Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 3

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια ΕΛΕΟΣΣΣΣΣ!!!!!!

Είμαι σε κρίσιμη καμππή φαίνεται γιατί έγινε το εξής...

Κρατούσα τον Γιώργο στα γόνατά μου και βλέπαμε φωτογραφίες στο facebook και μου λέει μετά από λίγο όχι μαμά δεν θέλω άλλη αγκαλιά με ενοχλείς. Τι σε ενοχλεί Γιώργο μου? ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ

Πάω να βρω μια τρύπα να κρυφτώ....

Καλα ε...δεν υπαρχει ο Γιωργακης σου!!!! Πολυ γελιο!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p

Αποτριχωση Κατερινακι...γιναμε ρεζιλι!!!!!:P:p:p:p:p

gio τελεια τα νεα σου, μπραβο στον Παναγιωτακη..βρε λες να σου γινει μαθηματικος?????Χε χε ο εφιαλτης καθε μαθητη!!!!! Για το συζυγο τελος καλο ολα καλα λοιπον περαστικα και αγυριστα, υπουλη η ουρολοιμωξη:mad:

Αντε η Νεαμανουλα μας επισκεφτηκε ας το κανονησουμε να ερθετε μαζι μια μερα..αντε τι ντραιβερ εχεις γινει!!!Παρε τον Παναγιωτη παραμασχαλα και σας περιμενω οποτε θελετε!!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια ΕΛΕΟΣΣΣΣΣ!!!!!!

Είμαι σε κρίσιμη καμππή φαίνεται γιατί έγινε το εξής...

Κρατούσα τον Γιώργο στα γόνατά μου και βλέπαμε φωτογραφίες στο facebook και μου λέει μετά από λίγο όχι μαμά δεν θέλω άλλη αγκαλιά με ενοχλείς. Τι σε ενοχλεί Γιώργο μου? ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ

Πάω να βρω μια τρύπα να κρυφτώ....

ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

αχ θα τρελάθωωωω:lol::lol::lol::lol::lol:

καλα εμεινα με τον παναγιωτακη!μπραβο βρε gio!!!μπραβο του!!!μα να διαβαζει κ αριθμους;; αυτος ειναι ταλεντο!δεν υπερβαλλω!στειλε καμια φωτο μαρηηηηη ολο υποσχεσεις εισαι:Ρ

:oops::oops::oops: Σορυ, όλο λέω οτι θα τις περάσω και όλο το αφήνω....

Όσο για τους αριθμούς εχει πολύ πλάκα, όπου δεί νούμερα αρχίζει και λέει....ξεκίνησε σαν αστείο με τα ημερολόγια που βγάζεις τα χαρτάκια....εεεε, βγάλε, βγάλε η μανούλα μου είναι ήδη στον Νοέμβριο....ε σιγά σιγά και αφού είχε μάθει όλα τα μονοψήφια και ήδη μετρούσε λέγοντας μέχρι το 100, άρχισε να μας λέει και τα διψήφια αφού τα διάβαζε....το ίδιο και με τα γράμματα....τον βοήθησε πολύ ένα λάπτοπ που λέει τα γράμματα και μιά λέξούλα μαζι οπότε μόλις του δείξεις πχ το Δ σου λεει δελφίνι, με το Ν, νεράιδα κτλ....τώρα αν και κατά πόσο είναι ταλέντο, τι να σας πω, ο καιρός θα δείξει....μακάρι να γουστάρει τόσο πολύ το διάβασμα όσο τώρα...διότι δεν σας είπα, κάθε πρωί και αφού του εξήγησε η μητέρα μου τί ειναι το σχολείο...μας εξιστορεί τι θα κάνει όταν πάει στο σχολείο...θα έχει τσάντα, μολύβια, σβηστήρες, μπογιές και θα είναι μαθητης!!!!Πολύ γέλιο για την ώρα....

