Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ βρε Κατερινακι τι μου κανεις!!!! Καλε τι κουκλακι ειναι αυτο??? Πωπω χαζεψα με το που την ειδα την μπεμπουλα!!!! Ειναι τελεια δεν το συζητω....!!!! Οσο για τις υπολοιπες περιπετειες σου με τον μικρο ταρζανακο σου...ειναι σαν να βλεπω τον εαυτο μου σε 6 μηνες!!! Στανταρ και ο δικος μου ετσι θα κανει απλα ευτυχως θα ειναι λιγο πιο μεγαλος οποτε ισως και να καταλαβαινει απο παρατηρησεις περισσοτερο. Οχι οτι τωρα δεν καταλαβαινουν αλλα το παριστανουν τα ανηξερα οποτε δεν τους συμφερει. Υπομονη κοπελα μου, μακαρι να στρωσει ο μικρος, ειναι θεμα χρονου και προσαρμογης, οσο για τα υπολοιπα που εγραψες πιστευω οτι δεν υπαρχει μανουλα ευαισθητη που να μην αισθανεται τυψεις οταν παρεκτρεπεται με το παιδι της και το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θελει να το πληγωσει ή να το πονεσει, απλα ετσι σου βγηκε εκεινη την ωρα και δεδομενου των συνθηκων κανεις δε θα σε κατηγορησει. Ολα θα πανε καλα..υπομονη υπομονη υπομονη και απολαυσε αυτο το αγγελουδι..το ξαναλεω τρελαθηκα και ζηλεψα τοσο πολυυυυυ!!!!!

dafaki μου εχω μαι κρυφη ελπιδα μπας και γινει κανα θαυμα, μιας που δεν μας το ειπε στανταρ ο ντοκτορ!!!:tongue: Οχι οτι θα ειναι κοριτσακι αλλα λεμε τωρα...παντως πλακα πλακα ωρες ωρες νιωθω απεριοριστε τυψεις ως προς το νινι μου που εστω και για λιγο ενιωσα απογοητευση για το φυλο. δεν υπαρχει μεγαλυετρη αχαριστια και χαζομαρα..τρελη μανα ειμαι!!!!

Και αντε με το καλο η επεμβασουλα!!!!

Κατερινακι αν γινω bitch πεθερα θα σας το πω σε καποια χρονακια χαχαχα!!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ Κατερινάκι μου καλό...

Να είσαι σίγουρη ότι ο Γιάννης νιώθει και ξέρει ότι τον αγαπάς και τον μεγαλώνεις με φροντίδα και σεβασμό. Λάθη κάνουμε και ζητάμε συγγνώμη, αυτό είναι ένα πολύ όμορφο μάθημα που πήρε ο μικρός από σένα. Εσύ τι λές δηλαδή? Ότι με ένα λάθος το παιδί θα νομίζει ότι δεν το αγαπάς? Η αγάπη σου γλυκειά μου δεν σβήνεται!!!

Κι εγώ τις προάλλες είχα την μικρή στο κρεβάτι μου ξαπλωμένη να παίζει και τακτοποιούσα το δωματιο και γυρίζω και βλέπω τον Γιώργο με την πατούσα της στο στόμα έτοιμος να την δαγκώσει οπότε του δίνω μία σπρωξιά για να φύγει από δίπλα της που έπεσε κάτω και μετά του έβαλα τις απίστευτες φωνές και έτρεξε στο σαλόνι και σπάραξε στο κλάμα. Εγώ βέβαια καταστενοχωρήθηκα... Του ζήτησα συγγνώμη και του εξήγησα, τι άλλο να κάνουμε δηλαδη...

