Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 3

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

DaF σπίτι είμαι ναι . Αυριο ξαναπαω νοσοκ για εξετάσεις και βλέπουμε.

Οσο για τις εκρήξεις θυμου τις Ερατουλας ναι οφ κορσ τα χουμε περάσει κι εμεις .. Πλεον δεν το κανει΄τόσο όσο κάνει το χειροτερο για μένα .. γκρινια κ διαπεραστικο κλαμα γιατι δεν της γινεται το δικό της ...

Το χειροτερο που εχεις να κάνεις εκεινη την ώρα είναι να προσπαθησεις να της μιλήσεις λογικά ή να θυμώσεις κι εσυ . Το καλυτερο είναι να είσαι διπλα της αλλά να κάνεις πως ασχολεισαι με κάτι αλλο μη δίνοντας σημασία και ακολουθοντας την τεχνική της διάσπασης . Τι λέω όμως ειμαι σίγουρη πως ότι κάνεις ήδη θα ναι και το σωστό , εισαι μανούλα εσύ σε κάτι τέτοια:tongue:

μουχαχα:tongue::tongue::tongue: οοοοχι κυρια μου το χειροτερο παω και κανω αυτο με τη λογικη συζητηση!!:tongue::tongue:

και αφου εχει χτυπηθει κ εχει σφουγγαρισει ολο το πατωμα, τοοτε μπορει να πετυχει η τεχνικη της διασπασης πχ ενα αρκουδακι να τη ρωταει γιατι κλαιει κ τετοια.....:rolleyes:

καλη επιτυχια με τις εξετασεις, ελπιζω -ευχομαι να πανε ολα καλα!!!

τωρα, το αλλο που 'πες με το τελειο παιδι.....πολυ θα θελα να ηταν το δικο μου, αλλα τελειο παιδι δεν υπαρχει παει κ τελειωσε!!!οχι κ να θρεφω φρουδες ελπιδες:tongue::tongue::tongue:

βαλλου σου εστειλα στο φεις, ποια ειναι στη φωτο;;;πες μου οτι ειναι η πενυ..!!!

καταπληκτικη ιδεα η αναρριχηση, να ρε νεαμανουλα σε κατι τετοιο πηγαινε το το παιδι, τι χορο και ρυθμικη λεμε τωρα, να ασκηση για ταρζανακια!:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλη επιτυχια με τις εξετασεις, ελπιζω -ευχομαι να πανε ολα καλα!!!

τωρα, το αλλο που 'πες με το τελειο παιδι.....πολυ θα θελα να ηταν το δικο μου, αλλα τελειο παιδι δεν υπαρχει παει κ τελειωσε!!!οχι κ να θρεφω φρουδες ελπιδες:tongue::tongue::tongue:

βαλλου σου εστειλα στο φεις, ποια ειναι στη φωτο;;;πες μου οτι ειναι η πενυ..!!!

καταπληκτικη ιδεα η αναρριχηση, να ρε νεαμανουλα σε κατι τετοιο πηγαινε το το παιδι, τι χορο και ρυθμικη λεμε τωρα, να ασκηση για ταρζανακια!:D

Ευχαριστω πολύ αν κ εχω προβληματιστει .. πριν λίγο συσπάσεις με πονο ανα 5 λεπτο για 2 ώρες ... Το μονο που με νοιάζει είναι να γεννηθει το παιδί γερό , αν είναι να ρθει νωριτερα ας ερθει αρκει να να είναι γερη και δυνατή

Οντως το τελειο παιδί δεν υπάρχει αλλά ο συνδιασμός γιωργου -ερατουλας νομιζω πως θα πλησίαζε ..

Μμμμμμ.... μια χαρα σουσουράδα είναι και η Ερατούλα σαν τη δικιά μου, απλά τι θεωρώ πιο ηρεμο χαρακτηρα και λιγακι πιο "δεσποινίδα" !

Οσο για τον γιωργο δεν εχω λόγο .. τα λένε όλα οι φοβερες ατάκες του !