ΠΕΖΗ ευτυχώς είναι καλύτερα το παιδί.Πρόσεχε ακόμη ζέστες έχουμε!!!

gio είδες τί αλλαγη έκανε ο Παναγιωτίνος?Μπράβο, φτουφτου. Κι εμενα διαβάζει τα γράμματα και τους αριθμούς αλλά όχι μέχρι το 100!!Μπράβο στο αστέρι μας!

katerin@ καλά πολύ γέλιο!Θεός ο μικρόςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

Εγώ τώρα που δεν κατάλαβα το ΜΟΡΑ πειράζει?Τί είναι αυτό βρε παιδιά??:shock:

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια!

λοιπον το δηλωνω επισημως οτι θελω κ αλλη κορη τελειωσε:tongue::tongue::tongue: μια της κατερινας απο χαλκιδα, μια της δικης μας εδω περα, ερχεται και της μαριας ενταξει με αποτελειωσαν!!!:tongue::tongue::tongue::tongue: επισκεφτηκαμε το κατερινακι μας, που οπως σας τα λεει ειναι τα πραγματα, ανανεωση και τρελα!!

η μπεμπα ειναι πανεμορφη και επισης...ξανθια!!(σε αντιθεση με τον γιωργακη !)

ο γιωργακης με την ερατω ........καλα αυτο το κεφαλαιο ειναι για ωτασπιδες, διπλα λεξοτανιλ και παναντολ μαζι τρελη τσιριδα και ενεργεια....:rolleyes: οποτε ισα που σταυρωσαμε δυο κουβεντουλες με τη φιλεναδα μας...

κατα τα αλλα, εχουμε φρικαρει ολιγον με τις καταληψεις γιατι ο συζυγος πρεπει να τελειωσει τωρα, θελει να κανει χαρτια για μεταπτυχιακο αλλα κ για μεταταξη, καθως θα ειναι πια πτυχιουχος... τρελη κατασταση καθως δεν ειναι μονο ο χρονος που χανεται αλλα κ το επιδομα..

και φυσικα μες στη μεση κ η επεμβαση, σε μια εβδομαδα θα ειμαστε στο νοσοκομειο εκτος απροοπτου παντα:?

ουφ αυτα!

νεαμανουλα μορα ειναι η κατασταση οπου αισθανεσαι οτι εχεις ξυπνησει (ενω κοιμασαι του καλου καιρου) και δεν μπορεις να κουνηθεις ή να μιλησεις και νιωθεις οτι απειλεισαι απο καποιον ή κατι (πχ καποια σκια) μπορει να νιωθεις οτι παγωνεις και θελεις να ξεφυγεις απο αυτο το' πραγμα' αλλα δεν μπορεις. ξυπνας και νομιζεις οτι ολα αυτα τα εζησες πραγματικα.

το παθαινουν πολλοι ισως σου εχει συμβει καποια φορα. ειναι τρομακτικο αλλα ειναι 'απλη' εκδηλωση αγχους!:-P

τελος να πω οτι σε σχεση με γραμματα και αριθμους δεν διαβαζουμε τιποτα απολυτως :tongue: Παντως μετραει μεχρι το 20 και κανει πως γραφει τα ονοματα μας. Επισης αυτον τον καιρο ασχολειται σχεδον αποκλειστικα με τα τουβλακια, τα λεγκο και τα ξυλινα, ολο κατασκευες. Δεν ασχολειται ουτε με 'μαγειρικη' πια ουτε με παζλ, ουτε με τα κουκλακια της (πολυ λιγο). Κατασκευες , ζωγραφικη..α και βιβλια με ιστοριες..

κοριτσακια μου, οι ταλαιπωρία μου συνεχίζεται ...

Εδω και μια βδομάδα πονάω αριστερα χαμηλά. Ποναγα κι απ το μαιευτηριο αλλα ΄΄ελεγα έντερο είναι θα περάσει ... Το θεμα είναι πως εχει επιδεινωθεί η κατάσταση . Ειμαι με ενέσεις βολταρεν και υποθετα. Εκανα υπερηχο , βρηκαν μικρονεφρολιθιαση και στα 2 νεφρά . Οκ είπαν κολικος νεφρου είναι θα πέρασει , μαλλον κατεβαινει κάποια πετρούλα.

