Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 3

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

DAF, Κατερινα πειτε και αλλα , πειτε και αλλα!!!!! Να ευθυμησουμε!!! Απο τα τοσα που εχουμε στο μυαλο μας το εχουμε χασει και αυτο το λιγο!!!:P:p:p Εγω περιοριζομαι σε αλλες ομορφιες του τυπου..αφησα ανοιχτο το ματι της κουζινας προχθες πανω στον πανικο που εκανε ο μικρος, επισης προχθες γυρισα ξανα σπιτι με το αυτοκινητο γιατι δεν θυμωμουν αν ειχα κλεισει την εξωπορτα (ενω τελικα την ειχε κλεισει), κλασσικα ο θερμοσιφωνας τιγκα ανοιχτος αφου σχεδον παντα τον ξεχνω κλπ.! Αλλα τα δικα σας δεν υπαρχουν!!!!:P:p:p:p

daf ευχαριστα τα νεα σου για την μικρουλα, μακαρι το παιδι να γλιτωσει την επεμβαση ,μακαρι!!!Και για το σχολειο μια χαρα τα διαβαζω αν συγκρινω με αλλα σκηνικα που ακουω απο μαμαδες! Αντε αν πας απο τη Μαριγια δωστης πολλα φιλια και περιμενουμε νεα!

Κατερινα φοβερη η μικρη!Αντε πηρε φορα και αυτη η σκατουλα!!!:)

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπράβο βρε Ερατουλίνι μααααςςςς!!!!

Πεζή, δεν κατάλαβες χρυσή μου, αυτό με το θερμοσίφωνα έχει καταντήσει πια αηδία, γι αυτό έχω κολλήσει post it :shock: και γράφει ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑΣ πάνω στην εξώπορτα όταν πάω νa την κλειδώσω το βράδυ να το βλέπω. JESUUSSS!!!:D Σαν παλιόγρια μιλάμε!!!!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

κοριτσια μου μιλησα με Μαριγια και θα την κρατησουν με ορο μεσα κ σημερα. ισως παω αυριο, δεν πηγα σημερα γιατι την ειχαν στο nst. εχει ακομα συσπασεις γμτ.

ρε παιδια ακομα δεν πηγε σταθμο η ερατω κ μεταλλαχτηκε; ντεσιμπελ τρελα σημερα ολη μερα... τα αυτακια μου!!!:mad::confused:

κοριτσια μου μιλησα με Μαριγια και θα την κρατησουν με ορο μεσα κ σημερα. ισως παω αυριο, δεν πηγα σημερα γιατι την ειχαν στο nst. εχει ακομα συσπασεις γμτ.

ρε παιδια ακομα δεν πηγε σταθμο η ερατω κ μεταλλαχτηκε; ντεσιμπελ τρελα σημερα ολη μερα... τα αυτακια μου!!!:mad::confused:

Βρε το κοριτσι τι τραβαει:-( πολυ τη σκεφτομαι μακαρι να τελειωσει συντομα η ταλαιπωρια της..τελικα υγεια και παλι υγεια...αχ σκεφτομαστε βλακειες καθημερινα και δεν υπολογιζουμε τα πιο απλα πραγματα:rolleyes:

DAF ευχαριστουμε για τις πληροφοριες , οσο για την Ερατω πιστευω οτι μαλλον τυχαια θα ειναι η τσιριδομανια, εμενα το παθαινει πριν το μεσημεριανο και βραδινο υπνο αποτρελαινεται τελειως και κανει σαν παλαβο.

Κατερινα ΘΕΑ λεμε..χαχα καλο το ποστ ιτ λες να το εφαρμοσω και εγω???Γιατι βλεπω η ΔΕΗ να μας ερθει...:shock::shock::shock:

Καλημερα κορίτσια

ουφ, κόλλησε και η μικρή και ο μικρός επιδεινώθηκε... Τι νυχτα... Χάλι μαύρο...

