Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου κ χρόνια πολλά.η τιμή είναι πολύ καλή μπράβο σου σε δυο μέρες ξανά κάνε χοριακη κ πάρε τηλ τον γιατρό σου.❤️❤️❤️καλό διπλασιασμό 

Χρόνια πολλά με υγεία. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αύριο είναι να κάνω την επόμενη χοριακή, αλλά με έχει φάει η αγωνία.

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

July μου περαστικά στη μικρούλα μας και σιδερενια να ναι να μην ξαναμπει στο νοσοκομείο. Η αλήθεια είναι πως με τον παραμικ΄ρο πυρετο το μυαλο σου θα πάει κατευθειαν σε ουρολοιμωξη αλλά ειδες ομως δεν ήταν. Κι εμεις σε κάθε πυρετο κανουμε το επομενο 24ωρο καλλιεργεια ούρων και μεχρι να μας πουν πως είναι καθαρη καρδιοχτυπαμε οικογενειακως .. . Μετα το χρονο δε θα ναι έτσι πάντως θα δεις. Αληθεια σας έχουν πει να κανετε καλλιεργεια προληπτικά κάθε μήνα ή μονο σε κάθε εμπύρετο ??

Daf απ οτι καταλαβα μια χαρα η Ερατω με τον σταθμό προσαρμοστηκε και στο σταθμο και σπίτι . Με τον εμετο τι εγινε τελικά δεν διαβασα .. όλα καλά τωρα? Υπομονη και συν εχιστε την ενισχυση του ανοσοποιητικού και σεν θα ναι συνεχεια έτσι θα δεις.

Κατερινα ξαφνιαστηκες που φωναζω τη πεθερα μαμά ε???? Αν δεν την ελεγα και μαμά μαυρο φιδι που θα μ ετρωγε... το ειχε ζητησει εξαρχής .... Ευτυχως θα βοηθα κι αυτη μεχρι τη παρασκευή και υστερα θα ρθει ο πατερας μου. Με στραβοκοιτα τωρα που ειμαι στο λαπτοπ .. φανταζομαι τι θα σκεφτεται .. χι χι χι .

Επισης αντιμετωπιζα προβλημα με τις αντλήσεις κορίτσια δηλ ολη την ώρα μου τι λεγανε .. κι οσύζυγος το ίδιο.. Τι τωρα αυτη τη δουλεια θα κάνεις συνέχεια κ η ανδρι τι θα κάνει και τι θα πει .. και θα ξυπνας και το βρ'αδυ και γιατι δεν κοιμασαι αφου δε εχεις το μωρό σπίτι .. κι αλλα τετοια ωραια ... Εβαλα τη μαια μου ομως και μιλησε στον συζυγο και καλά εντελως τυχαια για τι σπουδαιοτητα ολου αυτου και για το ποσο σημαντικο είναι για το μωρό και για μένα και σαν καπως να ηρεμισαν τα πράγματα ....

Η μπεμπουλα εβγαλε τον ορό και τωρα πινει μονο το γαλατακι μου απο αυριο 30 μλ . Πινει με το ρινογαστρικό ακόμα , τι δοκιμαζουν ενα -δυο γευματα με το μπιμπερο αλλά κουραζεται πολύ η γλυκουλα μου και πίνει μονον 10μλ..

Ομως απο τοτε που της βγαλαν τον ορο δηλ μεσα σε μια μερα δεν έβαλε γραμμαριο .... Η νεογνολογος είπε πως μπορει να περασουν και 2 μερες χωρις να παρει βάρος και πως είναι φυσιολογικό γιατι κοψαμε τον ορό. Εγω ανησυχω όμως .. Λετε να μην τη πιάνει το γάλα μου βρε κορίτσια ..... ?????

θα αρχισω απο το τελευταιο! Μια χαρα ειναι το γάλα σου και μην προσθέτεις και άλλο άγχος σε παρακαλω! Μια χαρα θα πάνε όλα. Και η "βιαστικουλα" μας, μιας και αυτο ειναι το παρατσουκλι της:D, θα μεγαλώσει υπέροχα!!!!

Επραξες υπέροχα που έβαλες τη μαια και μιλησε σε "μαμα" και συζυγο! Το μόνο που δεν χρειάζεσαι τώρα ειναι γκρινια! Αλλωστε σου ειπα και στο τηλ την άποψη μου!!!! Ναι και το βραδυ θα ξυπνάς και αφου αποφάσισες να αντλεις γάλα θα το κανεις οπως ευ νομιζεις οτι ειναι καλυτερο. Θυμαμαι και εγώ αντλουσα για τον γιαννη κάθε 4 ωρες.Και τη νυχτα. Ετσι επρεπε να γινει και το έκανα με απιστευτη όρεξη. Οσο για την Ανδρι μας, σίγουρα δεν μπορει να καταλάβει κάποια πράγματα, αλλα εδώ πρεπει να βοηθησει ο πατερας και η "μαμα"!!! Να ειναι εκεινοι κοντά της περισσοτερο!!!

