Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Ένας ακόμα λόγος να δοκιμάσω άλλη κλινική. Όσον αφορά τα πρωτόκολλα, πλέον μπορώ να πω πως έχω κάνει ( τελείως φυσικό, φυσικό τροποποιημένο και βραχύ) και όλα δε δίνουν βλαστοκύστη 5η μέρα. Βέβαια διαβάζοντας ξένα site είδα πως υπήρξαν πολλές εγκυμοσύνες με 6ης ημέρας. Εγώ δε μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο κάθετος με το ενδομήτριο 6ης ημέρας. Λογικά βάσει βιβλιογραφίας.

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου. Κάθε μήνα δίνω ωάριο πρακτικά. Δεν έχει βρεθεί ακόμα κύκλος χωρίς…Απλά από τα 13 γονιμοποιήθηκαν τα μισά περίπου δλδ 6 και τα 3 έγινα βλαστοκύστες, εν αναμονή του 13ου ωαρίου να δούμε αν θα γίνει. Σαν νούμερα είναι όλα 50/50 αν το δεις στατιστικά.

Θα σου πω τη λέξη κλισέ ΥΠΟΜΟΝΗ! Δεν έτυχε ακόμα το καλό αλλά συνεχίζοντας θα βρεθεί. 

• Ευχή 1

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΠΕΖΗ Τα κατάφερες! Μ΄έκανες και ζήλεψαααααα..........Θέλω και εγώ μπάνια στη θάλασσα! Περιμενω πως και πως να πάρω το οκ απο το γιατρο. Βέβαια το σώμα μου ειναι χαλια αλλα θα πάω! ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΛΟΙΠΟΝ!!!!!!!!!!!:P:p:p

Να προσθέσω και εγώ ότι τα ζουζουνακια της Κατερινας μας ειναι σκέτη γλυκα. Και ο Γιώργος και η μπουμου!!! Φτου σας!!!!:P

neamanoula το σκηνικο που περιφράφεις το περασαμε και εμεις πριν κανένα 4μηνο, στο γιογιο όμως. Δεν καταφέραμε τιποτα. Ο μικρος ολα τα έκανε εκτος απο τα τσισα και τα κακα. Κοινως...ανθρακες ο θησαρος!

Μαρια καλωσήρθες και πάλι. Μεινε μεινε στην παρεα μας!!!Τα πέρασες λοιπον και εσυ αυτα ε;; Πω πω, δεν ξέρω τι ακριβως να κανω. Εχω σκεφτει και τα dvd.θα το εφαρμόσω. Χθες το απόγευμα και σήμερα το πρωι, μου ζήτησε να πάμε οι δυο μας να κλειστουμε στο δωματιό του και να παιξουμε. Ποτε δεν το ειχε ζητησει αυτο. Τι νιώθει το καλο μου....Ελπίζω μα την πάροδο του χρονου να συνέλθει!!!!

Συμπεθερούλα μου ποτε κανεις Β επιπέδου??αντε καλα αποτελέσματα!!!!!!!!!!

σας φιλώ γλυκαααααααααααααααα. Απο δευτέρα φευγει η μαμα μου και θα κάνω βουτια στα δύσκολα!!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα τα καταφέρεις μια χαρά κατερινακι κ χωρις τη μαμά Εισαι βετεράνα πια !!

Τελος του μηνα παω για Βεπιπέδου και φυσικά θα είναι κι η γυναικολογος μου μαζί.

Με συνοδευει παντοτε η καλή μου!!!!!

