Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπέρα..!!!

Κορίτσια διαβάζοντας τα κατορθώματα των μικρών σας, κυριως για πάνες και πιπίλες, νιώθω οτι ο μικρος εχει μεινει πίσω, και δεν ξέρω αν φταιω εγώ.

Δεν εχω αντοες για κλάματα και ετσι δεν προχωράω σε κόψιμο πιπίλας. ειναι εξαρτημένος απο αυτη...Μια μέρα που δεν τον την έδινα,πήγε και πήρε της μικρής και φυσικά με κοιτουσε και γελουσε..! Και με την πάνα. Ναι μεν κάποιες φορες μου εχει πει "μαμα τσισα" αλλα γενικα νιώθω οτι δεν ειναι ετοιμος ακομα. Την πάνα του βέβαια δεν την θέλει καθόλου, αλλα και χωρις αυτη δε λέει.. Μαλλον εγώ φταιω. δεν έχω κουράγιο.

Για την πιπίλα απο παντου ακούω επικρίσεις " Κοψτε τη" " πόσο ακομα"¨"θα στραβώσουν τα δόντια του" " δεν θα μιλάει καθαρα" και άλλα τέτοια. ΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ??? Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΆΞΕΙ....Τι να κάνω...

Βρηκα λίγο χρονο και σας διάβασα. Θυμάστε τη διαφήμιση με μια μαμα που δίνει το μωρό της στη νταντα μόνο και μονο για να πιει καφέ?? Ε, κάτι τέτοια εγινε και σε μένα. Τον πήρε η κοπέλα που τον κρατάει σπιτι της σήμερα και εμεινα μονη με τη μπέμπα( ειναι τοοοοοοοοοοοοσο ήσυχη). Αρα, ειναι σαν να ειμαι home alone!

Daf τωρα διάβασα οτι Σεπτέμβρη θα γινει η επέμβαση. Ευχομαι ολα να πάνε καλα!

neamanoula επίσης σημερα διαβασα για τη χριστινα και το ψάρι. Μα να την πειράζει τοσο πολυ??? Τώρα τι θα κάνεις?? Θα της ξαναδώσεις αργοτερα ή κομένο το ψάρι για το παιδι??

καλε τι το΄πα...η μπέμπα κλαιει. Σας αφηνω, φιλιάαααααααααααα

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κατερινακι μου μην αγχωνεσαι ηδη εχεις πολλα στο κεφαλι σου με δυο παιδια στο σπιτι και το ενα βρεφος μαλιστα! Ευτυχως ο Νικολας δεν πηρε πιπιλα ποτε οποτε δεν εχουμε τετοιο θεμα ευτυχως γιατι αν επαιρνε πιπιλα στανταρ θα δυσκολευομασταν να την κοψουμε και επισης με την πανα δεν βλεπω φως στο τουνελ. Προχθες τον ειχα με βρακι καθε τρεις και λιγο στο γιογιο και τελικα ενα πενταλεπτο αφαιρεθηκα, πηγε σε μια γλαστρα και τσουπ αραδιασε κατω τα τσισα του. Του την ειπα εκεινη την ωρα αλλα ο Νικολας δεν χαμπαριαζει, γελουσε κλπ οποτε επειδη και εγω δεν αντεχω πλυσιματα και τετοια σε αυτη τη φαση δεν τον πιεζω, το πολυ πολυ να την κοψουμε στα 3. Δεν αγχωνομαι ξερεις και το καθε παιδακι ειναι διαφορετικο, μην ακους και διαβαζεις και φρικαρεις. Οταν ερθει η ωρα τους πιστευω οτι θα το καταλαβουμε και εμεις απλα δεν εχει ερθει;) Και να ξερεις οτι στα αγορακια κοβεται πιο δυσκολα η πανα τα κοριτσια μαθαινουν πιο ευκολα, ετσι λενε τουλαχιστον.... Το μονο που σκεφτομαι ειναι το οικονομικο δηλαδη αν δεν την κοψει οι πανες θα ειναι εις διπλουν οποτε...καηκαμε!!!!!:rolleyes::rolleyes:

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Καλησπέρα κοριτσια!!!

Ειμαι μια "περιφανη" μανα!!! Χθες ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ καταφέραμε και καθισαμε 1 ωρα σε καφετερια. Ο Γιαννης "περιορίστηκε" μεσα στη παιδικη χαρα. Του ειχα πάρει έναν εκσκαφέα και επαιζε με τα χαλικάκια. Μετα επαιζε με τα άλλα παιδια. Μια χαρα. βεβαια 2 φορες τον απειλησα οτι θα πάμε σπίτι..Επιασε σας λέω!!! Δεν μπορώ να το πιστέψω!!!

