Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ένημερώθηκα και εγώ χθές απο την Μαρίγια μας....τι να πω βρε κορίτσια...Όλα να πανε καλά, θα είναι λίγο δύσκολα, αλλα ευτυχώς που η μπέμπα εχει περάσει τα 2 κιλά...ας προσευχηθούμε γιατί όντως όπως λέει και η νεαμανουλα, είναι επικίνδυνος ο 8ος....:confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

όλη μα όλη η σκέψη μου και η θετική μου ενέργεια στο μαράκι μας και στην βαστική της μπουμπού. εύχομαι να είναι και οι δυο γερές και δυνατές!!!όποια μαθαίνει ας μας λέει (όπως και κάνατε και ευχαριστούμε!) γιατί τις έχω και τις δυο συνέχεια στο μυαλό μου!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Μαριγια μου όλα καλά να σας πάνε!! Που σίγουρα θα πάνε!!

Αν θυμάστε και η Πενούλα ήταν, στο τέλος βέβαια του 8ου και ίσα που ξεπερνούσε τα 2 κιλά! Ευτυχώς έκανε τις κορτιζόνες!! Είδα αρκετά τέτοια μωράκια στην εντατική που μας είχαν. Κάποια ήταν τόσο μικρούλια!! Πιστεύω ότι της Μαρίγιας μας δεν θα μείνει και πολύ εκεί. Σε λίγο καιρό αφού μεγαλώσει λιγάκι θα το έχει κοντά της!!

Επίσης, να προσθέσω και την Πένυ στο μίγμα από το οποίο αποτελείται η κόρη μου, διότι τη βρήκα μέσα σε 2 λεπτά τη μισή έξω από το ριλάξ (ήταν δεμένη αλλά δεν την πτόησε) με το κεφάλι στο πάτωμα και τα πόδια στον αέρα. Και δεν μίλησε και καθόλου, τύπου της άρεσε όλο αυτό :shock::shock::shock::shock:

Τι θα κάνω καλέ με δαυτην??? Ευτυχώς έχω αυτό το ριλάξ του Baby Bjorn που είναι αλλη σχεδίαση και κάνει για μεγαλύτερα παιδάκια και πιάνει το σώμα απόπιο ψηλά στο στήθος. Και για όσο κρατήσει κι αυτό... Εξάλλου πλέον κάθεται στα γόνατα και στις παλάμες γονατιστή και κάνει μπρος πίσω σκεπτόμενη τι θα κάνει μετά, οπότε προβλέπεται μπουσούλημα λίαν συντόμως...:shock::shock::shock:

Βαλλού πες λίγο πώς την παλεύουμε με τα παιχνίδια του μεγαλύτερου παιδιού που έχουν και μικρά κομμάτια ή τελοσπάντων είναι ακατάλληλα. Δηλαδή όταν θα αρχίσει να μπουσουλάει και θα είναι στο σαλόνι που παίζει και ο Γιώργος τι κάνω? Πες τίποτα πρακτικό βρε φιλενάδα...

H9ROp3.png

KZr6p3.png

marigia όλα να πάνε καλά κοπέλα μου, αύριο με το καλό να υποδεχτείς την βιαστική κορούλα σου και εύχομαι να είναι γερή και δυνατη. Και οι δύο να είστε καλά. Σε σκεφτόμαστε και περιμένουμε νέα από όποια κοπέλα θα μάθει κάτι.

katerin@ περαστικά βρε στη μικρουλα, ακόμη ταλαιπωρείται έ?Ταρζανού πάντως τη κόβω. Αν τη κόβω σαν τη Χριστίνα που βιαζόταν για τα πάντα (εμείς 5.5 μηνών μπουσουλούσαμε!!!) καλά θα περάσεις!!:tongue:Όντως αυτό με τα παιχνίδια το σκέφτομαι κι εγώ, τί γίνεται με το δεύτερο παιδί όταν παντού υπάρχουν σκορπισμένα ακατάλληλα παιχνίδια για την ηλικία του?Προφανώς θα τα μαζεύεις και τα έχεις σε ένα περιοσμένο χώρο για τον μεγάλο?Χλωμό..δεν ξέρω ας μας πει η έμπειρη μανούλα vallou.

vallou μωρέ ένας μήνας έχει μεγάλη διαφορά, άλλο τέλος κι άλλο αρχές όγδοου μήνα. Σε αυτό το μήνα δεν παίρνουν κανά μισόκιλο?Αχ βρε μπεμπουλίνια που βιάζεστε!!!!!!!!

