Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Alex@ είπε:

Από τη δική μου εμπειρία πιστεύω πως παίζει ρόλο το πρωτόκολλο αλλά κ η διαχείριση από το εμβρυολογικο τόσο των ωαριων, του σπέρματος, των γονιμοποιησεων για την εξέλιξη κ την ποιότητα! Με λάθος πρωτόκολλο μπορεί να στα κάψει αλλά κ η κακή διαχείριση του εμβρυολογου. 

Ένας ακόμα λόγος να δοκιμάσω άλλη κλινική. Όσον αφορά τα πρωτόκολλα, πλέον μπορώ να πω πως έχω κάνει ( τελείως φυσικό, φυσικό τροποποιημένο και βραχύ) και όλα δε δίνουν βλαστοκύστη 5η μέρα. Βέβαια διαβάζοντας ξένα site είδα πως υπήρξαν πολλές εγκυμοσύνες με 6ης ημέρας. Εγώ δε μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο κάθετος με το ενδομήτριο 6ης ημέρας. Λογικά βάσει βιβλιογραφίας.

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια μου! Μπαίνω κι εγώ από το κινητό από το εξωτικό δηλεσι χαχα! Από μπανάκια μην ζηλευετε, λίγα πράγματα γιατί έχει πολύ αέρα. Η μπέμπα μια χαρά, έχει ακόμα βέβαια γουλιες αλλα η διάθεσή της είναι πολύ καλή και περνάμε ωραία. Ο γιώργος έχει πάθει κάτι, είναι πολύ ατίθασος και μου σπάει τα νεύρα και με ρωτάει κάθε τρεις και λίγο που είμαστε :-S παρόλο που του αρέσει και περνάει ωραία σαν να μην έχει εγκλιματιστει... Αν υποψιαστω οτι θα πάθει το ίδιο και στις διακοπές που θα πάμε για μια εβδομάδα θα πεθάνω :-P. Το νέο είναι οτι κάνουμε τσισα στο γιόγιό, πήραμε ένα σαν της ερατως που είναι σαν μικρη τουαλέτα και τραγουδάει κιόλας και εκεί που σας έλεγα οτι δεν τον βλέπω φέτος άρχισε να ζητάει μόνος του μια χαρά. Κακά δεν έχει κάνει όμως ακόμα. Με την πανα τον έχω, αλλα ουσιαστικά δεν την βρέχει παρά μονο αν είμαστε εκτός σπιτιού. Ούτε το βραδυ καθόλου το μαναρι μου. Το πρωί ξυπνάει στεγνός και ζητάει μόνος του να πάει. Είναι γλύκας όπως είναι μες στη νύστα και κάθεται στο γιογιο.! Θα αρχίσω σε λίγες μέρες να του φοράω βρακακι στο σπίτι. Η πιο μεταβατική μέθοδος πάντως εμάς μας βγήκε καλή, το απότομο δεν ωφελησε καθόλου. Αυτά από εμάς, τα έμβρυα και τα μωρούλια όλα καλά απ οτι διαβάζω και χαίρομαι φτου φτου! Καλές διακοπές πεζή και καλή επιτυχία για την β επιπέδου! Φιλιά σε όλες!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ κατερινακι και μένα στην αρχή του βγήκε να μην με θέλει, ήθελε μονο τη γιαγιά και τον παππού και ήθελε να κοιμάται πανω. Μετά του βγήκε να θέλει συνέχεια μαζί μου το οποίο αν το συγκρίνεις εντελώς ωμά είναι τρις χειρότερο αφού δεν σε αφήνει λεπτό και σε ακολουθεί παντού γύρω γύρω που θηλαζεις που ξεσκατιζεις, συνέχεια και παντού. Θέλεις να κοιμησεις το μωρό και δεν μπορείς γιατί είναι μαζί και έχει πιάσει και την κουβέντα. Οποτε δες το λίγο πιο ..ψυχρά ας πω και επωφελησου από τη σχετική ηρεμία... Εξάλλου όλα τα παιδάκια την μαμα τους θέλουν και σε σένα θα γυρίσει, να το ξέρεις. Εσύ με κάθε ευκαιρία να του λες οτι τον αγαπάς και θα βρει τον δρόμο του

H9ROp3.png

KZr6p3.png

gio μου πως κόπηκε ??Στο παιχνίδι ? Εκανε ράμματα ?? Μωρε περαστικά να είναι και σιδερενιο το ζουζουνι .

