Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου κ χρόνια πολλά.η τιμή είναι πολύ καλή μπράβο σου σε δυο μέρες ξανά κάνε χοριακη κ πάρε τηλ τον γιατρό σου.❤️❤️❤️καλό διπλασιασμό 

Χρόνια πολλά με υγεία. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αύριο είναι να κάνω την επόμενη χοριακή, αλλά με έχει φάει η αγωνία.

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΚΟπελες μου καλες οσο περιμενω τον αποστειρωτη μπηκα να σας διαβασω και να σας πω τα νέα.

Μαρακι ευχαριστω για τις ευχες και συ να χαιρεσαι τη Λυδία σου ( Τι ομορφο όνομα )!και τον Χαρουλη σου !

Ax βρε gio δικιο έχεις .. και ορο και λιπος της βαζαν πως να μη γίνει τουρμπο η μικρ'η . Εχανε για δυο μέρες και σήμερα ξεκινησε να παίρνει , πηρε 35γρμ.

DaF επειδη περασαμε 4 φορες τουλ γαστρεντεριτιδα φετος ειναι φυσιολογικο να μη θέλει να φάει τίποτα η μικρή ακομα και για 3 μέρες . Μας ειχε τυχει και βδομάδα και μετά δεν τη χορταιναμε φαί . Αναπληρωνουν οταν γίνουν καλά και τα κιλά τους και επανερχονται με περοσσότερη όρεξη. Ετσι κι ηερατούλα οταν νιωσει καλύτερα θα φάει. Εγω της έδινα κουταλάκι κουταλακι νερακι κάθε 5 λεπτά και αν δεν εκανε εμετο πιναμε λίγο χαμομηλάκι με φρυγανίτσα. Πάντως η γαστρεντεριτιδα θα είναι πάντα το χειρότερο μου , καλύτερα πυρετο και ίωση παρά αυτο και να το βλέπεις να μαραζωνει το παιδάκι σου . Ελπιζω να ειστε καλύτερα μωρέ υπομονή σιδερένια και καλή επιτυχία στις εξετάσεις σας .

Οσο για το σχολειο δε θα ναι πάντα έτσι μωρέ κι εμεις θυμασαι τι περασαμε αλλά αντιβιωση χρειάστηκε μονον μια φορά να πάρει στην οξεια ωτιτιδα εξαλλου μαζευουν αντισωματα για του χρόνου που θα πανε σχολειο και θα είναι σουπερ .. ας ελπίσουμε δηλ.

Λοιπον για το θεμα του θηλασμου που λέτε να παραδεχτω πως αν δε μιλαγα με τη σύμβουλο της DaF θα το χα χάσει σίγουρα.. Νιωθω μια σιγουριά και αυτοπεποιθηση πως ότι κάνω έιναι το σωστό και πάω πολύ κάλά επιτελους κι απο παραγωγη , απλά τηρω τις 8 αντλησεις τη μέρα .

Τη μπέμπα την βάλανε πριν 2 μέρες στην ενδιάμεση εντατική και εχθες που πηγα να την δω΄δεν ήταν στη θερμοκοιτιδα της ... Κοιταω γυρω γύρω πουθενά , ρωταω και μου λένε Ετοιμασου για αγκαλιές τη βάλαμε στην απλή εντατικη που σημαινει κουνάκια !!! ΚΟριτσια τρελάθηκα !!Την πηρα αγκαλιά υστερα απο 10 μερες που την έφερα στον κόσμο ! Το ρινογαστρικο σωληνακι σίτισης δεν το χουμε βγάλει απλά της δίνουν ενα γευμα με μπιμπερο και στην πορεία θα τα αυξησουν ωσπου να τα πίνει όλα με το μπιμπερο και συτο σημαινει πάμε σπίτι μας !!!! Τρωει 45μλ τώρα ! Ναι ναι βιαστική σε όλα της τελικά !

