Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλά ρε Gio, καλά ρε κοπελιά, έτσι στεγνά και απροκάλυπτα και χωρίς τύψεις μου στερείς την ελπίδα (μάλλον φαντασίωση!!!) του δωδεκάωρου σερί ύπνου?:D:Dσα δε ντρέπεσαι, αντί να πεις κανά ψεματάκι τοσοδούλι να μου φτιάξεις τη δι'άθεση και την ελπίδα....:tongue::tongue::tongue:όσο για το κοκκίνισμα που είπες αχχχχχ, να σου πω κάτι?Τόσες ώρες στην θάλασσα και δεν πρόλαβα να βάλω αντιλιακό στην πλάτη και είμαι τώρα με τα γιαουρτια γιατί κατακάηκα. Επαναλαμβάνω, δεν πρόλαβα!!!!Φαντάσου εσύ τώρα!!:confused:

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα όμορφες φιλενάδες μου :D:D

Πήγαμε λίγες μέρες διακοπούλες στο κάμπιγκ εγώ και τα κορίτσια μου, και γι' αυτό χαθήκαμε πάλι.. περάσαμε πολύ καλά, η μικρή έμαθε μπάνιο με μπρατσάκια, έκανε όλες τις τρέλες μαζί με τη μεγάλη, με στρώματα και φουσκωτά στη θάλασσα, μέχρι και κανό έκανε το θηρίο μου, τρελάθηκαν όλοι μαζί της.. τι παιδί είναι αυτό μου έλεγαν όλοι :tongue::tongue: Τελικά την πλήρωσε η μέση μου και τώρα είμαι με αναλγητικά, να συνέλθω και απο ΣΚ να ξαναπάω πάλι.

dafoula μου όλα καλά θα πάνε. Σε νιώθω απόλυτα. Προσπάθησε να μην σκέφτεσαι πολύ μέχρι τη μέρα της επέμβασης και κοίτα τον εαυτό σου λίγο, να είναι καλά και η μανούλα. Που ξέρεις, μπορεί μέχρι τότε να έχει φύγει κι από μόνο του..

Κατεριν@κι φαντάζομαι τι κουκλάρα θα είσουν!! Μπράβο σου που πέρασες τέλεια!! Η αλήθεια οι μαμάδες έχουμε άλλου τύπου σεξαπιλ :rolleyes::rolleyes: Βάλε μας καμια φωτό, θελώ να δω τη μικρή με το βαφτιστικό σου..

Κατερινα ς μου, μην μασάς, το κάνει επίτηδες ο μικρός και θέλει τη Βούλα. Προσπαθεί να σε πονέσει, και ξέρει και τον τρόπο το σκατούλι!! Απλά μη δίνεις τόση σημασία, θα το ξεπεράσει, ελπίζουμε. Η δική μου ολόκληρη γαιδούρα και δεν ξέρω και εγώ τη ζηλια έχει επάνω της.. Τελευταίο κατόρθωμα, μαθαίνει τη μικρή να λεει βλακείες και μετά γελάει μαζί της. Ασε που ζηλευει ακόμα και τα παλιά της ρούχα που φοράει καμια φορά η μικρή..

ΠΕΖΗ μου με το καλό και ο δεύτερος μπεμπούλης!! Είπαμε έναν από τους δυο τον θέλουμε εμείς :Ρ

Marigia σας περάσαμε τελικά στα κιλά.. Είμαστε 11,800 και έχουμε δει και 12 στη ζυγαριά μια δυο φορές.. στο κάμπιγκ μου έκανε τρελό φαγητό. Μάλλον η θάλασσα..

Νεαμανούλα υπομονή κορίτσι μου.. θα μεγαλώσει και θα είναι το πιο ήσυχο παιδάκι. Βρε συ, τι πράγμα και αυτό με το ψάρι. Νομίζω οτι τα συντηριτικά που βάζουν στα ψάρια και οι τροφές που τα ταίζουν είναι το πρόβλημα.. Πάντως στη θέση σου δεν ξέρω αν θα ξαναπροσπαθούσα για ψάρι.. μάλλον πρέπει να επισκεφτεις αλλεργιολογική κλινική και να το συζητήσεις μαζί τους και όχι με την παιδιατρό σου. Είχα δει στο Παιδων ενα μωράκι 6 μηνων που είχε γίνει κατακκόκινο σαν καμμένο μετά που έφαγε γιαουρτάκι παιδικό με φρούτα. Πολύ ύπουλο πράγμα..

