Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ξεχασα μας ηρθε και η εκτακτη εισφορα σημερα, αλλο κακο μας βρηκε.Και επιπλεον ηρθε ανακοινωση στην δουλεια οτι τελος Σεπτεμβρη θα πληρωθουμε 300 ευρω μειον αναδρομικα και απο τον επομενο μηνα μειον 100 καθε μηνα..δηλαδη θα φτασουμε να ειμαστε -300 ευρω..που παμε απορω..φαληρετο βλεπω..με τα δανεια που εχουμε που αγκιζουν εναν μισθο χαθηκαμε ειμαστε για φουντο:mad::-x:-x:-x Αχ απορω τι θα απογινουν τα παιδακια μας....το ξερω οτι υπαρχουν και χειροτερα αλλα μας εχουν αποτελειωσει δεν παει αλλο:mad::-x:-x:(:(:(

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πεζουλα τα ιδια σε ολους....κ στον αντρα μου τα ιδια (δημ.υπαλληλος) και σε μενα με την κουκουρουκου συμβαση που εχω. κ εμεις με δανειο και γενικα μια ομορφια!τωρα για το σωτηρια απλα δεν παιζεσαι βρεε....!!!:tongue:

υγεια παιδια, τιποτα αλλο κ ολα θα πανε καλα να σκεφτομαστε...μετα το επεισοδιακο τελευταιο εξαμηνο απλα αυτο σκεφτομαι κ εγω, γιατι αλλιως σκας κ οταν σκας αρρωσταινεις κ οταν αρρωσταινεις πανε κ τα λιγα λεφτα που εχεις και μετα αστο γενικοτερα:rolleyes:

η ερατουλα μου ειναι με μυξες μαλλον προκειται για διαδικτυακη ιωση νηπιων, δεν εξηγειται αλλιως! βεβαια δεν εχει στρωσει κωλο-ευτυχως εχει διαθεση-, ξυπνησε 7.30 το πρωι (τι μας κανει ο παιδικος....) κοιμηθηκε πανω μου:shock: κ τωρα φτιαχνει με τον μπαμπα της ενα ξεχασμενο επιπλο του ικεα που ειχαμε παρει κααααποτε για την κουζινα κ τωρα το αποφασισε ο συζυγος να το φτιαξει. καλλιο αργα παρα ποτε.:rolleyes:

σημερα το πρωι η ερατω ελεγε οτι αυτο που της αρεσει πιο πολυ στο σχολειο ειναι η φιλη της η σοφια και οτι το σχολειο εχει κακους ανθρωπους που χτυπανε παιδακια:shock: (δεν παιζει αυτο ομως) και οτι η δασκαλα της της ειπε '΄θα χτυπησω τη μαμα σου'. μαλιστα. :rolleyes: και μετα τη ρωτησα αν τα ειδε ολα αυτα στο ασχημο ονειρο γιατι υποθετω κατι τετοιο εγινε....αχ θεοι....

Εύχομαι να πάνε όλα καλά με τη Μαρίγια και να μην χρειαστεί η Ερατώ να κάνει χειρουργείο!!

Καλά, εμένα με ξεχάσατε όλες; Τόσον καιρό μπαίνω ίσα ίσα για για να σας διαβάσω και καταλαβαίνω ότι μάλλον με ξεχάσατε! Και οι Σαλονικιές ακόμα περισσότερο! Νόμιζα ότι είχαμε κάτι παραπάνω από μια διαδικτυακή σχέση, αλλά απ' ό,τι φαίνεται, χάπου σας έχασα εσάς τις τρεις!

Τεσπα, μετακομίζουμε -ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΠΙΣΤΕΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ-την Τρίτη. Κι αυτό είναι και το τελευταίο μου μήνυμα.

Πέρασα καλά όλον αυτό τον καιρό στο φόρουμ. Και δεν κατηγορώ καμιά σας. Αν η παροιμία "μάτια που δεν βλέπονται..."ισχύει στον παραγματικό κόσμα, πόσο μάλλον στο ιντερνετ... Να είστε όλες καλά κορίτσια!

