Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αντε μπραβο στη Μαριγια μας!!!Πολυ ενθαρρυντικα τα νεα!!! Μακαρι ολα να πανε καλα επιτελους!

daf το χερι ειναι κατι συχνο στο δικο μας παιδι, οταν τα παιρνει στο κρανιο ριχνει και καμια μπουφλα σε μενα κυριως και σπανιοτερα στον πατερα του αλλα προσπαθω να μην του δινω πολυ σημασια γιατι ειναι χειροτερα. Για τον παιδικο στο ξαναειπα μια χαρα τα παει το παιδι, εχω μια φιλη που ο μικρος της εκανε ενα μηνα να συνελθει..οποτε μια χαρα, ας σε γραφει και λιγο δεν πειραζει, απο το να ειχες κλαμματα και δραμματα καλυτερα!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ααααχχχ βρε daf!!!!

Εκεί, στην ΕΤΑΑ έπρεπε να κάνω εγγραφή και εγώ κοιμόμουν!!!!! Μα να μείνω μόνο στην ιδέα οτι θα με εξυπηρετήσει η διευθύντρια!! Και το άλλο που με αποθάρρυνε ήταν οτι δεν θα την έπαιρναν επειδή έλεγε οτι είναι για παιδάκια μέχρι 28/02/09 γεννημένα!! Τελικά πήραν, όπως και την Ερατώ, αλλά και άλλα γεννημένα ακόμα πιο μετά σε ημερομηνίες!!

Μα να μην μπαίνω πιο συχνά το καλοκαίρι... κάπου θα το είχαμε συζητήσει... :-(:sad::-(

Για τον παιδικο στο ξαναειπα μια χαρα τα παει το παιδι, εχω μια φιλη που ο μικρος της εκανε ενα μηνα να συνελθει..οποτε μια χαρα, ας σε γραφει και λιγο δεν πειραζει, απο το να ειχες κλαμματα και δραμματα καλυτερα!!!

ωραια πες με τρελή τελειως που αγχωνομαι επειδη το παιδι μου δεν κλαιει.....:?

ρε κοριτσια τι θα γινει...........τετοιο γραψιμο, σημερα δεν ηθελε να φυγει.περιττο να πω οτι αγχωθηκα τρελα, απο οσα εχω διαβασει κ ακουσει, δεν ειναι φυσιολογικη συμπεριφορα. οκ να καταλαβω οτι ηθελε να παιξει, αλλα δεν με αγκαλιασε καθολου...και εκλαιγε που εφευγε!!και να πω οτι δεν καναμε προετοιμασια; οτι δεν μιλησαμε;; θα νομιζουν οτι τη....δερνουμε στο σπιτι και περναει καλυτερα στο σχολειο...... τι να πω;;;;;;:-(:-(:-( ναι μπορει να ακουγεται παραξενο, αλλα εχω σκασει. ειχα προετοιμαστει κ εγω, οτι θα εχουμε γκρινια, δεν θελω να παω κ τετοια, αλλα γι ΑΥΤΟ οχι δεν ειχα προετοιμαστει. να περναει καλα το καταλαβαινω, να κλαιει που φευγει ΟΧΙ δεν το καταλαβαινω....

αυτα. ποσταρα στο φορουμ να το δει κ η Στυλιανακη να μου δωσει καμια συμβουλη....θεοι... οσο μεγαλωνουν τα παιδια μεγαλωνουν κ τα προβληματα καλαααα μου τα λεγανεεεε....

βαλλου αχ, δεν ειχε καμια σχεση ο παιδικος με την εεταα, μονη σου ο,τι κανεις. δεν ειναι μεσω παιδικων δλδ. κ εγω τοτε εκανα την αιτηση γρηγορα γρηγορα δεν πολυεμπαινα στο φορουμ γιατι ειχαμε τα τρεχαματα με το αν θα γινει η επεμβαση κ με το στομαχι μου κ ετσι το πετυχα τυχαια, το εστειλα κ βουαλα. του χρονου κοριτσακι, κατι αλλο θα βρειτε παντως κ για φετος, η χρονια μολις αρχισε:) (αν κ εγω δεν ειμαι κ τοσο ενθουσιασμενη πια!!!!ας εκλαιγε τουλαχιστον το σκασμενο, ας εκανε ΚΑΤΙ-τα νευρα στο σπιτι μετρανε αραγε;;; θα τρελαθωωωω)

