Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου κ χρόνια πολλά.η τιμή είναι πολύ καλή μπράβο σου σε δυο μέρες ξανά κάνε χοριακη κ πάρε τηλ τον γιατρό σου.❤️❤️❤️καλό διπλασιασμό 

Χρόνια πολλά με υγεία. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αύριο είναι να κάνω την επόμενη χοριακή, αλλά με έχει φάει η αγωνία.

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ωωω ναι παιδικοσταθμιτιδα διεγνωσε κ ο παιδιατρος. 'καθε εβδομαδα θα σου φερνει κ απο κατι' μου ειπε...δεν γινεται να μου φερνει μονο κατασκευες και ζωγραφιες γιατρε μου...;;;ουφφφφφφφ

γαστρεντεριτιδα λοιπον κ σημερα ευτυχως ειναι καλυτερα, εκανε μονο μια φορα διαρροια κ εχει δεκατα. εφαγε και κατι(κλασικη κοτοσουπα) κ γενικα την περναμε χωρις φαρμακα, ευτυχως. αντε αυριο ελπιζω να ειναι οκ. το βραδυ παντως ηταν κολαση, κοιμηθηκα στο δωματιο της γιατι εκανε εμετο κ μια φορα αφου κοιμηθηκε κ ξυπνησε απο την αναγουλα, αλλα 'κοιμηθηκα' ειναι μια κουβεντα...τελοσπαντων να ναι καλα το παιδακι μου κ εγω θα αντεξω η μανα!:rolleyes: ξεκινησαμε κ τα σεμιναρια κ ημουν μια ομορφια το πρωι.....

περαστικα συμπ!θυμηθηκα κ εγω ειχα πατησει πριν καποια χρονια ...πολυ αουτς...κ δεν ειχα τιποτα να το βγαλω κ το εβγαλα με οδοντογλυφιδα (ημασταν σε παραλιακη ταβερνα!)

βαλλου μπραβο για το ωραιο μπανακι, συμφωνω με τα χιλια με οσα λες!

Καθε εβδομάδα???????????:shock::shock::shock: την πατησαμε κοριτσια για να μην πώ τιποτε άλλο και κοπει απο τη λογοκρισια!!!!!!!!!Περαστικά σας!!!

Μιλησα με Μαριγια και ήρθα στα ισα μου! Ηθελα να την ακουσω, να μάθω πως ειναι! Κοριτσάκι μου συνέχισε τον μικρο σου αγώνα! Η μπουμπου σε λιγο καιρο θα ειναι κοντά σας!!!!!

καλε gio αχινο??? Πω πω! περαστικα και σε σενα! Οσο για το μαλλι...Ενα ωραιο ισιωμα και το καρεδάκι σου θα ειναι super!!!!!!!!!!!!

Φιλάκια σε όλεςςςςςςςςςςςςς. Παω να παιξω λιγάκι με τη ζουζουνα μου, μιας και ο "μεγαλος" ειναι με τον μπαμπά του!:D

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

gio κατι τετοιο;

newego_LARGE_t_821_1676060.JPG

η τετοιο:

images?q=tbn:ANd9GcR8MD1FKNQD0f2bRq0XinOtnfeXxMT6fGVHLbseJ58C_muh7ipv

κ αυτο ωραιο....:

images?q=tbn:ANd9GcSFVhDuymavPMKbTPLuOJxrJOfcDv3yIdn-usa3lZf4sqJgPhti

καλε με το καλο δεν σου ειπαμε!!!!!!:tongue:

Καθε εβδομάδα???????????:shock::shock::shock: την πατησαμε κοριτσια για να μην πώ τιποτε άλλο και κοπει απο τη λογοκρισια!!!!!!!!!Περαστικά σας!!!

αχ κοριτσακι μπορει να ειστε ανθεκτικοι, δεν ξερεις! μην απελπιζεσαι απο τωρα!!ευχαριστουμε!!

Katerina μολις διαβασα την ιστορια με τα μωρακια....Δεν έχω λόγια. Δεν μπορώ να ακουω τέτοια βρε κοριτσια. κριμα. Κουράγιο στη φιλη σου να το ξεπρεράσει!

Vallou μπανακι διαβασα ε;; Πω πω ζηλευω. Και εγώ που έχω διπλα μου τη θαλασσα δεν παω η χαζη!!!!Για να το ξανασκεφτώ!

