Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ποσο χαρηκα με τα νεα απο το Μαρακι μας δε λεγεται!!!Καθησυχαστηκαμε και εμεις επιτελους!!!Μακαρι η τοσοδουλα μας να τα πηγαινει ολο και καλυτερα και το Μαρακι να εχει μια γρηγορη αναρρωση!!!

Και στην Πενουλα περαστικα, το κοριτσακι σιγουρα θα ποναει πολυ, η ουρολοιμωξη ειναι απο τα χειροτερα, μια εποχη παθαινα συνεχεια και θυμαμαι ακομη ποσο δυασρεστη ειναι. Στο σκουπισμα θελει σιγουρα προσοχη αλλα vallou μου μην αισθανεσαι τυψεις μπορει απλα να τσακωσε μικροβιο.

Κατερινα ο Γιαννακης ειναι και πολυ αντρακι, απο τωρα βρε παρατας τη μανα για μικρο γυναικακι???Φαντασου στο μελλον χαχα!!!!

Η αλλη Κατερινα τωρα...αχ σε διαβαζω και σε λυπαμαι...εννοω την κουραση την οποια δεν μπορω προσωπικα με τιποτα και σιγουρα δεν μπορω την ελλειψη υπνου. Ελπιζω με την ελευση του μπεμπη να μην ταλαιπωρηθουμε πολυ:rolleyes::cool:

daf μου και εγω πιστευω οτι μια ζωη θα μας κακοφαινεται ο αποχωρισμος απο τα μωρα μας αλλα αυτος ειναι και ο ρολος τους..τι να κανουμε:confused: Σιγα σιγα θα συνηθισεις, εγω τουλαχιστον περισι που τον αφηνα συνεχεια στη μαμα μου λογω δουλειας, το πηρα αποφαση απο καποια στιγμη και μετα και δεν με πειραζε τοσο. Θα ερθει και ο καιρος σου!

july ευχομαι ολα να πανε καλα με τις εξετασεις!!! Να βγει γερο το κοριτσακι σας το ζωηρουλικο αλλα και η αδερφουλα απαιχτη!!!!

Και τελος gio μου περασμενα ξεχασμενα, σιγουρα καποια πραγματα μενουν χαραγμενα στο μυαλο μας, αλλα πρεπει να τα προσπερναμε καποια στιγμη. Αυτο ελεγα και στον εαυτο μου μετα την πρωτη αποβολη που με πληγωνε μεχρι και πολυ προσφατα. Πλεον το εχω χωνεψει και απλα ειναι ενα γεγονος που ειναι μερος του παρελθοντος.

Ελπιζω να μην ξεχασα να γραψω κατι, εχω και τον Νικολη απο διπλα και με αποσυντονιζει λιγακι. Φιλακια!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Άσχετο, για τις μικρομάνες, δοκίμασα αυτές τις babylino sensitive και τις βρήκα πολυ ωραίες, απλά τελικά σε κανονικές τιμές χωρίς προσφορές είναι πιο ακριβε από libero, έχουν μικρη συσκευασία και τις κάνεις πιο φτηνές αλλά δεν είναι τελικά. Πάντως είναι ωραίες, και επειδή εμάς στο my market κοντά μας έχει προσφορά, συμφέρουν. Σας αφήνω κορίτσια μου, πάω να τελειώνω αυτήν την απίστευτα μακριά μέρα...

Και εγω τις δοκιμασα μολις ειχαν πρωτοβγει. Μου φανηκαν σε ποιοτητα κατι αναμεσα απο παμπερς και λιμπερο. Αλλα εχεις δικιο δεν ειναι καθολου φθηνες, σε παραπλανα η τιμη ενω εχει λιγα κομματια μεσα. Ετσι επιμενουμε στα παμπερς για οσο ακομη τα φορεσουμε το βραδακι στον υπνο και για το μικρουλι αργοτερα. Απλα τα ατιμα δεν βγαζουν καμια προσφορα της προκοπης και τα κουπονια ελαχιστα 2-3 το εξαμηνο στελνουν πια και αν:mad:

Καλημέρα!! :P

Τέλεια τα νέα της Μαρίας μας!! Μπράβο στο μωράκι μας! Πολύ γρήγορα θα το έχει κοντά της!

Εμείς τελικά δεν έχουμε μικρόβιο, ευτυχώς!! Καταλήξαμε με τον παιδίατρο οτι μάλλον από το ποδηλατάκι έχει χτυπήσει και την πονάει.. δε βρήκε κάτι άλλο.. ουφ.. Πάντως θα είμαι πιο προσεκτική μαζί της και θα κάνω και αυτές τις πλυσούλες με χαμομήλι που λέει η daf!

Κατερινα ς πολύ γέλασα με το μικρούλη σου!! Ε μα είναι κούκλος!! Πάει θα στον κλέψουν νωρίς!!

