Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

πεζη με το καλό να υποδεχτείς και τον δεύτερο γιο. Δεν πειράζει που δεν είχαμε την ανατροπή, γερός και δυνατός να είναι!και καλές διακοπές, να περάσετε τελεια.

anta καλό κουράγιο κοπέλα μου!

katerin@ έτσι είναι, τα πρώτα χρόνια πάμε αποκλειστικά διακοπές για να περάσουν καλά τα παιδιά. Πέρσυ με την Χριστίνα είχαμε εξοντωθεί και φέτος περιμένω διπλό εξόντωμα. Καλά να περάσετε και στο γάμο, είχες βάλει τόσα κιλά στην εγκυμοσύνη?Μπράβο πάντως που τα έχασες τόσο γρήγορα, είδες τί σε κάνουν 2 παιδιά!!!:D Καλές περιποιήσεις, αχχχ ζηλεύω έχω κάτι χρόνια να τα κάνω αυτά που λες!!!!!Αν θυμάμαι καλά, μένει από πάνω η μαμά σου και έχεις και κοπέλα που κρατάει το Γιώργο?Δεν το συζητώ, είσαι σούπερ τυχερή!

Και τώρα τα δικά μας συγκλονιστικά νέα!!!!!!!Αχχχχχχ!!!!Αν θυμάστε, αν λέω, η Χριστίνα 10 μηνών είχε παρουσιάσει μεγάλο πρόβλημα τις λίγες φορές που έφαγε ψάρι, εμετοί κα.Είχαμε κάνει τεστ αλλεργίας το οποίο βγήκε αρνητικό. Η γιατρός μου είπε να της δοκιμάσω ξανά ψάρι 2 ετών και το πιο πιθανό είναι να μην την πειράξει. Χτες για πρώτη φορά την εδωσα γλώσσα (πολύ λίγο) και την πείραξε πάλι πολύ άσχημα. Εκανε γύρω στους 10 εμετούς σε 3 ώρες, στο τέλος εβγαζε μόνο τα γαστρικά υγρά. Φυσικά πήγαμε στη γιατρό όπου μία ώρα μας κράτησε εκεί για παρακολούθηση. Μας έδωσε 3 μέρες ειδική διατροφή μόνο με υγρά και λίγο φαγητό. Χτες δεν έφαγε τίποτα όλη μέρα, μόνο λίγα υγρά. Σήμερα πάλι δεν έφαγε σχεδόν τίποτα (μισή μπανάνα, 2-3 φρυγανιές και μισό τοστ) αλλά αρκετά υγρά. Ούτε καν λίγη σουπίτσα που της είχα φτιάξει. Ελπίζω αύριο να φάει. Φυσικά ο ύπνος ελατώθηκε, η διάθεση κόπηκε και εννοείται η όρεξη. Είμαι ένα κουρέλι από την κούραση καθώς είχα και αυτές τις μέρες και γενική στο σπίτι και γινόταν χαμός και με τη μικρή έτσι.Ευτυχώς τέλειωσα και με τις δουλειές μου και η μικρή είναι πολύ καλύτερα. Στενοχωριέμαι μόνο που δεν τρώει, αλλά η γιατρός λέει ότι είναι φυσιολογικό. Αύριο ελπίζω να φάει πιο πολύ. Βασικά ήθελα να δω τί γίνεται γιατί σε ΄λιγες μέρες πάμε διακοπές και ως συνηθως στα ταβερνάκια τί τρως?Ψάρια..Θα είμαστε οι μόνοι ανάποδοι που θα τρώμε κοψίδια και μπριζόλες δίπλα στη θάλασσα....αχχχχ...:confused:

Καλό βράδυ!

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωχ... Ταλαιπωρήθηκε το Χριστινάκι πολύ το καημενούλι... Παλιοαλλεργίες βρε παιδί μου, τι κακό πράγμα...

Νεαμανούλα μου όντως η μαμά μου είναι από πάνω αλλά η κοπέλα που έγραψα είναι εκείνη που μας βοηθάει με τις δουλειές, δεν είναι για τον Γιώργο, απλά είναι μια καταπληκτική κοπέλα που την αγαπάμε και μας αγαπάει πολύ!