Λοιπον θέλω να κάνω ενα γρηγορο απολογισμο του καλοκαιριου-σαν την Κατερινα!Ζηλεψα....

Εγώ: 1)Εγινα για δευτερη φορά μαμα και ειμαι πολυ ευτυχισμένη!!!!!!!

2)Τον πρώτο μηνα εχασα 9 απο τα 12 κιλα και τώρα εχω βάλει πάλι τα 3!:rolleyes:

3) Πέρασα φαση μικροκατάθλιψης(υποθέτω), αλλα γρήγορα πήγαν ολα καλα!(ναι εριξα κλαμα, αλλα κυριως επειδη δεν μπορουσα να διαχειριστώ το χρονο μου αναμεσα στα 2 παιδια)

4) Απολαμβάνω τον θηλασμο για δευτερη φορά και μάλιστα ακομα περισσοτερο!

Γιαννης: 1)Μεγάλωσε πολυ και τον καμαρώνω

2)Κόψαμε πάνα ολοκληρωτικα, απο τη δευτερη μέρα με ελαχιστα ατυχήματα. Μου έβαλε τα γυαλια το παιδι...Φοβομουν και να δοκιμάσω.:D

Επιπλέον, εδώ και λιγες μέρες κάνει τσισάκια και κακάκια μονος του. Πάει μονος στην τουαλέτα!

3)Δεν ειχαμε την ιδια επιτυχια με την πιπίλα.:-(Ακόμα κοσμει το στοματάκι μας!

4)Εμαθε επιτέλους να κοιμαται μόνος του στο δωματιό του

5)Κάνει ποδηλατο

6)Ζηλευει πολυ την μπέμπα και αυτο με στεναχωρει πολυ!

7)Μιλάει καλα, κανει ωραιες προτάσεις, αλλα κάποιες λέξεις ακομα τις λέει με τον τρόπο του!Λατρεύω την "τσουτσουνάδα" του που ειναι η σαπουνάδα!!!!

Μπέμπα: Ειναι ένα αστεράκι! Την λατρέυω. Ειναι ησυχο παιδι και δεν με δυσκολευει1 Μακαρι να ειναι ετσι πάντα!

Ελπιζω να μην σας κουρασα....σας φιλώ γλυκα!

Α! gio! Το πρώτο χτένισμα μου αρεσει!!!!!!Αντε με το καλο!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλησπερα και απο μενα!!!

daf μου περαστικουλια, αναμενομενες οι ιωσεις απο δω και περα λογω παιδικου αλλα μην πτοεισαι μπορει να αποδειχτει σκληρο καρυδι η Ερατουλα!!!!

Κατερινα η ιστορια της φιλης σου οντως δραματικη, πρωτη φορα ακουβ για τετοιο περιστατικο αλλα στην ιατρικη μπορει να ακουσεις τα παντα τελικα. Κριμα παντως δεν μπορω να φανταστω την ψυχολογια της κοπελας, μακαρι ολα να της πανε καλα την επομενη φορα.

Η αλλη Κατερινα τωρα...ο απολογισμος σου πολυ ομορφος! Παντως την διαχειριση του χρονου μεταξυ των δυο παιδιων την σκεφτομαι απο τωρα, αν και θα εχω αρκετη βοηθεια, αλλα οσο να ναι ειναι να σε αγχωνει το συγκεκριμενο ζητημα. Και η μικρουλα τι καλα που ειναι ετσι ησυχουλα!!! Μακρι να συνεχισει ετσι..μεγαλη υποθεση να εχεις παιδακι που να μην σε βασανιζει.

gio μου αχινο????Πρεπει να ποναει πολυ, δεν εχω πατησει αλλα το φανταζομαι! Με το καλο να γινεις και νονα!!!Τι καλα!!!Πριν ενα χρονο και εγω ετοιμαζομουν να βαφτισω και ποσο το ηθελα!!! Για το μαλλακι σου, ενα ωραιο πιστολακι και θα εισαι κουκλα!!!Με το καρε δεν εχεις και πολλες επιλογες δυστυχως αλλα σου πηγαινει πολυ οποτε δεν θα εχεις προβλημα. Κανε και ενα μακιγιαζ που να τονιζει τα ματακια σου και θα εισαι σουπερ!!!

valloy αχ εμας μας εφαγε η δουλεια τα 2 τελευταια Σ/Κ , τον συζυγο δηλαδη οποτε εχασα τη λατρεμενη μου θαλασσιτσα, του χρονου παλι να μαστε καλα, αλλα ποσο σας ζηλεψα δε λεγεται!!!