Οχι δεν θα σε πω τρελη αλλα φυσιολογικη μανουλα!!! Απλα πιστευω οτι θα σε ετρωγε περισσοτερο το αγχος αν ηξερες οτι η Ερατω στενοχωριεται και κλαιει κλπ. Διαβασα οτι εγραψες και στο φορουμ στο σχετικο θεμα και θα σου πω να χαλαρωσεις και να μη βαζεις χαζες ιδεες στο μυαλουδακι σου οτι δεν περναει καλα το παιδι στο σπιτι κλπ. Απλα ισως εκει επειδη εχει παιδακια, παιζουν και κανουν διαφορα, ξεσκαει και της κακοφαινεται που φευγει. Ειναι και οι πρωτες μερες οποτε ισως απλα της αρεσε πολυ!!! Ποσες φορες παμε σε σπιτια επισκεψη και οταν ειναι να φυγουμε κλαει ο Νικολας???? Τι παει να πει οτι δεν περναει καλα σπιτι μας???Οχι βεβαια απλα του αρεσουν οι αλλαγες και οι συναναστροφες με αλλα παιδακια. Και τελικα αν αγχωνεσαι τοσο...για δες το αλλιως..οταν γυρνατε σπιτι δεν χαιρεται??? Δεν παει με ανυπομονησια στα παιχνιδια της , στο δωματιο της κλπ???? Την αντιδραση που βγαζει μην τη λογαριαζεις, φυσιολογικο φαινομενο επισης, γραψιμο θελει για να μην συνεχιζεται (τουλαχιστον αυτο σε εμας πιανει;)).

καλά βρε Daf ΠΩΣ να μην γελασω???? Ακου να ψεκασω χαχαχαααα!!!! :tongue::tongue:Πεθαίνωω!!!

Θα την πάω την μικρούλα μου γιατρό το απόγευμα γιατι υποψιάζομαι ότι αρχίζει λαιμός... Το κακομοιράκι μου πριν από λίγο ήταν τόσο χάλια που είχε κατακόκκινα ματάκια γύρω γύρω, μύξες και είχε κουρνιάσει στο σλινγκ πάνω μου και δεν κουνιοταν μιλάμε, μόνο κοιτούσε :-( Ήταν πραγματικά να το λυπάσαι...

Αχ, τα μεγάλα κολλάνε τα μικρά στάνταρ, με τους παιδικούς δηλαδή θα ήταν θέμα

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

dafaki μου στο ίδιο πρόγραμμα ήταν και ο δικός μας παιδικός, αλλά είπαμε.. κοιμόμουν...

Ήθελα να στο πω και προχθες που έγραψες για την Ερατώ και τον παιδικό και για το πως αντιδρά, όταν την αφήνεις...Μου θύμισε τη μεγάλη μου, την πρώτη εβδομάδα όταν την έγραψα στα 2,5 παιδικό σταθμό. Δεν το πίστευα, ότι τόσο εύκολα το πήρε το παιδί.. Δεν θέλεις να μάθεις τι επακολούθησε για τις επόμενες 3 εβδομάδες.. Κλάμα και οδυρμός όταν πήγαινα να την πάρω.. να με χτυπάει και να μη θέλει να έρθει μαζί μου στο σπίτι με τίποτα, νεύρα μετά σε όλο το δρόμο και στο σπίτι.. ένας μήνας κόλαση. Και εγώ τα ίδια συναισθήματα με εσένα είχα. Νομίζω ότι όλα τα παιδάκια αντιδρούν... αυτή είναι η αντίδραση της Ερατώς. Σε πληρώνει με αδιαφορία. Μακάρι να μην έχετε στην πορεία τα δικά μας επακόλουθα. Μην ανησυχείς καθόλου. Όλα φυσιολογικά είναι. Επίσης ίσως το παιδί να είχε ανάγκη την παιδική παρέα και έτσι να νιώθει πιο ολοκληρωμένο, οπότε όλα αυτά που συνέβησαν σε εμάς να μην έχουν καμιά σχέση με εσάς.

