Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελα ρε Κατερινάκι μην απελπίζεσαι!Καλέ, μόνο ο Γιάννης σου νομίζεις κάνει τρέλες και χαζά?Δεν διάβασες το σεντόνι μου? Ο πρώτος καιρός είναι δύσκολος. Ορίστε πέρασε κιόλας ο πρώτος σας μήνας και χρόνια σας πολλά! Μετά θα χορτάσετε βόλτες. Σε καταλαβαίνω αλλά δικαιολόγησε τον εαυτό σου. Πόσα μπορείς να κάνεις ταυτόχρονα?Όλα καλά, απλά προσπάθησε να αφιερώνεις όσο περισσότερο χρόνο γίνεται στον μεγάλο αδερφό.

άντα καλή μετακόμιση κοπέλα μου. Ζήτα βοήθεια από γονείς, φίλους κα. γιατί ξέρω μετακόμιση και ειδικά με 2 μωρά είναι πολύ πίκρα. Το αγοράσατε?Αν ναι, καλορίζικο. Τιμωρία ξεκίνησα τη βάζω, 2 λεπτά σε μια γωνία. Να της πάρω παιχνίδι ούτε θα το αντιληφθεί αφού δεν παίζει ποτέ με αυτά. Νομίζω αν της πάρω το κοντρόλ τηλεόρασης ή το κινητό μου που είναι "της" εκεί νομίζω θα την τσούξει..:tongue::tongue::tongue:

Πεζη να περάσετε τέλεια κοπελάρα μου, κάνε κανά μπάνιο και για μας γιατί ακόμη αργούμε εμείς!

Όντως κανά νέο από daf έχουμε???

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελα ρε Κατερινάκι μην απελπίζεσαι!Καλέ, μόνο ο Γιάννης σου νομίζεις κάνει τρέλες και χαζά?Δεν διάβασες το σεντόνι μου? Ο πρώτος καιρός είναι δύσκολος. Ορίστε πέρασε κιόλας ο πρώτος σας μήνας και χρόνια σας πολλά! Μετά θα χορτάσετε βόλτες. Σε καταλαβαίνω αλλά δικαιολόγησε τον εαυτό σου. Πόσα μπορείς να κάνεις ταυτόχρονα?Όλα καλά, απλά προσπάθησε να αφιερώνεις όσο περισσότερο χρόνο γίνεται στον μεγάλο αδερφό.

άντα καλή μετακόμιση κοπέλα μου. Ζήτα βοήθεια από γονείς, φίλους κα. γιατί ξέρω μετακόμιση και ειδικά με 2 μωρά είναι πολύ πίκρα. Το αγοράσατε?Αν ναι, καλορίζικο. Τιμωρία ξεκίνησα τη βάζω, 2 λεπτά σε μια γωνία. Να της πάρω παιχνίδι ούτε θα το αντιληφθεί αφού δεν παίζει ποτέ με αυτά. Νομίζω αν της πάρω το κοντρόλ τηλεόρασης ή το κινητό μου που είναι "της" εκεί νομίζω θα την τσούξει..:tongue::tongue::tongue:

Πεζη να περάσετε τέλεια κοπελάρα μου, κάνε κανά μπάνιο και για μας γιατί ακόμη αργούμε εμείς!

Όντως κανά νέο από daf έχουμε???

Κανω ο,τι μπορώ πραγματκα. Αλλα λόγω θηλασμου εκ των πραγματων ειμαι δεσμευμενη...Α! Οσο για την τιμωρια...χα χα! Δεν πιάνει τιποτα. Οπως λες και εσυ neamanoula αν του πάρω την "πιπιλα" εκει μπορει να καταλάβε κάτι. Για ολα τα άλλα...χεστ@κε.!!!

Α! και αυτοχρονα ανακάλυψα οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ.Μονο αν ο Γιαννης είναι λιγακι ηρεμος μπορω να τον κομαντάρω!!!

Και τέλος..."η μαχαιρια". σημερα το πηγε η νταντα του στη θαλασσα. Γυρισαν 2 η ώρα. Δεν εφαγε φυσικα και μετα του εκανε μπάνιο. βγαινοντας απο το μπάνιο πήγα να τον παρω αγκαλια...Γυριζει με κοιτάζει και λέει" Οχι εσυ. Βούλα"..... Καλο σας απόγευμα φιλες μου!

cEyXp3.png

q61sp3.png

βγαινοντας απο το μπάνιο πήγα να τον παρω αγκαλια...Γυριζει με κοιτάζει και λέει" Οχι εσυ. Βούλα"..... Καλο σας απόγευμα φιλες μου!

