Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ευχαριστω πολυ πολυ για τις οδηγιες july μου!!!!!

για την ώρα την πλένω σε κάθε άλλαγμα. July δεν μου δειξανε γιατι θεώρησαν σαν δευτερομανουλα οτι ξέρω. Αλλα και εγώ η χαζή δεν το σκέφτηκα.!!!!!

Δεν θυμάμαι πως να σας στειλω φωτο στο forum! Ποια θα μου πει;;; Εβαλα στο facebook κοριτσια τον Γιαννη με τη μικρη. Αλλα πειτε μου πως θα σας στειλω και εδώ! οκ???

Η μικρη για την ώρα ειναι τέλεια! Μαμ, κακα και νάνι!!!!! Στο μέλλον βλέπουμε! χα χα! Ο θηλασμος πολυ καλα πάει και αυτος!

Ο Γιάννης θέλει να την παιρνει αγκαλια συνέχεια. Βεβαια δεν με έχει δει και πολυ μαζι της οποτε καλα τα πάμε!!!!

σας φιλώ και περιμένω οδηγιες πως να σας στειλω φωτο!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

giaki μπες στο facebook για τις τρομερες φωτό του Γιαννακη κ της μπεμπουλας !!!

Φιλια στον Παναγιωτινο και περαστικουλια !!!

ΚΑΛΑ ΕΕΕΕΕΕ.....ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑ!!!ΕΙΝΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙ,ΚΟΥΚΛΙ,ΣΚΕΤΗ ΓΛΥΚΑ!!!ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΔΕ....ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ!!!!ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ!!!!

Για εμάς, ευχαριστών marigia μου για τα περαστικά!!!

Ευχαριστω πολυ πολυ για τις οδηγιες july μου!!!!!

για την ώρα την πλένω σε κάθε άλλαγμα. July δεν μου δειξανε γιατι θεώρησαν σαν δευτερομανουλα οτι ξέρω. Αλλα και εγώ η χαζή δεν το σκέφτηκα.!!!!!

Δεν θυμάμαι πως να σας στειλω φωτο στο forum! Ποια θα μου πει;;; Εβαλα στο facebook κοριτσια τον Γιαννη με τη μικρη. Αλλα πειτε μου πως θα σας στειλω και εδώ! οκ???

Η μικρη για την ώρα ειναι τέλεια! Μαμ, κακα και νάνι!!!!! Στο μέλλον βλέπουμε! χα χα! Ο θηλασμος πολυ καλα πάει και αυτος!

Ο Γιάννης θέλει να την παιρνει αγκαλια συνέχεια. Βεβαια δεν με έχει δει και πολυ μαζι της οποτε καλα τα πάμε!!!!

σας φιλώ και περιμένω οδηγιες πως να σας στειλω φωτο!!!!

αχχχ κατερινάκι μου τα δεύτερα μεγαλώνουν μόνα τους δεν τους δίνεις αρχικά και πολλά πέρα από τα βασικά για να μη ζηλέψει ο μεγάλος αλλά μετά θα δεις θα αρχίσει να ζητάει την προσοχή σου!!!

όσο για τις συμβουλές τίποτα βρε αλοίμονο!!!ελπίζω να κατάλαβες πως να την πλένεις ανάσκελα για το πιπι αν όχι πες μου να σου πω πιο περιγραφικά;)

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Καλημερα μανουλες!!!! Τι μου κανετε??? Εμεις ολα καλα , χθες πηγαμε στο γιατρο, το μπεμπακι μου ειναι καλα το καημενουλι μου και για ακομη μια φορα ο γιατρος μας ειπε οτι μαλλον ειναι αγορακι οχι ομως με βεβαιοτητα...ειχε τα ποδαρακι του σταυρωμενα και δεν φαινοταν καθαρα απλα καποια στιγμη ειδε κατι που ειπε οτι μαλλον ειναι τσουτσουνακι. Στο β υπερηχο θα το δουμε 100% οποτε απλα θεωρω οτι εχουμε παλι αγορακι και απλα περιμενω την επιβεβαιωση!!!! Αγορομανα με βλεπω κυριες μου και θα περιμενουν οι νυφες μου στην ουρα!!! Λετε να γινω καλη πεθερα η καμια κλασσικη αγορομανα κακιστρο???????:D:D:D:D:D

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Όχι, βρε ΠΕΖΗ, δεν μου φαίνεσαι για τέτοιο άτομο! Άσε που δεν θα χρειαστεί να αγοράσεις τίποτα καινούργιο για το μωρό, αφου θα έχει τα πάντα από το αδερφάκι του!