Καλησπέρα κοριτσια!

Ξεκινω να γράφω και βλέπουμε!΅Εχετε γράψει τοσα πολλά...Πλεον αδυνατώ να τα θυμηθώ!-επενάρχομαι...Η μπέμπα κλαιει....

Μα δεν το πιστευω...Αφήστε με να γράψω 5 κουβέντες ρε παιδιααααααααααα!!!!!

Λοιπον εχω πεθανει στα γέλια με αυτα που έγραψες Κατερινα μου! Ειδικά το "Κατερινα Αθηνα" ήταν ολα τα λεφτά!!!! χα χα χα!!!

ειμαι σε δίλημμα κορίτσια! Θέλω να στειλω τον Γιάννη παιδικο σταθμο. Μας το πρότεινε παιδπψυχολόγος. Ναι φέτος το καλοκαιρι, πηγαμε σε παιδοψυχολόγο. Μας τη συστησε η Κατερινα και την ευχαριστώ πολυ γι αυτο. Ηταν πολυ επικοδομητικη η συνάντηση. μας εκανε να καταλάβουμε πολλά πράγματα. Κυριως καταλάβαμε οτι ναι μεν κανουμε σωστα πράγματα για το παιδι μας ωστοσο εν ειμαστε "κάθετοι" στις αποψεις μας και έται ο μικρος μας χειρίζεται!!! Μέχρι και τα κλαματα έβαλα!!!

Λοιπον η παιδοψυχολογος μας ειπε οτι πρέπει να τον στειλουμε σχολειο. Αλλα εγώ φοβάμαι. Φοβαμαι τις ιωσεις. Τι θα γινει αν αρρωσταινει συνεχεια? Τι θα κάνω με την μικρή???

Κοριτσια παλι σας αφηνω...κλαιει η μικρή....

cEyXp3.png

q61sp3.png

Γεια σας ρε κορίτσια και από αυτό το μέτωπο όπου κι εμείς όλοι οικογενειακώς είμαστε γριπωμένοι, χάλια μάυρα. Λαιμός, μύξες και όλα τα ωραία. Ωραία καλέ μας μπήκε το φθινόπωρο. Ε μα τα νεύρα μου, την μία μέρα έκανε 18 βαθμούς με τρελό αέρα και βροχή και την άλλη μέρα ζέστη τρελή στους 32 βαθμούς. Σε μία μέρα διαφορά 14 βαθμών, απίστευτο, πώς θα ανταπεξέλθει ο οργανισμός σε αυτες τις αλλαγές?Ουφ τα νεύρα μου...........

DAF πολύ γέλασα! Με τον πόνο σου βέβαια αλλά γέλασα.:P Λοιπόν κουκλίτσα εγώ θα σου πω δύο πράγματα, πρώτον να κάνεις το σταυρό σου γιατί όλα τα παιδάκια κλαίνε και οδύρονται και κάνουν μέχρι και εμετό, θα το προτιμούσες μήπως????Να χαίρεσαι που το παιδί περνάει καλά, και άσε τις περαιτέρω σκέψεις. Περνά καλά και τέρμα. Καινούργιο περιβάλλον, πολλά παιδάκια, πολλά παιχνίδια, γουστάρει το παιδί. Το άλλο που θα σου πω και μακάρι να βγω ψεύτρα είναι το εξής, κάτσε λίγο και περίμενε λίγο καιρό, μέχρι να τα συνηθίσει και ψιλοβαρεθεί και σου λέω εγώ αν τότε θα θέλει να πάει παιδικό. Με τα κρύα, με το χειμώνα λες να θέλει κανένα παιδάκι να ξυπνά από τα άγρια χαράματα να αφήνει το ζεστό κρεβατάκι για να πάει εκεί?Δεν ξέρω. Σου λέω μακάρι να βγω ψεύτρα αλλά την αντίδραση που τόσο θες, μπορεί να τη βγάλει σε λίγο καιρό και όχι τώρα αμέσως που όλα είναι καινούργια και είναι ενθουσιασμένη με αυτά. Κάτσε λίγο και θα δεις.

