Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ουφ επιτελους καθομαι!

μπραβο σας νεαμανουλα που περασατε ομορφα κ τι φανταστικα δωρα ηταν αυτα!!!:D

οι σακουλες ειναι φοβερο παιχνιδι σε αυτη την ηλικια(εννοειται με επιβλεψη.......:rolleyes:), κ η δικια μου μην σας πω γι'αυτο αποφασισε να μπουσουλησει!!:tongue: ολο καπελο τις κανει!

μιλωντας για παιχνιδια τα φυτακια μας εχουν τσουρομαδηθει αλλα μολις ακουει το οχι σταματαει για 1,5 δευτερολεπτο μεχρι να ξανασυνεχισει ακαθεκτη....!:rolleyes: τουλαχιστον σταματει, κοιταει με ενα υφος απιιιιιστευτο κ καθεται μπαστακας μεχρι να φυγω απο το καημενο το φυτο...!

γενικα αυτο το μηνα εχει κανει πολλα καινουρια κ η μανουλα χαιρεται πολυυυυυυυυυ!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

επιτελους στρωσαμε κ το υπολοιπο σαλονι και μπορει να κυκλοφορει ελευθερα...βεβαια παλι στο μαρμαρο παει..... :lol:

σημερα κατσαμε σπιτι, εβαλα επιτελους ταξη σε πολλα πραγματα (βιβλια, ρουχα) αν κ ακομα εχουμε να κανουμε, αλλα οκ, τωρα τουλαχιστον μου αρεσει το σπιτι!!

ηρθε κ ενας φιλος που ειχαμε καιρο να δουμε...ωραια ηταν!

konmar μου ευτυχως κρατησε ουσιαστικα μια μερα ο πυρετος και η μυξα, εμεινε η γκρινια (χτες ξυπναγε κ παλι 100000000 φορες.....) αλλα δεν φαινεται για ιωση, κρυωμα θα ηταν.

που λες κ με τη δικη μας ξαδερφουλα μια απο τα ιδια, η ερατω ειναι πολυ γλυκο παιδακι οπως ξερετε -κουκουβααααα:tongue::tongue::tongue:-(οκ στοχευει λιγο στα ματια αλλα την εμποδιζω:lol:) αλλα η ξαδερφη της, αν και μικροτερη, ειναι απιστευτο θηριο.....της εδωσε κ μια ξεσυγυρισμενη στο κεφαλι αλλα το ξεπερασαμε....:rolleyes: ελπιζω να μην τρωγονται ετσι για τους αντρες οταν μεγαλωσουν:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ!!!

Φιλενάδα να σου ξαναστειλω τις ευχες μου...να χαιρεστε την ζουζουνα σας και να την καμαρωνεται παντα!!!

Τι νεα κορίτσια?Εμεις ανημερα πηγαμε στην κουνιαδα με τα πεθερικα μου και την μαμα μου μαζι και περασαμε σουπερ!!!Ο μικρος ξεσαλωσε και δεν ηθελε με τιποτα να κοιμηθει-:o-!!!Περασαμε μια χαρα, ψησαμε φαγαμε, ηπιαμε και ολα οκ!!!Γυρισαμε βεβαια το βραδυ και ψιλοταλαιπωρηθηκε ο μικρος!!!

Εντωμεταξυ έχει βήχα απο το πρωι και ακούω μύξες στο βάθος!!!Αιντε να δουμε φέραμε τιποτα μαζί μας-η ξαδερφη του που ειναι 12 χρονων, είχε πονόλαιμο και όλο τριβόταν πάνω του...βρε τι είπα εγω, τι η μανα της τιποτα αυτή!!!Ελπιζω να ειναι απλώς σάλια!!!Αλλιώς θέλουμε φιλάκι απο την πριγκίπησα μας για να μας περάσει!!!!:lol::wink:

Μάλλον είμαστε καθοδον για τα επάνω δόντια κα εδω και 2 βδομάδες έχει απίστευτα σάλια!!!

΄ΦΙλιά σε όλες

Γεια σας κοριτσάκια!

Σήμερα πέρασα μία σούπερ μέρα, με το σύζυγο έξω όλη μέρα και μόλις τώρα ήρθαμε..φάγαμε έξω και περάσαμε υπέροχα, είχα πολύυυ καιρό να το ζήσω αυτό...(φυσικά χωρίς την μπέμπα χεχε....)

ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχούλες σας κορίτσια μου!