Εγώ σήμερα είμαι χίλια κομμάτια γιατί ο Γιώργος από την αλλαγή περιβάλλοντος που γυρισαμε Αθήνα έκανε πολύ ανήσυχο ύπνο με αποτέλεσμα να κοιμηθώ σπαστά συνολικά 3 ώρες και το μεσημέρι καθόλου γιατί αποφάσισαν και τα δύο να μου ταράξουν τα νεύρα... Χάλια τα νεύρα μου χάλια... Αφήστε που σέρνομαι... Τι να σου κάνει το μποτέ αν ο μαύρος κύκλος δεν κρύβεται? Ασβέστη θέλω, όχι κονσίλερ πλέον:D:D

Σας φιλώ, πάνω να σιδερώσω τα ρουχαλάκια των παιδιών που θα βάλουν στο γάμο, η μικρή θα βάλω το δικο μου βαπτιστικό, ένα υπέροχο χειροποίητο στην εκκλησία και μετά άλλο που της πήρε η μαμά μου τέλειο για το πάρτυ. Και του Γιρωργάκη είναι πανέμορφα, μιας και θα συνοδεύσει και τη νύφη μαζί με τον μπαμπά του!!!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

γεια σας μανούλες!!!

αχ βρε νεαμανούλα ταλαιπωρήθηκε η μικρούλα μωρέ!!!περαστικά να είναι και δεν πειράζει εγώ πάντα δίπλα στην θάλασσα τρώω κοψίδια χαχαχα

πέζη άντε βρε εσύ τους άντρες εμείς τις γυναίκες!!!!πρέπει να υπάρχει ισορροπία στο φορουμ!!!

άντα με το καλό κοπέλα μου καλορίζικο το νέο σας σπίτι!!!αχχχ και εγώ θέλω αλλαγές!!!

θέλω να βάψω το σπίτι (είναι όλα άσπρα τοίχοι πατώματα όλα!!) να αλλάξω κουρτίνες στην κρεββατοκάμαρα και κανας νέος καναπές δεν θα με χάλαγε!!!ζητάω πολλά εν μέσω κρίσης???

τα δικά μας νέα είναι ότι έχω νεύρα πολλά νεύρα!!!μάλλον έχω κουραστεί πολύ και μου βγαίνει έτσι είναι και τα προβλήματα πολλα!!άχχχ να βρει δουλειά ο άντρας μου να μπούμε σε κανα καλό ρυθμό γιατί δύσκολα τα πράγματα!!!βέβαια μέσα σε όλα έχω και την γλυκιά μου κουμπαρούλα που με φτιάχνει!!!ξέρει το φετιχ μου με τις τσάντες και ότι δεν μπορώ πλέον να τις πάρω και κάθε φορά μου δίνει και από μια!!!εχτές μου έδωσε μια πολύ ωραία guess και δεν θα το πιστέψετε μια louis vuitton!!!βέβαια γελάγαμε όλοι μαζί με την τσάντα μωρή της λέω οκ μου την έδωσες την τσάντα θα πάει κανείς να την κλέψει και μόλις δει το πορτοφόλι μου πόσα έχει θα βγάλει να μου δώσει τρομάρα μου!!!αλλά τι να κάνουμε και η φτώχεια θέλει καλοπέραση!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

καλημερα κοπέλες μου !!!

Μαγειρευω με το κλιματικστικό γιατι δεν παλευεται αυτη η ζέστη σημερα .. Συζυγος και τέκνο ειναι βολτα mall να κάνει αυτοκινητακια η μικρή και να φερουν και στη μαμά φραπουτσινο απο τα σταρμπακς ..σλουρπ !!!!..Ευκαιρια για χαλάρωση λοιπόν...

Βρε το Χριστινάκι με το ψάρι ..τι κακο ειν αυτό ... το κακομοιρο ουτε να το βλέπει δε θα θέλει απο δω και μπρος και φυσικά ουτε συ νεαμανουλα ... Μην ανησυχεις αν δε τρωει καλά για λίγες μέρες θα το αναπληρωσει μετά .. η δικιάμου τρωει σαν λιμασμένη μετα απο γαστρεντερίτιδες ... Εχουμε πάρει 1.5 κιλό μεσα σε 6 μήνες !!! Ειμαστε 11.5 ολοκληρα κιλά !! Το σαμιαμιδακι σαν να στρωνει νομίζω ...

Κατερινακι τι ωραια ιδεα αυτη να συνοδευει ο Γιωργακης τη θέια στην εκκλησία !! Αχ βρε Γιωργακη φανταζομαι ποσο θα χεις μεγαλώσει κι εσυ αν κρίνω απο την Ερατουλα που την ειδαμε τις προάλλες κ ειχε γίνει κοτζαμ δεσποινιδούλα το πουλάκι μου .Οσο για τη σεξυ μάμα είμαι σίγουρη πως θα σκίζεις φιλενάδα !!!!