Σας αφήνω, είναι πολύ αργά εξάλλου, θα τα ξαναπούμε σύντομα.. φιλιά σε όλες..

Κοριτσακια μου επιστρεψαμε επιτελους στη βαση μας και τελος οι πολλες πολλες βολτες αφου ο συζυγος ξεκιναει δουλιτσα:( Σας εχω πει ποσο μου αρεσει η Αθηνα ε???Τρελαινομαι λεμε και καθε φορα δεν θελω να φευγω και πριν πειτε οτιδηποτε ακομη και οταν εμενα εκει μου αρεσε τοσο πολυ...ειμαι μαζοχα χιχιχιχιχ!!!! Στη συναυλια τα περασαμε τελεια, τολμω να πω οτι ηταν απο τις ωραιοτερες βραδιες της ζωης μου, ενα μεγαλο μου ονειρο εγινε πραγματικοτητα!!!! Ευτυχως τα πραγματα με τη ζεστη δεν ηταν τοσο τραγικα οσο τα λεγανε, εδω Θεσσαλονικη μπορει να μην ανεβαινει τοσο το θερμομετρο ομως εχει πολυ υγρασια που κανει την ατμοσφαιρα αφορητη ενω στην Αθηνα ενω εχει ζεστη τουλαχιστον δεν κολλας απο ιδρωτα. Γενικα δεν ταλαιπωρηθηκαμε καθολου, εκμεταλλευτηκα την εγκυμοσυνη οσο δεν παει και ετσι τη βγαλαμε καθαρη και περασαμε σουπερ! Το μονο μειον ειναι οτι επρεπε να φυγουμε σημερα πρωι γιατι δουλευε η αδερφη μου οποτε αυτο ηταν κουραση το απανωτο ταξιδι και ενα δευτερο ποναει ο ποπος μου απο την πλαστικη καρεκλα στο ΟΑΚΑ που καθομουν 6 ωρες αν και για κανα 3ωρο ημουν ορθια:rolleyes: Τελος καλο ολα καλα!!!! Αυτο το μωρακι μου αν ειχε ενα ροπαλο θα με κοπανουσε...μεσα σε 15 μερες καναμε 2500 χιλιομετρα περιπου οποτε ΜΑΡΙΓΙΑ μου τωρα λεω να χαλαρωσω, να ξεκουραστω οσο γινεται με τον Νικολα βεβαια αν και το Σεπτεμβριο εχουμε γαμο παλι Αθηνα και ακομη ειμαι σε διλημμα για το τι θα κανω.Θα εχω αντοχες τοτε αραγε??? Παντως αυτη την τρελη ενεργεια του δευτερου τριμηνου τη γουσταρω τρελα!!!!!

vallou μου και εμεις μαθαμε μπρατσακια μπορει να το ξαναεγραψα..πολυ πλακα δεν εχουν οταν κολυμπανε???? Και σου κραταω τον ενα γιο για παρτη σας!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

daf περαστικα κοπελα μου, δικιο εχουν τα κοριτσια χαλαρωσε λιγακι να εισαι καλα και εσυ για να εχεις καλα και τη μικρουλα. Απολαυστε το καλοκαιρακι σας και ολα θα πανε καλα!!!!

Νεαμανουλα τι να πω??Χριστινακι ειναι αυτο!!!! Θα σε αποζημιωσει το δευτερο μωρακι σου οταν με το καλο σου ερθει!!!!! Τωρα η μικρη θα ξεπεταχτει σιγα σιγα και θα ηρεμεψει!!!!

gio φιλεναδα μου φιλακια κανε τα μπανακια σου οσο μπορεις!!!!

Αντα υπομονη η γραφειοκρατια ειναι σπαστικη σε αυτη τη χωρα ειναι γνωστο!! Αντε με το καλο να πατε στο σπιτακι σας!!!!

Κοριτσια μου σας φιλω...ειμαι κομματιααααααα και αυριο πρωι πρεπει να παω για αναρρωτικη..το κερατο μου!!!! Και δεν μπορω να καθησω καλα και σε καρεκλα να δω πως θα τη βγαλω που θελει να φαω κανα δυωρο...:mad::x:x

Καληνυχτα!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Κορίτσια, νιώθω τόσο πιεσμένη κάποιες φορές... νιώθω να μου φεύγει η μπάλα στα παιδια μου και να χάνω τελείως τον έλεγχο.