Aχ βρε Κατερινάκι μου, μην στενοχωριέσαι.....Καταλαβαίνω ότι έγινες κομμάτια αλλά δικαιολόγησε τον εαυτό σου ότι είναι ακόμη δύσκολα τα πράγματα για σένα να έχεις τόσο μικρό μωράκι και να μην μπορείς να κάνεις και πάρα πολλά για το Γιαννάκη. Προσπαθείς όσο μπορείς, από κει και πέρα δεν θα πεθάνουμε όμως ούτε από κούραση ούτε από τύψεις. Τα μωρά μας χρειάζονται την μανούλα τους να είναι καλά.Θα μεγαλώσει η μπεμπούλα και όλα θα είναι πολύ καλύτερα.:)

yaeNp3.png

koritsia mou glyka na mai ki egw, setara - sxedon - to netbook alla den vriskw akoma pws na valw ta ellhnika... \einai sxetika diaforetiko to logismiko poy exei valei o aderfos mou kai me mperdeyei kapws... Opote tha anexteite ligo ta greeklish!!!

Katarxin na sas pw oti h eratoula den exei kanei akoma tin egxeirish, ola kala einai, apla h dafoula einai ligo phgmenh.

Maraki elpizw h mikrh na einai kalytera to poulaki mou kai o mikros panagiotis pou exei ena thema me ta xerakia tou....

Paidia ti na sas pw me ta vlastaria mas... einai dyskolh h hlikia, k iegw olh mera trexw kai prospathw na ton krataw apasxolhmeno gia na mhn arxisei tis xazomares alla den einai panta efikto.. Kai fwnh vazw an me ftasei sta oria mou, eidika an exei sxesh me thn asfaleia tou h ths mikrhs.

Katerina ayto pou exw na sou pw einai oti ta mikra maseinai poly 'ponhra' kai tis enoxes pou niwtheis stis ayxanei 'epitides' as poume giati ayth einai h amyna tou se olo ayto to kainourio pou ton vasanizei. Mas katalavainoun apo xiliometra. Giati niwtheis enoxes omws? H alitheia einai oti kaneis o,ti kalytero mporeis kai yperagapas ta paidia sou. Gia mena oi enoxes einai ena peritto synaisthima pou mono provlhmata dhmiourgei ayth th stigmh kai mperdeyei ta megalytera mas paidakia. (Mhn fantasteis vevaia oti ki egw den tis niwthw kamia fora, alla pragmatika den wfeloun se tipota kai phgazoun apo mia strevlwmenh dikh mas apopsh ths pragmatikothtas). Prospathw na prostateysw ton Giwrgo kanontas ayto pou leme 'xryswnw to xapi' alla mexri ekei. Anagkastika den tha tou erthoun ola eykola kai den stenoxwriemai aparaithta gi ayto. Sou proteinw na anathewriseis taxista giati se exei katalavei kai ekmetalleyetai thn adynamia sou ayth kanontas se na niwtheis akoma pio asxhma. Ta paidia to kanoun syxna ayto, xwris na katalavainoun fysika kai xwris kamia kakia, etsi leitourgoun, pio poly me to enstikto kai ligotero me thn logikh. Mhpes na niwtheis kai enoxes pou h mikrh den tha apolaysei pote ton xrono pou afierwses ston \Giannh otan htan mikros? Den tha se vgalei pouthena olo ayto.

Sas filw giati paw na taisw ton Giwrgo kai na pame volta.

Anta kalh metakomish -panagitsa mou - kai polla filia se oles!!!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Συγνώμη που σας πρηζω...

κατερινα μου ετσι ειναι οπως τα λες. νιωθω τυψεις για τον Γιαννη αλλα και για τη μικρη που πραγματι δεν εχει οσα ειχε ο Γιαννης στην ηλικια της. Θα τη βρώ την ακρη μου που θα πάει. Ειμαι γενικα αισιοδοξος ανθρωπος. Απλα με εχει καταβάλει λιγάκι αυτο!

Σας περιμένουμε οποτε θελετε να ερθετε να σας δουμε, αν σας βγάλει ο δρομος βέβαια, οκ???