Σημερα μου τη δωσαν και τη τάισα αλλά απογοητευτικα .. δεν εχει ακόμα καλά το έ νστικτο της κατάποσης οποτε αργει πάρα πολύ ακόμα βάζει τη γλώσσα μπροστά στη θηλη και δεν πινει γάλα η χαζούλα ...μιση ώρα για να πιει 20 μλ . Τα κοριτσια σαν πιο έμπειρα την καταφερνουν μου είπαν και πινει παραπάνω.. Αχρηστη μάνα ..

Αυριο θα μου τη δωσουν να τη βάλω και στο στηθος . Ειναι πολύ μι΄κρή βρε κορίτσια φοβαμαι τοσο που την πιάνω , έίναι μολις 2180 πια γιατι χασαμε όπως είναι φυσιολογικό . .Αυτα τα νεακια απο εμας

Καλό βραδυ και φιλιά σε όλες !

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια εχουν αυξησει απο 1 στα 3 γευματα με μπιμπερο αλλά πίνει μονον 20 η μπουμπου. Με το ζορι μου την εδωσαν και την εβαλα στο στηθος οπου και φυσικά δεν ΄΄επιασε ουτε πιπιλισε ... Με νευριασε η κοπελα εκει αφου μονο κουτη δεν με είπε που ενω δεν πινει καλά καλά με μπιμπερο θελω να τη βάλω στο στήθος . γι αυτο και φυσικά δεν μ αφησε να προσπαθησω και πολύ και ουτε με βοηθησε κι αυτη πολύ.. γκρρρρ παλί καλά που δίνουν ο γάλα μου γιατι σ αλλες μενν ουτε αυτο δε δίνουν και οι μανουλες αντλουν και το πετουν ή το κοβουν με το γνωστό χαπάκι....

Επισης κάτι μας είπαν για ανωριμο εγκέφαλο που έδειξε ο υπερηχος και τρελαθηκαμε. Φυσικο λενε λόγω προωροτητας απλά θα το παρακολοθουμε. Δε ξερω αλλά μ εχει πιάσει μια απογοητευση απ το πρωι και μια ανησυχία ....

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Μαρια μου ποσο ειναι η μικρη σας τωρα; καπου ειχα διαβασει οτι κατω απο 2800 ειναι δυσκολο γενικα να πιασουν στηθος. Η Κατερινα τι σου λεει γι'αυτο; Επισης μην περιμενεις στο νοσοκομειο να εχεις την ησυχια σου για να θηλασεις. Οταν πατε σπιτι κ βρειτε τις ισορροπιες σας θα ειναι ολα καλυτερα, μακρια απο αδιακριτα βλεμματα και κριτικη..καμια φορα το ιατρικο προσωπικο ειναι τελειως χοντροκομμενο στην αντιμετωπιση των γονεων.

Τωρα για τα υπολοιπα, σκεψου οτι αν ηταν ακομα στην κοιλια, θα ηταν ενα πλασματακι ..33 εβδομαδων;καλα τα λεω; ειναι πολυ μικρη μωρε...σας σκεφτομαι πολυ, να πανε ολα καλα γλυκεια μου!:)

Καλησπέρα κορίτσάκια μου!

Μαριγια μου στεναχωριέσαι καθόλου!! Μια χαρά θα είναι το κοριτσάκι μας! Είναι πολύ μικρούλι απλώς... και η Πενούλα που ήταν και 36 εβδομάδων δεν μπορούσε να καταλάβει το στήθος και να το πιάσει... όσο για τα 20ml νομίζω οτι είναι υπερ αρκετά για γεύμα. Θυμάμαι οτι η δική μου έπινε 30μλ και το ζόρισα το παιδί σιγά σιγά να αυξήσει και στο τέλος εγώ ήμουν χαρούμενη που την 4η μέρα έπινε 50-60μλ ενώ στην πραγματικότητα το στομαχάκι ήταν πολύ μικρό, άρχισαν οι αναγωγές και πηγαίναμε για οισοφαγίτιδα. Συμβουλέψου παιδογαστρεντερολόγο για την ποσότητα του φαγητού της. Πρεπει να έχει το μαιευτήριο.

dafουλα περαστικά σας!! Αχ μωρε το καημένο, σαν φαντασματάκι θα ήταν... θυμάμαι το είχε πάθει η μεγάλη, και φοβήθηκα πάρα πολύ... από τότε προσέχω όταν έχουμε διάροια ή εμετό και δίνω λίγο μπανανούλα ή με το κουταλάκι almora (δεν το πίνουν ευχάριστα βέβαια) ή στην χειρότερη αραιωμένη κοκα κόλα (συμβουλή παιδιάτρου είναι αυτό) για να μη χάνουμε τους ηλεκτρολύτες..