ΠΕΖΗ μου εχεις δικιο...Απλά λέω μπας και επρεπε να επιμένω πιο πολυ! Οσο για τις πάνες...χα χα χα!!!! Καναμε τα pampers πλουσια!!!

Σημερα εχει έξοδο! Γιορτάζει το στεφάνι μου καλε!!!! Να τον χαιρομαι!!!!ΠΕΖΗ αν δεν κάνω λάθος γιορτάζει και ο δικος σου άντρας??? Αντε μπας και περάσουμε καλα!

Σας φιλώωωωωωωωωωωωωωω

cEyXp3.png

q61sp3.png

Κατερινακι μου να χαιρομαστε του συζυγους!!!!!

Εμεις ειχαμε εξοδο χθες βραδυ και περασαμε τελεια, πηγαμε βολτα, μετα σινεμα κλπ!!! Σημερα απο το πρωι ξεπατωθηκα στην κυριολεξια, δεχτηκα πεθερικα απροσμενα για μεσημεριανο φαγητο και φυγανε αργα το απογευμα και αμεσως μετα ειχαμε επισκεψεις κουμπαρους και συναδελφους οποτε επιτελους καθησα να ξεκουραστω αφου μου βγηκε ο πατος απο το πρωι καθαρισε σπιτι, φτιαξε φαγητα, να ειμαι στην τσιτα ολη μερα κλπ! Τουλαχιστον περασαμε πολυ καλα, αν εξαιρεσεις οτι καναμε καμια ωρα να φερουμε το σπιτι στα ισια και παλι τα ταψια τα αφησα απλυτα, και αυριο σκουπα οπωσδηποτε , σφουγγαρισμα, μπανιο κλπ ξανα απο την αρχη. Το γιορτασα το καμαρι μου τι να κανω..αδυναμιες ειναι αυτες!!!!!!;)

Παω για υπνο....το μωρακι μου αν ειχε φωνη θα ουρλιαζεεεεε!!!!

Λοιπόν, να μαι κι εγώ !

Στα γρήγορα τα νέα μας: μετακόμιση θέλω να πιστεύω ότι μέχρι τέλος του μήνα θα γίνει! Θα σας γράψω λεπτομέρειες καποια άλλη στιγμή.

Τα μωρά: η μικρή έκλεισε τους 6 μήνες σήμερα και ήδη λέει "μπαμπα"και "μαμα"ή "μπαμα". Δεν καταλαβαίνω αν εννοεί εμάς ή είναι οι πρώτες της συλλαβές, είναι όμως απίστευτο να της ακούς! Και όταν τη βάζω κάτω, γυρνάει μπρούμητα, στηρίζεται στα χέρια της, κουνιέται μπρος πίσω και δίνει έναν πήδο με τα πίσω πόδια σαν βατραχάκι! Της αρέσει η φρουτόκρεμα, αλλά όχι το ρυζάλευρο. Ο Θανάσης από την άλλη, όλο θέλει να σκαρφαλώνει, ΠΑΝΤΟΥ όμως! Το χειρότερο είναι όταν ταίζω τη μικρή με το μπιμπερό, σκαρφαλώνει στη ράχη του καναπέ και πέφτει στο στρώμα με κίνδυνο να βρεθεί από κάτω και να χτυπήσει άσχημα. Τελαίνεται για θάλασσα και δεν θέλει να βγει με τίποτα! Και το πείσμα, πείσμα φυσικά! Και η αντίδραση π.χ. σήμερα είχα στρώσει ένα σεντόνι στο χαλί για τη μικρή -γιατί τρώει το χαλί αν την αφήσω κατευθείαν πάνω -και ο Θανάσης έτυχε να φοράει τα παπούτσιατου. Του είπα "μην πατήσεις με τα παπούτσια πάνω στο σεντόνι" κι αυτός γύρισε, με κοίταξε, χαμογέλασε και άρχισε να περπατάει πάνω στο σεντονι λες και του είπα "περπάτα"! Πάνα, πιπίλα και μπιμπερό μας βλέπω στοάλλο σπίτι, αλλά δεν στενοχωριέμαι καθόλου. Έχουμε χρόνο μπροστά μας!

neamanoula, μη στενοχωριέσαι για τη Χριστίνα, κι οδικός μου ζωηρός είναι. Ειδικά όταν είμαστε έξω. Ωστόσο κι εγώ δεν τον αφήνω από τα μάτια μου, φοβάμαι να μην τον βλέπω, άλλωστε κι αυτός μπορεί να τρέχει και να παίζει, όμως με ψάχνει, θέλει να βρίσκομαι κοντά του. Τι θα έλεγες να την έστελνες παιδικό; Ίσως εκεί ηρεμήσει λίγο!