(η μικρη κοιμάται ωρες σημερα...πω πω)!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Συγνώμη που σας πρηζω...

κατερινα μου ετσι ειναι οπως τα λες. νιωθω τυψεις για τον Γιαννη αλλα και για τη μικρη που πραγματι δεν εχει οσα ειχε ο Γιαννης στην ηλικια της. Θα τη βρώ την ακρη μου που θα πάει. Ειμαι γενικα αισιοδοξος ανθρωπος. Απλα με εχει καταβάλει λιγάκι αυτο!

Σας περιμένουμε οποτε θελετε να ερθετε να σας δουμε, αν σας βγάλει ο δρομος βέβαια, οκ???

(η μικρη κοιμάται ωρες σημερα...πω πω)!!!

κατερινάκι μου είναι πολύ νωρίς ακόμα!!ακόμα ούτε εσύ έχεις συνέλθει ορμονικά αλλά ούτε και ο γιαννάκης έχει συνειδητοποιήσει όλο αυτό. δώσε χρόνο και στους δυο σας. σκέψου ότι έκανες στα παιδιά σου το μεγαλύτερο δώρο που μπορείς να έχουν στη ζωή τους πάντα το ένα το άλλο;) και άσε τις τύψεις λίγο παραπέρα! οκ η μπέμπα δεν θα έχει όλο το χρόνο που είχε ο γιαννάκης τι να κάνουμε έτσι είναι τα πράγματα προσπάθησε όταν κοιμάται ο μικρός να ασχολείσαι μόνο μαζί της και προσπάθησε να βάλεις τον γιαννάκη να συμμετέχει σε όλο αυτό αν θέλει!!!έτσι θα περνάτε και οι τρεις λίγο χρόνο μαζί!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Να μαι και εγω!!!! Οχι δεν τελειωσαν οι διακοπες μας...απλα μολις γυρισαμε απο τα πεθερικα , κανουμε ενα διαλλειμα 2 ημερων να πλυνουμε τα ρουχαλακια μας και να σιγυριστουμε και φυσικα αυριο πρωι να κανουμε την β επιπεδου επιτελους. Τριτη αναχωρουμε και παλι αν ολα ειναι καλα!!! Η κουραση μου δεν λεγεται, δυσκολο πραγμα να εισαι εκτος σπιτιου εγκυος και με παιδι, δεν κοιμηθηκα κανενα βραδυ σχεδον καθως το στρωμα μου εκανε τη μεση χαλια και δεν βολευομουν με τιποτα και επιπλεον ειχα και τον μικρο που ηταν ανησυχος και φοβομουν μη φαω καμια κλωτσια. Κατα τα αλλα ζεστη πολυ και βολτες αλλα με κουραση παντα. Ξεχασα πως ειναι να εισαι εγκυος και την πρωτη φορα ημασταν τυχερες καθως δεν ειχαμε καλοκαιρι και ταλαιπωρια. Τωρα που θα παμε Χαλικιδικη ας ελπισω να μπορω τουλαχιστον να κοιμηθω και να κανουμε τα μπανακια μας χωρις πολλη κουραση αν αυτο ειναι δυνατον φυσικα...αχ βρε Νικολη για σενα τα κανω ολα!!!

Κατερινακι προσπαθω να σε καταλαβω , ειμαι σιγουρη οτι και εγω θα τα περασω ολα αυτα και απλα προτεινω ψυχραιμια! Η μικρη σου εχει πολυ φαση...ωραια η φωτο στο φεις!!!;)

ΑΝΤΑ καλη μετακομιση και αντε επιτελους θα βρεθειτε στο δικο σας σπιτακι να ηρεμησετε και εσεις!!!!

Αληθεια απο την daf οντως δεν εχουμε κανα νεο, ευχομαι ολα να ειναι καλα για το κοριτσακι μας!!!!

Μες τις ακρες σας διαβασα , δεν προλαβαινω καθως οι δουλειες τρεχουν, αν ξεχασα κατι σορυ..σας φιλω γλυκα και θα μπω αυριο να σας πω τα νεοτερα με τη β επιπεδου!!!!! Βρε λετε να γινει καμια ανατροπη στο φυλο....χιχιχιχιχ:D:D:D:D:D Μακαρι ολα να ειναι καλα, πλακα κανω εννοειται, εχω αγχωθει λιγακι ομολογω περισσοτερο απο την πρωτη φορα, καλα λενε οτι ειναι ωραια να εχεις αγνοια κινδυνου!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

ΠΕΖΗ μου καλά αποτελεσματα στην αυχενική αύριο , περιμένουμε νέα !!!