Σήμερα κοιμηθήκαμε με κλάματα ομαδικώς. Τα νεύρα μου κρόσια... Φωνές φασαρία, χαμός. Η μεγάλη μου έχει κάνει τη ζωή κόλαση.. αμαρτία που το λέω παιδί μου είναι.. αλλά ο χαρακτήρας της είναι πολύ δύσκολος. Κακομαθημένο όσο δεν γίνεται.. Πάλι μάθαινε τη μικρή βλακείες.. της πήρα το αγαπημένο της περιοδικό που το ζήταγε καιρό και της το έκρυψα. Έγινε ο κακός χαμός.. Η μικρή παρακολουθεί και την καταλαβαίνω οτι πληγώνεται από όλες τις φωνές και τη φασαρία μας. Στο τέλος έχυσε και εκείνη το γάλα της στο στρώμα της και την πήρε και αυτή η μπάλα.. Αυτό που με στενοχωρεί πιο πολύ είναι οτι δεν δίχνει η μεγάλη ποτέ να καταλαβαίνει για ποιο λόγο της βάζω την τιμωρία.. Με βρίζει και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να πάρει το δικό της και δεν την νοιάζει τίποτα άλλο. Και φυσικά άδικη πάει και η τιμωρία αφού συνεχίζει ακάθεκτη μετά από λίγο καιρό.

Είμαι πολύ χάλια απόψε, σας ζάλισα, καληνύχτα.

Ωρε vallou τί περνάς κι εσύ!Κουραγιο και υπομονή καλή μου!Τί ακριβώς βλακείες μαθαίνει στη μικρή?Όσο για τις τιμωρίες να της εξηγείς για πιο λόγο ακριβώς την βάζεις, εννοείται ότι σε λίγο καιρό θα το ξανακάνει, ξανά τα ίδια κι εσύ, πού θα πάει μεγάλο κορίτσι είναι θα αρχίσει να το συνηδειτοποιεί.Τί να σου πω, δεν έχω 2 παιδιά αλλά φντάζομαι τί φρίκη τρως. Υπομονή και να είσαι σταθερή, μην χάνεις το έλεγχο σου, τιμωρία τιμωρία τέλος!!

ΠΕΖΗ πραγματικά σε διαβάζω και κουράζομαι εγώ!!:rolleyes:Μπράβο ρε κοπέλα, σε χαίρομαι, εδώ εγώ τώρα σέρνομαι όχι να ήμουν κι έγκυος. Μπράβο αλλά τώρα βάλε και λίγο κ@λο κάτω!:cool:

Τα νέα τα δικά μας είναι ότι σήμερα έχω γενέθλια και γιορτάσαμε στο σπίτι με οικογένεια και αδέρφια. Περάσαμε πολύ ωραία, η Χριστίνα έπαιζε συνέχεια με τον ξάδερφο της στο κήπο, κόψαμε και τούρτα και φυσικά τα κεράκια τα σβήσαμε μαζί με τη Χριστίνα.Πάντως είμαι πτώμα γιατί έκανα γενική όλο το σπίτι, με τα μπάλκόνια κα. μόνη μου με τη Χριστίνα και ετοίμασα και για το πάρτυ πάλι μόνη με τη Χριστίνα οπότε καταλαβαίνετε...Και επίσης επιτέλους μαζεύουμε πράγματα γιατί φεύγουμε κι εμείς διακοπούλες! Τώρα αν θα αντέξουμε εβδομάδα δεν ξέρω, θα δείξει!:cool: Αυτά από εμάς, καλό βράδυ να έχουμε φιλάκια!!!

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

ΝΕΑΜΑΝΟΥΛΑ πολυχρονη!!!!Οτι επιθυμεις στην αγκαλια σου να το βρεις!!!!