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια η Μαρίγια μας γέννησε!!!!Η μικρή είναι 2280 και ευτυχώς για την ώρα καλά χωρίς να χρειάζεται υποστήριξη αναπνοής!!!!Όλα καλά να πανε απο εδώ και στο εξής!!!!

Μαρακι μας ολες τις ευχες μου για αυριο να πανε ολα καλα! σε σκεφτομαστε πολυυυ κ το ξερεις κοριτσι!!!!

κατερινακι η μικρη σουρλουλου θα αρχισει το μπουσουλημα συντομα...θα τρελαθω!!:tongue::D ποτε περασε ο καιρος κ μεγαλωσε για το 'επομενο σταδιο' ..απιστευτη...!

τα νεα μας, σημερα ηταν μια μερα ''κανονικης προσαρμογης'', ποιες μου λεγατε οτι θα τον δει σαν παιχνιδι τον παιδικο αλλα οταν καταλαβει τι παιζει θα αρχισει τη γκρινια; ε, ειχατε δικιο!σημερα ξυπνησε με γκρινια 'δεν θελω το σχολειο, θελω τη μαμα μουουου' ντυθηκε ..νορμαλ, κατεβηκαμε για το σχολικο ολο χαρα, μπηκε ..σκεπτικη στο σχολικο και οταν πηγα κ την πηρα το μεσημερακι εκλαιγε κ φωναζε 'μαμα μουουουου' . :rolleyes: παντως εχει 3 φιλους που τους αναφερει συνεχεια κ ετσι της λεω οτι θα δει τους φιλους της στο σχολειο. επισης σημερα εκανε το θεικο: με τραβηξε απο το χερι να παμε στον καναπε κ μου ειπε: "ελα να σου πω τα νεα μου απο το σχολειο":mrgreen: τι φαγανε, τι παιξανε ξερετ τωρα...!!:tongue:

july κανενα νεο με τη μικρη σου; ειχες πει οτι σεπτεμβρη θα δειτε τι θα γινει ή κανω λαθος; να ναι καλα το μαναρακι....

κοριτσια γιατι ομως το λενε αυτο για τον 8ο; δλδ καλυτερα ενα μωρο στις 28 παρα στις 32 πχ. εβδομαδες; αφου οσο μεγαλυτερο, τοσο πιο δυνατο!κανω λαθος;:confused:

αχ αφιερωμενο αυτο το τραγουδακι στη Μαρια μας που ξερω οτι της αρεσει!!!!!

fj8piAlMUto

αααααααα με προλαβαν τα νεααα αφιερωμενο κ στη μπεμπουλα το τραγουδι λοιπον!!!!!!!!αντε η πρωτη σου αφιερωση μπεμπουλίτσα!!!!φιλακια μαρια μου!να σας ζησει!!!!!!

ΑΧΧΧΧ θα τρελαθώωωωωω!!!! Μαράκι μας να ζήσει το κουτσουνάκι κοριτσάκι!!! Μια χαρά το βάρος φτου φτου, και χωρίς οξυγόνο, ΤΕΛΕΙΑ!!!!!

Πόσο χαίρομαι!!!

Ερατουλίνι μου γλυκό εσύ,πόσο θα ήθελα να είμαι από μια γωνιά να τη βλέπω τη μικρούλα μωρέ! Πώς πάει από μύξες αλήθεια? Ο Γιώργος καλά! Η μικρή όλο και καλύτερα σήμερα ευτυχώς!