Να πω χρόνια πολλά στις εορτάζουσες του 15 Άυγουστου και σε όσες γιόρταζαν τους άντρες τους!

gio, πήρα το π.μ και σ'ευχαριστώ πολύ!

Λοιπόν, μάλλον θα αργήσω να σας ξαναγράψω, αυτή τη βδομάδα τρέχουμε για το σπίτι ,μετά λίγες μέρες στο χωριό, μετά μετακόμιση και μετά νέο τρέξιμο για τη βάφτιση της μικρής!

Καλές διακοπές σε όσες δεν πήγαν και θατα ξαναπούμε!

Διαφημίσεις

Τι κανετε φιλενάδες ???

ΠΕΖΗ, Κατερινα και Αντα κ ποια άλλη να ναι άραγε εδω ακόμα ...

Κατερινάκι τι άγχος είναι αυτό καλέ ?? Πιπιλα ουτε εμεις έχουμε κόψει και δε βλέπω να την κόβει και σύντομα .. Ας τους να λένε ..Ας κόψουν το τσιγάρο εκεινοι κ ύστερα να λένε για το παιδάκι, αμα πια.....

Οσο για την πάνα όταν το παιδί δειξει σημάδια ετοιμότητας ούτε μια βδομάδα υποθεση δεν είναι .

Εμεις που την κόψαμε την ημερισια πάνα περιπου 2-3 εβδομαδες σημερα είχαμε το ατυχηματακι μας .

Στο σουπερ μαρκετ εχει τραπεζακι με μπογιες να ζωγραφιζουν τα παιδια κ όπως καθοταν κι εγω ψώνιζα άρχισε να τσιρίζει <μαμάαάάάά έκανα κακά πάνω μου:shock::shock: > Την κοιτάω πανικοβλητη και σκεφτομαι μακάρι να λέει ψέματα κι εκεινη σαν να διάβασε τη σκέψη μου, απάντησε ξανά τσιρίζοντας <Αλήθεια λεω>!!!!:shock::lol::lol:

Οοοοοοολο το σουπερ απο ταμιες μέχρι πελάτες φυσικα κοιταζε εμας ... Την αρπαξα, την έβγαλα εξω την καθαρισα και ευτυχως που ειχα καθαρο βρακάκι πάνω μου και την αλλαξα .

Μου φυγανε μανούλα έλεγε και ξαναλεγε με παράπονο ... Εννοειται πως δε παιρνει μαλωμα στην περιπτωση αυτη,, ειπαμε δε πειράζει απλά την επομενη φορά να προλαβει να μας το πει εγκαίρως. Αλλα πολύ αμηχανία βρε κορίτσια ένιωσα .. τωρα γελαω όμως που το σκέφτομαι ...

Η μικρη εχει κάνει περιπου 10 μπανια στο Ναυπλιο και άυριο ξεκιναμε για το βουνο !! Εναλλακτικες διακοπες σε υψομετρο 1000 μέτρα:D!!!

Καλη η θαλασσα αλλά στη φάση που είμαι με κουράζει πολύ. Οποτε παμε να δουμε δάσος , ποταμακια, αλογακια και να ξεκουραστουμε . Θα παρουμε φυσικά ζακετες και κάλτσες γιατι το βράδυ πέφτει πολύ η θερμοκρασία .

Αυτα τα νεακια μας, Χρονια πολλά στου Σωτηραδες και με το καλό να μας γιορτασουν κι εμας !!!

Φιλιάαάάάά

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Γεια σας κοριτσάκια μου, πώς μου αρέσει να διαβάζω τα νέα σας!!!

Χρόνια πολλά στους Σωτήρηδες, να τους χαίρεστε κορίτσια!