Αχ ήθελα και άλλα να γράψω αλλά δεν είμαι καλά, σας αφήνω, πάω να την πέσω...φιλάκια

yaeNp3.png

αχ κοριτσια ειδα και τις απαντησεις στο φορουμ , σαν να ησυχασα λιγακι, βαλλου βλεπω με καταλάβαινεις απολυτα...

οοχι πεζη ειμαι τρελη το παραδεχομαι:tongue:

Και τελικα αν αγχωνεσαι τοσο...για δες το αλλιως..οταν γυρνατε σπιτι δεν χαιρεται??? Δεν παει με ανυπομονησια στα παιχνιδια της , στο δωματιο της κλπ????
. πολυ σωστη σκεψη, εχεις δικιο, σε αυτο που λες κ σιγουρα τα βλεπεις πιο καθαρα απο οτι εγω...μιλαμε φρικαρα..ρε λες να βγηκε σε μενα η προσαρμογη:tongue::tongue:;;

......οταν βεβαια σου λενε ολοι οτι τα παιδια κλαινε, σπαραζουν κ εσυ βλεπεις το τελειως αντιθετο, ε κατι συμβαινει λες...νεαμανουλα δεν ειναι η αντιδραση που θα ηθελα αλιμονο δλδ!απλα ηθελα να ξερω οτι ολα πανε καλα κ κυριως φυσιολογικα!!!ειναι πολυ σημαντικο να ξερω οτι το παιδι μου συμπεριφερεται φυσιολογικα, ουτε παραξενα, ουτε ιδιορρυθμα, υπηρξα ιδιορρυθμο παιδι και πιστεψε με, δεν με βοηθησε σε πολλα στη ζωη μου..σχεδον σε τιποτα θα ελεγα.:-(

ουφφφ ενιγουει, κατερινα περαστικουλια στη μπεμπα, ο γιωργακης μια χαρα θα τα καταφερει, τη μπεμπα κοιτα να ψεκαζεις!:D

και για το γιαννακη ναι , ειναι θεμα οι ιωσεις κ μεγαλο μαλιστα, αλλα αν το προτεινε κ η παιδοψυχολογος σημαινει οτι προτιμοτερος ο παιδικος κ ας πηγαινει πακετακι με αυτες. τωρα για το θεμα των οριων, προχτες το συζητουσαμε με το συζυγο και συνειδητοποιησαμε κατι:οτι οσο καλοι κ τρυφεροι και υπομονετικοι κ αν ειναι οι γονεις με το παιδι (καθε παιδι) αν δεν τηρουν με συνεπεια τα ορια, πραγματι το παιδι δεν θα πειθεται ευκολα, ουτε θα ακουει. το θεμα φυσικα ειναι 'που ειναι το οριο οεο;' αλλα γι'αυτο λενε οτι το να εισαι γονιος ειναι η πιο δυσκολη 'δουλεια' του κοσμου...υπομονη κ επιμονη κ ολα θα πανε καλα. στο κατω κατω, ολα θα μεγαλωσουν καποια στιγμη, που θα παει:-P

αααα κ μολις ελαβα μνμ απο μαριγια, παλι με ορο ειναι, ηρεμησε ευτυχως η μητρα κ θα κανει κ τις ενεσεις για τους πνευμονες του μωρου...κουραγιο κοριτσακιιιιιι!!!!!1

Νεαμανουλα περαστικα και σε σας οπως και σε ολα τα αρρωστουλικα μωρακια για ακομη μια φορα!!!! Βλεπω σας επιασε το φθινοπωρο και που ειμαστε ακομη, ας ελπισουμε εμεις να αποφυγουμε τις ιωσεις για ακομη μια χρονια και ειδικα τωρα που θα εχουμε και το νινι στο σπιτι.