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Αχ βρε marigia βρε κοπελα μου τί ταλαιπωρία τραβάς!Πολύ στενοχωριέμαι. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Ετσι να μπαίνεις να μας ενημερώνεις γιατί πολύ σε σκέφτομαι.

daf παλιό το κόλπο πες της κόρης σου!!!:DΤα έχουμε φάει με το κουτάλι (δυστυχώς) και είχα ψάξει πολύ και στο φόρουμ σχετικά με αυτό. Λοιπόν αν το παιδί είναι σε έξαλλη κατάσταση ουρλιάζει και χτυπιέται, δεν οφελεί να της μιλάς γιατί πολύ απλά δεν σε ακούει. Πρώτο βήμα να δημιουργήσεις ένα προστατευτικό κλοιό μπροστά της πχ. μία ανοιχτή αγκαλιά, για να μην χτυπήσει. Δεν της μιλάς, δεν εξηγείς τίποτα, δεν θυμώνεις. Όταν περάσει ο κίνδυνος χτυπήματος, την αφήνεις να εκτονωθεί χωρίς να της πολυδίνεις σημασία για να το σταματήσει. Βέβαια είχα διαβάσει ότι αυτό γίνεται όταν πραγματικά είναι από πείσμα, όχι όταν για κάποιο λόγο (έστω και ασήμαντο, για το παιδί θα είναι σημαντικό) το παιδί κλαίει και χτυπιέται γιατί έτσι θα πάρει το μην. ότι ακόμη και να χτυπιέμαι η μαμά δεν με ακούει και αδιαφορεί για μένα. Οπότε υπάρχει μία λεπτή διαχωριστική γραμμή. Εμένα ξέρεις τί βοήθησε πολύ? Ακόμη κι όταν είχα τρελά νεύρα μαζί της, πήγαινα και την έπαιρνα αγκαλιά σφιχτή (εγώ όρθια) και της έλεγα ότι την αγαπώ πολύ κι άλλα γλυκόλογα και σταματούσε κατευθείαν. Για δοκίμασε το κι εσύ. Κι αφού περάσει η έκρηξη, μιλάς και εξηγείς.

Για το ΜΟΡΑ που λες, κατάλαβα τί είναι. Το έχω πάθει κι εγώ, πρώτη και χαρακτηριστική φορά στα 12 ίσως και μικρότερη και δεν θα το ξεχάσω σε όλη μου τη ζωή. Τώρα τί άγχος είχα στα 12 για να δω τέτοιο όνειρο, ούτε ξέρω.

Αναρρίχηση έ???Δεν είναι κακό!!!θα γουστάρει τρελά!!!Καλέ ποια ρυθμική και ποιο χορό?Τα έχω ξεχάσει αυτά, έχω συμφιλιωθεί με την ιδέα ότι δεν θα στείλω την κόρη μου μπαλέτο. Ελεγα βόλλευ, κανά ταεκβοντο αργότερα (παναγιά μου, θα μας πλακώσει στο ξύλο αυτή). Αθλήματα με πολύ έντονη δραστηριότητα, έτσι εκεί να εκτονώνει όλη την ενεργεια.

Κοριτσάρες φιλάκια πάω να την πέσω........

yaeNp3.png

α ρε μαριγια σαν να σου λεει βγαλτε με εξωωωωω ενα πραγμα. σκατουλιτσ@ απο τωρα, στο τρεξιμο την εχεις τη μανα σου. αχχχ τι να πω κ εγω, οπως ακριβως τα λες: αρκει να ειναι γερο το παιδι.

θα μιλησουμε κ αυριο (σε εχω εγνοια!!):)

νεαμανουλα θενκ γιου για τις πληροφοριες!!απλα ρε συ ειναι επικινδυνη κ για μενα:rolleyes: υστερια τρελη.. αυτο που λες να ειναι ασφαλες κ ελεγχομενο το περιβαλλον εκτονωσης το 'χουμε. θα προσπαθησω την επομενη φορα να μη μιλαω παντως.

φιλακια κοριτσακια!

Καλημέρα!! Πρωινή σήμερα!!

Σας έστειλα (σε όσες κατάλαβα ποιές είστε) μην στο φεις..

Έπαθα πλακα με την Ερατούλα!! Δεσποινίδα!! Δεν πρόλαβα όμως να χαζέψω πολύ, τρέεεχουμε... αρχίζουν (ελπίζουμε) τα σχολεία!!

Αντε, να τα πούμε και με τις υπόλοιπες!!!

Όσο για τον Ταρζάν μου, δεν έχετε ιδέα!!! Μπορεί και ανεβαίνει τα σκοινιά στην κούνια 50 πόντους πάνω από το έδαφος και κατεβαίνει με έξοδο περίπου όπως οι αθλητές των κρίκων!!! Καλά αυτά, αλλά ακόμα να συνέλθω εγώ από το ταξίδι και το κυνηγητό!!