Το δικό μου το τερατάκι μου έδωσε μια στη κοιλιά χθες λέγοντας νταντά μαμά στη κοιλίτσα σου ... Ξαφνιάστηκα είν αλήθεια αλλά δεν έδωσα συνέχεια της είπα μόνο πως δεν κάνουμε κανέναν νταντά , κανουμε μόνο καλό και άλλαξα μονο συζήτηση .Σημερα ξανά τα ίδια .. νταντά στη κοιλίτσα με και τα δυο τα χέρια....

θα τη φάω δεν θα μου γλιτώσει ....

ΚΟριτσια DaF και Ερατουλα είναι μια χαρά !!! Τους επισκεφτηκαμε σήμερα και περασαμε το πρωινό μας στο μπαλκόνι τους !! Η Ερατουλα ειναι σαν αγγελουδάκι το καλό μου και παιξανε τοσο ωράια με την Ανδρι !! Η Ερατω είχε μπει μες σε μιά άδεια γλάστρα κι η δικιά μου την πότιζε , κι ψηλωνε η Ερατουλα κι ανοιγε τα χερακια της σαν να βγαζε κλαράκια και δωσ του η δικιά μου να της ρίχνει νερό με το κουβαδάκι !! Η κάθε μια απολάμβανε τον ρόλο της χι χι χι

Ηταν πολύ γλυκιές και φυσικά γινανε λούτσα κι απλωσαμε τα ρούχα να στεγνωσουν για να φυγουμε.

Κοριτσια τωρα μας πηραν τηλ πως πιασαν οι πονοι την συνεφαδα μου και ερχονται Αθηνα απο Ναυπλιο Φοβερη κινηση στο δρόμο και τους ανοιγει τον δρομο περιπολικό Πω πω κορίτσια δεν θα θελα να ήμουν στη θέση της ..Να φτασει η κοπέλα με το καλό !!

Ανδρι ερχεται κι αλλο ξαδερφάκι !! Γιούπι !!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

ΠΕΖΗ μου καλά αποτελεσματα στην αυχενική αύριο , περιμένουμε νέα !!!

Το δικό μου το τερατάκι μου έδωσε μια στη κοιλιά χθες λέγοντας νταντά μαμά στη κοιλίτσα σου ... Ξαφνιάστηκα είν αλήθεια αλλά δεν έδωσα συνέχεια της είπα μόνο πως δεν κάνουμε κανέναν νταντά , κανουμε μόνο καλό και άλλαξα μονο συζήτηση .Σημερα ξανά τα ίδια .. νταντά στη κοιλίτσα με και τα δυο τα χέρια....

θα τη φάω δεν θα μου γλιτώσει ....

ΚΟριτσια DaF και Ερατουλα είναι μια χαρά !!! Τους επισκεφτηκαμε σήμερα και περασαμε το πρωινό μας στο μπαλκόνι τους !! Η Ερατουλα ειναι σαν αγγελουδάκι το καλό μου και παιξανε τοσο ωράια με την Ανδρι !! Η Ερατω είχε μπει μες σε μιά άδεια γλάστρα κι η δικιά μου την πότιζε , κι ψηλωνε η Ερατουλα κι ανοιγε τα χερακια της σαν να βγαζε κλαράκια και δωσ του η δικιά μου να της ρίχνει νερό με το κουβαδάκι !! Η κάθε μια απολάμβανε τον ρόλο της χι χι χι

Ηταν πολύ γλυκιές και φυσικά γινανε λούτσα κι απλωσαμε τα ρούχα να στεγνωσουν για να φυγουμε.

Κοριτσια τωρα μας πηραν τηλ πως πιασαν οι πονοι την συνεφαδα μου και ερχονται Αθηνα απο Ναυπλιο Φοβερη κινηση στο δρόμο και τους ανοιγει τον δρομο περιπολικό Πω πω κορίτσια δεν θα θελα να ήμουν στη θέση της ..Να φτασει η κοπέλα με το καλό !!

Ανδρι ερχεται κι αλλο ξαδερφάκι !! Γιούπι !!!