Εμείς είμαστε καλά, αύριο πάμε παιδίατρο για εμβόλιο και να δούμε τι θα μου πει, μπορώ να τη βάζω να κάθεται; Δεν της αρέσει πια το ξάπλα και μιλάει συνέχεια, λέει ἁου, οου, γκα, αουα, συνέχεια όμως!! και μόλις της μιλήσεις, γελάει! Γυρίζει πια και από ανάσκελα μπρούμητα και το αντιστροφο. Νομίζω ότι βιάζεται πολύ το κοριτσάκι μου να μεγαλώσει, πολυ όμως!!!!

Διαφημίσεις

Όχι, βρε ΠΕΖΗ, δεν μου φαίνεσαι για τέτοιο άτομο! Άσε που δεν θα χρειαστεί να αγοράσεις τίποτα καινούργιο για το μωρό, αφου θα έχει τα πάντα από το αδερφάκι του!

Εμείς είμαστε καλά, αύριο πάμε παιδίατρο για εμβόλιο και να δούμε τι θα μου πει, μπορώ να τη βάζω να κάθεται; Δεν της αρέσει πια το ξάπλα και μιλάει συνέχεια, λέει ἁου, οου, γκα, αουα, συνέχεια όμως!! και μόλις της μιλήσεις, γελάει! Γυρίζει πια και από ανάσκελα μπρούμητα και το αντιστροφο. Νομίζω ότι βιάζεται πολύ το κοριτσάκι μου να μεγαλώσει, πολυ όμως!!!!

αχχχ άντα μου και εμείς μια από τα ίδια νομίζω δεν βιάζονται να μεγαλώσουν μια χαρά τα κάνουν ίσως λίγο να προσπαθούν να μας τραβήξουν την προσοχή με τα γελάκια τους :tongue: δεν ξέρω εσένα αλλά εμένα ή που θα την ταίζω ή θα την αλλάζω ή που θα είναι ρηλάξ & κρεββατάκι και με το που την πλησιάζω κατευθείαν σηκώνει τον κορμό της και γελάει!!!!σα να σου λέει γιούπι θα με πάρει αγκαλιά γιούπι!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Καλημερα μανουλες!!!! Τι μου κανετε??? Εμεις ολα καλα , χθες πηγαμε στο γιατρο, το μπεμπακι μου ειναι καλα το καημενουλι μου και για ακομη μια φορα ο γιατρος μας ειπε οτι μαλλον ειναι αγορακι οχι ομως με βεβαιοτητα...ειχε τα ποδαρακι του σταυρωμενα και δεν φαινοταν καθαρα απλα καποια στιγμη ειδε κατι που ειπε οτι μαλλον ειναι τσουτσουνακι. Στο β υπερηχο θα το δουμε 100% οποτε απλα θεωρω οτι εχουμε παλι αγορακι και απλα περιμενω την επιβεβαιωση!!!! Αγορομανα με βλεπω κυριες μου και θα περιμενουν οι νυφες μου στην ουρα!!! Λετε να γινω καλη πεθερα η καμια κλασσικη αγορομανα κακιστρο???????:D:D:D:D:D

Λες να γινεις "Η Θεσσαλονικιά πεθερά";;; χα χα!!!! Αγοράκι λοιπον κατα πασα πιθανοτητα;;; Μια χαρα ειναι! ΤΕΛΕΙΑ!!!!