Η κούραση κορίτσια Θεε μου, έχω πεθάνει... Έναν μασέρ γρήγοραααα!!!! Κατά προτίμηση με κάτι χέρια νααα!!!:D:D

Νεαμανούλα, άσε, δεν ησυχάζει λεπτό μιλάμε, καταλαβαίνεις εσύ τώρα!!

Σας φιλώ όλες, πάω να πέσω γιατί δεν ξέρω τι θα μου βγάλει η νύχτα με το μικρούλι μου...

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Ax Θέε μου!!!!!Να σας ζήσει, γερό και καλότυχο να είναι.Καλέ gio ποτε πρόλαβες και τα μαθες?Να 'σαι καλά για την ενημέρωση, παρεπιπτόντως καλέ εμείς δεν μπορούμε να συντονιστούμε στο τηλέφωνο, έ???Επανέρχομαι από το of topic, να σας ζήσει κούκλα μου!Καλέ για την εβδομάδα της μια χαρά είναι, εγώ την περιμενα γύρω 1500-1700!Μπράβο το μωράκι!!:DΗ μαμά πώς είναι?Δεν μας είπες...

daf τί να σου πω δεν ξέρω κι εγώ. Κι εμένα ο γιατρός μου στον έβδομο μήνα δεν μου είχε απαγορεύσει τίποτα, στον όγδοο μου είχε πει "και τώρα ξάπλα, μην κάνεις τίποτα" και στον ένατο "και τώρα κάντα όλα":tongue: Είδες πού σου τα έλεγα για την Ερατώ??????????????????????Κάτσε να δει τί παίζει και θα δεις εσύ!!!:DΠάντως αυτό με το που λένε τί έκαναν στο σχολείο πολύ μου αρέσει, περιμένω πως και πως να μεγαλώσει η Χριστίνα, να έρχεται το μεσημέρι σπίτι, να καθόμαστε στο τραπέζι να φάμε και να μου λέει όλα τα νέα της, και μετά να διαβάζουμε μαζί, να τη βοηθάω στα μαθήματα, αχ πολύ μου αρέσει!!!!!!!!Τί ωραία!!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΜΑ MARIGIA ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΒΙΑΣΤΙΚΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

Πού είσαι ρε ΠΕΖΗ?Τρελά κέφια το καφέ, Εχεις χάσει μια γέννα!!!!!!!!!!!!!:tongue:Αντε η ώρα σου είναι να μπεις στο καφέ, πού είσαι? Και επόμενη ποια είναι?????????:tongue::tongue::tongue::tongue:Αντε να δούμε μετά από εσένα ποια θα είναι. Ακούτε αυτες που απέμειναν??????????????????????:D:D:D:DΜπράβο πολύ χαίρομαι βραδιάτικα, μπράβοοοοο!!!!!!!!!!!!

yaeNp3.png

Μπραβο στο κοριτσακι μας, Μαρακι να σας ζησει η τοσοδουλα σας!!!!! Αντε ολα μια χαρα και απο βαρος και απο υγεια, μακαρι ολα να συνεχισουν ετσι και συντομα να την παρετε και σπιτακι σας!!!!!Αγαπουλα μου...ενα μικρο νινι τι καλα!!!!:P:p:p Ανα κουφιστηκα λιγακι!!!!

daf εμενα ο γιατρος μου δεν συμμεριζεται την αποψη για τους μηνες, συγκεκριμενα θεωρει οτι καθε μερα ειναι κερδος για το μωρακι! Βεβαια το οτι κυκλοφορει αυτη η αποψη ισχυει και δεν ξερω το γιατι:rolleyes::confused: Δηλαδη το εχω στο βαθος του μυαλου μου αυτο θελω να πω, μακρια απο δω.