Πάντως σε γενικές γραμμές αν εξαιρέσουμε κάποιους παροξυσμούς:rolleyes:, όσο περνάει ο καιρός τόσο καλυτερα είναι από άποψη ζήλειας. Σα ναν συνηθίζουν δηλαδή. Όντως δώσε χρόνο και το βρίσκω πάρα πολύ καλή ιδέα να βγαίνετε έξω γιατί θα ξεχνιέται. Τι να κάνουν κι αυτά τα καημένα, καταλαβαίνουν μεν ότι αυτό που κάνουν είναι κακό, αλλά δεν ορίζουν και τον εαυτό τους.

ΑΠό την άλλη, μου έλεγε μια μαμά στην παιδική χαρά ότι προκειμένου να μην ζηλεύει η μεγάλη τους (3 ετών) αφήνουν το μωρό να κλαίει και πλαντάζει το καημένο. Αυτό (εκτός του ότι είναι κακό για το μωρό) προσωπικά το βρίσκω λάθος μήνυμα στο μεγαλύτερο παιδάκι. "Εσύ και άλλος κανείς" δηλαδή και το μωρό σε δεύτερη μοίρα σε προχωρημένο βαθμό. Προφανώς και θα το δεις και μόνη σου κάποιες φορές θα κλάψει το μωρό περισσότερη ώρα απ ότι έκλαψε ποτέ ο Γιάννης σου, γιατί τότε είχες μόνο εκείνον και έτρεχες μόλις έκλαιγε. Τώρα μπορεί π.χ. να τον κάνεις μπάνιο ή να τον αλλάζεις και τι να κάνεις, να τον αφήσεις μέσα στη μπανιέρα??? (μου έχει συμβεί και αυτό και άλλα πολλά...) Όμως το κάθε παιδάκι έχει τις αναγκες του και τη θέση του στην οικογενεια και πρέπει το μεγαλύτερο να μάθει σιγά σιγά να σέβεται ότι μικρότερο δεν αυτοεξυπηρετείται.

Μην αγχώνεσαι, νομίζω με ηρεμία και ψυχραιμία αλλά και αυστηρότητα όταν κινδυνεύει το μικρό θα τα πάτε μια χαρά, είναι νωρίς ακόμα και ο Γιάννης βγάζει το σοκ του ο άνθρωπος:rolleyes: Ε, και αν καμιά φορά φωνάξεις περισσότερο ή του δώσεις και μια στον ποπό μην τρελαθείς και από την αγωνία σου...Σωστό δεν είναι, αλλά εξήγησε, ζήτα συγγνώμη και πήγαινε παρακάτω.

Και όσο για το αν σε συγχωρεί, ο δικός μου μου λέει σε άσχετες φάσεις μαμά είσαι κακή. Μετά από 2 λεπτά έρχεται με αγκαλιάζει μου λέει μανούλα μου σ αγαπάω. Μετά παίζει και λέει ο μπαζ είναι κακός. Μετά μπορεί να του φτιάχνω κάτι να φάει και να μου λέει το φαγητό είναι κακό. Γενικά, θέλω να πω ότι τα παιδιά δεν εννοούν τις εκφράσεις τους πάντα όπως τις εννοούμε εμείς, οπότε μην το παίρνεις τοις μετρητοίς.

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Η μικρη σου είναι κοντυλένια που λενε!!!! Να τη φας!!

Daf μου θα τα πούμε εμείς στο τηλέφωνο...

Εμείς πήγαμε χαλκίδα και κάναμε τα μπανάκια μας, παίξαμε με παιδάκια απίστευτα ωραία και γενικα΄μια χαρά το ΣΚ μας!! Όμως χτες που γυρίσαμε το βράδυ ο Γιώργος ήταν πολύ ανήζυχος και ξύπνησε και δεν μπορούσε να ξανακοιμηθεί, μου είπε κάποια στιγμή ότι τον πονάνε τα δόντια του και του έδωσε λίγο ντεπόν και μετά εκεί που πηγαινε να κοιμηθεί άρχισε πάλι να κλαίει και μου είπε ότι έχει πολλά μυρμηγκια πάνω στην μπάλα. Ντόινγκ!!! Ό,τι έκανε δηλαδή μέσα στο ΣΚ γύριζε στο μυαλουδάκι του του καημένου, Στο τέλος κοιμήθηκε στον καναπέ με τον μπαμπά του.

