Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Ένας ακόμα λόγος να δοκιμάσω άλλη κλινική. Όσον αφορά τα πρωτόκολλα, πλέον μπορώ να πω πως έχω κάνει ( τελείως φυσικό, φυσικό τροποποιημένο και βραχύ) και όλα δε δίνουν βλαστοκύστη 5η μέρα. Βέβαια διαβάζοντας ξένα site είδα πως υπήρξαν πολλές εγκυμοσύνες με 6ης ημέρας. Εγώ δε μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο κάθετος με το ενδομήτριο 6ης ημέρας. Λογικά βάσει βιβλιογραφίας.

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου. Κάθε μήνα δίνω ωάριο πρακτικά. Δεν έχει βρεθεί ακόμα κύκλος χωρίς…Απλά από τα 13 γονιμοποιήθηκαν τα μισά περίπου δλδ 6 και τα 3 έγινα βλαστοκύστες, εν αναμονή του 13ου ωαρίου να δούμε αν θα γίνει. Σαν νούμερα είναι όλα 50/50 αν το δεις στατιστικά.

Θα σου πω τη λέξη κλισέ ΥΠΟΜΟΝΗ! Δεν έτυχε ακόμα το καλό αλλά συνεχίζοντας θα βρεθεί. 

• Ευχή 1

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοπέλες μου πως έιστε ????

Διαβαζω τα νεακια σας αλλά δυστυχως δεν προλαβαινω να μπαινω συχνά ... Κατερινακι μου στο γραψα κιολας και στο ξαναλέω .. η μπεμπουλα είναι πανεμορφη και νομίζω πως φέρνει και λιγακι στον Γιαννακη ε??? Οσο για τον Γιάννη μας ,.. τι παιδί ειν αυτό ?? Μου θυμησε την δικια μου που δεν δουλευε το καζανακι και μου ειπε να του βάλω μπαταρίες .... Οσο για την ζήλια ειναι φυσιολογικότατο μην ανησυχείς και σίγουρα δεν οφειλεται στο ότι το έχετε παραχαιδέψει τον Γιαννακη ... Ολοι πανω κάτω τα ίδια κάνουμε στα πρώτα ..

Κι εμεις περιμενω να έχουμε μεγαλο θεμα με τη ζήλια γιατι όσο να ναι θα κατεβει απ το θρόνο της κι η δικιά μας πριγκηπέσα ...

Παντως περναμε μια ψιλομετάλαξη αυτη τη περίοδο .. χθες έριξε τον φιλο της τον Δημητρακη ,παιζανε μαζί κατω στην πυλωτη ,απ το σκαμπό κ χτυπησε το παιδάκι στο κεφάλι ΄... Τον έσπρωξε στα καλά καθούμενα κι επεσε κατω ... Ηθελα να την ξεμαλλιασω μιλάμε ... γιατι σαν να μην έφτανε αυτό πηρε και το σκαμπό κ ηθελε να του το πεταξει και στο κεφάλι .. Το παιδάκι που ηταν και μεγαλύτερο, πλεον δε θέλει ούτε να τη δει γιατί την φοβήθηκε ... Την πηρα και την πηγα επανω να της μιλήσω και σαν να είχε καταλαβει πως έκανε κάτι κακό και ντρεπόταν γι αυτό και της εβγαινε ενας θυμος και μια επιθετικότητα οσο της μίλαγα ...

Προφανως μιμηται συμπεριφορές που βλέπει απο αλλα παιδάκια στο σταθμό γιατί απ οτι καταλαβα πρέπει να της έχει φαει κι αυτη τις ψιλές της απο άλλα παιδάκια.

DaF και Κατερινα σας υπερ ευχαριστω για την ενημερωση γιατί πολύ θα με ενδιε΄φερε να το παρακολουθησω αυτό .Ειμαι όμως ακριβως στο όριο ..δηλ στις 29 ιουλιου θα ειμαι 26 και 1 μέρα Θα με δεχτουν άραγε ??? Τες πα θα παρω και θα ρωτήσω ...

DaF να μου φιλήσεις την Ερατούλα και θα τα πουμε κ τηλεφωνικα κάποια στιγμη πιστευω....

Αυτο το ΣΚ θα λειπουμε πάλι στα Τρίκαλα και δεν θα σας δω ... Κατερινα εσυ ποτε πας Χαλκίδα??? Θα σε προλάβω άραγε το αλλο ΣΚ ????