Σχολαω επιτέλους ουφ !!!!!!!!!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

marigia μου γιατι να μη δε παμε για μπανακι αν ειμαστε καλα??? Ο γιατρος μου ειπε οτι μπορω να παω θαλασσα αρκει να ειναι καθαρη, οχι στις πισινες, οχι στον ηλιο , αλλαγμα μαγιο αμεσως μετα τη βουτια (αυτο ειναι σπαστικο) και καλυτερα οχι τις ωρες με πολυ ζεστη για να μη μου ερθει καμια ζαλαδα. Κατα τα αλλα δεν υπαρχει λογος να στερηθεις τη θαλασσιτσα! Αρκει βεβαια ολα να ειναι καλα. Και επιπλεον η θαλασσα να μην ειναι πολυ κρυα, μαλιστα ειναι ενας λογος που ενω μας βολευε να παμε Ιονιο τελικα αποφασισαμε Χαλκιδικη, λογω της κρυας θαλασσας που εχουμε συναντησει σε εκεινα τα μερη. Γενικα ειναι καλο να μην υπαρχει μεγαλη διαφορα θερμοκρασιας εξω και μεσα στη θαλασσα. Παντως χθες που πηγαμε, η θαλασσα ηταν δροσερη αλλα δεν με πειραξε καθολου και βεβαια απλα επεπλεα χωρις να κολυμπαω βαζοντας πολυ κοπο. Η αληθεια ειναι οτι το λουκι ειναι μετα τη θαλασσα, εκει τα ειδα ολα, κουραστηκα τρομερα, να κανουμε μπανιο, να πεσουν τα σχετικα πλυντηρια με μαγιο κλπ και γενικα να συμμαζευτουμε. Μια κουραση τρελη ενιωθα στο τελος αλλα αξιζε τον κοπο!

Κατερινακι μου εσυ εισαι πιο δυσκολη περιπτωση καθως θα εισαι αρκετα επιρρεπης στα μικροβια, να το προσεξεις μην εχεις τρεξιματα.

Νεαμανουλα και εγω προχθες τον ειχα με βρακι, καθησε κανα μισαωρο στο γιογιο, δεν εκανε τιποτα και μολις καθησε καναπε τα εκανε ολα μεσα στα τσισα...δεν ασχολουμαι και πολυ να πω την αληθεια και σκεφτομαι τελικα να ξεκινησουμε μετα τις διακοπες μας, τελη Ιουλιου, για να μην εχουμε γιογιο στα ταξιδια και βρεξιματα και ταλαιπωριες. Ας ελπισουμε να ξεκοψουν ευκολα.

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Καλησπέρα!!!

ΠΕΖΗ μου ενα θα σου πώ. Η κουνιαδα μου έκανε μπάνια σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσυνης. Φυσικα και δεν πειράζει και βέβαια πρέπει να κάνεις αυτα που σου ειπε ο γιατρος! Να χαρεις τη θάλασσα!!!!

Εμεις τα ιδια. Η μπέμπα ακομα ησυχη. Ρε κορίτσια τρώει και κοιμάται. Αχ ας μην αλλάξει αυτο.Ο Γιάννης....στον κόσμο του!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Κατερινακι αστερακι η μικρουλα..φτου φτου και μην το πολυμελετας γιατι ξερεις πως αναποδιαζουν τα ατιμα αν τα παινευεις και πολυ!!!!:tongue::tongue:;)

Διαφημίσεις

Μπράβο κορίτσια να χαρείτε τα μπανάκια σας!!!

Εμείς δεν πάμε πουθενά, έχω τον Γιώργο από χτες που έχει ανεβάσει 39 και... Ψήθηκε το παιδάκι... Μάλλον την πατήσαμε στην παιδική χαρά γιατί έβαλε ψύχρα κάποια στιγμή (είναι και βουνό εκεί που πήγαμε) και μέχρι να του βάλω μπλούζα την άρπαξε... Άσε που πάει και κολλάει στα παιδάκια και δώσε φιλιά και αγκαλιές, οπότε... Δεν τον έχω συνηθίσει και άρρωστο και μου φαίνεται χάλια ο καημένος... Σήμερα πάντως εκτός από το πρωί που σηκώθηκε και ψηνόταν, μέχρι τώρα δεν του έχει ανέβει και λέω μήπως την γλιτώσαμε. Αλλα εξοχικο δεν πάμε αύριο.. Από δευτέρα, αλλα δεν θα είναι και ο μπαμπάκας μας μαζί, τι να κάνουμε... Και σαν μην έφταναν αυτά, πριβ αραρωστήσει είχε κάποιον καιρό που δεν ξυπνούσε το βράδυ, καμια δεκαριά μέρες δηλαδή και είπα άντε Παναγία μου, όταν κοιμάται η μικρή το βράδυ να μην σηκώνονμαι και για τον Γιώργο, αλλα άρχισε πριν λίγες μέρες ναμου παραπονιέται για τα δόντια του ο καημένος και ξανάρχισε να ξυπνάει 2-3 φορές τη νύχτα. ΗΜΑΡΤΟΝΝΝΝΝΝΝ με την αυπνία έχουμε γίνει φίλοι...