Διαφημίσεις

α ρε μαριγια σαν να σου λεει βγαλτε με εξωωωωω ενα πραγμα. σκατουλιτσ@ απο τωρα, στο τρεξιμο την εχεις τη μανα σου. αχχχ τι να πω κ εγω, οπως ακριβως τα λες: αρκει να ειναι γερο το παιδι.

θα μιλησουμε κ αυριο (σε εχω εγνοια!!):)

νεαμανουλα θενκ γιου για τις πληροφοριες!!απλα ρε συ ειναι επικινδυνη κ για μενα:rolleyes: υστερια τρελη.. αυτο που λες να ειναι ασφαλες κ ελεγχομενο το περιβαλλον εκτονωσης το 'χουμε. θα προσπαθησω την επομενη φορα να μη μιλαω παντως.

φιλακια κοριτσακια!

Παναγιά μου!!!!Μαρίγια μου πολύ υπομονή και προσοχή!!!!Μήπως να εμπαινες στο νοσοκομείο βρε κούκλα μου?Με συσπάσεις ανα 5λεπτο δεν παίζεις....τέσπα, ας μην κακομελετάω...οτι είναι να γίνει ας γίνει με το καλό!!!!Το μωρό άλλωστε είναι αρκετά ώριμο, απλά θα ήταν καλύτερα να καθόταν στα αυγουλάκια της η σκατούλα για λίγο καιρό ακόμη!!!!

Κορίτσια εμένα ο γίοκας μου είναι ολίγον χέστης....δέν σκαρφαλώνει ιδιαίτερα!!!!:tongue::tongue::tongue:Ευτυχώς δλδ...γιατί με αυτά που ακούω....

Καλησπέρα! Επιστρεψαμε τα ξημερώματα στο σπίτι μας μετα απο 20ημερη απουσια! Θα σας διαβάσω οταν μπορέσω. Το σπίτι ειναι βομβαρσισμένο(ήταν ο άντρας μου μονος 1 βδομαδα....).

Η βαφτιση super!!! H NONA(εγώ δηλαδη ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, χα χα χα!!!) Θα σας γράψω λεπρομέριες!!!

Φιλιάααααααααααα

cEyXp3.png

q61sp3.png

κοριτσακια πολληηηηη θετικη ενεργεια στη Μαρια μας, την ακουσα σημερα κ μαλλον θα ξαναμπει...

ωχ ωχ ωχ!!!!!!!!Όλη μου η θετική σκέψη και ενέργεια στο κορίτσι μας!Όλα να πάνε καλά!!Βρε μπεμπουλίνι marigia καλά είναι στην κοιλίτσα της μανούλας, κάτσε λίγο ακόμη, γιατί βιάζεσαι να έρθεις στο κόσμο αυτό?Καλύτερα είναι εκεί μέσα για λίγες εβδομάδες ακόμη.Ελα ρε μπεμπουλίνι, μη μας λαχταράς άλλο, σκέψου την μανούλα σου που στενοχωριέται!Ακούς?????

vallou εννοείς τα σκοινιά αναρρίχησης?Γιατί εμένα σε αυτά ανεβαίνει μέχρι τέρμα πάνω, δεν έχει να πατήσει άλλο, είναι κοντά στα 2 μέτρα ύψος και εγώ της πιάνω μόνο τα πόδια από τους αστραγάλους. Μόνη της ανεβαίνει, μόνη της κατεβαίνει η τσίτα. Και φωνάζει -κοίτα, ψηλάαα!!!και εννοείται όταν της πιάνω τα πόδια τσατίζεται και φωνάζει -μονη μουυυυυυ!!!!!!!!!gio καλύτερα που δεν είστε της αναρρίχησης;) μήπως πήρες τηλ. σήμερα?τί κάνετε?Ο Παναγιωτίνος?

yaeNp3.png

Ολη τη θετικη μου ενεργεια και σκεψη στη Μαριγια μας!!!Κρατησου κοριτσακι μας!!!!Μπεμπουλα κατσε στα αυγουλακια σου βρε μην στενοχωρεις αλλο τη μανουλα σου!!!!Αντε συντομα κοντα μας με καλα νεα!!!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια μου!

