηγούμενο Αύγουστο!!!!!! 1 μιση χρόνο!!! Πως επιστρέφουν μου λέτε ??? Αχ Με περιμένουνε να μου πιουν το αίμα... Μήπως να ξαναμείνω έγκυος να το γλιτώσω...

Ούτε να το σκέφτομαι ... μου φτάνει το Ανδριελακι μου προς το παρόν!!!

Καλως την Gio Περαστικουλια στον μικρούλη, neamanoula καλημέρα !!!!

Καλημέέέέέέέέρα σε όόόόόόλες

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Βρε κορίτσια τώρα το θυμήθηκα...Χθές ξεκινούσε δουλειά η stellas!!!

Καλή άρχή κούκλα και όλα θα πανε καλα!!!Υπομονή λίγο στην αρχή και θα συνηθήσετε και εσύ και ή μικρή!!!

Λέτε να μην ξεκίνησε και τζάμπα να δίνω ευχές???:tongue:

Στα χαζά χαζά έχω να πατήσω το πόδι μου στη δουλειά από τον προηγούμενο Αύγουστο!!!!!! 1 μιση χρόνο!!! Πως επιστρέφουν μου λέτε ??? Αχ Με περιμένουνε να μου πιουν το αίμα... Μήπως να ξαναμείνω έγκυος να το γλιτώσω...

Ούτε να το σκέφτομαι ... μου φτάνει το Ανδριελακι μου προς το παρόν!!!

Καλως την Gio Περαστικουλια στον μικρούλη, neamanoula καλημέρα !!!!

Καλημέέέέέέέέρα σε όόόόόόλες

Ευχαριστούμε για τις ευχούλες σου βρε konmar.Πωπω 1μισης χρόνος είναι πάρα πολύς!!!Και εγώ ξάπλα ήμουν αλλά όχι τόσο...γιαυτό μάλλον γέννησα όπως γέννησα!!!:mad:

Πότε ξεκινάς εσύ δουλειά?

Ευχαριστούμε για τις ευχούλες σου βρε konmar.Πωπω 1μισης χρόνος είναι πάρα πολύς!!!Και εγώ ξάπλα ήμουν αλλά όχι τόσο...γιαυτό μάλλον γέννησα όπως γέννησα!!!:mad:

Πότε ξεκινάς εσύ δουλειά?

Ξεκινάω 22 Φλεβάρη , ευτυχώς την μικρή θα την κρατάει η νονά της για λίγους μήνες και ύστερα βλέπουμε...

Ολη τη μέρα μπροστα απο ενα PC θά έιμαι οπότε θα σας γράφω την καλημέρα μου και πάλι...

gio δεν την ξέρω την περιπτωση σου, είχες προβληματάκια απο την αρχη της εγκυμοσύνης ή ήταν μια κατα τα άλλα καλή εγκυμοσύνη που απλά έτυχε να γεννήσεις νωρίτερα ?

Εγω το ήξερα απο την αρχή πως έχω πρόβλημα και έπινα χάπια για να μην γεννησω πρόωρα. Μολις τα έκοψα γέννησα άλλα μπορεί να ήταν και τυχαίο δεν ξέρω...

Thanks God που όλα πήγαν καλά κι ο Παναγιωτάκης μεγαλωσε και εγινε σωστό πριγκιπόπουλο!!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

Ολη τη μέρα μπροστα απο ενα PC θά έιμαι οπότε θα σας γράφω την καλημέρα μου και πάλι...

Αυτό που κάνω εγώ δηλαδή!!!:lol::lol::lol:

gio δεν την ξέρω την περιπτωση σου, είχες προβληματάκια απο την αρχη της εγκυμοσύνης ή ήταν μια κατα τα άλλα καλή εγκυμοσύνη που απλά έτυχε να γεννήσεις νωρίτερα ?

Εγω το ήξερα απο την αρχή πως έχω πρόβλημα και έπινα χάπια για να μην γεννησω πρόωρα. Μολις τα έκοψα γέννησα άλλα μπορεί να ήταν και τυχαίο δεν ξέρω...

Thanks God που όλα πήγαν καλά κι ο Παναγιωτάκης μεγαλωσε και εγινε σωστό πριγκιπόπουλο!!!