Ομως δεν επαναπαυτηκα σε αυτο μιλησα με ουρολόγο κ παθολόγο οι οποιοι παραδεχτηκαν πως κολικος 6 μέρες συνεχομενες δύσκολο να είναι ... Εκανα επαναληπτική γενική και crp ( μου χαν κάνει στο μαιευτηριο) Τα λευκά απο 8000 στις 12000 φυσιολογικά μου είπαν λόγω εγκυμοσύνης .Η crp 18.40 !!!!! Πειτε μου τους λέω πως κι αυτη είναι φυσιολογική λόγω εγκυμοσύνης ....Στο μαιευτ είχα 0,38 με μέγιστη τιμή 0,50

Αυριο θέλουν να επαναλαβω παλι το αίμα γιατί λένε μπορεί να εχει διαφορά απο εργαστηριο σε εργαστηριο. Το πιο πιθανο ειναι κάπου να έχω φλεγμονή και να χρειαστεί αύριο να μπω πάλι στη Γαια για ενδοφλέβεια αντιβίωση .. Θελω να τσιριξω απ τα νευρα απ τον πονο δε ξέρω......

Κι αυτο το παιδάκι μου θα αναγκαστω πάλι να το κάνω μπαλάκι στο ναύπλιο. Το κακομοιράκι μου δε θελει να παει με τίποτα.. Μαμα λέει θελω να μεινω εδω μαζί σου μη με στειλετε πάλι στο χωριό ... και το λεει στο άσχετο χωρις να χουμε συζητησει κάτι μπροστά της ...

Αυτο το παιδί πως τα ψυχανεμιζεται όλα ώρες ώρες ...

Αυριο μεσημερι παω ξανά γαια λοιπον κι θεος βοηθος .....

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Μαριγια μου μακαρι ολα να πανε καλα και να τελειωσει εδω η ταλαιπωρια σου. Υπομονη και περαστικα σου! Περιμενουμε ευχαριστα νεα!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου σας γραφω τα νεα μου επι τροχαδην..

Η crp βγηκε στα ύψη και στο μαιευτηριο και συνεχιζω να χω συσπάσεις στο 20 λεπτο! Κριμα τα άπειρα γιουτοπαρ... Χθες πρεπει να ουρησα άμμο και λίγο συνηλθα απ τον πονο τουλ σημερα σηκωθηκα χωρις βοηθεια απ το κρεβάτι .

Το διαπραγματευτηκα με τη γιατρο μου και ειπαμε να παρω ισχυρη αντιβιωση απ το στόμα να επαναλαβω crp τη Δευτερα κι αν πεφτει η crp να μεινω έξω αλλιως θα μπω για αλλαγη αντιβιωσης ενδοφλέβεια αυτη τη φορα ..

Το μωρο είναι 2200 αρκετα μεγάλο , βρηκαν λίγο λιπακι στο έντερο, πλακουντα grade 2-3 και ευτυχως το αμνιακο εχει παει στα φυσιολογικά . Με αντιμετωπιζουν πλέον σαν διαβητική λόγω του μωρου κα του λίπους. Επισης η γλυκοζ. αιμοσφαιρινη είναι υψηλη πραγμα που δε συμβαδιζει με τη καμπύλη την οποία μου την είπαν ψευδως αρνητική. Οποτε τερμα γλυκα κτλ μπαινω σε διατροφή.

Η αληθεια είναι πως το διαπραγματευτηκα πολύ με τη γιατρο μου η οποια ήταν κάθετη στο να μπω μεσα και με θεωρει κ λίγο επιπολαια .... Μονο μη μου ρθεις με το μωρο στον κόλπο μου είπε .... Ελπιζω όλα να πάνε καλά. και οσο ο τράχηλος κρατα να σπρωξουμε τις βδομάδες.