Θα έχω το netbook που μου χάρισε ο καλός μου ο αδερφούλης που είναι γκατζετάκιας και όλο καινούρια παίρνει, αυτό δεν το χρησιμοποιούσε πλέον οπότε το κονόμησα!!! Θα κάνω και από αυτές τις συνδέσεις on the go και θα μπορώ να σας βλέπω!!! Απλά δεν έχω αξιωθεί να το κάνω ακόμα, μάλλον βλέπω να μου το φέρνει έτοιμο ο Θανάσης στο εξοχικό κάποια στιγμή, οπότε τις πρώτες μέρες δεν θα έχω επαφή.

Κατερινάκι φτου φτου το κοριτσάκι σου, μακάρι να μην καταλαβεις ότι έχεις παιδί που λένε!! Γιατί εμένα βγήκε σαφώς πιο ζόρικη από τον Γιώργο και είναι μια δοκιμασία όπως να το κάνεις...

Σας φιλώ!!!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Κατερίνες, έχετε πμ!!

Κατερίνα-ς, περαστικά στο μικρούλη σου! Πυρετός καλοκαιριάτικα είναι άσχημο! Τι μου θύμησες τώρα, πέρυσι τον Ιούλιο που ο δικός μου είχε αρρωστήσει με βήχα έντονο και μετά κόλλησε και εμάς...περαστικά εύχομαι κι αγύριστα!!

Εγκυούλες, εγώ και στα δυο μου παιδιά έκανα άφοβα μπάνιο και δεν έπαθα τίποτα!! Απλώς δεν καθόμουν στον ήλιο, πηγαίναμε στη θάλασσα κατά τις 6 το απόγευμα, κάναμε το μπάνιο μας και φεύγαμε...φέτος δεν το βλέπω, εγώ θα κρατάω τη μικρή και ο Θανάσης θα χαρεί τη θάλασσα με τον πατέρα του!!

Καλησπερα κοπελιτσες!!!!

Κατερινα μου ελπιζω ο μικρος σου να εγινε καλα και να πατε συντομα στο εξοχικουλι σας να χαρειτε το καλοκαιρακι!!! Εμεις ακομη 10 μερουλες και ξεκιναει η αδειουλα του αντρουλη μου οποτε ανυπομωνουμε να ξεφυγουμε λιγακι απο την καθημερινοτητα!

Ο παλιοαερας που εχει σηκωθει ολο το Σ.Κ δεν μας αφησε πολλα περιθωρια για μπανακι οποτε τη βγαλαμε σπιτι:-( , βεβαια δροσισε αρκετα και εγω προσωπικα το χρειαζομουν γιατι με τη ζεστη δεν την παλευω αλλα κριμα ειναι να μην μπορουμε να παμε καπου να ξεσκασουμε.

Μαρια καλωσήρθες και πάλι. Μεινε μεινε στην παρεα μας!!!Τα πέρασες λοιπον και εσυ αυτα ε;; Πω πω, δεν ξέρω τι ακριβως να κανω. Εχω σκεφτει και τα dvd.θα το εφαρμόσω. Χθες το απόγευμα και σήμερα το πρωι, μου ζήτησε να πάμε οι δυο μας να κλειστουμε στο δωματιό του και να παιξουμε. Ποτε δεν το ειχε ζητησει αυτο. Τι νιώθει το καλο μου....Ελπίζω μα την πάροδο του χρονου να συνέλθει!!!!