Σας φιλώ κοριτσιαααααααα

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαράκι μου!! Ουάου!! Πότε έφτασε 30 μλ? Καλέ τώρα δεν μου έλεγες ότι έφτασε το 12 με 15? Μπράβο το μαναράκι μου! Αφού σου ειπε η γιατρός να μην ανησυχείς, ε, να μην ανησυχείς λοιπόν! Μια χαρά είναι το γαλατάκι σου, τι καλύτερο να δώσεις ειδικά στο πρόωρο μωράκι? Τα ζωντανά σου αντισώματα να το προστατέψεις βρε γλυκειά μου! Αφού μπορείς και το κάνεις είναι πολύ καλό! Θυμάμαι κι εγώ αντιμετώπισα μια δυσκολία στο να συνηθίσουν οι δικοί μου άνθρωποι ότι ήμουν αγκαλιά με το θήλαστρο. Γνώμη μου είναι να κλείνεις τα αυτιά σου και απ έξω τις γνώμες των άλλων σε αυτό το ζήτημα και αν πιστεύεις ότι θα βοηθήσει, κάνε αντλήσεις χωρίς να βλέπει ο σύζυγος. Εμένα με βοήθησε, παρόλο που ο Θανάσης, όπως και ο Κωνσταντίνος είμαι σίγουρη, είναι πολύ άνετοι άντρες, είναι παράξενο και μάλλον κάπως μπλιαχ θέαμα να βλέπεις την άντληση αν δεν το έχεις συνηθίσει. Είναι αρκετά περίεργο να βλέπεις τα βυζ@κια της γυναίκας σου να τραβιούνται από ένα μηχανημα, εγώ μπορώ να το καταλάβω. Οπότε καλύτερα ίσως σε ένα δωμάτιο εκείνη την ώρα.

Καλά κορίτσια, μιλάγαμε στο τηλέφωνο και την ακούω να λέει μαμα και έμεινα.:shock::shock: Λέω, πάει, το Μαράκι μας από την πίεση ακούει φωνές:D:D:D

Οι άλλες πώς είστε? Τα μυξοάρρωστα? Τα εμετοάρρωστα? Τα πυρετοάρρωστα? Αμάν βρε κορίτσια, σαν τις μύγες πεφτουν τα μικρά μας!! Αμ η αχινόπληκτη? μπρρρρ....

July πες κανένα νέο καλέεεεε!!!!!! Φτου φτου ελπίζω να είστε καλύτερα

Βαλλου αχ μην μου βαζεις μπανια στο μυαλό γιατί ανατρίχιασα!! Αχ, άντε να δούμε...

Κορίτσια πάω για ύπνο αλλα πριν πάω να σας πω ότι η απίστευτη η κόρη μου αποφάσισε να μπουσουλήσει και να βγάλει και 2 δόντια και όλα μου τα ξεφούρνισε στο ίδιο εικοσιτετράωρο:shock::shock::shock: Τι παιδί είναι αυτο? Είναι δικό μου σίγουρα.... Όλα εδώ πληρώνονται τελικά....:):) Σας έχω πει την ιστορία που οι γονείς μου ένα βράδυ άκουγαν έναν ήχο τον διάδρομο του σπιτιού και κοκκάλωσαν γιατί νόμιζαν ότι κάποιος μπήκε στο σπίτι και εμφανίστηκα εγώ μπουσουλώντας? Δεν είχα περπατήσει ακόμα, μπουσουλουσα τότε και βγήκα απο την κούνια κυρία παρακαλώ, όχι να πέσω να τσακιστώ και κουταμάρες...