Κι εμείς εδώ ακόμα στις επάλξεις, βγήκαν οι εξετάσεις του θυρεοειδή μου, αλλού γι αλλού, πήγα στον γιατρό (το είχα καθυστερήσει 2 μήνες η αλήθεια είναι) και μου έφτιαξε λίγο τη δοσολογία του φαρμακου, ουφ οι ρομόνες μου χορεύουν καστανιέτες και τα νεύρα μου είναι χάλια μιλάμε... Τι θα γίνει με τα ορμονικά μου ουφ πια...

Αφού κατέβηκα χτες εγώ για γιατρό πήρ; μαζί και τα τέρατα και κάνανε εμβόλια, η μικρή μου κανε και δέκατα σήμερα, ο μεγάλος γκρίνια, εμβόλιο μαζί με οδοντοφυία, χάρμα συνδυασμός. Έβγαλε τον ένα τραπεζίτη από τους τελευταίος, άντε άλλοι 3 και τελειώσαμε. με τον Γιώργο. Γιατί η άλλη σε λίγο θα αρχίσει. ΤΖΙΖΑΣΣΣΣ!!!!!!

Επιτελους τελείωσε και ο Θανάσης δουλειά, μεθάυριο πρωί έρχεται να μείνει μαζί μας, κορίτσια είμαστε χώρια από Ιούνιο και έχουμε λαλησει μιλάμε... Τίποτα δεν είναι το ίδιο χωρίς τους άντρες μας, κι ας μας τη σπάνε ώρες ώρες...

Αχ, να μπορούσα λίγο απλά να χαλαρώσω... Αισθάνομαι συνέχεια νευρική, θα ήθελα απλά να ηρεμήσω λίγο... Αναθεματισμένες ορμόνες...

Αχ πάντως τα μικρά μου είνια για φάγωμα, τι να σας πω!!

Ο Γιώργος πηγαίνει στην παραλία σε όποιον βλέπει να τρώει και ζητιανεύει, κορίτσια να πέσω να πεθάνω. Όχι μόνο η ντροπή της υπόθεσης, αλλα'πρώτον δεν θέλω να τρώει ό,τι να ναι και δεύτερον πάει ακόμακαι σε κάτι χοντρούς απαίσιους γέρους και του δίνουν με τα χέρια τους μπλιαααααααχχχχχχχ. Να πεθάνω σας λέω!!! Οπότε του άρχισα κι εγώ το μπίρι μπίρι δεν ζητάμε φαγητό από ξένους, μόνο αν μας πει η μαμά ενταει κλπ. Σήμερα δεν τον άφησα να επιτεθεί στον λουκουμά που έτρωγε ένα παιδαι κι ευτυχώς δεν είχαμε δράματα. Ούτε στον μουσακά που έβγαλε μια άλλη για το παιδί της και είχε ετοιμάσει κουτάλι και για τον δικό μου. Σας λέω, πρέπει να το τραβήξω βίντεο, τύπου με την άκρη του ματιού βλέπει τον στόχο (οτιδήποτε φαγώσιμο) στο χέρι οποιουδήποτε ή απλώς να ξεπροβάλλει από μία τσάντα και παρατάει αμέσως τα κουβαδάκια και πάει να προσκολληθεί. Ακούγεται η φωνή του... ΤΙ ΤΡΩΣ??

Η μικρούλα ειναι φοβερά γελαστή και ναζιάρα, είναι για απίστευτο δάγκωμα και κανει φοβερες ταρζανιές κι αυτή, γλύκα εντελώς!! Την τρώω κορίτσια της ρουφάω τα μάγουλα και τη ζουπάω συνέχεια!!! Καμιά φορά σκέφτομαι ότι κατά πάσα πιθανότητα είναι το τελευταίο μου μωράκι και ότι τόσο μικρό μωρό δεν θα έχω ξανά και θέλω να κρατήσω τη στιγμή ακίνητη... Φυσικά εννοείται όλες τις άλλες στιγμές γκρινιάζω πότε θα μεγαλώσεις να μην σε κουβαλάω, πότε θα μεγαλώσεις να μην ξερνάς πάνω μου κλπκλπκλπ!!!!

Αυτά που λέτε, σας φιλω'όλες, Κατερινάκι μου κουράγιο καλή μου και μην αγχώνεσαι για άσχετες βλακείες του καθενός, υπάρχει η ώρα για όλα.

