Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσια i am back!

Πονεσαν τα χερακια της μανουλας μου (δυστυχως μας προεκυψε αρθριτιδα και την πιανει κριση με τρελο πονο).. και ετσι επιστρεψαμε!

Περασαμε καλα. Μπορω να πω οτι χαλαρώσαμε. Περασα πολυ χρονο με τον μικρο. Τωρα να δουμε τι θα γινει! Α! Πριν λιγο εβλεπε ζουζουνια, τα χρωματα. οταν αρχισε το "ροζ", μου λέει "οχι αυτο. Αυτο ειναι φουλας"...Θα με τρελάνει!!!

Οσο για την μικρη, ειναι σκετη γλυκα. Πολυ καλη για την ωρα!

Δεν μπορεσα να διαβασω τιποτα απ΄οσα γράψατε! Ελπιζω να το κανω!!!!

Ευχομαι ολες να ειστε καλα!

πολλα πολλα φιλια! Παω να ταισω!!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα!

Η μικρή ταξιδευει για Ναυπλιο με τον σύζυγο Ξεκιναω δουλεια βλεπετε απο Δευτερα μεχρι Πεμπτη και δεν εχουμε που να την αφήσουμε οπότε πάει στη γιαγιά της για μπανάκια και βολτίτσες. Εκλαιγα το πρωι που τη χαιρεταγα κι ο συζυγος μου φώναζε .... ωραιο παράδειγμα δίνω ε??? Θα μου λειψει η σκατούλα μωρέ..

Κατερινακι καλώς ήρθες και περαστικά στη μανούλα . Ο Γιαννακης άντρας απο τώρα με τα όλα του !!

Daf καλά να περασετε στο κάμπιγκ και να μας πέιτε νέα σας μολις έρθετε!

ΠΕΖΟΥΛΑ πως πας με τη ζέστη ??? Εχω κάνει μια τεράστια κοιλιά , καμιά σχεση με την 1η εγκυμοσύνη .... Απο κιλά δεν ανεβαινω έιπαμε γιατι φοβαμαι τι θα δω . Απο όρεξη τρώω κι ενα αρνι που λέει ο λόγος μόνη μου. Κατα τα αλλα σέρνομαι και δεν αντεχω τη ζέστη. Αυριο παω για υπερηχο κι ανυπομονω !!!!

Αυτα κοριτσακια μου φιλιά σε όλες σας.

nI9Sp3.png

urDwp2.png

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ καλως ηρθες και καλο κουραγιο τωρα μοναχουλα σου!!!

daf καλα να περασετε στο καμπινγκ!!!Χαιρομαι που περασατε ωραια εδω στα μερη μας!!! Καλη συνεχεια τωρα στις διακοπουλες σας!!!

Και στα δικα μας τωρα οι εγκυμονουσες....ΜΑΡΙΓΙΑ μου με εμενα συμβαινει ενα περιεργο πραγμα. Το πρωι ειμαι ξεφουσκωτη αναλογικα με το μηνα που ειμαι και οσο περναει η μερα μεγαλωνει και μεγαλωνει η κοιλια, το βραδυ ειμαι σαν 8 μηνων που λεει ο λογος. Τουμπανιαζω ενα πραγμα μαλλον απο τα πολλα νερα που πινω...τραβαει ο μπεμπης μου νερακι!!! Για τα κιλα εγω δυστυχως ανεβαινω μια στις 10 μερες περιπου να ξερω που βρισκομαι και ομολογουμενως τωρα η ζυγαρια παιρνει φορα και δεν σταματαει.Για την ωρα ειμαι στα +7 αλλα ξεκινησα ηδη 2-3 κιλακια παραπανω οποτε αστα να πανε , κανω κρατη οσο μπορω για να μη γινω σαν φοραδιτσα1!!!Δεν βλεπω να τα γλιτωνω τα 15 και απο τωρα σκεφτομαι την ωρα να παω γυμναστηριο μολις 40ντησω. Απο ορεξη ετσι και ετσι απλα δεν μπορω να μενω πολλη ωρα νηστικη με τη ζεστη ομως δεν μπορω να φαω πολυ. Οσο για τη μικρουλα σου υπομονη θα την καλοδεχτεις στην αγκαλιτσα σου παλι..τι να σου ελεγε και ο συζυγος!!!!:tongue::tongue::tongue: Ευκαιρια να χαλαρωσεις λιγακι!!;)