Απο την αρχή είχα προβλήματα με ψιλοαιμοραγίες, συσπάσεις, πόνους κτλ, ξάπλωσα 2 φορές απο 3 βδομάδες αλλά όπως αποδείχθηκε τελικά δεν "ξάπλωσα" όπως έπρεπε...έκανα και εγώ τις μ@...ίες μου!!!Την προηγουμένή πριν γίνει ή αποκόλληση και γεννήσω, εγώ έβαζα λαμπάκια στα μπαλκόνια μου!!!Τόσο ζώων..αλλά αν ήξερα τι με περιμένει μετά και τι θα συμβεί στο μωρό μου, να είσαι σίγουρη ότι όχι λαμπάκι, ούτε βασιλόπιτα δεν θα κόβαμε που λέει ο λόγος!!! Για περισότερα δες εδώ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=37741

Τέσπα, δόξα το θεό είμαστε μιά χαρα!!!!

Επεξεργάστηκαν by gio_kx

Γεια σας τσουπρίτσες!Πού είστε?

Εγώ πάλι όλη μέρα κυνηγάω την μπέμπα, τρέχει αυτή από πίσω της κι εγώ, μιλάμε χτυπάμε κατοστάρι!!:lol:Στο τέλος της ημέρας είμαι κομμάτια ενώ αυτή χαλαράααα!!!!!!!!!Δεν κουράζεται αυτό το παιδί, απορώ...αφήστε που με το που ακούγεται μουσική χτυπίέται, χέρια πόδια τα κουνάει σε τρελούς ρυθμούς...έχει πολύυυ γέλιο....της αρεσει πολύ μαντόνα και όλα τα μπιτάκια, ενώ τα ελληνικά τα αγνοεί παντελώς....:cool:έχει και αποψη η σκατούλα........

gio φιλεν΄δα περαστικά γρήγορα εύχομαι, αχχ αυτά τα κρυώματα, ευτυχώς εμείς συνήλθαμε..σε τηλ. το απόγευμα αλλά δεν σε βρήκα, πού γυρνάτε πάλιιιι???:tongue:

ΠΕΖΗ που είσαι φιλενάδα?Εντάξει με τα πλυντήρια, τα έβγαλες πέρα??

konmar μεγάλοοοο θέμα η δουλειά....άσε και εγώ σκέφτομαι τί θα κάνωωω...ευτυχώς έχεις τη λύση της νονάς..

Κορίτσια ένα δώρο που πήρε η Χριστίνα ήταν ένα απίστευτο σετάκι φούστα-μπλούζα απλά ΤΕΛΕΙΟ. Μακαρι να έβγαινε και σε μεγάλο μέγεθος πολύ ευχαριστως θα το φορούσα.Δεν ξέρω τί βγάζουν για αγόρια αλλά για κορίτσια ρε παιδιά έχει κάτι ρούχα...φανταστικά, τέλεια!!!:D

dafούλα πώς είναι η Ερατώ?Καλύτερα?

yaeNp3.png

Καλησπέρα σε όλες!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ να έχουμε με τις οικογένειές μας όλες!!!

Έχω καιρό να γράψω γιατί λείψαμε για Χριστούγεννα εκτός Θεσσαλονρόνιαίκης και μετά αλλάξαμε και Η/Υ. Χρόνια πολλά εύχομαι στο Χριστινάκι της neasmanoulas και όποιον άλλον γιόρταζε ή έχει δικούς του που γιόρταζαν!!!

Και πάλι ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ!!!!!

μπα.....σας επιασε πολυλογια κυριες μου;:lol:

τι λετε βρε κοριτσακια, τοσους μηνες κρεβατωμα....ωχ θε μου! συμπεθερα ξαναδιαβασα την ιστορια σας κ με πιασαν τα ζουμια κ μονολογουσα ηρωας ο παναγιωτακης μας ηρωας.......ολα καλα πια, αντε αχχχ!!!:-)

η ερατουλα μου ειναι καλα, της περασε μεσα σε μια μερα ο πυρετος αν κ η γκρινια της εμεινε για 3 μερες αλλα οκ τωρα. επιασα σημερα ενα γρομπαλακι στο σβερκο της και ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ, (ναι..οκ...δεν θελω κ πολυ...:rolleyes:)ευτυχως πηρα παιδιατρο κ ειναι απλο πρηξιμο αδενα μετα απο κρυωματακι....κ ευτυχως ο παιδιατρος ειναι σουπερ απλος κ καθησυχαστικος κ ο αντρας μου ο πιο κουλ βουδας που υπαρχει ("ελα μωρε, λεμφαδενας ειναι") . για ολα τον ρωταω παντα κ πεφτει μεσα κατα 99,9%...γιος μικροβιολογου βλεπετε....-να μην τον παινεψω κ λιγακι;; κατα τα αλλα ειναι ο κυριος ασχετιλας με τα ρουχα της μικρης, θα συναντιομασταν σημερα εξω κ μου την εφερε με το λερωμενο φορμακι ρε παιδια κ απο πανω το μπουφαν κ τα μαλλινα παπουτσακια.....αν ειναι δυνατον!!!!!!