Νεαμανούλα και gio σας βλέπω να το σκέφτεστε το δεύτερο παιδάκι σιγά σιγά!! Αντε, καιρός σας είναι!!

Εμεις κλασικά συνεχίζουμε τα μπανάκια μας στη θάλασσα. Σήμερα πάθαμε και ένα ατυχηματάκι.. Η μικρή πάτησε ένα πεσμένο κάρβουνο από την ψησταριά, ευτυχώς μισοσβησμένο.. αλλά το πατουσάκι της έκανε φουσκαλίτσα και έκλαιγε το καημενο μου μια ώρα... μου ράγισε την καρδιά.. Το απόγευμα δε συνέχιζε να θέλει να μη φορά τα παπούτσια της!! Πόσο της εξήγησα γιατί πρέπει να φοράμε τα παπούτσια, τίποτα εκείνη, ξυπόλητο τάγμα!!

Διαφημίσεις

Τη μπέμπα την βάλανε πριν 2 μέρες στην ενδιάμεση εντατική και εχθες που πηγα να την δω΄δεν ήταν στη θερμοκοιτιδα της ... Κοιταω γυρω γύρω πουθενά , ρωταω και μου λένε Ετοιμασου για αγκαλιές τη βάλαμε στην απλή εντατικη που σημαινει κουνάκια !!! ΚΟριτσια τρελάθηκα !!Την πηρα αγκαλιά υστερα απο 10 μερες που την έφερα στον κόσμο ! Το ρινογαστρικο σωληνακι σίτισης δεν το χουμε βγάλει απλά της δίνουν ενα γευμα με μπιμπερο και στην πορεία θα τα αυξησουν ωσπου να τα πίνει όλα με το μπιμπερο και συτο σημαινει πάμε σπίτι μας !!!! Τρωει 45μλ τώρα ! Ναι ναι βιαστική σε όλα της τελικά !

!

Τι μου θυμισες τώρα....Ανατριχιασα.....Νομιζα οτι το έχω ξεπεράσει...Το ιδιο επαθα και εγώ οταν τον πηγαν στα κουνάκια...

Οσο για τα υπόλοιπα...Μην σε πιάνει άγχος! Μικρο ειναι ακομα. Εμενα τον Γιαννη μου τον ειχαν βγαλει με εγκεφαλικη παράλυση..Οι γιατροι εχουν μια τάση να παρουσιάζουν τα χειροτερα. Η ΒΙΑΣΤΙΚΟΥΛΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!! ΤΕΛΟΣ!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

καλημέρα ζουζουνίτσες!

μόλις κοιμόμουν 3 ώρες - δώρο της μαμας μου που μου κράτησε και τα δύο - και μιλάμε ακόμα δεν το πιστεύω!!!

Τελοσπάντων όμως, τι κάνετε?

Πείτε νεα για τα μικρά μας, άκου κάρβουνο, καλά τρελάθηκα...:( Gio πώς πάει? Neamanoula?? Καλά Μαράκι εσενα θα σε πάρω τηλέφωνο να τα μάθω και Dafούλα... αχ... ωραία ήταν χτες, αλλά πολύς ο αέρας, άλλη φορά που θα μπορείτε θα είναι ακόμα καλυτερα!!!

Εμείς σε φάση ακομα κούρασης, κάτι μόνιμο μάλλον, η μικρή είναι πολυ ζωηρή, πολύ γέλιο, δεν σταματαέι μα καθόλου!!! Πώς φαίνεται βρε παιδί μου από νωρίς το ζωηρό παιδί... Θηλάζει και το πόδι της το κουνάει σαν τις χορεύτριες καν καν!!! Μα δεν την πιάνει αναγούλα???