Βρε αντα, όπως κι εσύ έμπαινες να διαβάσεις αλλά δεν έγραφες, είμαι σίγουρη οτι όλες μας, εγώ πάντως ναι, σε έχουμε σκεφτεί, παρόλο που δεν αναρωτηθηκαμε γραπτώς μεταξύ μας. Εγώ προσωπικά κατέληγα στο συμπέρασμα οτι εσύ έχεις χαθεί λόγω μετακόμισης και οτι σύντομα θα ακούσουμε πάλι νέα σου. Τελοσπαντων δεν στα λέω για να σε πείσω να γράφεις, αλλά για να μην σου μείνει η λάθος εντύπωση. Φυσικά και σε σκέφτηκαμε, όπως και τον καιρό που έγραφες και να είσαι κι εσύ και τα παιδάκια σου πάντα καλά και μακάρι να αισθανθείς διαφορετικά και να συνεχίσεις στην παρέα!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Εύχομαι να πάνε όλα καλά με τη Μαρίγια και να μην χρειαστεί η Ερατώ να κάνει χειρουργείο!!

Καλά, εμένα με ξεχάσατε όλες; Τόσον καιρό μπαίνω ίσα ίσα για για να σας διαβάσω και καταλαβαίνω ότι μάλλον με ξεχάσατε! Και οι Σαλονικιές ακόμα περισσότερο! Νόμιζα ότι είχαμε κάτι παραπάνω από μια διαδικτυακή σχέση, αλλά απ' ό,τι φαίνεται, χάπου σας έχασα εσάς τις τρεις!

Τεσπα, μετακομίζουμε -ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΠΙΣΤΕΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ-την Τρίτη. Κι αυτό είναι και το τελευταίο μου μήνυμα.

Πέρασα καλά όλον αυτό τον καιρό στο φόρουμ. Και δεν κατηγορώ καμιά σας. Αν η παροιμία "μάτια που δεν βλέπονται..."ισχύει στον παραγματικό κόσμα, πόσο μάλλον στο ιντερνετ... Να είστε όλες καλά κορίτσια!

ελα βρε κοριτσι!!!τι ειν'αυτα;; μας πετας την κεραμιδα και μην την ειδατε;;στειλε ενα ξεχ#στηριο και ειμαστε παλι μελι-γαλα:tongue:, οχι κ να μην ξαναγραψεις!!

λοιπον περιμενουμε νεα μετα τη μετακομιση!κ ευχαριστουμε πολυ για την ευχουλα να μη χρειαστει το τερατακι μου επεμβαση! φιλακια κ ξεκολλα παιδι μου!το καφε ειναι ανοιχτο για καθε τι.. κερασματα (εμ τι καφε ειναι; ), παραπονα και μαμαδοσυζητηση... σε θελουμε!!!!:tongue::D:D:D:D:D

ειπα κερασματα και να κατι που βρηκα στο ιντερνετ κοριτσια .....: http://www.nutelladay.com/nutella-recipes/

καληνυχτουδια σας!!!

Διαφημίσεις

Βρε συ ΑΝΤΑ δεν πολυκαταλαβα γιατι στραβωσες ετσι??Εμεις εδω ειμαστε οπως βλεπεις και λεμε τα νεα μας, εσυ ελειψες. Το οτι δεν αναφερθηκαμε στο ονομα σου δεν σημαινει οτι δε σε σκεφτηκαμε, τουλαχιστον εγω προσωπικα. Και οχι μονο εσενα και την Κωνσταντια για παραδειγμα, οπως και καποιες αλλες κοπελες που εχουν να μας μιλησουν ακομη και μηνες. Μαλιστα ορισμενες τις εχω δει και στο αλλο φορουμ αρα ξερω οτι ειναι καλα τουλαχιστον και αυτες και τα παιδακια τους. Σιγουρα για να μην μπηκαν παει να πει οτι ή δεν υπαρχει αρκετος χρονος, ή απλα απο βαρεμαρα, εμεις δεν παρεξηγουμε γι αυτο μην παρεξηγεισαι και εσυ, κριμα ειναι, νομιζω οτι μας αδικεις. Τελος παντων , ελπιζω να ειναι λογια της στιγμης και να μας ξαναγραψεις τα νεα σου οταν θα εχεις χρονο αφου φανταζομαι οτι ειναι λουκι η μετακομιση. Φιλακια στα μωρα σου και εμεις ειμαστε εδω!!!

