Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα και Χρονια μας Πολλα!!!!!!

Διαβασα τα νεα σας αλλα δεν εχω πολυ χρονο..ετοιμαζομαι για shopping κλασσικα!!!

Καλα Χριστουγεννα να εχουμε κοριτσια μου!!! Εμενα πάντως μου τα τραγούδησε τα καλαντα!!!! Χε χεχεχε!!!!

Φιλακια σε όλες!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κ εγω με καλαντα ξυπνησα κ τι καλαντα!για την ακριβεια σχεδον δεν κοιμηθηκα....η ερατω ειναι αρρωστη!:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Αμάν βρε συμπεθέρα!!!Όντως κάποιος σας γκαντέμιασε!!!

Εχει πυρετό ή μικρή?Περαστικούλια στην ζουζούνα μας!!!Να της δώσεις γλυκά φιλάκια απο τον Παναγιώτη...να της περάσουν όλα!!!:D

φιλακι απο το πριγκηπουλο;;;;;ουααααουουου!!!!!!!:tongue::mrgreen:

κοιμηθηκε στο σλινγκ τωρα , ολο αγκαλιτσες θελει το καημενακι μου!!μεχρι στιγμης εχει λιγο πυρετο, εχω χασει το θερμομετρο παντως κ δεν ξερω ποσο. θα φερει αλλο ο συζυγος. επισης εχει λιγο υγρη μυξα κ φυσικα μια διαθεση αστα να πανε....ολο γκρινιες, μετα υπνηλια, μετα κεφια, μετα νευρα, μετα ξανα κεφια. καταφερε παντως να ανοιξει τον υπολογιστη του μπαμπα της κ να μασουλισει ενα καλωδιο. καλα παμε νομιζω.:rolleyes:

αν συνεχιστει κ αυριο θα παρω τον ομοιοπ. να της δωσει τιποτα. εχω υποψια/ελπιδα μηπως ειναι δοντι κ οχι ιωση....αλλα ποσο πυρετο κανουν στο δοντι;:confused:

νεαμανουλα καλες ετοιμασιες κ να το γιορτασετε το Χριστινακι μας με τραγουδια κ χαρες κ νοστιμιες!!!

εμεις θα καναμε οικογενειακο τραπεζι το βραδυ αλλα το αναβαλαμε, παντως θα φτιαξουμε το κατιτις ,ελπιζω δλδ, γιατι μου αρεσουν πολυ οι ετοιμασιες!!!!!

Αμάν βρε dafίτσα, περαστικά στην Ερατούλα!Στο δόντι έχω ακούσει και 39 πυρετό!!!μακάρι να είναι δόντι κι όχι καμιά ιωσούλα.

Πάντως για τη "μυξορουφήχτρα" κάποιες κοπέλες στο άλλο φόρουμ υποστήριζαν είναι επικίνδυνο για τη μυτούλα του μωρού και με προβλημάτισαν λίγο...:roll:

stellas καλύτερα είναι η μικρή δεν μας έφυγε εντελώς το μμπούκωμα, 15 μέρες κοντά κι ακόμη το έχουμε..:-(

Κορίτσια μου με τα μπεμπάκια σας.........

χρονια πολλά και καλά Χριστούγεννα!!!!!!!!!

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

λοιπον η νεαρα ειναι κααααπως καλυτερα...την κοιμισα με 37,5 αλλα μεσα στη νυχτα θα ανεβει οπως γινεται συνηθως....θηλαζει συνεχεια κ δεν τρωει καθολου, πινει κ λιγο νερακι..παντως τα κολπα της τα εκανε μεσα στη μερα, ελπιζω ετσι να παει μεχρι να συνελθει εντελως.

σκεφτομαι μηπως την πατησαμε οπως εσυ με το χριστινακι νεαμανουλα, γιατι προχτες κοιμηθηκε με 2 κουβερτακια χωρις υπνοσακο κ τα πεταξε ολα, παρολο που ηταν σχετικα μεγαλα, επιτηδες.......

για τη μυξορουφηχτρα δεν θελει κ συνεχεια, μας ειχε πει ο παιδιατρος 3-4 φορες την ημερα, επισης πρεπει να ρουφας πολυ απαλα να μην τραυματιστει η μυτουλα....

αντε περαστικα στις πριγκιπισες μας, κ να γινουν γρηγορα καλα γιατι πριγκιπισες με μυξες, πρωτη φορα ακουστηκε!!!:lol:

698855qc6cd5rw13.gif

γλυκα μου κοριτσια να ειμαστε καλα με τα μωρακια μας και να τολμησω(?)...

του χρονου και με νεα νινακια στην παρεα μας!!!!