Και μετα λες εμενα να βαλω κωλο κατω...πως τα καταφερες μεσα στη ζεστη ολα αυτα???Αντε ερχονται οι διακοπουλες σας, θα τα περασετε τελεια, ανεθεσε τη μικρη στον συζυγο, να την κουβαλαει, να παιζει στη θαλασσα κλπ και θα δεις θα ειστε σουπερ, σιγα μην δεν αντεξετε!!!!;););)

vallou μου υπομονη καλη μου μανουλα, πιστευω οτι σε κανα χρονο θα μπορω να σε καταλαβω, τα παιδακια εινια ζωηρα πολυ πλεον ειτε ειναι αγορια ειτε ειναι κοριτσια, εμεις ημασταν κοιμισμενα εντελως τελικα:rolleyes: Και η κουμπαρα μου εχει δυο κοριτσια εντελως παλαβα που τη γραφουν κανονικα, και ειναι η μεγαλη της στην ηλικια της δικης σου, απορω πως τα αντεχει πραγματικα και τωρα παει για το τριτο κοριτσακι, οποτε μαλλον μονο με υπομονη θα τα βγαζεις περα. Δολια μανααααα!!!!!

Καλημέρα κορίτσια. Σας γράφω σπό κινητό. Είμαι στη πατρίδα μου εδώ και λίγες μέρες. Χρειαζόμουν βοήθεια. Δεν άντεχα άλλο. Ο γιαννης όλο και πιο επιθετικός.. Δεν μπορώ να σας διαβάσω. Θα το κάνω μόλις βρεθώ σε υπολογιστή. Εύχομαι να είστε όλες καλά. Σας φιλω.

cEyXp3.png

q61sp3.png

κοριτσια γεια σας!

ευχαριστω για τη συμπαρασταση, θελω πολυ να ξεχασω καθε εγνοια για λιγες μερες να χαρουμε τις διακοπες μας κ μετα ας επιστρεψουμε στην ωμη πραγματικοτητα....αχ.

κατερινα δεν μπορω να πω τιποτα αλλο εκτος απο υπομονη με τη ζηλια του μικρου..αν μπορει να του μιλαει ο μπαμπας του για το θεμα αυτο (ξερεις, οι 'αντρες':-P) κ να απασχολειται πολυ μαζι του αφηνοντας σου λιγο χρονο να ξεκουραζεσαι κ εσυ; η εισαι μονη σου; θα περασει κατερινα , χρονο θελει να μαθει στη νεα κατασταση...

νεαμανουλιτσα χρονια πολλα!! ελπιζω το θηριακι να ειναι καλυτερα, οι αλλεργιες παιζουν μεχρι τα 5 μετα συνηθως εξαφανιζονται. οποτε σιγα σιγα κ μην αγχωνεσαι με το θεμα. εχει ενα σωρο αλλες θρεπτικες τροφες να φαει! κ μην πανικοβαλλεσαι καλε τοσο με το θεμα "2ο παιδι", γιατι, ξερουμε αραγε τι θα παιζει οταν ερθει η ωρα με το καλο; τα παιδια ειναι απροβλεπτα!;)

βαλλου περνας κ εσυ τα ζορια σου ..μακαρι να ειχα εστω κ μια ιδεα να σε βοηθουσα, αλλα δυστυχως δεν εχω κ καμια σπουδαια...ισως το να αναθετεις ευθυνες στη μεγαλη, που να αρμοζουν στην ηλικια της. να μη βαριεται κ να νιωθει χρησιμη....να αξιοποιει τις ικανοτητες της........εχεις πει ποσο δυσκολο παιδι ειναι, οκ, αλλα ισως αν ασχολουσουν εντονοτερα με την καλη της συμπεριφορα, να μην εβρισκε κ πολυ νοημα να σε προκαλεσει με την κακη....δεν ξερω, υποθεσεις κανω κ πραγματα που προσπαθω να τηρω κ εγω στα δικα μας μετρα...

ειναι σιγουρα δυσκολο να σε φερνουν σε οριακα σημεια, αλλα τι αλλο μπορεις να κανεις;

τα δικα μας 'νεα' ειναι οτι η ερατω ζωγραφισε προχτες εναν 'ανθρωπο' με σωμα (ενα τετραγωνοστρογγυλοκατι) χερια (δυο γραμμες στο πλαι), ποδια (δυο γραμμες στο αλλο πλαι) και μαλλια (οχι κεφαλι:tongue::tongue:) υπεροχη ζωγραφικη!!!:tongue::tongue::tongue: τη λατρεψα!!!