Anyway, έχουμε πολύ πλάκα. Πήγαμε χτες στην Πάρνηθα εκδρομούλα και περάσαμε πολυ ωραία, αλλα ο αέρας πολύς όπως είπα! Είδαμε καλούς φίλους που τους βλέπουμε σπάνια, με τα παιδάκια τους και ήταν μια ανασα ζωής!! Πραγματικά, η εκδρομή στο βουνό είναι ΥΓΕΙΑ. Και ψυχική και σωματική και πόσο χαίρομαι κάθε φορά που πηγαίνουμε και βλέπω πόσος κόσμος σκέφτεται το ίδιο και το πράττει! Εξάλλου, αγοράζεις πέντε πραγματάκια και με πολυ λίλα έξοδα περνάς μια Κυριακή ζάχαρη!! Και για τα παιδιά είναι η καλύτερη!! Είμαστε πολυ τυχεροί που είμαστε πολύ κοντά και ξέρουμε και τα μέρη!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Α! και επειδή έχω επιδοθεί σε κυνήγι τρόπων εξοικονόμησης φράγκων, μπας και δούμε καμιά άσπρη μέρα...

http://www.ubershop.co.uk/nappies/pr...p?code=pampers

το ανακάλυψα εδώ στο φόρουμ που το έγραφαν στο τόπικ

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=85981.

Θα συγχυστείτε με τη διαφορά τιμών, μα πόση αισχροκέρδεια στην Ελλάδα...

και επίσης δύο ζευγάρια πολυ καλοί μας φίλοι, χρησιμοποιούν τις πάνες του lidl και τις βρίσκουν πολυ καλές και είπα να τις δοκιμάσω κι εγώ. Τις toujours. Μου τις έδειξαν κιόλας και μου φάνηκαν λεπτές και μια χαρά. Δεν γίνεται άλλο εικοσάευρο το πακέτο ρε κορίτσια αλλά και να γινόταν, σκέφτεσαι ότι μήπως τελικά είσαι λίγο κορόιδο και πληρώνεις κάτι πανάκριβα χωρίς να είναι και το καλύτερο αναλογικά? Γιατί εμείς ψωνίζουμε τα χαρτικά απο το lidl και είναι πραγματικά καλύτερης ποιότητας π.χ. 4πλο χαρτομάντηλο κουτί που δεν βρίσκεις πουθενά, γιατί όχι και τις πάνες?

Δεν ξέρω όμως αν έχει μόνο ανοιχτές ή και πάνα βρακακι, με την πρώτη ευκαιρία θα πεταχτώ να δω.

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Α! και επειδή έχω επιδοθεί σε κυνήγι τρόπων εξοικονόμησης φράγκων, μπας και δούμε καμιά άσπρη μέρα...

http://www.ubershop.co.uk/nappies/pr...p?code=pampers

το ανακάλυψα εδώ στο φόρουμ που το έγραφαν στο τόπικ

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=85981.

Θα συγχυστείτε με τη διαφορά τιμών, μα πόση αισχροκέρδεια στην Ελλάδα...

και επίσης δύο ζευγάρια πολυ καλοί μας φίλοι, χρησιμοποιούν τις πάνες του lidl και τις βρίσκουν πολυ καλές και είπα να τις δοκιμάσω κι εγώ. Τις toujours. Μου τις έδειξαν κιόλας και μου φάνηκαν λεπτές και μια χαρά. Δεν γίνεται άλλο εικοσάευρο το πακέτο ρε κορίτσια αλλά και να γινόταν, σκέφτεσαι ότι μήπως τελικά είσαι λίγο κορόιδο και πληρώνεις κάτι πανάκριβα χωρίς να είναι και το καλύτερο αναλογικά? Γιατί εμείς ψωνίζουμε τα χαρτικά απο το lidl και είναι πραγματικά καλύτερης ποιότητας π.χ. 4πλο χαρτομάντηλο κουτί που δεν βρίσκεις πουθενά, γιατί όχι και τις πάνες?

