Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 3

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Συναντηθηκαμε και με τη Νεαμανουλα και τη Χριστινα παιδι θαυμα απο αποψη μεγεθους, υψους εννοω...!!!!Ο Νικολας μπροστα της φαινεται νινι, αλλο πραγμα να το ακουτε και αλλο να το βλεπετε!!!!:D:D:D:D Δεν υπαρχει το κοριτσακι αυτο στα ρεκορ γκινες πρεπει να τη γραψουμε!!!!

χαχαχα!!!!!!!!!!!πολύ γέλασα με το μην. σου βρε φιλενάδα, να είσαι καλά!!!!!!:D Ε όχι και στα ρεκόρ Γκίνες!!!!!!!!!!!!χαχαχα!!!!Εμα, όταν σας λέω ότι αν δεν θέλει κάτι δεν μπορώ να την αρπάξω και να φύγω δεν λέω ψέματα. Εχει τόση δύναμη + σωματότυπος που μου βγαίνει η μέση όταν είμαστε στα τραβολογήματα. Πάντως Πεζη ο Νικόλας πολύ κουκλί είναι, γαλανομάτης και άσπροοοοοοςςςςςςςς!!!!Πολύ όμορφος, να τον χαίρεσαι!

daf συμφωνώ, 1 ώρα για αρχή και σιγά σιγά προσαρμογή. Πότε είναι η επέμβαση τελικά?Αντε καλή αρχή στον παιδικό. Εμείς από του χρόνου.Όσο για το ύψος μας, κοίτα έχω να την μετρήσω κανά δίμηνο σίγουρα, δεν θα είναι 105?Σίγουρα! Και βάρος κοντά 17 κιλά, αλλά φαίνεται κανονική, όχι χοντρούλα καμία σχέση.

Σήμερα πήγαμε και για μπάνιο και περάσαμε και πολύ ωραία, βέβαια κλασσικά μόνο εμείς τρέχαμε πίσω από τη Χριστίνα πάνω κάτω σε όλη την παραλία.baywatch κατάσταση. Βρε όλα τα παιδάκια έπαιζαν με τα κουβαδάκια μπροστά στους γονείς τους, εμείς πάλι και μόνο εμείς τρέχαμε σαν τους χαζούς πάνω κάτω σε όλη την παραλία. Βέβαια κάποια στιγμή κόλλησε και με 2 τύπους που έπαιζαν τέννις και μην έπεφτε το μπαλάκι η Χριστίνα έτρεχε και από 50 μέτρα μακρυά να πάει να τους το δώσει. Πολύ γέλιο!Τρελό τρέξιμο αυτό το παιδι. Αφού σκέφτομαι σε 2-3 χρόνια σε τί αθλήματα να τη γράψω. Και εννοείται ήθελε πάλι να κολυμπήσει χωρίς μπρατσάκια και βούτουσε στη θάλασσα χωρίς αυτά και ήπιε τη μισή θάλασσα και ξανά τα ίδια. Μα καθόλου να μην φοβάται?Και να πεις, δεν της μιλάμε?Όλη μέρα μαλλιάζει η γλώσσα μου!

Αυτά κοριτσάρες!!!Φιλάκια!!!!!!!!

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου γλυκάαααα!!!

Ναι, γυρίσαμε κι εμείς επιτέλους, σας διάβασα μόλις, λέω τα χρονια πολλά που έχει περάσει μισός μήνας και δεν σας έχω ευχηθεί και θα σας πω τα υπόλοιπα αύριο, έχω τόσα να σας πω που δεν ξέρω από πού να αρχίσω. Ελπίζω μόνο να μου αφήσουν καθόλου χρόνο τα τερατάκια για να σας γράψω.

Υ.Γ. Μαριγια ήμουν τόσο σίγουρη ότι δεν γιόρταζες τώρα αλλά το Νοέμβρη που δεν σου ευχήθηκα ούτε στο τηλέφωνο ντόινγκ....