Κατεριν@κι όλοι έναν τέτοιο προβληματισμό ζούμε!! Σε εμας ήρθε η έκτακτη εισφορά και ο φόρος μαζί και είναι 800 ευρώ!! Που να μας περισσέψουν!! Με βλέπω στην επόμενη πορεία να κατεβαίνω με κράνος!! Είναι αλήτες και απατεώνες οι άνθρωποι!! Να φανταστεις πέρυσι είχαμε επιστροφή!! Περαστικά στη μικρούλα σου.. ταλαιπωρείται το καημενάκι..

Βρήκα τελικά και εγώ ένα χώρο απασχόλησης, πιο πολύ με νηπιαγωγείο μοιάζει, το έχει μια συνταξιούχος νηπιαγωγός με την κόρη της, και μάλλον εκεί θα πηγαίνουμε για 3-4 ωρίτσες από τον άλλο μήνα.

ΠΕΖΗ πρέπει να ηρεμήσω και εγώ η μάνα η τρελή γιατί τόσο άγχος με τα παιδιά δεν αντέχεται!! Η δουλειά που περίμενα αργεί λιγάκι... ελπίζω μόνο να μην ακυρωθεί στο τέλος... δύσκολοι καιροι..

ΤΟ ΠΟΣΟ ΧΑΡΗΚΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ "ΒΙΑΣΤΙΚΟΥΛΑΣ" ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΝΑ ΚΟΙΤΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΗΠΩς ΚΑΤΙ ΓΡΑΨΕΙ Η ΜΑΡΙΑ!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ, ΜΗΝ ΣΚΑΤΕ, ΑΠΛΑ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΦΟΡΜΕΣ....ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑΩ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ!!!!ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΝΙΩΘΟΥΝ?:D:D:D

katerin@ τι να σου πω κουκλα μου, μια απο τα ιδια και χειροτερα....εκτακτη εισφορα, φορος ακινητης για το το σπιτι, φοροι επιτηδευματιών και για τους 2 μας μιας και εμεις ειμαστε και οι 2 ελευθεροι επαγγελματιες (ουσιαστικα με τις υποχρεωσεις των μισθωτων και τα δικαιωματα των χαμαληδων σε αυτο το κwλοκρ@τος...)!!!!Ουφ ανεβασα πιεση παλι...:mad::x:x Ούτε φράγκο στην ακρη για μια δυσκολη στιγμή δεν θα μας αφήσουν....οσο για την ανεργία του συζύγου....είμαστε και εμεις κοντα....σε λιγους μήνες κανεις δεν ξέρει...Vallou εγω την περιμενω την επόμενη πορεία....θα παω σίγουρα....δεν παει αλλο το πράγμα....(btw περαστικά στην μικρή, που ευτυχώς απλα είναι χτύπημα γιατι οι ουρολοίμωξη μου φαίνεται μανίκι...μετά απο αυτά που περασε ο σύζυγος το καλοκαίρι...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:)

Για τις babylino δεν τις αγόρασα ποτε, οποτε ότι και να σας πω ψεμα θα ειναι...για την ωρα libero βρακακι...μια χαρά είναι...της παμπερς το βρακακι με απογοήτευσε!!!

DAF η μικρή τσαμπουκάς βγήκε ε???Και επειδή δεν σχολίασα κάτι περασμένα μηνύματα...θέλω να δηλώσω ότι ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΑΙ-ΒΑΣΙΛΗ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ, ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΙ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ:mrgreen:!!!!!!

Διαφημίσεις

κοριτσαρες μου !!!! Βγηκα επιτελους! Απο τις 4/9 εκει μεσα κοντευα να πάθω ιδρυματισμο....

Σας ευχαριστω ολες τοσο πολυ για τις ευχες για τη θετικη ενεργεια για τη συμπαράσταση και για ενα σωρο άλλα ολες μαζι αλλα και κάθε μια ξεχωριστά !

Τα νεα της μπεμπας τωρα. Αναπνοη σταθερα μονη της πλεον Εκανε λίγο ίκτερο και τη βαλαν στη λάμπα χθες . Επισης ξεκινησε να πινει το γαλατακι της μαμάς !! 5μλ χθες καθε 3 ωρες και 7μλ σήμερα !!!! Απο το ρινογαστρικό όμως και την πάνε σιγα σιγα γιατι κανει λιγακι ταχυπνοια. Με το μπιμπερο θα μας παρει λιγακι καιρό.. Εγω ειμαι αγκαλιά με το θηλαστρο , αντλω καταψυχω κλπ... Απογοητευτικά τα μλ αλλά ελπιζω να πανε καλά ...

Παμε να τη δουμε σε λιγακι οποτε θα μαθουμε κι αλλα νεακια . Παω να αντλησω..