Αντε να δροσισει και ο καιρος επιτελους, εχω καει δεν παει αλλο , τη ζεστη δεν τη γουσταρω με τιποτα, ποσο μαλλον τωρα που ειμαι εγκυος. Πηγαμε και λουνα παρκ σημερα, τρελαθηκε το πουλακι μου, 4 ωρες εκει μεσα και στο τελος παλι με κλαμματα φυγαμε, δεν χορταινει λεμε!!!! Αλλα χαλαλι οσο τον βλεπω τοσο χαρουμενο ειμαι πανευτυχης και εγω!!!!

Αυτα αντε καληνυχτα μας και φιλακι φυσικα στο Μαρακι μας και στη μπεμπουλα που ολα πανε τοσο καλα!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

καλησπέρα μανούλες!!!

διάβασα μόνο τα νέα της μαρίας μας και της "βιαστικούλας" αχχχ το κοριτσάκι μας να είναι καλά!!!

τα νέα μου τώρα!!

εμείς σήμερα βγήκαμε από το παίδων!!!την πέμπτη ανέβασε η μικρή πυρετό χωρίς μύξα ή βήχα και πήγαμε στο παίδων όπου μας έκαναν αμέσως εισαγωγή!πήρε αμέσως αντιβίωση και της έκαναν εξετάσεις!το αντιμετώπισαν σαν ουρολοίμωξη προληπτικά για να προλάβουν!τελικά ήταν ιωσούλα αλλά από ότι κατάλαβα με το παραμικρό θα μπείνουμε για αντιβίωση μην τυχόν και κάνει ουρολοίμωξη!!!

γενικώς είμαι πολύ χάλια!από που και πως να την προφυλάξω να μην τραβάει όλη αυτήν την ταλαιπωρία τι΄να κάνω επιπλέον!!μας είπαν με δέκατα, πυρετό, εμετό διάρροια και γενικώς με το παραμικρό να πηγαίνουμε!!!

αχχ κορίτσια με το που είδα το θερμόμετρο 39,8 έπαθα κυριολεκτικά πανικό!την έκανα δροσερό μπανάκι να πέσει λίγο και φύγαμε αμέσως!νιώθω ψυχικά σαν ηλικιωμένη!!!έχω να κοιμηθώ πόσες μέρες και δεν μπορώ σήμερα βγήκαμε και όλη η ένταση μου έχει βγει σε κλάμα σα τη μάρθα βούρτση ένα πράγμα!!!και πρώτη φορά μου είπε ο άντρας μου άντε δεν γράφεις λίγο στις φίλες σου να ηρεμίσεις???

ειλικρινά σε όλο αυτό σκεφτόμουν την μαρία και τη βιαστικούλα μας!!αχχχ βρε κορίτσια μπορεί να σας δω στο δρόμο και να μην σας γνωρίζω αλλά ειλικρινά σας σκέφτομαι και ξέρω ότι είστε εδώ για μένα και αυτό είναι μεγάλο πράγμα!!!

αυτά τα ευχάριστα από εμένα πάω να συνεχίσω το κλάμα μέχρι να κοιμηθω!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

Αχ βρε κοριτσάκι μου... Περάσατε δύσκολα.... Πολύ στενοχωρήθηκα, ευτυχώς που δεν ήταν ουρολοίμωξη πάντως. Είναι μανίκι η κατάσταση και καταλαβαίνω ότι πρέπει να αισθάνεσαι καταρρακωμένη. Τι όμως μπορείς να κάνεις για να την προφυλάξεις, να το ψάξουμε βρε παιδί μου, ίσως υπάρχουν τρόποι να δυναμώσει το ανοσοποιητικό, να ψάξουμε να μάθουμε κι εμείς επί τη ευκαιρία!

