Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 3

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια!

χρονια πολλα σε οσους γιορταζαν!gio περαστικα για τον αντρα σου!

γυρισαμε προχτες κ προσπαθω να συμμαζεψω τον χαμο!

καλα περασαμε, πηγαμε κ στο βουνο, στο σπιτι της γιαγιας, η ερατω το χαρηκε πολυ φυσικα. αφου οταν φτασαμε στενοχωρεθηκε που ηρθαμε "στο σπιτι μας το κανονικο" οπως ειπε απογοητευμενη..:rolleyes:

θα τα πουμε αλλη στιγμη θελει να δει ντορα κ θα με τρελανει..:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας βρε κορίτσια και από εμάς! Ευχαριστώ και για τις ευχούλες σας, ναι γιόρταζα και πέρασα υπέροχα στην γιορτή μου καθώς ήμουν σε διακοπές.

ΠΕΖΗ συγχωρεμένη :tongue:, θα σε πάρω τηλ.

Εμείς όλο φεύγουμε, ερχόμαστε, ξαναφεύγουμε κτλ. Γυρίσαμε χτες βράδυ όπου λείπαμε ένα τριήμερο μόνη με το σύζυγο, άνευ Χριστίνας παρακαλώ, και περάσαμε πολύ ωραία, χαλάρωσα, ηρέμησα και χόρτασα ψάρι και ουζάκι. Βέβαια την δεύτερη μέρα που της μίλησα στο τηλ. έκλαιγα η τρελή η μάνα αλλά δεν έχει σημασία. Όλα καλά. Μεθαύριο θα φύγουμε πάλι με τη Χριστινιώ τώρα. Οπότε από δουλειές και πλυντήρια είμαστε μια χαρά, φουλ πρόγραμμα, αυριο έρχεται και η πεθερά μου για βοήθεια οπότε είμαστε καλά.

Με τη πάνα είμαστε πολύ καλά, σχεδόν την έχουμε κόψει, το μεσημέρι για ύπνο της φοράω αλλά μένει στεγνή και όσες φορές βγήκαμε έξω με βρακάκι τα πήγαμε περίφημα. Μόνο σήμερα μου έκανε για πρώτη φορά κακά στο βρακάκι, φαντάζομαι θα ξεχάστηκε ότι φορούσε πάνα. Αλλά πολύ πλύσιμο τα βρακιά βρε κορίτσια και γενικά πολύ πλύσιμο. Από το μπάνιο δεν βγαίνει όλη μέρα, όλη μέρα πλενόμαστε και μπάνιο, όλη μέρα όμως!!!!!!!!!Μπαίνει μόνη της στην μπανιέρα, ανοίγει και το ντους και δώστου να κάνουμε μπάνιο εμείς, αλλά να κάνουν και τα πλακάκια και το πάτωμα και γενικά όλο το μπάνιο....Κατά τα άλλα καλά, η γνωστή Χριστίνα!!!:D Αντε καλέ μπείτε και οι υπόλοιπες να διαβάσουμε κανά νέο, βάλτωσε το τόπικ μας αυτό το μήνα.

Φιλιά και καλή συνέχεια σε διακοπές!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yaeNp3.png

Βρε gio τί πάθετε καλέ?Καλά ρε και δεν μου είπες τίποτα?Εντωμεταξύ την ώρα που σε πήρα ήμουν σε μία ξαπλώστρα δίπλα στη θάλασσα και ήμουν έτοιμη για ύπνο, μάλλον δεν ήθελες να με ταράξεις έ?Βρε μήπως ήταν ηλίαση?Περαστικά, πώς είναι τώρα?Καλά? Θα σε πάρω τηλ. να τα πούμε.

Και εννοείται χρόνια πολλά σε όσους γιόρτασαν, gio και υιός , marigia, να μας χαίρονται βρε!!!!!!!!!

yaeNp3.png

γεια σας μανούλες τι κάνετε???

καταρχάε χρόνια πολλά σε όσες γιόρταζαν και σε όσες γιόρταζαν τα αγγελούδια τους!!μια από αυτές είμαιμ και εγώ μιας και γιόρταζε η μαιρούλα μου!!!κοριτσάκι μου χρόνια σου πολλά!!!