Εμεις κατα τα αλλα καλα, πηγαμε για μπανακι σημερα αυθημερον χαλικιδικη και κουραστηκα γμτ καθησαμε περισσοτερο απο οτι συνηθως καθως ειχαμε παρεα και ο μικρος δεν χορταινε θαλασσα αλλα η μεσουλα μου στην ξαπλωστρα εγινε σκ@τα. Τουλαχιστον δροσιστικαμε και ξεσκασαμε γιατι στην πολη πολυ ζεστη να παρει:mad:

Αυτα..φιλακια σε ολες...οσες μας διαβασουν δηλαδη!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

τι κανετε;; καλα να περασει το ανδριελακι κ υπομονη στην ευαισθητη μανουλα;):P πεζη κανε λιγο κρατει τωρα κ μετα δεν θα χρειαστεις γυμναστηρια, θα φροντισουν τα αγορια σου να διατηρηθεις!:tongue:

μπηκα απο το καμπινγκ οπου εχει ιντερνετ κ εμεις ως καλα παιδια πηραμε μαζι το λαπτοπ οοοχι για ταινιουλες, αλλα για..δουλεια!:rolleyes: εχω κ εγω καμποση, εχει κ ο συζυγος να τελειωσει μια εργασια..

παντως περναμε πολυ ωραια κ η ερατω εχει βρει φιλους κ παιζει, τρωμε του σκασμου:tongue: κοιμομαστε απιστευτα κ παιζουμε στη θαλασσα με κουβαδακια, βαρκουλα φουσκωτη, φτυαρακια κ ολα κομπλε!ο συζυγος πηρε μαζι μασκα κ βατραχοπεδιλα χαχα!!

αυτα παω να κανω λιγο δουλιτσα τωρα που κοιμουνται!!!!!φιλια σε ολες

Ti ομορφα νέα είναι αυτά !! Ειδικα αν τα διαβάζεις απ το γραφείο ... Υπομονη λέω στον εαυτο μου φευγουμε κι εμεις Παρασκευή.

Η μικρη μου περναει τέλεια , κολυμπαει με μπρατσάκια και δε θέλει να την ακουμπά κανεις , τα χουν παιξει οι παππούδες απ το φόβο τους γιατί ειναι πολύ ξεθαρεμένη χι χι. Μιλησαμε στο τηλεφωνο χθες και με έστειλε το παλιοκόριτσο .. Σ αγαπω πολύ της λέω και μου λείπεις, και τι μου απαντά ??? - Σου Λειείπω ?????? Το κακό σου τον φάλο !!! μεταφραση : Toν κακό μου τον φλάρο .. Ηθελα να γελάσω και να τσιρίξω απ τα νευρα μου μάζί ... Ποιος σου τα μαθαινει αυτά τη ρωτάω και φυσικά μου απαντά Ο μπαμπάς μου .... Καποια στιγμη της το ειπε ο σύζυγος για πλάκα , αυτη το συγκράτησε καί φυσικά περιμενε την καταλληλη στιγμή για να το ξεφουρνισει ...

ΠΕΖΟΥΛΑ κι εγω στις βδομαδες που είσαι το ίδιο πάθαινα . το πρωι αναρωωτιομουν που πηγε η κοιλιά μου και μεχρι το βράδυ ειχα γίνει τουμπανο.

Πλεον είμαι μονο τουμπανο ...

Οσο για τα κιλα αστα φιλεναδα , χθες δεν το γλίτωσα ..α νεβηκα στη ζυγαριά στη γυναικολόγο και είμαι στα +10 Τρελάθηκα !!!! Αχ παλι στα 16-17 θα τερματισω το βλέπω .. στην καλύτερη περιπτωση δηλαδή ....

Κατα τα αλλα το μπεμπέ είναι πολυ καλό Ειναι 1 ολοκληρο κιλάκι και κλωτσάει ασταμάτητα !! Εγω ειμαι να πεθανω με 28 αιματοκρίτη , ξεκινησα φουλ συμπληρωματα σιδηρου και διατροφή και είμαστε αισιόδοξοι οπως λεει η αγαπημενη μου γιατρός !!!

Ξεκινησα και γιουτοπαρ τελικά για τις συσπάσεις και είμαι με ταχυπαλμιες τρέμουλα κ λοιπα ευτυχως για λίγη ωρα αφου πάρω το μισό χαπάκι μου .