Αγορομάνες δυσκολα μου ακουγονται τα όσα λέτε ... Κατερινα το περιστατικο το θυμαμαι που έπεσες κάτω. Αυτες οι νοσηλευτριες ειναι ελεεινες ορισμένες φορές ..Παλι καλα που σε άφησαν να είσαι μέσα.... Τι παλι καλά δηλ που κόντεψες να το πάθεις το εγκεφαλικό....

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαριγια μου πιστευω ότι θα σε δεχτούν γιατί δεν ξέρω αν έχει τον Αυγουστο οπότε θα κάνουν μια υποχώρηση!!

ΣΚ φεύγουμε για εξοχικό και θα κάτσουμε όλο το καλοκαίρι κοριτσάκι μου, οπότε δεν προλαβαίνουμε... Μάλλον θα σε δω με 2 μωρά όταν ξαναβρεθούμε!!!:tongue:

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Μαριγια μου πιστευω ότι θα σε δεχτούν γιατί δεν ξέρω αν έχει τον Αυγουστο οπότε θα κάνουν μια υποχώρηση!!

ΣΚ φεύγουμε για εξοχικό και θα κάτσουμε όλο το καλοκαίρι κοριτσάκι μου, οπότε δεν προλαβαίνουμε... Μάλλον θα σε δω με 2 μωρά όταν ξαναβρεθούμε!!!:tongue:

Κατερινιώ, να τολμήσω να σας πώ οτι σας περιμένω και απο το σπίτι;; Αν σας βολέψει φυσικα, θα χαρώ να σας δώ!!!

Συμπεθερούλα μου ολα καλα;;

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

μπορεις να την βάλεις και εδώ σαν επισυναπτόμενο αρχειο, αλλα θα μπορει να την βλέπει ο καθένας που θα μπαινει στο τοπικ μας

Ελπίζω να σε βοήθησα......(δεν ειμαι και καλη στις περιγραφες...)

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Κατερινακι μια χαρουλα τα καταφερες με τις φωτο και για ακομη μια φορα θα πω πως η μπουμπουκα σου ειναι τρελα!!! Κοριτσακι γλυκο και τρελαινομαι για το πουα κολαν!!!! Και ο Γιωργακης ζιζανιο διπλα απο την αδερφουλα του η οποια μεγαλωσε καλε..πως περναει ο καιρος χαμπαρι δεν παιρνουμε!!! Να τους χαιρεσαι και καλα να περαστε στο εξοχικο σας!!! Τυχερουλα θα χορτασεις μπανακια!!!!:D:D:D Αληθεια εκει θα εχεις προσβαση στο ιντερνετ να μαθαινουμε τα νεα σας???

gio μου και υπολοιπα κοριτσια ευχαριστω για τς απαντησεις αν και τελικα καταλαβαινω οτι ειναι πολυ θολο το τοπιο. Δεν υπαρχει στανταρ απαντηση τελικα και ουσιαστικα δεν σου λεει καποιος με σιγουρια πως να προστατεψεις το παιδακι σου για να αποφυγεις ταλαπιωριες στο μελλον. Σκεφτομαi να κλεισω ραντεβου στο Παπαγεωργιου σε παιδοχειρουργο να μας δει και να μας πει μια γνωμη μετα τις διακοπες μας ομως, μην χρειαστει να επεμβουμε στο τσουτσουνακι και χασει τα μπανακια του το αγορακι μου.

Αν μαθω νεοτερα που χλωμο το βλεπω θα σας πω.

Οσο για τις πεθερες gio μου εμεις τις καλομαθαμε αν και προσωπικα η δικη μου δεν εχει δειξει και καμια προθεση για βοηθεια..ειναι η κλασσικη πεθερουλα που καλοπερναει και τα θελει ολα δικα της..να πηγαινουμε μονο εμεις, αυτη να μην ξεκουνιεται ποτε κλπ