Γελαω με τις φωτο στο cafe mars ... Αντε ελατε και οι άλλες

vallou μου που είσαι ????

nI9Sp3.png

urDwp2.png

τελικα ομως εισαι σπιτι σωστα; γιατι με μπερδεψες!

σε επαιρνα κ τηλ κοριτσακι! ελπιζω να ειναι τουλαχιστον σταθερη η κατασταση κ να μην χρειαστει νοσοκομειο ρε παιδι μου.....

παιδια η ερατω μου κανει κατι κρισαρες τυπου ..temper tantrum τις λενε;;; σερνεται στο πατωμα και χτυπιεται επειδη πχ δεν θελει να φαει φαγητο αλλα θελει τυρι μονο ..μιλαμε για υστερια...κλαμα και οδυρμος επι 10-15 λεπτα...

:shock: τι εχετε ζησει απο τουτο;;τι ξερετε;;;

επισης επιτελους δηλωνω περηφανα οτι καταφερνει και κοιμαται μονη της...χωρις εμας απο διπλα!ω ναι, 2,5 χρονια μετα, ειναι πραγματικοτητα!!!:tongue::tongue::tongue:

Μαριγια μου περαστικα και παλι...πολλη ταλαιπωρια βρε παιδακι μου και φανταζομαι και ποσο αγχος...τι να σου πω...να ευχηθω ολα να πανε καλα και να εισαι οσο πιο ηρεμη μπορεις, θα περασει ο καιρος!

daf μου δεν ξερω αν αυτη η κατασταση που περιγραφεις αποκαλειται ετσι παντως νομιζω οτι ειναι απο τα σπαστικα που κανουν τα παιδακια μας:mad: και μενα ο μικρος νομιζω οτι μου το εκανε καποιες φορες οχι τωρα προσφατα αλλα τον θυμαμαι να σερνεται στα πατωματα ουρλιαζοντας χωρις σοβαρο λογο, ετσι απο πεισμα. Εμεις απλα δεν του διναμε σημασια και δεν το ξαναεκανε.

Μου φαινεται τα ψαρακια μας σεληνιαστηκαν...και μενα ο μικρος δειχνει μαι απιστευτη αρνηση αυτες τις ημερες αλλο πραγμα, οτι και να τον ρωτησεις, οτι και να του πεις το μονο που ξερει ειναι το "ΟΧΙ" ειναι τοσο εκνευριστικο, αλλες φορες λεω δεν θα του δωσω σημασια, αλλα υπαρχουν και φορες που δεν αντεχω και τον μαλωνω και ετσι πεισμωνει χειροτερα. Ελπιζω να περασει συντομα γιατι στη διπλωματια δε το ¨εχω¨και τοσο:rolleyes:

Καλημέρα κοπέλες, και καλό φθινόπωρο σε όλες μας, επισήμως πια!!

Χάθηκα, με πήρε το καλοκαίρι για τα καλά φέτος, σας διάβαζα όμως πότε από το κινητό μου πότε βιαστικά όποτε γυρνούσα σπίτι.

Μαρίγια μου, στενοχωρήθηκα πολύ με την περιπέτειά σου!! Μου θύμισε τα δικά μου στην Πενυ μου.. κάνε υπομονή θα περάσουν οι εβδομάδες και όλα καλά θα πάνε στο τέλος!!

Κατεριν@ πολύ όμορφα όλα αυτά που μοιράστηκες μαζί μας!! Όντως, έχουν γίνει μικρά παιδάκια τα μωράκια μας! Η Πενούλα κάνει ότι διαβάζει ντα ντου ντα... έχει πολύ πλάκα... αλλά για γράμματα και αριθμούς μόνο μετράμε μέχρι το είκοσι και για να πώ την αλήθεια δεν ασχολήθηκα να της μάθω τα γράμματα... μπράβο όμως στα παιδάκια που το καταφέρνουν. Όσο για τη ΜΟΡΑ μην τη φοβάσαι!! Αυτό που σου λέει η Daf είναι και τίποτα παραπάνω, το είχα πάθει πρώτη φορά στα 12 όταν μέναμε σε ένα σπίτι σε διακοπές που δεν συμπαθούσα καθόλου τον ιδιοκτήτη..