Ολα καλά στη Β επιπέδου εγω καλοθρεμένη η μπέμπα !!!

Τα αλλα κορίτσια εχουν παει διακοπές ίσως ????

Φιλενάδα στην μπανιέρα κόπηκε...έχωσε το δαχτυλο του στο σιφώνι και μάλλον είχε κάτι αιχμιρό και κόπηκε....τώρα είμαστε οκ αλλα ρε κορίτσια, πάλι εκει βάζει τα χέρια του....εβαλα σίτα και πάλι την βγάζει...μα δεν μαθαίνουν απο τα παθήματα δεν έχω καταλάβει...

Τέσπα, Μαρίγια μου μπράβο για την μπουμπού σας, με το κάλό λοιπόν μιάς και η αντίστροφη μέτρηση σιγά-σιγά ξεκινάει...πως πέρασε έτσι ο καιρός βρε?Και εσύ και η ΠΕΖΗ σαν χθές μου φαίνεται που μας ανακοινώσατε τις εγκυμοσύνες σας, και είστε ήδη στην μέση!!!:tongue:

Κατά τα άλλα κορίτσια ο μικρός δεν ακούει κανέναν...δεν ξέρω πλέον πως να τον χειριστω....κοιμάτε στις 12...όλη την ώρα κάτι κάνει και το καλύτερο...επίσης δεν τρώει με εμένα ....έμαθε με την μαμά μου και με τηλεόραση και αν δεν έχουμε παιδικά δεν βάζει μπουκιά στο στόμα του!!!!Α ρε μανα που λενε....άρχισε και τα "αυτό οχι, εκείνο όχι...." να δούμε που θα μας βγάλει αυτός ο δρόμος....προχθές του έδωσα το 1ο χαστούκι....δεν χρειάζεται να σας πω, ποσο έκλαψε και πόσο το σκυλομετάνιωσα αλλά ρε κορίτσια...δεν πάει άλλο....έλεος δηλαδή...εσάς κάθονται στο τραπέζι να φάτε όλοι μαζι?Γιατί ο δικός μου σπανια. (εκεί την έφαγε κιόλας)...Επίσης με εκνευρίζει που αρνείται να πιεί γάλα απο ποτήρι...ακόμη με μπιμερό είμαστε το οποίο εγώ κράτώ σαν λάβαρο και αυτός απολαμβάνει...πόσο άλλο πιά?Για γιογιό ούτε λόγος...."Οχι,όχι, όχι...." μόνο αυτό ακούω!!!!Ούφ τα είπα...Δεν ξέρω τι να κάνω....

gio μου κοριτσαρα μου μην σκας!!!!Το καθε παιδι τελικα εχει τα δικα του βασανα!:mad: Ο δικος μου ειναι με τις ωρες του, αλλωτε εχει τρελη γκρινια αλλωτε τον πιανουν οι καλες του. Χθες μαλιστα ειχε κανει κακα και δεν με αφηνε με τιποτε να παμε για αλλαγμα, τον αρπαζω απο το χερι και του λεω ¨παμε τωρα γιατι βρωμισες¨ κανουμε δυο βηματα και με τραβαει αποτομα απο το χερι και αρχισε να σερνεται στο πατωμα τσιριζοντας. Τα χρειαστηκα, τραβηχτηκε η κοιλια μου απο την αποτομη κινηση και μου ηρθε να τον κοπανησω αλλα κρατηθηκα στο τσακ. Να μου κανει καμια ζημια τωρα που την εχουμε βγαλει μια χαρα στην εγκυμοσυνη και να τρεχουμε ο γαιδαρακος.