Άντα κι εσύ καλή μετακόμιση και να χαίρεσαι το ταρζανάκι σου

Μαριγιά μου καλή συνέχεια διακοπών!!! Παίρνε προς το παρόν μωρομάντηλα και βρακάκι μαζί και καμιά αλλαξιά ρούχα γιατί ακόμα είναι επιρρεπή στα ατυχήματα!! Εγώ προς το παρόν του βάζω πάνα έξω, αλλα και μέσα πια, εκτός αν έχει κάνει ήδη κακά του, οπότε του βάζω βρακάκι, γιατί αν δεν έχει κάνει, τα κρατάει και κάνει δυσκοιλιότητα ο καημένος. Πάντως έξω μου λέει τα τσίσα και τα κάνουμε όρθιοι σε κανένα δεντράκι. Εσείς βρε κορίτσια πώς τα βάζετε έξω?

Καλέ δεν σας είπα και το ωραίο μας νέο!! Καλά, άσχετο, αυτό το μήνυμα δεν έχει κανένα ειρμό. Τελοσπάντων, τη μικρή αποφασίσαμε να την βαφτίσουμε Ελένη Παρασκευή και θα την φωνάζουμε Εβελίνα!!!! Και της ταιριάζει της ζουζούνας μου πολύ!!!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου, πώς μου αρέσει να διαβάζω τα νέα σας!!!

Χρόνια πολλά στους Σωτήρηδες, να τους χαίρεστε κορίτσια!

Κι εμείς εδώ ακόμα στις επάλξεις, βγήκαν οι εξετάσεις του θυρεοειδή μου, αλλού γι αλλού, πήγα στον γιατρό (το είχα καθυστερήσει 2 μήνες η αλήθεια είναι) και μου έφτιαξε λίγο τη δοσολογία του φαρμακου, ουφ οι ρομόνες μου χορεύουν καστανιέτες και τα νεύρα μου είναι χάλια μιλάμε... Τι θα γίνει με τα ορμονικά μου ουφ πια...

Αφού κατέβηκα χτες εγώ για γιατρό πήρ; μαζί και τα τέρατα και κάνανε εμβόλια, η μικρή μου κανε και δέκατα σήμερα, ο μεγάλος γκρίνια, εμβόλιο μαζί με οδοντοφυία, χάρμα συνδυασμός. Έβγαλε τον ένα τραπεζίτη από τους τελευταίος, άντε άλλοι 3 και τελειώσαμε. με τον Γιώργο. Γιατί η άλλη σε λίγο θα αρχίσει. ΤΖΙΖΑΣΣΣΣ!!!!!!

Επιτελους τελείωσε και ο Θανάσης δουλειά, μεθάυριο πρωί έρχεται να μείνει μαζί μας, κορίτσια είμαστε χώρια από Ιούνιο και έχουμε λαλησει μιλάμε... Τίποτα δεν είναι το ίδιο χωρίς τους άντρες μας, κι ας μας τη σπάνε ώρες ώρες...

Αχ, να μπορούσα λίγο απλά να χαλαρώσω... Αισθάνομαι συνέχεια νευρική, θα ήθελα απλά να ηρεμήσω λίγο... Αναθεματισμένες ορμόνες...

Αχ πάντως τα μικρά μου είνια για φάγωμα, τι να σας πω!!

Ο Γιώργος πηγαίνει στην παραλία σε όποιον βλέπει να τρώει και ζητιανεύει, κορίτσια να πέσω να πεθάνω. Όχι μόνο η ντροπή της υπόθεσης, αλλα'πρώτον δεν θέλω να τρώει ό,τι να ναι και δεύτερον πάει ακόμακαι σε κάτι χοντρούς απαίσιους γέρους και του δίνουν με τα χέρια τους μπλιαααααααχχχχχχχ. Να πεθάνω σας λέω!!! Οπότε του άρχισα κι εγώ το μπίρι μπίρι δεν ζητάμε φαγητό από ξένους, μόνο αν μας πει η μαμά ενταει κλπ. Σήμερα δεν τον άφησα να επιτεθεί στον λουκουμά που έτρωγε ένα παιδαι κι ευτυχώς δεν είχαμε δράματα. Ούτε στον μουσακά που έβγαλε μια άλλη για το παιδί της και είχε ετοιμάσει κουτάλι και για τον δικό μου. Σας λέω, πρέπει να το τραβήξω βίντεο, τύπου με την άκρη του ματιού βλέπει τον στόχο (οτιδήποτε φαγώσιμο) στο χέρι οποιουδήποτε ή απλώς να ξεπροβάλλει από μία τσάντα και παρατάει αμέσως τα κουβαδάκια και πάει να προσκολληθεί. Ακούγεται η φωνή του... ΤΙ ΤΡΩΣ??