Dafaki, μη μασάς με τα τσιριδοχτυπήματα.. το έκανε πριν ένα μήνα και η Πένυ για οτιδήποτε δεν της έκανα το χατήρι. Την κοιτούσα από ψηλά με ύφος, τι βλακείες είναι αυτές τώρα, συνέχιζα σε κανονικό ύφος την κουβέντα, και το έκοψε μόνη της.

jully χρόνια σου πολλά, να είσαι γερή και να χαίρεσαι τα παιδάκια σου.

ΠΕΖΗ πολύ φοβερή η φωτό του Νικόλα!! και όλα τα άλλα παιδάκια.

Σας αφήνω, χτες μαζευτήκαμε μετά από ένα διήμερο στην Σύρο και είμαι με ένα σπίτι βομβαρδισμένο και ακόμα πτώμα από το κινηγητό στο ταξίδι.. Συνάντησα μια κοπελιά στο καράβι και βλέποντας την Πενυ μου πρότεινε να την γράψω σε προγράμματα αναρρίχησης για παιδια, θα βγάζει όλη την ενέργεια της εκεί μου είπε.. έχει κάπου στο Μαρούσι, αλλά μου πέφτει μακρυά..

Κατερινακι πολυ καλός ο απολογισμος και μπράβο για την ανανεωση ανυπομονω να σας δω τόσο ... Βαλε καμια φωτό της Ευελινας .. Οσο για τον συνδιασμο ανδρι Χριστινας ειναι ο σύνδιασμος που σκοτώνει . Χαθηκε να ταν Ερατουλας Γιώργου? πιο "ισορροπημενο" βρε παιδί μου. Φανταζεσαι ? Το τέλειο παιδί !!!

Vallou καλως ήρθες ! Αναρριχηση ε? Ωχ Φανταζομαι τι θα κάνει κι η δικιά σου ....

DaF σπίτι είμαι ναι . Αυριο ξαναπαω νοσοκ για εξετάσεις και βλέπουμε.

Οσο για τις εκρήξεις θυμου τις Ερατουλας ναι οφ κορσ τα χουμε περάσει κι εμεις .. Πλεον δεν το κανει΄τόσο όσο κάνει το χειροτερο για μένα .. γκρινια κ διαπεραστικο κλαμα γιατι δεν της γινεται το δικό της ...

Το χειροτερο που εχεις να κάνεις εκεινη την ώρα είναι να προσπαθησεις να της μιλήσεις λογικά ή να θυμώσεις κι εσυ . Το καλυτερο είναι να είσαι διπλα της αλλά να κάνεις πως ασχολεισαι με κάτι αλλο μη δίνοντας σημασία και ακολουθοντας την τεχνική της διάσπασης . Τι λέω όμως ειμαι σίγουρη πως ότι κάνεις ήδη θα ναι και το σωστό , εισαι μανούλα εσύ σε κάτι τέτοια:tongue:

Το δυσκολο είναι να καταλαβεις αν πρόκειται για πεισμα μεχρι να μου δωσουν αυτο που θέλω ή για πεισμα απογοητευσης Εκει θέλει διαφορετικο χειρισμό .. Εμεις σαν μεγαλοι δεν βαζουμε τα κλάματα για κάτι ασημαντο αλλά για αυτες τις ηλικιες ει ναι σαν γκρεμιζεται ο κόσμος τους γιατι πχ δεν ηρθε ο αγαπημενος τους φίλους τους στη παιδική χαρά ....

Θα μας τα πει καλυτερα κ το Κατερινακι όμως ...:D

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...