Κοριτσια μετράω αντιστροφα για να φτασει ωρα να φυγουμε απο την παλιοαθήνα . Εχω ακόμη 27 εργασιμες ημέρες για να βγω στην αδεια κυησεως μου ... Πολλες ειναι αλλά θα παρω και 15 μερουλες τον Αυγουστο ε όλο και κάτι θα σπρωξουμε ...

Αυτα απο εμάς ! Οι άλλες τι κάνετε ????

vallou οι κορακλες σου καλά ???

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!

Γυρίσαμε κ ιεμείς, αλλα΄δεν πήγαμε Δήλεσι, ήρθαμε Αθήνα. Μην με ρωτήσετε γιατί, δεν έχω καταλάβει.

July από νεύρα κι εγώ μια από τα ίδια, ειδικά τις μέρες που κοιμάμαι ακόμα λιγότερο από το συνηθισμένο λίγο είμαι να εκραγώ πλέον.... Η κούραση μας βγαίνει τώρα νομίζω και να δω πώς θα συγκρατούμαστε...

Μαριγιά μου μια χαρά, έχεις βάλει το Ανδριελάκι σε πρόγραμμα πάχυνσης!!

Εμείς περάσαμε πολύ ωράια, δεν θα αναφέρω βέβαια την απίστευτη κούραση αφού κοιμήθηκα μόνο 2,5 ώρες, αλλά ήταν πολύ καλά!

Βγαίνει η νύφη από το αυτοκίνητ, την πιάνει ο πατέρας της από τη μία και ο Θανάσης από την άλλη και στο άλλο χέρι κρατούσε τον Γιωργο, ένας κούκλος μιλάμε - ο Γιώργος - και έτσι όπως ανέβαιναν τα σκαλιά και ήταν ησυχία και όλοι θαύμαζαν το θέαμα, ακούγεται μια δυνατή φωνή: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ!!:D:D:D Έπεσε πάρα πολύ γέλιο μιλάμε!!!! Τι να κάνω κορίτσια, μου βγήκε αυθόρμητα!!!

Στον γάμο με βγάλανε και τα δύο ασπροπρόσωπη, ήταν πολύ ήσυχα, ο μεγάλος έπαιζε με τα ξαδέρφια του πολύ ωραία στην παιδική χαρά του κάντρου και τα πήγα στο ξενοδοχείο στις 12 (πιο αργά απ ότι έχουμε κάτσει ποτε ξύπνιοι με τον Γιώργο) και κοιμήθηκαν αμέσως και τα δύο, τα άφησα με την κοπέλα και την κόρη της και ξαναγύρισα, χόρεψα, ευχαριστήθηκα και γύρισα στις 4.30-5.00. Τα παιδιά ξύπνησαν και τα δύο 7.30, τέλεια, καλύτερα δεν θα μπορούσα να εύχομαι!! Βέβαια ο Γιώργος την υπόλοιπη μέρα είχε γκρίνια κουρασης αλλα δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα!!

Να πω και ότι όντως έσκισα στον γάμο (το φουστάνι τελικα ήταν όλα τα λεφτά) και σταματάγνε τον άντρα μου και του έλεγαν πες μας τι έκανες και έριξες τέτοιο κορίτσι!!! Χαχαχα, όχι για μην ξεχνιόμαστε....;)

Αυτά που λέτε, σας φιλώ γιατί πεινάω σας λύκος - ως συνήθως..

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!

Γυρίσαμε κ ιεμείς, αλλα΄δεν πήγαμε Δήλεσι, ήρθαμε Αθήνα. Μην με ρωτήσετε γιατί, δεν έχω καταλάβει.

July από νεύρα κι εγώ μια από τα ίδια, ειδικά τις μέρες που κοιμάμαι ακόμα λιγότερο από το συνηθισμένο λίγο είμαι να εκραγώ πλέον.... Η κούραση μας βγαίνει τώρα νομίζω και να δω πώς θα συγκρατούμαστε...

Μαριγιά μου μια χαρά, έχεις βάλει το Ανδριελάκι σε πρόγραμμα πάχυνσης!!

Εμείς περάσαμε πολύ ωράια, δεν θα αναφέρω βέβαια την απίστευτη κούραση αφού κοιμήθηκα μόνο 2,5 ώρες, αλλά ήταν πολύ καλά!

Βγαίνει η νύφη από το αυτοκίνητ, την πιάνει ο πατέρας της από τη μία και ο Θανάσης από την άλλη και στο άλλο χέρι κρατούσε τον Γιωργο, ένας κούκλος μιλάμε - ο Γιώργος - και έτσι όπως ανέβαιναν τα σκαλιά και ήταν ησυχία και όλοι θαύμαζαν το θέαμα, ακούγεται μια δυνατή φωνή: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ!!:D:D:D Έπεσε πάρα πολύ γέλιο μιλάμε!!!! Τι να κάνω κορίτσια, μου βγήκε αυθόρμητα!!!