Κατερινα ηρωιδα με το θηλαστρο κι εσυ στο Γιωργο σε σκεφτομαι ..

gio μου εσυ τα ξερες καλυτερα απ τον καθενα ... ειχαμε κι εμεις το cpapp αλλα το βγαλαμε πλεον. Τρεφεται ρινογαστρικα οπως σωστα είπες ... Αχχχχ βλεπω τον παναγιωτη σου που ναι ολοκληρος άντρας πια και παιρνω θαρρος .....

Φιλιααααααααααααααααα

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Μπραβο βρε κοριτσακι μου!!! Τι καλα βγηκες και τωρα ολα θα περασουν πιο ευκολα!!! Να σας ζησει το κοριτσακι σας!!!!Μπραβο της!!!!!Καλα ε τοσα λιγα ml πινουν ε???Πω πω τεραστια διαφορα, μου φανηκαν τοσα λιγα, αλλα τι στομαχακι να εχει το ψυχουλι!!!!Με το θηλαστρο ειναι λουκι το θυμαμαι και εγω, κυριως η αποστειρωση των εξαρτηματων κλπ και ισως και λιγακι η θηλες που ξεχαρβαλωνουν αλλα αξιζει τον κοπο!!!

Αντε καλως ηρθες στην παρεα μας, παρε τα πανω σου τωρα!!!!Και περιμενουμε νεα φυσικα απο τη μικρη μπουμπουκα!!!!

τι ωραια νεα βρε Μαρακι!!!! Φτου φτου το μικρο μας κοριτσακι, δινει κι αυτο τον αγωνα του μωρε!!! Ο,τι θες εδώ είμαστε και αν θες και στο τηλεφωνο οποια ωρα να ναι εννοειται!!!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

αχ κορίτσια μου γινε η καρδια περιβολι.... μια φίλη έχασε τα δίδυμά της 21 εβδομάδων... ολόκληρα παιδιά... πολύ καλή εγκυμοσύνη, πριν λίγο καιρό ήμασταν παρέα και της έλεγα φτου φτου μια χαρά είσαι, και με το μεγαλύτερο παιδακι που έχει... και τώρα...

Άκουσον... τρύπησε το ένα με τα χέρια του το σάκο και αυτό ήταν... Και κινδύνευσε και εκείνη και χάθηκαν και τα δύο τα μωρά...

Κορίτσια το σκέφτομαι και έχει πάθει η ψυχή μου... Την καημένη την κοπέλα...

Να ναι καλά τα παιδάκια μας θεε μου και τίποτα άλλο στον κόσμο...

H9ROp3.png

KZr6p3.png

μιλησα κ εγω με την μαρια και την ακουσα πολυ καλα:D πηγαινε να δει τη μικρη βιαστικουλα! πολυ χαρηκα με τα νεα μαρακι μου!

κατερινακι τι να της πεις..η κακια η στιγμη; μηπως ειχε μικροβιο; γιατι 21 εβδομαδων .... ειναι πααρα πολυ μικρα ρε παιδι μου....πως στο καλο να σπασει ο σακος; αυτο το επαθε συγγενικο μας προσωπο, αλλα στην 30η (με καλη εκβαση).

κουραγιο στην κοπελα:-(

βαλλου καλη αρχη κ σε σας , πολυ καλα εκανες, φανταζομαι η πενουλα θα γουσταρει:D:D:D!!

φιλακια τσουπρες θα τα πουμε αυριο!

Διαφημίσεις

Αχ δεν ξέρω πώς συνέβη... Έχω την εντύπωση οτι ήταν στον ίδιο σάκο και ίσως αυτο σημαίνει οτι αυξάνεται ο κίνδυνος αφού ο χώρος λιγοστέυει. Πολύ κρίμα... Με πήρε η μαρία και μένα δεν μπορούσα να το σηκώσω μετά την πήρα και δεν απαντούσε οποτε χαθηκαμε... Βαλλου για πές πού είναι αυτο το κέντρο? Με βολεύει άραγε καθόλου? Δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω με τον γιωργο και τόσες μέρες η αρρώστια με πήγε πίσω. Πρέπει να ψαχτω... Φοβάμαι και τον οκτώβρη τι θα πρέπει να πληρώσουμε. Δεν έχω καταλάβει ακριβώς και τι παίζει με τις εισφορέςγιατί ειδήσεις δεν έχω προλάβει καθόλου. Πάντως ο παχυλος μισθός μου κάτω του χιλιάρικου μειώθηκε ξανά, αυτο το κατάλαβα. Τελοσπαντων, ξάπλωσα κι εγώ και σας γράφω από το κινητό, κοντεύει να με πάρει ο ύπνος. Άσχετο, όταν γράφω από το κινητό δεν μπορώ να αλλάξω παράγραφο... Φιλιά πολλά

H9ROp3.png

KZr6p3.png

τα νευρα μου....η ερατουλα εκανε εμετο στα καλα του καθουμενου....πριν επαιζε μια χαρα και ξαφνικα χαλασε η διαθεση της και τα εβγαλε ολα. τωρα κοιμαται...!να ειναι κ ΑΛΛΗ ιωση απο παιδικο; πανω που τελειωναν οι μυξες γμτ κ της ειχε φυγει το μπουκωμα...δεν θα ηρεμησουμε ποτε;;;;:-(:-(:-(:-(

θα την παω αυριο στον παιδιατρο.....