DAF χαιρομαι που τα ειδες λιγο πιο αισιοδοξα τα πραγματα, ειναι σημαντικο να ξερεις οτι και αλλα παιδακια αντιδρουν αναλογως, καταλαβαινω το αγχος σου απλα μια πιο ηρεμη ματια χρειαζεται και το παιδι ειναι μια χαρα φυσιολογικο μη διαβαζω χαζομαρες;)

Κατερινα αν πρεπει να τον πατε σε παιδικο τον Γιαννακη πηγαινε τον, καμια φορα συμβαινει να μην φερνουν και τοσες ιωσεις στο σπιτι, ευχησου να εχει γερο ανοσοποιητικο. Παντως καλο ειναι να προφυλαξεις τη μικρη σου, κριμα ειναι το μικρουλι να ταλαιπωρηθει και να γινει ευαλωτη σε κρυωματα:rolleyes:

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου σας ευχαριστω που με σκεφτεστε, μου έφερε ο αντρούλης μου το εταιρικο λαπτοπ κα βρηκα ευκαιρια να σας γράψω .. απο κ΄που κλεβουμε ιντερνετ χι χι χι...

Λοιπον τα νεα μου επι τροχάδην γιατι θα ρθει ο νοσοκομος με τη καρεκλα να με πάρει... Το πρωινο νστ με τον ορό ήταν καλό οποτε προτεινα στη γιατρο μου να με αφησει λιγάκι χωρις ορό να δουμε πως θα πάει και συμφωνησε . Τωρα ειμαι χωρις αλλά τις καταλαβαινω τις άτιμες ν γινονται περισοοτερες . Σιγουρα οταν δουν τι θα καταγραψει το μηχανημα σε λίγο θα με ξαναβάλουν στον ορό ... Καναμε και τη πρωτη ενεση κορτιζονης για τα πνευμονακια του μωρου για παν ενδεχόμενο η οποια πονεσε ΠΑΡΑ πολυ .. ποναει το φαρμακο ρε γμτ .

Κοριτσακια με βλεπω για προωρο και μακαρι να βγω ψεύτρα παναγιά μου

Δαναη κουλαρε καλή μου αχ θα προσπαθησω να σας γραψω κι αργοτερα Φιλιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Γεια σας κορίτσια μου!

Νεαμανούλα περαστικα σε ολους, αμάν με αυτόν τον καιρό έχουμε λαλήσει.. Άντε να δούμε και με το Μαράκι μας...

Τα δικά μας, ο Γιώργος είναι ακόμα με μύξα χωρίς καταρροή, η οποία δηλαδή κολλάει στο λαιμό του ένα πράγμα και τελικά αρχίζει να βήχει κάποια στιγμή και από τον πολύ βήχα χτες ξαναέκανε εμετό μες τη νύχτα... Η μικρή κάπως καλύτερα, δεν έχει ιδιαίτερο λαιμό, δεν μας είπε τίποτα η γιατρός να κάνουμε προς το παρόν, απλά πλύσεις μύτης και συμπαράσταση λαέ... Βήχει κάπως περισσότερο και έχει και μια βραχναδα... Κάπως έτσι πρέπει να ήταν η Σωτηρία Μπέλλου μωρο :tongue::tongue:

Μόνο μου είπε να κάνουμε μια καλλιέργεια ούρων γιατί επειδή δεν παίρνει φουλ βάρος σε συνδυασμό με το ότι κάθε φορά που κάνει εμβόλιο κάνει πυρετό, να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο μιας ύπουλης ουρολοίμωξης. Μου είπε βέβαια ότι δεν σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με το βάρος της ή τον θηλασμό, απλώς δεν είναι από τα παιδιά που βάζουν τα μισόκιλα τον μήνα. Πώς βεβαια να της μείνει και κανένα γραμμάριο που συνέχεια κουνιέται λέω εγώ τώρα...Το τι ταλαιπωρία παθαμε για να μαζέψουμε λίγες σταγόνες τελικά ούρα σήμερα το πρωί δεν λέγεται.... Τα πηγε τώρα ο πατέρας μου, ελπίζω να φτάνουν, για να δούμε...