Επομενως μην ανησυχεις καπως ετσι εχουν τα πραγματα. Εμεις τρωμε μαζι στο τραπεζι, ευτυχως εχει προσαρμοστει σε αυτο απλα τρωει αποκλειστικα μονος του, δε θελει με τιποτε βοηθεια. Το γαλα το πινει με το μπιμπερο εννοειται αλλα ευτυχως το κραταει μονος του εδω και μηνες οποτε γλυτωσα την αγκαρεια και για το γιο γιο τζιφος μετα τις διακοπες μας το βλεπω να ξεκινουμε εκπαιδευση αν και βαριεμαι φριχτα η τεμπελα μανα...:cool:

Παρεπιπτοντως απο σημερα ξεκινησε αδειουλα ο συζυγος, ευτυχως εφτιαξε και ο καιρος οποτε ετοιμαζομαστε για τις βολτες μας. Βεβαια οταν εμεις θα γυρναμε οι περισσοτεροι τοτε θα φευγουν αλλα εχω συνηθισει με τα αστατα προγραμματα διακοπων!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Κατά τα άλλα κορίτσια ο μικρός δεν ακούει κανέναν...Mια απο τα ιδια!!!δεν ξέρω πλέον πως να τον χειριστω Ουτε εγω.......κοιμάτε στις 12 στην καλυτερη...όλη την ώρα κάτι κάνει και το καλύτερο...επίσης δεν τρώει με εμένα εμαθε με τη νταντά του και με το κινητο οπου βλέπει κινουμενα σχεδια, παιζει παιχνιδια κλπ....έμαθε με την μαμά μου και με τηλεόραση και αν δεν έχουμε παιδικά δεν βάζει μπουκιά στο στόμα του!!!!Α ρε μανα που λενε....άρχισε και τα "αυτό οχι, εκείνο όχι...." να δούμε που θα μας βγάλει αυτός ο δρόμος....προχθές του έδωσα το 1ο χαστούκι....δεν χρειάζεται να σας πω, ποσο έκλαψε και πόσο το σκυλομετάνιωσα αλλά ρε κορίτσια...δεν πάει άλλο....έλεος δηλαδή...εσάς κάθονται στο τραπέζι να φάτε όλοι μαζι?Γιατί ο δικός μου σπανια. (εκεί την έφαγε κιόλας)...Επίσης με εκνευρίζει που αρνείται να πιεί γάλα απο ποτήρι...ακόμη με μπιμερό είμαστε το οποίο εγώ κράτώ σαν λάβαρο και αυτός απολαμβάνει. Τι να ξαναλέω..ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ???..πόσο άλλο πιά?Για γιογιό ούτε λόγος...."Οχι,όχι, όχι...." μόνο αυτό ακούω!!!!Ούφ τα είπα...Δεν ξέρω τι να κάνω....

GIO μου τα παιδια μας μας εχουν τρελάνει..Ο γιαννης παλαβος παιδι μου. Τι να σας λέω. Απιστευτος! ΥΠΟΜΟΝΗ....

Κaterinaki ευτυχως που μου τα ειπες αυτα και κάπως ηρέμησα. Γιατι πίστευα οτι μονο ο δικος μου τα κανει...ουφ

ΠΕΖΗ μου καλες βολτουλες και καλες διακοπες! Αχ τι ωραια!

Εγώ πηγα γυναικολόγο.Ειμαι μια χαρα. Απο την άλλη βδομαδα μπορώ να μπώ στη θάλασσα! Γιουπι!!!!!Εντωμεταξυ μου λέιε ο άντρας μου"ρωτησες πότε μπορούμε??(επαφες)..Λεω "ΟΧΙ παιδι μου τρελος εισαι?Ντρεπομαι"

Και ο αθεοφοβος πήρε μονος του τον γιατρο να τον ρωτησει. αχ θα τον γδάρω.Καταντράπηκα. δεν λέω, οκ, πέρασε πολυς καιρος, αλλα ρε κορίτσια να πάρει τηλέφωνο;;;;

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Αγορομάνες cool !!!! :cool:

Βρε gio μου μιλάμε για το απίστευτο έτσι ?? Ακου απ το συφωνι ?? Τι ζουζουνι θεε μου !! Θυμαμαι ακομα και το 1ο κόψιμο απ το συρταρι της κουζίνας που το χες και με προστατευτικό ... Μα που τα βρισκουν ήθελα να ξερα ??? Οτι βλακέια τους κατεβαινει στο κεφάλι .:confused:. Περαστικα σας κι ευχομαι λιγοτερα ατυχηματα για όλα τα θηριάκια ..

Κατερινακι μου γλυκο μη σκας για τον Γιαννακη μωρέ θα του περάσει νομίζω σύντομα και οταν θα ρθει η σειρά μας θα μας δινεις εσυ συμβουλές !!!