Δεν ξέρω όμως αν έχει μόνο ανοιχτές ή και πάνα βρακακι, με την πρώτη ευκαιρία θα πεταχτώ να δω.

Ειχα πάρει και εγώ του Γιαννη καποια στιγμη. Καλες ειναι. Η κουνιαδα μου τις χρησιμοποιει! Λες να τις δοκιμάσουμε? Ευτυχως τελειωσα με τον Γιάννη και ετσι δεν εχω 2 πακέτα...

Το Σαββατο εμεις πηγαμε σε βάφτιση στο λαγονησι. Περασαμε υπέροχα. Ο Γιάννης πολυ καλος και η μπέμπα...αθόρυβη.Στο τραπέζι ειχαν και κλόουν ο οποίος τα αποσχόλησε και έτσι μπορέσαμε και απολαυσαμε την "εξοδό" μας!

Κορίτσια απο την αθήνα... Λοιπον ο άντρας μου βρίσκει κάτι προσφορες απίθανες. Το Σαββατο πήγαμε στον Ιππικο όμιλο Βαρυμπόμοης. Ειχε κελισει 2 20λεπτα μαθήματα με πόνι! Με 12 ευρώ. Ο Γιαννης ξετρελάθηκε. Και εμεις τον χαρήκαμε πολυ! Δεν ξέρω αν ειναι περιττο έξοδο-πιθανον-άλλα τόσο που χαρηκε το παιδι...αξιζε!!!

Μαριαpap Ο μικρος μου ακομα ζηλευει. Καλυτερα μεν ειναι αλλα ακομα εχουμε θέμα. Να χθες, της έριξε μια στο κεφάλι...αφηστε τα!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Κατερινα ς τέλεια η βόλτα με τα πόνι!!! Πες λεπτομέρειες!! Νομίζω αξίζει και δεν είναι καθόλου περιττό έξοδο μιας και τα παιδάκια μας όλο και πιο λίγο έχουν επαφή με τη φύση και τα ζώα. Μόλις τελειώσουμε από τη θάλασσα, βάζω πρόγραμμα εκδρομή στο βουνό και πόνι!! Το μόνο μείον που βλέπω είναι... να μη θέλουν οι ζουζούνες να κατέβουν :mrgreen:

Κατεριν@κι βλέπω να περνάτε καλά και εσεις!! Χορεύει και πίνει και γάλα το παιδί.. τέλειο :tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Λοιπον το βρηκε μέσω groupon. Εχετε υπόψη σας?Εχω όμως το τηλ του ομίλου για να πάρετε να ρωτησετε. Λοιπον 210 8169575. κοριτσια αξίζει η εμπειρια! Ο Γιαννης σας λέω το απόλαυσε!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Πως είστε κουρασμενες μανούλες??? Βαλτε κ μενα στο κλαμπ. Η Ανδρι εχει μεταμορφωθει σε θηριο απο τοτε που γυρισε απ το χωριό και προσπαθουμε να την επαναφερουμε .. Πηγαμε παιδίατρο και μαντεψτε .. τις μερες που ηταν ναυπλιο πηρε 1.5 κιλό !! Επαθε πλάκα η παιδίατρος ,.. εγω να δείτε που βρηκα πουράκια καπρις στη τσάντα της ... Οκ κι εγω της δινω που και που αλλά οχι ποσότητες .. Οσο σκέφτομαι τι σαβούρα εχει φαει στη γιαγιά της. Αφηστε που για να φαει μου ζηταει ανταλλαγματα δηλ σοκολατες κ καραμελες.. θα τη πνίξω σας λέω... Ακομα μην τυχον και της μλήσει άνθρωπος στο δρόμο που δε γνωρισει, τσιρίζει και του λέει φύγε ρε !! Αυτο το ρε εδω μου κάθεται.. Λεει συνεχεια τη λέξη κωλομέρι και με τρελάινει... Αχ παππουδογιαγιάδες , τα λουζομαστε τώρα , αλλά απ την άλλη ευτυχως που υπάρχουν κι αυτοι γιατι τι θα κάναμε ετσι που ρθαν τα πράγματα ..