γυρίσαμε και εμείς από τη δεύτερη δόση διακοπών και μένει άλλη μια μικρή δόση την οποία ελπίζω να την κάνουμε ανευ μαίρης να ξεκουραστούμε και λίγο!!!

λοιπόν μια πρόταση αγοράς έχει το μοδερ γιογιό ταξιδίου!είναι μικρό αν θες βάζεις το παιδί καθιστό ή το χρησιμοποιείς σαν κάθισμα τουαλέτας. του βάζεις σακουλάκι (πολυ-παγκ αυτα που παίρνουμε για τα καλαθάκια τουαλέτας) κάνει το παιδί και μετά πέταμα!!!με έχει σώσει κυρίως για τα κακάκια!είναι και οικονομικό κάτω από 20€.

αυτά σας αφήνω να πάω απλώσω πάλι!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

july η αλήθεια είναι ότι σε σκέφτηκα αλλά φαντάστηκα ότι θα γιόρταζες την Μαιρούλα 21 Νοεμβρίου, 2 γνωστές μου με μικρούλες τότε τις γιορτάζουν. Χρόνια σας πολλά λοιπόν αφού γιορτάζατε κι εσείς!:D

Πού είστε καλέ οι υπόλοιπες?Ακόμη να γυρίσετε????

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσάκια!!!!!!

ΠΕΖΗ μου ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές.Και εσεις οτι επιθυμείτε φιλεναδα και αιντε σιγα σιγα να ερθει με το καλο και το νεο μελος.Χρονια πολλα και για τον συζυγο...το ξεχασα τοσες μερες....:confused::confused::confused:....

Εμας δυστυχως κορίτσια η χθεσινή μερα δεν περασε οπως την φανταζομασταν....Νεαμανουλα και Κατερινακι, παροτι τηλεφωνηθήκαμε δεν σας ειπα τιποτα αλλα χθες ο συζυγος περασε την μιση μερα στο νοσοκομειο...αναγουλα, ζαλη τρεις μερες τωρα και δεν γινοταν επρεπε να δουμε αν τρέχει κατι....ευτυχως δεν βρηκαν κατι οποτε για την ωρα χαλαρωσαμε...οποτε δεν γιορτασαμε οπως θα θελαμε χθες....:-(:sad::-(:sad:...

Τεσπα...Χρονια πολλα Μαριγια και απο εμας!!!!Κατα τα αλλα ειμαστε μια χαρα, κολυμπαμε οικογενειακως και γενικα προσπαθουμε να χαλαρωσουμε!!!!

Ελπιζω ολες να ειστε καλα και καλη συνεχεια....φιλια και τα λεμε!!!!

Καλημέρα καλημέρα!

Βρε gio περαστικά. Και με άφηνες να μιλάω για άσχετα βρε? Αχ θα σε μαλώσω! Ευχομαι να ειναι ολα καλα και να τελειωσε εδώ το περιστατικο!

Neamanoula ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ! Δεν εχω το τηλ, οποτε δεν μπορεσα να σου ευχηθώ εγκαιρως!

Κοριτσια γυρισαμε απο την πρώτη βδομαδα διακοπών στο εξοχικο του άντρα μου! Περασαμε ωραια. Ο Γιαννης βεβαια ο γνωστος τρελος. Ηταν και η ξαδερφουλα του μαζι και πραγματικα τα πέρασαν υπέροχα. Μπορώ να πώ οτι εκτος απο μερικες στιγμης τρέλας, ηταν σε γενικες γραμμες καλο παιδι. Καλε καθισαμε και φάγαμε χωρις να μας σκάσει! χα χα!

Τα νέα μας ειναι οτι ΚΟΨΑΜΕ ΠΑΝΑ! Τα πηγαινει περιφημα. Βεβαια πριν 3 μερες, ο πατερας του τον έβαλε τιμωρια και εκει κατουρηθηκε πάνω του. Απο εκεινη τη μέρα 2 φορες τα ξαναέκανε πάνω του. δεν ξέρω αν εχει σχέση. Δεν του βάζω πανα πια καθόλου. Πιατευω οτι τα καταφέραμε. Για να δουμε!