τωρα θυμηθηκα οτι στην ορκωμοσια της αδερφης μου τι εκανε παλι ο απιστευτος:θα τους εβρισκα κ παλι εξω γιατι ειχα μαθημα.....ιουνιος τωρα....η ερατω να εχει τα απειρα υπεροχα πολυχρωμα φουστανακια απο δωρα, ασορτι κορδελιτσες και τα συναφη....και πώς μου την παρουσιασε νομιζετε;;με το ασπρο αμανικο φορμακι που της φορουσαμε στον υπνο και που ηταν και μεγαλυτερο κ εμοιαζε σαν ξεχειλωμενο!!!!!!!θα τον επνιγα ευχαριστως!!!!!!:mad:τα θυμηθηκα και συγχυστηκα τωρα!!

για να ξεσυγχυστω θα σας πω οτι χτες εκανα 6 σουφλεδακια μαυρης σοκολατας θεικα και εχει μεινει ενα.....να πω οτι τα εφαγε ο αγιος βασιλης;;;;ε;;;ε;;:-P

κοριτσια μου σορι για την ακατασχετη πολυλογια, αλλα δεν τελειωσα ακομα.

για τη δουλεια που λετε ειναι οντως πακετο κ σκεφτομαι σοβαρα για την περιπτωση μας να προσλαβω καποια κοπελα για 2-3 ωρες την εβδομαδα, οταν δεν μπορει κανενας απο τους δυο μας. πειτε με παραξενη αλλα προτιμω να καθεται λιγες ωρες με τη γιαγια της κ να μην την κραταει αλλα να την βλεπει σε επισκεψη. νομιζω οτι χρειαζομαι καποια αποσταση απο τη μαμα μου η οποια συνεχιζει να με πρηζει με την πρωτη αφορμη , ειναι τρελα παρεμβατικη και μου τη δινει απιστευτα αυτο. θα δουμε απο την αλλη εβδομαδα πως θα παει το πραγμα που θα εχω πιο πολλες ωρες μαθημα...

νομιζω οτι δεν εχω αλλα να πω....ααα οχι!απο εβδομαδα αρχιζω τα δειγματα για μπομπο!!!θα χρειαστω γνωμες!!!!!!σας φιλω!!:D:tongue:

υγ :οχι που θα εκλεινα ετσι!ναι νεαμανουλα τα κοριτσιστικα ειναι θεικααααααα!!!!!εγω γι'αυτο ηθελα κοριτσι στον 2ο μηνα εγκυμοσυνης!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue: το στυλ που λατρευω, κοιτα εδω:http://www.dpam.com/jupes-robes/robes-c-21_22_44_57.html

εχω ερωτευτει αυτο:

http://www.dpam.com/robe-p-19788.html?c=683&cPath=21_22_44_57

και αυτο:

http://www.dpam.com/gilet-p-20745.html?c=701&cPath=21_22_48

και αυτο!!!!!:

http://www.dpam.com/gilet-p-19987.html?c=659&cPath=21_22_48_67

Αχ βρε gio είχες δεν είχες με κάνες και βούρκωσα βραδιάτικα... Ήταν μαχητής το ψυχάκι μου γι αυτό και όλα πήγαν καλά!!! 3 μέρες μείναμε στη ΜΕΝΝ και θυμάμαι τα χάλια που είχα άστα να πάνε... Ευχομαι από δω και πέρα να εχουμε να θυμόμαστε μόνο ευχάριστα !!!

Neamanoula σε κρατά και σε φόρμα το Χριστινάκι μ αυτά που σου κάνει απορώ γιατί παραπονιέσαι??????? :tongue:

Anta τωρα με το καινούργιο pc να μας επισκέπτεσαι πιο συχνά???

ΠΕΖΗ που είσαι ???

Α να και το Dafaki !!! Χα χα άπαιχτος ο σύζυγος. Σου λέει το κοριτσάκι μου έχει φυσική ομορφιά δεν χρειάζεται κορδέλες φουστανάκια κλπ για να κλέψει την παράσταση !!!

Καληνύχτα φιλεναδίτσες μου , έχω αφήσει τον σύζυγο μόνο του μπροστά στην τηλεοραση και θα μου αρχίσει τα παράπονα τώρα το διαισθάνομαι χι χι χι !!!

Α και κάτι τελευταίο τα du pareil έχουν απίστευτες τιμές !!! έχει στο Mall και τα επισκεπτομαστε συχνα πυκνά!!!! makia sas!