Καλε δεν σας ειπα!!! Σημερα καναμε το πρωτο μας μπανακι για φετος επιτελουςςςςς!!!! Πως και πως το περιμενα αν και η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγακι περιεργη η αισθηση της εγκυμοσυνης με το κολυμπι. Θα το συνηθισω πιστευω , απλα ως θαλασσολυκος που ειμαι μου κακοφαινεται που δεν μπορω να κολυμπησω οπως θελω, να παιξω τις ρακετουλες μου, να κανω την ηλιοθεραπεια μου κλπ. Βεβαια ο μικρος ξετρελαθηκε, 3 ωρες μεσα ηταν δεν βγηκε καθολου και στο τελος τον πηραμε αρων αρων γιατι ετρεμε και παρολαυτα δεν ελεγε να ερθει στην ξαπλωστρα. Αντε καλο μας καλοκαιρι!!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Καλησπερα! Ναι δε με θυμαστε εχω παρα πολυ καιρο να γραψω γιατι γραφω στο μαρτιος 2011 πλεον. Σας παρακολουθω ομως ολο αυτο τον καιρο . Κατερινα συγχαρητηρια για τη μπεμπουλα σου! Διαβασα αυτα που εγραψες και εχω περασει ακριβως τα ιδια. Ο Χαρης για 15 μερες ειχε παθει καταθλιψη. Εχει κανει γκρινιες εχει κανει χαμο βλεποντας να θηλαζω τις εχουμε περασει γενικως ολες τις φασεις.

Τωρα την αγαπαει πολυ την αδερφουλα του την παιρνει αγκαλιτσες τη φιλαει, της βαζει πιπιλα, την κανει κουνια μπελα για να κοιμηθει, δεν τη ζουλαει πλεον της κολλαει αυτοκολητα στα χερια οποτε μια χαρα. Ξερεις τι με βοηθησε εμενα παρα πολυ και δε νιωθω τυψεις γιατι ετσι μονο μαφηνει ησυχη ... τα DVD!!!!!!!!!!!!!!!!! Απο το Μικυ μεχρι το μαστορακο, το μικρο νικολα και τη Ντορα. Εχει μαθει να τα βαζει και μονος του του εχω παρει και πολυθρονιτσα και καθεται και βλεπει μονος του. Αν θες δοκιμασε το.

Εμενα το θεμα μου ειναι οτι δεν ειναι καθολου ετοιμος να κοψει πανες ουτε να βγαλει την πανα με τα κακα δε θελει και ακομα ξυπναει τη νυχτα για διαφορους λογους! Δεν εχω πολυ χρονο ετοιμαζομαστε για σιφνο αλλα θα προσπαθησω να μπαινω συχνοτερα στην παρεα σας αν με θελετε! Φιλακια!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

ωχου μωρε κι άλλη κουκλίτσα στην παρέα! Κατερίνα τί όμορφη μπεμπούλα είναι αυτήηηηηηη!!!!!!!!!!!Καλά κουκλί και ο μεγάλος αδερφός δεν το συζητώ. Να τα χαίρεσαι!!! και καλά να περάσετε στο εξοχικό! Τυχερούλα!:D

Τελικά έχουμε πολύ όμορφα μωρά!!!:D:D:D:D:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Πεζη πρώτο μπάνιο έεεε????Ζηλεύω.....θέλω κι εγώ..

Εμένα πάλι η δικιά μου κατεβάζει ρούχα κια πάνες και κέθεται μόνη της στην τουαλέτα (όχι στο γιογιο της) και προσπαθεί, ζορίζεται αλλά δεν κάνει τίποτα, ούτε τσίσα ούτε κακά. Απλά κάθεται, ζορίζεται, σκουπίζεται καμιά δεκαριά φορές, κοιτάει μετά τη λεκάνη που δεν έκανε τίποτα, πατάει το καζανάκι, πλένει χέρια και φεύγουμε. Δηλ. το όλο τελετουργικό το έχουμε, η ουσία μας λείπει.:tongue:

yaeNp3.png

Συμπεθερουλα είμαι καλά και περιμένω τη Β επιπέδου Εσεις μια χαρά διαβάζω με τη μικρούλα .

Κατερινα η μπεμπουλα είναι για φάγωμα όντως αλλά επαθα πλάκα με τον Γιωργο !! Πως ομορφυνε έτσι καλέ !! Τι μάτι τσακίρικο είν αυτό !!!

Μαρια φυσικά και σε θέλουμε καλέ! Κι αλλη μια όμορφη μπεμπούλα στη παρέα !!!

ΠΕΖΗ σου είπε άφοβα μπάνακι ο γυναικολογος ε??? Εγω ψιλοφοβαμαι να σου πω ... Βεβαια δεν έιμαι και θαλασσολυκος όπως εσυ ......

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...