Σας φιλώ για καληνύχτα και θα τα πούμε σύντομα!!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Νεαμανουλα ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!!Οντως κατασπρος ο Νικολης, αφου σημερα επειδη δεν καθοταν να του βαλω καλα αντιλιακο και επηρεασμενοι απο το αερακι και τη δροσουλα που ειχε καηκε ο καημενος στο προσωπο και στο σβερκο.Το απογευμα ημουν να σκασω , μα να μην καει ολο το καλοκαιρι και να την πατησουμε τωρα??Ειναι δυνατον???Το προσωπακι του κατω απο τα ματια και στα μαγουλα ειναι μπορδοροδοκοκκινα, προς το παρον του βαζω μπεπανθολ και ας ελπισω να φυγει γρηγορα! Και οσο τα προσεχω αυτα πως την πατησα απορω:confused::mad::-x:-x:-x:-x:-x

Σε φανταζομαι να τρεχεις παραλια!!!!Χαχα πολυ πλακα το Χριστινακι και ναι ειναι για ρεκορ γκινες, εγω τουλαχιστον δεν εχω δει τοσο ανεπτυγμενο παιδι σε αυτη την ηλικια...μην τη ματιασω κιολας!!!!:tongue::P:p:p:p

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

καλημέρα μανούλες!!!

βρε μαρία μου γιατί δεν ακουγες την γιατρό σου μας λαχτάρησες κοίτα τώρα ξάπλωνε και αν χρειαστείς οτιδήποτε μην διστάσεις ειλικρινά αν θες έρχομαι και για να σου κρατήσω την μικρ'ή ή για καμμιά δουλειά μαγείρεμα ότι θες!!!άντε μπας και βάλεις μυαλό δεν παίζουμε με αυτα εεε!!!

αχχχ νέα μανούλα μην ανυσηχείς και η δικιά μου παρόλο που είναι μικροκαμμωμένη μια από τα ίδια!!!την κυνηγάς παντού όλη την ώρα και όσο για τα μπρατσάκια και εμείς πιστεύω χάσαμε μερικά χρονάκια όταν την είδαμε στην κόρινθο με κύμα να βουτάει χωρίς μπρατσάκια!!!το πως έτρεξα και το έπιασα ούτε που θυμάμαι!!!όντως σαν μπειγουοτσ!!!!

λοιπόν κοριτσάκια περιμένω τις ευχές σας σήμερα κλείνω τα 29!!!!και για δώρο η αδερφή μου θα κρατήσει 2 μέρες την μαίρη!!!αυτό είναι δώρο!!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

λοιπόν κοριτσάκια περιμένω τις ευχές σας σήμερα κλείνω τα 29!!!!και για δώρο η αδερφή μου θα κρατήσει 2 μέρες την μαίρη!!!αυτό είναι δώρο!!!!

χρονια πολλα λοιπον!!!οντως καταπληκτικο δωρο, λες να πω κ εγω στην αδερφη μου να κρατησει αναδρομικα την ερατω;:tongue: εστω ενα απογευμα ρε παιδι μου!

πεζη σε καταλαβαινω, επειδη απο ασπριλα παμε παρα πολυ καλα κ εμεις, η ερατω ειχε παθει ηλιαση το...πασχα!!το πιστευεις; ειχαμε παει παρνηθα με την κατερινα κ την πατησαμε στα λιβαδακια...μια παρα πολυ καλη κρεμα (τη θεωρω πιο αποτελεσματικη απο bepanthol) ειναι με αλοη και συκο απο απιβιτα. την ειχε βαλει ο συζυγος κ σε καψιμο απο το μηχανακι να φανταστεις. αντε καλο ξεκοκκινισμα νικολιο!

νεαμανουλα μια χαρα το παιδι σου με προδιαγραφες 4χρονου!:P πανυψηλή!!!οσο για αθληματα, κ τωρα αμα βρεις κατι, γιατι οχι;

φιλια παμε σουπερμαρκετ!

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά σου July!!! Πάντα γερή κι ευτυχισμένη!!

Λοιπόν, η μικρή ψιλοκοιμάται, έχω λίγο χρόνο φαντάζομαι για να σας γράψω.

Το καλοκαίρι πέρασε -σχεδον- και νομίζω ότι πραγματικά τα ζουζούνια μας μεγάλωσαν αυτό το τρίμηνο! Εγιναν παιδάκια!!