Επεξεργάστηκαν by marigia

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

... α ρε gio μου διαβασα παλι την ιστορια σου και σαν χθες θυμαμαι τη στιγμη που τη διαβαζα το Μαρτιο, απλα δεν ηξερα οτι στο μελλον θα σε γνωρισω. Μαλιστα θυμαμαι τοτε ελεγα στη μαμα μου την ιστορια και το τι ταλαιπωριες περναει ο κοσμος γενικοτερα..τελος καλο ολα καλα, με συγκινησες παλι κακουργα τετοιες μερες..:cool:

daf μου ανδρες παιδακι μου τι να πεις ?? Δεν τους κοβει και ιδιαιτερα αυτο ειναι γνωστο ιδιαιτερα σε τετοια θεματα ντυσιματος παιδιων κ.λ.π. και εμενα κανει κατι κουλα ωρες ωρες δεν λεγεται. Προχθες τον ειχε ξυπολητο πανω στα πλακακια και κοντεψα να τον πνιξω αλλα το καταπια και αυτο. Πάντως τελεια τα ρουχακια που εβαλες, γενικα εχω ψωνισει απο αυτο το μαγαζι, εχει πολυ ομορφα ρουχα, πιο μοντερνα και ιδιαιτερα και οχι κλασσικουρια. Λογικα θα σου αρεσουν και του ΖΑΡΑ και του H&M εχουν πανω κατω το ιδιο στυλ πιο ¨αγγλικο¨ το λεω εγω!

neamanoula μου να ειναι καλα η μανουλα που ηρθε και μου τα σιδερωσε χθες, μια στιβα ολοκληρη του μικρου και δικα μας! Μου εφυγε ενα βαρος αν και αυριο εχω καθαριοτητα σπιτιου να υποδεχθουμε το νεο χρονο καθαροι!

Αντα χαθηκες που εισαι χαμενη?? Χρονια πολλα και σε σας!!

Εγω δουλεια ξεκινω τον Μαρτιο μολις χρονισει ο Νικολης και το σκεφτομαι απο τωρα..ΝΤΕ ΤΕΛΩ!!!!:mad:

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Κοριτσούλια μόυ καλημερούδια!!!

Βρε βρε, δεν ήθελα να σας στεναχωρήσω μέρες που είναι!!!Να σκεφτείται μόνο τα παιδάκια σας και να μην κάνετε τις δικές μου ηλιθιότητες στο μέλλον!!!Εγω πάντως κλαίω απο την χαρά μου καθημερινά που το ζουζουνίδιον μου-όπως θα έλεγε και η φίλτατη συμπεθέρα-είναι γερό και δυνατό!!!

Κατά τα άλλα το συνάχι μας καλά κρατεί!!!Βρε τρελλοκοτσιδου neamanoula χθες γύρισα στο σπίτι 18:30.Είδα μια "περίεργη" κλίση μετα αλλα που να καταλάβω ότι ήσουν εσύ!!!

ΠΕΖΟΥΛΑ μου είδες πως τα φέρνει η τύχη τελικα?Γνωριστήκαμε...

Φιλάκια σε όλες και τα λέμε αργότερα!!!

Επιτέλους σας βρήκα! Ευχαριστώ neamanoula!!

Τι κάνετε μανούλες; Εγώ σας άφησα κάπου στα τέλη ΙΟΥΛΙΟΥ για την μετακόμιση και ω,ναι! Έπειτα από 5 μήνες κατάφερα να έχω internet!Βλέπετε ο ΟΤΕ δεν μπορούσε να μεταφέρει νωρίτερα την γραμμή από το πιο πάνω στενό!!!

Εύχομαι να είστε όλες καλά! Τα μπουμπουκάκια μας μεγάλωσαν έτσι; Ο μικρός μου είναι 9 μηνών. Μπουσουλάει κανονικότατα και σηκώνεται στα πόδια του!Στις 27/12 έσκασε και το πρώτο δοντάκι. Ξέρει καμιά να μου πει πόσες μέρες κάνει να βγει τελείως;

Τον Σεπτέμβρη τον βαφτίσαμε κιόλας! Ο κύριος γελούσε. Άχνα δεν έβγαλε! Γενικά είναι ζόρικος τύπος. Δεν με αφήνει σε ησυχία. Και έτσι όπως είμαι και μόνη μου τρέχω και δεν φτάνω!!Όμως το βράδυ κοιμάται για τα καλά! Από τις 10:30 εώς 9 το άλλο πρωί! Όχι, ύπνος δεν μου λείπει!

Τα μπουμπουκάκια σας τι κάνουν; Πείτε μου περιληπτικά αν δεν βαριέστε φυσικά!

Χάρηκα που σας ξαναβρήκα!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...