Και τελευταίο, θυμήθηκα κι άλλη θεϊκή ατάκα του Γιώργου που νομίζω δεν σας την έγραψα! (Ή σας την έγραψα...) Τελοσπάντων!!! Την ξαναλέω λοιπόν! Είμαστε στην παραλία μέχρι το σούρουπο και με έχει πιάσει και τραγουδάω όλο χαρά και ξαφνικα πετάγεται ο Γώργος από την ξαπλώστρα και μου λεει Μαμα θέλω να ηρεμήσω :shock::shock::shock::shock:. Μου την πέφτουνε άσχημα κορίτσια σας λέω!!!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Μαράκι μου!! Ουάου!! Πότε έφτασε 30 μλ? Καλέ τώρα δεν μου έλεγες ότι έφτασε το 12 με 15? Μπράβο το μαναράκι μου! Αφού σου ειπε η γιατρός να μην ανησυχείς, ε, να μην ανησυχείς λοιπόν! Μια χαρά είναι το γαλατάκι σου, τι καλύτερο να δώσεις ειδικά στο πρόωρο μωράκι? Τα ζωντανά σου αντισώματα να το προστατέψεις βρε γλυκειά μου! Αφού μπορείς και το κάνεις είναι πολύ καλό! Θυμάμαι κι εγώ αντιμετώπισα μια δυσκολία στο να συνηθίσουν οι δικοί μου άνθρωποι ότι ήμουν αγκαλιά με το θήλαστρο. Γνώμη μου είναι να κλείνεις τα αυτιά σου και απ έξω τις γνώμες των άλλων σε αυτό το ζήτημα και αν πιστεύεις ότι θα βοηθήσει, κάνε αντλήσεις χωρίς να βλέπει ο σύζυγος. Εμένα με βοήθησε, παρόλο που ο Θανάσης, όπως και ο Κωνσταντίνος είμαι σίγουρη, είναι πολύ άνετοι άντρες, είναι παράξενο και μάλλον κάπως μπλιαχ θέαμα να βλέπεις την άντληση αν δεν το έχεις συνηθίσει. Είναι αρκετά περίεργο να βλέπεις τα βυζ@κια της γυναίκας σου να τραβιούνται από ένα μηχανημα, εγώ μπορώ να το καταλάβω. Οπότε καλύτερα ίσως σε ένα δωμάτιο εκείνη την ώρα.

Καλά κορίτσια, μιλάγαμε στο τηλέφωνο και την ακούω να λέει μαμα και έμεινα.:shock::shock: Λέω, πάει, το Μαράκι μας από την πίεση ακούει φωνές:D:D:DΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ, ΜΕ ΚΑΛΥΨΑΝΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!BTW ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ "ΜΑΜΑ" ΤΗΝ ΦΩΝΑΖΩ!!!:tongue::tongue::tongue:

Οι άλλες πώς είστε? Τα μυξοάρρωστα? Τα εμετοάρρωστα? Τα πυρετοάρρωστα? Αμάν βρε κορίτσια, σαν τις μύγες πεφτουν τα μικρά μας!! Αμ η αχινόπληκτη? μπρρρρ....:D:D:D:D:D ΧΑΙΡΩ ΑΚΡΑΣ ΥΓΕΙΑΣ!!!!!

July πες κανένα νέο καλέεεεε!!!!!! Φτου φτου ελπίζω να είστε καλύτερα

Βαλλου αχ μην μου βαζεις μπανια στο μυαλό γιατί ανατρίχιασα!! Αχ, άντε να δούμε...

Κορίτσια πάω για ύπνο αλλα πριν πάω να σας πω ότι η απίστευτη η κόρη μου αποφάσισε να μπουσουλήσει και να βγάλει και 2 δόντια και όλα μου τα ξεφούρνισε στο ίδιο εικοσιτετράωρο:shock::shock::shock: Τι παιδί είναι αυτο? Είναι δικό μου σίγουρα.... Όλα εδώ πληρώνονται τελικά....:-):smile: Σας έχω πει την ιστορία που οι γονείς μου ένα βράδυ άκουγαν έναν ήχο τον διάδρομο του σπιτιού και κοκκάλωσαν γιατί νόμιζαν ότι κάποιος μπήκε στο σπίτι και εμφανίστηκα εγώ μπουσουλώντας? Δεν είχα περπατήσει ακόμα, μπουσουλουσα τότε και βγήκα απο την κούνια κυρία παρακαλώ, όχι να πέσω να τσακιστώ και κουταμάρες...ΚΑΛΑ Η ΜΙΚΡΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΡΙ ΜΕΓΑΛΟ!!!! ΟΝΤΩΣ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!!!!

Και τελευταίο, θυμήθηκα κι άλλη θεϊκή ατάκα του Γιώργου που νομίζω δεν σας την έγραψα! (Ή σας την έγραψα...) Τελοσπάντων!!! Την ξαναλέω λοιπόν! Είμαστε στην παραλία μέχρι το σούρουπο και με έχει πιάσει και τραγουδάω όλο χαρά και ξαφνικα πετάγεται ο Γώργος από την ξαπλώστρα και μου λεει Μαμα θέλω να ηρεμήσω :shock::shock::shock::shock:. Μου την πέφτουνε άσχημα κορίτσια σας λέω!!!ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕ......