Η μικρούλα ειναι φοβερά γελαστή και ναζιάρα, είναι για απίστευτο δάγκωμα και κανει φοβερες ταρζανιές κι αυτή, γλύκα εντελώς!! Την τρώω κορίτσια της ρουφάω τα μάγουλα και τη ζουπάω συνέχεια!!! Καμιά φορά σκέφτομαι ότι κατά πάσα πιθανότητα είναι το τελευταίο μου μωράκι και ότι τόσο μικρό μωρό δεν θα έχω ξανά και θέλω να κρατήσω τη στιγμή ακίνητη... Φυσικά εννοείται όλες τις άλλες στιγμές γκρινιάζω πότε θα μεγαλώσεις να μην σε κουβαλάω, πότε θα μεγαλώσεις να μην ξερνάς πάνω μου κλπκλπκλπ!!!!

Αυτά που λέτε, σας φιλω'όλες, Κατερινάκι μου κουράγιο καλή μου και μην αγχώνεσαι για άσχετες βλακείες του καθενός, υπάρχει η ώρα για όλα.

Άντα κι εσύ καλή μετακόμιση και να χαίρεσαι το ταρζανάκι σου

Μαριγιά μου καλή συνέχεια διακοπών!!! Παίρνε προς το παρόν μωρομάντηλα και βρακάκι μαζί και καμιά αλλαξιά ρούχα γιατί ακόμα είναι επιρρεπή στα ατυχήματα!! Εγώ προς το παρόν του βάζω πάνα έξω, αλλα και μέσα πια, εκτός αν έχει κάνει ήδη κακά του, οπότε του βάζω βρακάκι, γιατί αν δεν έχει κάνει, τα κρατάει και κάνει δυσκοιλιότητα ο καημένος. Πάντως έξω μου λέει τα τσίσα και τα κάνουμε όρθιοι σε κανένα δεντράκι. Εσείς βρε κορίτσια πώς τα βάζετε έξω?

Καλέ δεν σας είπα και το ωραίο μας νέο!! Καλά, άσχετο, αυτό το μήνυμα δεν έχει κανένα ειρμό. Τελοσπάντων, τη μικρή αποφασίσαμε να την βαφτίσουμε Ελένη Παρασκευή και θα την φωνάζουμε Εβελίνα!!!! Και της ταιριάζει της ζουζούνας μου πολύ!!!

Μ'εκανες και γέλασα πρωι πρωι με τον Γιωργάκη σου! χα χα χα!!!Απίστευτο ζουζουνι!!!!:P:p:p

Το Εβελίνα μου άρεσε πολυ! Και εγώ θέλω να την πώ Ελένη(μαμα μου), αλλά παιζει και το Αγγελικη(πεθερας).

TASK για όλες σας. Μπορειτε να βγάλετε κανενα ωραιο ονοματάκι απο το Ελένη-Αγγελική;;;(Κατα προτιμηση να ακουγεται περισσοτερο το Ελένη:tongue::tongue::tongue:)

Η μπέμπα ειναι μέσα στα χαμογελα! Γελάει τοσο πολυ! Κοριτσια δεν ξέρω τι θα μου γινει στο μέλλον, αλλα για την ώρα ειναι υπέροχο πλάσμα. Ο,τι δεν ειχα με τον Γιαννη το έχω μαζι της. καθεται στο καρότσι, μπαινουε στο αυτοκινητο και δεν γκρινιάζει! Κοιμάται ευκολα χωρις κουνημα. Πολυ καλη!!

Το ταλιμπανικι μου σταθερα!!! Καθε μερα και χειροτερα:(:(:(

Οσο για την πάνα αποφάσισα να προσπαθσω τώρα που θα πάμε στο εξοχικο του 'αντρα μου για ξεκουραση(:confused::confused::confused:)...Εκει θα τον εχω ολη μερα με βρακάκι και δεν με νοιαζουν τα ατυχηματα. Αντε να δουμε!!!

Σας αφηνω, ξυπνησε! φιλιάαααααααααααα

cEyXp3.png

q61sp3.png

ΑΓΓΕΛΙΝΑ!!!!!!

με την ίδια λογική που το βγάζουμε κι εμείς δηλαδή.

Παρασκευή - εύη και Ελένη Ελίνα ίσον Εβελίνα.

Αγγελική και Ελίνα ίσον Αγγελίνα!!