Κατα τα άλλα ολα τέλεια !!!!!!

Σας φιλώ όλες !!!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!!!!!!!

αποφασισα και εγώ να σας διαβάσω, αλλα η μπέμπα κλαει και ετσι....ειμεινα στα μισα!

Neamanoula χρονια πολλα και απο εμ'ενα! Με αρκετες μερες καθυστέρηση βέβαια, αλλα τώρα το ειδα!!!!!

vallou τι να σου πω...Υπομονη. Τραβαω και εγώ πολλα με τον Γιαννη. δεν μπορώ να πώ κατι αλλο παρα μονο...υπομονη!

Εγκυούλες πως τα πάτε με τη ζέστη????? Αυτο με την κοιλια μου συνέβαινε και εμένα.

Εμεις τα ιδια. Η μπέμπα καλη! Ο Γιαννης...ταλιμπαν. Πριν λιγο ήταν δθπλα διπλα τα παιδάκια μου. Ο Γιαννης την χαιδευε. Οταν γυρισα 1 λεπτο ο κεφάλι μου προς την άλλη πλευρα, αρχιζει η μικρή να κλαιει. Ρωτώ Γιαννη, έκανες κάτι στη μπέμοα εσυ?? Ναι μου λέει. Την έκανα ντα..!!!! Την χτύπησε στο πόδι! Θα με τρελάνει αυτο το παιδι.

Τώρα η νεα του μανια ειναι να ρίχνει κατω το χυμο ή το νερό του(απο το ποτυρι) ή να βάζει τα χέρια του μέσα σε γεμάτα ποτύρια! Με νευριάζι απίστευτα αυτο.

Εχω και άλλα να σας πώ, αλλα.... ας μην σας κουράσω!

Φιλιά πολλα σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Daf καλες διακοπές και καλα μπάνια! Αχ να έρθει και η σειρά μας!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Γεια σας και από εμάς!Γυρίσαμε χτες βράδυ από τις διακοπές μας. Να σας πω ότι ξεκουραστήκαμε ψέμματα θα πω. Τρελή κούραση και τρέξιμο. Το ήξερα βέβαια ότι θα ψοφήσουμε. Η μικρή κολυμπά μόνη της με μπρατσάκια, κάνει βουτιές, θέλει να πάει στα βαθιά και φυσικά κανείς να μην την ακουμπά. Πολλές φορές έβγαλε τα μπρατσάκια κι ήθελε μόνη της να κολυμπήσει οπότε μας άκουγε όλη η παραλία από τις τσιρίδες της. Εκλαιγε με νεύρα γιατί είχε ένα φύκι, έκλαιγε γιατί είχε μια μαύρη πέτρα στο βυθό, έκλαιγε γιατί γιατί γιατί... Επίσης, τσατίζομαι πολύ που δεν κάθεται πουθενά, ούτε να φάμε μας αφήνει. 2 φορές που πήγαμε σε ταβέρνα, μόλις ήρθαν τα φαγητά πληρώσαμε και φύγαμε. Ετρεχε παντού μέσα στον κόσμο και εμείς να την κυνηγάμε. Ούτε κοιτάει πίσω της, μόνο τρέχει σε δρομους παντού. Οπότε ένα σουβλάκι στο χέρι και τη βγάζαμε με τρέξιμο. Τί συζήτηση, τί φωνές, τί τιμωρίες,εκεί να τρέχει μέσα στο κόσμο και στους δρόμους. Μας έσκασε. Και γενικά βλακείες, να μην ακούει τίποτα, να μην δίνει χέρι, να την τραβολογάμε, να γκρινιάζει και πολλά άλλα ωραία.Υπνος στις 1-2 το πρωί, ξυπνούσε στις 6 και μετά ξανά στις 8-9 και τσίριζε -άτα, βόλτα!!!Τις πρώτες μέρες κατασκοτώθηκε, χτύπησε στο κεφάλι κάποιες φορές αφού είχε αφηνιάσει, αφού όλο λέγαμε να γυρίσουμε Θεσσαλονίκη. Την πρώτη μέρα γελούσε και έτρεχε και έβαζε τα χέρια στις πρίζες. Θα με πεθάνει αυτό το παιδί. Και το θέμα είναι ότι βλέπαμε τόσα ήσυχα παιδάκια να είναι μαζί με τους γονείς τους σε καφετέριες, σε ταβέρνες, να κάνουν βόλτα χεράκι χεράκι κι εμείς είμασταν οι μόνοι που τρέχαμε σαν χαζοί να κυνηγάμε τη Χριστίνα. Δεν φοβάται το κόσμο και πάει συνέχεια σε αγνώστους. Δεν ξέρω αν είναι νορμάλ αυτή η τόση αντίδραση (χαμός για τα πάντα από το πιο απλό πράγμα) όταν γύρω μου βλέπω τόσο ήσυχα παιδάκια και η δικιά μου είναι αντάρτης. Βλέπω χαλαρούς γονείς με τα παιδάκια τους να παίζουν παραδίπλα. Εγώ τρέχω συνέχεια από πίσω της και πάλι θα καταχτυπήσει, δηλ. αν της άφηνα τί θα γινόταν?Θα εξαφανιζόταν στο δευτερόλεπτο, ή θα έπεφτε στη θέλασσα, η θα έτρεχε στο δρόμο ή θα χανόταν στο πλήθος. Δεν ξέρω είμαι πολύ προβληματισμένη, κατά πόσον όλη αυτή η αντίδραση, η άρνηση και η ενέργεια που έχει είναι νορμάλ. Χρειάζομαι αναρρωτική άδεια 10 μέρες από τις διακοπές!!!!

