Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εδω ειμαι καλε!!!!Διαβαζω τοση ωρα και οντως η χαρα μεγαλη!!!!Αντε μη μενετε στα λογια και κανετε τα κοροιδα..καιρος μετα απο μενα να υπαρχει και καμια αλλη εγκυομονουσα!!!Να εχουμε να περιμενουμε και κατι ολο το χειμωνα!!!!

εγω το χειμωνα πειραζει να περιμενω απλα τον αη-βασιλη;;;:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

(αη βασιλη μου φερε μας πισω το δωρο των χριστουγεννων, του πασχα κ των διακοπων που μας τα πηραν αυτοι οι κακοι ανθρωποι οι δντ-ιτες:rolleyes:)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

daf και εγώ που δεν παίζει για άλλο μωρό, τον Αγιο Βασίλη περιμένω!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δες παλιές φωτό στο φεις, φαίνεται η τοσοδούλα μου πόσο κούτσικο ήταν!!

Περαστικά σας!! Αμέσως ιωσούλα εε... :-( Και εμάς κάτι μας γυρνάει, λίγο ο λαιμός και το στομάχι..

εγω το χειμωνα πειραζει να περιμενω απλα τον αη-βασιλη;;;:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

(αη βασιλη μου φερε μας πισω το δωρο των χριστουγεννων, του πασχα κ των διακοπων που μας τα πηραν αυτοι οι κακοι ανθρωποι οι δντ-ιτες:rolleyes:)

Αστα αυτα!!!!Αφου ειμαστε κονομοιμενοι εμεις , εχουμε αναγκη απο δωρα????

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Vallou πιειτε κανα χυμο μπας και τη σκαπουλαρετε!!! Α daf ε οχι και μυτογκα η Ερατουλα...αν ειναι ετσι εγω τι να πω????:tongue::tongue::tongue::D:D:D:D

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Αχ κορίτσια δεν έπιασαν οι ευχές σας για καλή ξεκούραση! Η πιο χάλια νύχτα απ όλες ήταν για το μικρούλι μου... :-( επί 2 ώρες είχε κρίση βήχα και πνιγοταν από τα φλέματα. Ήταν η πρώτη νύχτα που κοιμηθηκε ο θανάσης μαζί γιατί πριν ήταν στο δωμάτιο του γιωργου που ήταν κι αυτός άρρωστος και ο άνθρωπος τρελαθηκε σου λέει πάει τώρα θα πνιγει. Αυτο γίνεται κάθε νύχτα αλλά χτές ήταν το αποκορύφωμα. Καλά μου το είχε πει η γιατρός οτι στο τέλος πηζει πολυ αυτο όλο στο λαιμό της αχ... Εγώ κουτουλαω μεν αλλά έχω τόση χαρά για το καινούριο μωράκι που δεν μασαω! Πεζή μου είναι το στάνταρ οτι όταν αρρωσταίνουν τα παιδιά είναι μεγάλη η ταλαιπωρία για όλη την οικογένεια. Κανείς δεν την γλιτωνει, απλά όσο πιο πολλά τα παιδιά που πρέπει να φροντίσεις τόσο αυξάνεται και η κούραση. Ευτυχώς ο γιώργος δεν ξυπνάει αυτές τις μέρες όταν κλαίει η μικρη μάλλον συνηθισε παρόλο που σταμάτησε και την πιπιλα και περίμενα να είναι πιο νευρικός τη νύχτα. Αλλά ξύπνησε 2 τόσες χτές σε άσχετες φάσεις οποτε ξύπνησα και για εκείνον. Νομίζω οτι από τις 2.30 δεν ξανακοιμηθηκα. Και μένα πάντως έμαθε να κοιμάται μόνος του, το καλοκαίρι έγινε κι αυτο το θαύμα, το άρχισε η μαμα μου στο εξοχικό και ευτυχώς δηλαδή. Διαβάζουμε, τραγουδάμε παίρνει και κανένα βιβλίο και παιχνίδι δίπλα του και κάποια στιγμή τον παίρνει ο ύπνος. Τώρα που βγάλαμε το κάγκελο καμια φορά σηκώνεται και έρχεται στο σαλόνι διαλέγει ένα άλλο παιχνιδακι και ξαναπαει στο κρεβάτι , ο γλύκας!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

