Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσάκια!

DaF είπες να πας μια βόλτα και γκρεμίστηκε το σύμπαν!! Αμάν βρε!!

Προσοχή κορίτσια στα ζουζούνια, καμία συναίσθηση ακόμα δεν έχουν και τι να πρωτοπροσέξεις... Απορώ τι θα κάνουμε σε λίγο που θα περπατάνε...Ευτυχώς ο δικός μου δεν έχει γενικά πρόβλημα με το πάρκο οπότε συνήθως δεν γκρινιάζει όταν τον βάζω, δεν γίνεται και όλη μέρα στα πατώματα!

Σήμερα με μάτιασαν τόσο πολύ που κόντεψα να σκάσω, τελικά άφησα τον μικρό στη μαμά μου για απόψε, και λέω να κάνω κανένα μπάνιο σαν άνθρωπος χωρίς άγχος έτσι για αλλαγή και να κάτσω λίγο με το βιβλιαράκι μου να μου περάσει και ο πονοκέφαλος. Αχ, καμια φορά αυτό νοσταλγώ, το διάβασμα στη μπερζέρα....

Σας φιλώ, πάω να κάνω ασκήσεις χαλάρωσης! Αν θυμάμαι πώς είναι δηλαδή!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Γεια σας κοριτσάκια!

Πολύ πλάκα έχει η Χριστίνα, πέρα το ότι αλωνίζει όλο το σπίτι με το μπουσούλημα, εδώ και 2-3 εβδομάδες περίπου πιάνεται από τα έπιπλα και περπατάει μόνη της. Πιάνεται από τη μία άκρη του καναπέ και τον περπατάει όλο ή από το τραπέζι και το πάει γύρω-γύρω.:lol::lol::lol:ζουζούνα σκέτη!

Να σας πω και κάτι εξωφρενικό που άκουσα, δεν ξέρω ίσως σε σας ακουστεί πιο λογικό αλλά εγώ το βρίσκω απαράδεκτο.Μία γνωστή έχει ένα μωρό που μόλις μπήκε στον έβδομο μήνα.Ξέρετε πόσο ζυγίζει?12 κιλά!!!μαλιστά το θεωρούν και πολύ χαριτωμένο που το φωνάζουν κιόλας "γίγαντα".Επειδή απόρησα και τη ρώτησα τη κοπέλα, το μωρό γεννήθηκε με φυσιολογικό βάρος απλά ήθελε να πίνει πολύ γάλα.οκ, και η Χριστίνα δεν είχε το αίσθημα κορεσμού μέχρι τον πέμπτο μήνα και όσο γάλα την έδινα το έπινε. Ποτέ δεν άφηνε γάλα στο μπουκάλι, την έδινα παραπάνω γάλα από ότι έπιναν τα άλλα μωρά, αλλά πάντα πρόσεχα δεν της έδινα υπερβολικά πολύ και όταν έκλαιγε της έλεγα ότι δεν έχει άλλο γάλα και της έδινα πιπίλα.Αυτή το τάιζε όσο ήθελε, το αποτέλεσμα 12 κιλά!Τώρα αφού τα 'κανε όπως τα'κανε, το δίνει παραπάνω χαμομήλι αντί για γάλα για να μην παχύνει κιάλλο.Κρίμα είναι να "ξεχυλώνει" τόσο το στομάχι του παιδιού και αν δεν κάνουν κάτι έστω και τώρα θα γίνει ένα ωραιότατο παχύσαρκο παιδάκι...κρίμα...12 κιλά είναι το ανώτατο βάρος που πρέπει να έχει ένα μωρό ενός έτους.και μετά λέμε πώς υπάρχουν παχύσαρκα παιδάκια.....:-(

yaeNp3.png

γιατι καλε να μας ακουστει λογικο;;;;:lol: βασικα χαλια μου ακουγεται......:roll:

υπερβολικη συμπεριφορα παντως βρε παιδι μου......κ οντως ετσι δημιουργειται η παχυσαρκια κ πολλα πολλα ακομα!:rolleyes:

το χριστινακι ειναι κ η πρωτη γυριστρω μου φαινεται, θηριακι!!μανα κουραγιο, αλλα ξερω οτι την καμαρωνεις κιολας που σου βγαζει την πιστη εεε;;:tongue:

κατερινακι μου μακαρι να πηγαινα βολτα, θα καθομουν 4-5 μερες......βολτα στην παλια πολη, καφεδακι στην παραλια, χαλαρα στα μαγαζια......αχχχχχχ!!!!!!καμια σχεση!!!:rolleyes:

πολλη κουραση κ πολυ αγχος μεχρι να φτασουμε κ να υποστηριξω.....αστα.....τουλαχιστον τελος καλο ολα καλα!:D

συμπεθερα πατας "νεα μηνυματα" κ στα βγαζει, οποτε δεν ψαχνεις στις θεματικες!!:wink:

δεν ειχα συνειδητοποιησει ΠΟΣΟ προωρος ηταν ο Παναγιωτης, θεουλη μου!!!!!!!:o ολα καλα ομως φιλεναδα μου, οοοολα καλα!!!:D