Η Ανδρι αντιδρά απο τώρα, και φτάιει κι ο περιγυρος που της μιλά συνέχεια για την αδερφούλα που θα ερθει και προσπαθουν ταχαμου να την προετοιμάσουν λεγοντας συνέχεια πως εισαι μεγάλη πια ...Αποτελεσμα ??Να της τα χουν πρήξει και να μου πει προχθές Ξερεις μαμά αποφασισα να ειμαι κι εγω μωρό , θελω να μου φέρεις την κουνια μου να κοιμάμαι, και να με ταιζεις εσυ :shock:.. Ετσι λοιπον απαγορευσαμε σε όλους να της ξαναπουν πως είναι μεγάλη πια και να της μιλάνε για το μωρο που θα ρθει τουλ για λίγο καιρό μεχρι να το ξεχάσει .

Αλλα βρε κορίτσια είναι τοσο πολύ αντιδραστική που μου σπάει τα νέυρα. Δειχνει πολύ εντονο χαρακτήρα απο τώρα , και η καπατσοσύνη της δεν συμμαζέυεται όπως και η επιμονή της σε όλα . Οι περισσότεροι που τη βλέπουν τη θεωρούν υπάκουη αλλά το τι αγωνα δίνουμε για να την κάνουμε να συνεργάζεται δεν λέγεται....

Τωρα την έχω άρρωστη με στοματίτιδα απο τις βλακειες που βάζει στο στόμα της ... Εκανε και πυρετο Την πήγα παιδίατρο σήμερα και μας εδωσε ενα διαλυμμα που το φτιάχνει ο φαρμακοποιός και τωρα πρέπει εγω να καταφερω να την κάνω να κάθεται να της το βάζω στις αφτρες ..καλήνυχτα σας .. ολο το τετράγωνο θα μας ακούσει ... Καμιά ιδεα βρε κορίτσια ? Δε θυμαμαι αν το ειχε πάθει κανενα άλλο παιδάκι αυτό....

Με το γιογιό ενω το χει μάθει και την έχω τσεκάρει πως το ελέγχει θέλει να πηγαινει μόνον οταν θέλει εκεινη .Δηλ οταν είναι να κοιμηθεί μπας και κερδισει χρόνο , οταν ξυπνα το βράδυ σαν δικαιολογια δηλ Να ξυπνησα για τσισα μου! Τα σαββατοκυριακα το πρωι που θέλει να μας κάνει να σηκωθουμε απ το κρεβάτι γιατί εμεις θέλουμε να χουζουρεψουμε. Επισης στα ταξίδια επειδη βαριέται θέλει να σταματαμε συνέχεια να καθεται στο γιογιό.Στα τρικαλα προχθες κάναμε 6 ωρες να φτασουμε , μια τσισα μου, μια κακά μου Βεβαια πάντα κάνει αλλά μονον όταν θελει εκεινη .Οταν παιζει ας πουμε και την καταλαβαινω πως θελει τσισα ή κακά της λέω πως το γιογιο της την περιμενει αλλά εκείνη προτιμα να τα κάνει πάνω της ...οταν τη μαλωνουμε για άσχετο θέμα πάλι προτιμα να τα κάνει πάνω της ...Θελει να έχει τον 'έλεγχο εκεινη συνεχως ένα πράμα ... Μια κρυο μια ζεστη μας έχει.. Τωρα αποφασισε να κάθεται στη λεκάνη και έχει ενθουσιαστει και το ζητα συνέχεια !! Βρεθηκε κάτι να της αναπτερωσει το ενδιαφέρον τουλαχιστον αλλά μέχρι πότε αναρωτιέμαι????

Συγνωμη βρε κορίτσια που σας ζάλισα αλλα είναι και δυσκολη η ώρα και μου ρχονται ενα ένα ...

ΠΕΖΗ μια χαρά θα εισαι για τη Β επιπεδου , περιπου 20

βδομάδων ε? Καλά αποτελεσμα και σε σένα ! Το τι κλωτσομπουνίδι εχω φάει κι εγω απ την Ανδρι δε λέγεται ?? Το λυπάμαι το καημένο απο τωρα ... Προσοχή όμως οσο γίνεται βεβαια ....