Γυρισαμε χθες και ξαναφέυγουμε αυριο. Και ηθελα σημερα να πλυνω, αλλα νερο γοκ! Εσπασε αγωγος. Μα τι θα κάνω???

Η μπέμπα κοριτσια ειναι σκέτη γλυκα. Ηρεμη και καλη.! Αχ τρελα!!!! Και δεν σας ειπα....Τις εχω ψωνισει ένα σωρο ρουχα. μα τι ειναι αυτο το πράγμα με τα κοριτσιστικα???? Θα τρελαθώ.

Σας φιλώ. πάω να κανω καμια δουλίτσα και θα τα πουμε σε λιγες μ'ερες. Άν ολα πάνε καλα και τα χεράκια της μαμας μου δεν της πονάνε, αυριο πάμε εκει, αφήνουμε τον Γιάννη και πάμε Λευκάδα με τη μικρή!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Εμεις εδω ειμαστε και δεν πηγαμε και πουθενα αυτες τις μερες ειναι η αληθεια!!!! Προσπαθουμε να κανουμε καποια ψωνια τελευταιες μερες των εκπτωσεων για να μην υπερχρεωθουμε μετα!!!!;) Πληροφοριακια τα μπενετον εχουν 70% αυτες τις ημερες και βγαινουν πολυ οικονομικα για οποια μανουλα ενδιαφερεται!!!;) Του πηραμε και παπλωματακι του νικολα και σεντονια και παπλωματοθηκη, μονο το κρεββατακι μας εμεινε που πρεπει οπωσδηποτε να το παραγγειλουμε μπας και προσαρμοστει πριν τη γεννα στο καινουριο περιβαλλον:rolleyes:

Απο πανα εμεις δεν εχουμε κατι να σας πουμε αφου το εχω παρατησει..αχ κοριτσια μου δεν μπορω πλυσιματα κλπ με κουραζουν ηδη αυτα που κανω στο σπιτι με την κ@λοζεστη που εχει αυτον τον καιρο και δεν βρισκω κουραγιο για εκμαθησεις...λαθος το ομολογω αλλα εστω αν δροσισει λιγακι θα ειναι για μενα πιο ευκολα! Αισιως μπηκα στον 7ο οποτε δεν ειμαι για πολλα ζορια ομολογουμενως...θα δειξει αν δεν προλαβουμε να μαθουμε φετος το βλεπω για την ανοιξη. Παντως η πρωτη εγκυμοσυνη ειναι οντως πανευκολη συγκριτικα με τη δευτερη, τωρα κουραζομαι πολυ περισσοτερο αφου ειναι και της φυσης μου να μην βαζω κ@λο κατω και ειναι και ο μικρος που κακα τα ψεμματα δεν με ζοριζει το παιδι αλλα οσο να ναι δεν ειμαι ρεκλα ολη την ημερα. Αντε τρια μηνακια μεινανε!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Γεια σας κοπέλες μου! Ναι γυρισαμε κι εμεις αλλά δε προλαβαινα να μπω ..ολο δουλειες κ πλυσιματα κι εγω δεν είμαι και για πολλά κοινως σέρνομαι μαζί με τη τεράστια κοιλιά μου..

ΠΕΖΗ μου κι εγω στην εκπαιδευση για τη τουαλέτα είχα αγανακτησει οχι απ τα πλυσιματα μόνο αλλά κ απο το πολύ σκήψιμο .. κατεβασε βρακακι , σκούπισε ξανα μαζεψε , ολο με τα γονατα ήμουν ...ε αυτα πληρωνω τώρα κ δεν μπορώ να κάνω τίποτα .

Αν και καθυστηρεμενα ευχαριστω πολύ για τις ευχες σας κ ανταποδίδω giaki και Παναγιωτινο, νεαμανούλα , Μαιρούλα κι ελπιζω να μη ξεχασα καμιά ....