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΝΕΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ....ΦΟΥΛ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΜΟΒΑΦΤΙΣΗ!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΛΛΙ...ΙΣΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΙΣΙΟ ΛΟΙΠΟΝ!!!

ΑΠΟ ΔΙΑΘΕΣΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΑΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ....ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ (Κατερινακι να μου τον προσεχεις)....ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΣΥΝΗΘΙΣΩ!!!Ο ΜΙΚΡΟς ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ...ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΚΑΤΙ, ΑΛΛΑ ΤΙς ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΖΗΤΑΕΙ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΝ ΨΑΧΝΕΙ...ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ....ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΑ ΜΥΡΙΖΟΝΤΑΙ!!!ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΟΚ!!!

Μαριγια μου....

"Ομως απο τοτε που της βγαλαν τον ορο δηλ μεσα σε μια μερα δεν έβαλε γραμμαριο .... Η νεογνολογος είπε πως μπορει να περασουν και 2 μερες χωρις να παρει βάρος και πως είναι φυσιολογικό γιατι κοψαμε τον ορό."

Μην ακούω χαζα....ο Παναγιώτης 10 μερες εχανε οταν αρχισε την σιτιση...ειχε φτασει 760 γρ....μια χαρα ειναι η μπουμπου...ειναι λογικο να χανει...ο ορος ειναι σουπες πλούσιος γιαυτό και ολα πρήζονται και παιρνουν βαρος που μετα το χανουν για να αρχισουν να ξαναπαιρνουν σε φυσιολογικά πλαίσια πλεον!!!Παρεπιπτόντως "κακακια κανατε"?Μην γελάς ειναι σημαντικο να λειτουργεί καλά το εντεράκι!!!:tongue::tongue::tongue:

Φιλια σε ολες

Καλησπερα κοριτσια!

Θερμα συγχαρητηρια στη marigia ευχομαι γρηγορα να βγει το μωρο εξω! Τα χω περασει κι εγω στο 1ο παιδι ειχα βγει απτο μαιευτηριο αλλα ο Χαρης (βιαστικος κι αυτος 36+3) ειχε μεινει στη θερμοκοιτιδα και αρμεγομουνα κι εγω για 10 μερες και πηγαινα μπουκαλια στο μαιευτηριο. Δεν χρειαζεται να βγαζεις γαλα καθε 3 ωρες εγω τοτε εκανα 3-4 φορες γεμιζα με τη μια ενα μπουκαλι μεχρι επανω, το εβαζα καταψυξη και μετα η γαλακτοκομος του ιασω το εφτιαχνε μεριδες.

Σας διαβαζω γενικα κι ας μη γραφω συχνα ευχομαι περαστικα στα αρρωστα παιδακια!!!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Αχ βρε Gio, θα σκίσεις κουμπάρα με το καρέ σου!

Γεια σου Μαρία!! Πες κανένα νέο καλέ απο τα δικά σου τα ζουζούνια!!

Οι 3-4 αντλήσεις για τη μαριγια πάντως που προτείνεις δεν φτάνουν για να εδραιώσει γαλουχία. Ο Χάρης ήταν 36+3 άρα θα καθόταν κάποιες μέρες μέσα και θα τον έπαιρνες λογικά και άρα στο σπίτι θα τον έβαζες στο στήθος χωρίς να έχουν περάσει πολλές μέρες από τον τοκετό, ενώ η μικρή της Μαρίας μάλλον θα μείνει περισσότερο, οπότε αν κάνει τόσο λίγες αντλήσεις διακινδυνεύει τη γαλουχία της.

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Μαρια! Να μας έρχεσαι συχνοτερα βρε!

Συμφωνω με την Κατερινα! Και εγώ στον Γιαννη μου που δεν ηξερα ποσο θα καθιδει μεσα, αντλουσα καθε 4 ωρες! Ηθελα να εδραιώσω γαλουχια!Αρα καλυτερα να κουραστει λιγάκι παραπάνω στην αρχη αλλα θα δικαιωθει αργοτερα!

cEyXp3.png

q61sp3.png

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΝΕΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ....ΦΟΥΛ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΜΟΒΑΦΤΙΣΗ!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΛΛΙ...ΙΣΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΙΣΙΟ ΛΟΙΠΟΝ!!!

ΑΠΟ ΔΙΑΘΕΣΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΑΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ....ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ (Κατερινακι να μου τον προσεχεις)....ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΣΥΝΗΘΙΣΩ!!!Ο ΜΙΚΡΟς ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ...ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΚΑΤΙ, ΑΛΛΑ ΤΙς ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΖΗΤΑΕΙ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΝ ΨΑΧΝΕΙ...ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ....ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΑ ΜΥΡΙΖΟΝΤΑΙ!!!ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΟΚ!!!

Θα τον προσέχω:D!!!!! Και αντε, ενα ΣΚ ελα και εσυ!!!!!Θα περάσουμε ωραια!!! ;)

cEyXp3.png

q61sp3.png

Ναι δικιο εχετε απλως για να μην ξυπναει το βραδυ λεω. ποσο γεννηθηκε η βιαστικουλα δεν ειδα? Αχ το χειροτερο πραγμα ειναι να φευγεις απτο μαιευτηριο χωρις το παιδι εγω 10 μερες εκλαιγα....Ευχομαι να βγει πολυ γρηγορα!

Εμεις την Κυριακη βαφτισαμε τη μικρη Λυδια! Ο Χαρης πολυ ενθουσιασμενος θελει λεει να ξαναπαμε στη βαφτιση!!!Την ωρα που ο παπας θα βουταγε τη μικρη γυρναγε σε ολους και ελεγε η Λυδια θα κανει βουτιες τωρα! Πολυ γελιο.

Κατα τα αλλα δεν εχει κοψει πανα εχω παρατησει τις προσπαθειες οτι γινεται στον παιδικο δεν μπορω αλλο να προσπαθω ας το κοψει του χρονου δε θα σκασω. Μιλαει πολυ καλα και εχει αρχισει να κοιμαται και μονος του. Η Λυδια με το φαι δεν τα παει και πολυ καλα (εμοιασε στον αδερφο της) τρωει σαν το σπουργιτι λιγο φαριν λακτε, λιγο κρεατοσουπα και λιγο ρυζαλευρο στα φρουτα βγαζει σπυρακια (γιατι ειναι ατοπικη οπως ο αδερφος της!)

Αχ κοριτσια οποια δεν εχει κανει δευτερο το συστηνω ανεπιφυλακτα ειναι πολυ ωραια οταν παιζουν μαζι! Με το καλο και σε οσες περιμενουν! Κι αμα κανονισετε καμια συναντηση ειμαι μεσα!

Μαρια μου καλοφώτιστη η Λυδια σου!! Να τη χαιρεστε!!!! και μπράβο στον μικρο σου που το χάρηκέ τόσο! Απο ζηλιές πως πάτε???

Οσο για την πανα...ας ειναι και του χρόνου.δεν βαριέσαι. Απλα εχω να σου πώ ότι τα παιδια μας μας έχουν καταπλήξει. Δηλ μπορει να σου φαινεται βουνο το θέμα αλλα ο Χαρης ειμαι σιγουρη οτι ειναι έτοιμος. Αν σε ενδιαφέρει, πάρτο απόφαση και να δεις που το πολυ σε μια βδομάδα ο μικρος θα έχει καθαρίσει! Αλλα σε κάθε περιπτωση, ειναι μικρα ακομα τα παιδακια μας!!!! χα χα!

Η μικρή μας βοιαστικουλα γεννηθηκε 2280.

cEyXp3.png

q61sp3.png

Μαρια μου καλοφώτιστη η Λυδια σου!! Να τη χαιρεστε!!!! και μπράβο στον μικρο σου που το χάρηκέ τόσο! Απο ζηλιές πως πάτε???

Οσο για την πανα...ας ειναι και του χρόνου.δεν βαριέσαι. Απλα εχω να σου πώ ότι τα παιδια μας μας έχουν καταπλήξει. Δηλ μπορει να σου φαινεται βουνο το θέμα αλλα ο Χαρης ειμαι σιγουρη οτι ειναι έτοιμος. Αν σε ενδιαφέρει, πάρτο απόφαση και να δεις που το πολυ σε μια βδομάδα ο μικρος θα έχει καθαρίσει! Αλλα σε κάθε περιπτωση, ειναι μικρα ακομα τα παιδακια μας!!!! χα χα!

Η μικρή μας βοιαστικουλα γεννηθηκε 2280.