Το Μαρακι μας ελπίζω να είναι καλύτερα σήμερα, θα την πάρω κι εγώ και θα σας πω αν μάθω κάτι

Daf να σε ρωτήσω, το πρώτο ξέσπασμα έγινε αφού πήγατε τώρα το Σεπτέμβριο σε γιατρό να την δει για τον αδένα της? Μήπως έχει σχέση... Βαρέθηκε το παιδί να το πασπατεύουν και περιττό να σου πω πόση πίεση εισέπραξε κι εκείνη τόσο καιρό πήγαινε έλα στο νοσοκομείο και στους γιατρούς και για εξετάσεις... Μπορεί απλά να άκουσε ότι σε λίγο θα κάνει την επέμβαση και από αυτό και μόνο να βγάζει αρνητισμό... Ποιος ξέρει

Πεζή το Post it είναι σωτήριο για διάφορα πράγματα, αν και λίγο ρεζίλι οφείλω να ομολογήσω!!! Φιλάκια στον Νικόλα που κάνει τον ζόρικο όταν νυστάζει!!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα καλημερα!!!:) 2η μερα και σημερα ειναι μονη της !θα παω στις 11 να την παρω για να δουμε!

περαστικα στα μυξιαρουλικα (κατερινα θυμασαι το υπερφαρμακο γαλα στη μυτη;) κ στο γιωργο αμα βαλεις δε'ν'κακο...ευκαιρια!)

μωρε η ερατω δεν ειναι οτι ακουσε για την επεμβαση (πρωτη φορα ακουει...τοσον καιρο το συζηταμε , καναμε και μια μικρη προετοιμασια -πηρα κ βιβλιαρακι με ενα λαγουδακι που παει να βγαλει σκωληκοειδιτιδα:tongue:ευτυχως δεν χρειαστηκε να το διαβασουμε) ηταν κ στο γιατρο μπροστα οταν ελεγε οτι ισως να μη χρειαστει η επεμβαση τελικα...απλα η ενταση σχετικα με το νοσοκομειο και τις εξετασεις ειναι ενταση...κ μαζι με το σχολειο και μαζι με κατι προσφατο: πηγαμε προχτες να δουμε κατι φιλους οι οποιοι εχουν ενα φανταστικο παιδακι αλλα....ταρζανακι...ειναι 3,5 και απλα δεν καθεται πουθενα, δεν ακουει κανεναν κ τιποτα, φωναζει απιστευτα δυνατα .. γενικα ειναι αμα τη δεις ενας γλυκυτατος ..διαβολακος-αλλα διαβολακος σιγουρα! κ επειδη κατσαμε μεχρι αργα το βραδυ μαζι, φανταζομαι επηρεαστηκε πολυ η ερατω και ειχε νευρα...

σημερα με το που ξυπνησε μου λεει 'ποτε θα παμε σχολειο;δεν θα παμε σημερα;" και μαλιστα ηθελε να παει τουαλετα στο σχολειο, οχι εδω:rolleyes: ντοινγκ!

απλα ελπιζω να περασουμε μια σχετικα (γιατι τελειως δεν γινεται) καλη προσαρμογη...

ουφ αγχη πρωι πρωι η μανα! παω να σκουπισω τωρα που μπορω:tongue: φιλακια

καλημέρα μανούλες???

τι έγινε με την marigia? αχχχ πολύ το σκέφτομαι το κοριτσάκι μας άντε να πάνε όλα κάλα δεν μπορώ να ακούω δυσάρεστα κάτι παθαίνω!!!

daf έτσι ευχάριστα μου έφτιαξες την μέρα εσύ και τα πεθερικά μου που πήραν την μαίρη για λίγες ώρες χαχαχα!!!