Λοιπόν, είχα χάσει ολόκληρα μηνύματα, τώρα τα διάβασα όλα, είχα χάσει τη συνέχεια των αγχών της Daf μας για το "γράψιμο" της Ερατώς. Εγώ νομίζω, χωρίς να το έχω διαβάσει κάπου, απλώς μια εκτίμηση, ότι και το γράψιμο της μάνας είναι φυσιολογική συμπεριφορά, μην ξεχνάμε και το temper tantrum, υπάρχουν δηλαδή δείγματα κάποιας αλλαγής συμπεριφοράς, δεν είναι και όλα μέλι γάλα σαν να μην συνέβη τίποτα οπότε να αρχίσεις να αναρωτιέσαι τι στο καλό συμβαίνει. Και λάβε υπόψη σου οτι η Ερατώ είναι ένα πολύ αυτόνομο παιδί και επίσης ότι η προετοιμασία η λεκτική και με βιβλία κλπ που κάνετε εσύ και ο Δημήτρης πριν γίνουν μεγάλες αλλαγές, εχει σε αυτήν πολύ καλά αποτελέσματα. Θυμήσου και συνδύασε τι έγινε με την πάνα. Σε μία εβδομάδα μέσα (αφού είχε μαλλιασει η γλώσσα σου σε προετοιμασία) είχε κόψει το παιδί την πάνα εντελώς, και τη βραδινή που συνήθως δεν παίζει παρά μόνο πολύ αργότερα. Σε μεγέθη αυτονόμησης ήταν πολύ μεγάλη η αλλαγή και τα κατάφερε, παρόλο που εσείς δεν το πολυσκεφτηκατε με αυτόν τον τρόπο γιατί το αξιολογήσατε ως θετικό αποτελεσμα. Δε σε θυημάμαι δηλαδή να αγχώνεσαι "μα γιατί το παιδί μου δεν κάνει πια τσίσα το βραδυ, μα γιατί δεν χρειαζομαστε πια πανα". Βλέπω μια αναλογία που εσύ ίσως δεν βλέπεις λόγω του άγχους σου για μια -δυνητικά και όπως φοβάσαι - αρνητική τωρινή κατάσταση. Το ίδιο συνέβη και με την πιπίλα. Τελοσπάντων θέλω να καταλήξω ότι η κόρη σου δεν έχει πάψει να κάνει εκπλήξεις, αλλά εσύ μάλλον κόλλησες σε αυτήν την τελευταία, ενώ τις υπόλοιπες τις είδες "θετικά". Όμως τα άλματα αυτονομίας υπήρχαν και στις άλλες περιπτώσεις. Μήπως τελικά είναι ο χαρακτήρας της να αντιδρά τόσο θετικά λοιπόν στις καινούριες προκλήσεις, αφού έχει δεχτεί όλη την προετοιμασία και την φροντίδα σας? Βέβαια ομολογώ ότι όλα αυτά τα λέω από το μυαλό μου και μπορεί να πέφτω κι εντελώς έξω... Θα σου πει και η Στυλιανάκη, πες μας και μας γιατί θα έρθει και η σειρά όλων μας!!

Για τους ψυχολόγους και τους παιδικούς έχω να πω ότι μου φαίνεται πως αντιμετωπίζουν το θέμα μόνο από την πλευρά του δικου τους κλάδου και του θέματος που εκείνοι θεωρούν ως πλέον σημαντικό (την ψυχολογία του παιδιού) με τον ίδιο τρόπο που αν ρωτούσαμε παιδίατρο θα μας έλεγε την μονόπλευρη άποψη "μην το στείλεις καθόλου παιδικό αν δεν είναι εντελώς απαραίτητο", βάζοντας στη ζυγαριά την υγεία πάνω απ όλα.

Κατερινάκι μου νομίζω ότι πρέπει να τα "ζυγίσεις" με τα δικά σας μέτρα ως οικογένεια και το ένστικτό σου όσον αφορά τον Γιάννη.

Πάντως για μένα είναι σοβαρό το να αρρωσταίνει συνεχώς ένα μωρό και επειδή έχω δύο τέτοιες περιπτώσεις στον φιλικό μας κύκλο τρόμαξε το μάτι μου με το πόσο εύκολα και για πόσο καιρό μπορεί να ταλαιπωρείται ένα μωρό με αρρώστειες και νοσοκομεία :shock::shock: Γι αυτό για μας παίζει μόνο η λύση της δημιουργικής απασχόλησης και το ψάχνουμε... Θα προσπαθήσουμε να αφιερώσουμε πολύ χρόνο στον Γιώργο αυτόν τον χειμώνα σε διάφορα κέντρα ίσως αλλά και με παρέες ώστε να αναπληρώσουμε τη χαμένη κοινωνικοποίηση και τις ευκαιρίες του παιδικού...