Καλησπέρα κοπέλες!!

Μαράκι να δώσεις πολλά φιλάκια στη μπεμπούλα μας!! Μεγάλη χαρά!! Ευτυχώς όλα πήγαν καλά σε μας!!

Κατεριν@κι τι να πεις.. άσχημα συμβαίνουν συνεχώς.. δε θέλω να πω περισσότερα και να μαυρίσουμε όλες μαζί... ας χαιρόμαστε την κάθε μας στιγμή και τα παιδάκια μας.. Για το χώρο που λες είναι στην περιοχή μου, δεν είναι τόσο φανταστικός σαν χώρος αλλά ελπίζω οτι τα άτομα που τον έχουν είναι κατάλληλα.. καλύτερα να σου πω περισσότερα όταν την ξεκινήσω.

daf μου μπορεί να είναι καμιά βαρυστομαχιά..καμιά φορά το παθαίνουν και οι δικές μου.. θυμάμαι έναν εμετό μετά από σπανακόπιτα το βράδυ της Πενούλας ή από κούραση.. Ελπίζω να μην έχετε ίωση.. για να δούμε και εμεις πόσο θα αρρωστήσουμε φέτος..

Σήμερα έκανα το πιο ωραίο μπάνιο του καλοκαιριού!! Περάσαμε υπέροχα!! Όσο μπορούμε θα παρατείνουμε το καλοκαίρι!! Να προσπαθήσουμε να ξεχάσουμε τους φόρους και τις εισφορές!!

Καλημέρα τσούπρες!!!!

Μαρίγια μου, τα καλύτερα νέα μας εφερες!!!Με το καλό να είστε και αγκαλίτσα γλυκιά μου.Να μου την φιλήσεις!!!!

Κατεριν@ τι να πω...εχω μείνει αφωνη....γίνεται κάτι τέτοιο βρε κορίτσια?Δεν το ήξερα πραγματικά ότι το μωρό μπορεί να τρυπήσει τον σάκο.....:confused::confused::confused::confused:

Συμπεθέρα, περαστικά και ελπίζω να μην σας έπιασε η πρώτη παιδικοσταθμίτηδα!!!!!

Εμείς κορίτσια πήγαμε το ΣΚ στο εξοχικό και κάναμε το τελευταίο μάλλον φετινό μπάνιο...όπου κατάφερα μετα απο 33 χρόνια να πατήσω αχινο....τι πόνος θεε μου....μου το κρατούσε έκπληξη το φετινό καλοκάιρι.....τέσπα....

Ερωτηση...σε 2 βδομαδες θα γινω νονα....το μαλλί μου ειναι καρε...καμια ιδέα για χτένισμα?Δύσκολο ε?

ωωω ναι παιδικοσταθμιτιδα διεγνωσε κ ο παιδιατρος. 'καθε εβδομαδα θα σου φερνει κ απο κατι' μου ειπε...δεν γινεται να μου φερνει μονο κατασκευες και ζωγραφιες γιατρε μου...;;;ουφφφφφφφ

γαστρεντεριτιδα λοιπον κ σημερα ευτυχως ειναι καλυτερα, εκανε μονο μια φορα διαρροια κ εχει δεκατα. εφαγε και κατι(κλασικη κοτοσουπα) κ γενικα την περναμε χωρις φαρμακα, ευτυχως. αντε αυριο ελπιζω να ειναι οκ. το βραδυ παντως ηταν κολαση, κοιμηθηκα στο δωματιο της γιατι εκανε εμετο κ μια φορα αφου κοιμηθηκε κ ξυπνησε απο την αναγουλα, αλλα 'κοιμηθηκα' ειναι μια κουβεντα...τελοσπαντων να ναι καλα το παιδακι μου κ εγω θα αντεξω η μανα!:rolleyes: ξεκινησαμε κ τα σεμιναρια κ ημουν μια ομορφια το πρωι.....

περαστικα συμπ!θυμηθηκα κ εγω ειχα πατησει πριν καποια χρονια ...πολυ αουτς...κ δεν ειχα τιποτα να το βγαλω κ το εβγαλα με οδοντογλυφιδα (ημασταν σε παραλιακη ταβερνα!)

βαλλου μπραβο για το ωραιο μπανακι, συμφωνω με τα χιλια με οσα λες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...