κορίτσια δεν την παλεύω από ότι έχετε καταλάβει δεν μπαίνω και τόσο συχνά γιατί απλώς δεν προλαβαίνω!!!!ξεκίνησε η μπέμπα φαγητάκι και όλη την μέρα τρέχω!!!έχω και την άλλη τη σκατούλα που δεν κάθεται λεπτό μόνη της αν τυχόν βγω από το δωμάτιο αρχίζει και φωνάζει "είμαι μόνη μου είμαι μόνη μου" και εννοείται ότι κλαίει κιόλας!!!

αλλά μέσα σε όλα η μαιρούλα μου λέει και τις παλαβομάρες της και γελάμε λιγάκι εχτές λέει στον μπαμπά της " μπαμπά η μπέμπα το έφαγε όλο το φαγητό της???τώρα θα μεγαλώσει???αααα ναι????και όταν μεγαλώσει θα πηγαίνουμε βόλτες χερούλι χερούλι!!!!" ή τις προάλλες μου είπε με στυλ "μαμά που είναι οι μπογιές μου???δεν ξέρω μαίρη μου της λέω. και τι μου λέει: δεν ξέρεις εεεε???ντροπή σου μάνα είσαι εσύ????"

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Καλημέρα κι απο εμάς!!

Μετά λέτε για μυαλά!! Εγώ που χάζευα όλο το καλοκαίρι πότε θα βγουν τα αποτελέσματα για τους παιδικούς και δεν είδα οτι έκαναν νέες αιτήσεις και τους χάσαμε τελικά!! Τι να μου πείτε τώρα!! Μουτζώνομαι από το πρωί!!!

daf πολύ καλά τα νέα σου!! Μακάρι να τη γλιτώσετε. Τώρα μάλλον και εγώ σε ιδιωτικό θα απευθυνθώ, μπράβο μόνο 7 παιδάκια!! Η αλήθεια στο δημόσιο που θα πηγαίναμε συνολικά έχουν πάρει 56 παιδάκια για 2,5 αίθουσες!! Ίσως να σκεφτώ και τα θετικά που δεν την πήραν... θα κοιτάξω και για κέντρο δημιουργικής απασχόλησης.. ποια είναι η γνώμη σας για αυτά...

jullaki πολύ πλάκα η μικρή σου!! Τα σκατούλια από μικρά σε κολλάνε στον τοίχο!!

Η Μαρίγια μας τί έγινε;;; Ποιός ξέρει κάτι;;

Βάλτε και εμάς στα μυξιάρικα και με βραχνάδα!!

Πάω να συμμαζέψω και εγώ το μυαλό μου...

Βρε την Ερατω!!!! Χα χα και ο δικος μου ολο με ρωταει ποτε θα παει σχολειο, αν θα παει κλπ..και τι να του πω του παιδιου??? Κανε υπομονη ως του χρονου????Και αν????Βλεπεται φετος δεν το στελνω για ευνοητους λογους, μην εχουμε αρρωστιες με το νεογεννητο και απο την αλλη μια γνωστη μου συναδελφος που κανανε αιτησεις σε 4 παιδικους του Δημου δεν το δεχτηκαν το παιδι σε κανενα και για ιδιωτικο ουτε λογος...θελεις ενα 350αρι το μηνα και βαλε και δεν παιζει αυτο το σεναριο δυστυχως...:mad: Και κατουρημα στον παιδκο???Μια χαρα εγω την βλεπω την προσαρμογη της..ουτε στον παπα μην το πεις!!! Οσο για τις παλαβομαρες, εννοειται πως επηρεαζονται και κλασσικα τα κακα παραδειγματα ερχονται πρωτα σε προτιμηση..θα ξεχαστει και θα επανελθει το παιδι!

july θυμαμαι και εγω οταν ξεκινησαμε φαγητο το τρεξιμο, να μαγειρεψεις ξεχωριστα, να αλεσεις, να κανεις και ποση ωρα να φαει και αντε παλι και ειδικα αν εχεις και αλλο μικρο υπομονη!!!!