Εμεις ειμαστε καλα!! Η μπεμπα ακομα ησυχη!!! Αλλα κορίτσια ο Γιάννης δινει ρέστα. Με τη μπέμπα εινα τρυφερος, αλλα εχει βγάλει μια απιστευτη γκρινια. Κάνει βλακειούλες, πετάει τα παιχνιδια του κάτω, δεν με ακουει καθόλου και τελικα, εγώ τον μαλώνω συνέχεια κα μετα πεθαινω απο τυψεις. Δεν ξέρω αν ειναι της ηλικιας ή απο το οτι ηρθε νεο μέλος στην οικογένεια, πάντως πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω. Και τώρα, οσο εχω τη μαμα μου ειναι καλα. Μετα τι γίνεται;;;

Εσεις κορίτσια πως θηλάζατε και ειχατε και το άλλο παιδι ταυτοχρονα;; δωστε μου τα φώτα σας!!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλημερα κοριτσακια !!

Κατερινακι φιλάκια στην άπαιχτη μπεμπούλα !!

Αχ ναι κοριτσακια για πειτε καμια τεχνική θηλασμου με τα πρωτοτοκα παρέα ... Επισης εχει καμια σας τα βιβλία της Πατσούρου ????

Η αν εχετε να συστησετε καμιά συμβουλο θηλασμου .. Γενικά θελω να οργανωθω απο πριν για να μην τρεχω μετα και το χάσω το θεμα του θηλασμού ...

Πεζη μου κι εγω τελος του μηνα κάνω Β επιπέδου οπότε καλή μας επιτυχία !!! Οσο για το κακιστρο πεθερά εξαρταται τις νύφες χα χα χα

Βρε κορίτσια εχω βαρεθει να τρεχουμε κάθε ΣΚ σε γάμους και βαφτισια .. Ασε που δεν εχω και τι να φορέσω πια αφου δεν μου κάνει τίποτα ... Παλι θα λειπουμε το ΣΚ κι αυτο και το επόμενο Να δω πότε θα καταφέρω να σας δω εσας τις Αθηναιες που μας έχετε λέιψει πολύ ..

Daf μου κανα νέο απ το κοριτσάκι μας ?? Τι αποφασισατε τελικά ???

nI9Sp3.png

urDwp2.png

αχχχ κατερινάκι θέλει κόλπα ακου λοιπόν εγώ τι έκανα.

πριν γεννήσω έλεγα στη μαίρη ότι θα έρθει η μπέμπα μας και θα πίνει γαλατάκι από το ζιζι της μαμάς όπως και η ίδια όταν ήταν μωράκι. όταν λοιπόν γέννησα της λέω θέλεις να ταίσουμε την μπεμπούλα???την άφησα μου έβγαλε το στήθος από το σουτιέν και την χάιδευε την ώρα που την τάιζα. βέβαια κάποιες φορές ήταν πάνω στο άλλο μου πόδι να κοιτάει άλλες χοροπήδαγε στην πλάτη μου γενικώς έκανε βλακείες. μέχρι να το συνηθισει της είχα κρύψει διάφορα παιχνίδια τα οποία και της τα έβγαζα την ώρα που ήθελα να θηλάσω για να απασχολείτε. της διάβαζα κανένα βιβλίο ζωγραφίζαμε πράγματα που μπορείς να κάνεις με ένα χέρι. κάποια στιγμή μου ζήτησε και αυτή να πιει γάλα και το απέφυγα λέγοντάς της τι θέλεις γάλα τι είσαι κανένα μωρό εσύ??? είσαι μεγάλη κοπέλα μήπως θες καλύτερα ένα καφεδάκι????και της έφτιαξα γάλα με κακάο και έτσι δεν ξαναζήτησε να θηλάσει αλλά που και που ζητάει "καφεδάκι"!!!

γενικώς φροντίζω να την επιβραβεύω συχνά και έντονα σα καραγκιόζης πράγμα που της αρέσει και έτσι ξεχωρίζει από την μπέμπα ότι και καλά αυτή είναι η μεγάλη που κάνει τα σπουδαία πράγματα και δεν είναι μωρό!!!!της λέω όμως ότι κάποια στιγμή και η μπέμπα θα μεγαλώσει και θα μπουσουλάει και μετά θα περπατήσει και θα παίζετε και σα μεγάλη που είσαι εσύ θα την προσέχεις κτλ κτλ.