Σευχαριστω Κατερινα! Με την πανα εχω δοκιμασει να τον εχω με βρακακι και να πηγαινουμε καθε 15 λεπτα αλλα τα εκανε παντα στο ενδιαμεσο πανω του! Το χω προσπαθησει πολυ και νομιζω οτι δεν ειναι ετοιμος. Με τη ζηλια μπορω να πω οτι μεχει καταπληξει! Εχουν υπαρξει περιστατικα δε λεω ειδικα τους πρωτους μηνες αλλα τωρα πιο πολυ παιζουνε και γενικα ο Χαρης την προσεχει μας λεει να κανουμε ησυχια οταν κοιμαται, θελει να την ταισει, να την αλλαξει, της δινει την πιπιλα της και οτιδηποτε ροζ το αναγνωριζει για δικο της αλλα ολα ταλλα παιχνιδια ειναι δικα του !!!!! χεχε

Εσεις πως πατε?

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσαρες!!!

Μαριγια μου μια χαρα ειναι το γαλατακι σου, εφοσον το θελεις εσυ να χρησιμοποιεις το θηλαστρο μην κολλας καθολου. Για τους αλλους φαινεται οντως κουραστικο αλλα αν εσυ εισαι ΟΚ συνεχισε. Και εγω εχω αποφασισει αν κατι δεν παει καλα με το θηλασμο, οπως με τον Νικολα, εχω ηδη ψαχτει για να νοικιασω θηλαστρο και θα το κανω για οσο μπορεσω. Θυμαμαι οτι ηταν κουραστικο , περισσοτερο το συνεχες πλυσιμο και η αποστειρωση βεβαια, αλλα η ικανοποιηση μεγαλη. Και συμφωνω θελει συχνες αντλησεις για να διατηρηθει το γαλατακι σου.

GIO μου δεν εισαι συνηθισμενη να λειπει ο συζυγος ε??? Ουτε και εγω, πριν 15 ημερες που πηγε Αθηνα για ενα γαμο, εσκασα και γιατι εμεινα μονη και μου κακοφανηκε και γιατι δεν πηγα και εγω μαζι του, οποτε να εχεις την ευκαιρια κατεβα καμια βολτα!!

Κατερινα φοβερη η μικρουλα, ταρζανιαρα ε???Χα χα τελικα ισχυει οτι τα παιδακια ειναι διαφορετικα μεταξυτους??? Μακαρι να ισχυει αυτο ετσι ωστε και ο δικος μου μπομπιρας να κοιμαται, να μην γκρινιαζει, να τρωει κλπ οτι δεν εκανε ο Νικολας τον πρωτο χρονο της ζωης του δηλαδη! Ο Γιωργος φοβερος και τρομερος, σφουγγαρια ειναι παιδακι μου, πετανε κατι ατακες τρελα!!!

Μαρια καλως ηρθες και παλι!!!Να χαιρεσαι και το κοριτσακι σου το οποιο εχει τελειο ονομα!!! Για την πανα που λες και εγω ειχα απογοητευθει στην αρχη , τις πρωτες 5-6 μερες κυριως γιατι εβγαλε πολλη αντιδραση ο μικρος, αλλα τελικα μολις τον αφησα ελευθερο την εκοψε ως δια μαγειας μονος του1!!Μαλιστα τωρα βρηκα και τον μπελα μου καθε φορα που κανει τσισα θελει να κανει και ¨κουραζουλα¨ οπως λεει χαριτωμενα, οποτε καθε φορα εχουμε πλυσιματα κλπ με εχει πεθανει η μεση μου εγκυος γυναικα!!!Και της λεμε και ¨καλο ταξιδι κουραζουλα¨καθε που τα ριχνουμε στην λεκανη! Σας εφτιαξα βραδιατικα ε???? Μονο στον υπνο του τη φοραω οπου δεν την αφηνει στεγνη δυστυχως αλλα δεν με νοιαζει ας την κοψει οποτε θελει εκει, σημασια εχει η ημερα, να γλυτωνουμε και κανα φραγκο απο τα λιγα που μας μεινανε.

Επισης δεν σας ειπα!!!Εδω και μιαβδομαδα που ηρθε τ κρεββατακι μας κοιμαται μονος του και μεσημερι και βραδυ!!!Επομενως γλυτωσαμε νανουρισματα κλπ και φυσικα απολαμβανουμε την κρεββατοκαματα μονοι μας πια υστερα απο τοσο καιρο που μας ειχε κατσικωθει ο Νικολης!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

!Μαλιστα τωρα βρηκα και τον μπελα μου καθε φορα που κανει τσισα θελει να κανει και ¨κουραζουλα¨ οπως λεει χαριτωμενα, οποτε καθε φορα εχουμε πλυσιματα κλπ με εχει πεθανει η μεση μου εγκυος γυναικα!!!Και της λεμε και ¨καλο ταξιδι κουραζουλα¨καθε που τα ριχνουμε στην λεκανη!