Στον γάμο με βγάλανε και τα δύο ασπροπρόσωπη, ήταν πολύ ήσυχα, ο μεγάλος έπαιζε με τα ξαδέρφια του πολύ ωραία στην παιδική χαρά του κάντρου και τα πήγα στο ξενοδοχείο στις 12 (πιο αργά απ ότι έχουμε κάτσει ποτε ξύπνιοι με τον Γιώργο) και κοιμήθηκαν αμέσως και τα δύο, τα άφησα με την κοπέλα και την κόρη της και ξαναγύρισα, χόρεψα, ευχαριστήθηκα και γύρισα στις 4.30-5.00. Τα παιδιά ξύπνησαν και τα δύο 7.30, τέλεια, καλύτερα δεν θα μπορούσα να εύχομαι!! Βέβαια ο Γιώργος την υπόλοιπη μέρα είχε γκρίνια κουρασης αλλα δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα!!

Να πω και ότι όντως έσκισα στον γάμο (το φουστάνι τελικα ήταν όλα τα λεφτά) και σταματάγνε τον άντρα μου και του έλεγαν πες μας τι έκανες και έριξες τέτοιο κορίτσι!!! Χαχαχα, όχι για μην ξεχνιόμαστε....;)

Αυτά που λέτε, σας φιλώ γιατί πεινάω σας λύκος - ως συνήθως..

Eισαι τρελοκομείο :P

Προσκυνώ !!!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

HELLOOOOOOO!!!!

Διακοπουλες μου καλες γιατι να μην ειστε για ακομη λιγο!!!!!! Γυρισαμε κοριτσια μου στο σπιτακι μας ανανεωμενοι, κουρασμενοι λιγακι αλλα περασαμε καταπληκτικα!!! Το ξενοδοχειο πολυ καλο, απο φαγητο σκασαμε καθως ειχαμε all inclusive και θα αποφυγω εσκεμμενα να ανεβω στη ζυγαρια γιατι πρεπει να μουλαρεψα αυτες τις μερες. Εκανα κωλαρακι για πρωτη φορα στη ζωη μου και μου κακοφαινεται:cool:. Θα το παλεψω να κοψω τη μασα για κανα μηνα μπας και δεν παρω γραμμαριο και ετσι ερθω στα ισια μου η γουρουνα!!!Δεν μπορει κανα 2κιλο θα το χτυπησα σε μια βδομαδα:mad: Κατα τα αλλα ο μικρος ηταν σχετικα ευκολος, καναμε μπανακι πρωι απογευμα, ηταν υπακουος τις περισσοτερες φορες αλλα οσο να ναι κουραστικα..δυσκολη η εγκυμοσυνη το καλοκαιρι. Το στρωμα του κρεββατιου με πεθανε (δεν το συζητω) αλλα και παλι ειμαι ευγνωμων που μπορεσαμε να περασουμε καποιες μερες σαν οικογενεια ομορφα και σχετικα χαλαρα! Τωρα εχουμε μια τελευταια εξορμηση την Τεταρτη που θα κατεβουμε Αθηνα ο συζυγος και η αδερφη μου για τη συναυλια BON JOVI και μετα χαλαρουιτα γιατι το ξεφτιλισα εγκυος γυναικα! Ελπιζω μονο να την παλεψω με τη ζεστη αλλιως την βαψαμε!

Νεαμανουλα περαστικα σας κοπελα μου, εμενα να σου πω δεν μου κακοφαινεται γιατι ο Νικολας ακομη δεν τρωει νορμαλ οποτε δεν με αγχωνουν πλεον τετοιες καταστασεις. Θα ερθει στα ισια του το παιδι μην στενοχωριεσαι και αντε θα δεις οτι φετος θα ειναι καλυτερα στς διακοπες!

Κατερινακι ειμαι σιγουρη οτι θα ησουν γκομεναρα στο γαμο...ετσι να σκιζουμε η μανες!!!! Δωσε κουραγιο οτι θα επανλεθω και εγω μετα την εγκυμοσυνη γρηγορα γρηγορα γιατι εχω τα γνωστα κολληματα με το βαρος και το σωμα. Αφου απο τωρα σκεφτομαι οτι στανταρ θα παω γυμναστηριο ωστε του χρονου το καλοκαιρι να μπορεσω να χτυπησω και εγω κανα μπραζιλ στην παραλια!!!!!!:D:D:D:D:tongue::tongue::tongue::tongue:

Αληθεια βρε κοριτσια η daf που εξαφανιστηκε??? Ελπιζω ολα να ειναι καλα ετσι??? Πως και δεν μπαινει μεσα πια??? Κια η vallou επισης χαμενη και αυτη....τεσπα να ειναι καλα τα κοριτσια μας τιποτε αλλο!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

τσα εδω ειμαι!:tongue:

απλα ειναι η 5η φορα που μπαινω εδω κ ποσο καιρο κ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ η μικρη με φωναζει κλαιγοντας ........:rolleyes: μου χει σπασει τα νευρα το τσογλανι, εχει γινει πολυ τσιριδω! ξανα τα ιδια τωρα, απλα ειναι μαζι της ο συζυγος.

οποτε δεν λεω πολλα, η επεμβαση κανονιστηκε 8 του Σεπτεμβρη, θα σας τα πω αλλη φορα γιατι, μεχρι στιγμης ειμαστε καλα κ παω τωρα για παραμυθι γιατι δεν παλευεται η στριγγλου μου..

φιλακια!

επιτελους κοιμηθηκε!!11 παρα δεκα αισιως!

εχουμε ενα μηνα τωρα+ που κοιμαται απιστευτα λιγο για τα δεδομενα της, κατα τις 11-12 το βραδυ κ ξυπναει 9 το πρωι χωρις μεσημεριανο υπνο τις περισσοτερες φορες! μιλαμε για υπερπαραγωγη νευρων....αχ τι να το κανω το καημενακι που ταλαιπωρηθηκε τοσο πολυ ολο αυτο το διαστημα κ εμεις μαζι της......

anyway ας πανε ολα καλα το σεπτεμβρη κ τιποτα αλλο δεν θελω.

το εμεις ειμαστε καλα ειναι ελαφρως τροπος του λεγειν, μετα απο ολη αυτην την πιεση των τελευταιων μηνων κερδισα μια ωραιοτατη γαστριτιδα που με ταλαιπωρει κοντα ενα τριμηνο τωρα, ο συζυγος υποφερει με τη μεση του κ το νεφρο του (εχει νεφρολιθιαση απο 20 ετων) κ η ερατω νευρα νευρα κ...νευρα....παντως αισθανομαι οτι μας χρειαζονται οι διακοπες απιστευτα κ θελω να πιστευω οτι θα τις ευχαριστηθουμε....!

την ιδια μερα που ειχε γαμο η κατερινα ειχαμε κ εμεις, η νοτια νονα παντρευτηκε κ η ερατω ηταν παρανυφακι!χεχε γιωργος -ερατω να συνοδευουν νυφες.. ολα τα λεφτα...εγω δεν ειμαι ομως τοσο ψωναρα μανα (κατερινακι μου γλυκο!!!!!;))))) απλα βουρκωσα !!!!!!

η νονα μας μια κουκλα με φανταστικο νυφικο κ κατα τυχη ειχα φτιαξει ΙΔΙΑ τα μαλλια της ερατως με ολοιδια λουλουδια .....της ειχα πει περιπου τι θα εκανα αλλα αυτο ηταν τρελη ομοιοτητα.:)

κατα τα αλλα δουλεια κ αρκετη μαλιστα (λεφτα δεν βλεπω παντως κ ουτε προκειται......) την αλλη εβδομαδα ομως φευγουμε κ θα επισκεφτουμε τη βορεια νονα κ ειμαι πολυ χαρουμενη!αν ολα πανε καλα (γιατι με εμας κανεις δεν ξερει......) θα παμε κ καμπινγκ........κ απο 15αυγουστο ξανα εδω στο εξωτικο κεντρο αθηνας.....

δεν διαβασα προσεκτικα ολα τα νεα σας θα επανελθω λοιπον το συντομοτερο!

Κορίτσια ευχαριστώ για τα περαστικά σας, είμαστε καλά, επανήλθε και η όρεξη, μόνο τα σπιθουράκια στο σώμα δεν λένε να φύγουν από την αναφυλαξια. Να την ξαναπάω γιατρό να τη δει λέτε?Γιατί την πρώτη μέρα που δεν την είδε δεν τα είχε, τα έβγαλε την επόμενη.

Βρε καλώς την daf!!! και λέγαμε πού είσαι εσύ εξαφανισμένη!

katerin@ μια χαρά, κουκλάρα μάνα στο γάμο έε?Ετσι έτσι.....:rolleyes:να τα κούει και ο husband και να ξέρει τί έχει!!μπράβο μπράβο!Όσο για το 12 που είναι το πιο αργά που έχετε κάτσει με το Γιώργο, το αφήνω απλά ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ!!!Ξέρεις εσύ...