vallou μου θα βρεις λυση εσυ!!!!Βρε με αυτους τους παιδικους περιπετεια ολοκληρη!!! Α ξεχασα να σας πω, μια γνωστη μου που δουλευει σε παιδικο του Δημου Θεσσαλονικης μου ειπε οτι λογω περικοπων και μειωσαν τον αριθμο των παιδιων αλλα κυριως την ποσοτητα φαγητου κλπ, το κρεας το προσφερουν στο μισο και δευτερη μεριδα δεν υπαρχει αν καποιο παιδι ζητησει, επιπλεον χαρτια υγειας κλπ τα πηγαινουν ολα οι γονεις και πληρωνουν και κανα 120αρι το μηνα συμμετοχη.Απο το κακο στο χειροτερο παμε τους αλητες:mad::-x:-x

Κοριτσάκια καλησπέρα.

Τα νέα της Μαρίγιας είναι οτι θα μείναι μέσα για όσο πάει το πράγμα.Μίλησα μαζί της το πρωι και το μόνο που εύχομαι είναι να κάνει λίγη ακόμη υπομονή και αυτή και η μπέμπα!!!!

Εμείς παιδικό είπαμε απο του χρόνου για διάφορους λόγους, ιωσεις, οικονομικό....Όσο για την άρνηση και τα νεύρα, τι κακό και αυτό....σε ότι πούμε η απάντηση είναι ΟΧΙ....ζητάει νερό, πάς να του δώσεις και χτυπιεται κάτω φωνάζοντας ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ τι μπερδεμα επικρατεί στα μυαλουδάκια τους ποιός μπορεί να μας πει!!!!Εγω η αλήθεια είναι προσπαθώ να μην του πολυδίνω σημασία και να αλλάζω την συζήτηση, γιατί όσες φορές προσπαθησα να του εξηγήσω απλά φώναζε περισσότερο!!!!Πάντως έρχονται και στιγμές που είναι για πνίξιμο!!!!:confused::confused::confused:

Κατά τα άλλα οικονομικά και εργασιακά δυστυχώς πάμε απο το κακό στο χειρότερο....ο θεός να δώσει....τέσπα....

Φιλιά σε όλες

Διαφημίσεις

Αχ εγώ δεν καταφερα να την παρω τη Μαριγια μας, προσπαθω να φερω βολτα τα δυο αρρωστουλια μου...

Για τους παιδικούς είναι μάλλον πονεμένη η ιστορία και απ ότι καταλαβαινω πρεπει να το ζυγιζεις καλα το θεμα γιατι τελειος δεν υπαρχει απλως!!

Daf είδες τώρα τι τραβάω καθε φορά που συναντιόμαστε με τον μεγαλύτερο ξάδερφό μας που είναι ζωηρός σας σβούρα... Κάνω μέρες να τον φερω τον δικό μου στα σύγκαλά του, όλο χειρονομίες, περίεργες φωνές και νεύρο. Η αλήθεια είναι ότι όταν τα κάνει εκείνος δεν φαίνονται τόσο χάλια όσο όταν τα κάνει ο δικός μου που τα ξεσηκώνει χωρίς επιτυχία και με την έλλειψη κομψότητας του δίχρονου...

Κορίτσια έχω λυθεί στα γέλια με τον ΘΕΟ τον άντρα μου - που παρεμπιπτοντως μαλλον κολλησε και αυτος τζιζας σοου μερσι ον μι...

Εχουμε κατι καρτελες με τα γραμματα και λεγαμε με τον Γιωργο αυτό ειναι το Β όπως λέμε Βασιλισσα, αυτο είναι το Α οπως λεμε αγόρι κλπ κλπ και μπαίνει εκείνη την ώρα στο σπίτι ο Θανάσης ο οποίος άρχισε να συμμετέχει αμέσως ενεργά στο παιχνίδι...