το τερατουλιον σημερα εκατσε κατω απο μια καρεκλα σπαστη-αρα κ ελαφρια- και την κουνουσε μπρος πισω συνεχεια, κουνιοταν κ η ιδια ολα χαρα κ την εφτασε μεχρι λιγο πιο κατω ωσπου την βουτηξα για μπανιο κ υπνο!συνεχιζει επισης ακαθεκτη να μαδαει τα φυτα μας, αλλα που θα παει θα μαθει! εχει επιτελους ζωηρεψει πολυ, οπως ειναι κ το φυσικο βρε παιδια!!!!:lol:

Διαφημίσεις

Συγχαρητήρια DaF μου, τελείωσε κι αυτό τώρα!!! Τώρα μπορείς να πηγαίνεις για βόλτες πάνω λοιπόν!;)

DAFακι αιντε να κανονίσεις το επόμενο ταξίδι μπας και σε δουμε και εμείς!!!

Βλέπω τρελλο ζουζουνι και η ζαπατίστρια νυφη μου εεεεε???

neamanoula είπαμε η Χριστίνα είνάι εκτός συναγωνισμου...:D:D:D!!!Καλημερούδια φιλεναδιτσα μου!!!

Καλημέεεεεεεερα 2 μέρες πριν τα Χριστουγεννα !!!!!!

Εξαφανιστήκατε όλες βλέπω ????

μμμμμ καλά κάνετε , ευκαιρία για ταξιδακια και ξεκούραση !!!!

Neamanoula πρέπει να κανουν παρέα τα καμάρια μας... Πιανεται η κυρία απ τον καναπέ και με τα δυο χεράκια και τον περπατάτει στα πλάγια κι αυτη...

12 κιλά 7 μηνών ?????? Ε οχι .... Το προτιμω που το Ανδριαλάκι είναι αδυνατούλι παρά αυτο το πράγμα...

gio σε ποια βδομάδα τον γεννησες τον Παναγιωτακη ? ειχες απ την αρχη προβλήματα ή έτυχε? Εγω απ τον 5ο έπαιρνα χάπια για να μην γεννησω πρόωρα αλλά τελικά τέλος καλό ολα καλα πήγαν!!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

καλημερα κοριτσακια..

εμεις καλα μπουσουλαμε, πιανομαστε απο καναπεδες κτλ.. και περπαταμε στο πλαι σαν τον καβουρα!!!

ξεκιναω δουλεια την δευτερα 28 και ειμαι να με κλαινε οι ρεγγες. συγκεκριμενα την αφησα για 1 ωρα για να παω για ψωνια με την μητερα μου που την γνωριζει απο βρεφος και εκλαιγε γοερα, οταν ηρθα κ ειδα τα κοκκινα ματακια της απο το κλαμα και το βλεμμα της"γιατι με αφησες?" μου εκανε και παραπονα, ω, ναι οσο και αν δεν το πιστευα, ειναι πανεξυπνα.

δεν την εχω αφησω πανω απο 2 ωρες απο τοτε που γεννηθηκε.

εσεις πως θα την χειριστειτε την κατασταση?

Βρε κορίτσια πολύ κούραση όμως είμαι μόνιμα ένα πτώμα... Τι θα γίνει όταν θα ξεκινήσω δουλειά σκέφτομαι και φρικάρω...

Άσχετο άλλα ήταν καμιά σας στο 6μηνο του ΟΑΕΔ?? Αν ναι δώρο δικαιούμαστε από τον Οργανισμό ???

αστα βραστα, δωρο παιρνεις απο τον οαεδ κανονικα(αναλογικα με το μισθο του οαεδ)

dafακι καλα το ειπε η κατερινα, ειπατε να πατε ταξιδι και γκρεμιστηκε το συμοαν, ολα καλα ομως και διπλωματουχος πλεον:D:D

ποιος κατσικοποδαρος σας ξεπροβοδισε?;);)

νεαμανουλα, το χριστινακι καλυτερα? μυξουλες κανουν και απο τα δοντακια, διαροιες, πυρετο κ ολο το πακετακι μαζι:twisted:

οσο για τον υπνο το εχω παρει αποφαση οτι ειναι παιδι που δεν πολυαγαπαει τον υπνο.θα μεγαλωσει και θα κοιμουνται πιο πολυ, θα δεις, ως τοτε υ....η(δεν το εγραψα!)

πεζουλα καλα να περασετε..

Αχ, καμια φορά αυτό νοσταλγώ, το διάβασμα στη μπερζέρα....

εμενα να δεις, πηρα να διαβαζω την ωρα που την θηλαζα στο κρεβατι, αλλα ο νους της ηταν να αρπαξει το βιβλιο, κ οχι να φαει το σκ@$το;)

gio ολα θα ειναι μια πικρη αναμνηση που θα ξεθωριαζει οσο περναει ο καιρος κ αν θυμασαι τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΟΟΟΝΤΑΙ.

vallou,και μενα δεν κοιμαται πολυ την ημερα απο την ωρα που θα ξυπνησει το πολυ 1 ωρα μεσα στη μερα, ευελπιστω να αλλαξει οσο μεγαλωνει..