φιλια σε ολες, κ αν δεν προλαβω να ξαναμπω γιατι φευγουμε αυριο, θα τα πουμε σε καμποσες μερουλες..:)

Πω,πω όλες φέυγεται....εγω ακόμη εδω!!!!!

Καλά μπάνάκια σε όλα τα πιτσιρίκια!!!!Εμείς πήραμε σωσίβιο-γιλέκο, αντί για μπρατσάκια και οφείλω να ομοληγήσω οτι ειναι πολύ καλο!!!

Κατά τα άλλα, τα νέα μας εχουν ώς εξής....ΚΟΨΑΜΕ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.Ευτυχώς όχι με κλάματα, αν και ζορίζεται ο καημένος μου να κοιμηθεί, σιγοψιθυρίζει καμιά φορά "Πιπίααααα" αλλα εγω έκει βράχος!!!Του εξήγησα οτι πλέον είναι μεγάλο αγόρι κτλ.κτλ και έπιασε!!!!Επιτέλους....και σκοπεύω στις διακοπές να κάνω εκμάθηση τουαλέτας...προβλέπω πολλά ατυχήματα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Νεαμανουλα φιλεναδίτσα μου, να σε χαιρόμαστε!!!!Πολύχρονη και ότι επιθυμέις .... (εκείνο το 12ωρο σερι ύπνο που λέγαμε???:tongue::tongue::tongue:)Είμαι σίγουρη οτι περνάτε πολύ καλά στις διακοπές σας!!!!Ελπίζω να τα πούμε πρίν φύγω γιατι στου τηλεφώνησα πολλές φορές και δεν ήσουν στο σπίτι!!!!Φιλάκια!!!!

Κατερινάκι κουραγιο κούκλα μου!!Που θα παει, θα ηρεμήσει και ο μικρός, σε λιγο καιρο.Πιστέυω αν αρχίσει και η μικρή να του κάνει κανένα ναζάκι θα τον ρίξει!!!!

Βαλόυ μου, δύσκολη κατάσταση...τι να σου πω....Πάρε με το καλό την μεγάλη....και ας ρίχνεις και λίγο την μικρη....λέω εγώ τώρα...:confused::confused::confused:

Φιλιά σε όσες είναι ήδη διακοπές και σε όσες προετοιμάζονται!!!Με το καλό σε όλες μας!!!

Καλημέρα κορίτσια. Σας γράφω σπό κινητό. Είμαι στη πατρίδα μου εδώ και λίγες μέρες. Χρειαζόμουν βοήθεια. Δεν άντεχα άλλο. Ο γιαννης όλο και πιο επιθετικός.. Δεν μπορώ να σας διαβάσω. Θα το κάνω μόλις βρεθώ σε υπολογιστή. Εύχομαι να είστε όλες καλά. Σας φιλω.

Καλημεραααααααααααααααααα

Διαφημίσεις

Geia sas koritsakia mou!

Neamanoula xronia polla kai kala! Na se xairomaste!!!

Katerinaki kai vallou kai stis dyo eyxomai ypomonh, opws kai ston eayto mou diladi, wres wres einai dyskola ta pragmata... Mou exei bgei mia kourash kai kati neyra, ti na sas pw... Kai kathe apogeyma ponokefaloi... Pira ton giatro mou kai mou eipe na kanw exetaseis aimatos giati eimai kai anaimikh, opote mporei o aimatokriths mou na einai pali sta xalia tou kai ayto prokalei kopwsh kai ponokefalous. Tha paw tin Paraskeyh na dw kai ton thyreoeidh mou. Aman aytes oi ormones!!!

Kata ta alla kala pername edw an exairesoume fysika tin kourash, o Giwrgos megalwse para poly mou fainetai ayton ton mina, exei pesei h perifhmh koilitsa kai ta magoulakia tou kai exei fygei ayto to nipiako pou eixe, metamorfwnetai se agoraro!! Kai h mikrh exei megalwsei poly, makryne ayto to paidi poly!! Ax tha ta faw mwre!!