Μαριγια μου όλες μου οι σκέψεις μαζί σου, θα έλεγα να το δεις λίγο διαφορετικά το θέμα και να δώσεις ένα μικρό προβάδισμα προτεραιότητας στο αγέννητο σε αυτή τη φάση. Δηλαδή άκου λίγο περισσότερο τη γιατρό σου και άσε τα πέρα δώθε. Αν σου πει να μείνεις μέσα να μείνεις μέσα. Μπορεί όντως να ζορίζεται η Ανδρι σου δυστυχώς, αλλά .... Αν ζυγίσεις την καλή ψυχολογία (της Άνδρι) με την υγεία, νικάει η υγεία (του μικρού) με διαφορά μάλιστα...Θα σου έρθω εγώ στο σπίτι με τη μπέμπα να σου κάνουμε και δουλειές βρε!! Η πεθερά σου παίζει να μείνει εδώ για λίγο καιρό, λέω εγώ τώρα??

Daf όπως στα έγραψαν τα κορίτσια, έτσι τα ξέρω κι εγώ, τι τέρατα τα τέρατά μας!!

Καλά περιττό να πω πόσο γέλασα πρωί πρωί η γυναίκα με το συνδυασμό Ερατώς και Γιώργου για το τέλειο παιδί... Είσαι στα καλά σου Μαριγιά μου?????:tongue::tongue::tongue: Έπρεπε να ήσουν εδώ πριν λίγες μέρες να τους έβλεπες να μου έλεγες!!:rolleyes:

Ο Γιώργος έκανε τις πρώτες μύξες-δέκατα του φθινοπώρου, σας νικήσαμε όλους χαχα!!!!

Επίσης το σχέδιο εξόντωσης μπήκε πάλι σε εφαρμογή, η μικρή ξυπνάει 3η μέρα ανά μία με 2 ώρες όλο το βράδυ, όχι άλλη αυπνία, έχω ρετάρει...:(:(

Βαλλού μας!!!! Άντε βρε κορίτσι με το ταρζανάκι σου και σας χάσαμε!!

Νεαμανουλα ταε κβον ντο έκανα κι εγώ (μεγάλη) και είναι φοβερή άσκηση και πολυ καλό για πειθαρχία των παιδιών. Βες όμως καλό δάσκαλο, να δίνεις τις σωστές αρχές... Άσε που τα κορίτσια μεγαλώνοντας στον κόσμο που ζούμε χρειάζονται να ξέρουν λίγο πολεμικες τέχνες, τι να σου κάνει το μπαλέτο, να θαμπώσεις τον επίδοξο βιαστή με μια πιρουέτα ας πούμε??:rolleyes::rolleyes: Χωρίς πλάκα, εγώ έχω τρελή αγάπη για το μπαλέτο, έκανα κι εγώ άπειρα χρόνια και το λατρεύω, αλλά θα πάω την μικρή στάνταρ και ταε κβον ντο, όπως και τον Γιώργο.

Πεζή, gio καλημέρα!!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Ο Γιώργος έκανε τις πρώτες μύξες-δέκατα του φθινοπώρου, σας νικήσαμε όλους χαχα!!!!

Μπά φιλενάδα σας φάγαμε λάχανο....είμασταν επι μιά βδομάδα με μύξα και βήχα!!!!Καλό χειμώνα....

Μαρίγια περιτο να σου πω πόσο σε σκέφτομαι...ολα να πανε καλά κούκλα μου!!!!

Καλά μα τι λέτε; εγώ είχα τονΓιάννη με 39 πυρετό το ΣΚ και τώρα με μυξουλες!!!!!! Νομίζω κερδίσαμε!!!!

Marigia μου όλη η θετική μου σκέψη είναι δίπλα σου!! Κανε ότι σου λένε και όλα θα πάνε Καλά!

Κάποια στιγμή πρεπε να βρω χρόνο να σας γράψω τα νέα μου. Αυτός ο απολογισμός της κατερινας. Μου άρεσε πολύ και λέω να τον κάνω και εγώ!!! Για την ώρα παω για ύπνο γιατί είμαι από τις 6.3Ο στο πόδι.

φιλιάαααα

cEyXp3.png

q61sp3.png

κορίτσια μου, με το που το έγραψα θυμήθηκα και τα δύο τα άρρωστα τα δικά σας και σκέφτομαι ότι το έχω χάσει το μυαλό μου...

Θα σας πω τρία σκηνικά για να καταλάβετε....