αχχ κοριτσάκια διαβάζω διαβάζω αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω και πολλά!!!

με τη marigia τι έγινε???κανένα νέο???τη μικρή τελικά την έστειλε στην πεθερά της???

βρε anta μου τι είναι αυτά μας στεναχωρείς ειλικρινά!!!ξέρω ότι είσαι πολύ πιεσμένη και κουρασμένη και δεν σε παρεξηγώ αλλά όχι και να μας αποχαιρετάς!!!είπαμε!!!

κατά τα άλλα κορίτσια κάθε μέρα έχω πονοκέφαλο!!!η μικρή δεν κλαίει ούτε μιλάει σαν τα άλλα τα "κανονικά" παιδάκια αλλά τσιρίζει!!!ωωω ναι μας ακούει όλη η γειτονιά τσιρίζει γιατί πεινάει γιατί δεν θελει να φάει άλλο γιατί της έπεσε το παιχνίδι γιατί ενθουσιάστηκε με ένα παιχνίδι γενικώς τσιρίζει!!!αφού πάει σήμερα το πρωί η μαίρη και της λέει "τι θα γίνει τσιριδόπαιδο πάλι θα τσιρίζεις σήμερα?"και η τσιρίδα της σου διαπερνάει τον εγκέφαλο ενα πράγμα!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Ρε συ Αντα τί είναι αυτά που γράφεις????Εσύ χάθηκες κι όχι εμείς. Και φυσικά υποθέσαμε όλες ότι με 2 μωρά και μετακόμιση ο χρόνος σου είναι περιορισμένος για να μπαίνεις στο καφέ. Αλλά εσύ είπες ότι έμπαινες να μας διαβάσεις αλλά δεν έγραφες άρα μάλλον εμείς πρέπει να παρεξηγηθούμε κι όχι εσύ.:rolleyes: Κι εγώ χάνομαι για μέρες (και η gio για ακόμη περισσότερες) αλλά δεν είδα να με αναζητεί κανείς, ούτε εσύ προσωπικά. Τί, δηλ. έπρεπε να παρεξηγηθώ κι εγώ???Αυτά είναι χαζά. Όταν κάποιος δεν γράφει το κάνει είτε από έλλειψη χρόνου, είτε επειδή θέλει να ξεκόψει, είτε επειδή βαριέται και δεν γουστάρει. Σε κάθε περίπτωση είναι επιλογή του (και μαγκιά του) αλλά όχι και να ρίχνει ευθύνες και να παραπονιέται ότι δεν τον αναζητούν. Και τη πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο. Εσύ χάθηκες καλή μου, εμείς εδώ είμασταν. Δηλ. και η Κωνσταντία και όλες όσες χαθήκανε θα έπρεπε να παρεξηγηθούν γιατί δεν τις αναζητούσαμε? Για ποιο λόγο?Αφού αυτές χάθηκαν από επιλογή τους εμείς γιατί πρέπει να τις ψάχνουμε? Σόρυ αλλά συμφωνω με τα υπόλοιπα κορίτσια, το μην. σου ήταν άτοπο. Καλή συνέχεια εφοσον δεν θελεις να ξαναγράψεις, καλή μετακόμιση και τα πράγματα να σου πηγαίνουν καλά.:)

yaeNp3.png

ΑΝΤΑ θα συμφωνήσω με τα κορίτσια!!

Εγώ για παράδειγμα ήμουν στον κόσμο μου όλο το καλοκαίρι, μπήκα ελάχιστα, δεν έγραψα τίποτα, και όταν επανήλθα καμιά δεν μου κράτησε "κακία" ή δε μου "ξαναμίλησε"... Και βάλε και εμένα μαζί με τις άλλες,, που σκέφτηκα οτι εσύ χάθηκες και οτι ή κάνεις ακόμα διακοπές ή έχεις πήξει με τα πιτσιρίκια σου..

Όπως και να έχει, νομίζω δεν χωράνε τέτοια στο καφέ μας...