Κατερινα μην ανησυχεις θελει λιγο το χρονο του εμας τις πρωτες 15 μερες ηταν πολυ δυσκολα η συμπεριφορα του μεγαλου ηταν αλλοκοτη. Μετα συνηθισε! Μην του πας κοντρα τωρα και κανε του τα χατηρια μεχρι να συνελθει. Βαλτον να παρει (μαζι με σενα) το μωρο αγκαλια να του δωσει φιλακια και τετοια και θα δεις καθε μερα θα ειναι και καλυτερα

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Καλημέρα κορίτσια μου !!

Που ειστε όλες σας ???

Τι κανουν τα καινουργια μωράκια ??? Συμπεθερουλα ολα καλά με τον Γιαννακη ?? Πως τα πάει με τη μπεμπούλα ?

Εγω αυριο εχω άδεια λόγω Β επιπέδου κι ανυπομονώ ... Τη Κυριακή λεμε να πάμε για μπανάκι ελπίζω μέχρι τοτε να χω βρει μαγιο γιατί το περσινο μπικινι δεεεεεν ........

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

γειά σας μανούλες τι κάνετε???

αχχχ βλέπω λέτε για μπανάκια εεε???εγώ έτσι όπως είμαι δεν με βλέπω να βουτάω μόνο αν πάω σε καμμιά ερημική παραλία!!!ντρέπομαι και όχι για τα κιλά μου αλλά για την κοιλιά μου είναι σε μαύρα χάλια!!!!σα ζελές ένα πράγμα και όλο ραγάδα!!!οκ φοράω ολόσωμο αλλά δεν αισθάνομαι όμορφα και έτσι δεν πειράζει θα κάνει η μαιρούλα με τον μπαμπά και εγώ θα κάθομαι με την μπέμπα!!!

κατά τα υπόλοιπα καλά και εμείς!!!έχουμε μπει πλέον σε καλοκαιρινό πρόγραμμα και πολύ μου αρέσει!!!κάθε απόγευμα τις παίρνω και τις δυο και πάμε απέναντι στις κούνιες. έχουμε μάθει όλη την γειτονιά και περνάμε όμορφα. αφήστε που η μαίρη έξω μεταμορφώνεται γίνεται το καλύτερο παιδί του κόσμου και έτσι από το να είμαστε σπίτι και συνέχεια φωνές και τιμωρίες πάμε εκεί και μια χαρά!!!

πάντως κορίτσια εμείς που κόψαμε τελείως το γιογιό και την πιπίλα άμα το παιδί είναι έτοιμο θέλει εμείς να το πάρουμε απόφαση και είναι πιο εύκολο από ότι φαντέζεστε!αρκεί να είναι έτοιμο διαφορετικά μην τα πιέσετε και του χρόνου μια σε μια χαρά ηλικιά θα είναι!!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Καλημέρα κορίτσια μου !!

Που ειστε όλες σας ???

Τι κανουν τα καινουργια μωράκια ??? Συμπεθερουλα ολα καλά με τον Γιαννακη ?? Πως τα πάει με τη μπεμπούλα ?

Εγω αυριο εχω άδεια λόγω Β επιπέδου κι ανυπομονώ ... Τη Κυριακή λεμε να πάμε για μπανάκι ελπίζω μέχρι τοτε να χω βρει μαγιο γιατί το περσινο μπικινι δεεεεεν ........

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ...ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ....

ΜΑΡΙΓΙΑ ΠΩΣ ΠΗΓΕ Η Β' ΕΠΙΠΕΔΟΥ?ΟΛΑ ΚΑΛΑ?