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Καλησπέρα!!:tongue:

Να ΄μαι και εγώ!!! Σε περίπτωση που σκεφτήκατε οτι με ξεφορτωθήκατε :mrgreen::mrgreen: Μπήκα και σας διάβασα.. η αλήθεια αυτός ο μήνας ήταν να πάει και να μη γυρίσει και έτσι έχω χάσει κάποια από τα νέα σας..

Χαίρομαι που είναι όλες οι εγκυούλες μας καλά!! ΠΕΖΗ μου δηλώνω συμμετοχή για συμπεθέρα!! Δε με νοιάζει ποιον θα μου δώσεις αρκεί να έχω γαμπρό από εκεί να ανεβαίνω να πίνουμε τα ουζάκια μας στις παραλίες και να κάνουμε τις τσάρκες μας!! Μια χαρά πεθερά θα γίνεις! Η αλήθεια έτσι ταρζανάκι σαν τον Νικόλα είναι και η Πενούλα μου.. τα ίδια μου κάνει και εμένα.. να φανταστείς κρεβατώθηκα με τη μέση μου.. και την πάνα ακόμα δεν την κόψαμε εντελώς. Το τι οικονομική καταστροφή πάθαμε με με τις πάνες.. άστα!! Κάθε 20 λεπτά την αλλάζει, κάνει και στην τουαλέτα (το γιογιο δεν το θέλει η κυρία) βάζει και πάνα, μπαίνει και στον νιπτήρα μόνη της παρακαλώ να πλυθεί!! Κομμάτια η μέση μου!! Αντε να πάει σταθμό από σεπτέμβρη να σωθώ.

Είδα και τα μωράκια σας, με καθυστέρηση, είναι πανέμορφα όλα!!

Κατεριν@ μου αρέσει που μοιάζουν τα δυο τους!! Είναι πολύ ωραίο στα αδερφάκια!

Μαρίγια μου μήπως είναι ερπητοϊός;; Το περάσαμε το χειμώνα εμεις με άφθρες και πολύ πόνο. Κάνει τον κύκλο του περίπου 10 μέρες και περνάει από οτι θυμάμαι. Θέλει μόνο προσοχή να τρώει καλά το παιδί μην πάθει κάμια αφυδάτωση αν δεν θέλει να λάβει τροφή..

Περισσότερα νέα σας θα δω αύριο.. θα τα ξαναπούμε.. φιλιά σε όλες.

γεια σας μανούλες τι κάνετε???

καταρχάς marigia μου με το καλό όπως και εσύ πέζη άντε να κάνεις την β επιπέδου να επιβεβαιώσουμε το φύλο!!!

gio μου δυστηχώς είναι η ηλικία και κρατάει περίπου 2 χρόνια μου είπε η παιδίατρος!!!υπομονή!!!η αλήθεια είναι ότι και εμένα η μαιρούλα με φτάνει στα όριά μου αλλά αν καμμιά φορά της ρίξω καμμία στον πωπό ή στο χεράκι μου λέει μανούλα όχι νταντα τη μαίρη καλό καλό κάνε με καλό καλό και πες συγνώμη στη μαιρούλα!!!και εκεί βέβαια λιώνω!!!εχτές είπα να μην την μαλώσω αλλά για να γίνει αυτό όλη την ώρα ήμουν μαζί της!!!έπρεπε να την απασχολώ με παιχνίδια κτλ κτλ για να μπορέσω νακάνω καμμιά δουλειά ή την έβαζα να κάνει και αυτή ΄δουλειές τάχα μου πως με βοηθάει!!!βέβαια τα κατάφερα και δεν την μάλωσα!!!είναι η ηλικία για να κάτσουν φρόνιμα θέλουν απασχόληση αλλά και πως να γίνει αυτό όταν οι δουλειές τρέχουν?

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Να μαι κι εγώ!!

Στα γρήγορα σας διάβασα και το μόνο που μορώ να πω είναι ότι όλα τα παιδάκια μας μοιάζουν στη ανυπακοή! Εγώ βρήκα την τιμωρία με το σκαμνάκι αποτελεσματική. Μετά από 2 προειδοποιήσεις τον κθίζω εκεί για 2 λεπτά και ηρεμεί. Δε γίνεται διαφορετικά. Έχει ένα πείσμα κι όταν δεν γίνεται το δικό του τσιρίζει. Ναι, αλλά δεν μπορώ να τον εχω να τσιρίζει ενώ η μικρή κοιμάται και το καρεκλάκι ήταν ο μόνος τρόπος να το σταματήσει αυτό.