Εγώ για παράδειγμα ήμουν στον κόσμο μου όλο το καλοκαίρι, μπήκα ελάχιστα, δεν έγραψα τίποτα, και όταν επανήλθα καμιά δεν μου κράτησε "κακία" ή δε μου "ξαναμίλησε"... Και βάλε και εμένα μαζί με τις άλλες,, που σκέφτηκα οτι εσύ χάθηκες και οτι ή κάνεις ακόμα διακοπές ή έχεις πήξει με τα πιτσιρίκια σου..

εγω παντως ρε δεν σου ξαναμιλαω:tongue: που εχεις τετοια κουκλα κορη (καλα κ οι δυο κουκλες ειναι, δεν το συζηταμε, αλλα στα μικρα φαινεται περισσοτερο το ποσο γρηγορα μεγαλωνουν!), εχει μεγαλωσει λοιπον τρελά (και με τρέλα βεβαίως βεβαίως) και εσυ ....μας την κρυβεις!!!αντε να ξεκινησει σχολειο η μεγαλη να μπειτε σε μια σειρα και να βρεθουμε!!!!;)

μιλησα με μαρια....την ακουσα πιο ηρεμη, μου ειπε οτι ειναι πολυ πιθανο να γεννησει συντομα, λογω των συσπασεων που κανει χωρις τον ορο, αλλα και μετα απο τοση ταλαιπωρια εγω απλα ευχομαι ο,τι ειναι πια καλυτερο για το παιδι κ την ιδια φυσικα...ειναι ηδη πολυ θετικο οτι 'πατησε' τις 32:) και παει για 33..κουραγιο μαρακι κ μπεμπουλα εμεις σας σκεφτομαστε πολυυυυ!!!!

και τελος, ακομα δεν αρχισαμε παιδικο ειμαστε με μυξες καναμε κ πυρετουλι προχτες......:rolleyes: αντε να τις κανω κ τις τελευταιες εξετασεις αιματος να δουμε μηπως εχει σχεση κ αυτο που το παιδι τσιμπαει ιωσεις για πλακα....ελπιζω απλα να ειναι ολα ενταξει, οχι αλλη ταλαιπωρια....!

φιλακια μανουλιτσες!!!:D

Διαφημίσεις

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: ΑΝΤΑ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΜΗΝΟ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ ΛΟΓΩ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ (ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ...ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΟΥ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ) ΞΕΠΕΤΑΣ 2 ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ....ΔΛΔ ΤΙ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ "ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ"?ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ "ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ"?

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΣΕ ΞΕΧΑΣΑΜΕ Ή ΟΧΙ....ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ, ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΦΩΝΗ ΟΥΤΕ ΑΚΡΟΑΣΗ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΛΕΞΗ....ΣΟΡΥ ΛΟΙΠΟΝ "ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΧΑΣΑΜΕ" ΑΛΛΑ ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ....ΕΛΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΛΕΣ ΔΛΔ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΧΑΘΕΙ!!!!ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΜΙΑ ΣΤΙΣ 10 ΜΕΡΕΣ...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ, ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΞΕΧΑΣΑΝΕ?ΤΟ ΑΝ ΜΕ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Ή ΟΧΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΑ ΑΓΧΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΜΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ....ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ.....ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ "ΦΤΑΙΜΕ" ΟΙ ΣΑΛΟΝΙΚΙΕΣ...ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΕΖΗ ΕΧΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΙΕΙ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ...ΤΗΝ ΝΕΑΜΑΝΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΛΕΜΕ....ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΣΕ ΓΡΑΨΑΜΕ?

ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ, ΑΛΛΙΩΣ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ...ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΖΟΡΙ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ....ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ...ΚΑΚΙΕΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΜΕ:!::!::!:

Καλησπέρα.!!!

Θελω να ευχηθώ στη μαρίγια μας ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ, μιας και απ΄ότι μας ενημέρωσε μεσα στη βδομάδα θα γεννηθει η μικρούλα της! ΜΑΡΙΓΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!

Αντα μου νομιζω οτι μας αδικεις και κυριως τα κορίτισα απο τη θεσσαλονικη. Ολο το καλοκαιρι ειμαι σχεδον άφαντη και εγώ, αλλα δεν ένιωσα οτι ειμαι πια εκτος "παρεας". Σκέψου οτι ειμαι η μονη που δεν μπορώ να συναντησω ευκολα ουτε τις "Αθηναιες" ουτε τις "Θεσσαλονικιες". Αλλα ολες τις νιώθω φιλες μου και ας μην ρωτανε "φανερα" για μενα! Επιπλέον, υπάρχουν και τα τηλέφωνα....