Κι εμεις στο βουνο περάσαμε τέλεια αλλά ως γνωστοι γκαντεμηδες ξεκινησαμε τις διακοπες με ιωση , ταξιδεψαμε με πυρετό ο οποίος συνεχίστηκε και στο βουνο , συνολικα κράτησε 3 μέρες αλλά χτυπησε 40αρια η μικρή κ ύστερα γεμισε και εξανθηματα Ευτυχως εκει πάνω έτυχε να είναι και μια παιδίατρος που παραθεριζε ,ημασταν και τυχεροι δηλ μεσα στην ατυχία μας , την εξετασε οποτε επιβεβαιωσαμε πως είναι μια απλή ιωσούλα κ συνεχισαμε πιο ήσυχοι τις διακοπες μας .

Αλλα κορίτσια μιλάμε για άλλοι ρυθμοί εντελως .. Χορτασαμε ύπνο , σουβλες και φύση. Καλυτερος φίλος της μικρής έγινε ο Τζόνι ενα άλογο στον ηππικο όμιλο οπου δε χόρταινε να ανεβαινει καβάλα και να παει βόλτες .. Πως δε βρεθηκε απο κάτω η σκατουλα... τη κραταγε ο μπαμπας της κ νευριάζε κιολας .. αφηστε που επιανε κανονική συζητηση με τον Τζόνι .."ΕΛα Τζόνι ελα μαζί μου , ειμαι καλή μη φοβάσαι" ....

Να φοβαται κοτζαμ άλογο το σαμιαμίδι???? .. μια χαψιά την είχε... Πολύ γελιο αυτο το παιδί μου !!!!!! Βαλαμε και φωτο στο face βεβαιως βεβαιως !!!

Συμπεθερουλα να περασετε όμορφα στη Λευκαδα και φιλακια στη μπεμπουλα και στον γιαννακη !!

Α giaki περαστικά στον αντρούλη αν κ θα ναι καλύτερα τωρα πιστευω ...

ΠΕΖΗ 3 μηνακια μόνο ???? Λιγα είναι δηλ ???? Εμενα μου φαινεται μακρια η 20 Οκτωβρη που θα μπω για καισαρική μάλλον .. Δεν αντεχω κοριτσια θα σκάσω η φάλαινα ορκα .....

nI9Sp3.png

urDwp2.png

γεια σας κοριτσακια!

τι κανετε; εμεις περασαμε ενα ομορφο απογευμα στη θαλασσα, μπορει οι διακοπες να τελειωσαν αλλα απολαμβανουμε τη μηδενικη -ακομα- κινηση στο κεντρο και πηγαινουμε καθε μερα κ απο καπου:D ποτε θαλασσα, ποτε κουνιες, μεθαυριο εχουμε κ μια βαφτιση εκτος αθηνων κ θα την παμε την εκδρομουλα μας, ελπιζω να προλαβουμε να κανουμε κ αλλο μπανακι!

κατα τα αλλα ησυχια προς το παρον, περιμενω μηπως με παρουν σε καποιο σχολειο φετος-γουις μι λακ!-:rolleyes: ξεκινα ενα προγραμμα ελληνικης ως 2ης γλωσσας σε παιδακια μεταναστων κ εκανα τα χαρτια μου...αντε μηπως κουτσοβγει κ η χρονια...:rolleyes: ο συζυγος ειναι υποτροφος 3η χρονια το καμαρι μου, 9,7 νομιζω εβγαλε :D, αλλα φετος μας μενουν μονο οι επαινοι (καθως το ικυ τον θεωρει πλουσιο -με εισοδημα λιγο πανω απο τα δωδεκα χιλιαρικα μη χε...ουτε κριτηριο το οτι εχει παιδι ουτε τιποτα λεμε) κ ετσι θα την παρει ο επομενος την υποτροφια. καλο παιδι ειναι ο επομενος, αντε να τη χαρει τουλαχιστον μιας κ το αξιζει!:tongue: θα ηταν μια ανασα η υποτροφια...αλλα τι να κανουμε.