Και για τον μήνα που συζητάμε εννοείται οτι κάθε μέρα είναι κέρδος. Το λένε γιατι μαζεύουν οι πνεύμονε του μωρού κάποιο υγρό το οποίο αν γεννήσεις μένει εκεί και χρειάζεται κάποια αγωγή. Γι αυτο κάνουν τις κορτιζονες αν καταλάβουν οτι υπάρχει πιθανότητα να γεννήσεις σύντομα. Αργότερα ο οργανισμός του αποβάλει το υγρό κατά την κύηση αλλά γι αυτο τελοσπαντων θεωρούνται επικίνδυνες εβδομάδες. Το έπαθα και στα δυο και αυτο μου είπαν, δεν ξέρω αν είναι και κάτι άλλο

H9ROp3.png

KZr6p3.png

κοριτσακια κανενα νεο απο την μαριγια; ουτε ενα τηλ. δεν προλαβα σημερα να κανω, ολη μερα ετρεχα κ ηταν τρελη μερα για να εισαι στο κεντρο της αθηνας:mad: (οταν κλεινει το συνταγμα παραλυουν ολα!)

κατερινα ακομα τοση ταλαιπωρια μωρε, το μπουκωμα ρε συ δεν παλευεται αλλα αυτο που επαθε το μωρο...:shock:κ τι μπορεις να κανεις; τι σου ειπε ο γιατρος; της δινεις τελικα τιποτα;

βαλλου πρωτη φορα που δεν κολλησα απο ιωση της ερατως...δοκιμασε να πινεις καθημερινα τσαι τζιντζερ, ειναι σουπερ. παιρνεις τη ριζα τζιντζερ, κοβεις ενα κομματακι στο μεγεθος του νυχιου σου, το ξεφλουδιζεις, το βραζεις 10΄κ το αφηνεις σκεπασμενο αλλα 20'. πιες το με λιγο λεμονι, αν θες. βοηθαει πολυ στις ιωσεις.

φιλακια κοριτσια μου, θα τα πουμε...

υγ: η ερατω τα πηγε περιφημα σημερα!:tongue: μου γκρινιαξε μονο στο σπιτι!

να μας ζήσει κορίτσια να είναι πάντα γερό στη ζωή του και καλότυχο!!!και μαράκι μου εσύ πάνω από όλους και όλα να το καμαρώσεις όπως επιθυμείς!!!

αχχχ βρε κορίτσια πολύ συγκινήθηκα και για το μαράκι μας και την βιαστική μπουμπού (χαχα ακόμα δεν βγήκε απέκτησε και παρατσούκλι!!) αλλά που θυμηθήκατε και τα δικά μου!!!κανένας από την ευρύτερη οικογένεια δεν ρώτησε και ρωτήσατε εσείς!!!!

λοιπόν όντως τέλος του μηνός έχουμε εξετάσεις και βλέπουμε αλλά όλα καλά θα πάνε είμαι σίγουρη αν την δείτε θα το καταλάβετε και εσείς!!!λέτε για ταρζανάκι την προηγούμενη εβδομάδα έπεσε από το ρηλάξ όπως περιέγραψες κατερίνα και εγώ μαγείρευα εκείνη γέλαγε και η μαίρη φώναζε "ρε μην πέφτεις θα χτυπήσεις μην γελάς δεν είναι αστείο!!!"και αν δεν ήταν η μαίρη χαμπάρι δεν θα έπαιρνα!!!πλέον μπουσουλάει κανονικότατα, χορεύει με την μουσική χτυπάει παλαμάκια και κάνει κουπεπε αααα και ακόμα της αρέσει να κάνει βγαίνει η βαρκούλα του ψαρα!!!επομένως σίγουρα όλα καλά θα πάνε με τις εξετάσεις!!!να περάσει και ο ΄χειμώνας (τρέμω στην ιδέα του πρώτου πυρετού!) και μετά όλα καλά θα είναι!!!

έμαθε κανείς περισσότερα για την βιαστικούλα μας???τι γίνεται τώρα βρε κορίτσια εσείς που ξέρετε τα διαδικαστικά???σίγουρα είναι θερμοκοιτίδα αλλά τι γίνεται????

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

καλημερααααα!!!!!!