Τα πρώτα μας Χριστούγεννα με τα μωρά μας!!!!!!!!!

yaeNp3.png

Tσουπριτσες καλησπέρα,

Τι έγινε βρε παιδιά μ αυτές τις μυξούλες ένα ένα τα παιδάκια μας συναχώνονται... Να δούμε πότε θα έρθει κι η σειρά μας φοβάμαι:roll:... Περαστικούλια στον Παναγιωτακη Gio αν και μπορεί να είναι όντως δοντάκια . Εμείς όταν βγάζαμε τα πάνω τα είδαμε όλα ..ειδικά το πλαϊνό...

Κατά τα άλλα την κάναμε κι εμείς την βόλτα μας με την μικρή μαζί στο Ζάππειο και τι Αη Βασίληδες είδαμε , τι κλόουν , τι ξυλοπόδαρους !!!! Βέβαια η μικρή με το μόνο που ενθουσιάστηκε ήταν με τα μπαλόνια που πουλάγανε, της πήραμε ένα με την Ντόρα την Εξερευνήτρια το οποίο έζησε μόνο μια ώρα γιατί το χτύπαγε και το έκανε ντα ντα- ντα ντα όλη την ώρα, στο τέλος το ζούληξε και με τα δάχτυλα και πάει ξεφούσκωσε...

Αυτα τα νεάκια μας... Καλέ που είστε όλες ??? Κάνετε cocooning με τους συζύγους ???

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Επιτελους επιστρεψαμε!!! Σαν το σπιτι μας πουθενα τελικα, αναστατωση, δεν μπορεις να χαλαρωσεις οπως θες ρε παιδι μου αν και περασαμε ομορφα και καναμε και τις βολτιτσες μας, ηπιαμε τα καφεδακια μας, πηγαμε στα μπαρακια μας κ.λ.π.!

Περαστικουλια στα νινακια τα σιναχωμενα, φταιει και ο καιρος μωρε, μια κρυο μια ζεστη εδω επηρεαζομαστε εμεις οι μεγαλοι δεν θα επηρεαστουν τα μικρα μας???

Στελλιτσα οχι χρυση μου δεν ετοιμαζω τιποτε τετοιο που υπονοεις, εγω ευχηθηκα απλα γιατι καποια στιγμη θα το προσπαθησουμε για νινι πιστευω ολες μας!!

neamanoula μου επιτελους πηρες πρεφα και εσυ οτι αν αφηνουμε και λιγακι τα μονακριβα μας περναμε και εμεις μοναδικες στιγμες, πιο χαλαρες και ευχαριστες!! Συνεχισε ετσι γιατι ο αντρουλης..καταλαβαινεις!!!;)

konmar μου cocouning δεν εχει παρα μονο συμμαζεμα και πλυντηρια υστερα απο τοσες μερες απουσιας..γκρρρρ:mad:

Αυτα...αντε καληνυχτα μας!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

konmar μου cocouning δεν εχει παρα μονο συμμαζεμα και πλυντηρια υστερα απο τοσες μερες απουσιας..γκρρρρ:mad:

Αυτα...αντε καληνυχτα μας!!!

Καλώς ήρθατε!!!

Μια απ τα ίδια φιλενάδα.....που χρόνος για τέτοια???

Καλή ξεκούραση.

nI9Sp3.png

urDwp2.png

THANKS ας ελπισουμε ο Νικολης τωρα που επεστρεψε κρεββατακι του να κοιμηθει ο αγορινας μου μπας και ξεκουραστουμε και εμεις οι δολιοι!!

ωωωω θελω κ εγω ζαπειο!!!ισως παμε μεσα στην εβδομαδα!:D

λοιπον η ερατω σουπερ σημερα, ημασταν με τους μελλοντικους κουμπαρους σχεδον ολη μερα και περασαμε παρα πολυ ωραια!!επαιξαν μαζι της πααααρα πολλη ωρα κι η ερατω κοιμηθηκε σαν το πουλακι! τη φιλη μου θα τη δω κ αυριο, θα παμε για μια μικρη ερευνα αγορας για τη βαφτιση!!!μου φαινεται θα αρχισω απο τωρα να κανω μερικα δειγματα μπομπο μεχρι να καταληξω...

πεζη γουελκαμ μπακ, βαβουρα ειναι μωρε το ξερω....:rolleyes:αν περνας ομως καλα χαλαλι!πως ηταν στο ταξιδι ο μικρος;εμεις δεν την ξαναπαταμε, μεχρι να αρχισει να διαβαζει:tongue: θα φευγουμε νωρις το πρωι για να κοιμαται, δεν παλευεται αλλιως....:roll:

konmar κ δεν φαινοταν για διαολακι η μικρη σου!!μαλλον για αγγελακι μου εκανε, αλλα εχει κρυφες χαρες ε;:lol:

ωχ ωχ, τωρα το διαβασα!βρε, κολλησε ο παναγιωτακης μας, το ετερον ημισυ;;μακια γρηγορα να περασει!!!:Ρ :D

Επεξεργάστηκαν by DaF

daf μου ευτυχως κοιμηθηκε και στο πανε και στο ελα απο τρεις ωρες!!! αλλιως δεν παλευεται, ασε που ζαλιζομαι οταν ειναι ξυπνιος..που τωρα που πηγαμε και απο επαρχιακο δρομο...:rolleyes:

Κοριτσια μου ξέρει καμιά σας για το scrapblog οταν το φτιάξεις στο photobucket πως μπορεις να το τυπώσεις ύστερα ???