Κλάψε να το βγάλεις από μέσα σου, μετά σου δίνει νέα δύναμη. Κι εμείς εδώ εννοείται είμαστε και όπως μπορούμε θα σε βοηθήσουμε για να είσαι καλύτερα να βοηθάς πάντα το παιδάκι σου

H9ROp3.png

KZr6p3.png

χαζή ερώτηση....

ο κίνδυνος για την ουρολοίμωξη υπάρχει ανεξάρτητα απο το αν υπάρχει ή αν έχει βγει το νεφρακι? Δηλαδή αν γινόταν το χειρουργείο θα υπήρχε αυτό το όφελος να γλιτώνει το παιδί την προληπτική νοσηλεία και αντιβίωση ή όχι?

Για πόσο καιρό θα τρέχετε νοσοκομείο με το παραμικρό? Ή δεν έχει σημασία η ηλικία? Σας είπαν τίποτα γι αυτό?

H9ROp3.png

KZr6p3.png

χαζή ερώτηση....

ο κίνδυνος για την ουρολοίμωξη υπάρχει ανεξάρτητα απο το αν υπάρχει ή αν έχει βγει το νεφρακι? Δηλαδή αν γινόταν το χειρουργείο θα υπήρχε αυτό το όφελος να γλιτώνει το παιδί την προληπτική νοσηλεία και αντιβίωση ή όχι?

Για πόσο καιρό θα τρέχετε νοσοκομείο με το παραμικρό? Ή δεν έχει σημασία η ηλικία? Σας είπαν τίποτα γι αυτό?

ο κίνδυνος υπάρχει για να προστατέψουμε το νεφρό που λειτουργεί πρέπει να παίρνει πάντα αντιβίωση. πχ και μυξούλες να είχε με βήχα πάλι αντιβίωση θα έπαιρνε μην τυχόν και το γυρίσει. πάντως μάλλον δεν θα χρειαστεί χειρουργείο από ότι κατάλαβα γιατί η μικρή έχει πολύ καλή πίεση βέβαια πρέπει να την ελένξουμε όταν αναρρώσει καλά καλά!

κοίτα για το τρέξιμο νομίζω δεν θα σταματήσουμε ποτέ να τρέχουμε απλά μεγαλώνοντας θα τρέχουμε λιγότερο μιας και το παιδί θα μιλάει και θα μας λέει τι έχει. ανάλογα και τα συμπτώματα! τώρα μου έκανε πυρετό χωρίς τίποτα άλλο!

κοίτα για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού σκέφτηκα την ομοιοπαθητική αλλά την φοβάμαι και λίγο δεν γνωρίζω και πολλά!υο μόνο σίγουρο είναι ότι θα εμβολιαστούμε όλοι οι υπόλοιποι για την γρίπη (η μπέμπα θα πάρει μέσω θηλασμού) της έχω κάνει και επιπλέον της γαστρεντερίτιδας και ότι μπορούμε θα το κάνουμε.

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

μαριγια μου συγχαρητήρια και πάλι και να σου ζήσει η μπεμπούλα. Πώς τα πάει η μπεμπούλα? Πότε θα την πάρετε σπιτάκι?

july λυπάμαι πολύ που το περάσατε αυτό. Πώς είναι τώρα η μικρή?Χαλάρωσε κι εσύ όσο μπορείς βέβαια. Κουράγιο και δύναμη και όντως να γράφεις εδώ να τα βγάζεις από μέσα σου (ψυχοθεραπεία ένα πράγμα για όλες μας φυσικά ισχύει :D). Ευτυχώς δεν θα χρειαστεί χειρουργείο.

daf περαστικά σας, να είσαι προετοιμασμένη φέτος, τα περισσότερα παιδάκια τον πρώτο χρόνο παιδικού είναι συχνά άρρωστα.

gio μου βρε αχινό???Πονάει πολύ έ?Τα έβγαλες τα αγκάθια?Περαστικά σου και σε σένα.