ποτε θα συνηθισω το οτι παει η μικρη παιδικο, μου λετε; καθε που την παιρνει το σχολικο νιωθω ενα σφιξιμο..!!αφηστε που σημερα μου ελεγε 'με αφηνεις μονη μου στο σχολειο μαμα μου' θεε μου.....

july μακαρι να γλυτωσετε την επέμβαση κ την ταλαιπωρια και να εχει λυθει το θεμα σας ηδη. μπραβο στην ζωηροτατη μπουμπου σου! καλα η μαιρη τρελες ατακες:tongue: εμ δεν ειναι αστειο να πεφτεις κυρια μπεμπα, στο λεει η μεγαλη αδερφη;):mrgreen:

απο τη μαρια μας, ελαβα χτες ενα μνμ το βραδυ (αλλα το ειδα αργα κ δεν της απαντησα μην την ξυπνησω) που λεει οτι ισως το μωρο χρειαστει διασωληνωση γιατι τωρα ειναι με σωληνακια στη μυτη (τι διαφορα εχει αυτο;; ) κ ολο κοιμαται κ οτι ειναι πολυ συγκινημενη (η μαρια) με τις ευχες σας κ την σκεψη σας!να σας μεταφερω ευχαριστιες!επισης ποναει λιγακι απο την καισαρικη-ελπιζω σημερα να ειναι καλυτερα βεβαια!

αυτα, θα προσπαθησω να την παρω κ πιο μετα, να μαθω πως ειναι σημερα η μπεμπουλα.

Διαφημίσεις

καλημερααααα!!!!!!

ποτε θα συνηθισω το οτι παει η μικρη παιδικο, μου λετε; καθε που την παιρνει το σχολικο νιωθω ενα σφιξιμο..!!αφηστε που σημερα μου ελεγε 'με αφηνεις μονη μου στο σχολειο μαμα μου' θεε μου.....

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused: Ωχ βρε κορίτσι μου!!!!Ηταν που στην αρχή ήταν και άνετη....υπομονή συμπεθέρα...αν και δεν το βιώνω αλλα νομίζω οτι δεν υπάρχει μανούλα που δεν νιώθει το σφίξιμο που λες....εγω το πρωτοενιωσα οταν αρχισα την δουλεια...και φαντάσου τοτε δεν καταλαβαινε ο μικρός....

july μακαρι να γλυτωσετε την επέμβαση κ την ταλαιπωρια και να εχει λυθει το θεμα σας ηδη. μπραβο στην ζωηροτατη μπουμπου σου! καλα η μαιρη τρελες ατακες:tongue: εμ δεν ειναι αστειο να πεφτεις κυρια μπεμπα, στο λεει η μεγαλη αδερφη;):mrgreen:

Καλα July η μεγάλη σου δεν παιζεται....:tongue::tongue::tongue: Οσο για την μικρή!!!!Τρελλά γούστα βγάζετε μου φαίνετε....

απο τη μαρια μας, ελαβα χτες ενα μνμ το βραδυ (αλλα το ειδα αργα κ δεν της απαντησα μην την ξυπνησω) που λεει οτι ισως το μωρο χρειαστει διασωληνωση γιατι τωρα ειναι με σωληνακια στη μυτη (τι διαφορα εχει αυτο;; ) κ ολο κοιμαται κ οτι ειναι πολυ συγκινημενη (η μαρια) με τις ευχες σας κ την σκεψη σας!να σας μεταφερω ευχαριστιες!επισης ποναει λιγακι απο την καισαρικη-ελπιζω σημερα να ειναι καλυτερα βεβαια!

Συνήθως το σωλληνάκι στην μύτουλα είναι για σίτηση και όχι για αναπνοή....στον Παναγιώτη το σωληνάκι σίτησης ήταν στο στομα κατευθειαν και για την αναπνοή εκτός απο τις λίγες ευτυχώς μέρες που διασωληνώθηκε, τις υπόλοιπες είχε C-Pap...κοινώς ενα μικρό μασκάκι που υποστηρίζει την αναπνοή....ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ τι τα θυμαμαι μου λετε?:(:(:(:(:(

αυτα, θα προσπαθησω να την παρω κ πιο μετα, να μαθω πως ειναι σημερα η μπεμπουλα.

Μακαρι το μικράκι η "βιαστική μπουμπου" οπως είπα και η July και η Μαρία να είναι καλα....αν εχετε νεα της ενημερωστε μας βρε κορίτσια....εγω αισθάνομαι ασχημα να της τηλεφωνήσω....

Αχ dafaki μου.. δεν πρόκειται να το συνηθίσεις ποτέ! Και πανεπιστήμιο να σου πηγαίνει, ένα άγχος το έχεις η μάνα.. Εγώ το έχω όλη τη χρονιά.. που να πάει και η μικρή.. διπλό άγχος!