Αυτο "ονειρευόταν" και ο άντρας μου. Να με πιάσουν οι πόνοι και να τρέχει με 200 και να μας ανοιγει δρομο περιπολικο!!! χα χα χα:P:p:p

Με 210 έτρεχε(δεν κατάλαβα τιποτα), αλλα ήταν 1:30 το βράδυ οπότε δεν ειχε κίνησεη καθόλου. Αφου σήμερα μου ειπε "Δεν κάνουμε και τρίτο να ξανατρέξω με 210???"

marigia ευχομαι να πάνε όλα καλα με τη συνυφάδα! Αντε και στα δικά σου! Εχω φάει εφώ κλοτσιες απο το Γιάννη...μην αγχώνεσαι. Η μπέμπα δεν θα πάθει τίποτα!

ΠΕΖΗ καλη επιτυχια αυριο! Ευχομαι όλα να πάνε καλα και....να γίνει και η ανατροπή!:tongue:Περιμένουμε νέα σου!!!

July...Κάνω υπομονη, αλλα δεν...Δεν...!!! Χθες της πέταξε ενα χοντρο βιβλίο στο πόδι και σήμερα πήρε το φαράσι και πήγε να της το φέρει στο κεφάλι! Δε λέω, τη φιλάει συνέχεια αλλα...ποιος ξέρει τι άλλο θα δουμε!!!!:rolleyes:

ΖΗΛΙΑ ΖΗΛΙΑ ΖΗΛΙΑ....ΥΠΟΜΟΝΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!

Σας φιλώ όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

ΠΕΖΗ εχω αγωνια! ειχαμε ανατροπη???? Ολα καλα με το μπεμπάκι???

Ανατροπη δεν ειχαμε:cool: οποτε περιμενω πλεον με αγωνια τον υγιεστατο μπεμπακο μου ο οποιος παρεπιπτοντως ειναι ενα κουκλακι ζωγραφιστο! Ο Νικολης μου φαινοταν ασχημουλακος στους υπερηχους ενω αυτο το μπεμπακι ειναι τοσο καλο και ομορφουλικο!!! Ευτυχως ολα πηγαν πολυ καλα, ολα φυσιολογικα και ετσι μας εφυγε και αυτο το αγχος! Μαλιστα σημερα πηγα και του αγορασα το πρωτο του δωρακι δυο φανελακια μουρλια τα οποια φυσικα ο νικολας αποκαλουσεσε δικα του και κοντευε να τα κατσιανει με τις χερουκλες του!

Κατερινακι ο αντρουλης σου γουσταρει βλεπω τις περιπετειες!!! Η αδρεναλινη στα υψη...εγω ευχαριστω δεν θα παρω!!!!:D:D:D

Εχουμε ετοιμασει και τα πραγματακια μας, φευγουμε το πρωι για Χαλκιδικη και καλο ξεπατωμα μου ευχομαι!!!!:P:p

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

ΠΕΖΗ μου, καλές διακοπές εύχομαι! Να τις χαρείς όσο μπορείς γιατί μετά δυσκολεύουν τα πράγματα με 2 μωρά!

Εμείς το βλέπω να φεύγουμε μετά το 15αύγουστο. Κάτι με τις συνδέσεις με ΔΕΗ, κάτι με το φυσικό αέριο, δεν το βλέπω να τελειώνουμε τόσο γρήγορα. Θέλωτόσο να φύγω που δεν βλέπω την ώρα και δεν με νοιάζει η κούραση, απλά θέλω να τελειώνουμε, μου σπάει τα νεύρα η αναμονη!!

Κατερίνα, είναι όλα φυσιολογικά. Και οι ενοχές. Κι εγώ τις έχω. Ενοχές γιατί φωνάζω στο Θανάση κι όχι στο μωρό, γιατί παίζω μαζί του κι αφήνω αυτόν, γιατί παίζω με αυτόν κι αφήνω το μωρό, γιατί τον βγάζω τα απογεύματα κι η μικρη μένει μέσα γιατί την κρατάει ο κουρασμένος πατέρας της που δεν έχει πολλή όρεξη για βόλτα, γιατί πλέον ο άντρας μου βάζει το Θανάση για ύπνο ενώ εγώ ασχολούμαι με τη μικρή και πάει λέγοντας....δεν βγάζεις άκρη. Θα δεις ότι θα αλλάξει ο μικρός. Εμένα τώρα έχει πάθει μια μαμακίαση χωρίς προηγούμενο. Να δούμε πότε θα του περάσει. προσπάθησε να τον βγάζεις καμιά βόλτα μόνη σου ή να κάνετε πράγματα μαζί μόνοι σας, χωρίς τη μικρή όλη την ώρα. Τώρα που είναι ακόμα τόσο μικρή, έχεις το περιθώριο. Και μη στενοχωριέσαι, ο μικρός σ'αγαπάει, απλά θέλει κι αυτός το χρόνο του να προσαρμοστεί!