Κάνω απολογισμό καλοκαιριού για τον Γιώργο μου και έχω να σημειώσω τα εξής:

- ξεχνάω το παιδάκι που το ξεγελούσα με το τίποτα και έχω απέναντί μου ένα αγοράκι που έχει άποψη και την υποστηρίζει, απαιτεί πράγματα και είναι ατίθασο και αυτόνομο. Τον ξεγελάω λοιπόν με τα χίλια ζόρια και αν

- μιλάει απίστευτα καλά και εκφράζεται συναισθηματικά με τρυφερότητα, πράγμα που με κάνει να λιώνω η μάνα

- έμαθε να κάνει μπάνιο με τα μπρατσάκια εκεί που δεν πατάει και χωρίς να τον πιάνω γιατί δεν γουστάρει πλέον, από εκεί που στην αρχή του καλοκαιριού δεν ήθελε να μπει στη θάλασσα

- κάνει ποδήλατο και παίζει μπάλα με τρέλα

- κάνει τα τσίσα του μια χαρά, για κακά ούτε συζήτηση, οπότε η πάνα παίζει ακόμα στη ζωή μας - και στην τσέπη μας δυστυχώς

- πηγαμε διακοπές σε ξενοδοχείο και δεν βλαστημήσαμε και δεν μας άκουσε όλη η Εύβοια - οκ μερικές φορές οριακά..

Φοβερές ατάκες του καλοκαιριού

- Τι ομάδα είσαι αγοράκι μου (τον ρωτάνε στο δρόμο) ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΟΣ :D:D:D(δεν εχει ακούσει το Ολυμπιακός σωστα)

- Τον φιλάω και μου λέει Άσε με. Έλα βρε Γιώργο μου, εγώ σε φιλάω κι εσύ μου λες άσε με... Κάνω και λυπημένη φατσούλα... ΜΑΜΑ ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ :shock::shock::shock::shock:

H9ROp3.png

KZr6p3.png

και συνεχίζω με απολογισμό για την μικρή μου Ευελίνα (θα το γράφουμε με υ)

- επικοινωνεί στο φουλ

- πολύ ζωντανή, για να πω ζωηρή και δαγκωθώ. Την βλέπω σε φάση συνδυασμού Ανδριέλας Χριστίνας στα νιάτα τους

- γκρινιάρα του χαμού σαν τη μάνα της, δεν την ξέρετε, καλή κυρία

- άρχισε να τρώει στις διακοπές, αφού μας άκουγε όλη η ταβέρνα από τις τσιρίδες που μας έβλεπε να τρώμε

- ακόμα δεν παίρνει μπιμπερό - πιπίλα, καθόλου εύελικτη, σαν την μάνα της, καλή κυρία

- ΟΜΟΡΦΗΗΗΗΗΗΗ που να σας τα λέω, την έχω ΦΑΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙ!!!:D:D:D

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Και τελειώνω με απολογισμό δικό μου...

- τα βλέπω και τα καμαρώνω, παρά την απίστευτη κούραση, την ορμονική διαταραχή και τα νεύρα κρόσια που κουβαλάω. Οριακά πολλες φορές οφείλω να ομολογήσω, όταν είμαι με τον Θανάση πολύ καλυτερα (σημειώστε πως πέρασα ένα καλοκαίρι στο εξοχικό με τους γονείς μου και τα παιδιά σε ένα μικρό σπίτι..:shock:)

- αλλαγές διάθεσης αρκετές και ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, αλλά γερά κρατώ νομίζω!!

- εκοψα τα μαλλια μου αγοριστικα, εχασα 18 κιλά, βαφω πλεον και τα νυχια μου

- νιωθω πολυ πιο χαλαρα σε πολλα πολλα πραγματα με το δευτερο μωρό. Η εμπειρια ειναι μεγαλο πραγμα!