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Αχ κορίτσια χάθηκα το ξέρω αλλά τρέχω πανικόβλητη! Άντε να τελειώσει και αυτή η εβδομάδα που είναι οι εξετάσεις και να τελειώνουμε σιγά σιγά να ηρεμήσουμε!

Αχχχχχχ αχχχχ αχχχ έχω πάθει πλάκαααααααααααααα!!!!!!!!!!!katerina_s τί πανέμορφο πλάσμα είναι αυτό!!!!Τί υπέροχα χαρακτηριστικά είναι αυτά!Πωπω κοπέλα μου να τη χαίρεσαι, φτουφτουφτου!!! Όσο για το Γιαννάκη, μην τρελαίνεσαι, μια χαρά τα πας. Να σου πω εγώ πόσες φορές με έχει βγάλει εκτός εαυτού η Χριστίνα?Ουυυυυυυ!!!!!(και είμαι γενικά πολύ ηρεμος άνθρωπος).Και χωρίς να έχει αδερφάκι, φαντάσου να είχε τί θα γινόταν!Ανθρωποι είμαστε, έχουμε κι εμείς νεύρα και δυστυχώς καμιά φορά ξεφεύγουμε. Κι η Χριστίνα έχει φάει μερικές φορές μπάτσες αλλά με έφτανε στο σημείο λίγο πριν το εγκεφαλικό. Σαφώς και μετά πέθαινα από τις τύψεις και έκλαιγα όλο το βράδυ κυρίως για το ότι δεν μπόρεσα να συγκρατήσω τα νεύρα μου. Αλλά να σου πω κάτι?με μικρά γράμματα γιατί αλλιώς θα με κρεμάσουν.......τις ελάχιστες φορές που τις "έφαγε" σταμάτησε να κάνει αυτά που επί μήνες έκανε και επί μήνες την μάλωνα, της μιλούσα, της εξηγούσα κα. Εύχομαι ποτέ ξανά να μην χάσουμε την ψυχραιμία μας!!!:)Θυμάμαι ΠΕΖΗ στο άλλο φόρουμ πάνω σε αυτό το θέμα τις άπειρες συζητήσεις, το χαμό και τις διαφωνίες. Ήθελα να γράψω κι εγώ αλλά λέω -άσε, αυτές θα με κρεμάσουν με τη μία!Κι εγώ απορώ με πολλές που λένε ότι ποτέ δεν εξοργίζονται με τα παιδιά τους κι όλα είναι καλά. Τόσο ήσυχα παιδιά έχουν?Της άλλης λέει της είχε βάψει όλο το σπίτι κι αυτή γελούσε γιατί τί να κάνουμε παιδιά είναι...εγώ έτσι δεν μπορώ... θέλω στους στοιχειώδεις κανόνες να υπακούει η Χριστίνα για καλό δικό της αλλά και δικό μας.

Αυτά... καλό βράδυ να έχουμε!:D

yaeNp3.png

Νεαμανουλα μου τι κριμα που δεν μπουκαρες και εσυ στη συζητηση να τα κανουμε λαμπογυαλο!!!:D:D:D:D Οσο γι αυτο που αναφερεις εγω περισσοτερο αδιαφορια το βρισκω παρα cool συμπεριφορα και ¨καλα¨ ψυχραιμης μανουλας που αγαπαει και λατρευει τα παιδακια της. Να μην αναφερω την περιπτωση της κουμπαρουλας μου (την οποια αγαπαω αλλα σε αυτο τη βρισκω φαουλ) που ειναι τετοιου τυπου μανουλα και τα παιδια της δεν τα θελει κανενας (ουτε καν οι γιαγιαδες) γιατι δεν υπακουν σε τιποτα και σε κανεναν. Ακομα κλαιω τα χτυπηματα στις πορτες και τα επιπλα μου απο τους πρωτους μηνες της διαμονης μου στο καινουριο μας σπιτακι, αποτελεσματα δυο νυχτων φιλοξενειας:mad::-x:-x Και ναι παρολο που δεν ηταν δικα μου παιδια φυσικα και τα μαλωσα και εννοειται πως η μαμα τους αδιαφορουσε αλλα βεβαια δεν ειπε και τιποτα για τις παρατηρησεις μου. Εννοειται πως λεμε οχι στο ξυλο , δεν το συζηταμε αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα αλληπυροβοληθουμε κιολας για καποια λαθη μας:rolleyes:

Οσο Κατερινα μου γα τη μαμα που περιγραφεις απορω πως της παει η καρδια να αφηνει ενα νεογεννητο να κλαιει προκειμενου ουσιαστικα να κακομαθει το μεγαλο της. Ελπιζω οταν με το καλο ερθει το μπεμπακι μου να βρω ευκολα τις ισορροπιες σε αυτες τις δυσκολιες.

Διαφημίσεις

Λοιπόν, είναι δύσκολο να βρεις τις ισορροπίες. Και ο δικός μου ο γιος όσο πάει γίνεται και πιο γκρινιάρης, με θέλει συνέχεια δίπλα του, δεν θέλει ούτε τον πατέρα του! Τον έχω μαλώσει άπειρες φορές, τον έχω χτυπήσει στο χεράκι, τον έχω πάρει με το καλό, τον έχω βάλει τιμωρία...όλα μέσα στα πλαίσια του φυσιολογικού. Πιστεύω ότι τα παιδιά πρέπει να έχουν όρια και σε μας τους γονείς εναπόκειται να τους τα θέσουμε. Δεν είναι δυνατόν να αφήνεις ἐνα δίχρονο να γίνεται το αφεντικό στο σπίτι! και τι άλλο να κάνεις όταν είσαι μόνη με δυο μωρά και πρέπει να κάνεις κι άλλες δουλειές; Α, φυσικά μου έτυχε να κλαίνε και τα δυο κι εγώ να σκέφτομαι ποιο να πρωτοπαρηγορήσω ενώ έπρεπε να μαγειρέψω, αλλά τι να κάνω; Συνήθισα πια και κάνω υπομονή μέχρι να μεγαλώσουν. Το χειμώνα θα γυρίσω στη δουλειά και ξέρω, γιατί το έχω ξαναζήσει, ότι θα μου λείψουν τα σκατούλια...οπότε προσπαθώ να βλέπω όλες τις καταστάσεις θετικά!! Και χωρίς τύψεις, δεν ωφελούν!!

Αχ βρε Κατερινάκι μου, υπομονή...του πέσαν πολλά του μικρού, λόγικο είναι να αντιδραει!!!Δώστου χρόνο και φυσικά μην τρελλαίνεσαι για το οτι τον χτύπησες...όλες έχουμε έρθει παμπολες φορές σε αυτό το σημείο και σιγουρα όλες έχουμε ξεφύγει....ανθρωπος είσαι, και σε κατάσταση ζόρικη κακά τα ψέμματα...ε δεν το σκότωσες και στο ξύλο...μην τρελλαθούμε...

Για την μπουμπού σας, σου το ξαναλέω δεν έχω λόγια, είναι κουκλί!!!!

Neamanoula...είμαι αδικαιολόγητη...σου τηλεφώνησα χθές αλλα δεν σε βρήκα...εχω πολύ ζορι, θα στα πω απο το τηλ!!!

Οι υπόλοιπες μανούλες πως είστε?ΠΕΖΗ...τσουτσουνάκι πάλι βρε?Μια χαρά πεθερα σε βλέπω...θα πηγαίνεις για καφε και ποτάκι με τις νύφες!!!:P

Εμείς κορίτσια το ΣΚ βάψαμε το εξοχικό, μόνοι μας με τον σύζυγο...τι να σας πω...εγινε σούπερ αλλα μας βγήκε η ψυχή!!!!Είμαι πτώμα....