Κατερινακι θηριο η κορουλα σου, τσαχπινουλα μας προεκυψε, ακους εκει να κανει ταρζανιες, καλε ποτε μεγαλωσε???Πως περναει ετσι ο καιρος??? Και μανουλα ξεκουρασου και λιγακι αντε θα μας κλαταρεις!!!Λες και μενα να με περιμενουν τετοια βασανα???Και ειμαι και καλομαθημενη..:rolleyes::cool:

daf μας κανει τη ζορικη η ερατουλα???Αχ ηταν που στενοχωριουσουν, ολα μια χαρα με το παιδι, λογικο ειναι και να ζοριζεται..ισως τωρα καταλαβε τι εστι πρωινο ξυπνημα..χεχε!!!Φανταζομαι τι θα σου εξιστορει καθε μερα απο δω και περα!!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Πού είσαι ρε ΠΕΖΗ?Τρελά κέφια το καφέ, Εχεις χάσει μια γέννα!!!!!!!!!!!!!:tongue:Αντε η ώρα σου είναι να μπεις στο καφέ, πού είσαι? Και επόμενη ποια είναι?????????:tongue::tongue::tongue::tongue:Αντε να δούμε μετά από εσένα ποια θα είναι. Ακούτε αυτες που απέμειναν??????????????????????:D:D:D:DΜπράβο πολύ χαίρομαι βραδιάτικα, μπράβοοοοο!!!!!!!!!!!!

Εδω ειμαι καλε!!!!Διαβαζω τοση ωρα και οντως η χαρα μεγαλη!!!!Αντε μη μενετε στα λογια και κανετε τα κοροιδα..καιρος μετα απο μενα να υπαρχει και καμια αλλη εγκυομονουσα!!!Να εχουμε να περιμενουμε και κατι ολο το χειμωνα!!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Marigia να σας ζήσει το μπουμπουκάκι σας το βιαστικό!!! Να είναι γερό και τυχερό!!

Αχ τόση ήταν και η Πενούλα μου!! Να κάνω μια βιαστική πρόβλεψη, βασιζόμενη στα δικά μας!! Αφού ανέπνευσε μόνη της σε λιγότερο από μήνα μόλις πάει 2,5 κιλάκια θα την έχει σπίτι! Αν κάνω λάθος κορίτσια, μη βαράτε :tongue::tongue: με πήρε η χαρά!!ήρ

ΠΕΖΗ το ίδιο υποστήριζε και ο δικός μου ο γιατρός, κάθε μέρα κέρδος, και έτσι τις μετρούσαμε μία μία!! Όλα καλά κορίτσια από εδώ και πέρα!!

Κατεριν@κι είδες τί είναι τα δεύτερα, τερατάκια!!! Όσο για τα παιχνίδια δεν έχω κάποιο μυστικό. Απαγόρευση δια ροπάλου σε χώρους που βρίσκεται το μωρό, και τα μάτια σας 14!!

βαλλου τι να σε βαρεσουμε καλε, ΜΑΚΑΡΙ να ειναι ετσι για το καινουριο μωρακι του καφε κ να ειναι συντομα εξω! δεν θυμομουν οτι γεννηθηκε τοσο μικρουλα η πενυ ρε συ....

πεζη αντε κ στα δικα σου με το καλο!!!!!:D

κατερινακι η ερατω παει πολυ καλα με τις μυξες, εντυπωσιακα καλα θα ελεγα!:shock: πηρε ομοιοπ.χτες κ σημερα κ ειδα τρελη βελτιωση!!!!την φροντισαν πολυ κ στον παιδικο, της εβαζαν συχνα αλοιφουλα (ειχε κοκκινησει το δερμα της, ειχε κανει κ πληγουλα το μωρο μου ..)κ τωρα η μυτογκα της ειναι μια χαρα κ παλι. καλη ξεκουραση μπουμπου!

ναι παιδια με το σχολειο...το πηρε πρεφα:rolleyes: για να δουμε κ αυριο που θα την αφησω πιο πολυ (την αλλη εβδομαδα θα την παιρνουμε στις 4 κ θελω να το συνηθιζει)

κατερινα (σ) περιμενουμε νεα απο γιαννακη στο επιμαχο θεμα 'σχολειο'!!

φιλακια κοριτσια μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...