Δεν πρόλαβα να διαβάσω καλά τα νέα σας, θα το κάνω σύντομα.

Καλές διακοπές εύχομαι σε όλους και σίγουρα να περάσουν πιο ήρεμα από εμάς!Πεζη το δίκιλο το'χασα από το τρέξιμο σιγουραααααααααα!!!!!!!!!!!!!

yaeNp3.png

αχχχ νεαμανούλα και εμείς μια από τα ίδια!!!

οκ μέσα στην θάλασσα κάθεται λίγο με σωσίβιο και μπρατσάκια αλλά μετά αγκαλιά αλλά έξω...αχχχχ έξω φεύγει!!!ναι κανονικότατα φέυγει μας χαιρετάει κιόλας λέει εγώ τώρα φεύγω γειά σας!!!και όχι μόνο φέυγει ή πάει και μιλάει σε όλους μα όλους αλλά τρέχει να βουτήξει μόνη της πέφτει με τη μούρη και μετά μας ακούνε όλοι!!!όσο για το φαγητό δεν τολμήσαμε να πάμε έξω γιατί ξέρουμε τι μας περιμένει!!!

αφού είπα και εγώ τον πόνο μου να χαιρετήσω τις υπόλοιπες μανούλες τι κάνετε???δεν προλαβα να διαβάσω όλα σας τα νέα μιας και φύγαμε καμμιά δεκαριά μέρες γυρίσαμε για πλυντήρια εμβόλια κτλ και θα ξαναφύγουμε για την δεύτερη δόση και μετά διάλειμμα και αλλη μια τελευταία δόση 10 ημερών!!!εεεε η ανεργία έχει και τα καλά της!!!αφού έχουμε εξοχικό τι εδώ τι εκεί τα ίδια χαλάμε άντε κάτι λίγα παραπάνω αλλά αξίζει τον κόπο!!!

βέβαια δεν έχω παράπονα μόνο από την μαίρη αλλά και από την μπέμπα η οποία είναι καλομαθημένη και οκ κοιμάται λίγο στο καρότσι ή σε ξαπλώστρα αλλά μετά έχει μια γκρίνια άλλο πράγμα θέλει την άνεσή της η κυρία στο κρεββάτι της!!!και έτσι φτιάξαμε το εξής πρόγραμμα τα πρωινά πάει μια ο άντρας μου μία εγώ για μπάνιο μόνοι μας και τα απογεύματα όλοι μαζί άντε τα πρωινά άν είναι πολύ πρωί πχ 9.30 με 10 πέρνουμε και την μαίρη μαζί η οποία μετράει τα περισσότερα μπάνια από όλους μιας και κάνει πολλά διπλά!!!αυτά τα νέα πάω για σίδερο κάποια στιγμή θα διαβάσω και όλων σας τα νέα!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Φουλ νεα και εχω ριξει πολυ γελιο με τις τρελες σας ιστοριες!!!!:tongue::tongue:

Νεμανουλα μου μια χαρα φυσιολογικο ειναι το παιδι μην διαβαζω βλακειες, απλα ισως ειναι λιγακι πιο ζωηρη απο οτι συνηθιζεται. Επιπλεον επειδη σε γνωρισα και εσυ και ο αντρουλης σου ειστε ηρεμοι ανθρωποι οποτε ισως και να το εκμεταλευεται η μικρουλα. Εγω ας πουμε που ειμαι νευρικη δεν τον αφηνω σε χλωρο κλαρι τον Νικολα, ειδικα τωρα με τις ορμονες τις εγκυμοσυνης και τα λιγα νευρακια παραπανω τον εχω στρωσει και σε γενικες γραμμες εχει υπακουει πολυ. Εχει τις ωρες του σαν παιδακι που θα κανει βλακειες αλλα εξω ειναι κυριος. Ισως αν τη βαλεις λιγακι στην πριζα με παρατηρησεις ισως στρωσει και δεν σε κουραζει. Γιατι αυτη μια χαρα τα περναει εσεις δεν την παλευετε και οντως ετσιι οπως τα περιγραφεις μαλλον πανω απο 2κιλο εχασες φιλεναδα μου!!!:tongue: Παντως μην ανησυχεις καποια στιγμη θα καταλαβει και θα ηρεμησει απο μονη της!

july μπραβο βρε κυρια πολυημερες διακοπουλες τυχερουλααα!!! Αχ τι καλα να μην ειχαν τελειωσει οι δικες μας διακοπες...με το αυθημερον μπανακι τι να καταλαβουμε και εμεις:-(

Μαριγια μου τι καλα το νινακι μεγαλωσεεε!!!! Και εμενα ειναι πολυ ζωηρο φτου φτου και για πρωτη φορα το μεσημερι μου εριξε μια στην κοιλια που πονεσα πραγματικα, μαλλον καμια τουμπα θα εκανε!!! Για το σιδηρο φαε κανα μοσχαρακι και με τα συμπληρωματα θα στρωσεις πιστευω. Εμενα ο γιατρος πλακα πλακα δεν μου εχει δωσει κανενα συμπληρωμα και αφου θα παμε αυριο να δουμε το νινι καιρος να τον ρωτησω μηπως χρειαζεται..:rolleyes: Για τα γιουτοπαρ που γραφεις ειναι λογω συσπασεων??? Δεν πιστευω να εχω τιποτις και εγω και να μην το καταλαβαινω ε???

daf και εσυ τυχερουλα διπλα στο κυμα...ζηλευωωωω καλα να περνατε!!!! Το λαπτοπ τι το θελατε μαζι????

Και τελος Κατερινα..σου εχω πει ποσο μου αρεσει η μικρουλα σου/???Και ο Γιαννακης μουλοχτος μουλοχτος!!!!!

Γεια σας βρε κοριτσάκια!!!

Καλά μου αρέσει που λέτε για τα κιλά σας οι εγκυούλες και γελάω... Βρε φάτε τώρα που προλαβαίνετε!!!! Εγώ έχω χάσει 18 κιλά και είμαι να πέσω κάτω γιατί όλο πεινάω και όλο με την πείνα μένω...

Και για να δείτε τι ανάποδος άνθρωπος που είμαι, πήγα και έκανα εξετάσεις και έχω αιματοκρίτη 38 που δεν είχα στη ζωή μου ποτέ τόσο ψηλό. Τι να πεις δηλαδή!!! Ο γιατρός μου είπε φαγητό περισσότερο, αλάτι, ξεκούραση (είναι άντρας και δεν ξέρει) και υπομονή να περάσουν και τα ορμονικά γιατί λόγω του ότι δεν έχω περίοδο ακόμα υπάρχει ένταση στο σύστημα...

Νταφουλίτσα θέλω κι εγω κάμπινγκκκκκκ!!! Φιλιά πολλα'και να δούμε πότε θα τα πούμε γιατί εμείς 16 φέυγουμε μέχρι 24 ουσιαστικά και μετά δεν ξέρω αν θα είμαστε δήλεσι ή Αθήνα, θα δούμε, θα μιλήσουμε και στο τηλ.

Νεαμανούλα μου κουράγιο... Μήπως να άρχιζες να την ποτίζεις κανένα αλκοόλ χαχα!! Θα σου στείλω πμ..

Κατερινάκι μου κουκλιά τα παιδιά σου φτουφτου!!! Ο αντάρτης ο μεγάλος σου θέλει κι αυτός μάλλον τη τζούρα του...