Εχω 2 έτοιμα scrapblog και κάνω copy το direct link και ύστερα paste σε κενη σελίδα του word αλλά δεν το άνοιγει... Κανω κάτι λάθος ?

DaF εσυ θα ξέρεις σίγουρα κι εσύ ΠΕΖΗ ...

?????????

Θα γράψω και στο άλλο φορουμ μήπως και ...

Επεξεργάστηκαν by marigia

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

πωπω εμεις κ εμεις μειναμε....:rolleyes:

konmar κανεις κοπι απευθειας την εικονα, οχι το λινκ, και αποθηκευση κ παλι ως εικονα στον υπολογιστη σου!τα βαζεις σε σιντι ή φλασακι κ τα δινεις για εκτυπωση, ή τα εκτυπωνεις σπιτι σου.

φιλια!ηρθε ο συζυγος παω να φτιαξω σουφλε σοκολατας!:tongue:

HELLO GIRLS!!!

Πού ειστε βρε κορτσουδια???? Δικιο εχει η daf μειναμε να φυλαμε του φορουμ..που να ερθουν και οι επομενες μερες:rolleyes:

konmar μου στα εγραψε η daf οποτε...ακολουθα τις οδηγιες!!

Οσο για το σουφλε daf μου και τι δε θα εδινα να κανω μια μπουκα τωρα!!!!:lol::lol:

Να σας πω και ενα νεο?? Θυμαστε τη giota που εγραφε στο τοπικ μας πριν καποιο καιρο??? Διαβασα σημερα ειναι εγκυος σε διδυμα!!! Της ειπα να περασει και απο δω να μας πει τα νεα της!! Μπραβο της παντως..πρεπει να εχει πολυ κουραγιο!!

ειδες βρε πεζη, η μια εγκυος, η αλλη σε διδυμα, η vallou στα τρεχαματα, η κωνσταντια και η κατερινα στας εξοχας, αααχχχχχχχ παει το καφε!!:tongue:

η νεαμανουλα και η συμπεθερα που πηγανε;;

το ειχα δει κ εγω οτι εχει διδυμα με το καλο της κοπελας!εγω σκεφτηκα οτι ενδεχομενως του χρονου να βαλουμε μπρος για δευτερο κ με επιασε πανικος!!γινεται να παραγγειλω ενα ετοιμο παρακαλω;;;:tongue:

η νεαμανουλα και η συμπεθερα που πηγανε;;

εγω σκεφτηκα οτι ενδεχομενως του χρονου να βαλουμε μπρος για δευτερο κ με επιασε πανικος!!γινεται να παραγγειλω ενα ετοιμο παρακαλω;;;:tongue:

Εδω είμαι και είμαι ξάγρυπνη!!!Κολλήσαμε και εμείς την ιωσούλα μας, δεν γινόταν να την γλυτώσουμε!!!Ευτυχώς το λουλουδι μου έχει βήχα και συναχι αλλα όχι πυρετο!!!Χθές το βράδυ ξύπνησε 1894 φορες (νεαμανουλα σας περασαμε εεεεε?) και κατα τις 2 είπα να του βάλω τη μυξορουφίχτρα να ξεβουλωσει ο καημενούλης και άρχισε να κλαίέι με φοβερο παράπονο και φυσικα φώναζε-τι άλλο?-ΓΙΑΓΙΑΚΑ!!!!!Απο τη μια τον λυπόμουν και απο την άλλη προσπαθουσα να κρατηθώ να μην γέλάσω!!!

Το ότι ακόμη δεν έχέι πει μαμα-μπαμπα αλλα μόνο γιαγια-γιαγιακα-σας το έχω πει?Τα νευρα μου κρόσια κορίτσια!!!!

Παρεπιπτόντως για δεύτερο μωρο που λέτε...φτουφτου!!!Οχι έτοιμο απλα...και με ειδικές προδιαγραφές θα το παραγγείλω:lol::lol::lol:!!!

Καλημερούδια και ελπίζω η μερα μας να ειναι καλυτερη απο την νύχτα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...