.png

Stellas ευχαριστώ για την ενημέρωση. Κι εγω επιστρέφω στη δουλειά 22 Φλεβάρη κι απο τωρα το σκέφτομαι που θα την αφήσω ... Θα μεινει με την νονά της για λίγους μήνες και μετά βλέπουμε ..ελπίζω να μην αναγκαστώ να πάρω ξένη γυναίκα...

Να σκεφτεσαι πως η μικρούλα σου είναι με την γιαγια της που την αγαπά και την φροντίζει σαν τα μάτια της κι ολα θα πάνε καλά.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ !!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

ξεκιναω δουλεια την δευτερα 28 και ειμαι να με κλαινε οι ρεγγες. συγκεκριμενα την αφησα για 1 ωρα για να παω για ψωνια με την μητερα μου που την γνωριζει απο βρεφος και εκλαιγε γοερα, οταν ηρθα κ ειδα τα κοκκινα ματακια της απο το κλαμα και το βλεμμα της"γιατι με αφησες?" μου εκανε και παραπονα, ω, ναι οσο και αν δεν το πιστευα, ειναι πανεξυπνα.

δεν την εχω αφησω πανω απο 2 ωρες απο τοτε που γεννηθηκε.

εσεις πως θα την χειριστειτε την κατασταση?

Ax βρε stellas εγω τον άφησα μόλις 3,5 μήνων ουσιάστικα΄!!!Είναι πολύ δύσκολά και στην αρχή μέχρι να το συνηθήσεις θα σου φαίνεται οτι παραξηγείται και ότι σου κάνει μούτρα αλλα σιγά σιγά, θα συνηθήσεις και εσύ και η μπουμπού!!!

Δεν λές που έχουμε τις μαμάδες μας και δεν αναρωτιόμαστε τι γλώσσα θα μιλάνε τα παιδιά μας απο τις νταντάδες?

Τέσπα, προσπάθησε να την βάλεις στην ρέγουλα της έλλειψης σου, αν και κατά την γνώμη μου θα έπρεπε εδώ και καιρό να εφαρμόσεις το σχέδιο!!!

Υπομονή και σε λίγο θα σε διώχνει για να παει στην γιαγιά...εκεί πικρα να δεις!!!!:lol::lol::lol:

Φιλάκια

Διαφημίσεις

Γεια σας κορτσούδια!!!

stellas επειδή το ίδιο αντιμετώπιζα κι εγώ, θα σου πω τί κάνω..η Χριστίνα δεν πήγαινε σε κανέναν μέχρι έξι μηνών, ούτε στη μαμά μου που την έβλεπε 2-3 φορές την εβδομάδα, έκλαιγε τρελά με αναφιλητά. Άρχισε να την παίρνει αγκαλιά κι εγώ ήμουν δίπλα, σιγά σιγά όσο περνούσαν οι μέρες όλο και απομακρυνόμουν, σε λίγο καιρό πήγαινα σε άλλο δωμάτιο για να κάνω δουλειες και χωρίς να με βλέπει.Τον προηγούμενο μήνα την άφησα μόνη ένα μισάωρο, μετά μία άλλη φορά μία ωρίτσα, μετά ένα δίωρο, μετά παραπάνω.Δηλαδή έγινε πολύ σταδιακά.Δοκιμάσε το κι εσύ.Τώρα την έχουν κρατήσει και σχεδόν μία μέρα ολόκληρη χωρίς κλάμματα.Οι αποτομες αλλαγές σίγουρα κάνουν κακό, σιγά σιγά ώστε να συνηθίσει.Πριν πας στη δουλειά, δούλεψε το πριν με την σταδιακή απομάκρυνση σου.

yaeNp3.png

thanks,κοριτσια για τις συμβουλες σας, καθε αρχη δυσκολη κ εγω κ η μικρη βγαινουμε απο την ρουτινα μας αλλα...

πετρή την λεει ο αντρας μου, γιατι εχει λιγα μαλλακια κ μας το περνανε για αγορακι,κ πολυ θελει το να σου κολλησει;);) ?

σημερα καναμε κουραμπιεδο-μελομακαρονα και τα τσακισα ολιγον τι;)

αυριο λεω να κανω ενα σπεσιαλ γευμα στον αντρουλη μου να ρεβεγιοναρουμε στο σαλονι μας (ουαου)!

καληνυχτουδια...

.png

28796xf3z4sbjdh.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ 1 ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ!!!ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΚΛΙΜΑ ΕΙΠΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΣΤΟΛΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΜΑΣ!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΚΑΛΑ?

μπράβο ρε gio μας έφτιαξες πρωί πρωί...:D

Στο κλίμα των Χριστουγέννων, από χτες παιδεύομαι με γενική καθαριότητα και γλυκά.Αύριο είναι η πρώτη γιορτούλα της κορούλας μου, έχουμε διπλό λόγο να γιορτάζουμε.:wink:

θέλω να μου πει τα κάλαντααααααααααααααααα................

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...