Πεζη φιλενάδα δεν καταλαβαίνεις τίποτα έ?Μια χαρά σε βρίσκω!Πρόσεχε μόνο μην παρακουράζεσαι.Καλέ μην αγχώνεσαι για τα κιλά, σαμιαμίδι σφού είσαι. Χαλάρωσε και τρώγε τώρα που μπορείς και έχεις και την δικαιολογία. Όσο για τις δικες μας διακοπές (που πλησιάζουν) είμαι σίγουρη ότι θα μου βγει το λάδι και θα έρθω 2 κιλά μείον αντί για συν όπως εσύ. Πήγαμε που λες Κυριακή για μπάνιο και δεν βγήκε καθόλου από το νερό, ούτε για φαγητό και νερό καλά καλά δεν βγαίναμε, παπαριάσαμε τόσες ώρες στο νερό. Κάθε φορά που βγαίναμε την παίρναμε σηκωτή, μας άκουγε όλη η παραλία, να μην σου πω τί έγινε όταν τα μαζέψαμε και φύγαμε.Ετρεχε με τα ρούχα προς τη θάλασσα.:Dαχχχχχ...

marigia 11.5 ΟΛΟΚΛΗΡΑ κιλά η άνδρι???:tongue:καλέ, τί σουσουράδα είναι αυτή?εμείς 16+ (μην πω 17) και ασήκωτη, ασήκωτη φιλενάδα σου πιάνονται τα χέρια.Αλλά δεν φαίνεται χοντρή, αλλά αδύνατη αφού είναι πανύψηλη. Άρα από θέμα σηκώματος είστε καλά. Τί ύψος έχει?

Και κλείνοντας να συμπληρώσω τις εκπληκτικές (εώς εκνευριστικές) αντοχές της κόρης μου στην αυπνία. Προχτες που πήγαμε θάλασσα η Χριστίνα από το πρωί πρωί ξύπνια, όλη μέρα τρελό κυνηγητό και μπάνιο και κάτω από τον ήλιο(κοινώς ζαβλάκωμα που δεν ζαλίζει όμως τη Χριστίνα αλλά εμένα) και φυσικά καθόλου ύπνο. Ούτε καν στο αμάξι. Στο σπίτι μέχρι τις 12 το βράδυ χόρευε, την έβαλα για ύπνο με το ζόρι και αφού κοιμήθηκε και χόρτασε ύπνο το παιδί(!!!!!!!!!) στις 4 το χάραμα φώναζε και χτυπιόταν -μπάνιο, μπανάκι, σάλασα=θάλασσα, ήλιο, άμμο, πεπέλο=καπέλο, ντιλιόκα=αντιλιακό και γενικά πλήρη αναφορά της μέρας. άιντε μέχρι να κοιμηθεί. Στις 8 παρά το πρωί χόρευε στο κρεβάτι της.Τα σχόλια δικά σας.Έτσι κοιμάται κάθε βράδυ αλλά ήλπιζα με τόση κούραση στη θάλασσα και άυπνη ότι θα ζήσω κι εγώ αυτό που λένε οι μαμάδες -κοιμήθηκε σερί ένα δωδεκάωρο.Αλλά μάλλον ποτέ δεν θα το ζήσω!Κουράγιο μάνα!!:shock:(να, έτσι είναι τα ματάκια μου από την αυπνία). :D:D:D:D:D:D

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

Τώρα διάβαζα τα νεότερα που έγραψες dafΠεραστικά βρε κορίτσι μου σε όλους σας!Μην αγχώνεσαι, τουλάχιστον πήρατε αναβολή για Σεπτέμβρη, οπότε όσο μπορείς πέρνα καλά το καλοκαίρι, κι άσε τις έννοιες για αργότερα.

yaeNp3.png

Κορίτσια ευχαριστώ για τα περαστικά σας, είμαστε καλά, επανήλθε και η όρεξη, μόνο τα σπιθουράκια στο σώμα δεν λένε να φύγουν από την αναφυλαξια. Να την ξαναπάω γιατρό να τη δει λέτε?Γιατί την πρώτη μέρα που δεν την είδε δεν τα είχε, τα έβγαλε την επόμενη. Εμένα όταν έπαθα επίσης το αλλεργικό σόκ απο το ψαρι, εκαναν 2-3 βδομαδες να ξεφουντώσω...αλλα για σιγουριά κάνε καμιά ερώτηση,αντισταμινικό παίρνει η μικρη?