Και τέλος περαστικά και σε μας αφού 3 εβδομάδες είμαστε με μύξα, γίνεται καλά και μετά 2-3 μέρες ξαναπέφτει.Ωσπου από προχτές είχε τρελό βήχα και τρελές αυπνίες όπου και πήγαμε γιατρό, ένα απλό συναχάκι μας είπε. Και φυσικά εγώ ξέρω γιατί όλο αυτό, γιατί είναι συνέχεια γυμνή, πατάει ξυπόλυτη, όλη μέρα μέσα στα νερά και για να κάνει τσίσα ξεγυμνώνεται ολόκληρη και κάθεται 'έτσι για κανά μισάωρο. Εμ, πώς να γίνει καλά?Και φωνάζω εγώ όλη μέρα και τρέχω από πίσω της. Της τα έψαλε βέβαια και η γιατρός άντε να δούμε. Εγώ τρέχω με τη δουλειά, είμαστε στο στάδιο προετοιμασίας. Τρέχω γενικότερα ολημερίς, πολύ δουλειά, πολλές υποχρεώσεις, και όλο τρέχωωωωω....Είπα και στη γιατρό για τα προβλήματα συμπεριφοράς που έχουμε και πόσο ανυπάκουη είναι και πόσο με ταλαιπωρεί για οτιδήποτε και μου είπε τα εξής

1)Είναι συνηθισμένο για την ηλικία, περνάνε τη φάση ανεξαρτητοποίησης μέχρι περίπου τα 3.5-4 (γιατρέ εγώ ήξερα μέχρι τα 3, κι έλεγα υπομονή άλλο μισό χρόνο τώρα με τα νέα δεδομένα πώς θα την παλέψω???)

2) Πρέπει να ακούγεται η φωνή του μπαμπά. Εμείς όλη μέρα μαζί δύσκολα με ακούει, πρεπει ο μπαμπάς να αναλάβει δράση ( κακό που ο δικός μας μπαμπάς λείπει συνέχεια και μεγαλώνω σχεδόν μόνη μου τη μικρή)

3) Παιδικό, εκεί θα λυνόντουσαν αρκετά προβλήματα συμπεριφοράς, έχει κολλήσει πάνω μου.

Αυτά!!!!!Σας φιλώ και καλό βράδυ να έχουμε, πάω να δουλέψω κάτι σχέδια...

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα μανούλες!!!

διάβασα μόνο τα νέα της μαρίας μας και της "βιαστικούλας" αχχχ το κοριτσάκι μας να είναι καλά!!!

τα νέα μου τώρα!!

εμείς σήμερα βγήκαμε από το παίδων!!!την πέμπτη ανέβασε η μικρή πυρετό χωρίς μύξα ή βήχα και πήγαμε στο παίδων όπου μας έκαναν αμέσως εισαγωγή!πήρε αμέσως αντιβίωση και της έκαναν εξετάσεις!το αντιμετώπισαν σαν ουρολοίμωξη προληπτικά για να προλάβουν!τελικά ήταν ιωσούλα αλλά από ότι κατάλαβα με το παραμικρό θα μπείνουμε για αντιβίωση μην τυχόν και κάνει ουρολοίμωξη!!!

γενικώς είμαι πολύ χάλια!από που και πως να την προφυλάξω να μην τραβάει όλη αυτήν την ταλαιπωρία τι΄να κάνω επιπλέον!!μας είπαν με δέκατα, πυρετό, εμετό διάρροια και γενικώς με το παραμικρό να πηγαίνουμε!!!

αχχ κορίτσια με το που είδα το θερμόμετρο 39,8 έπαθα κυριολεκτικά πανικό!την έκανα δροσερό μπανάκι να πέσει λίγο και φύγαμε αμέσως!νιώθω ψυχικά σαν ηλικιωμένη!!!έχω να κοιμηθώ πόσες μέρες και δεν μπορώ σήμερα βγήκαμε και όλη η ένταση μου έχει βγει σε κλάμα σα τη μάρθα βούρτση ένα πράγμα!!!και πρώτη φορά μου είπε ο άντρας μου άντε δεν γράφεις λίγο στις φίλες σου να ηρεμίσεις???

ειλικρινά σε όλο αυτό σκεφτόμουν την μαρία και τη βιαστικούλα μας!!αχχχ βρε κορίτσια μπορεί να σας δω στο δρόμο και να μην σας γνωρίζω αλλά ειλικρινά σας σκέφτομαι και ξέρω ότι είστε εδώ για μένα και αυτό είναι μεγάλο πράγμα!!!

αυτά τα ευχάριστα από εμένα πάω να συνεχίσω το κλάμα μέχρι να κοιμηθω!