Μαρακι μου γλυκο..ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στο Χριστινακι μας, παντα γερη και τυχερη στη ζωη της και συντομα με ενα αδερφακι!!! (μα τι επαθα καλε σημερα???μαλλον με πειραξε η μυρωδια της γαλοπουλας!!!...:lol::lol::lol:)

1390813rnrvsz83w7.gif

Φιλακια στο Χριστινακι απο εμενα και τον Νικολη μου!!!!!

Α!!!..ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΟΡΕΞΗ

1069-1.jpg

Επεξεργάστηκαν by ΠΕΖΗ

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

νεαμανουλιτσα να χαιρεσαι το Χριστινακι σου, καλοτυχο και με υγεια κ σε σας να την καμαρωνετε!

πεζουλα, μπας και μας εχει σκαρωσει τιποτις? και ναι να τολμησεις να ευχηθεις, υπαρχει τιποτα καλυτερο απο νεες ζωουλες στην οικογενεια.

καλα χριστουγεννα με αγαπη..

.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, πώς μου περάσατε χτες?

Εμείς πολύ όμορφα, οικογενειακά, με πολύ φαγητό και γλυκά. Η Χριστίνα μου μάζεψε πολλά δώρα κάτω από το δέντρο και το βράδυ τα άνοιξε όλα και πιο πολύ της άρεσε.............οι σακούλες που ήταν τα δώρα!!!:lol:Έμπαινε μέσα στις σκαούλες και γελούσε:lol: της πήρα το πρώτο της γραφείο της fisherprice και γούσταρε πολύ. Ο μπαμπάς της πήρε το μικρό μου πόνυ αλλά σε μεγάλο που το καβαλάμε και φεύγουμε....:lol:αχ, τί ωραία και σκέφτομαι τα επόμενα χρόνια που θα καταλαβαίνει τί χαρά θα κάνει...

Εσείς τί μου κάνετε?

daf, stellas ευχαρσιτώ πολύ για τις ευχές και εσείς να χαίρεστε τα υπέροχα μωρά σας!

yaeNp3.png

Κοριτσάκια μου καλά Χρονια Πολλά με Υγεια για τις οικογενειες μας έυχομαι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:DΧριστινάκι να είσαι πάντα καλότυχη, γερή κι ευτυχισμένη και να σε χαίρεται η μανούλα σου κι ο πατερούλης σου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πως περάσατε ? Χάρηκα που η Ερατούλα είναι καλύτερα και έτσι να συνεχίσει !!!

Κι εμείς περάσαμε όμορφα , γέμισε το σπίτι μας κόσμο !!! Ήρθε και η ξαδερφούλα μας με τη οποία δεν τα πήγαμε καθόοοοολου καλά.... Μιλάμε για πολύ γέλιο...η δικιά μου της γέλαγε και ήθελε να την χαϊδεύει κι αυτή της ρίχνει μια στριγκλιά που τρόμαξε τόσο πολύ το Ανδριελάκι που έφυγε κλαίγοντας να κρυφτεί... Ε αυτό ήταν μετά δεν ήθελε ούτε να την δει, την κοίταγε και έκλαιγε... και η άλλη φώναζε σαν μανάβης :lol::lol::lol::lol: .

Πάντως η μικρή με τους παππούδες ξεσηκώθηκε και δεν ήθελε ούτε να κοιμηθεί ούτε να φάει ( τι πρωτότυπο...)

Κατά τα άλλα χορτάσαμε βόλτες με τον Κων/νο αφού οι παππούδες κάνανε babysitting και βγήκαμε 2 βράδια συνεχόμενα!!!!.

Μπορεί shoping να μην έκανα αλλά χόρτασα βολτούλες κάτι έιναι κι αυτό...

Αντε και του Χρόνου με την ύγεια !!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Κοριτσάκια Χρόνια Πολλά κι από μας!!! Και στο Χριστινάκι ιδιαιτέρως, με ποοοοολλή υγεία και αγάπη και χαρά πάντα!!!!

Εμεςί γυρίσαμε σήμερα, είχαμε μείνει 2 μέρες στη μαμά μου και ήρθαν και οι πεθεροί μου από Χαλκίδα και περάσαμε πολυ ωραία! Μαγειρέψαμε, φάγαμε, τραγουδήσαμε, και ο μικρός μές στην καλή χαρά!

Πολύ κοινωνικό το μανάρι μου, μου αρέσει αυτό!

Daf περαστικούλια, ελπίζω να είναι γρήγορα καλά η Ερατώ, μάλλον ξώφαλτσα το πέρασε, αν και μπορεί να ήταν και δόντι γιατί και πυρετούλι κάνουν καμιά φορά (κι ας μην το δέχονται όλοι οι γιατροί) αλλά η πεθερά μου μου έλεγε ότικαι τα 3 της παιδιά κάνανε και μια μικρή καταρροή με τα δόντια.

Φιλάκαι σε όλες, πάω να κάνω καμιά δουλίτσα γιατί το έχω αφημένο το σπίτι 2 μέρες και τα πλυντήρια μαζεύτηκαν...

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...