Σε ευχαριστώ για τη συνταγή, θα την φτιάξω σίγουρα!

Τρέξιμο και εγώ όλο το πρωί στο κέντρο.. έπεσα και επάνω στην πορεία των φοιτητών.. Την Μαρία μας δεν πρόλαβα να την πάρω, μάλλον το απόγευμα.. Μάλλον θα το διασωληνώσουν για να τρέφεται. Είναι τόσο μικρούλικα, δεν μπορούν να φάνε μόνα τους.. Πιστεύω να είναι ρουτίνα, και έτσι θα είναι.

Τα δικά μας νέα.. η Πενούλα μου έπαθε ουρολοίμωξη.. κάναμε καλλιέργεια και περιμένουμε.. Έχει γενικά καλή διάθεση αλλά πονάει πολύ όταν κάνει τσισάκια. Οπότε θα πιούμε και αντιβίωση για 1η φορά.. κάποια στιγμή θα πίναμε.. Νιώθω λίγο υπεύθυνη.. το άφησα το παιδί να σκουπιστεί μόνο του κάποιες φορές.. με έφαγαν τα τρεξίματα και οι υποχρεώσεις...

Jully μου αχ τι ωραία ηλικία αυτή με τα κουπεπέ και τα μπουσουλήματα..!! Τελευταία όλο "λιγουρεύομαι" μωράκια.. βρε λες... Ααπαπαπα!!! Καλύτερα να χαζεύω τα ξένα!!

gio τώρα είδα το μυν σου.. βρε τι πέρασες και εσύ.. εγώ την έβγαλα καθαρή με μόνο 6 μέρες στην εντατική παρακολούθηση.. μακάρι να είναι όλα καλά..

Για κάποιο λογω ειχα πατήσει 'Διακοπη συνδρομης" και δεν εβλεπα τα νεα σας! Αλλο ενα απο τα υπέροχα που κανω!

daf ευχαριστουμε για την ενημέρωση! Πραγαμτικα ειχα αρχισει να ανησυχω!!! Αχ μικρουλα μου, ολα να πάνε καλα!

Ο Γιαννης daf μου και σημερα, τριτη μερα, πήγε για 3 ώρες. για την ώρα φαινεται να του αρεσει. Αλλα και εγώ περιμένω τη μερα που θα μου πει "Δεν θελω παιδικο σταθμο"...Τι κανουμε εκει???? Ουφ!

Χθες που πηγαμε δεν ειχε και τρελα κεφια. Ομως ενα κοριτσάκι, τον πλησιασε, του χαιδεψε τα μαγουλα, του εδωσε και ενα φιλάκι, και ετσι ο Γιάννης μου, ουτε γυρισε να με κοιτάξει. ΕΦΥΓΕ τρέχοντας!!!!

Κατερινακι η μκ΄ρη καλα ειναι;;; Οσο για τον Γιώργο, πραγαμτικά και εγω ευγνωμονώ τη μαμα μου που τον εμαθε να κοιμαται.......

cEyXp3.png

q61sp3.png

ΜΟΛΙΣ ελαβα μνμ απο τη Μαρια κ ετρεξα να σας ενημερωσω:tongue:!πολυ καλα τα νεα!!!σχεδον επι λεξει: η μπεμπα αναπνεει μονη της, ειναι ζωηρη, κλαιει, μεχρι κ πιπιλα εχει η σουσουραδα!ανοιξε κ λιγο ματακια!

η Μαρια βγαινει σαββατο και σας ξαναευχαριστει (της ειπα να το κοψει γιατι αλιμονο δλδ που δεν θα τη σκεφτομασταν!!!!!!!!!!:tongue:)!

αυτα!!!!:D:D:D:D

giaki αυτα πο περιγραφεις σωσανε τον παναγιωτη σου και τον εκαναν πολυ δυνατο παλικαρακι κ εσας πολυ δυνατους γονεις...απο αυτη την αποψη , αυτος ο δρομος ειχε δυσκολιες αλλα και σοφια:) αλλωστε στο χω ξαναπει, ο μικρος εχει αστρο;)

Αχ dafaki μου.. δεν πρόκειται να το συνηθίσεις ποτέ! Και πανεπιστήμιο να σου πηγαίνει, ένα άγχος το έχεις η μάνα.. Εγώ το έχω όλη τη χρονιά.. που να πάει και η μικρή.. διπλό άγχος!