Βρε καλώς την daf!!! και λέγαμε πού είσαι εσύ εξαφανισμένη!ΝΑΙ ΡΕ ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ....ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ!!!

katerin@ μια χαρά, κουκλάρα μάνα στο γάμο έε?Ετσι έτσι.....:rolleyes:να τα κούει και ο husband και να ξέρει τί έχει!!μπράβο μπράβο!Όσο για το 12 που είναι το πιο αργά που έχετε κάτσει με το Γιώργο, το αφήνω απλά ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ!!!Ξέρεις εσύ...Κατερινα μου, σαν να σε βλέπω, μιά κούκλα και να σκούζεις απο καμάρι για τον γιόκα σου!!!:tongue::tongue::tongue:

Πεζη φιλενάδα δεν καταλαβαίνεις τίποτα έ?Μια χαρά σε βρίσκω!Πρόσεχε μόνο μην παρακουράζεσαι.Καλέ μην αγχώνεσαι για τα κιλά, σαμιαμίδι σφού είσαι. Εδω θα συμφωνήσω 100%%%%%%%....Τι σκάς καλέ, που δεν έχεις κρέας επάνω σου???Χαλάρωσε και τρώγε τώρα που μπορείς και έχεις και την δικαιολογία. Όσο για τις δικες μας διακοπές (που πλησιάζουν) είμαι σίγουρη ότι θα μου βγει το λάδι και θα έρθω 2 κιλά μείον αντί για συν όπως εσύ. Πήγαμε που λες Κυριακή για μπάνιο και δεν βγήκε καθόλου από το νερό, ούτε για φαγητό και νερό καλά καλά δεν βγαίναμε, παπαριάσαμε τόσες ώρες στο νερό. Κάθε φορά που βγαίναμε την παίρναμε σηκωτή, μας άκουγε όλη η παραλία, να μην σου πω τί έγινε όταν τα μαζέψαμε και φύγαμε.Ετρεχε με τα ρούχα προς τη θάλασσα.:Dαχχχχχ...φιλενάδα το αφήνω απλα ασχολίαστω!!!Ενα μόνο θα σου πω....πρωτη φορά στην ζωή μας και εγώ και ο συζυγος ειμαστε κόκκινοι απο τον ήλιο!!!!

marigia 11.5 ΟΛΟΚΛΗΡΑ κιλά η άνδρι???:tongue:καλέ, τί σουσουράδα είναι αυτή?εμείς 16+ (μην πω 17) και ασήκωτη, ασήκωτη φιλενάδα σου πιάνονται τα χέρια.Αλλά δεν φαίνεται χοντρή, αλλά αδύνατη αφού είναι πανύψηλη. Άρα από θέμα σηκώματος είστε καλά. Τί ύψος έχει?

Και κλείνοντας να συμπληρώσω τις εκπληκτικές (εώς εκνευριστικές) αντοχές της κόρης μου στην αυπνία. Προχτες που πήγαμε θάλασσα η Χριστίνα από το πρωί πρωί ξύπνια, όλη μέρα τρελό κυνηγητό και μπάνιο και κάτω από τον ήλιο(κοινώς ζαβλάκωμα που δεν ζαλίζει όμως τη Χριστίνα αλλά εμένα) και φυσικά καθόλου ύπνο. Ούτε καν στο αμάξι. Στο σπίτι μέχρι τις 12 το βράδυ χόρευε, την έβαλα για ύπνο με το ζόρι και αφού κοιμήθηκε και χόρτασε ύπνο το παιδί(!!!!!!!!!) στις 4 το χάραμα φώναζε και χτυπιόταν -μπάνιο, μπανάκι, σάλασα=θάλασσα, ήλιο, άμμο, πεπέλο=καπέλο, ντιλιόκα=αντιλιακό και γενικά πλήρη αναφορά της μέρας. άιντε μέχρι να κοιμηθεί. Στις 8 παρά το πρωί χόρευε στο κρεβάτι της.Τα σχόλια δικά σας.Έτσι κοιμάται κάθε βράδυ αλλά ήλπιζα με τόση κούραση στη θάλασσα και άυπνη ότι θα ζήσω κι εγώ αυτό που λένε οι μαμάδες -κοιμήθηκε σερί ένα δωδεκάωρο. ΔΕΝ ΣΕ ΚΟΒΩ ΝΑ ΤΟ ΖΕΙΣ ΚΟΠΕΛΙΑ!!!!Αλλά μάλλον ποτέ δεν θα το ζήσω!Κουράγιο μάνα!!:shock:(να, έτσι είναι τα ματάκια μου από την αυπνία). :D:D:D:D:D:D

ΕΛΕΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΑΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΤΑ ΣΚ, ΨΗΣΙΜΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!ΑΝΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ....ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΠΜ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ?