καλα πολυ γελιο εριξα με την κουραζουλα!τωρα τι περιμενεις αγορακι ή κοριτσακι?

Γεια σας κοριτσάρες, τί μου κάνετε?

Εμείς καλά, η μικρή βέβαια ταλαιπωρείται ακόμη από αυτόν τον παλιόβηχα, εγώ τρέχω ολημερίς γιατί έχω αναλάβει διάφορα στον εργασιακό τομέα, οπότε τρέχω ολημερίς και δεν φτάνω. Αλλά κατα τ'άλλα καλά.:D

gio μου όλο θέλω να σε τηλ. κι όλο δεν προλαβαίνω γιατί οι ώρες είναι λίγο απαγορευμένες που φτάνω στο σπίτι. Πώς είσαι? Την συνήθισες την απουσία του συζύγου?Η ακόμη?Μην στενοχωριέσαι βρε, ο καιρός θα περάσει σαν νεράκι άσε που και η απομακρυνση μπορεί να αναθερμάνει και τη σχέση.:tongue:Τον βλέπω τον Παναγιωτίνο να αποχτά αδερφάκι τον επόμενο χρόνο. :tongue::tongue::tongue:Καλά ντε, μην βαράς!!!!!!:DΕγώ πάντως οποτε λείπει σε ταξίδι ο σύζυξ, δεν το πολυκαταλαβαίνω, γιατί βλέπεις είμαι συνηθισμένη λόγω ωραρίου δουλειάς που δεν τον πολυβλέπουμε οπότε και δεν μου κακοφαίνεται τρελά.

marigia φυσικά και το πιάνει το γαλα σου το παιδί. Δεν είμαι βέβαια και ειδήμων σε αυτό το θέμα, αφού δεν θήλασα για πολύ αλλά δεν υπάρχει κάτι καλύτερο για το παιδί από το μητρικό γάλα.

Πάντως βρε κορίτσια, λέω τη λέξη θηλάζω και ακόμη πονάω, πολύ δύσκολο πράγμα ο θηλασμός. Αλήθεια το σκέφτομαι τί θα κάνω όταν με το καλό έρθει και το δεύτερο παιδί. Μάλλον θα πάω σε καμιά σύμβουλο θηλασμού. Ενώ το θέλω, φοβάμαι μόνο και στη σκέψη του να ξαναθηλάσω. Ωραίαααα, είδατε τί ζεστά το παίρνω?????

Αχ κορίτσια θέλω να βγω έξω βράδυ να ξεδώσω, μου έχει λείψει, δεν μπορώ όλο δουλειά και σπίτι είμαστε.Κανά σινεμά, κανά μπαράκι, καμιά ταβερνούλα.... Για πείτε εσείς, έχετε καμιά έξοδο, έτσι να χαρούμε κι εμείς που δεν βγαίνουμε....Και είμαστε ακόμη στην αρχή του χειμώνα, πώς θα περασει?Μέχρι πριν 1 μήνα διακοπές είμασταν αλλά το νιώθω ότι έχει περάσει ένας χρόνος.ουφουφουφ....

Αυτά...

yaeNp3.png

γεια σας κοριτσια μου....

διαβασα εν ταχει τα νεα σας, μαρια μου μην ακουω βλακειες, εδω οι υποσιτισμενες γυναικες στην αφρικη θηλαζουν μια χαρα τα μωρα τους. (το προβλημα εκει αρχιζει μετα το εξαμηνο που το παιδι πρεπει να μπει στις στερεες, αλλα στερεες δεν υπαρχουν:()

επισης αυτο που σε ενδιαφερει ειναι να εχεις τον συζυγο συμμαχο σε αυτο, να ειναι παρων στις συναντησεις σου με την συμβουλο η τη μαια για να τα ακουει απο πρωτο χερι. επισης αν τον ενοχλει το 'αρμεγμα' (πραγμα φυσικο οπως εγραψε κ η κατερινα )να αναλογιστει το ποσο σημαντικο ειναι το μητρικο και ο αποκλειστικος μητρικος θηλασμος για ενα προωρο μωρακι. ειναι ΥΓΕΙΑ να του πεις και ειναι αυτο που σε συνδεει μαζι της, πριν την παρετε σπιτι σας! θα καταλαβει μωρε, θελει χρονο κ ο Κ.να συνηθισει στην ιδεα..δεν περασατε και λιγα..