ΚΑΤΕΡΙΝΕΣ...ΤΑ ΜΙΚΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΑ?

ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ 2η ΦΟΡΑ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ...ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΛΛΑ ΟΠΟΥ Μ@Λ@ΚΙΑ ΚΑΙ ΧΑΖΟΜΑΡΑ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΡΩΤΟΣ...ΕΛΕΟΣ...ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 10?

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ ΣΚ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ,ΑΝ ΔΕΝ ΧΙΟΝΙΣΕΙ...

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ.....

gio μου πως κόπηκε ??Στο παιχνίδι ? Εκανε ράμματα ?? Μωρε περαστικά να είναι και σιδερενιο το ζουζουνι .

Ολα καλά στη Β επιπέδου εγω καλοθρεμένη η μπέμπα !!!

Τα αλλα κορίτσια εχουν παει διακοπές ίσως ????

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Αντε βρε gio παλι κοψατε το χερακι σας???Ατακτουλικα πλασματακια..τι περιμενες???Και που εισαι ακομη!!!!

Μαριγια μου εμεις ειμαστε ακομη εδω σε μια βδομαδα ξεκινουν οι διακοπες μας, να ξεφυγουμε λιγακι, να κανουμε κανα μπανακι, να στρωσει ο βρωμοκαιρος δηλαδη επομενως τοτε θα χαθω απο την παρεουλα για λιγακι!!!

Τι καλα που εκανες την β επιπεδου!!!Αντε μπραβο μια ανακουφιση που ολα πηγαν καλα και εγω ανυπομωνω στις 11 ιουλιου θα την κανω, ειμαι οριακα βεβαια σχετικα νωρις αλλα μετα επεφτε στις διακοπες μας πανω και θα λειπουμε οποτε ειπα να τολμησω, αν ειναι λιγακι μεγαλουτσικο το μωρακι μου ειπε ο γιατρος οτι δεν θα εχουμε θεμα, αλλιως αν μεινει καμια εκρεμμοτητα, δηλαδη αν δεν μπορεσει να δει κατι θα πρεπει να ξαναπαω συμπληρωματικα να το ελεγξουμε. Να μαθω πλεον και με τη βουλα το φυλο!!!!:tongue::tongue::tongue:

δινω το παρών μου και εγώ. εφυγε η μαμα και δεν εχω χρόνο!

gio πως τα καταφέρατε καλε πάλι;;; Βρε Παναγιωτάκη μου.!!!! Περαστικά και ΑΓΥΡΙΣΤΑ!

Marigia μου καλοθρεμένη η μπέμπα;; χα χα! Ολα καλα ε; Μπράβο κοριτσάκι μου! Super!!!!!

Εμεις καλα! Η μπέμπα μεγαλώνει. Ο θηλασμος παει αριστα. Βεβαια πήρα μια τρομάρα...Ενω τη θήλαζα επιασα ενα γρομπαλακι...σαν καρυδι. Μου κόπηκαν τα πόδια. Φυσικα ενω η λιγική έλεγε οτι θα ειναι καποιος γαλακτοφόρος αδένας, το μυαλο μου πήγε στο κακο. Εκανα σήμερα υπέρηχο και τελικα ειναι γαλακτοκήλη. μα πως εγινε δεν ξέρω...

Οσο για το Γιάννη...καθε μερα και δυσκολότερα. Εμενα ουτε να με φτύσει. Δεν με θέλει καθόλου. Ουτε να καν να τον κοιμισω, που αυτο ήταν κάτι που το κάναμε ΠΑΝΤΑ μαζι εδώ και 26 μηνες.Πλέον μονο τον μπαμπά του. Με πειράζει που δεν με θέλει. δεν περιμενα να βγάλει τετοια συμπεριφορα. Περιμένω ο χρονος να βοηθήσει!

επίσης περιμένω να με δει ο γιατρος, να δώσει το οκ γα κανενα μπανάκι γιατι θα σκάσω!!!

Σας φιλώ ΟΛΕΣ!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...