κοριτσακια με απασχολει κατι κ θα ηθελα τη γνωμη σας...την αλλη εβδομαδα ξεκινα το σχολειο (ουαου....περασε ο καιρος) ΑΛΛΑ: σε δυο εβδομαδες οπως θα θυμαστε εχουμε την επεμβαση....να την ξεκινησουμε τωρα την ερατουλα με προσαρμογη (1-2-3-4 κτλ ωρες ανα ημερα) ή να περιμενουμε να βγαλει τα ραμματα; μηπως να κανουμε τωρα προσαρμογη και μετα ξανα προσαρμογη-ισως πιο μικρη; φοβαμαι πολυ μην της πεσουν (κ μηπως ΜΟΥ πεσουν..γιατι φοβαμαι κ εγω:rolleyes:) βαρια ολα αυτα μαζι....δεν ξερω καθολου. το σκεφτομαστε παρα πολυ, για δυο λογους:

ο ενας ειναι οτι ειναι η αρχη του σχολειου για ολα τα παιδακια, δλδ να ειναι με ολα μαζι απο την πρωτη μερα κτλ... ο αλλος ειναι οτι οταν θα βγαζει τα ραμματα εγω θα εχω τα σεμιναρια που φυσικα δεν ακυρωνονται ουτε στις ωρες ουτε στις μερες κ φυσικα λογω ωρομισθιας:( δεν μπορω να μην κανω-δεν θα εχω εσοδα.. οποτε να ειμαι εγω στην πρωτη της προσαρμογη μεσα σεπτεμβρη...αποκλειεται:(:(:( κ ο συζυγος θα πρεπει τοτε να παρει αδεια.....πακετο. ομως, τι ειναι καλυτερο για το παιδι;

να ειναι με ολα τα παιδακια απο την αρχη κ προσαρμογη με τη μαμα, να κανει δυο προσαρμογες κ στη μεση η επεμβαση δλδ ή να κανει μια στα μεσα σεπτεμβρη μετα την επεμβαση, χωρις τη μαμα;;;

σας μπερδεψα; οχι ελπιζω....πειτε μου καμια γνωμη ρε παιδια, ειμαστε σε διλημμα...........:roll:

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!

Γυρίσαμε και εμείς!! Σας διάβαζα από το κινητό μου αλλά η χαζή δεν ήξερα πως να σας γράψω μήνυμα...:tongue:

Περάσαμε καλά μπορώ να πω, τα παιδιά το ευχαριστήθηκαν πολύ, πηγαίνουμε σε κάμπιγκ αν θυμάστε, αλλά εγώ για να είμαι ειλικρινής θα ήθελα κάτι σε νησάκι να αλλάξω παραστάσεις και να χαλαρώσω με το σύζυγο.. Τελος πάντων ας μην παραπονιέμαι.. επιστρέψαμε 1-2 φορές Αθήνα, για δουλίτσες, και πάλι πίσω.

Τα δικά μας τα νέα.. κόψαμε και εμείς επιτέλους την πάνα!! Έχουμε και κανένα ατυχηματάκι αλλά σπάνιο πια!! ΠΕΖΗ μου δίκιο έχεις, είναι πολύ κουραστική όλη η διαδικασία... το τι κατουρημένο έπλυνα, και μάλιστα στο χέρι δε λέγεται!! Ας περιμένετε λιγάκι, θα το πάρει και ο Νικολής απόφαση κάποια στιγμή και θα την πετάξει από μόνος του. Εγώ βάζω επόμενο στόχο να κόψω το μπιμπερό. Πήρε και βάρος το καμάρι μου και έτσι δεν πειράζει και πολύ αν κόψει ποσότητα. Πήγαμε αισίως 12,600!! Της έκανε καλό η εξοχή!

Κατεριν@κι πολύ όμορφο το Εβελίνα!! Με το καλό λοιπόν!

Για την άλλη μας Κατερίνα θα πρότεινα το Αγγελένα. Το Εβελίνα δεν μου πολυταιριάζει στη δική σας περίπτωση.. Δεν ξέρω..Με το καλό πάντως και εσείς!

Βρε Μαρίγια πότε έφτασε κιόλας η ημερομηνία της καισαρικής.. λες και μας το είπες χθες μου μοιάζει... Όσο για τα πλυσίματα ΒΟΥΝΟ και εμείς και στο καλύτερο σπάσαμε και το πλυντήριο!! Οπότε αντίο ψωνια.. και θα την πληρώσει και το κοριτσάκι μου το μεγάλο που ήθελε καινούριο ποδήλατο... Ααα ξέχασα.. η Πένυ μου κάνει μόνη της σε κανονικό με βοηθητικές!! Πήγαμε να πάρουμε ένα παιχνιδάκι για άλλο παιδάκι, είδε το ποδήλατο, το καβάλησε, και έφυγε :tongue::tongue::tongue: Κουκουβαγιομαμά και εγώ,της το πήραμε και καμαρώνω :tongue::tongue:!!