όχι ότι είναι πάντα ρόδινα αλλά στις αρχές έπιανε τώρα το θεωρεί δεδομένο αφού όταν κλαίει μου λέει μαμά έλα να ταίσεις την μπέμπα πεινάει!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσάκια μου πολύ γελαω με τις περιγραφές σας! Θηλασμος με ένα χέρι, περπατώντας, οτιδήποτε μιλάμε! Εμένα λόγω παλινδρομησης της μικρής μας βλέπει συνέχεια αγκαλιά ο γιώργος ο καημένος αλλα το παλεύει όσο μπορεί... Πάντως υπάρχει και θηλασμος χωρίς χέρια, στον μαρσιππο αγκαλιάς που είναι γενικά μια πολύ καλή περίπτωση και για να το κρατάς αγκαλιά αλλα να μπορείς να έχεις τα χέρια σου ελεύθερα και μπορεί να κοιμηθεί εκεί επίσης. Ειδικά στην αρχή εμένα ήσυχαζε πολύ εκεί, μόλις την έβαζα γκρίνιαζε λίγο αλλα περπατουσα λίγο και ήσυχαζε και κοιμοταν. Και για θηλασμο έξω εξυπηρετεί. Γενικά είναι σούπερ! Μπες στο αστερακι slings να δεις. Εγώ σου περιγράφω αυτόν με τον κρίκο αλλα τώρα έχω και μει ται και είναι φοβερά βολικός και ξεκούραστος. Θα σου προώθησω το μήνυμα από τη σύμβουλο που έχω που είναι από τις καλύτερες και κάνει ένα καταπληκτικό σεμινάριο και μάλιστα πλέον το προσφέρει δωρεάν. Για το αλτσχαιμερ δυστυχώς δεν έχω τίποτα να σου προτείνω, η κόρη σου σου έχει πάρει τα μυαλά! Κατερινακι για το αλλαγμα εμένα μου έδειξαν 2 τρόπους. Ο ένας που σου περιέγραψε η july που εμένα όμως δεν με βολεύει επειδή δεν βάζω το μωρό κάτω από τη βρύση αλλα φέρνω το νερό με το χέρι μου πανω της για να την ξεπλύνω (μου το είχαν πει στο ιασω) οποτε το πόδι που είναι από τη μέσα μεριά μου κλείνει το δρόμο. Μου έδειξαν και τον κλασικό τρόπο που κρατάμε και τα αγόρια δηλαδή το μωρό μπρούμυτα πανω στον βραχίονα και κρατάς το έξω πόδι. Βάζεις το σαπούνι από μπροστά και μετά πίσω και ξεπλενεις κάθε περιοχή αυτονομα κρατώντας και λίγο στο πλάι τον ποπο οποτε δεν τρέχει το νερό προς τα μπροστά. Ελπίζω να κατάλαβες τίποτα! Γιώργος και ερατω είναι απίστευτες μουριτσες που παίζουν ωραία και μετά τσακώνονται πολύ πλάκα. Βέβαια η ερατω έφαγε και μια σπρωξιά η καημένη από τον ουνο οδοστρωτηρα... Gio μου περαστικά είναι ο καιρός για να αρρωσταίνουμε δυστυχώς... July και αντα και η δικιά μου πολλά λογακια η μπουμπου!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Οτι θα ειχα τέτοιο θέμα με τον Γιαννη δεν το περιμενα. Περιμενα να μην τα καταφερνω με τη μικρή και τελικα ο Γιάννης δινει ρέστα! Απιστευτα ζωηρος. Πετάει κάτω το φαγητο του, πετάει τα παιχνιδια του. Οτι του λες δεν σε ακουει. Ειδικά εμένα!