Κατά τα λποιπά, βρήκαμε σπίτι και υπογράψαμε!! Ναι!! Τον άλλο μήνα μετακομίζουμε! Στην Τριανδρία, κοντά στην Αγ. Μαρίνα, για όσες ξέρουν από Θεσ/νίκη και τρέχουμε για κουζίνα, ηλ. συσκευές, κλπ. Θέλω τόσο να φύγουμε που δεν βλέπω την ώρα!

Γεια σας ρε κορίτσια και από αυτό το μέτωπο!Δύσκολος ο Ιούνης αλλά πάει πέρασε και τελειώσαμε για φέτος, τώρα σε 2μήνες ξαν'α δουλειά!!!

πεζη marigia μπράβο που ολα πάνε καλά και όντως πώς πέρασε ο καιρός και φτάσατε κιόλας στα μισά. Σαν χτες μου φαίνεται που το ανακοινώσατε!:D

Περαστικά βρε gio δεν μου είπες τίποτα στο τηλ.Καλά εμείς γενικά με τα σιφόνια λατρεία, τα έχει ξηλώσει από τα μπαλκόνια και κάθεται με το χέρι και ψαρεύει ότι λάχει.:confused:

july μου ποια ηλικία το έχει?Των 2? Γιατί εμείς είμαστε έτσι τα τελευταία 2 και κάτι χρόνια, δηλ. από τότε που γεννήθηκε. Αντίδραση στα πάντα από πάντα.

Τον τελευταίο καιρό έχει λυσσάξει να ανέβει στο ταβάνι. Πώς γίνεται αυτό δεν ξέρω. Το αποτέλεσμα να σκαρφαλώνει σε άκρως επικύνδυνα μέρη και να κάνει ότι τρελό μπορείτε να φανταστείτε. spiderwoman. Τί με το καλό, τί με το ζόρι, τί με το άγριο, με φασαρίες, με φωνές, με τιμωρίες, με ομιλία και πολύ μπλαμπλα το αποτέλεσμα το ξέρετε....θα κάνει αυτό που θέλει.

marigia ακριβώς έτσι κι εμείς αλλά από πάντα έτσι. Στην παιδική χαρά τη βλέπεις τη δικιά μου και όλοι λένε τί γλυκό παιδάκι και όντως είναι. Παίζει με τα παιδάκια, τα αγκαλιάζει, τα φιλάει, δίνει τα παιχνίδια της, τους επιστρέφει τα δικά τους, τα κουνάει στην κούνια και λες -τί άγγελος!!!!!!ΠΟυ να φανταστείς πόσο αντιδραστική είναι, σε όλα όχι, σε κάθε αλλαγή πάνας γίνεται πόλεμος (από τότε που γεννήθηκε), και πολλά πολλά πολλά νεύρα.Βγήκε ένα κομμάτι από το παζλ?Χριστέ μου τί έχει να γίνει! Ακούμπησε η Χριστίνα ένα τουβλάκι όρθιο κι αυτό έπεσε?Παναγιά μου!!!!Και κατευθείαν την αρπάζω και με ήρεμο τρόπο της εξηγώ ότι και 10 φορές να το κάνουμε δεν πειράζει.Αλλά όταν όλη μέρα η Χριστίνα τσατίζεται με το παραμικρό και τρέχω να την ηρεμήσω όλη μέρα, εεε κάπου προς το απόγευμα η υπομονή εξαντλέιται και βγαίνει και καμιά φωνή! Γι τον ύπνο καλά δεν έχω ελπίδες πλέον αυτό το παιδί να αγαπήσει τον ύπνο, κοιμάται κατά τις 12.00, σηκώνεται 2-3 φορές το βράδυ και στις 8 το πρωί ειμαστε έτοιμες να πάμε να οργώσουμε το χωράφι.