- το κερασακι στην τουρτα ομως της αυπνιας ηταν κατι που συνεβη ενα βραδυ που ειχαμε μεινει στη Χαλκιδα... ΜΟΡΑ κορίτσια, δεν το είχα ακούσει ποτέ, αλλα όταν το περιέγραψα στη μαμά μου το επόμενο πρωί μου είπε ότι συμβαίνει... Πολλά χάλια, ακόμα δυσκολεύομαι πολύ το βράδυ να κοιμηθώ. Διαβασα και στο νετ και μου σηκωθηκε η τριχα, η οποια ειναι ακομα ετσι κι αλλιως σηκωμενη απο την αναμνηση της πραγματικα πολυ αρνητικης εμπειριας...Ελπίζω να μην με ξαναβρει...

H9ROp3.png

KZr6p3.png

- το κερασακι στην τουρτα ομως της αυπνιας ηταν κατι που συνεβη ενα βραδυ που ειχαμε μεινει στη Χαλκιδα... ΜΟΡΑ κορίτσια, δεν το είχα ακούσει ποτέ, αλλα όταν το περιέγραψα στη μαμά μου το επόμενο πρωί μου είπε ότι συμβαίνει... Πολλά χάλια, ακόμα δυσκολεύομαι πολύ το βράδυ να κοιμηθώ. Διαβασα και στο νετ και μου σηκωθηκε η τριχα, η οποια ειναι ακομα ετσι κι αλλιως σηκωμενη απο την αναμνηση της πραγματικα πολυ αρνητικης εμπειριας...Ελπίζω να μην με ξαναβρει...

θα δω μια ανανεωμενη τρελαμενη μανουλα δλδ;;;omg!!!!

δεν μπηκα να σχολιασω την ατακαρα του γιωργου (ακους εκει αντιηλιακος αχαχαχα:lol::lol::lol:) ουτε τις χαρες ολες της νεαρας δεσποινιδος που θα ακουει στο ονομα ευελινα, λοιπον! μπηκα να σχολιασω τη μορα και να σου πω οτι μου εχει συμβει βαρια 4 φορες 1 αφου ειχα δωσει πανελληνιες ή λιγο πριν και 3 στο πρωτο ετος ως φοιτητρια. τα τελευταια χρονια με τις αυπνιες λογω ερατως ηταν πιο χαλαρα , ευτυχως. αλλα εκεινες τις 4 φορες τις θυμαμαι παρα πολυ καλα.:rolleyes: κουραση και αγχος μπουμπου, κακος συνδυασμος!οχι δεν σε κυνηγαει κανενα κακο πνευμα!!:P

Αχ τι άσχημο πράγμα θεέ μου... Πάντως εγώ πιστεύω πολυ στην αρνητική ενέργεια είτε που έχουμε οι ίδιοι, από κούραση ένταση οτιδήποτε, είτε που μας στέλνουν άλλοι, βασκανια δηλαδή. Στην περίπτωση μου θεωρώ οτι αυτο έγινε, από άλλον προκληθηκε και σχεδόν το ένιωσα όταν με ματιασε. Νομίζω οτι το έζησα με πολυ άγχος το πράγμα για τον πρόσθετο λόγο οτι είχα το μωρό δίπλα και δεν ήξερα τι στο καλό συμβαίνει και αν το ίδιο θα συμβεί και στη μικρη φτου φτου. Μακρυά λοιπόν και ελπίζω να μην μας ξαναερθει

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

Καταρχας july μας χρονια πολλα πολυχρονη!!!! Να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!!

daf μου ευχαριστω για την κρεμουλα που εγραψες, ευτυχως η κοκκινιλα υποχωρησε σε μεγαλο βαθμο, οποτε αχρειαστη θα μας ειναι ευτυχως, θα την εχω ομως υποψιν μου στο μελλον!