Να σας πω τι έγινε προχθες...Λοιπόν, έκανα μπανάκι στη μικρή και αποφάσισα να της κόψω ενα δυο νυχάκια γιατί παραήταν μεγάλα. Το πρώτο που έκοψα πετάχτηκε και μπήκε στο ματάκι της.(Τέτοια γκαντεμια) ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ. Προσπαθούσα επι ώρα να της το βγάλω. Κάποια στιγμή, ήταν παρών και ο μικρός. Του εξηγούσα τι κάνω και ήθελε να συμμετέχει. βάζαμε φυσιολογικό ορο για να καθαρίσει το ματάκι. Ο μικρός τότε, πήρε την αμπούλα του ορού και άρχισε να τη ρίχνει δεξιά και αριστερά. Φυσικά δεν του είπα τίποτα. έπειτα άρχισε να με χτυπάει με αύτη. Εκείνη τη στιγμή δεν του έδινα πολλή σημασία γιατί ήμουν στο παραπέντε να βγάλω το νυχάκι απο το μάτι της. Ο μικρός εξακολουθούσε να με χτυπάει και το μονο που έλεγα ήταν "Μη καλό μου". Ε, λοιπόν, σταματάει, με κοιτάει και...δίνει μια στο κεφάλι της μικρής... Τρελάθηκα...Και έκανα το λάθος...Του έδωσα 2 μπατσουλες στο πόδι. Αμέσως το μετάνιωσα και τον πήρα αγκαλιά, ζητώντας του συγνώμη και εξηγώντας του ότι αυτό που έκανε δεν ήταν σωστό, όπως και αυτο που εκανε και η μαμα. Το αποτέλεσμα ήταν να μου θυμώσει και όταν του είπα αν με συγχωρεί ειπε "ΟΧΙ"... Ολο το απόγευμα ήταν νευρικοτατος και πετούσε παιχνιδια. Του ειπαμε να πάμε βόλτα και ειπε όχι. Τελικα τον πήραμε με τον πατέρα του και πήγαμε θάλασσα(ναι κορίτσια, βγήκα από το απίτι, δεν γινόταν αλλιώς). Εκει ηρέμισε και έπαιξε και περάσαμε όλοι καλα!ΟΛΟΙ!

Μέγα λάθος που σήκωσα χέρι εκείνη τη στιγμή. Αλλά τρελάθηκα. Έχασα την ψυχραιμία μου!

Και για την ώρα έχω και τη μαμά μου για βοήθεια. Οταν φύγει βλέπω τα ζόρια να έρχονται.

Αυτά. Μην με κατακρίνετε κορίτσια μου...γι΄αυτο που εκανα. Ομως πραγματικά πλέον δεν ξέρω πως να τον χειριστώ. προφανως κάναμε λάθη με τον πατέρα του. Ισως δεν του στερήσαμε τιποτα και τώρα το πληρώνουμε. Σημερα τον πήγε Αθηνα και πριν λιγο που μιλησα μαζι του μου ειπε οτι εξακολουθει και ειναι ζωηροτατος και πετάει κάτω το φαγητο του!

Οποια εχει να μου πει κατι, μια συμβουλή, σας παρακαλω καντε το. Ειμαι στα οριά μου. Δεν μου φταιει και το μικρο σε τιποτα..Ολο κλαιω, και δεν ειναι απο καταθλιψη..Ειναι απο στεναχωρια για το πως θα τα βγαλω περα μαζί του...

Αυτα. Σας εστειλα και 2 φωτο της μικρης. Επλιζω να μην ξεχασα καμια σας.

Φιλιά

cEyXp3.png

q61sp3.png

Κατερινα μην ακουω τετοια...ακους εκει να σε κατακρινουμε, γιατι ποιες ειμαστε εμεις:rolleyes:!

πρωτα πρωτα καταθλιψη μπορει να μην ειναι, αλλα οι ορμονες μια χαρα δουλευουν κατα τη λοχεια, οπως θελουν αυτες βεβαιως...σιγα μη μας ρωτανε κιολας:) επειτα θυμασαι καποτε που τα λεγαμε .. οτι το χερι μπορει και να ξεφυγει, αλλα το τι κανεις μετα κ πως το σκεφτεσαι κ πως το διαχειριζεσαι εχει σημασια. ..γιατι εγω δυο φορες δεν εχω χτυπησει την ερατω στο χερακι; ξερω πως νιωθεις. και ολες μας ξερουμε δλδ...