Είναι μέρες που πονάει τόσο πολύ το στομάχι μου από τη συνεχή αυτή πίεση! και σκέφτομαι ότι αν είχα και δεύτερο θα αποτρελαινόμουν τελείως!

july η Χριστίνα από πάντα ήθελε απασχόληση όλη μέρα. Και γενικά έχω θέμα γιατί είναι κολλημένη πάνω μου. Δεν έχει πρόβλημα να κάτσει με τους παππούδες της αλλά όταν είναι μαζί μου, δεν με αφήνει ούτε τουαλέτα να πάω. Με τον μπαμπά της δεν κάθεται και διαρκώς με φωνάζει. Με τραβολογάει όλη την ώρα από τα ρούχα και δεν παίζει μόνη της ούτε λεπτό.

Προχτές διάβαζα ένα παρόμοιο πρόβλημα από μία μαμά με την 2.5 ετών κόρη της που είναι κολλημένη πάνω της και η κα. Στυλινάκη είπε ότι είναι φυσιολογικό ακόμη για αυτήν την ηλικία. Πότε βρε κορίτσια σταματα λίγο αυτή η προσκόλληση?Μα ούτε τουαλέτα......ΑΝ ΚΑΙ....όταν είμαστε έξω θέλει μακριά και αγαπημένες. Πήγα σε κατάστημα να πάρω ένα δωράκι και διαρκώς έψαχνα τη Χριστίνα, τραβιόταν, έτρεχε, κρυβόταν στα δοκιμαστήρια. Εξω στο δρόμο πολλές φορές δεν δίνει το χέρι της και τρέχει. Πολλές φορές βγαίνουμε από το αμάξι κι ενώ είμαι φορτωμένη με διάφορα ψώνια η Χριστίνα αρχίζει και τρέχει στο δρόμο. Την τραβολογάω από το χέρι και την ΄σερνω στην κυριολεξία. Δεν ξέρω.....την έχω μαλώσει, της έχω μιλήσει άπειρα, έχει φάει και 2-3 σε ακραίες καταστάσεις (όπου είχαν αποτεέλεσμα τελικά γιατί δεν τα ξαναέκανε) αλλά έχω καταλάβει ότι πρέπει να πηγαίνω με τα νερά της και να την ξεγελάω όσο γίνεται γιατί είναι και πολύ πονηρή, αν θέλω να περάσει το δικό μου. ΔΥστυχώς μόνο με γαλυφιές, γιατί με ομιλία δεν βλέπω να βγαίνει και τίποτα.

Αυτά και τα δικά μας τα ωραία, πείτε βρε παιδιά καμιά συμβουλή στο όοοολο θεμα!!!:)

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

Να μαι κι εγώ!!

Στα γρήγορα σας διάβασα και το μόνο που μορώ να πω είναι ότι όλα τα παιδάκια μας μοιάζουν στη ανυπακοή! Εγώ βρήκα την τιμωρία με το σκαμνάκι αποτελεσματική. Μετά από 2 προειδοποιήσεις τον κθίζω εκεί για 2 λεπτά και ηρεμεί. Δε γίνεται διαφορετικά. Έχει ένα πείσμα κι όταν δεν γίνεται το δικό του τσιρίζει. Ναι, αλλά δεν μπορώ να τον εχω να τσιρίζει ενώ η μικρή κοιμάται και το καρεκλάκι ήταν ο μόνος τρόπος να το σταματήσει αυτό.

Κατά τα λποιπά, βρήκαμε σπίτι και υπογράψαμε!! Ναι!! Τον άλλο μήνα μετακομίζουμε! Στην Τριανδρία, κοντά στην Αγ. Μαρίνα, για όσες ξέρουν από Θεσ/νίκη και τρέχουμε για κουζίνα, ηλ. συσκευές, κλπ. Θέλω τόσο να φύγουμε που δεν βλέπω την ώρα!

Η παλιά μου γειτονιά!!!!Μετά το πατρικό μου είχαμε νοικιάσει για 2 χρόνια στο τέρμα της Αγ. Μαρίνης, απέναντι απο το γήπεδο!!!Με το καλό Αντα, και καλή υπομονή στην μετακόμιση!!!!Ξέρω εταιρεία με πολύ καλές τιμές αν σε ενδιαφέρει!!!!

gio, ναι ,θα ήθελα, αν μπορείς σε πμ!! Έχω πάρει ήδη μια προσφορά, αλλά αν υπάρχει κατι φθηνότερο θα το προτιμήσω, γιατί πραγματικά όπως πάμε θα μείνουμε ταπί και ψύχραιμοι στην τράπεζα με το δάνειο φυσικά!!