Και τωρα Κατερινακι!!!! Ποσο ωραια αυτα που μοιραστηκες μαζι μας!!! Για το Γιωργακη σου καπως ετσι ειναι και ο Νικολιος, τελικα ολα τα παιδακια ειναι στο ιδιο επιπεδο ειναι πανω κατω..μονο που ο δικος μου ειναι Μπαρτσελονα-Ολυμπιακος με την πρωτη ομαδα βεβαια φανατικος!!!!:P:p:p Για τα κακακια θα ερθει ο καιρος του, σιγουρα βεβαια να γλυτωσεις καμια πανα καλο θα εχεις και γι αυτον αλλα και για την τσεπουλα σας!!! Για την Ευελινα σας...ειμαι σιγουρη οτι ειναι κουκλιτσα αν κρινω απο τις αρχικες φωτο σου!!!!Και λιγη τσαχπινια στα κοριτσακια επιβαλλεται!!!!:cool:

Οσο για σενα την μανουλα...αξια αξια για το 18κιλο μειον , μακαρι να τα λεω και εγω αυτα σε λιγους μηνες γιατι καμια μερα θα φερω τη ζυγαρια στον τοιχο!!!!:mad::-x:-x Για τον υπνακο...δεν ξερω και δεν θελω να μαθω τι ειναι η ΜΟΡΑ, βλεπεις εχω κακο χουι να επηρεαζομαι γενικα απο χαζομαρες...οποτε αφου περασε μια χαρα και να μη σε ξαναβρει!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Χρόνια πολλά σου July!!! Πάντα γερή κι ευτυχισμένη!!

Λοιπόν, η μικρή ψιλοκοιμάται, έχω λίγο χρόνο φαντάζομαι για να σας γράψω.

Το καλοκαίρι πέρασε -σχεδον- και νομίζω ότι πραγματικά τα ζουζούνια μας μεγάλωσαν αυτό το τρίμηνο! Εγιναν παιδάκια!!

Κάνω απολογισμό καλοκαιριού για τον Γιώργο μου και έχω να σημειώσω τα εξής:

- ξεχνάω το παιδάκι που το ξεγελούσα με το τίποτα και έχω απέναντί μου ένα αγοράκι που έχει άποψη και την υποστηρίζει, απαιτεί πράγματα και είναι ατίθασο και αυτόνομο. Τον ξεγελάω λοιπόν με τα χίλια ζόρια και αν ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ....

- μιλάει απίστευτα καλά και εκφράζεται συναισθηματικά με τρυφερότητα, πράγμα που με κάνει να λιώνω η μάνα....ΤΟ ΤΙ ΦΙΛΙ ΚΑΙ ΧΑΔΙ ΕΧΩ ΑΡΠΑΞΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΜΗΝΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ!!!!

- έμαθε να κάνει μπάνιο με τα μπρατσάκια εκεί που δεν πατάει και χωρίς να τον πιάνω γιατί δεν γουστάρει πλέον, από εκεί που στην αρχή του καλοκαιριού δεν ήθελε να μπει στη θάλασσα....ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ!!!!ΤΡΕΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ!!!!

- κάνει ποδήλατο και παίζει μπάλα με τρέλα....ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ...ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΠΡΩΧΝΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ....2-3 ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ....ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΑΛΕΣ...ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10....ΝΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ....ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΔΕΡΜΑΤΙΝΕΣ ΦΟΥΣΚΩΤΕΣ....

- κάνει τα τσίσα του μια χαρά, για κακά ούτε συζήτηση, οπότε η πάνα παίζει ακόμα στη ζωή μας - και στην τσέπη μας δυστυχώς ΟΥΤΕ ΤΣΙΣΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΚΑ.....ΟΙ ΠΑΝΕΣ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ :confused:

- πηγαμε διακοπές σε ξενοδοχείο και δεν βλαστημήσαμε και δεν μας άκουσε όλη η Εύβοια - οκ μερικές φορές οριακά......ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΝΟ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΕΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ....ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΥΑΛΙ ΒΛΕΠΑΜΕ....

Φοβερές ατάκες του καλοκαιριού

- Τι ομάδα είσαι αγοράκι μου (τον ρωτάνε στο δρόμο) ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΟΣ :-D:grin::-D(δεν εχει ακούσει το Ολυμπιακός σωστα) ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΠΙΑΚΟΣ....:tongue:

- Τον φιλάω και μου λέει Άσε με. Έλα βρε Γιώργο μου, εγώ σε φιλάω κι εσύ μου λες άσε με... Κάνω και λυπημένη φατσούλα... ΜΑΜΑ ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ :shock::shock::shock::shock: :-D:grin::-D:grin::-D:grin: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ....