Ε όπως λέμε Ε ρε τι τραβαμε

Ο οπως λέμε Ο μον ντιε

Λ όπως λέμε λαλήσαμε οι άνθρωποι

Β όπως λέμε βαράτε βιολιτζήδες

Κορίτσια έφυγα σφαίρα για το μπάνιο αλλα δεν πρόλαβα από τα γέλια!!!!!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Α και july περιττό να σχολιάσω την υπερατάκα της κόρης σου! Ούτε ψυλλος στον κόρφο μας :wink: daf πήγε αργά και δεν σε πήρα ξανά. Για πές, το γάλα πώς το βάζεις στη μύτη:-/

H9ROp3.png

KZr6p3.png

μπουμπου κοιμηθηκε το τερας αμα θες παρε!

το γαλα ειτε το βαζεις απευθειας (στεκεσαι πανω απο το μωρο κ ..ψεκαζεις-ΜΗ ΓΕΛΑΣ!!!!!):tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: ειτε το αντλεις, το βαζεις σε συριγγα (κανονικη) και το βαζεις στην αμπουλα του ορου, αδεια ή κ μισοαδεια μαζι με ορο. για αμεση χρηση θα ελεγα, δεν ξερω αν φυλασσεται σε ανοιχτη αμπουλα!εγω ως γνησια τεμπελα εκανα το πρωτο φυσικα.:cool:

τα νεα απο μαριγια, πηγα την ειδα -κουκλα μια χαρα, δεν δειχνει καθολου ταλαιπωρημενη, αλλα ειναι αρκετα στρεσαρισμενη με το θεμα. απλα καθε μερα που περναει ειναι κερδος ..αυριο της βγαζουν τον ορο, πηρε πολυ δυνατο φαρμακο κ εχουν μειωθει οι συσπασεις κ η ενταση τους αλλα θα πρεπει λογικα να μεινει κ αλλο..τη βαζουν nst καθε μερα για πολλη ωρα κ της την εχει δωσει κ δικαιως θα ελεγα.

ειπαμε κ τις ατακες των μωρων μας:tongue:, τα νεα τους ( η ανδρι ειναι απιστευτη γλωσσου θα σας τα πει η μαρια εγω δεν αποκαλυπτω τιποτα-χαχα!!) και εχετε ολες φιλακια, μπαινει λιγο απο κινητο αλλα ειναι δυσκολο να γραψει...αυτα...ευτυχως ειναι κοντα το μαιευτηριο κ ισως παω κ αυριο για παρειτσα !

τα δικα μας νεα απο το μετωπο σχολειο ειναι χμμμ :σχολειο -σπιτι=1-0...:rolleyes: στο σπιτι διαολακι στο σχολειο κοινωνικο παιδακι. σημερα εδωσε κ μια μπουφλα στον μπαμπα της, ποιος η ερατω που δεν εχει βαρεσει ποτε....πως το λεει η κατερινα;;;ΤΖΙΖΑΣΣΣΣ

με το που με ειδε σημερα στη εισοδο οοοοοχι δεν ετρεξε, επλυνε χερακια με τη δασκαλα και .....γυρισε να συνεχισει το παιχνιδι. οκ, γειωση η μανα:rolleyes:. μετα ενταξει, ετρεξε κανονικα λεγοντας ''μαμααα μουουου!!!'' τουλαχιστον το εσωσε!:tongue:

gio αν τα οικονομικα σας ειναι οπως τα δικα μας :tongue: ευκολα θα μπεις στο προγραμμα της http://www.eetaa.gr/ ετσι μπηκαμε στο σταθμο κ δεν πληρωνουμε τιποτα:) οσο για το οχι κ τα νευρα...ε τι να λεω τωρα, στο ιδιο καφε βραζουμε:tongue:

βαλλου ισως κ καλυτερα που δεν μπηκε δημοσιο, εξαρταται βεβαια απο το δημοσιο που εχετε...αν ηταν καλος οντως κριμα, αν ομως εχεις εναλλακτικη σαν κ αυτο που προτεινει η κατερινα (στυλ δημ.απασχολησης) ειναι η καλυτερη εναλλακτικη για την ηλικια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...