Συμπεθέρα με το καλό η επέμβαση μιάς και δεν μπορείτε να την αποφύγετε!!!Ολική αναισθησία θα γίνει?Τι σας είπαν για τον χρόνο ανάρωσης?

Φιλιά σε όλες σας

Καλησπέρα!

Καταρχην να ευχηθώ στη Daf και στη γλυκύτατη Ερατώ να πάνε ολα καλα με την επέμβαση! καλή ανάρρωση!!!!!!!!!!!!!!

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για τα καλά σας λόγια για τη μπουμπού μου! Να ΄στε καλα!

Επίσης χαίρομαι που σας 'έχω ΦΙΛΕΣ! Με κάνατε και ένιωσα λιγάκι καλυτέρα. Ναι..!!!Δεν θέλω να μου ξανατύχει αυτο.. Βεβαια όλα στο προγραμα ειναι αλλα ελπίζω να μπορώ να συγκρατώ τα νευρά μου. Που θα πάει, οι ορμόνες θα ηρεμίσουν, χα χα χα!!! Εγώ δεν μπορώ να αφήσω τη μικρή να κλαίει για να μην στεναχωρηθεί ο Γιάννης. Θέλω να καταλάβει ότι όσο αγαπώ εκείνον αγαπάω και την "φουφούλα" του. Και οτι δεν εχει μειωθεί η αγάπη μoυ προς εκείνον. Ελπίζω με τα λόγια να τα καταφέρω. Χθες του αφιέρωσα όλη μου την μέρα(η μικρή παρακοιμήθηκε χθες). Είδα διαφορά. Ήταν πιο ήρεμος και παίξαμε πολύ καλά!

Και να σας πώ και μια αστεία φάση. Χθες είχα τη μπέμπα αγκαλιά και δίπλα μου τον Γιάννη. Μου ζητάει να την πάρει αγκαλιά και εγώ του τη δίνω. Ξαφνικά βλέπω το χέριi του να πατάει μαλακά το στέρνο της. Του λέω" Μη Γιάννη μου εκεί. Να, χάιδεψε την στα πόδι". Ο Γιάννης εκει..Πατούσε, πατούσε. Του ξαναλέω "Αγαπουλα μου στα ποδαράκια της να την πιάνεις". Και γυρίζει με κοιτάει, την ξαναπατάει και λέει "Μαμα δεν παιζει"!!!! Κάλε την πέρασε για παιχνίδι????Σε λίγο θα μου φέρει και μπαταριές να της βάλω. πέθανα στα γέλια!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Και να σας πώ και μια αστεία φάση. Χθες είχα τη μπέμπα αγκαλιά και δίπλα μου τον Γιάννη. Μου ζητάει να την πάρει αγκαλιά και εγώ του τη δίνω. Ξαφνικά βλέπω το χέριi του να πατάει μαλακά το στέρνο της. Του λέω" Μη Γιάννη μου εκεί. Να, χάιδεψε την στα πόδι". Ο Γιάννης εκει..Πατούσε, πατούσε. Του ξαναλέω "Αγαπουλα μου στα ποδαράκια της να την πιάνεις". Και γυρίζει με κοιτάει, την ξαναπατάει και λέει "Μαμα δεν παιζει"!!!! Κάλε την πέρασε για παιχνίδι????Σε λίγο θα μου φέρει και μπαταριές να της βάλω. πέθανα στα γέλια!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΕΣ ΜΗΝ ΞΕΜΕΙΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΡΑΔΥ....:D:D:D:D:D:D ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ!!!!

:lol::lol::lol: καλα απιστευτος!!:tongue::tongue:

μαριγια θυμηθηκα που θελεις να μαθεις διαφορα περι θηλασμου, η συμβουλος της κατερινας κανει αυτο:

το βαζω και εδω,ωστε να το δουν οσες περισσοτερες μανουλες ενδιαφερονται...