Daf δικαιολογημένος ο προβληματισμός σου.. μάλλον θα την ξεκινούσα με όλους, και βλέποντας την αντίδραση του παιδιού, είτε θα προχωρούσα κανονικά, είτε θα την άφηνα για αργότερα μετά την επέμβαση αν έβλεπα οτι και το σχολείο είναι επιπλέον άγχος για το παιδί.Τώρα για την προσαρμογή, νομίζω ο μπαμπάς τα βοηθάει καλύτερα.. Η μαμάδες συνήθως λυγίζουμε και τα σκατούλια το καταλαβαίνουν και κάνουν διάφορα.. ελπίζω να μη σε μπέρδεψα περισσότερο..

Σας αφήνω, ξημέρωσε, θα τα ξαναπούμε σύντομα

Διαφημίσεις

Καλησπερα και απο εμας!!!!

Λιγα τα νεα απο οτι βλεπω! Μαλλον ξεκουραζεστε αλομη κυριες μου ενω εμεις εδω καιγομαστε στην πολη! Τι ζεστη ειναι αυτη βρε κοριτσια???Θελω να δροσισει επειγοντως παρακαλωωωωω!!!! Δεν αντεχουμε αλλο, ανοιχτο το κλιματιστικο ολη μερα εκτος απο λιγες ωρες που το κλεινουμε για να ξεκουδουνιασουμε λιγακι:mad:

Δεν σας ειπα...αρχισαμε και εμεις προσπαθειες για κοψιμο πανας και δεν μπορω μα πω τετοια ανταποκριση δεν την περιμενα απο τον Νικολα. Το αδικησα το παιδακι μου, ευτυχως δεν εχουμε ατυχηματα, παρα μονο σταμπιτσες στα βρακακια και τοτε τα κραταει και παμε για τσισα! Νεαμανουλα ακουσα τη συμβουλη σου και δεν τον πρηζω καθε τρεις και λιγο αλλα τον ρωταω μια στις τοσες και ειναι καλυτερα!!! Ελπιζω να την κοψουμε εντελως γρηγορα αν και ετσι οπως εχει ζεστη μας παιρνει ακομη ο καιρος για ξεβρακωματα ανετα!!!

Συναντηθηκαμε και με τη Νεαμανουλα και τη Χριστινα παιδι θαυμα απο αποψη μεγεθους, υψους εννοω...!!!!Ο Νικολας μπροστα της φαινεται νινι, αλλο πραγμα να το ακουτε και αλλο να το βλεπετε!!!!:D:D:D:D Δεν υπαρχει το κοριτσακι αυτο στα ρεκορ γκινες πρεπει να τη γραψουμε!!!!

daf μου ειμαι σιγουρη οτι θα τη βρεις τη λυση στον προβληματισμο σου!!!Αφου εισαι μανουλα σε αυτα!!!! Απλα πανε με τα νερα της και με το ενστικτο σου θα καταλαβεις τι ειναι καλυτερο γι αυτην και την οικογενεια σας!Παρεπιπτοντως ειναι μια κουκλιτσα!!!! Εχω τρελαθει με τα κοριτσια σας!!!!!

vallou μου μας ελειψες, να ερχεσαι πιο συχνα στην παρεουλα μας!!!!

Φιλενάδες μου καλησπέρα !!!

Οσες δε μάθετε τα δικά μου να σας τα πω κ σε σας για να τη βρίσετε όλες μαζι τη φιλενάδα σας...

Εξαιτίας της επιπολάιοτητας μου κοντεψα να γεννησω την Πεμπτη το απόγευμα.