Τα ονόματα σε -ίνα είναι και πολύ εύηχα εξάλλου!!!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

ΑΓΓΕΛΙΝΑ!!!!!!

με την ίδια λογική που το βγάζουμε κι εμείς δηλαδή.

Παρασκευή - εύη και Ελένη Ελίνα ίσον Εβελίνα.

Αγγελική και Ελίνα ίσον Αγγελίνα!!

Τα ονόματα σε -ίνα είναι και πολύ εύηχα εξάλλου!!!

Μωρε το σκέφτηκα και εγω το Αγγελινα, αλλα ακουγεται περισσοτερο το Αγγελικη ετσι, οποτε λέω..τι Αγγελικη, τι Αγγελίνα. Ασε που εγώ θέλω το Ελένη περισσοτερο...:shock::shock:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Βλεπω αρχισαν οι προβληματισμοι για τα ονοματακια σας!!!! Κατερινα το Εβελινα πολυ ωραιο σαν συνδυασμος των δυο ονοματων! Για την αλλη Κατερινα τωρα...αφου θες να βαλεις το ονομα της μαμας σου γιατι απλως δεν το προτιμας??? Ο Γιαννακης ποιανου ονοματακι πηρε αν επιτρεπεται???Γιατι αν πηρε του πεθερου σου τοτε δικαιουσαι να βαλεις και εσυ το Ελενη για να τιμησεις και τους δικους σου γονεις, αν ομως εβαλες του μπαμπα σου τοτε το Αγγελινα μου ακουγεται για χαρα για να μην υπαρξουν και παρεξηγησεις!;) Σιγουρα το Αγγελικη ακουγεται περισσοτερο, ομως το Αγγελινα ειναι λιγακι διαφορετικο και ασυνηθιστο!!!

Και εμας με το καλο οταν ερθει η ωρα πραγματικα δεν θα ξερω τι θα κανω. Ο Νικολας πηρε του πεθερου μου το ονομα αλλα πραγματικα ειναι το αγαπημενο μου αντρικο ονοματακι και τωρα ο μπεμπης αν ειναι να βγαλουμε του μπαμπα μου θα ειναι Βασιλης και δεν μου πολυαρεσει. Απο τη μια οι γονεις μου το παιζουν ανετοι οτι δεν εχου προβλημα κλπ αλλα απο την αλλη δεν μου παει η καρδια να βαλω αλλο ασχετο ονομα υστερα απο τοσο που μας βοηθανε. Μπορει να ακουγονται παλιομοδιτικια ολα αυτα αλλα κακα τα ψεμματα υπαρχουν ακομη:rolleyes: Τεσπα ...οποτε αν και εχουμε πολυ καιρο ως τοτε θα σας βαλω εργασια...βρειτε μου συνδυασμο με αλλο ονομα κλπ του Βασιλειου..πολυ ευκολο ε????:P:confused:

Ο Γιωργακης σκετη τρελα με τις ζουζουνιες και οι μπεμπες σας μου ακουγονται τρελα...τυχερουλες!!!!

katerin@ πολύ γέλασα με το Γιωργάκη σου!!χαχα!ΤΡάβα τον κανα βίντεο να έχεις να το βλέπετε και να γελάτε. Και η δικιά μου το κάνει αυτό με το φαγητό αλλά σε μικρότερο βαθμό. Παίρνει 2-3 μπισκότα και μετά φεύγει. Και το Εβελίνα και εμένα μου αρέσει πολύ.

marigia δεν πειράζει βρε! Σιγά τώρα, ντροπή και χαζά, μικρό κοριτσάκι έχεις! Σε όλους έχει τύχει. Εννοείται και δεν παίρνει μάλωμα η υπόθεση, κουβάλα καλού κακού πάντα βρακάκι, μωρομάντηλα κα.

ΠΕΖΗ Katrina_s να χαίρεστε τους αντρούληδες σας!Αντε το γιορτάσατε βλέπω, μπράβο!

katerina-s μην αγχώνεσαι ούτε για την πιπίλα ούτε για την πάνα. Εσύ βεβαίως βεβαίως θα κάνεις καθημερινά την διάλεξη σου αλλά μην πιέζεις ποτέ, μόνος του όταν είναι έτοιμος θα τα κόψει. Δοκίμασε το φθινόπωρο ή ακόμη και την άλλη άνοιξη.