Η μπεμπα προσπαθει να φάει με το μπιμπερο αλλά ξεχνάει να πάρει ανάσα και πέφτει το οξυγόνο και κουραζεται και σταματα. Της δινουν με το ρινογαστρικο το υπολοιπο όταν βλέπουν πως κουράζεται. Ειναι το μικρότερο μωρακι στις βδομάδες στην απλη μενν και το παλέυει η καλή μου.

Ωραια ιδεα το πονυ , θελουμε κι εμείς !! Λετε να της αρεσει η να μου ζητα κανα άλογο οπως τον τζονυ που ανέβαινε στις διακοπες στο βουνό.

Ηρθαν τα σουβλακια παω να φαω κι επανερχομαι..

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Κοριτσακια μου γλυκά!!!

Ειπα να μπω να περάσει λιγο η ώρα γιατι η μοναξιά τελικά είναι δύσκολο πράγμα!!!Ο μικρός για την ώρα πίνει το γάλα του...ετσι θα παμε μεχρι τις 11μιση...:-(:sad::-( τι να κανω με αυτο το θεμα δεν ξέρω....τέσπα...

Οπως καταλαβατε λείπει ο σύζυγος και ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙ δεν τα εχω βάψει μαυρα, απλα βρε κορίτσια δεν περναει η ωρα με τον μικρό...παίζουμε όταν θέλει που συνήθως δεν θέλει, βλέπουμε DVD αλλα οι δραστηριότήτες μου βγαίνουν λίγες...πείτε καμια ιδέα!!!πλιζζζζζζζζζζζζζΝεαμανουλα, φιλεναδα μου, τωρα σε καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Βαλλου μου, ουτε που το σκέφτομαι για 2ο!!!Δεν σας ειπα, εκανα κάποιες ειδικές μοριακές εξετάσεις να δώ αν εχω τάση προς θρομβοφιλια (δεν εχω...) αλλα κάποιοι δείκτες είναι εκτός που κατα την αιματολόγο προκάλεσαν σε συνδιασμό με τον θυροειδη που εχω τον πολύ πρόωρο τοκετο...οποτε στο 2ο οταν ειναι η ωρα του θα πρεπει να κανω μιά ενεση ιπαρινης την ημέρα!!!:-(:-(:-(:-( Τωρα αν αυτό ειναι καλό η κακό θα δείξει...ξέρει καμια σας να μου πει?

Για τα πονι που λετε, πολύ θα το ήθελα αλλα ρε κορίτσια εμένα βλέπει αυτά τα παιχνίδια που βάζουμε κέρμα και χεζετε απο τον φόβο, θα ανέβει σε πονι?Δεν νομίζω, παντως ακούγεται πολύ ενδιαφέρον...Παρεπιπτόντως Κατερινάκι_ς η μικρή σε ανταμοίβει καθημερινα!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:Ειδες τι καλά που είναι να έχεις και ενα ήσυχο μωρο?Εν αντιθέση με την αλλη Κατερινα που σε αντίθεση με τον Γιώργο βγήκε ποιό τζαναμπετισα η μικρη!!!!Βρε λετε να παει 1 και 1?Νεαμανουλα ακούς?Εχεις πολλές ελπίδες το 2ο να είναι ήσυχο...εγω πάλι...μετά και απο αυτό, σίγουρα δεν το σκέφτομαι!!!:-P:-P:-P:-P:shock::shock::shock:

Κατερίν@ εγω για πάνες πάντως περιμένω τα 50% και κάνω στόκ..για την ώρα εχω 14 συσκευασίες Νο 6 λίμπερο βρακάκι!!!Απο έξω, μόνο ρούχα για τον μικρό εχω παρει για την ωρα...www.mandco.com. σούπερ τιμές με πολύ συχνές εκπτώσεις, και ειδικά στα κοριτσίστικα εχει παρα πολύ όμορφα πράγματα...τα αγορίστικα φέτος δεν με ξετρέλαναν αλλα είχα ήδη πάρει πέρσι στις εκπτώσεις τους, 12 μακό μπλουζάκια μακρυμάνικα, 2 τζιν παντελόνια, 4 φούτερ παντελόνια όλα γύρω στα 100?!!!!νομίζω οτι αξίζει αν ρίξεις μιά ματια!!!Για να καταλάβεις, προχθές πήρα 6 κοντομάνικα, 1 φούτερ μπλουζάκι και ενα σούπερ αθλητικό παντελόνι με τα μεταφορικα περίπου 40 ?...τα μακό τα κοντομάνικα τα πήρα 3? το ένα!!!!Απο ποιότητα σούπερ, δεν παθαίνουν τίποτα, δεν ξεχειλώνουν-ξεθωριάζου και γενικα όλα τα -ξε....