Ταξιδεύουμε στο αυτοκίνητο για να πάμε στην Εύβοια διακοπές και συνειδητοποιώ ότι υπάρχει μία μύγα μέσα στο αμάξι και αγχώνομαι γιατί σκέφτομαι ότι είμαστε εν κινήσει και πώς θα ανοίξω την ΠΟΡΤΑ για να την διώξω. Το να ανοίξω απλά το παράθυρο δεν μου πέρασε από το μυαλό αμέσως....:shock::shock:

Είμαστε στο σαλόνι και παίζουμε με μια μλακή μπάλα ποδόσφαιρο, ο Θανάσης ο Γιώργος κι εγώ, μόλις έχουμε γυρίσει από διακοπές και γίνεται ο μαύρος χαμός στο σπίτι οπότε εγώ κρατάω και πράγματα στα χέρια και μεταξύ πάσας και γκολ τακτοποιώ γύρω μου, οπότε κάποια στιγμή βλέπω με την άκρη του ματιού μου κάτι να περνάει στο πάτωμα σκέφτομαι η μπάλα θα είναι και ετοιμάζομαι να κλωτσήσω και ευτυχώς που δεν είμαι και τόσο καλή γιατί ήταν ο γάτος και θα τον είχα σουτάρει :shock::shock::shock::shock:

Αυτό το έκανα σήμερα το πρωί. Διαβάζω στο φέις κάτι που είχε γράψει η Daf στην Βαλλου και ανέφερε ότι τα μέλη του καφέ που άνοιξε στο φέις είναι Μαριγια, Κατερίνα, Πεζή, Gio, Κατερίνα Αθηνα. Ότι έψαχνα να βρω ποια είναι η Αθηνά στο μυαλό μου και λέω δεν μπορεί, κάτι κάνω λάθος και κοίταζα ξανά και ξανά τα προφίλ να δω μήπως έχω μπερδέψει τα πραγματικά σας ονόματα????? :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Νομίζω σας έπεισα, πριν λίγο καθαρισα και ένα εμετό του Γιώργου με μαύρα σταφύλια (εντελώς μπλιαχ όμως) γιατί από τον πολύ βήχα που του κατεβαίνει η μύξα του ήρθε το σταφυλι πάνω.... Τώρα πάω να προσπαθήσω να πείσω την ΚΟΡΗ μου ότι είναι ώρα να κοιμηθεί μπας και κοιμηθώ κι εγώ λίγο.

ΑΑΑ!!! Και συνέδεσα γιατί το παιδί μου δεν κοιμάται.... Γιατί πολύ απλά την απασχολεί πώς θα κάνει ταρζανιες. Χτες τη νύχτα μέσα στον ύπνο της κατάλαβε πώς να σηκώνεται στα γόνατα και να στηρίζεται στις παλάμες. Τυπου πάει για μπουσούλημα... Κοιμησου παιδάκι μου να μην τρελαθω εντελώς!!!!!!!!!!!!!!!!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

κορίτσια μου, με το που το έγραψα θυμήθηκα και τα δύο τα άρρωστα τα δικά σας και σκέφτομαι ότι το έχω χάσει το μυαλό μου...

Θα σας πω τρία σκηνικά για να καταλάβετε....

Ταξιδεύουμε στο αυτοκίνητο για να πάμε στην Εύβοια διακοπές και συνειδητοποιώ ότι υπάρχει μία μύγα μέσα στο αμάξι και αγχώνομαι γιατί σκέφτομαι ότι είμαστε εν κινήσει και πώς θα ανοίξω την ΠΟΡΤΑ για να την διώξω. Το να ανοίξω απλά το παράθυρο δεν μου πέρασε από το μυαλό αμέσως....:shock::shock:

Είμαστε στο σαλόνι και παίζουμε με μια μλακή μπάλα ποδόσφαιρο, ο Θανάσης ο Γιώργος κι εγώ, μόλις έχουμε γυρίσει από διακοπές και γίνεται ο μαύρος χαμός στο σπίτι οπότε εγώ κρατάω και πράγματα στα χέρια και μεταξύ πάσας και γκολ τακτοποιώ γύρω μου, οπότε κάποια στιγμή βλέπω με την άκρη του ματιού μου κάτι να περνάει στο πάτωμα σκέφτομαι η μπάλα θα είναι και ετοιμάζομαι να κλωτσήσω και ευτυχώς που δεν είμαι και τόσο καλή γιατί ήταν ο γάτος και θα τον είχα σουτάρει :shock::shock::shock::shock:

Αυτό το έκανα σήμερα το πρωί. Διαβάζω στο φέις κάτι που είχε γράψει η Daf στην Βαλλου και ανέφερε ότι τα μέλη του καφέ που άνοιξε στο φέις είναι Μαριγια, Κατερίνα, Πεζή, Gio, Κατερίνα Αθηνα. Ότι έψαχνα να βρω ποια είναι η Αθηνά στο μυαλό μου και λέω δεν μπορεί, κάτι κάνω λάθος και κοίταζα ξανά και ξανά τα προφίλ να δω μήπως έχω μπερδέψει τα πραγματικά σας ονόματα????? :shock::shock::shock::shock:

Νομίζω σας έπεισα, πριν λίγο καθαρισα και ένα εμετό του Γιώργου με μαύρα σταφύλια (εντελώς μπλιαχ όμως) γιατί από τον πολύ βήχα που του κατεβαίνει η μύξα του ήρθε το σταφυλι πάνω.... Τώρα πάω να προσπαθήσω να πείσω την ΚΟΡΗ μου ότι είναι ώρα να κοιμηθεί μπας και κοιμηθώ κι εγώ λίγο.

ΑΑΑ!!! Και συνέδεσα γιατί το παιδί μου δεν κοιμάται.... Γιατί πολύ απλά την απασχολεί πώς θα κάνει ταρζανιες. Χτες τη νύχτα μέσα στον ύπνο της κατάλαβε πώς να σηκώνεται στα γόνατα και να στηρίζεται στις παλάμες. Τυπου πάει για μπουσούλημα... Κοιμησου παιδάκι μου να μην τρελαθω εντελώς!!!!!!!!!!!!!!!!

εχω λιωσει λεμεεεεεε:tongue::lol:

εισαι απιστευτηηη!!!!!σου ειπε η λωριαν να παρεις ω3;;;μαλλον σου χρειαζεται, μανα!!!!:tongue:

κ εγω χαμενο το χω ρε παιδια(οχι την 1η θεση δεν την παιρνω, αλλα χαμενο ντιπ...), ...κανονιζαμε χτες με τη διευθυντρια τα του σχολικου...μου λεει την πρωτη φορα που θα μπει στο σχολικο, να τη φερει σπιτι, να το συνδεσει με την επιστροφη, μαμα κτλ..οκ λεω εγω, εξυπνο. της λεω, ομως, δεν θελουμε να την φερνουν στην επιστροφη γενικα, θελουμε μονο να την πηγαινουν. οκ.

σημερα λοιπον τη ρωταω: τι ωρα θα τη φερνουν σπιτι;;; και με κοιταζει η γυναικα ετσι :shock: ειχα ξεχασει οτι ηθελα να παιρνω εγω το παιδι μου απο το σταθμο.

ενιγουει κ αλλες τετοιες ομορφιες.... να σας πω ομως κ τα ευχαριστα. πηγαμε χτες στο παιδων κ ολοι οι γιατροι επιβεβαιωσαν οτι μικρυνε ο αδενας μας. :D η επεμβαση που ηταν για τις 8 του μηνα ακυρωθηκε λογω απεργιων:rolleyes: ΑΛΛΑ παιζει κ να μην την κανουμε τελικα, θα δουμε μεσα στο μηνα. Αν μειωθει κ αλλο ειμαστε οκ, αν μεινει ετσι θα το βγαλουμε, αλλα με πολλη λιγοτερη ταλαιπωρια λογω μικροτερου μεγεθους. δλδ θα μεινει μεσα 1 μερα και μετα απο 3-4, σχολειο κανονικα:D:D:D αντε παναγια μου να δουμε....ουφ!

θα σας γραψω νεα κ απο τη μαριγια αν μπορεσω να παω το απογευμα (κατερινα τελικα ειναι κοντα το μαιευτηριο) γιατι μου ειπε τη βαζουν στο nst για ωρες.

και τα νεα απο την 1η μερα στο σχολειο: με το που μπηκαμε πηγε κατευθειαν στα παιδακια που επαιζαν στην αυλη, δεν με αναζητησε καθολου (ημουν στο γραφειο κ της εριξα κανα δυο κλεφτες ματιες), μετα πηγε με τη δασκαλα της στην ταξη και επαιξε κ εκει κ μετα φυγαμε....δεν πολυηθελε να φυγει, αλλα οκ πειστηκε:) βεβαια, το μεσημερι, μου εκανε μια κρισαρα θυμου ναααααααααα ωσπου κοιμηθηκε εξουθενωμενη απο τα νευρα της:!: ενταξει νομιζω ειναι καλη αντιδραση:rolleyes: για να δουμε κ αυριο που θα ειναι μονη της τι θα γινει....

το καλο ειναι οτι θα εχουν 7 παιδακια στην ταξη, φανταστικα!:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...