Κια η μαιρούλα με την μπεμπούλα στις παραλιές λοιπόν, φιλάκια και σε αυτές.

Μαριγιά μου και σε σας φιλάκια, η ανδριέλα είναι παιδί αστέρι και καλυβώνει και ψύλλο στο χω πει!!

Εμείς σχετικά στα ίσια μας, η μικρή πέρασε μια κρισάρα παλινδρόμησης και με γονάτισε για κάποιες μέρες, χτες όμως ήταν αρκετά καλύτερα, πη=γαμε και σε παιδικό πάρτυ και περάσαμε πολύ όμορφα, ο Γιώργος μιλάμε εντελώς ντούρασελ, πώς δεν κουράζονται αυτά τα παιδιά...

Σας φιλώ γιατί ξύπνησε το τερατάκι μου

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

Neamanoula ...ακριβώς έτσι είναι και ο γιαννης. Δεν έχουμε καθήσει πότε σε καφετέρια, ούτε σε ταβέρνα χωρίς να μας δημιουργήσει πρόβλημα. Φεύγει δεξιά και αρίστευσε και κυρίως ο πατέρας του τρέχει σαν τρελός πίσω του. Ζηλεύω τους γονείς με τα ήσυχα παιδιά. Προχθές πήγαμε ερετρια και άρχισε να τρέχει σαν παλαβό προς τα αυτοκίνητα. Τον αρπάζει ο πατέρας του,του βάζει τις φωνές,αρχίζει τα κλάματα και τι να σας λέω. Βέβαια το αποτέλεσμα ήταν να καθίσει ήρεμος μίση ώρα,αλλά ως εκεί. Πραγματικά ενώ είμαστε από τους γονείς που θέλουμε να έχουμε παιδιά μας πάντα μαζί μας, ο ΓΙΑΝΝΗΣ έχει καταφέρει να μας κλείσει μέσα. Και όσο σκέφτομαι τις διακοπές....

ΠΕΖΉ μου με κάνεις και κοκκινιζω. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...

Marigia μην τα σκέφτεσαι τα κιλά. Θα τα χάσεις μωρέ!!!εγώ μολις ορκιστικα ότι δεν θα ξαναφαω παγωτό μπας και χάσω τα τελευταία 3.5..

Κατερινακι κερνα ω καφέ αν σας βολεύει!!

Αυτα για την ώρα..θα επανέλθω. Φιλια

cEyXp3.png

q61sp3.png

Gio τώρα το διάβασα. Κόψτε την πιπίλα;; ΜΠΡΆΒΟ ΠΑΝΑΓΙΏΤΗ! Αχ πόσο θέλω και εγώ αλλά σκούρα τα πράγματα. Βάζει της ΜΠΕΜΠΑ το τρελο!! Μας βλέπω μέχρι τα 5 με πιπίλα..

Α κατερίνα, ακόμα με παλινδρόμηση παιδευεστε ε; πω πω. Τώρα όλα καλά;

cEyXp3.png

q61sp3.png

Φουλ νεα και εχω ριξει πολυ γελιο με τις τρελες σας ιστοριες!!!!:tongue::tongue:

Νεμανουλα μου μια χαρα φυσιολογικο ειναι το παιδι μην διαβαζω βλακειες, απλα ισως ειναι λιγακι πιο ζωηρη απο οτι συνηθιζεται. Επιπλεον επειδη σε γνωρισα και εσυ και ο αντρουλης σου ειστε ηρεμοι ανθρωποι οποτε ισως και να το εκμεταλευεται η μικρουλα. Εγω ας πουμε που ειμαι νευρικη δεν τον αφηνω σε χλωρο κλαρι τον Νικολα, ειδικα τωρα με τις ορμονες τις εγκυμοσυνης και τα λιγα νευρακια παραπανω τον εχω στρωσει και σε γενικες γραμμες εχει υπακουει πολυ. Εχει τις ωρες του σαν παιδακι που θα κανει βλακειες αλλα εξω ειναι κυριος. Ισως αν τη βαλεις λιγακι στην πριζα με παρατηρησεις ισως στρωσει και δεν σε κουραζει. Γιατι αυτη μια χαρα τα περναει εσεις δεν την παλευετε και οντως ετσιι οπως τα περιγραφεις μαλλον πανω απο 2κιλο εχασες φιλεναδα μου!!!:tongue: Παντως μην ανησυχεις καποια στιγμη θα καταλαβει και θα ηρεμησει απο μονη της!