Θα πραγματοποιηθουν σεμιναρια με την κα Λώρι-Ανν Ρόμπερτσον (εξειδικευμένη σύμβουλος γαλουχίας IBCLC) στο Μαρουσι στις 1 και 29 Ιουλιου. Οι θεσεις ειναι περιορισμενες,αφορουν μητερες που διανυουν το τριτο τριμηνο της εγκυμοσυνης τους και χρειαζεται προεγγραφη.

''Πολλές μέλλουσες μητέρες έχουν ανάγκη από χρήσιμες και σύγχρονες πληροφορίες καθώς και την σχετική υποστήριξη ΠΡΙΝ τον τοκετό ώστε να αποκτήσουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους πως είναι σε θέση να θηλάσουν.

Το Family Wellness Athens και η κα Λώρι-Ανν Ρόμπερτσον (εξειδικευμένη σύμβουλος γαλουχίας IBCLC και γνωστή σε παγκόσμιο επίπεδο) με γνώμονα τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες και με έντονη ευαισθησία απέναντι σε κάθε νέα μέλλουσα μητέρα, προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ τα προγεννητικά σεμινάρια "Το πρώτο βήμα" σχετικά με τον μητρικό θηλασμό, αξίας 50 ευρώ.

Τα επόμενα σεμινάρια έχουν προγραμματιστεί για τις 1 και 29 Ιουλίου. Στο σεμινάριο μπορούν να συμμετέχουν μόνο γυναίκες στο τελευταίο τρίμηνο της εγκυμοσύνης. Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι΄αυτό απαιτείται προεγγραφή εγκαίρως στο 210-6754075 ή στο [email protected]

Family Wellness Athens

Σωρού 3-5

Μαρούσι

αν στις 29 θα εισαι γ τριμηνο, κλεισε να πας ειναι τρομερη η λωρι-αν!

Διαφημίσεις

Κατερινακι απιστευτος ο Γιαννακης σου!!!! Καλα ε ποσο αθωο και ιδιαιτερο ειναι το μυαλουδακι τους???Τρελαινομαι οταν διαβαζω τετοια περιστατικα!!!!

gio μου οπως εγραψε μια αλλη αγορομανα στο αλλο φορουμ ενας λογος που θα ειμαστε τυχερες ως αγορομανες ειναι οτι οταν οι αλλες κοριτσομανες θα ειναι ¨κλεισμενες¨ και θα τρεχουν απο εγγονι σε εγγονι εφορου ζωης εμεις θα ειμαστε κουλ και χαλαρες!!! Αλλωστε οπως εγραψε η μανουλα αυτη..ποια νυφη θα αφηνει τα παιδια της στην πεθερα και οχι στη μαμα της!!!!????:tongue::tongue::tongue:

Παρε παραδειγμα την πεθερουλα μου...χαλαρη και λαιτ κανει τα μπανακια της, παει τις βολτουλες τις, δεν εχει ευθυνες και αγχος οπως η μαμα μου που τρεχει να τα προλαβει ολα δουλεια σπιτι νικολα βοηθεια σε μενα κλπ!!!