ΠΕΖΗ συγχαρητηρια για τη super β επιπέδου !!! Κι εμενα μου φάνηκε πιο ομορφη η φατσουλα της απ την Ανδρι νεογεννητο. Αχ αντε να περασει ο καιρός και να γεννηθουν τα μωράκια μας . Καλες διακοπουλες !!!

Βρε κορίτσια εμενα ζηλευει απο τωρα παρα πολύ παρολο που δεν της λεει κανεις για το καινουριο μωρό , που να ρθει κιολας ..

Τελικα η συνυφαδα δεν γεννησε ,τσαμπα ο συναγερμος Ηταν ψηλα το παιδι και την διωξαν Βεβαια ο κουνιάδος μου επαθε τετοια νιλα που την αφησε στη μανα της και αρνειτε να την ξαναπαει Ναυπλιο και να περάσει πάλι τά ίδια όταν θα ερθει επιτελους η ωρα για να γεννησει .

Σε αντιθεση με τον συζυγο της Κατερινας ... χα χα χα χα ακου να ξαναγεννησεις για να τρεχει σαν τρελος

Καλα να μη σχολιασω το αλλο που πηρε τηλ τον ντοκτορ να ρωτησει για επαφές .. απαιχτος . Κι ο δικος μου οταν η γυναικολογος μας είπε απαγορευονται οι επαφες το 1ο τριμηνο γυρναει και της λεει Ειστε η πιο αντισεξουαλ γυναικολογος που υπάρχει ..

Συμπεθερα θα μα τρελανουν κι αυτοι και τα παιδιά μας .....

nI9Sp3.png

urDwp2.png

ΠΕΖΗ συγχαρητηρια για τη super β επιπέδου !!! Κι εμενα μου φάνηκε πιο ομορφη η φατσουλα της απ την Ανδρι νεογεννητο. Αχ αντε να περασει ο καιρός και να γεννηθουν τα μωράκια μας . Καλες διακοπουλες !!!

Βρε κορίτσια εμενα ζηλευει απο τωρα παρα πολύ παρολο που δεν της λεει κανεις για το καινουριο μωρό , που να ρθει κιολας ..

Τελικα η συνυφαδα δεν γεννησε ,τσαμπα ο συναγερμος Ηταν ψηλα το παιδι και την διωξαν Βεβαια ο κουνιάδος μου επαθε τετοια νιλα που την αφησε στη μανα της και αρνειτε να την ξαναπαει Ναυπλιο και να περάσει πάλι τά ίδια όταν θα ερθει επιτελους η ωρα για να γεννησει .

Σε αντιθεση με τον συζυγο της Κατερινας ... χα χα χα χα ακου να ξαναγεννησεις για να τρεχει σαν τρελος

Καλα να μη σχολιασω το αλλο που πηρε τηλ τον ντοκτορ να ρωτησει για επαφές .. απαιχτος . Κι ο δικος μου οταν η γυναικολογος μας είπε απαγορευονται οι επαφες το 1ο τριμηνο γυρναει και της λεει Ειστε η πιο αντισεξουαλ γυναικολογος που υπάρχει ..

Συμπεθερα θα μα τρελανουν κι αυτοι και τα παιδιά μας .....

Ε, μα! Με πέθανε ο τρελος!!! Ακου να παρει τηλέφωνο! χα χα!

Ελπιζω κοριτσάκι μου η Ανδρι να ζηλευει τώρα και μετα να μην σου βγάλει τιποτα. Η δικια μου εφαγε κι΄αλλη κουτουλια στο κεφάλι σήμερα!!!

ΠΕΖΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ! Μια χαρα ΑΓΟΡΟΜΑΝΑ! ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ!!!!!! SUPER!!! Καλες διακοπές!!!!!:P:p

Anta μου ετσι ειναι οπως τα λες. Την Πέμπτη θα τον πάρουμε και θα πάμε θαλασσα. Εγώ, ο μπαμπας του και ο μκρος. Ελπιζω να κερδισω απο το χαμενο έδαφος! Και η κατεριν@ ειπε οτι ο Γιωργος της έπαθα μαμακιαση. Αυο θα ειναι το επόμενο στάδιο;;

Α! Ξέχασα να σας πω. οσο μεγαλώνει η μπουμπου τοσο περισσοτερο μοιάζει του Γιαννη. Αν εξεραισεις τα σκουρα χρωματά της κατα τα άλλα μοιαζουν τα παιδακια. Για να δουμε στη συνέχεια!

Σας φιλώ γλυκα ολες!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

kalhmera koritsakia mou!!

Akoma na valw ta ellhnika sto netbook... Exei valei o aderfos mou linux kai me exei katamperdepsei...

Pezh mou bravo!!! Ftou ftou syntoma me to mpemponi sou agkalitsa!!

Anta kouragio me tis douleies, thelei ypomonh alla eisai kai kourasmenh vre koritsi mou apo ta mwra... Ki egw niwthw fetos oti den mporw na eyxaristithw oute thn paralia edw oute tis voltes apo thn kourash. Ta paidia skeftomai na paroun ton aera tous kai o megalos na kanei mpania, alliws peite me trelh alla protimousa na meinw sto spitaki mou kai na erxomai kapoies meres... \afhste pou edw kanw perissoteres douleies apo oti sto spiti, sidero as poume eixa na piasw mhnes... Edw kathe mera sxedon siderwnw to ker@to mou!!!

Emeis edw loipon soulatsaroume, h mikrh tis perissoteres meres einai olo kai kalytera, xtes koimithike 7wro to vrady to poulaki mou. Thn pianoun omws kai kati meres pou bgazei synexeia goulies, gkriniazei kai genika den thn paleyei. Ki exei ki ayto to dyskolo pragma pou den mporei na hremhsei ton eayto ths otan nystazei kai tis perissoteres fores klaiei gia na apokoimithei... Apo pipila tipota akoma, kamia fora pianei ton antixeira se esxetes faseis kai ths aresei, alla den to exei piasei to yponooumeno oti mporei na to kanei kai gia na hremei gia na koimithei. Prospatwh ekeinh thn wra na thn kateythynw, alla tsantizetai pou ths pianw to xeri kai ginetai to ela na deis. MA POSO MOU MOIAZEI AYTO TO PAIDI !!!!!

O Giorgos paraponietai gia ta dontia tou kai nomizw shmera to prwi to panw aristera an den eskase, einai entelws etoimo. Den me polyafhse na to piasw opws katalavainete.

Esas pws pane apo ayta ta teleytaia dontakia?

Tsisa sto giogio otan eimaste spiti kai sthn pana otan bgainoume exw, alla kaka koritsia akoma...

Shmera tha katevoume athina, exoume beaute manicure, pedicure shmera, ayrio malli, methayrio pali malli kai maquillage, pantreyetai h mikrh aderfh tou thanassi to Savvato!!! |O gamos einai sth xalkida kai to glenti stn eretria, tha dianyktereysoume sto xenodoxeio to vrady kai tha gyrisoume thn epomenh. Tha erthei mazi mou kai h kopela pou mas voithaei sto spiti h opoia einai poly axia kai ths afhnw ton giorgo xwris deyterh skepsh, mazi me thn korh ths, 7 etwn, pou paizoun para poly wraia me tongiorgo, gia na mou krathsei ligo ta paidia sto xenodoxeio afou koimithoun gia na xanagyrisw ston xoro kai oso antexw...

Elpizw na mhn tous piasei kamia ysteria vradiatika kai mas bgei xyno...:rolleyes:

Pantws xairomai giati xanagyrisa sxedon sta kila mou, exw xasei panw apo 18 kila dhladh, mou exoun meinei 2-3, kai xwris kamia prospatheia. Eidate ti kanei h kaloperash???:D Opote eimai mia koukla me to foremataki mou, strapless kai kontouli,tha valw kai thn takouna, sexy mama dhladh tromara mou!!!

Sas filw glyka ka itha ta poume apo deytera!!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...