βρε κοριτσάκι μου τι περασατε! Ευχομαι να μην τυχει πάλι! καταλαβαινουμε ολες αυτο που λες για κουραση..Καλα κανες και εκλαψες. Ειναι μια μορφη ανακουφισης. ξεσπασες! Σου στέλνω την αγάπη μου και να μου φιλησεις τη μικρουλα σου!

neamanoula πραγματι..Παιδικος σταθμος! Αυτο μας ειπαν και εμας και το καναμε. Παμε καλα. Το βασικοτερο απ΄όλα ομως ειναι οτι ο μικρος πλέον, με καποιες εξαιρεσεις κοιμαται νωρις και ετσι ξεκουραζομαστε ολοι! Υπομονη και σκέψου τον παιδικο!

Daf ερώτηση: θα κανεις εμβόλιο γρπης στη μικρη λόγω παιδικου????

cEyXp3.png

q61sp3.png

july πολυ στενοχωρηθηκα! ελπιζω να μην ταλαιπωρηθει η μικρουλα ξανα ετσι ρε παιδι μου...οσο για την ομοιοπαθητικη, η που θα σας ταιριαξει ή που δεν θα κανει τιποτα απολυτως, κακο δεν κανει παντως.

εμεις παμε σε ομοιο, αν θες πληροφοριες, στειλε πμ!:)

νεαμανουλα, τοσο ενεργητικο παιδι, γιατι δεν την εγραψες σε παιδικο, οντως; αφου δουλευεις κ εσυ βρε παιδακι μου...

αυτο που σου ειπε για τον μπαμπα, καραισχυει παντως...

ευχαριστουμε για τα περαστικα, μαλλον αυριο θα παει κ σχολειο, για να δουμε, θα συνεχισει να ειναι απυρετη...ουφ!

φιλακια!

υγ:τι ωραια βροχουλα σημερα!!!!!

Daf ερώτηση: θα κανεις εμβόλιο γρπης στη μικρη λόγω παιδικου????

οχι!:)

Καλησπέρα κοπέλες.. :P

Τρεξίματα με σχολεία και εγγραφές κλπ και χάθηκα.. μέρα κλάματος και για μένα σήμερα.. τα γνωστά μαθησιακά προβλήματα της μεγάλης μου που σήμερα δε θέλω να σας κουράσω καθόλου με αυτά... Ευτυχώς φέτος έχουμε μια φανταστική και έμπειρη δασκάλα και ελπίζω μέσα στην χρονιά να μην ξανακλάψουμε...:roll:

Jullaki μου περαστικά σας, με το δίκιο σου να τρελαθείς με τον πυρετό που είδες.. Αν είναι να μπαίνετε μέσα με το παραμικρό μήπως να δοκίμαζες και την ομοιοπαθητική, ίσως βρείτε λύση έτσι. Δύναμη και σε σένα μανούλα...

Νεαμανούλα να την πας παιδικό, βοηθάει στα σίγουρα... και αν είναι και έμπειρες οι δασκάλες θα δεις σε πόσα πολλά πράγματα θα σε βοηθήσουν. Βλέπω και εγώ την Πενυ μου που ενώ έχει δυνατότητες χάνονται στο σπίτι αφού είμαστε πάντα απασχολημένοι.. το παιδί έχει ανάγκη από πρόγραμμα και δημιουργική απασχόληση..

gio, όπως και να είσαι, κούκλα θα είσαι!! Προσωπικά μου αρέσει το ίσιο καρέ και με ένα ωραίο μακιγιάζ, τέλειο!!

Κατερινάκια, daf και οι υπόλοιπες που μπορείτε, είστε καλεσμένες όποτε θέλετε για παράταση καλοκαιριού... αφήνω στην daf να το οργανώσει αν το θέλετε!!

july μου κοριτσακι μου περαστικα και αγυριστα, πωπω ελπιζω να μην την παθετε παλι ετσι, κριμα και στο παιδακι που θα ταλαιπωρειται αλλα σε για εσας αγχος και στενοχωρια, μακαρι να μην ειναι ευπαθης σε αρρωστιες και να γλυτωσετε τα νοσοκομεια. Και μην τα κρατας μεσα σου, δεν κανει, εννοειται πως αυτη η κατασταση ειναι πολυ πιεστικη. Φιλακια στη μπεμπουλα σου!!!

daf μου πολυ χαιρομαι που ειναι καλα το κοριτσακι μας!!!Αντε να μην σας ξαναπαρει απο κατω!