Μαρίγια μου, στα είπα και στο τηλ!!!!Υπομονή άλλωστε ειναι πολύ νωρίς ακόμη γλυκιά μου!!!Ρώτα τους τα παντα!!!Όσο για τον θηλασμό...ας παρει τα πανω τις η μπουμπού και θα σου πω εγω!!!!Για την ωρα τα φιλιά μου και οτι χρειαστείς είμαι εδω!!!

Οι υπολοιπες?Όλες καλα?

Πως είστε κουρασμενες μανούλες??? Βαλτε κ μενα στο κλαμπ. Η Ανδρι εχει μεταμορφωθει σε θηριο απο τοτε που γυρισε απ το χωριό και προσπαθουμε να την επαναφερουμε .. Πηγαμε παιδίατρο και μαντεψτε .. τις μερες που ηταν ναυπλιο πηρε 1.5 κιλό !! Επαθε πλάκα η παιδίατρος ,.. εγω να δείτε που βρηκα πουράκια καπρις στη τσάντα της ... Οκ κι εγω της δινω που και που αλλά οχι ποσότητες .. Οσο σκέφτομαι τι σαβούρα εχει φαει στη γιαγιά της. Αφηστε που για να φαει μου ζηταει ανταλλαγματα δηλ σοκολατες κ καραμελες.. θα τη πνίξω σας λέω... Ακομα μην τυχον και της μλήσει άνθρωπος στο δρόμο που δε γνωρισει, τσιρίζει και του λέει φύγε ρε !! Αυτο το ρε εδω μου κάθεται.. Λεει συνεχεια τη λέξη κωλομέρι και με τρελάινει... Αχ παππουδογιαγιάδες , τα λουζομαστε τώρα , αλλά απ την άλλη ευτυχως που υπάρχουν κι αυτοι γιατι τι θα κάναμε ετσι που ρθαν τα πράγματα ..

Η μπεμπα προσπαθει να φάει με το μπιμπερο αλλά ξεχνάει να πάρει ανάσα και πέφτει το οξυγόνο και κουραζεται και σταματα. Της δινουν με το ρινογαστρικο το υπολοιπο όταν βλέπουν πως κουράζεται. Ειναι το μικρότερο μωρακι στις βδομάδες στην απλη μενν και το παλέυει η καλή μου.

Ωραια ιδεα το πονυ , θελουμε κι εμείς !! Λετε να της αρεσει η να μου ζητα κανα άλογο οπως τον τζονυ που ανέβαινε στις διακοπες στο βουνό.

Ηρθαν τα σουβλακια παω να φαω κι επανερχομαι..

Ελα ρε φιλενάδα!!!Μια χαρά ειναι τα καπρίς!!!:tongue::tongue::tongue: τωρα αυτό το "ρε" η αλήθεια είναι οτι και εμένα δεν μου καθετε καλα!!!Θα στρώσει...δεν πέρασε και αυτή λιγα!!!

Όσο για την μπέμπα, είδες που σου το είπα οτι ακόμη ζορίζεται να συνδιασει αναπνοή και κατάποσηη!!!!Και μόνο που είναι η μικρότερη αγωνίστρια εκει μέσα της αξίζουν τα παντα!!!!Ενα πολύ γλυκό φιλί απο τον συναγωνιστη Παναγιώτη!!!!

Τώρα για τα σουβλάκια, είσαι απλά προκλητική!!!!:confused::confused::confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...