Και κατι αλλο που με απασχολει εντονα. Εχουμε νομιζω θεμα με το πουλακι του μικρου. Ειναι πολυ λιγο ανοιχτο, βλεπετε ημουν της λογικης οτι δεν το πολυπειραζω το τσουτσουνακι συμφωνα με τις νεες τακτικες, αλλα λιγακι που το κοιταξα και πηγα να το ανοιξω ειδα οτι η τρυπουλα ειναι πολυ μικρη και φυσικα απο εκει δε χωραει να βγει το κεφαλακι. Απο τη μια διαβαζω οτι πρεπει να το ανοιξει ο γιατρος για να μην εχει προβλημα φιμωσης απο την αλλη οτι η οποιαδηποτε επεμβαση στο τσουτσουνακι μπορει να δημιουργησει απο μολυνσεις μεχρι ρηξη μυων και κατι τετοια. Ο παιδιατρος μας γενικα ειναι της λογικης να το ανοιξουμε αλλα ημουν διστακτικη καθως πρωτον ξερω οτι πλεον ειδικος ειναι παιδοχειρουργος και δευτερον δε θελω να ταλαιπωρηθει τζαμπα το μωρακι μου. Η φαση ειναι οτι με 2-3 φιλες αγορομανες που μιλησα μου ειπαν η καθεμια τη δικη της συμβουλη συμφωνα με τον δικο τους παιδιατρο, κοινως ο καθενας λεει τα δικα του. Για πειτε βρε κοριτσια εσεις το εχετε ανοιξει με τη μεθοδο της ξυλοκαινης κλπ, ειναι ανοιχτο το τσουτσουνακι ή απλα δεν ασχολειστε και οπως καποιοι γιατροι λενε ολα γινονται απο μονα τους καθως μεγαλωνουν τα παιδια???

Να ενα προβλημα αγορομανς λοιπον και μαλιστα μπερδεμενης αρκετα:rolleyes:

Πεζή μου εμένα η παιδίατρος επειδή με είχε δει προσεκτική και όχι ούνο, μου είχε πει πάρα πολύ απαλά να το ανοίγω μέχρι εκεί που βρίσκω αντίσταση, χωρίς καθόλου πίεση. Αυτό που σου λέω όταν ήταν ακόμα πολύ μικρός. Όμως τον πήγαμε κάποαι στιγμή για συλλογή ούρων και του τραβάει μία η νοσηλεύτρια και άνοιξε εντελώς. Βγήκε αίμα, ο μικρός πλάνταξε όχι αστεία κι εγώ ξάπλωσα στο πάτωμα γιατί παραλίγο να λιποθυμήσω. Πήγα να τη σκοτώσω τη ρουφιάνα... Τελσοπάντων όμως το αποτέλεσμα ήταν ότι άνοιξε. Ξέρω πάντως ότι ο ξαδερφούλης μας είχε φίμωση και ταλαιπωρήθηκε το μανάρι μου, του το άνοιγε ο παιδίατρος. Βρες έναν τρόπο όσο γίνεται πιο ήπιο θα έλεγα....

H9ROp3.png

KZr6p3.png

gio μου οπως εγραψε μια αλλη αγορομανα στο αλλο φορουμ ενας λογος που θα ειμαστε τυχερες ως αγορομανες ειναι οτι οταν οι αλλες κοριτσομανες θα ειναι ¨κλεισμενες¨ και θα τρεχουν απο εγγονι σε εγγονι εφορου ζωης εμεις θα ειμαστε κουλ και χαλαρες!!! Αλλωστε οπως εγραψε η μανουλα αυτη..ποια νυφη θα αφηνει τα παιδια της στην πεθερα και οχι στη μαμα της!!!!????:tongue::tongue::tongue:

Παρε παραδειγμα την πεθερουλα μου...χαλαρη και λαιτ κανει τα μπανακια της, παει τις βολτουλες τις, δεν εχει ευθυνες και αγχος οπως η μαμα μου που τρεχει να τα προλαβει ολα δουλεια σπιτι νικολα βοηθεια σε μενα κλπ!!!

Καλά άστα να πάνε με τις καημένες τις μανούλες μας!!!!Όντως ως πεθερές δεν το κόβω και πολύ εύκολο για την νύφη να μας αφήνει το παιδί, αλλά να σου πω, θα το ήθελα...όπως και εγώ θέλω την βοήθεια της δικής μου πεθεράς, άσχετα αν δεν την έχω πάντα....η μάνα μου τι χρωστάει...εκείνη δεν είναι γιαγιά?Ουφ.....