Και το ιδιο φυσικα ισχυει και για σενα φιλεναδα ΝΕΑΜΑΝΟΥΛΑ εργαζομενη μανουλιτσα!!!! Α ρε Χριστινακι μου ατιθασο!!!!Για τον παιδικο σκεψου το αν ο θες ομως, που απο οτι μου ειπες δεν το πολυθες, αλλα αν ειναι να εκτονωνεται λιγακι το παιδι και να ξεσκαει ισως να ειναι το καλυτερο. Θα ξεκουραζεσαι και εσυ βρε χαζουλα!;)

Και vallou μου δε θελω να σε παιρνει απο κατω, αφου εχετε και καλη δασκαλα μια χαρα!!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

July μου περαστικά στη μικρούλα μας και σιδερενια να ναι να μην ξαναμπει στο νοσοκομείο. Η αλήθεια είναι πως με τον παραμικ΄ρο πυρετο το μυαλο σου θα πάει κατευθειαν σε ουρολοιμωξη αλλά ειδες ομως δεν ήταν. Κι εμεις σε κάθε πυρετο κανουμε το επομενο 24ωρο καλλιεργεια ούρων και μεχρι να μας πουν πως είναι καθαρη καρδιοχτυπαμε οικογενειακως .. . Μετα το χρονο δε θα ναι έτσι πάντως θα δεις. Αληθεια σας έχουν πει να κανετε καλλιεργεια προληπτικά κάθε μήνα ή μονο σε κάθε εμπύρετο ??

Daf απ οτι καταλαβα μια χαρα η Ερατω με τον σταθμό προσαρμοστηκε και στο σταθμο και σπίτι . Με τον εμετο τι εγινε τελικά δεν διαβασα .. όλα καλά τωρα? Υπομονη και συν εχιστε την ενισχυση του ανοσοποιητικού και σεν θα ναι συνεχεια έτσι θα δεις.

Κατερινα ξαφνιαστηκες που φωναζω τη πεθερα μαμά ε???? Αν δεν την ελεγα και μαμά μαυρο φιδι που θα μ ετρωγε... το ειχε ζητησει εξαρχής .... Ευτυχως θα βοηθα κι αυτη μεχρι τη παρασκευή και υστερα θα ρθει ο πατερας μου. Με στραβοκοιτα τωρα που ειμαι στο λαπτοπ .. φανταζομαι τι θα σκεφτεται .. χι χι χι .

Επισης αντιμετωπιζα προβλημα με τις αντλήσεις κορίτσια δηλ ολη την ώρα μου τι λεγανε .. κι οσύζυγος το ίδιο.. Τι τωρα αυτη τη δουλεια θα κάνεις συνέχεια κ η ανδρι τι θα κάνει και τι θα πει .. και θα ξυπνας και το βρ'αδυ και γιατι δεν κοιμασαι αφου δε εχεις το μωρό σπίτι .. κι αλλα τετοια ωραια ... Εβαλα τη μαια μου ομως και μιλησε στον συζυγο και καλά εντελως τυχαια για τι σπουδαιοτητα ολου αυτου και για το ποσο σημαντικο είναι για το μωρό και για μένα και σαν καπως να ηρεμισαν τα πράγματα ....

Η μπεμπουλα εβγαλε τον ορό και τωρα πινει μονο το γαλατακι μου απο αυριο 30 μλ . Πινει με το ρινογαστρικό ακόμα , τι δοκιμαζουν ενα -δυο γευματα με το μπιμπερο αλλά κουραζεται πολύ η γλυκουλα μου και πίνει μονον 10μλ..

Ομως απο τοτε που της βγαλαν τον ορο δηλ μεσα σε μια μερα δεν έβαλε γραμμαριο .... Η νεογνολογος είπε πως μπορει να περασουν και 2 μερες χωρις να παρει βάρος και πως είναι φυσιολογικό γιατι κοψαμε τον ορό. Εγω ανησυχω όμως .. Λετε να μην τη πιάνει το γάλα μου βρε κορίτσια ..... ?????

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...