Πλάκα κάνεις?Πάει η ηρεμία που γνώρισες, τα νεύρα μου ώρες ώρες τσατάλια! Βρε της μιλάω συνέχεια, τη φωνάζω, την μαλώνω, έχει φάει και μπάτσιες στα πολύ χαζά που κάνει αλλά δεννννννννν............Μόνο με πονηριά και διπλωματία την καταφέρνω που όταν γίνεται όλη μέρα φυσικά είναι κουραστικό!!!ή κάποιες φορές κάνουμε συμφωνία (δεν πιάνει πάντα!!!). Κάνει επικύνδυνα πράγματα που μπορεί να χτυπήσει και δεν καταλαβαίνει. Τί με το καλό, τί με το άγριο, τσιρίζει και χτυιέται γιατί δεν την αφήνω να σκαρφαλώσει και να πηδήξει μόνη της από ύψος 2 μέτρων.

τΊ ΝΑ ΠΕΙς ΤΏΡΑ!!!!!!!!!!!

KATERINA_S οι πιο πολλές μαμάδες που ρωτάω όλο θηρία μου λένε ότι είναι τα παιδιά τους και κάνουν ότι και η Χριστίνα. Πώς γίνεται εγώ έξω να βλέπω μόνο ήσυχα παιδιά δεν ξέρω.Αχχχχχ αχ αχ!

Πάντως παθαίνω πλάκα με κάποιες μαμάδες τόσο αναίσθητες που παραταν τα μωρά τους και αυτά είναι τόσο ήσυχα και δεν κάνουν αταξίες και φασαρίες. Πολλά παραδείγματα, μία μαμά δούλευε στο σουβλατζίδικο η 3 ετών κόρη στον απέναντι δρόμο (μέσα στο κόσμο) καθόταν μόνη της στο πεζουλάκι και έπαιζε. Η Χριστίνα?Θα είχε εξαφανιστεί. Σην παραλία μόνο ένα κοριτσάκι στην ξαπλώστρα έπαιζε και οι γονείς μέσα στη θάλασσα για κανά μισάωρο. Η Χριστίνα?Θα είχε βουτήξει στη θάλασσα. Σήμερα στη παιδική χαρά, έπαθα πλάκα με μία μαμά είχε 20 μηνών αγοράκι, το άφησε μόνο του στην παιδική χαρά κι αυτή απέναντι σε παγκάκια με φίλες της και ούτε που το κοίταζε. Κι όμως αυτά τα παιδάκια ήταν ήσυχα, έπαιζαν ήρεμα χωρίς εξαλοσύνες και χωρίς κίνδυνο να χτυπήσουν τον εαυτό τους. Η δικιά μου ξεσαλώνει και κατασκοτώνεται. Τί κάνω λάθος? Μήπως η αδιαφορία μαθαίνουν στα παιδιά να αυτοπροστατεύονται?Και από τόσο μικρά? Αν τα αρπάξει κανένας ξένος, τί γίνεται?Πώς μπορούν να είναι τόσο ήσυχες? Είμαι υπερβολική που τρέχω πίσω από τη Χριστίνα?Αλλά ξέρω ότι θα εξαφανιστεί, τρέχει πολύ γρηγορα κι ούτε κοιτάει πίσω της, τρέχει σε δρόμους και άλλα ωραία. Πώς θα καταλάβει πια πόσο επικίνδυνο είναι αυτό?Αυτά με τους προβληματισμούς μου, πάω να ξαπλώσω είμαι κομμάτια, φιλιά σε όλες!!!

yaeNp3.png

Νεμανουλα μου ε οχι και ετσι!!! Αυτες οι μαμαδες ειναι οι ιδιες για μπατσες:mad: Και μη νομιζεις αυτη η αδιαφορια δε βγαινει σε καλο απλα δεν ξερεις??? σε κατι τετοιες βαρεμενες πεφτουν τα ησυχα παιδακια για να καλοπερνανε αυτες.