O Giorgos entwmetaxy pianei foveres syzhthseis kai trelainomai. P.x. syzhthsh to prwi me th giagia tou: Gianei, den gnwrizw pou einai o pappous. H mama mou eixe meinei kapws etsi :shock: kai tou leei, einai stin athina se mia douleia. Kai synexizei o mikros: omws tha erthei syntoma? :shock::shock: Apo pou ta xefournizei ayta mou lete?:D:D

Episis exoume thema me ta kaka arketa etnono, exei pathei tin klassikh dyskoiliotita pou pathainoun polla paidia otan einai na bgaloun tin pana, kai parolo pou den ton piezw katholou sto thema me ta kaka tou kai tou vazw pana gia na ta kanei ekei, proxtes kia xters anagkasika tou ekana klysma...:(:( Xalia... Ponaei kai klaiei o kahmenos... Na dw ti tha ginei me ayto to thema... Prospathw na ton voithisw kai katallili diatrofh alla fantasteite oti xtes me 2 klysmata kia den ekane. Den thelw na skeftw ti tha perasei simera o kahmenoulis mou...

Kala, phdaw apo to ena thema sto allo.. O thanassis eixe erthei SK kai phgan mazi gia psarema. O,ti kai na sas pw einai ligo... Egw den imoun giati itan gia antres leei, alla eida photos kai pethana!! O Giorgos me ena kataplhktiko kalami pou tou vrhke o thanassis se eidh epiviwshs na exei piasei ena psaraki toso da kai na to epideiknyei!! Fysika to erixe meta sth thalassa xana kai malista monos tou to epiase sta xerakia tou. Kala trelathika milame, otan perasw tin photo ston ypologisth tha sas ti s teilw opwsdipote

!! Tha tin valw kai sto face an ta kataferw twra.

Opws katalavate den exw katalavei akoma pws na valw ta rimadoellinika sto netbook ki etsi sas kourazw pali.

Filia kai kales diakopes koritsakia mou!!

P.S. Eratoula na erthw na pozarw??

H9ROp3.png

KZr6p3.png

:D:DΕρατουλα το χουμε το ταλεντακι Μπράβο σας ! Εμεις αρκουμαστε στα κουλουρακια ακόμα καθως και στο να τρωμε τις κηρομπογιες .....

Κατερινα πάντως δεν θα πεινασει ποτε αυτο το παιδί , κι απο γλώσσα Δκηγορος !! Θυμασαι που το ΄λέγαμε με τη daf ??????

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Ax βρε κοριτσια δεν μ αφησε το τερατακι μου να συνεχισω .. ηθελε να της βάλω τη χιονάτη..

Κοψαμε επιτελους κι εμεις την πάνα μετά απο πολλά πισωγυρισματα λόγο σταθμού .. Ειχα αναρρωτικη 10 μέρες και την κράτησα σπίτι οπότε όλα μια χαρα !! Στον υπνο τη φοραμε μονο το βράδυ αλλα την κρατα στεγνη και πάλι . Σημαδια δυσκοιλιοτητας δεν έχουμε προς το παρον απλά στην αρχη μας συνεβησαν πολλά ατυχηματα στα κακά.

Κατερινα δηλ πόσες μέρες εχει να κάνει κακά ?? δοκιμασες το υποθετο γλυκερίνης στον Γιωργο ? Θα ποναει λιγοτερο μωρε.. βεβαια δεν ξερεις ποσο θα το κρατησει....αλλά αυτο δεν είναι και το ζητούμενο ??? Η φωτογραφια στο face ολα τα λεφτα !!!

Το ιδιο κι ο Νικολας της ΠΕΖΗΣ ! Θαλασσόλυκος κι αυτός !! Πως μεγαλωσαν έτσι τα αντράκια σας βρε κορίτσια ?? Στα αγορακια φαινεται περισσότερο η αλλάγη , αυτο βλέπω ...