Ας τα αφησουμε αυτα, γατι δεν ειναι για το forum!

Σας φιλώ, πάω να θηλάσω!!!!!!!!!!!!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Θελω να ευχηθώ στη μαρίγια μας ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ, μιας και απ΄ότι μας ενημέρωσε μεσα στη βδομάδα θα γεννηθει η μικρούλα της! ΜΑΡΙΓΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!

Καλε σοβαρα?????Αντε με το καλο η Μαρια μας να φερει στον κοσμο το κοριτσακι της!!!Τελικα η τσουπριτσα δεν αντεχει, θελει να βγει πριν την ωρα της στον πανεμομρφο τουτο κοσμο!!!!:rolleyes::cool: Περιμενουμε νεα απο το κοριτσι μας, τη σκεφτομαστε και θα τη σκεφτομαστε συνεχεια!!! Κατερινακι ευχαριστουμε για την ειδηση της ημερας και περιμενουμε νεοτερα!!!!

ΠΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!Αντε βρε μικρούλα καθόλου υπομονή δεν έχεις!!! Και απο ότι ξέρω γέννα στον 8ο μήνα είναι δύσκολη και επικινδυνη, έτσι μου είχε πει ο γιατρός. Καλύτερα στον έβδομο μου είχε πει παρά στον όγδοο, δεν ξέρω γιατί. Εύχομαι πραγματικά να πάνε όλα καλά και να σταματήσει να ταλαιπωρείται η μανούλα και φίλη μας marigia. Σε σκεφτόμαστε και ολη η θετική μας ενέργεια μαζί σου!

yaeNp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου

Λοιπόν, τα δικά μας νέα θα σας τα πω εντελώς εν τάχει για να προλάβω τα σημαντικά της ημέρας για το Μαράκι μας, ο Γιώργος είναι σχεδόν καλά και αποφάσισε μέσα στην αρρώστια από μόνος του να κόψει την πιπίλα :shock: Πάει κι αυτό

Η μικρή έχει ταλαιπωρηθεί πολύ με μύξες και βήχα με φλέματα, ακόμα δεν μπορεί να κοιμηθεί το καημένο :-(

Εγώ αλλού πατώ αλλού βρίσκομαι από την κούραση...

Και τώρα, το Μαράκι μας ΑΥΡΙΟ γεννάει, επειδή η τομή της καισαρικής της είναι πλέον τόσο λεπτή που δεν μπορούν να περιμένουν άλλο, είναι πολυ ριψοκίνδυνο. Με τις συνεχείς συσπάσεις, η τάση που αναπτύσσεται εκεί είναι μεγάλη και προχτές ήδη ήταν κάτω του μισού εκατοστού, σε μέτρηση χωρίς σύσπαση. Της έδιναν μέχρι Παρασκευή, αλλά άλλαξε κι αυτό και μπάινει άυριο... Το πολύ καλό είναι ότι πρόλαβαν κι έκαναν και τις ενέσεις κορτιζόνης για τα πνευμονάκια του μικρού. Μιλήσαμε χτες, είναι σε φάση ψυχολογικής προετοιμασίας, αρκετά αποφασισμένη θα έλεγα, αλλά και ευάλωτη επίσης...Έχει φροντίσει να έχει βοηθεια από την σύμβουλο που είχε και η daf η οποία ειδιεκύεται μάλιστα σε μικρά μωράκια και σίγουρα έχει μαζέψει όλες τις δυνάμεις της για την αυριανή μεγάλη μέρα!!!

Ας της στείλουμε λοιπόν όλες μαζί ένα γλυκό φιλί, που όπως λέμε με τον Γιώργο μου το βράδυ, όλα τα νικάει και μας προστατεύει κι ας ευχηθούμε η Μαριγια μας να έχει καλή ανάρρωση απο την επέμβαση και το γλυκό μας κοριτσάκι να έρθει στον κόσμο μας γερό και σύντομα και στην αγκαλια της μαμάς του και της αδερφής του!! Με όλη μας την αγάπη!!!:D:D:D

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...