Σας τα έλεγα για τις συσπάσεις που είχα αρκετά συχνα.Επαιρνα τα γιουτοπαρ αλλά η αληθεια έιναι λογω της ταχυπαλμίας που μου προκαλούσαν δεν τα έπαιρνα και φανατικά με αποτέλεσμα την Τεταρτη 24 του μήνα να παω στο γαια με πόνους να με βάλουν στον καρδιοτοκογράφο και να κάνω 80αρια συσπάσεις κάθε 2λεπτο σημει. πως με συσπάσεις 80-100 γεννάς !!! Καταφεραν με ενδοφλέβιο γιουτοπαρ να ήρεμήσουν τη μήτρα μου αλλά την επομενη μέρα εκανα ενα μπαμ και με το ενδοφλέβιο γιουτοπαρ χτυπαγα 100σταρια συσπάσεις αυτη τη φορά .Με αυξημενο αμνιακα υγρα περαν του φυσιολογικού που ανακαλυψαν πως ειχα ήταν βέβαιοι πως πάω για τοκετό αφου ήταν θεμα χρονου με τετοια ενταση στη μήτρα να σπάσουν τα νερά

Καταφεραν να μειωσουν το αμνιακό υγρο μου και μου αλλαξαν το φαρμακο με τρακτοσιλ το οποιο κοστιζει αρκετά αλλά είναι η τελευταια λύση για να αναστειλεις πρόωρο τοκετό και ύστερα απο 7 ωρες στην αίθουσα τοκετων καταφεραν και σταματησαν τη διαδικασία τοκετού. Αν ημουν απο 32-34 βδομάδων θα μου το παιρναν το παιδί δεν υπηρχε περίπτωση να με αφηναν τόσες ώρες να κοιλοπονάω.

Σημερα με άφησαν και βγηκα επιτελους απ το νοσοκομειο και περιμενω να δω τη μικρη μου που την είχε η πεθερα μου πως και πως !!! Παιρνω 6 γιουτοπαρ τη μέρα πια και φυσικά χαπι για τους σφιγμους της καρδιάς που έδωσε ο καρδιολογος Γενικα είμαι λες κι εχω παρκινσον αλλά΄δυστυχως έπρεπε να πάθω για να μάθω...

Αχ τα ίδια με το Κατερινακι κι εγω που αν θυμαστε έπαθε το ίδιο και στις ίδιες βδομάδες.

Κατι μου λεει πως η Εβελινα και η Γεωργια θα κάνουν καλή παρέα χι χι χι .

Οπως ξαναπα έπρεπε να μαθω για να πάθω να ακουω τις συμβουλες της γυνακολογου μου την οποία ήταν η 1η φορα που την ειδα αγχωμενη αφου και στα δυσκολα ακόμα την ειχα για πολύ ψυχραιμη.

Τωρα ξαπλωμενη για 3 βδομαδουλες τουλ. και ελπ'ιζω να μην ξεκινησει τα ίδια παιχνιδακια η μητρα μου ...

Κατερινες και DaF ησασταν οι πρωτες που το μαθατε κ σας ευχαριστω πολύ για το ενδιαφερον καλές μου !!!!!

Σας φιλώ πάω για ξάπλα αφου χρειάζομαι δυναμεις .. σε 1.μιση ωρα θα εχω εδω το μικρό μου τερατάκι !!!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

ναι ναι ........μας λαχταρησε η μαρια μας! ευτυχως ολα καλα...πολυ τσαμπερδονες παντως οι δυο μικρες και στην ιδια εβδομαδα, ακου συμπτωση! ελπιζω να μην 'χτυπανε' και τα ιδια αγορια:cool: στις μπαροτσαρκες!!:tongue::tongue::tongue:

με αυτα κ με κεινα ξεχασα να σχολιασω και τα ονοματακια των μπεμπουλινων, πολυ ωραια μου ακουγονται αν κ προτιμω λιγο περισσοτερο να ακουγεται το ονομα ολοκληρο , αλλα στα κοριτσια ετσι κ αλλιως πανε πολυ οι συνδυασμοι. Στα αγορια δεν παιζει αυτο ποτε, γιατι ομως;

επισης να πω καλη επιτυχια με το θεμα πανα!! οπως σε ολα, κ εκει το καθε παιδι εχει το 'κουμπι' του δεν ισχυουν τα ιδια! πεζη καλο ειναι που εισαι χαλαρη , το παιρνει κ ο μικρος χαλαρα! ευχαριστω κιολας κοριτσακι για τα σχολια στο φατσοβιβλιο:tongue::tongue::tongue: εχουν πραγματι μεγαλωσει κ αλλαξει τοσο πολυ, ειναι ολα τους παιδακια πια ...!ευτυχως εχουμε τη 2η γενια του καφε για τη μπεμπομυρωδια χιχιχιχι!!!