Για την μικρή σας τό μόνο που θα πώ είναι ότι θέλω και εγώ να φάω λίγο....μπορώ....????:tongue:

Για την μόρα, νομίζω ότι ξέρω, αλλα επειδή και εγώ επηρεάζομαι...άστο καλύτερα....

July Να τα εκαταστήσεις κούκλα!!!!Γερη και να σε χαίρεται η οικογένεια σου!!!

Τα δικα μας νεα μιας και επιστρέψαμε οριστικα απο τις διακοπες είναι καλα!!!!Ο μικρός όπως θα διαβάσατε παραπάνω έχει αλλάξει ΠΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ πολύ!!!Μιλάει και τρέχει όλη την ώρα!!!!Σβούρα σκέτη....και αγχωνώμουν κάποτε μήπως δεν περπατήσει.....τέσπα....Μετράει μέχρι το 100 και διαβάζει όλα τα διψήφια νούμερα και τα γράμματα....δεν έχουμε αφήσει πινακίδα αυτοκινήτου αδιάβαστη...Είναι γενικά πολύ κοινωνικός και γλυκός με τα αλλα παιδάκια και τους μεγάλους εκτός απο την πεθερά μου που ούτε να τον ακουμπήσει δεν την αφήνει....(παίρνω και εγώ την εκδίκηση μου για τότε που η "ξαδερφούλα" μας ήταν σε όλα καλύτερη-ακόμη με το ζόρι λέει μαμά-και ο μικρός μας.....:rolleyes: τώρα που το σκέφτομαι, μήπως και ο Παναγιώτης παίρνει την εκδίκηση του?:tongue:).....κατά τα άλλα προσπαθώ να μπώ σε μιά σειρα....και δεν τα καταφέρνω....Ο σύζυγος είναι σχεδόν καλά, μιάς και πέρασε τελικά μιά βαρβάτη ουρολοίμωξη....:shock: η οποία είχε συμπτώματα εγκυμοσύνης!!!!!

Μαρίγια, το μόνο που θα σου πω είναι οτι ανατρίχιασα....πρίν περίπου τρία χρόνια όπως ξέρετε έζησα την ίδια εμπειρία δυστυχώς με τα αποτελέσματα που όλες γνωρίζετε...δεν το πρόλαβα,....τέσπα, κάτσε στα αυγά σου και κάνε υπομονή και μόνο θετικές σκέψεις να περάσει τουλάχιστον ένα 3βδόμαδο ακόμη....

ΠΕΖΗ....πότε θα τα πούμε???

ΝΕΑΜΑΝΟΥΛΑ...το βόλευ είναι σούπερ ιδέα!!!!!

Κορίτσια ΕΛΕΟΣΣΣΣΣ!!!!!!

Είμαι σε κρίσιμη καμππή φαίνεται γιατί έγινε το εξής...

Κρατούσα τον Γιώργο στα γόνατά μου και βλέπαμε φωτογραφίες στο facebook και μου λέει μετά από λίγο όχι μαμά δεν θέλω άλλη αγκαλιά με ενοχλείς. Τι σε ενοχλεί Γιώργο μου? ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ

Πάω να βρω μια τρύπα να κρυφτώ....

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Κορίτσια ΕΛΕΟΣΣΣΣΣ!!!!!!

Είμαι σε κρίσιμη καμππή φαίνεται γιατί έγινε το εξής...

Κρατούσα τον Γιώργο στα γόνατά μου και βλέπαμε φωτογραφίες στο facebook και μου λέει μετά από λίγο όχι μαμά δεν θέλω άλλη αγκαλιά με ενοχλείς. Τι σε ενοχλεί Γιώργο μου? ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ

Πάω να βρω μια τρύπα να κρυφτώ....

αχ θα τρελάθωωωω:lol::lol::lol::lol::lol:

καλα εμεινα με τον παναγιωτακη!μπραβο βρε gio!!!μπραβο του!!!μα να διαβαζει κ αριθμους;; αυτος ειναι ταλεντο!δεν υπερβαλλω!στειλε καμια φωτο μαρηηηηη ολο υποσχεσεις εισαι:Ρ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...