Κοριτσια η Ανδρι εχει πάθει κολλημα με τα παραμύθια , θέλει να της διαβαζουμε και 10 την ημέρα τα οποια φυσικα τα εχει μάθει απ έξω ! Το καλυτερο της ειναι όμως να της λέμε εμεις δικά μας παραμύθια , αλλες φορες αυτοσχέδια αλλες φορες ιστοριουλες απο τότε που είμασταν εμεις μικρά και τωρα τελευταια αποφασισα να της διηγουμε ιστοριες με την γιαγια της για να τις δημιουργησω μνήμες μεγαλώνοντας . Ηθελα πολύ καιρό να το κάνω αλλά δεν άντεχα γιατι με παιρναν τα ζουμια με το που πηγαινα να της μιλήσω γι αυτην οπότε το απεφευγα.. Μια μερα όμως που της μιλουσα για αυτην κι συγκινηθηκα γύρισε η μικρή και μου είπε" Μαμά μη κλαις θα είμαι εγώ η μανουλα σου τώρα " και με ταρακουνησε τόσο πολύ αυτό 1ον γιατί καταλαβε αμεσως τον λόγο που έκλαιγα κι ας μην της έιχα πει ποτε τιποτα , αρα καταλαβαινει πολλά περισσότερα απ οσα νομιζα .και 2ον γιατι αισθανθηκα τοσο ανωριμη μπροστά της .. ναι αλήθεια ένιωσα πως το παιδί μου είναι πιο ώριμο απο μένα . Οποτε τελος πια και απολλαμβανουμε ιστοριουλες με τη γιαγιουλα μας !!

Ξυπνησε ο αγγελος μου ο τυρανος μου !! Παμε για φρουτακια ...

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Μαριγια μου τι συγκηνητικο ολο αυτο που περιεγραψες!!! Η μανουλα σου θα ειναι πολυ χαρουμενη που τα εγγονακια της θα εχουν μια μαμα που θα τους λεει τοσο ωραιες ιστοριες για τη γιαγιακα τους!!! Εισια πολυ γλυκια και πραγματικα τα παιδακια μας καταλαβαινουν πολλα περισσοτερα απο οσα πιστευουμε εμεις!

Οσο για τα αγορακια μας και εγω βλεπω τον μικρο και καταλαβαινω τη διαφορα. Ειναι ενα αντρακι πλεον αλλα παρολο που μιλαει ακαταπαυστα και καθαροτατα, παρολο που καταλαβαινει και θυμαται τα παντα, νομιζω οτι για φετος δεν ειμαστε ετοιμοι για το κοψιμο της πανας. Δεν εχω και εγω πολλα κουραγια για πλυσιματα και τετοιες ιστοριες οποτε ισως να το αφησω για του χρονου την ανοιξη που πλεον θα ειναι πιο μεγαλος και πιστευω οτι θα το ζητησει και απο μονος του. Εκτος και αν αλλαξει δραματικα η σταση του απεναντι στο γιογιο και δειξει μεγαλυτερη προθυμια. Προς το παρον ομως βολευεται στην πανα ο τεμπελχανας!!!:rolleyes:

Καλες διακοπουλες και στα κοριτσια που ετοιμαζονται!!!!

Κατερινακι και μονο που εισαι εκτος σπιτιου τοσο καιρο συγχαρητηρια, εννοειται πως ειναι πολυ κουραστικο αλλα τουλαχιστον ξεσκας και εσυ!!!! Απολαυσε τα μωρα σου λοιπον!!!!!

Και η αλλη Κατερινα....ξεκουρασου τωρα που μπορεις στη μανουλα!!!!

κοριτσακια μου σας γραφω απο την θεσ/νικη οπου καναμε μια μικρη σταση κ συνεχιζουμε για το καμπινγκ! θεσσαλονικιες μου ειμαστε τοσο κοντα!!!!αλλα...φευγουμε σε μιση ωριτσα , η μικρη ειναι σπυπερμαρκετ με το μπαμπα της να παρουν τα απαραιτητα κ μπηκα να δω αν μας δεχτηκαν στην επιδοτηση για το σταθμο κ μας δεχτηκαν!!!!!!!!:D:D:D

περασαμε πολυ ωραια με τους νονους!η ερατω μπηκε σε καρουζελ κ σε τρενακι κ ηταν ξεκαρδιστικο να τη βλεπεις!η σωφερινα μου!:tongue:

ανδρι εισαι μια γλυκα, συγκινηθηκα απιστευτα........α ρα μαριγια φυσικα κ καταλαβαινουν τα αστερακια μας...τα παντα, τα ατιμα..!

κατερινα θα ειμαστε μετα τις 15 αθηνα, αμα ειστε ακομα εις τας εξοχας να κανονισουμε να βρεθουμε για ενα μπανακι!

φιλακια σε ολα τα ζουζουνακια, καλα κουραγια στις μανουλες (τρελο τρεξιμο οι διακοπες ωρε....)

κ παω να μαζευτουμε γιατι γυρισαν!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...