εμεις ειχαμε μια σκ@τοεβδομαδα. τεταρτη η μικρη ηταν χειροτερα, οχι απο αποψη διαρροιας, αλλα ειχε υπνηλια, δεν μιλαγε, δεν ετρωγε...πηρα παιδιατρο κ μου ειπε γρηγορα στο παιδων...ετσι ξανα στο παιδων για νοσηλεια..........κ ακομη δεν αρχισαμε το σχολειο. ετσι που σκεφτομουν οτι επρεπε να τη θηλαζω ακομα, ειλικρινα σας μιλαω. εχω κουραστει, εχω βαρεθει. ξανα εξετασεις, οι αρχικες βγηκαν οκ, αλλα το παιδι ειχε σημαδια αφυδατωσης. σημερα ολη μερα την κυνηγουσαμε να φαει κ να πιει. το απογευμα απο τις 6 που γυρισα απο δουλεια μεχρι τις 11 την ταιζα λιγο λιγο. οι υπολοιπες εξετασεις θα βγουν την αλλη εβδομαδα, και εχουμε κ εναν ακομα ανοσολογικο ελεγχο να κανουμε. κ σε 20 μερες εχουμε την επισκεψη για το λεμφαδενα...αν δεν ξανασυμβει κατι ακομα κ ξαναμπουμε δλδ. ελεος πια. αυτα.. ειμαι ενα πτωμα καθοτι δουλευα κι απο πανω.....νιωθω οτι εχω περασει το επιπεδο κουρασης, ειμαι καπου αλλου, αλλα δεν ξερω που.

σας φιλω, να ειναι καλα ολα τα παιδακια τιποτα αλλο.........

μαρακι καλως ηρθες ξανα,

july θηλασε το οσο μπορεις ....εγω δεν βρισκω καμια αλλη προστασια , 2 χρονια η μπουμπου δεν ταλαιπωρηθηκε διολου και απο εκει που τελειωνε ο θηλασμος κ επειτα, δεν εχουμε ηρεμησει λεπτο.τυχαιο η μη, ειναι η δικη μας ιστορια....

φιλακια κοριτσια μου...

Αχ κορίτσια θέλω να βγω έξω βράδυ να ξεδώσω, μου έχει λείψει, δεν μπορώ όλο δουλειά και σπίτι είμαστε.Κανά σινεμά, κανά μπαράκι, καμιά ταβερνούλα.... Για πείτε εσείς, έχετε καμιά έξοδο, έτσι να χαρούμε κι εμείς που δεν βγαίνουμε....Και είμαστε ακόμη στην αρχή του χειμώνα, πώς θα περασει?Μέχρι πριν 1 μήνα διακοπές είμασταν αλλά το νιώθω ότι έχει περάσει ένας χρόνος.ουφουφουφ....

Αυτά...

Αααααα θα τον μαλωσω τον συζυγο!Δεν βγαζει το κοριτσι μια βολτιτσα να ξεδωσει λιγακι!!! Νεαμανουλα μου εγω το εχω καθιερωσει σχεδον απο τοτε που σταματησα τη δουλεια λογω εγκυμοσυνης, καθε Σαββατο ερχεται το πρωι τον παιρνει η μαμα μου τον μικρο, κανω τις δουλιτσες μου με την ησυχια μου , κανω το μποτε μου και το βραδακι εχουμε εξοδο με το συζυγο. Κυριακη πρωι παμε για καφεδακι και μεσημερι τον παιρνουμε πισω. Ειναι μεγαλη ανανεωση, το χαιρομαι απιστευτα, ξεκουραζομαι σωματικα και ψυχικα και ο μικρος επισης! Γυρναει αλλο παιδακι! Θα το εκμεταλλευτω μεχρι να γεννησω γιατι μετα θα αργησω να ξανακανω εξοδο μαλλον:-(

daf μου περαστικουλια στο Ερατουλι, ειναι πολυ συνηθισμενα ολα αυτα με τους παιδικους σταθμους, τα ακουω και απο φιλες μου. Ειναι και στον οργανισμο του παιδιου νομιζω, μπορει να παιζει ρολο και ο θηλασμος σιγουρα αλλα αν εκτιθεται τοσο πολυ σε μικροβια δυσκολα τη γλυτωνει το παιδι, ποσες αντιστασεις να εχει?? Μην αγχωνεσαι καθε αρχη και δυσκολη! Ειναι ο σοβαροτερος λογος που δεν εστειλα τον Νικολα παιδικο φετος παρολο που ζηταει σχολειο σχολειο, επειδη θελω α προστατευσω το μικρουλι που θα ερθει.

Μαρια αγορακι περιμενουμε για δευτερη φορα!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...