τετοια να ακουωωωω...για τα σιδερα η τρελη η μανα θα ειμαι..........

οσο για την πενυ πολλα περαστικα, της κανεις πλυσεις με χαμομηλακι; επιτρεπεται; μην νομιζεις οτι σων κ ντε το επαθε απο το σκουπισμα, μικροβιο ειναι μωρε, απο καπου το τσιμπησε...

κατερινα τι να πω ρε συ για το Γιαννη;;απο τωρα γοης;;:mrgreen:μα απο τωρα;;;:mrgreen: ........για το 'δεν θελω' ......κ εμεις το παλευουμε με κουβεντα. καλα παει γενικα, απλα ή θα κλαψει σπιτι, ή πριν την παρω, που εχει κουραστει κ νυσταζει. την χτυπησαν κ 2 αγορακια 1χτες κ 1σημερα (καλα οχι τιποτα σοβαρο) κ από,τι καταλαβα εχει αρχισει να ανταποδιδει:cool: go girl:tongue::tongue::tongue::tongue:

Αχ βρε πενυ την πάτησες... Περαστικά ευχομαι βαλλου μου, δεν νομίζω όμως οτι έκανες εσύ κάτι λάθος, τόσο εύκολα παθαίνουν δηλαδή? Μην μου λέτε τέτοια! Οι υπόλοιπη οικογένειά τη γλιτώσε την ίωση τελικά? Με την μαρία μας δεν κατάφερα να μιλήσω, δεν απάντησε το πρωί δεν θέλω να αγχωνεται κιόλας. Μακάρι όμως να μάθαιναμε κάτι! Gio μην τα σκέφτεσαι, πάει πέρασαν ευτυχώς και μην σε πιάνουν κακές αναμνήσεις... Ο παναγιώτης είναι μια χαρά, η καρδουλα σου το ξέρει βέβαια! July άντε να δείτε και τις εξετάσεις. Καλά θα πάει, αφού το νιώθεις κιόλας! Πάλι πέθανα με τη μεγάλη σου μα τι πλάκα αυτο το παιδί! Κατερινακι μου ο γιάννης όπως βλέπεις έχει τα σωστά ερεθίσματα από τώρα :wink: Daf τα είπαμε και στο τηλέφωνο... Ονειρεύομαι τον καφέ δεν καταλαβαίνεις πόσο... Κορίτσια έχει αρχίσει και με καταβάλλει η κούραση. ..και τα νεύρα μου είναι χάλια και ανασφάλεια νιώθω με όλα αυτά γύρω μας και λεφτά δεν υπάρχουν να πεις οτι νιώθουμε άνετα να κάνουμε κάποια πράγματα. Βέβαια έχουμε υπάρξει και χειρότερα με τον θανάση χωρίς δουλειά, αλλά προφανώς είναι όλα μαζί και νιώθω μερικές φορές οτι με παίρνει από κάτω... Και να πεις οτι κάνουμε και τίποτα για μας, ούτε έξοδα ούτε βόλτες, λες άσε να τα κρατήσω για τα παιδιά... Τα αυτιά μου επίσης έχω μια ακαταμαχητη επιθυμία να τα κλείσω... Ουφ! Χάλια διάθεση! Βάλε και κάτι που συνέβη με έναν φίλο καλό και χώρισανε οι δρόμοι μας όπως φαίνεται, και με έριξε πολυ ... Τελοσπαντων, είμαι σίγουρη οτι αν κοιμόμουν ένα βραδυ θα ήμουν άλλος άνθρωπος! Η μικρη μετά από μια κρισαρα χτές ευτυχώς πήγε καλύτερα το βραδυ και ελπίζω πλέον να υποχωρήσει όλο αυτο. Άσχετο, για τις μικρομάνες, δοκίμασα αυτές τις babylino sensitive και τις βρήκα πολυ ωραίες, απλά τελικά σε κανονικές τιμές χωρίς προσφορές είναι πιο ακριβε από libero, έχουν μικρη συσκευασία και τις κάνεις πιο φτηνές αλλά δεν είναι τελικά. Πάντως είναι ωραίες, και επειδή εμάς στο my market κοντά μας έχει προσφορά, συμφέρουν. Σας αφήνω κορίτσια μου, πάω να τελειώνω αυτήν την απίστευτα μακριά μέρα...

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...