Και κατι αλλο που με απασχολει εντονα. Εχουμε νομιζω θεμα με το πουλακι του μικρου. Ειναι πολυ λιγο ανοιχτο, βλεπετε ημουν της λογικης οτι δεν το πολυπειραζω το τσουτσουνακι συμφωνα με τις νεες τακτικες, αλλα λιγακι που το κοιταξα και πηγα να το ανοιξω ειδα οτι η τρυπουλα ειναι πολυ μικρη και φυσικα απο εκει δε χωραει να βγει το κεφαλακι. Απο τη μια διαβαζω οτι πρεπει να το ανοιξει ο γιατρος για να μην εχει προβλημα φιμωσης απο την αλλη οτι η οποιαδηποτε επεμβαση στο τσουτσουνακι μπορει να δημιουργησει απο μολυνσεις μεχρι ρηξη μυων και κατι τετοια. Ο παιδιατρος μας γενικα ειναι της λογικης να το ανοιξουμε αλλα ημουν διστακτικη καθως πρωτον ξερω οτι πλεον ειδικος ειναι παιδοχειρουργος και δευτερον δε θελω να ταλαιπωρηθει τζαμπα το μωρακι μου. Η φαση ειναι οτι με 2-3 φιλες αγορομανες που μιλησα μου ειπαν η καθεμια τη δικη της συμβουλη συμφωνα με τον δικο τους παιδιατρο, κοινως ο καθενας λεει τα δικα του. Για πειτε βρε κοριτσια εσεις το εχετε ανοιξει με τη μεθοδο της ξυλοκαινης κλπ, ειναι ανοιχτο το τσουτσουνακι ή απλα δεν ασχολειστε και οπως καποιοι γιατροι λενε ολα γινονται απο μονα τους καθως μεγαλωνουν τα παιδια???

Λοιπόν μπερδεμένη έχουμε σχεδόν το ίδιο θέμα, μικρο-σύμφηση μου είπε ο παιδίατρος, αλλά για την ώρα δεν μου είπε ούτε για επέμβαση ούτε για τίποτα (και εμάς δεν βγαίνει το κεφαλάκι) ...και εγώ όπως η Κατερίνα, κυρίως στο μπάνιο προσπαθώ να το ανοίγω όσο πάει, και για λόγους υγιεινής, μετά τον πρώτο χρόνο όμως άρχισα, νωρίτερα μου το είχαν απαγορεύσει....ελπίζω να ισχύει το τρίτο ενδεχόμενο πάντως (ολα να γινονται απο μονα τους καθως μεγαλωνουν τα παιδια) γιατί δεν νομίζω να αντέξω κάτι τέτοιο...τέσπα...αν μάθεις πες μου και εμένα...

Κατερινακι απιστευτος ο Γιαννακης σου!!!! Καλα ε ποσο αθωο και ιδιαιτερο ειναι το μυαλουδακι τους???Τρελαινομαι οταν διαβαζω τετοια περιστατικα!!!!

xa xa xa!!!!!!!!!!!!!!Πολυ καλό και ΣΩΣΤΟ!!!! Αν το δεις έτσι...ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΗ!!!:tongue:;);)

Οσο για το τσουτσουνάκι, εμένα μου το άνοιξε η παιδίατρος σε ηλικία 7-8 μηνών. Αιμα, κλαμα κλπ. Απο τοε κάθε βράδυ μετα το μπάνιο του το ανοιγω και εγώ μέχρι εκει που βρίσκω αντισταση οπως ειπε και η Κατερινα. Βέβαια τώρα τελευταια, η παιδιατρος του το ξαναέκανε και πόνεσε και έτσι δεν με αφήνει εμένα να του το πειράξω. με τα χιλια ζόρια.. Τώρα τι να σου πω. Εγώ μάλλον ειμαι της γνώμης να το κάνει ο γιατρος και μετά εσυ κα΄θε βράδυ.

gio μου, πάω να πάρω επαναφορτιζόμενες!!!χαχα Ειδατε τι σκέφτηκε το παιδι΄;;; Που την έχει κατατάξει;;;ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...