neamanoula, γέλασα πολύ με το...ταβάνι!! Καλά,η κόρη σου δεν παίζεται!! Πάντως, σοβαρά τώρα, ίσως ένα αδερφάκι να την άλλαζε, ποτέ δεν ξέρεις...Δοκίμασες την τιμωρία με το σκαμνάκι; Ή να της στερήσεις κάποιο παιχνίδι όταν βλέπεις ότι κάνει κάτι επικίνδυνο; π.χ. ο δικός μου στο μπαλκόνι προσπαθούσε να κάνει τη σφουγγαρίστρα να φτάσει στα απλωμένα ρούχα. Μια, δυο, τρεις του την πήρα και του την ξανάδωσα λέγοντάς του ότι αν το ξανακάνει θα του την πάρω πάλι. Ή με τα μανταλάκια που έριχνε στο σιφόνι, ε, το έκλεισα κι εγώ με μια σακούλα από το σούπερ μάρκετ και κάθε φορά που είναι να πλύνω το μπαλκόνι τη βγάζω και την ξαναβάζω. Αν και το κατάλαβε ο πονηρός και την έσπρωξε παραμέσα και κύλισε κι αυτή στην αυλή....αλλά εγώ επιμένω! Διαφορετικά, θα μένουμε κάθεμέρα χωρίς μανταλάκια και θα πρέ΄πει να κατεβαίνω στον ακάλυπτο να τα μαζεύω...Α, και το τελευταίο, κι εμένα,αν κάτι του χαλάσει -και κυρίως ο πύργος από τα κυβάκια ή τα μονά τουβλάκια με τα οποία σχηματίζει ένα ακόντιο και θέλει σώνει και καλά να σταθούν όρθια -χαλάει ο κόσμος από την γκρίνια!! Οκ, κάποια στιγμή θα μεγαλώσουν και στραφούν σε άλλα ενδιαφε΄ροντα πράγματα!!

Ναι βρε κορίτσια, και ήθελα και εγώ να ρωτήσω.Τι κανανε, η επέμβαση εγινε?

Κατερινάκι γίνατε 1 μήνα!!!!Μπράβο!!!!

Ευχαριστούμε!!!! Πράγματι γίναμε 1 μηνός!:tongue::tongue::tongue: πω πω σαν χθες μου φαίνεται οτι γέννησα...Περναει ο καιρός γρήγορα!!!!!

Λοιπόν, διαβάζοντας σας κορίτσια και κυρίως εσένα Αντα μου, γεμίζω με τύψεις. Τι εννοώ;; τέτοια κάνει και ο Γιάννης και εγώ συνέχεια του φωνάζω, γιατί πιστεύω οτι είναι ο μόνος που τα κάνει. Μάλλον είναι της ηλικίας! Βέβαια όταν τον πάμε βόλτα είναι το μόνο παιδάκι που δεν κάθεται στον κ@λο του και τρέχει σαν παλαβό. Αφού μας ρωτάνε "Πάντα έτσι είναι";;;

Εχω πολλές τύψεις απέναντι στο παιδί μου. Να σήμερα ξύπνησαν μαζι. Ανέβηκα στον πάνω όροφο έχοντας και τα δυο αγκαλιά. Έβαλα τη μπέμπα να ξαπλώσει και του είπα να πάμε να κάνουμε το γάλα του. Ο Γιάννης ήθελα να πάμε όλοι μαζί αγκαλιά. Τον άφησα κάτω λέγοντάς του οτι αυτό δεν γίνεται. Του έκανα το γάλα κάθισε διπλά μου και εγώ θήλαζα και αυτός έπινε σίγα σίγα γάλα. Αλλά είχε μια απίστευτα θλιμμένη φατσουλα....Με έλιωσε. Οταν ήρθε η κοπέλα που τον κρατάει κόλλησε και πάλι πάνω μου. Δεν μπορώ να του προσφέρω (εδώ και μηνες) αυτα που θέλω και τρελαίνομαι. Νιώθω ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ. Θέλω να τον πάω βόλτα, αλλα ο θηλασμός με περιορίζει. Πήρα και ενα θήλαστρο αλλα βγήκε μαπα...

Ουφ σας έπρηξα ε;; Sorry!!!!:(:(

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...