Εμείς είμαστε στη φάση που κόβουμε την πάνα την ημέρα, φοράμε βρακάκι στο σπίτι αλλά έξω πάνα. Είναι ακόμη πρώτες μέρες και κάποιες φορές έχουμε και τα ατυχήματα μας. Αλλά σε γενικές γραμμές πολύ εύκολα το έμαθε. Βασικά αυτό που λέω, όταν είναι έτοιμα. Όλο το καλοκαίρι την είχα στο μπίρι μπίρι και γυμνή πολλές ώρες, ε με τίποτα δεν έκανε τσίσα και κακά. Και ξαφνικά πριν λίγες μέρες μόνη της το ζήτησε και τα έκανε μόνη της. Αλλά πολύ καθάρισμα βρε κορίτσια με το γιογιο. Κάθε λίγο και λιγάκι πάει και κάνει τσίσα ή κακά (μπορεί και κάθε 5 λεπτά) ελπίζω να είναι ακόμη η χαρά της ανακαλυψης (ή το αυτοκόλλλητο που παίρνει κάθε φορά δώρο) γιατί συνέχεια είμαι με ένα γιογιο να καθρίζω. Πάντως να σας πω τί έχω καταλάβει, όταν είναι εντελώς γυμνή προλαβαίνει τα τσίσα. Όταν φοράει βρακάκι κάποιες φορές τις έχουν φύγει λίγο τα τσίσα, δεν ξέρω ίσως ξεχνιέται και νομίζει ότι φοράει πάνα και μόλις βρέχεται το καταλαβαίνει και τρέχει στο γιογιο. Εμάς μας βοήθησε πολύ ότι την είχα τσίτσιδη πολύ μέσα στην ημέρα. Και σαφώς υπήρχαν τις πρώτες μέρες ατυχηματα μέσα στο σπίτι, αλλά και τί έγινε?Σιγα το πράγμα.

Αυτά τα νέα κορίτσια φιλάκια σε όλες!!!

yaeNp3.png

Χρονια πολλα στα κοριτσια μας που γιορταζαν σημερα!!!!Νεαμανουλα, gio και υιος, Μαριγια μου, και σορυ αν ξεχνω καποια!!!! Να σας χαιρομαστε εστω και ιντερνετικα και φυσικα να χαιρεστε τις οικογενειες σας και τα παιδακια σας!!!

Αντε επιστρεψτε σιγα σιγα μια μια να πουμε καμια κουβεντουλα!!!!;):P

Καλημερα κοριτσάκια!!!!!!

ΠΕΖΗ μου ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές.Και εσεις οτι επιθυμείτε φιλεναδα και αιντε σιγα σιγα να ερθει με το καλο και το νεο μελος.Χρονια πολλα και για τον συζυγο...το ξεχασα τοσες μερες....:confused::confused::confused:....

Εμας δυστυχως κορίτσια η χθεσινή μερα δεν περασε οπως την φανταζομασταν....Νεαμανουλα και Κατερινακι, παροτι τηλεφωνηθήκαμε δεν σας ειπα τιποτα αλλα χθες ο συζυγος περασε την μιση μερα στο νοσοκομειο...αναγουλα, ζαλη τρεις μερες τωρα και δεν γινοταν επρεπε να δουμε αν τρέχει κατι....ευτυχως δεν βρηκαν κατι οποτε για την ωρα χαλαρωσαμε...οποτε δεν γιορτασαμε οπως θα θελαμε χθες....:-(:sad::-(:sad:...

Τεσπα...Χρονια πολλα Μαριγια και απο εμας!!!!Κατα τα αλλα ειμαστε μια χαρα, κολυμπαμε οικογενειακως και γενικα προσπαθουμε να χαλαρωσουμε!!!!

Ελπιζω ολες να ειστε καλα και καλη συνεχεια....φιλια και τα λεμε!!!!

gio μου περαστικα σας κοπελα μου!!!! Μηπως επαθε κανα ιλιγγο ο ανθρωπος???Ειχε παθει ο πατερας μου πριν κανα χρονο και ηταν καπως ετσι και χειροτερα μη σου πω..οπως και να εχει αφου δεν βρηκαν κατι στο νοσοκομειο παλι καλα!!!Του χρονου θα τα περασετε καλυτερα!!!

Και μιας που ανεφερες τηλεφωνηματα...δεν εχω τα τηλεφωνα σας..αν θυμαστε ο νικολης μου ειχε καταστρεψει την καρτουλα του κινητου οποτε να με συγχωρεσετε!!!Φιλακια1!!:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...