Αυτά από μένα, σας φιλώ πολύ και πάω γιατί σκούζει η μικρή Σωτηρία

H9ROp3.png

KZr6p3.png

αντε ρε μαρια κ ανησυχουσα γιατι δεν απαντησε:tongue: μπραβο για το καλο νστ, μακαρι να παει ετσι κ να μηχρειαστεις αλλο ορο. κ οι ενεσεις κ ολα για καλο, υπομονη γλυκουλα... αφου γυρισε κ ο συζυξ θα εισαι πιο ηρεμη τωρα φανταζομαι:)

κατερινακι μου τι να πω;;κλααααψψψψψψ .........

γιατι δεν πηγαινες ψυχολογια, χασανε ενα αστρο απο τον κλαδο:D

βασει οσων μου γραψανε κ στο φορουμ, συνειδητοποιησα τι συμβαινει ...η ερατω δεν κλαιει ευκολα οταν ειναι στενοχωρημενη θα κλαψει μαλλον απο νευρα κ επιπλεον θεωρησε καλυτερο, για τους δικους της λογους -που τους ψυχανεμιζομαι γιατι απο καπου πηρε το παιδι- να ξεσπαει στο σπιτι κ οχι εκει...σημερα ενω πηγε 'τελεια', λιγο πριν φυγει εκλαψε λιγο κ ειπε θελω τη μαμα μου. με το που ηρθε στο σπιτι εβαλε τα κλαματα κ το θεμα κορυφωθηκε οσο ημουν για μαθημα:shock: , οταν ηταν δλδ με τον μπαμπα της.αυτο δεν εχει γινει αλλη φορα.....οποτε ναι, απο τη μια εκανε σαν να λεει 'αφου μπηκα στο χορο θα χορεψω', απο την αλλη το κραταγε μεχρι να ξεσπασει, αλλα οχι εκει, ΕΔΩ, σπιτι της. Το θεμα ειναι οτι ξεσπασε, οποτε τωρα νιωθω οτι μπορω να το διαχειριστω/ει/ουμε .....

τελοσπαντων, θα αναλυσουμε τα υπολοιπα στον καφε που θα παμε οταν περασουν οι μυξες, οι αυπνιες κτλ (δλδ πότε;;;;;:tongue:)

σας ευχαριστω πολυ κοριτσακια μου για τη συμπαρασταση, μα τι σοκ κ αυτο που επαθα η γυναικα:confused::(:rolleyes:

καληνυχτουδια, παμε να δουμε ταινια με τον συζυγο, ''του θεου το χορτο'':tongue::tongue::tongue::tongue: (τρομερη ταινια, ετσι βρε να ευθυμησουμε!)

φιλακια σας!!!

Μαριγια μου φιλακια πολλα και απο μενα και σου στελνω ολη τη συμπαρασταση μου!!!Ουτε που να με φανταστω στη θεση σου μακαρι το μωρακι σου να ειναι καλα και εσυ φυσικα!!!Ολα να πανε καλα!!!

Κατερινα μου οντως γιατι εχασες την ψυχολογια ε???Γιατι???Τα λες τοσο ωραια, χαζευω να σε διαβαζω....και συμφωνω με οτι λες, δεν μου αρεσουν οι παρατραβηγμενες αποψεις, πιστευω οτι τους γονεις πρεπει να τους καθησυχαζουμε λιγακι και οχι να τους πανικοβαλλουμε. Μια χαρα ειναι η ερατουλα απλα εχει τον τροπο του το παιδι...ειδες daf??? Εκδηλωθηκε το παιδι αφου ειναι πανεξυπνη!!!!

Θυμαστε που λεγαμε προχθες για κολημμενα μυαλα???Διαβασα 50 φορες τη φραση της Κατερινας ¨....παω γιατι σκουζει η μικρη Σωτηρια¨ και παιδευα το μυαλο μου αν αυτο ηταν το ονομα που μας ειχε πει η Κατερινα οτι θα της δωσει στη βαφτιση:o Στοκος παιδι μου στοκος!!!!:cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...