τωρα για την εξοδο...καλα βρε κοριτσι!εχεις τη θαλασσα κ δεν ειχες βγει...ακομη;;;;;:tongue::tongue::tongue: βολτες παιδι μου, με την πρωτη ευκαιρια!

τωρα για το γιαννακη δεν εχω ''κολπα'' να σου πω, μονο να του μιλατε εξηγωντας την κατασταση πως εχει. η ζηλεια ειναι εντελως φυσιολογικο συναισθημα, εχει χασει τα πρωτεια, εχει χασει την αποκλειστικοτητα, ειναι μεγαλο πληγμα για ενα παιδι..το μονο που μπορω να σκεφτω λοιπον ειναι συνεχης κουβεντα και σταθεροτητα...

πεζουλα με το καλο το 2ο αντρακι , αν και.... αν δεν το δεις στα σιγουρα....;):tongue::tongue::tongue:

τα δικα μας νεα ειναι οτι θα γινει η επεμβαση σε 2 εβδομαδες περιπου. νομιζω οτι αρχιζω να νιωθω πιο ψυχραιμη σχετικα με αυτο, οχι οτι αισθανομαι καλυτερα αλλα ειναι ενα βημα....η μικρη δυο λαλουν...τι κ αν δεν εχει αδερφακι τις ιδιες τρελες κανει:rolleyes: ενταξει στο περιπου..:D αλλα απο γκρινια κ τσιριδα οποτε δεν γινει το δικο της , νομιζω παμε πολυ καλα ....χτες πηγαμε κ εμεις θαλασσα κ περασαμε ωραια, τωρα παλι με τα νερα παιζει...καθε μερα δλδ θελει "νερα κουβαδακια και χωματα"!!!:rolleyes: ευτυχως ξεδινει εκει..

αυτα, σας φιλω κοριτσακια μου!

α παραλιγο να ξεχασω να σχολιασω οτι αυτο το καφε εχει γεμισει μπεμπουλες ΚΟΥΚΛΕΣ!!!!!!(ειναι μια ζωγραφια η μπουμπου, κατερινα....!!!)

φτου φτου σκόρδα κατερινάκι μου να σου ζήσει κοπέλα μου καλότυχο να είναι!!!είναι μια κουκλίτσα!!!στη μαμά θα έμοιασε!!!χαχαχα

λοιπόν καταρχάς μην νιώθεις άσχημα δυστηχώς όλες πιτεύω έχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο και εγώ δεν θα το κρύψω και όταν το έκανα παρόλο που της έδωσα μια στον πωπό πιο σιγανή από όταν παίζουμε και την τζιμπάω και της κάνω διάφορα το πήρε πολύ κατάκαρδα!!!τέσπά μην αγχώνεσαι και δώσε λίγο χρόνο και σε εσένα να βρεις τους ρυθμούς σου αλλά και στο γιαννάκη!!!είχα διαβάσει ότι ο ερχομός νέου μέλους στην οικογένειά είναι πολύ αγχωτική φάση για τα παιδιά επομένως δώστου λίγο χρόνο!!1

εγώ της έδωσα και όταν είδα ότι χτύπαγε την μπέμπα για να μου τραβ'ηξει την προσοχή έκανα 2 πράγματα πρώτον της έδωσα παραπάνω προσοχή στην αρχή και την προέτρεπα να πλησιάσει πιο πολύ την μπέμπα της την έδινα αγκαλιά την άφηνα να της αλλάζει πάνα κτλ κτλ και δεύτερον την απείλησα ότι αν την ξαναχτυπήσει θα πάει τιμωρία στην τουαλέτα με το πλυντήριο!!!ομολογώ ότι το δεύτερο ήταν πιο δραστήριο από το πρώτο αλλά πλέον η μαίρη παίζει με την μπέμπα και το αγαπημένο τους παιχνίδι είναι η μπέμπα να τραβάει τα μαλλιά της μαίρης χαχαχαχα

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...