Κοιτα ο αντρας μου και μενα μου λεει οτι ωρες ωρες γινομαι υπερπροστευτικη , επειδη ακριβως φοβαμαι μην χτυπησει ο Νικολας, μην καταπιει κατι ο Νικολας, μην βγει στο δρομο ο Νικολας κλπ, αλλα απο τη φυση μου θελω να τα εχω ολα υποελεγχο οποτε θελω και τον μικρο να τον προστατευω απο οτι μπορω. Βεβαια μερικες φορες γινομαι υπερβολικη αλλα μου εχει βγει σε καλο. Σπανια απομακρυνεται απο κοντα μας, οταν βγαινουμε για καφεδακι αρκετα συχνα μαλιστα δεν το κουναει ρουπι απο το τραπεζι το πολυ πολυ κανα δυο μετρα μακρια απο εμας και γενικα δεν του δινω θαρρος, του το κοβω για να μην τρεχω εγω μετα. Επιπλεον ενα κολπο...καθε που βγαινουμε απο το σπιτι του λεω να παιρνει μαζι του κανα δυο παιχνιδακια (εμεις εχουμε τα αυτοκινητακια maqueen, κλπ) που τα εχει τρελη αδυναμια οποτε χαζευει με αυτα και δεν βαριεται. Θελει να βρεις το κουμπι της, φοβο ειναι λογικο οτι δεν νιωθουν ακομη ουτε εχουν αισθηση του κινδυνου αλλα προσωπικα εγω του εχω θεσει ορια, οτι πχ. πρεπει να μας βλεπει παντα η μαμα οταν απομακρυνομαστε, δεν πηδαμε σε καναπεδες κλπ γιατι θα χτυπησουμε το κεφαλι μας, δεν φωναζουμε και τσιριζουμε σε καφετεριες επειδη ενοχλουμε, δεν χτυπαμε κλπ. Παντως παρολο που ηταν πολυ αντιδραστικο παιδακι , εχει στρωσει πολυ με αυτα αλλα σου λεω δε του αφηνω περιθωρια, θελω να ειναι υπακουο παιδακι προς αποφυγην ατυχηματων κλπ. Επιπλεον ενα ΒΑΣΙΚΟ ο μπαμπας του, του τα περναει πιο ευκολα ολα αυτα για αρχη και μετα τα υιοθετω και εγω. Με μενα του βγαινει μια αντιδραση ενω αν του τα πει ο μπαμπας του ειναι ΝΟΜΟΣ παρολο που ο συζυγος ειναι πολυ πιο ηρεμος απο μενα εγω δεν εχω υπομονη ως γνωστον για πολλα πολλα.

Υπομονη φιλεναδα μου!!!!Θα σε ανταμειψει το Χριστινακι θα δεις και μην συγκρινεσαι με αλλες μαμαδες και παιδια, πολλες φορες τα φαινομενα απατουν!

neamanoula δεν ξέρω για τις άλλες, αλλα ο δικος μου πραγματικα ειναι ζωηρος σαν τη χριστινα. Απειρες φορές εχω πει: Θελω να μεινει ησυχος μιση ώρα. Τιποτε άλλο. Το μονο που κάνει για την ώρα ησυχα ειναι το παιχνιδι στην παραλια. Παιζει με τα κουβαδάκια του ηρεμα, μαζι μας βεβαια χωρις να δημιουργει προβλήματα. Το θεμα ειναι ποσο θα κρατησει αυτο....!!!!

Οσο για τις μαμαδες που αφηνουν τα παιδια τους και εγώ απορώ. Εμεις ειμαστε συνεχεια απο πισω του, μην χτπησει, μην τρεξει στα αυτοκινητα κλπ..Μονο σε παρκα που ειναι κλειστα με κάγκελα νιώθω πιο ήρεμη!

δεν θα ξεχάσω πριν χρονια, ήμουν με μια φιλη σε παιδικη χαρα. Ηρθε ενα κοριτσάκι περιπου 2 χρονων κοντά μου και ζήτησε να το βαλω στην κουνια. Το έκανα. Ατο κόλλησε μαζι μου και εγώ καθομουν και το έπαιζα. Αυτο κράτησε 1 ωρα. Ε, η μανα του δεν εμφανιστηκε. Ουτε καν απορουσε ποια ειναι αυτη που παιζει με το παιδι της. Οταν ειπα στη μικρη να μου δειξει τη μαμα της για να την παω εκει, τότε ειδα μια μαμα, με γυρισμένη την πλάτη, να πίνει καφέ και να μιλα με τις φιλες της!Ωραια μανα!!!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...