θυμηθηκα που στις διακοπες ειχαμε ενα γειτονακι 5 μηνων και επειδη εγω ειχα ξετρελαθει μαζι του ..η ερατω ζηλευε!!μην το παρω αγκαλια...ετρεχε να διεκδικησει τη θεση της...:rolleyes: πλακα ειχε για τις λιγες μερες που κατσαμε, αλλα φανταζομαι πως ειναι να συμβαινει αυτο οταν ερχεται το 2ο μωρο....ω ρε μανα μου!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

χτες πηγαμε κ στη βαφτιση που σας ελεγα, περασαμε παρα πολυ ωραια! καιρο ειχαμε να παμε ημερησια εκδρομη και το φχαριστηθηκαμε, η βαφτιση ηταν πολυ ομορφη, κατσαμε κ στο τραπεζι πολυ και τα λεγαμε με τους συναδελφους του συζυγου, η μικρη επαιζε με μια συνομηλικη της, μετα πηγαμε για μπανιο, παλι παιχνιδι εκει, ειδαμε κ την κουμπαρουλα μας που ειναι απο τα μερη...σουπερ!:tongue:

βαλλουδιτσα μπραβο στην πενυ! κ για το ποδηλατο κ τα κιλα, στα ιδια ειμαστε, νομιζω ακριβως κιολας! με το ποδηλατο το προσπαθει κ η ερατω, καποιες φορες τα καταφερνει καποιες τα παραταει, αλλα της αρεσε επισης πολυ! βαλαμε κ αυτοκολλητα ντορα οποτε..καταλαβαινετε:rolleyes::tongue:

χριστινα ακουμε το υψος σου! λεγε!ποσο εχει φτασει αυτο το παιδι δλδ;

με τον παιδικο τελικα, κλινουμε προς το να παει απο μια ωρα τις πρωτες μερες και μετα κανονικη προσαρμογη. αυριο-μεθαυριο θα μιλησω κ με τη διευθυντρια.

αυτα κουκλιτσες, σας φιλω!:)

Αμάν ρε marigia, αμάν βρε κορίτσι μου, διάβαζα το μην. σου και σφίχτηκε η καρδιά μου τόσο πολύ. Πωπω...τί να πω κοπέλα μου, εύχομαι να γεννήσεις ένα τελειόμηνο μωράκι και να μην ξαναέχεις τέτοιες ιστορίες. Και πάντα μα πάντα να ακούς τη γιατρό σου!Ουφουφουφ, ευτυχώς τέλος καλό! Πρόσεχε και ξεκούραση όσο μπορείς.

yaeNp3.png

Βρε εγκυουλα μου!!! Τι λαχταρα ηταν αυτη ε??? Μακαρι οντως ολα να πανε καλα και να μεγαλωσει το εμβρυακι μας χωρις προωρες εκπληξεις!!! Ξαπλα τωρα...θα ειναι λιγακι δυσκολα αλλα σημασια εχει ολα να ειναι καλα! Να βγει το μωρακι γερο και δυνατο!

Η αληθεια ειναι οτι γενικα ειμαστε επιπολαιες και βαζω και τον εαυτο μου μεσα...δεν σκεφτομαστε τα αρνητικα ενδεχομενα παρα μονο θετικα. Και εγω χθες που εκανα δουλειες το παραεκανα λιγακι και σε κανα δυο φασεις με τραβηξε η κοιλιτσα μου αλλα εγω εκει απτοητη...αυτη η μανια για συμμαζεμα και καθαριοτητα ωρες ωρες..:mad::-x και στο καπακι σημερα 7 ωρες θαλασσα, ειπαμε μηπως θα ειναι το τελευταιο μπανακι για φετος , αν και ελπιζω πως οχι, αλλα το ευχαριστηθηκαμε παρολο που η λεκανη μου με πεθανε στην ξαπλωστρα:rolleyes: Μακαρι ολα να μας πανε καλα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...