Βρε το Χριστινακι !! non stop απο τωρα !!!!

Πεζη βαλε λιγο ποπο κάτω .. Ζηλευω μωρε μην ακους τι λέω . Βλεπεις εγω σέρνομαι ρε γμτ .. Πηγαμε το Σαββατο στο πάρκο Τριτση κι εγω την εβγαλα στο καφέ να τρωω μπραουνις με παγωτο ενω ο σύζυγος κυνηγουσε τη μικρή .. Απο κιλά δεν τολμω να ζυγιστώ , αστο καλύτερα ... Ολοι παντως μου λενε πως είμαι λεπτη κι κομψη, τωρα απο ευγενεια το λενε η γιατι το πιστευουν δεν ξέρω ...

DaF δε μου τα πες αυτα περι γαστριτιδας και του συζυγου .. Γι αυτο κοριτσακι μου αδυνατισες Ησουν που ησουν κι εσυ τωρα παρα εγινες κορμάρα κι εσυ και η φιλεναδα μας η Κατερινα !! Αχ μονο εγω φαρδαινω !!!! Περαστικα και θα δεις πως απο Σεπτεμβρη θα στε πολύ καλύτερα . Να τελειωσει κι αυτο με τη μικρη κ ολα θα πάνε καλά.

Πηρα αδειουλα κοριτσακια αναρρωτική κι επειδη θα φυγει ο σύζυγος για επαγ.ταξιδι Λουτρακι θα μας αφησει Ναυπλιο για να χει το κεφαλι του ησυχο λέει ...

Οποτε μαζευω ...

Φιλιά σε ολες σας !

nI9Sp3.png

urDwp2.png

gio, όχι, δεν το πήρα το π.μ. Το ξαναστέλνεις παρακαλώ;

Daf, να προσέχεις τον εαυτό σου, κοπέλα μου, τι άλλο να πω; Καταλαβαίνω το άγχος σου -ή μάλλον, το φαντάζομαι - αλλά πρέπει κι εσύ κι ο σύζυξ να κοιτάξετε λίγο και τους εαυτούς σας, γιατί αν δεν είστε καλά, πώς θα στηριξετε το μικρό σας;

neamanoula, κάθε φορά που σε διαβάζω από τη μια γελάω κι από την άλλη σκέφτομαι την ταλαιπωρία σου και στενοχωριέμαι! Πάντως αν και το έχω ξαναγράψει, ΑΠΑΙΧΤΗ η Χριστινιώ!

Κορίτσια, ε΄χω χαθεί, αλλά τι να κάνω, η κοπέλα που κρατούσε το Θανάση έφυγε για ένα μήνα κι είμαι μόνη στο σπίτι το πρωί με τα μικρά και τα απογεύματα όλο και κάπου θα πάμε με τον άντρα μου για πράγματα του σπιτιού. Και πείτε μου, βρε κορίτσια, πώς γίνεται και πάντα ο Θανάσης κάνει την πιο πολλή φασαρία; Η μικρή στο καρότσι της ούτε που μιλάει, ο Θανάσης είναι ικανός να ξεσηκώσει όλο το πολυκατάστημα!

Μισώ τα δίκτυα φυσικού αερίου και ΔΕΗ, ειλικρινά δεν ξέρω πότε θα μετακομίσουμε με τις μ...κίες τους. Δώσαμε περιθώριο στον εαυτό μας μέχρι 31/8. Δεν θα πληρώσουμε κι άλλο ενοίκιο! Για να μην μιλήσω για τις Τράπεζες που μας έχουν ψήσει το ψάρι στα χείλη με τη χαρτούρα που θέλουν για το δάνειο...νομίζω ότι αν το πάρουμε, θα είμαστε οι τελευταίοι στην Ελλάδα που θα πάρουν δάνειο και δεν τολμάμε καν να σκεφτούμε τι θα κάνουμε αν μας αρνηθούν, αφού το συμβόλαιο του σπιτιού έχει ήδη υπογραφεί!

Βρε το Χριστινακι !! non stop απο τωρα !!!!

μωρέ άμα ήτανε από τώρα καλά θα ήτανε! non stop από πάντα!Τα χειρότερα ήταν από 0-12 μηνών...

ΑΝΤA μην νομίζεις και εγώ από τη μια τσιτώνω και από την άλλη γελάω γιατί αλλιώς δεν θα τη βγάλω καθαρή!Πωπω, τσουρέκια σας τα έχουν κάνει,έ?Ελα, έλα, θετική ενέργεια και σκέψη και όλα θα πάθα καλά, μέσα στο καλοκαίρι θα έχετε μετακόμιση!:D

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...